Orijinalini görmek için tıklayınız : 07-YİGİDOLAR...KONYA DEPLASMANI
07reis58 13.04.2009, 14:15 şampıyonluk yolunda çok önemli bir deplasman!!!
ANTALYALI YİGİDOLAR olarak 2 hafta önce DENİZLİ ye gidemedik..organize olamadık...bu hafta sonu cumartesi günü oynanacak olan
KONYASPOR-SİVASSPOR maçında takımımızı desteklememiz lazım arkadaşlar lütfen ANTALYA DA yaşayan arkadaşlarımız biraz ilgi göstersin ve takımımızın yanında olalım....
subasi29 13.04.2009, 14:17 hadi hayirlisi insallah katilim cok olur hep destek tam destek
ben malatyada yaşıyorum ama sıf destek için o maça gelmeyi düşnüyüorum.antalyada yaşayan yiğidolardan mutlaka en az 2 otobüsle konyaya gitmesini ve takıma destek olmasını gönülden diliyor ve arzuluyorum
YigidoGenclik38 13.04.2009, 14:52 ins kardesim antalyada bi sen varsın bu kadar mücadele eden
zoru basarırız imkansız zaman alır;)
hersey zamanla;)
Rallim58 13.04.2009, 15:02 Sivassporumuzun şampiyonluk yolundaki Anadolu'nun göbeğinde bulunan çevre illeri toplayacak tek deplasman yeri olarak Konya'yı görüyorum.
Hafta sonu oynanacak, Konyaspor-Sivasspor müsabakasında, Antalya, İzmir, Ankara ve Sivas'tan taraftarların buluşacağı tanışma fırsatının en uygun olduğu deplasman yeri olarak görüyorum. İnşaallah düşünülen organizasyonlar gerçekleşir ve tüm yiğidolar biraraya gelme şansı bulmuş olur.
Konya'da bulunan yiğidolarında bu taraftara yön vermesi ile, daha sıcak ortam hazırlanacağını düşünüyorum. Şimdiden başarılar diliyorum
07reis58 13.04.2009, 18:11 son dakikaya kadar desteklerinizi beklicem...
ŞAMPION OLANA KADAR
OYNAYIN SONUNA KADAR
BİZ VARIZ ÖLENE KADAR
BİRİMİZ KALANA KADAR
iş gereği konyada bulunuyorum ve inşallah cumartesi staddaki yerimi alacağım ve tüm dostlarıda konyaya bekliyorum ayrıca herve tum diyorum başkada bişey demiyorum:))
club7house 14.04.2009, 00:44 şampıyonluk yolunda çok önemli bir deplasman!!!
ANTALYALI YİGİDOLAR olarak 2 hafta önce DENİZLİ ye gidemedik..organize olamadık...bu hafta sonu cumartesi günü oynanacak olan
KONYASPOR-SİVASSPOR maçında takımımızı desteklememiz lazım arkadaşlar lütfen ANTALYA DA yaşayan arkadaşlarımız biraz ilgi göstersin ve takımımızın yanında olalım....
Seni alnından öpüyorum kardeşim, sivasspor için yaptığın , yapmak istediklerin beni gururlandırıyor. Allah nasip ederse büyük ihtimalle izmirde konyaya gideceğim.
Fiyatlar aciklandi..
Kale arkası: 1 TL
Maraton: 2 TL
Eski yeşil: 3 TL
Yeni yeşil: 10 TL
Misafir: 10 TL
mysuskunx 14.04.2009, 07:15 Doğru Söylüyosun Kardeşim.......
07reis58 14.04.2009, 13:03 maça 4 gün kaldı hala ANTALYADAKİ SİVASLILAR dan ilgi istek yok :((( arkadaşlar SİVASSPOR LUYUM demekle olmuyor lütfen biraz ilgi.. bende burda siz bu başlıga yorum yazacaksınız diye umutla beklıyorum...İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPIOYN DİYORSUNUZ ANTALYADA YAŞAYAN ÇOK FAZLA SAYIDA SIVASLI VAR HANİ NERDESİNİZ????
club7house 14.04.2009, 13:44 damlaya damlaya göl olur :)) dün gece çeşmeyi kapatmıştım ama damlıyordu öğlen baktım altında kova vardı yarısını doldurmuş :))
izmirliyigido 14.04.2009, 14:39 Antalya ve civarında yaşayan o kadar Sivas'lı olduğunu biliyoruz. Alanya'da ki, Antalya'da ki dernekler bu arkadaşımızın çağrısına neden duyarsız kalıyor anlamıyorum. Ligin sonuna gelince Şampiyonlukta herkes pay sahibi olacak ama.
Sana helal olsun 07reis58 kardeşim.
AYK
yigidolar06 14.04.2009, 14:53 sivassporu internetten herkes takip etmiyor merak etmeyin en az 1000 kişi oluruz maçta
Pankart olmadan gitmeyin.Havanı olsun.
07 YİĞİDO TÜRKİYE'NİN ŞAMPİYONU SİVASSPOR
07reis58 15.04.2009, 12:22 zaman daralıyor...koskoca ANTALYADA bir sürü SİVASLI var hiç biri bu siteye girmiyormu :confused::mad:
emreakbulut58 15.04.2009, 12:30 bu zor maçıda alıp yolumuza devam edeceğiz
şampiyonluk yolunda zor birmaç olacak ama sivasın bu maçı alıcağına eminim
tabiki taraftarların desteğide lazım
izmirliyigido 15.04.2009, 12:30 07reis58 kardeşim, herkes internet kullanmıyor veya bu siteyi bilmiyor olabilir. Sivas'lıların gittiği, dernek, lokal, kahve gibi yerlere ilan yapıştır, altına da bizim bu sitenin adresini mutlaka yaz. Belki o zaman gören ve ilgilenen olur.
AYK
sivastan belediye otobüs kaldıracak falan diye duydum --- eğer dogruysa yiğido gençlik 67 grubu ve gencler peşkeşe izin vermeyin ---- egerki otobüslerde yaşlı formasız atkısız insan evladı varsa indirin ---- hakedenler gitsin konyaya stadda oturup çekirdek çitleyenler değil
07reis58 kardeşim, herkes internet kullanmıyor veya bu siteyi bilmiyor olabilir. Sivas'lıların gittiği, dernek, lokal, kahve gibi yerlere ilan yapıştır, altına da bizim bu sitenin adresini mutlaka yaz. Belki o zaman gören ve ilgilenen olur.
AYK
yalçın abinin dedıgı gıbı arkadasım bence burda katılım beklemektense, derneklere gıtmelısın..yoksa denızlı deplasmanında oldugu gıbı yalan olacak sızın maca gıtme durumunuz.. demekkı bu sıteden cok ınsanın haberı yok antalyada ama zamanla daha ıyı oturacaktır...antalya yakın konyaya dıye bılıyorum artık ordan ılgı gosterırler umarım antalyadakı hemserılerımız..
emeklerıne saglık şimdiden..
kaptann58 15.04.2009, 14:17 arkadaşlar gidiş dönüş fiyatlarından haber varmı haberi olan lütfen bizleri bilgilendirsin
:confused::Durmak yok yola devam:confused:
sivaslı çınar 15.04.2009, 18:28 ben konyadan zaten katılacam gelin de hep beraber destekleyelim takımımızı
merkez_emre 15.04.2009, 18:31 herkes kendı capında ıgneyle kuyu kazıor ama nerdeeee herkes lafda
|