Orijinalini görmek için tıklayınız : İY Konyaspor maçına gidiyoruz
izmirliyigido 07.04.2009, 22:25 İzmirli Yiğidolar var mısınız Konya'ya maça gitmeye. Eğer katılım çok olursa organizasyonu yapalım. Maç günü ve saati belli oldu, organizasyon için buradan takip edelim.
Maç 18.04.2009 - Cumartesi
Saat -16:15'te..
Gidenler:
1- 58güven58
2- Kibrisli
3- Sefer Doğan
4- club7house
5- Gökhan Turna
6- DaRKDeViL
7-
AYK
eğerki denızlıdekı gıbı bı fıyat tarıfesı olmazda,10 tl cıvarı fıyat olursa bılet. araba masrafıda denızlının ıkı katı olsa bıle hemen hemen denızlı macındakı masrafımızla basabas olur,tabı once bı arastırmak sorusturmak gerekıyo.ayrıca Yalçın Abinin dedıgı gıbı bı nabız yoklaması yapmak gerek
club7house 07.04.2009, 22:39 Katılımcı sayısına ulaşıldığında fiyat araştırmasını yapmak basit olur.
Minimum 50 sayısına ulaşırsak fiyat boyaa düşer. Bu arada ben varım :) yer saat söylemeniz yeterli.
Biz de Ankaradan geliyoruz İnşallah. İzmirli Yiğidolar-Başkentli Yiğidolar sağlam bi tribün yaparız.
club7house 07.04.2009, 22:51 Sen uyu ben deplasmana kaçayım .. yollarda inceden sigara sarayım..
Sevgilim bu gece hiç bekleme beni... aşkındanda önce gelir SİVAS sevgisi...
Geliyoruzzz konyaa...
07reis58 07.04.2009, 22:59 ANTALYA lı YİGİDOLAR ı toplayabilsekde bizde gelsek bu maça......
biz kesın ordayız demıyoruz arkadaslar. bı aramızda bakalım kım ne dıyecek,sartlar nasıl olusacak..olurda bı organızyon duzenlemeye uygun sartlar olursa gelmekten kacınmayız..ama bastan gelıyoruz dıyıpte sonradan ordakı taraftarları yalnız bırakmaktansa sımdılık sadece kendı aramızda nabız yoklaması yapıyoruz.olurda gıdılmesı yonunde karar alırsak,bızlere katılmanızdan memnunıyet duyarız..
Efsane YENİÇERİ 07.04.2009, 23:13 konyada gorusmek uzere.........
club7house 07.04.2009, 23:16 biz kesın ordayız demıyoruz arkadaslar. bı aramızda bakalım kım ne dıyecek,sartlar nasıl olusacak..olurda bı organızyon duzenlemeye uygun sartlar olursa gelmekten kacınmayız..ama bastan gelıyoruz dıyıpte sonradan ordakı taraftarları yalnız bırakmaktansa sımdılık sadece kendı aramızda nabız yoklaması yapıyoruz.olurda gıdılmesı yonunde karar alırsak,bızlere katılmanızdan memnunıyet duyarız..
Tamamda varsayımlar üzerinde konuşuluyor. Niyet gitmek yönünde bir önceki msjda belirttim 50 kişi minimum aksi halde masrafı biraz fazla olur.. Tabi bu maçın günü ve saatide önemli beklemedeyiz..
Tamamda varsayımlar üzerinde konuşuluyor. Niyet gitmek yönünde bir önceki msjda belirttim 50 kişi minimum aksi halde masrafı biraz fazla olur.. Tabi bu maçın günü ve saatide önemli beklemedeyiz..
inşallah şartlar gusel olusurda orda kol kola destek verme ımkanı buluruz tüm yiğidolar..
club7house 07.04.2009, 23:36 inşallah şartlar gusel olusurda orda kol kola destek verme ımkanı buluruz tüm yiğidolar..
Tabi herzaman bizim tarzımız farkımız , farkımız sivaslı olmamız...
izmirliyigido 08.04.2009, 00:13 Maçın günü ve saati belli oldu...
Maç 18.04.2009 - Cumartesi
Saat -16:15'te..
AYK
Anarchy_35_58 08.04.2009, 00:16 Hayırlı olsun , 16:45'te oynadığımız maçlarda şanslıyız bu saati seviyorum..
GokhanTurna 08.04.2009, 08:03 İzmirli Yigidolar Sivasspora ugurlu geliyor bizle hiç bir maçını kaybetmedi.
