Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS HARİÇ DİĞER İLLERDE NEDEN POSTER ASMIYORUZ
Arkadaşlar, Ankara'da ikamet etmekteyim. AŞTİ'ye gittiğimde SİVAS otobüslerinin olduğu yerde Gazetelerin dağıttığı SİVASSPOR posterinin dahi olmadığı,camlatılarak asılmadığını üzülerek gözlüyorum.SİZ MEDYA PATRONU OLSANIZ para kazanmak istersiniz ve taraftarı az olan mı yoksa çok olan mı takımın ŞAMPİYON olmasını istersiniz. LÜTFEN BU KONUDA DUYARLI OLALAIM.
58_babacan_58 11.04.2009, 08:11 TÜRKİYEDE ZATEN 5 MİLYON SİVASLI VAR BİZ ŞAMPİYON OLURSAK SİVASSPORU TUTMAYAN SİVASLILAR EMİNİMKİ GERÇEK TAKIMLARI OLAN SİVASSPORA GERİ DÖNECEKLERDİR.
yiğidoemin58 11.04.2009, 08:36 TÜRKİYEDE ZATEN 5 MİLYON SİVASLI VAR BİZ ŞAMPİYON OLURSAK SİVASSPORU TUTMAYAN SİVASLILAR EMİNİMKİ GERÇEK TAKIMLARI OLAN SİVASSPORA GERİ DÖNECEKLERDİR.
kusura bakma tutmak için bu takımın şampiyon olmasını bekleyeceksek bu takım şampiyon olmasın dün artık ligden düşmüş kocaeli taraftarını gördüm keşke yerimizde onlar olsa
Başka memleketi boşverelim de kendi sivasımızda bir bakalım insanlara maşallah sivasspor dışında başka takımın formalarıyla geziyorlar sivasın kendisi inanmamış ki başka yerde yaşayan sivaslılar inansın
58_babacan_58 11.04.2009, 09:27 kusura bakma tutmak için bu takımın şampiyon olmasını bekleyeceksek bu takım şampiyon olmasın dün artık ligden düşmüş kocaeli taraftarını gördüm keşke yerimizde onlar olsa
ÖYLE DİYORSUNDA Bİ TARAFTARIMIZA BAK BAKALIM ŞAMPİYONLUK HAVASINA GİREMEDİLER DAHA BELKİ ŞAMPİYON OLUNCA ANLARLAR BELKİ GERÇEK SİVASSPORLU OLMAYI.
Çok mu zor SİVASSPOR posterlerini yerli gazetelere bastırtmak,
bunları asmak.
ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORSAN KURALINA UYGUN OYNAYACAKSIN.
YA STADLAR DOLAR YA DA AH ULAN AH NASIL DA ŞAMPİYON OLAMADIK DERİZ.
58gürünlü35 11.04.2009, 10:14 Sivas daha Şampiyonluk Havasına girmedi onumuzdeki 3 macıda aLırsak bunların ıcınde Trabzon macı son olan o mactan sonra Eminimki Sivas kesinlikle Sampiyonluk Havasına Girecektir...
sivaslimete 11.04.2009, 11:21 Başka memleketi boşverelim de kendi sivasımızda bir bakalım insanlara maşallah sivasspor dışında başka takımın formalarıyla geziyorlar sivasın kendisi inanmamış ki başka yerde yaşayan sivaslılar inansın
Bakin Karedesim biz kiziyoruz ediyoruz ama kimse 10 seneder 15 senedir sevdigi tuttugu beraber yatip beraber kalktigi takimini pat diye birakamaz.(Beni Yanlis anlamayin ben sivassporluyum ve istanbul takimlarindan nefret ediyorum.)Kocaelinin,Ankaragüc ünün,Bursaspor,Antalyasporun vs taraftari iyi olan Anadolu klüplerinin taraftari neden bu kadar iyi biliyormusunuz.Cünkü gecmiste takimlari bu 3 büyütülmüslere karsi müthis bir mücadele verip sampiyonluk yarisindaydi.Ve buda bu sehirlerin sadece kendi takimini tutmasini sagladi.Bizim gecmiste cok büyük basarilarimiz olmadigi icin taraftarimiz böyle.Ama ben inaniyorumki bu degisicek sivasli cocuklar bakicakki memleketlerinin takimi sampiyonluga oynuyor ve digerlerinden bir eksigi yok niye memleketimin takimi dururken baska takimi tutuyum diyecek.He belki biz göremicez ama bu olcaktir bundan eminim.
