Orijinalini görmek için tıklayınız : Gönlü Sivas'tan yana!

SenSetik
14.04.2009, 11:03
Turkcell Süper Lig'de 30. haftada oynanan Kocaelispor-Beşiktaş maçında takımının golünün asistini yaptıktan sonra oyundan çıkan golcü oyuncu Taner Gülleri, oyundan çıkmasının takımın planlarını bozduğunu söylerken, "Bu sene inşallah Sivasspor şampiyon olur" dedi.

Taner Gülleri, sakatlığı nedeniyle muayene olmak için geldiği İzmir'de yaptığı açıklamada, takım olarak ilk yarıda istedikleri puanları toplayamadıkları için ligin ikinci devresinde zorlandıklarını söyledi.

Teknik direktör Erhan Altın'ın göreve gelmesiyle çıkış yakaladıklarını kaydeden Taner, şöyle konuştu:
"Beşiktaş maçıyla bu çıkışımızı devam ettirmek istiyorduk. Ancak iyi oynadığımız bir maçta mağlup olduk. Benim 3. dakikada sakatlığımın oluşu, biraz bizi, biraz da hocamızın oyun anlayışını etkiledi. Belki sahada ben olsaydım, istediklerimizi takım olarak yapabilirdik. Oyundan çıkmam, planlarımızı bozdu. 75. dakikaya kadar üstün olmamız bizim için avantajdı. Üzgünüz ama rakiplerimiz de mağlup oldu. Bu hafta rakiplerimizden Denizlispor ile oynayacağız. İnşallah o maçı da iyi atlatıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz. önümüzde 7 tane final maçımız var. Hepsinin iyi bir şekilde atlatıp, Kocaelispor'u ligde tutacağız."

Taner Gülleri, belli takımların şampiyon olduğunu, bu sezon bunun değişmesi gerektiğini belirterek, "Sivasspor zirve mücadelesi havasını iki senedir teneffüs ediyor. Geçen sene kıl payı kaçırdı. Bu sene inşallah Sivasspor şampiyon olur. Şampiyon ya Beşiktaş olacak ya da Sivasspor olacak ama benim gönlüm Sivasspor'dan yana" diye konuştu.

SenSetik
14.04.2009, 11:04
İnşallah biz şampiyon oluruz sizde ligde kalırsınız.Keşke sende seneye gelip bizde oynasan ne güzel olur be Taner Gülleri...

abircan
14.04.2009, 11:32
teşekkürler taner bu hafta beşiktaşı boş yollasaydınız bu dileğin en azında % 50 gerçekleşecekti

YigidoGenclik38
14.04.2009, 11:44
tskler taner

öncelikle gecmis olsn 3 hafta icinde kocaeliye cok lazımdın ama

ins ligde kalacaksınız basalılar körfez;)

Siiivasliii
14.04.2009, 12:25
Insaallah Sivasspor sampiyon olur
Insaallah Kocaelispor'da ligde kalir

sivaslimete
14.04.2009, 12:43
İnsallah biz sampiyon oluruz.

Kocaeli de ligde kalir

Besyo_cu
14.04.2009, 12:57
Taner keşke bjk macının 3. dakikası sakatlanıp cıkmasaydın o maçı kaybetmezdiniz bizde şampiyonluga daha cok yaklaşmış olurdur. Teşekkurler taner sanada cok geçmiş olsun...

LosTie58
14.04.2009, 12:59
İnsallah biz sampiyon oluruz.

Kocaeli de ligde kalir

Aynen bende katılıyorum.

Taner sakatlanmasaydı Bjk boş dönecekti ama şanssızlık işte..

DArkViruS
14.04.2009, 16:15
Mustafa Denizli'de Sampiyonluğun en büyük Adayi Sivasspor Die acıklama yapmış

'En başarılı Sivasspor'
“Ligin en başarılı takımı Sivasspor´dur. Şimdi baskıyı yaşadıklarını görüyoruz. Zorluk derecesi yüksek bir dönem içindeler, bu da çok doğal...”

Nede olsa futbol herkez Hak ettigi yerde Biterecektir lig'i...

58_babacan_58
14.04.2009, 16:29
FORZA ANADOLUU FORZA SİVASSPORR

beyazkus
14.04.2009, 16:35
Gönlümüzden ziyade biz Avrupada destekleme hazirligindayiz,kabus görmek istemem,Sampiyonlar liginde ki maclarinda Türübünün en atesli taraftari olmanin heyacanini tasiyoruz.Olümüne sivasliyiz,Sivas Sampiyon.:D:D:D:D

existence
14.04.2009, 16:37
Su istasyon caddesinemi olur. havuzamı olur yazı yazalım lütfen. Tvlerde sdat boş dendikçe kafama ağrılar giriyor.