Fiyat araştırması yapılıp yol+bilet kaç paraya geliyor o ögrenilirse banada uyarsa fiyat ben her zaman hazırım abi;)
GokhanTurna 08.04.2009, 08:13 Konyaspor - Gaziantep Maçı Bilet Fiyatları
Kale Arkası Tribün: 2,00 TL
Maraton Tribün: 5,00 TL
Eski Yeşil Tribün: 10,00 TL
Yeni Yeşil Tribün: 10 TL
Kapalı Tribün: 30 TL
Misafir Takım Tribün: 10,00 TL olarak belirlenen ve satışına başlanılan biletlerden alarak izleyebilecekler.
Konyaspor - Hacettepe Maçı Bilet Fiyatları
Kale Arkaları: 1 TL
Eski Yeşil Tribün: 2 TL
Yeni Yeşil Tribün: 2 TL
Maraton Tribün: 2 TL
Kapalı Tribün: 10 TL
Misafir Takım Tribünü: 2 TL
Konyaspor - Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları
Kale Arkaları: 5 TL
Maraton Tribün: 20 TL
Eski Yeşil Tribün: 20 TL
Yeni Yeşil Tribün: 35 TL
Kapalı Tribün: 60 TL
Misafir Takım Tribün: 35 Tl ödeyerek izleyebilecekler.
Konyaspor - Beşiktaş Maçı Bilet Fiyatları
Kale Arkaları : 5 TL
Maraton Tribün: 20TL
Yeni Yeşil Tribün: 20 TL
Kapalı Tribün: 40 TL
VİP Tribün: 75 TL
Misafir Takım Tribünü: 20 TL
Tahminime göre bize 10 - 20 tl arası fiyat bileti olur. Burdan onu anladım
GokhanTurna 08.04.2009, 09:07 Yalçın abi Konya deplasmanı için sponsor bulsak iyi olmaz mı tabi bulabilirsek.
Mesala Çoşkun Vinç,Boydak,Kale Kilit vs destek bulacağımız yerler olabilir tabi senin gibi lider birinin görüşmesi lazım:)
ÇATAYAZBUZGIŞ 08.04.2009, 10:51 emeklerinizden dolayı tebrikler. cefalı ve vefalı izmirliyiğidolar... bizde sivastan gidebildiğimiz kadar deplase oluyoruz...
club7house 08.04.2009, 14:00 sponsor olursa bir otobüs yapılır.. İZMİRLİYİĞİDOLAR
buca5835 08.04.2009, 14:09 sponsor olsada nerede mesela...
1-izmirli yiğidoları tebrik ederim
2-antalya-konya arası kaç saat? antalyadan illa organizsayon olması şart mı ?
burada forumculuk oynayanlar var :)
Konyaspor - Gaziantep Maçı Bilet Fiyatları
Kale Arkası Tribün: 2,00 TL
Maraton Tribün: 5,00 TL
Eski Yeşil Tribün: 10,00 TL
Yeni Yeşil Tribün: 10 TL
Kapalı Tribün: 30 TL
Misafir Takım Tribün: 10,00 TL olarak belirlenen ve satışına başlanılan biletlerden alarak izleyebilecekler.
Konyaspor - Hacettepe Maçı Bilet Fiyatları
Kale Arkaları: 1 TL
Eski Yeşil Tribün: 2 TL
Yeni Yeşil Tribün: 2 TL
Maraton Tribün: 2 TL
Kapalı Tribün: 10 TL
Misafir Takım Tribünü: 2 TL
Konyaspor - Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları
Kale Arkaları: 5 TL
Maraton Tribün: 20 TL
Yeni Yeşil Tribün: 35 TL
Kapalı Tribün: 60 TL
Misafir Takım Tribün: 35 Tl ödeyerek izleyebilecekler.
Konyaspor - Beşiktaş Maçı Bilet Fiyatları
Kale Arkaları : 5 TL
Maraton Tribün: 20TL
Yeni Yeşil Tribün: 20 TL
Kapalı Tribün: 40 TL
VİP Tribün: 75 TL
Misafir Takım Tribünü: 20 TL
Tahminime göre bize 10 - 20 tl arası fiyat bileti olur. Burdan onu anladım
denizlinin yaptıgını yapmasınlarda,engellerden bırı kalksın..
club7house 08.04.2009, 19:58 1-izmirli yiğidoları tebrik ederim
2-antalya-konya arası kaç saat? antalyadan illa organizsayon olması şart mı ?
burada forumculuk oynayanlar var :)
pek aynayamadım renktaş açarsan konuyu sevinirim ...
izmirligardaş58 08.04.2009, 20:31 abi şüphesiz ve şüphesiz geliorum bankoyummmm yaz başa eee sınavda yok nede olsa
velibircan 08.04.2009, 21:09 İzmirliler Boş Durmuyor Maşallah :)
izmirliler helal olsun denizli maçına gittiniz yendik innşalah konyayıda yeneriz
anilolcay 08.04.2009, 23:27 ya yalçın abi bu organizasyona gelmeyi gerçekten çok istiyorum ama o gün motor ehliyeti sınavım var sınav en geç 11 de biter izmirde nerde olur bilmiyorum daha belli değil ...ama sizin çıkış saatiniz 11 den sonra olursa ben kesin varım bu organizasyonda abi...