club7house 11.04.2009, 11:34 Bakin Karedesim biz kiziyoruz ediyoruz ama kimse 10 seneder 15 senedir sevdigi tuttugu beraber yatip beraber kalktigi takimini pat diye birakamaz.(Beni Yanlis anlamayin ben sivassporluyum ve istanbul takimlarindan nefret ediyorum.)Kocaelinin,Ankaragüc ünün,Bursaspor,Antalyasporun vs taraftari iyi olan Anadolu klüplerinin taraftari neden bu kadar iyi biliyormusunuz.Cünkü gecmiste takimlari bu 3 büyütülmüslere karsi müthis bir mücadele verip sampiyonluk yarisindaydi.Ve buda bu sehirlerin sadece kendi takimini tutmasini sagladi.Bizim gecmiste cok büyük basarilarimiz olmadigi icin taraftarimiz böyle.Ama ben inaniyorumki bu degisicek sivasli cocuklar bakicakki memleketlerinin takimi sampiyonluga oynuyor ve digerlerinden bir eksigi yok niye memleketimin takimi dururken baska takimi tutuyum diyecek.He belki biz göremicez ama bu olcaktir bundan eminim.
Bravo kardeşim.. aynı düşünceleri paylaşıyoruz.
Sivas daha Şampiyonluk Havasına girmedi onumuzdeki 3 macıda aLırsak bunların ıcınde Trabzon macı son olan o mactan sonra Eminimki Sivas kesinlikle Sampiyonluk Havasına Girecektir...
katılıyorum kardeşim..eger antalya-konya-trabzon maçlarından 9 puan çıkarırsak ki;bu durumda büyük ihtimalle 2.yle aramzıda en az 4 puan fark olcak ,işte ondan sonra işimiz çok kolay olcak.düşmüş bir hacettepe garantilemiş bir gaziantep ve gençlerbirlgi evimizde hep yendiimiz bir İ.B.B gelicek karşımıza bunlarda yolumuza taş koyacak takımlar degil.son galatasaray maçına kalmadan bitecek iş ALLHIN izniyle inşallah yeterki dua edelim destek verelim
SİVAS Şampiyon olsun o zaman bakarız hesabı. O zaman Şampiyon olmadı Sivas seneye 7. oldu Biz o zaman haydi FB_BJK_GS'li olalım.
BÖYLE MANTIK OLMAZ.
Bizim söylemek istediğimiz bir ESKİŞEHİRSPOR modeli.
Bir TRABZONSPOR modeli.
Son 10 senenin Bir ANKARAGÜCÜ modeli.
BU SENE ŞAMPİYON SİVASSPOR
Daha sonraları çok zor 4 EYLÜL DEPLASMANI.
Takım ŞAMPİYON olacak KALE ARKALARI BOMBOŞ PANKART YOK.
SİVAS'da hiç mi yorgancı yok.Hiçmi atlas-saten kumaş yok.
Alırsın 4 metre atlas saten kumaş yarısı (KIRMIZI) yarısı (BEYAZ) al sana bayrak.Yorgancı diker.
BEN ANKARA'da oturuyorum televizyondan maç seyrederken utanıyorum.
Neden mi? Bir tek ;
YİĞİDO GENÇLİK diğerleri fasa-fiso.
GLoBe-Y-Gençlik 12.04.2009, 09:47 Bu Dunyadakı Tum Sıvaslıları Çağırıyoruz...
