GLoBe-Y-Gençlik
01.04.2009, 12:48
Cumartesi 16:15 Denizlispor - Sivasspor
Yiğido gençlik olarak cumartesı denızlı maçını tüm sevenlerle izliyeceğiz.
Reyna cafedeyız saa : 14.00 de heykeldeyız..
07reis58
01.04.2009, 12:54
leyla bilseydi SİVASSPOR U, severmiydi mecnunu?
07reis58
01.04.2009, 12:55
ANTALYA LI YİGİDOLAR olarak teşkilatlandığımız takdirde bu maça gelecez inşş
67'da doğdu bu renkler..
taparcasına sevdi bu kalpler..
seni sevmekte çok haklıyız..
sapına kadar SİVASLIYIZ !!!
GLoBe-Y-Gençlik
03.04.2009, 09:43
Yarın 3 Bucukta HeYKeLDeYıZ...
GokhanTurna
03.04.2009, 09:54
Ahmet Turan kardeşim çalışmalarını ve çabanı takdir ediyorum sivasspora emek veren sayılı kişilerden birisin.
Böyle faaliyetlere devam etmeni ve grubunuza(Yiğidogençlik) boşta kalan kişileri toplamanızı isterim. Tribünün en az 4de 3ünde çılgınca destek veren Yiğidogençlik grubunu görmek ben büyük hayalim.
Bu takımında marka taraftarı olacak inşallah. İzmirli Yiğidolar olarak sizi tebrik ediyoruz.
Sivasda olsaydık bu iki grubu bir arada tek ses olarak görmek isterdim. İnşallah bi aksilik olmazsa şampiyonluk maçında yani Gençlerbirliği maçında Sivasda olacağız.
GLoBe-Y-Gençlik
03.04.2009, 10:51
Ahmet Turan kardeşim çalışmalarını ve çabanı takdir ediyorum sivasspora emek veren sayılı kişilerden birisin.
Böyle faaliyetlere devam etmeni ve grubunuza(Yiğidogençlik) boşta kalan kişileri toplamanızı isterim. Tribünün en az 4de 3ünde çılgınca destek veren Yiğidogençlik grubunu görmek ben büyük hayalim.
Bu takımında marka taraftarı olacak inşallah. İzmirli Yiğidolar olarak sizi tebrik ediyoruz.
Sivasda olsaydık bu iki grubu bir arada tek ses olarak görmek isterdim. İnşallah bi aksilik olmazsa şampiyonluk maçında yani Gençlerbirliği maçında Sivasda olacağız.
Allah Razı Olsun Elımızden Geldıkce Yapacağız Gokhan Kardeşim....Yiğido Gençlik Olarak Desteğe Devam.. Sanada Sonsuz Teşekkür Ediyoruz...Emeklerin İçin.