ya yalçın abi bu organizasyona gelmeyi gerçekten çok istiyorum ama o gün motor ehliyeti sınavım var sınav en geç 11 de biter izmirde nerde olur bilmiyorum daha belli değil ...ama sizin çıkış saatiniz 11 den sonra olursa ben kesin varım bu organizasyonda abi...
kardes gıdılırse konyaya erken cıkmamız lazım. malum teeeee konya:) bıde söför denızlı yolundakı olursa vay halımıze sabah 6 gıbı falan cıkmak lazım mecburen:D
anilolcay 08.04.2009, 23:39 kardes gıdılırse konyaya erken cıkmamız lazım. malum teeeee konya:) bıde söför denızlı yolundakı olursa vay halımıze sabah 6 gıbı falan cıkmak lazım mecburen:D
valla ne yapalım kısmet değil o zaman neyse o zamana kadar belli olur bakarsın sınav 9 da olur karşıyakada bir yerde olur ben de hemen kağıdı verir gelirim:D
:D:D:D SENSİZ DE OLMAZ Kİ ŞİMDİ...
anilolcay 08.04.2009, 23:44 :D:Dvalla bensiz olmazsa bir saat geç çıkın...ayrıca siz olmadan da tadı çıkmaz bu maçın keşke pazar günü falan olsaydı ya
YETISEBILECEGIMIZ SEKILDE OLURSA AYARLAMA ILLAKI YAPILIR AMA BAKMAK LAZIM ARABA ISI NE OLACAK KAC SAAT SURECEK.HICBIRI OLMAZSA FEDERASYONA YAZI YAZARIZ ANILIN SINAVI VAR MACI AKSAMA ALIN DIYE:D
anilolcay 08.04.2009, 23:51 ooo dediğin süper olur işte :D burak abi piyasada yok o olsa hallederiz hemen derdi :D gerçi sana da güvenimiz sonsuz halledersin sen de:D ben yatıyorum kardeşim iyi geceler bu arada güven sensin değil mi abi bu nick senindi :D
ooo dediğin süper olur işte :D burak abi piyasada yok o olsa hallederiz hemen derdi :D gerçi sana da güvenimiz sonsuz halledersin sen de:D ben yatıyorum kardeşim iyi geceler bu arada güven sensin değil mi abi bu nick senindi :D
İYİ GECELER KARDEŞ.. OLMADI BOMBA İHBARI YAPARIZ:p
anilolcay 08.04.2009, 23:57 tamam o da iyi fikir bu saatte iyi fikiler geliyor valla:D
Kibrisli 09.04.2009, 00:01 HALLEDERİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZ ;)))))))))))
Kibrisli 09.04.2009, 00:03 Daha 2 hafta var belki bir değişiklik felan olur maçta, belki senin sınavda olur... Hem neyi hallederiz dedikte halletmedik olm :) Birde bir sponsor felan aramak lazım hakkaten bir tane 40 kişilik araba kaldırabilirsek çabukta gideriz...
CUMARTESI OLMASI YUZUNDEN 40 YALAN..:D NIYE PAZARA VERMIYOLAR BU ADAMLAR BIZIM MACLARI..EN IYISI YALCIN ABININ DEDIGI GIBI..ORGANIZASYON BEDAVA BEYLER DIYECEKSIN:D GELENDEN TOPLAYACAKSIN..
izmirliyigido 09.04.2009, 08:55 ya yalçın abi bu organizasyona gelmeyi gerçekten çok istiyorum ama o gün motor ehliyeti sınavım var sınav en geç 11 de biter izmirde nerde olur bilmiyorum daha belli değil ...ama sizin çıkış saatiniz 11 den sonra olursa ben kesin varım bu organizasyonda abi...
Eğer gidilirse gece yola çıkmak lazım. Benim aklıma en uygunu, şehirlerarası bir firma ile gitmek geliyor (Kontur, Kontaş, Özkaymak, Metro vs.). Bastıralım paramızı atlayıp gidelim. Grup halinde alırsak grup indirimi yaptırırız belki. Gece de uyuruz hemde. Buradan Konya'ya, Denizli'ye gittimiz arabayla gidilmez, öldürür.
Yoksa sponsor bulmak falan hikaye bu ekonomik kriz ortamında kimse destek vermez ki. Kendi sponsorumuz kendimiz olalım. Herşey Sivasspor için...Biraz daha düşünelim konu üzerinde.