Sivasda nedendir bilinmez deplesman ekibi pankartını rahat ça asabiliyor fakat 4 eylül de sivasspor taraftarına gelince yasaklar başlıyor pankart yasak o yasak bu yasak acaba diyorum sivas emniyeti sivasspor taraftarına garezi mi var diye düşünmüyor degilim
WWW.SİVASSPOR.COM diye beyaz üstü kırmızı yazı yazdırmak çokmu zor, vazgeç bunları, boşver.
subasi29 12.04.2009, 13:07 kale arkalarini doldurmak lazim ayrica problemlere herkes estri yapar onemli olan cozum bulmak
Eğer SİVAS'da gidip te abi bez afiş bedava yap dersen adam ondan ekmek yiyecek yapamaz.Ama abi maliyetinden yap dersen
1.000 kişi * 2 TL : 2.000,- TL eder ve en az YİĞİDO GENÇLİK yazısı gibi 5 tane yaptırtırsın .Banka hesap numarasına yatırtırsan ve bunu da dürüst olarak yaparsan kimsenin canı da yanmaz, kafa da kuşkuda kalmaz. Eğer SİVAS'da bu çok maliyetli oluyor dersen ve pahalı fiyat veren varsa İSTANBUL ile irtibat sağlar ve kargo ile alırsın.
subasi29 12.04.2009, 13:18 omenli olan bu yapacak adami bulmak
yigidolar06 12.04.2009, 13:23 SİVAS Şampiyon olsun o zaman bakarız hesabı. O zaman Şampiyon olmadı Sivas seneye 7. oldu Biz o zaman haydi FB_BJK_GS'li olalım.
BÖYLE MANTIK OLMAZ.
Bizim söylemek istediğimiz bir ESKİŞEHİRSPOR modeli.
Bir TRABZONSPOR modeli.
Son 10 senenin Bir ANKARAGÜCÜ modeli.
BU SENE ŞAMPİYON SİVASSPOR
Daha sonraları çok zor 4 EYLÜL DEPLASMANI.
Takım ŞAMPİYON olacak KALE ARKALARI BOMBOŞ PANKART YOK.
SİVAS'da hiç mi yorgancı yok.Hiçmi atlas-saten kumaş yok.
Alırsın 4 metre atlas saten kumaş yarısı (KIRMIZI) yarısı (BEYAZ) al sana bayrak.Yorgancı diker.
BEN ANKARA'da oturuyorum televizyondan maç seyrederken utanıyorum.
Neden mi? Bir tek ;
YİĞİDO GENÇLİK diğerleri fasa-fiso.
Burda yazması kolay bizde ankarada oturuyoruz BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak aramıza bekleriz
1- www.Sivasspor.com
2-Yiğidolar Diyarı
3-Türkiye'nin ŞAMPİYONU vb.gibi ya da diğer şekilde kimseyi yermeyen kimseyi üzmeyen ve en az 5 sene daha kullanılacak pankart (Yiğido GENÇLİK) gibi ama BEYAZ üzerine Kırmızıyla yazılmak üzere PANKART FİYATI alınır.Sıkı bir pazarlık yapılır.SİVAS'ta bu imkan bulunamazsa İSTANBUL Taraftarlar derneği ile irtibata geçilir.
4-Bu siteye pankart yaptırtıyoruz denilir.Yardım edenlerin adı-soyadı yada takma adı yazılır.Örnek ;
2.000,-TL 4 adet pankart maliyeti ise buna kargo dahil olmak üzere.
Banka hesap numarası verilir.Yardım edenler yazılır.
1-TS58 ....10.-TL
2-...... 2,-tl
3-..... ......5,- TL
...........................
17 TL
Ve en kısa sürede TRABZONSPOR maçına yetişir ve LİG TV başta olmak üzere Tüm TÜRKİYE görür. Altına SİVAS'da mağaza reklamı yazarsan bedavaya bile gelir.
Yoksa esnafa gidip abi 500,-TL verde pankart yaptıralım derseniz olmaz tabii.
Örnek:
YİĞİDOLAR DİYARI
........ Ltd.Şti
sivaslıkamber 12.04.2009, 13:33 ARKADSLAR DAHA KENDİ İLİMİZDE BÖYLE SEYLER YOK DISARIDA OLURMU HİÇ
Peki bunu yapmak çokmu zor.SİVAS'da güvenilen birkişi hesabına dahi yatırılabilir.Şimdiden fiyat alın bakalım.
2.5 metre eninde 3,5 metre boyunda Kırmızı yazı altı beyaz pankart fiyatı herkes fiyat alsın.
ÇOKMU ZOR?
TÜRKİYE'nin ŞAMPİYONU SİVASSPOR
Teşekkürler diğer takım taraftarları
KIZILCAN 12.04.2009, 13:50 Görev icabı Arabistandayım ve genellikle Sivasspor formamı sırtıma geçiriyorum.Hatta bu sayede köşe yazarı Abdullah Yiğit abimizin ağabeyi ile tanıştım.Üzerimde Sivasspor forması görünce yaklaştı ve tanıştık,kaynaştık.Hatta pederle telefonla konuşturdum birsürü ortak tanıdıkları çıktı.Eskiden Sivasta herkes birbirini tanıdığı için tanış çok çıkıyor.Herneyse inşallah Sivassporumuz şampiyon olursa koskoca bir bayrak yaptırıp Antalyada oturduğumuz binadan sarkıtmayı düşünüyorum.Sabırsızlanıyorum desek daha doğru olur.
club7house 12.04.2009, 14:01 Sivasda nedendir bilinmez deplesman ekibi pankartını rahat ça asabiliyor fakat 4 eylül de sivasspor taraftarına gelince yasaklar başlıyor pankart yasak o yasak bu yasak acaba diyorum sivas emniyeti sivasspor taraftarına garezi mi var diye düşünmüyor degilim
Stadyumların belirli yerlerine pankart asılasına izin verilmiyor , bu her stadyumda geçerli.
club7house 12.04.2009, 14:03 Görev icabı Arabistandayım ve genellikle Sivasspor formamı sırtıma geçiriyorum.Hatta bu sayede köşe yazarı Abdullah Yiğit abimizin ağabeyi ile tanıştım.Üzerimde Sivasspor forması görünce yaklaştı ve tanıştık,kaynaştık.Hatta pederle telefonla konuşturdum birsürü ortak tanıdıkları çıktı.Eskiden Sivasta herkes birbirini tanıdığı için tanış çok çıkıyor.Herneyse inşallah Sivassporumuz şampiyon olursa koskoca bir bayrak yaptırıp Antalyada oturduğumuz binadan sarkıtmayı düşünüyorum.Sabırsızlanıyorum desek daha doğru olur.
Bnede izmirde oturuyorum oturduğum apartman 5 amcamla bize ait apartmanın ebatı 6 katlı çift daireli , Şampiyonluğumuz garanti olduğunda 7,5 mt genişliğinde 15 metre uzunluğunda dev bayrak rüyalarımı her gece süslüyor ve yapacağızda...
altuntas58 12.04.2009, 14:04 Bakin Karedesim biz kiziyoruz ediyoruz ama kimse 10 seneder 15 senedir sevdigi tuttugu beraber yatip beraber kalktigi takimini pat diye birakamaz.(Beni Yanlis anlamayin ben sivassporluyum ve istanbul takimlarindan nefret ediyorum.)Kocaelinin,Ankaragüc ünün,Bursaspor,Antalyasporun vs taraftari iyi olan Anadolu klüplerinin taraftari neden bu kadar iyi biliyormusunuz.Cünkü gecmiste takimlari bu 3 büyütülmüslere karsi müthis bir mücadele verip sampiyonluk yarisindaydi.Ve buda bu sehirlerin sadece kendi takimini tutmasini sagladi.Bizim gecmiste cok büyük basarilarimiz olmadigi icin taraftarimiz böyle.Ama ben inaniyorumki bu degisicek sivasli cocuklar bakicakki memleketlerinin takimi sampiyonluga oynuyor ve digerlerinden bir eksigi yok niye memleketimin takimi dururken baska takimi tutuyum diyecek.He belki biz göremicez ama bu olcaktir bundan eminim.