AYK
Del Piero 09.04.2009, 08:58 helal olsun izmirli yiğidolara.....
GokhanTurna 09.04.2009, 09:20 Eğer gidilirse gece yola çıkmak lazım. Benim aklıma en uygunu, şehirlerarası bir firma ile gitmek geliyor (Kontur, Kontaş, Özkaymak, Metro vs.). Bastıralım paramızı atlayıp gidelim. Grup halinde alırsak grup indirimi yaptırırız belki. Gece de uyuruz hemde. Buradan Konya'ya, Denizli'ye gittimiz arabayla gidilmez, öldürür.
Yoksa sponsor bulmak falan hikaye bu ekonomik kriz ortamında kimse destek vermez ki. Kendi sponsorumuz kendimiz olalım. Herşey Sivasspor için...Biraz daha düşünelim konu üzerinde.
AYK
off ya ben gelemicem ulen denizli başkanı bütün paralarımızı yedin para bırakmadın biz öğrencilerde:mad:
anilolcay 09.04.2009, 13:24 Yalçın abi tren biletleri daha ucuz oluyor baktık grup indirimi yapmıyorlar geceden atlar trene gideriz tabi bu maçın pazar olması durumunda olacak bir şey benim için...
Besyo_cu 09.04.2009, 14:01 İnşallah katılım yoğun olur ve İzmirli yiğidoların Denizlide göstermiş oldugu güzel taraftarlık örneğini Konya'dada bizlere tekrar gösterirsiniz.
bahadır erdem 09.04.2009, 18:43 ARKADAŞLAR;
BENİM DENETLEMELERİM BAŞLIYOR.MAYIS'IN 15'İNE KADAR BİR YERE KIPIRDAYAMAM.
ZATEN FAZLADA GÜVENMEYİN.DENİZLİ'YE GELMEYEN KONYA'YA GELİR Mİ?
club7house 09.04.2009, 18:52 ARKADAŞLAR;
BENİM DENETLEMELERİM BAŞLIYOR.MAYIS'IN 15'İNE KADAR BİR YERE KIPIRDAYAMAM.
ZATEN FAZLADA GÜVENMEYİN.DENİZLİ'YE GELMEYEN KONYA'YA GELİR Mİ?
Neden öyle söyledin üstad :( özel bir sebebi vardır sınavı , hastalık , ölüm vb.
Eğer gidilirse gece yola çıkmak lazım. Benim aklıma en uygunu, şehirlerarası bir firma ile gitmek geliyor (Kontur, Kontaş, Özkaymak, Metro vs.). Bastıralım paramızı atlayıp gidelim. Grup halinde alırsak grup indirimi yaptırırız belki. Gece de uyuruz hemde. Buradan Konya'ya, Denizli'ye gittimiz arabayla gidilmez, öldürür.
AYK
yalçın abi otobüsle gidilmesi durumunda kısı bası maç bileti dışında 35 den gıdıs donus 70 lıra edıyo..olurda cok kısı katılamazsa ki öyle görünüyor şöyle az benzın yakan arabası olan bırının benzın masrafına katılsak malıyetı ortalama kac lıraya getırırız? bıde bunu arastırsak belkı uygun olabılır.hem otobusun sıkıntıları var..garajda ın stada kadar bılmedıgın bı sehırde gıt.macdan sonra aynı sıkıntı.ustune otobusun kalkıs saatının uyması sorunu..tren fıkrıde ıyı ama yıne aynı sıkıntılar olacak.. aslında gazlı bı şahin bence en ıyı altarnatıf:D SİZ NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ YİĞİDO-İZMİR?? zaten gördüğüm kadarıyla az bı katılım olacak..buda bı altarnatıf olarak dusunulebılır..
bahadır erdem 11.04.2009, 12:06 Neden öyle söyledin üstad :( özel bir sebebi vardır sınavı , hastalık , ölüm vb.
İZMİR'DE YAŞAYAN BİNLERCE SİVAS'LI VAR.HEPSİNİN SINAVI OLDUĞUNU SANMIYORUM.ZATEN SINAVI OLAN KARDEŞLERİMİZE BİR SÖZÜMÜZ YOK.BİZİM SÖZÜMÜZ GELECEĞİZ DEYİP DE GELMEYENLERE.HEM GELECEĞİZ DİYORLAR,HEM GELMİYORLAR BİRDE HABER VERMİYORLAR.O KADAR KİŞİNİN MAZERETİ OLAMAZ.
bahadır erdem 11.04.2009, 12:13 İZMİR'DEN KONYA 500 KM CİVARINDA OLMASI LAZIM.GAZLI BİR ARABA İLE BU MESAFE EN FAZLA 50 LİTRE GAZ YAPAR.BUDA 50*1,60'DAN 80 LİRA YAPAR.GİDİŞ DÖNÜŞ 160 LİRA.5'E BÖLDÜĞÜNÜZDE ADAM BAŞI 40 LİRA CİVARI BİR ŞEY DÜŞER.BENCE BEDAVA. STAD ŞEHİR MERKEZİNDE.KONYA'DA 10 YIL KALDIM.GİDİNCE BİR MEVLANA ZİYARETİ,BİR MERAM BAĞLARI VE ŞEHİR GEZİSİ YAPMADAN OLMAZ.HELE BİR DE ETLİEKMEK YEMEZSENİZ AYIP OLUR.TANDIR'IDA CABASI.
VALLA DENETLEMEM OLMASA BEN SİZE MİHMANDARLIK YAPARDIM.
bu takımı konyada yalnız bırakmamak lazım. bugun sıvasdakı macı ızleyınce bır kez daha anladım.. bu taraftarın cefakarlıgını en azından deplasmanlarda gostermek lazım dosta dusmana.bosuna damlaya damlaya gol olur dememıs atalarımız.kesın gelecek kısı sayısını belırleyıp ona gore hareket edelım..az kısıde olsak ordakı yıdıdolarla bırlesıp destek verebılırdık..
İZMİR'DEN KONYA 500 KM CİVARINDA OLMASI LAZIM.GAZLI BİR ARABA İLE BU MESAFE EN FAZLA 50 LİTRE GAZ YAPAR.BUDA 50*1,60'DAN 80 LİRA YAPAR.GİDİŞ DÖNÜŞ 160 LİRA.5'E BÖLDÜĞÜNÜZDE ADAM BAŞI 40 LİRA CİVARI BİR ŞEY DÜŞER.BENCE BEDAVA. STAD ŞEHİR MERKEZİNDE.KONYA'DA 10 YIL KALDIM.GİDİNCE BİR MEVLANA ZİYARETİ,BİR MERAM BAĞLARI VE ŞEHİR GEZİSİ YAPMADAN OLMAZ.HELE BİR DE ETLİEKMEK YEMEZSENİZ AYIP OLUR.TANDIR'IDA CABASI.
VALLA DENETLEMEM OLMASA BEN SİZE MİHMANDARLIK YAPARDIM.
teşekkür ederim abi..kısı bası 32 cıvarı bıse tutuyo.sımdı once beşı bulmak lazım,sonrada bı gazlı dört teker:) otobuse 80 lıra vermekden cok daha avantajlı..
ankara istanbul izmir tüm yigidolar haydi konyaya
LosTie58 11.04.2009, 19:01 Noldu arkadaşlar neye karar verdiniz gidiyomusunuz maça ;)
Noldu arkadaşlar neye karar verdiniz gidiyomusunuz maça ;)
bu hafta şekillenir hemserım..
58gürünlü35 11.04.2009, 20:42 Gelmek İsterdim ama Maglum Ogrenciyim... Denizli Macında Bile Abilerime muhtac dustum ... Bu macta Ben Ne yazıkki Yokum :(... Seneye insallah Altay cıkacak Ve burda Cok güzel Bir organizasyon Yapacagız...
yigido_sampiyon 11.04.2009, 20:56 Gelmek İsterdim ama Maglum Ogrenciyim... Denizli Macında Bile Abilerime muhtac dustum ... Bu macta Ben Ne yazıkki Yokum :(... Seneye insallah Altay cıkacak Ve burda Cok güzel Bir organizasyon Yapacagız...
muhtaç düşmekte ne demek...
sana yardım eden abimlerimize yada kardeşimize teşekkürler...ancak insanlık hali olur böyle durumlar...kimse bilmiyodu biletlerin 25 tl olmasını...
yigido_sampiyon 11.04.2009, 20:58 bende katılamayacağım konya maçı organizasyonuna...
tez çalışmaları baya yoğun olduğundan gelemeyecem...
konyada benim içinde Hz. Mevlana türbesinde dua ederseniz gelmiş kadar olurum...
yusuf_yusuf 11.04.2009, 21:20 hadi baklım sivasss
konya evıne futbol senın neyıne:D
coosivaslicoo 13.04.2009, 12:30 yalçın abi benim söylememe gerek yok heralde ben kesin gelirim diye siz organizasyon yapın kambersiz düğün olur mu hiç okuldada bi yoklama yaparım ben sınavlar bittiği için gelenler olabilir...
konya haftasına girdik.. biras hız versek kım ne dusunuyo..kım gıdıyo kım gıtmıyo.. ?
izmirli yigidolar supersiniz helal vallahi size... bu kadar gonul vermisiniz, yaptiginiz organizasyonlar, diyecek tek kelime ''supersiniz'' olur yani...