Teşekkürler kardeşim size katılıyorum
arkadaslar...
oncelikle kendimizden baslamamiz lazim...sorarim size su ana sivasta kalan arkadaslarinin evinin yada pencerenin onunde kimim sivas bayragi asili?...kimin dukkaninin caminin onunde bir poster yada bayrak asili? sivasta hangi sokakta, yada caddede bayraklar ballonlar asili... once biz asalim bayraklarimizi...biz yapmadiktan sonra birakin sivas disindakilerini onlar hic yapmaz....bu konu ustunue sivas valiligi, baskani, calisani ne bilim birileride birsey yapmasi lazim...ARTIK SIVAS SAMPION HAVASINA BURUNMESI LAZIM!!
etzel1967 12.04.2009, 14:47 arkadaslar...
oncelikle kendimizden baslamamiz lazim...sorarim size su ana sivasta kalan arkadaslarinin evinin yada pencerenin onunde kimim sivas bayragi asili?...kimin dukkaninin caminin onunde bir poster yada bayrak asili? sivasta hangi sokakta, yada caddede bayraklar ballonlar asili... once biz asalim bayraklarimizi...biz yapmadiktan sonra birakin sivas disindakilerini onlar hic yapmaz....bu konu ustunue sivas valiligi, baskani, calisani ne bilim birileride birsey yapmasi lazim...ARTIK SIVAS SAMPION HAVASINA BURUNMESI LAZIM!!
kesinlikle katılıyorum...sivasta bayrak seferberliği başlatılmalı...şehir iyice şampiyonluk havasına girmeli...önceden fazlasıyla yapardık bunları...eski halimizi bilmesem sivasta artık sivaslıların yaşamadığını düşüneceğim...
sivasli215 12.04.2009, 15:54 bundan yaklaşık 10 sene öncesine kadar sivasımız daha 3.liglerdeyken bile daha çok destek vardı takıma.hatta ben o zamanlar üniversitedeydim,istanbulda abdi ipekçiyi kapatıp takıma çeşitli etkinliklerle ciddi paralar toplanılmıştı
şimdi şampiyonluğa oynuyoruz ve şampiyonluk çok yakın.en büyük adayız.ben sivasa özellikle sivasta daha büyük destek bekliyorum ve bunu tüm türkiyeye gösterebileceğimiz bir fırsatta elimizde.2 hafta sonraki trabzon maçı!!!
inşallah 7 hafta sonra şampiyonuz.7 hafta sonra şampiyonluk maçı için ali samiyende buluşmak üzere...
arkadaşlar şampiyonluk havasına girmek pek iyi fikir degil sessizce derinden gitmek en isabetlisi.bu şehir ne zaman havaya girdiyse sonu hüsran oldu .ne olacak havaya girince ne degişecek,bırakın bu işleri .sivaslı inanmamış diyenler yanılıyor.sivaslı artık şampiyonluk bekliyor.inanın 2. ligi bile istemiyor.siz nerde yaşıyorsunuz allah aşkına.çevrenizde inanmıyan varmı nerden çıkıyor bu laflar.belki maçlara yeterince ilgi yok ama bu inanmadıgımızı göstermez.yigido şampiyonluktan başka bişey düşünmüyor.ben insanların bu şekilde düşündügünü biliyorum.havaya girmek içinse daha erken,biraz daha sabır diyorum.
fatihtuztas 12.04.2009, 16:35 sivaslı olup da sivassporu tutmayan adam değildir öyle insanları muhatabınıza bile almayın.
sivaslıbaki 12.04.2009, 17:11 Ya vallaha geçen gün antu.com diye bi siteye girdim fenerbahçenin sitesi baktım orada bazı kişiler sivassporu tutuyorlar. niyeyse hala anlayamadılar Sivassporumuzun şampiyon olacağına.
daha neye erken gardaş. 7 hafta kaldı. 7*3= 21 puan lazım.
Biz abartmıyoruz.
Dükkana üçgen flama ya da cama poster asmak çokmu zor.(Gazete posteri)
oº°»§ıvã§Lı«°ºo 13.04.2009, 21:53 ben inegölde bursda oturuyom balkonumda bayragım üstümde formam geziyom caddelerde şampiyonluk havasına girdikk biz:)
subasi29 13.04.2009, 22:04 Ya vallaha geçen gün antu.com diye bi siteye girdim fenerbahçenin sitesi baktım orada bazı kişiler sivassporu tutuyorlar. niyeyse hala anlayamadılar Sivassporumuzun şampiyon olacağına.
anlayan anlamis desene bizi biz anladik baskasi anlamasada olur:D
|