insallah sivasin sivas disindaki maclara bu tur organizasyonlar sayesinde dahada cok ilgi olur... ve ne guzelki turkiyenin her bir yerindeki yigidolar bu sayede bulusuyor:D
ben de antalyadan gidiyorum maça.konyasporu da konya da yenersek şampiyonluk yolunda dev bir adım atmış olacağız
subasi29 13.04.2009, 20:23 maca gidecek arkadaslar sorun etmeyin irtibata gecin eyvallah
Kibrisli 13.04.2009, 21:05 yalçın abi otobüsle gidilmesi durumunda kısı bası maç bileti dışında 35 den gıdıs donus 70 lıra edıyo..olurda cok kısı katılamazsa ki öyle görünüyor şöyle az benzın yakan arabası olan bırının benzın masrafına katılsak malıyetı ortalama kac lıraya getırırız? bıde bunu arastırsak belkı uygun olabılır.hem otobusun sıkıntıları var..garajda ın stada kadar bılmedıgın bı sehırde gıt.macdan sonra aynı sıkıntı.ustune otobusun kalkıs saatının uyması sorunu..tren fıkrıde ıyı ama yıne aynı sıkıntılar olacak.. aslında gazlı bı şahin bence en ıyı altarnatıf:D SİZ NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ YİĞİDO-İZMİR?? zaten gördüğüm kadarıyla az bı katılım olacak..buda bı altarnatıf olarak dusunulebılır..
Benim geçen gün yolum düştü İzotaş'a Kontur'la konuştum gidiş dönüş 10 tl indirim yaptı... 65 tl diolar... 8 saat sürüyormuş sabah otobüsü ile gitmemiz riskli maça 1 saat kala konyada olurmuşuz ve konya terminali stada uzakmış... Gece 11 aracı varmış onla gidin dediler... Dönüşte yine gece 11 otobüsü ile dönüşünüz en iyisi olur diyorlar çünkü dönüşte iki hat varmış birisi 10 saat denizli üzerindenmiş onunla gelmeyin dediler...
Bana bu kazık geldi...
Başka bir alternatifte yarı otobüs buldum yeni model, tanıdık birisi sahibi otobüsün 1300tl diyor gidiş dönüş 35 kişilik rahat bir otobüs... 37 tl oluyor gidiş dönüş... Buzdolabı, kahve makinası, rahat koltuk tv ve vcd varmış tabii bunlardan bizim için tek önemli şey hızlı gidebilmesi ve koltuk rahatlığı o konudada garanti veriyorlar...şimdi bizim 35 kişi bulmamız zor gibi görünüyor denizli gibi kısa mesafe olmadığından "Abi 1300 yok al şu 600'ü hayırlı işler" diyemeyiz...
Bunun yanında Güven'in dediği gazlı araba işi mantıklı geldi bana...Gidecek 5 kişi toplanıp arabayla rahat rahat gider ve sabah çıkarız yola maçta yorgunluğumuz olmaz...
10 olursa ıkı araba oluruz.once bı kesın sayımız ve araba ayarlayabılme durumumuz ortaya bı cıksında.. sahsen benım aracım yok olsaydı feda olsun sivasspora..araba fıyat dısındada uygun stad kapısında ınıp mactan sonrada stad kapısından arabaya bınmıs olacagız..hem pankart ve vs yukumuzude bagaja atma sansı vs. gıbı bı cok avantajda olacak ama:Dyok araba:D arabalı yıgıdolar masrafa ortak olmaya hazır taraftarlar var ses verınn da:D
Kibrisli 13.04.2009, 21:18 Haydi Yiğidolar.... Kimseden ses yok mu? Bir yerlerden LPG'li ya da dizel araç bulun 5 kişi hazır benzine ortak olmaya...
yigidozan 13.04.2009, 22:03 profilimdeki resme iyi bakın. diyarbakırdan geliyorum bagrınıza basın beni dersem şaşırmayın:D
profilimdeki resme iyi bakın. diyarbakırdan geliyorum bagrınıza basın beni dersem şaşırmayın:D
başımızın üstünde yerin var kardeşim..
club7house 13.04.2009, 22:22 Abi çarşamba günü kesin cvp vereceğim gidip gitmeyeceğim hakkında. Büyük ihtimalle geliyorum.
Fiyatlar aciklandi..
Kale arkası: 1 TL
Maraton: 2 TL
Eski yeşil: 3 TL
Yeni yeşil: 10 TL
Misafir: 10 TL
bence fiyatlar cok gusel.en son denızlı deplasmanıyla karsılastırınca cok cok gusel..elımızden gelen fedakarlıgı gosterelım,konyadada destegımızı verelım
GokhanTurna 14.04.2009, 20:11 hadi beyler konya yollucusu kalmasın bilet fiyatı ile birlikte toplam 40 gibi fiyata mal olur. hadi beyler maça gelcek olanlar gelcem diye not bıraksın buraya
anilolcay 14.04.2009, 20:49 Ya gardaşlarım ben de geleceğim de maçın saati değişir diye bekliyorum hala değişmedi:D benim sınav 10 da ben 11 de karşıyakada olurum ama beni bekleyip de konyaya gidecek akıllı bulur muyum bilmiyorum:D
Ben Konyalı ve Konyasporlu olarak sizleri tebrik ediyorum.Bu maç bizim için de çok önemli.Ama bir Anadolu insanı Sivasspor'u şampiyonluk yolunda sonuna kadar destekliyorum.Ayrıca 4 büyüklerden Beşiktaş'ı tutuyorum ama gönlüm Sivas'la.Yalnız şunu belirteyim çok zor bi maç olacak.3 puan almanız çok zor.Çünkü Konya taraftarı da muhteşem olacak.Allah yardımcınız olsun.
Ben Konyalı ve Konyasporlu olarak sizleri tebrik ediyorum.Bu maç bizim için de çok önemli.Ama bir Anadolu insanı Sivasspor'u şampiyonluk yolunda sonuna kadar destekliyorum.Ayrıca 4 büyüklerden Beşiktaş'ı tutuyorum ama gönlüm Sivas'la.Yalnız şunu belirteyim çok zor bi maç olacak.3 puan almanız çok zor.Çünkü Konya taraftarı da muhteşem olacak.Allah yardımcınız olsun.
çok zor mac olacagı konusunda kımsenın suphesı yok kardesım. ıyı nıyetın ıcın tesekkurler. bızden sonrakı maclarda basarılar dılerız..
Kibrisli 15.04.2009, 17:03 Arkdaşlar herhangi bir organizasyon yapılmıyor galiba... Aracı da olan yok sanırım... Biz araba bakıyoruz eğer bulabilirsek 2-3 kişi götürebiliriz sanırım... Yok bulamazsak Konya otobüsü ile gitmeyi düşünüyoruz 2 kişi...
alayınaisyan 15.04.2009, 17:24 gidebilenler gitsinde bizleride temsil etsinler
korsan hüsam 15.04.2009, 17:28 ya gerçektende gitmek isteyenler gitsinde bizi konyada temsil etsinler
club7house 15.04.2009, 23:03 Konya yolcusu kalmasın , ben gidiyorum arkadaşlar ...
arkadaşlar 8 sayfayada baktım ve malesef canım sıkıldı,kımseye sıtem etmek ıstemıyorum yalnıs anlamayın,herkesın bı engelı var gıbı . yalnız gercekten engelı onemlı olmayan arkadasların ılgısını beklıyorum.. sıtenın ana sayfasına ızmırden organızasyon dıye kısayol acılmıs.. maca bıse kalmadı su ıslere hız verelım..mesela gelemeyecek arkadaslar da su araba konusunda bıze yardımcı olabılır,etrafından konyaya falan gıtmeye meyıllı olanlar varsa bos arabayla gıtmesınler,bızde araba ısını halletmeye calısıyoruz, tabı henuz ayarlayamadık,o olmasa bıle otobusle bıle olsa gıdecegız. bı organızasyon yapamasak bıle, uygun araba ayarlayamasak bıle,bıze otobus yolculugunda katılacak olanlar var mı?kalabalık olmaya olamayacaz o bellı oldu ama en azından bır kısı bır kısıdır,ımkanı olanlar lutfen zorlasın kendını.. denızlı macındakı sıtem ettıgımız kısılerden aynı sıtemı duymak ıstemeyız degıl mı?fener-ts vırajları oncesı takıma yalnız olmadıgını hıssettırmek ımkanı,engelı olmayan her yiğidonun boynunun borcu.. bahadır abı nın dedıgı gıbı bı araba ayarlayabılırek beserlı kısıler halınde malıyet 45 lıra cıvarı(yol+bılet) otobusle gıdılmesı durumunda kısı bası75 tl(yol+bilet). Yalcın Abı buyugumuz olarak senden de onerıler beklıyoruz.
güven3558 16.04.2009, 18:04 Arkadaşlar benimde mesaim var o gün ama Sefer Doğan (Ahmet) abimiz gelecek onun mesaisi yok.Eskiizmirden katılacak arkadaşların telefonlarını aradık bugün ama ulaşamadık.Sefer abide nete giremiyor bu aralar benim yazmamı istedi.Gidecek olan arkadaşlar sefer abiyide eklesin.Yalçın beyde numarası var ondan ulaşabilirsiniz yada buradan verebilirim özel mesajla..
konyaya son bir gün.. arabalı yiğido yokmu? masrafına ortak olalım 5 kişide olsa izmiri temsil edelim???
DaRKDeViL 16.04.2009, 23:59 Arkadaşlar Konya Maçına Gidiyormusunuz. Gidiyorsanız İnfo verin lütfen... Acil Bekliyorumm.
GokhanTurna 17.04.2009, 09:02 konyaya son bir gün.. arabalı yiğido yokmu? masrafına ortak olalım 5 kişide olsa izmiri temsil edelim???
Güven abi araba bulursanız kaça gidip gelcez ona göre bi fiyat sölersen para bulmaya çalışcam
Arkadaşlar Konya Maçına Gidiyormusunuz. Gidiyorsanız İnfo verin lütfen... Acil Bekliyorumm.
Gidenler olcak kardeşim büyük ihtimal burdan haberleşirsiniz
Kibrisli 17.04.2009, 09:09 Gökhan bilet dahil 55 olur en fazla...
izmirliyigido 17.04.2009, 10:23 arkadaşlar 8 sayfayada baktım ve malesef canım sıkıldı,kımseye sıtem etmek ıstemıyorum yalnıs anlamayın,herkesın bı engelı var gıbı . yalnız gercekten engelı onemlı olmayan arkadasların ılgısını beklıyorum.. sıtenın ana sayfasına ızmırden organızasyon dıye kısayol acılmıs.. maca bıse kalmadı su ıslere hız verelım..mesela gelemeyecek arkadaslar da su araba konusunda bıze yardımcı olabılır,etrafından konyaya falan gıtmeye meyıllı olanlar varsa bos arabayla gıtmesınler,bızde araba ısını halletmeye calısıyoruz, tabı henuz ayarlayamadık,o olmasa bıle otobusle bıle olsa gıdecegız. bı organızasyon yapamasak bıle, uygun araba ayarlayamasak bıle,bıze otobus yolculugunda katılacak olanlar var mı?kalabalık olmaya olamayacaz o bellı oldu ama en azından bır kısı bır kısıdır,ımkanı olanlar lutfen zorlasın kendını.. denızlı macındakı sıtem ettıgımız kısılerden aynı sıtemı duymak ıstemeyız degıl mı?fener-ts vırajları oncesı takıma yalnız olmadıgını hıssettırmek ımkanı,engelı olmayan her yiğidonun boynunun borcu.. bahadır abı nın dedıgı gıbı bı araba ayarlayabılırek beserlı kısıler halınde malıyet 45 lıra cıvarı(yol+bılet) otobusle gıdılmesı durumunda kısı bası75 tl(yol+bilet). Yalcın Abı buyugumuz olarak senden de onerıler beklıyoruz.
Arabası olupta gitmeyi düşünen kardeşlerimiz varsa hiç düşünmesinler hemen faaliyete geçsinler. Benim gördüğüm kadarıyla 5 kişi gitmek istiyor şu an için. Güven kardeşim, Kibrisli kardeşim, Gökhan kardeşim, Sefer Doğan abimiz, club7house kardeşim.
Gönül isterdi ki, yine bir otobüs ayarlayalım hep beraber gidelim ama talep ve girşim olmayınca, benimde işlerim çok yoğun olduğu için insanları çok fazla gaza getiremedim. Pekçoğu öğrenci, bir kısmıda mesaide olacağı için sanırım herkes zor durumda kaldı.
Gitmek isteyenler için bugün son gün, son şans. Dizel arabası olan varsa (ki, benim benzinli ve uzun yol için bakım istiyor) ortak olarak İzmirli Yiğidolar'ı temsilen küçük bir grup gönderelim. Dizel arabası olan ve Gitmek isteyenler isimlerini yazsınlar...
AYK
DaRKDeViL 17.04.2009, 10:31 Bende Gidiyorum 8.ci benim sanırım :)
izmirliyigido 17.04.2009, 10:35 Gidecekler isimlerini yazsınlar !...
Gidenler:
1- 58güven58
2- Kibrisli
3- Sefer Doğan
4- club7house
5- Gökhan Turna
6- DaRKDeViL
7-
AYK
Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı
konyaya son bir gün.. arabalı yiğido yokmu? masrafına ortak olalım 5 kişide olsa izmiri temsil edelim???
Güven abi araba bulursanız kaça gidip gelcez ona göre bi fiyat sölersen para bulmaya çalışcam
gökhancım araba işi olmuyo gibi. bulamadık tek ımkan otobus kaldı,oda işlerı sıkıntıya sokuyo,masraf artıyo.otobus saatlerıde ters. beklıyoruz bakalım:(
subasi29 17.04.2009, 22:11 gidenlerden allah razi olsun kalanlarda destek olsun en icten duygularimizla
|