Orijinalini görmek için tıklayınız : beşiktaş taraftarı rekor kırmış

e17eren
24.09.2005, 09:47
BEŞİKTAŞLI TARAFTARI REKOR KIRDI

DÜNYACA ÜNLÜ SPOR KANALI EUROSPORT BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARIN REKOR KIRDIĞINI AÇIKLADI

Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport'un duyurduğu haberde 132 db sınırına çıktığı belirtilen Beşiktaş taraftarlarının 'Kartal Gol Gol Gol' tezahüratı kendi dalında yeni bir rekor kırdı. Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşmanın ikinci yarısının ortalarında takımına destek veren Beşiktaş tribünleri daha önce Liverpool - M. United karşılaşmasında kırıldığı açıklanan ve yüksekliği 130 desibele ulaşan ses rekorunu tarihe gömdü. Eurosport televizyonu Beşiktaş taraftarının kırdığı bu ses rekorunu normal bir ses ile ancak 140.000 kişi tarafından çıkartılabileceğini belirtti.

adamlar takımlarını çok iyi destekliyor
bizde zamanla umarım onlar gibi oluruz

Er58Ol
24.09.2005, 10:24
bir gün o rekoru tarihe gömeriz inşallah :)

o stadlar Sivasta olucak ki ah ulen ah

dünyayı rekor manyağı mı yapalım illa

Dağcı
24.09.2005, 10:32
Beşiktaş taraftırına tebrikler . . .

4 Eylülde ilk maçta bu rekoru biz kıracağız inşaallah, noter olursa iyi olur maçta :D

HakkıTİMUÇİN
24.09.2005, 11:18
aynı bizim taraftarlar gibi bağırıyolarmış desenize... :)

bizm çekirdekçiler bağırsa...150 db. ses cıkar ya...

acakislalimahoni
24.09.2005, 12:06
BEN TEK BAŞIMA 30 DESİBEL BASARIM

disikartaL_mrv
24.09.2005, 12:58
Ogün bende kapalı üst göbekteydim.O anı sizlere anlatamam kapalı alttaki insanların çoğu elini kalbine koymuş öyle bağrıyordu...

O gece anlatılmaz YAŞANIR...

kadir20
24.09.2005, 15:09
bizim kitlemiz daha fazla bi uefa kupasina gidelim o zaman bizde kirariz bi rekor

ErdalGüler
24.09.2005, 15:16
ASLINDA BİZİM SİVASSPOR TARAFTARIDA REKOR KIRDI BUNU KİMSE SÖYLEMİYOR.
NEYMİ KURU GÜRÜLTÜ ÇIKARMA KONUSUNDA. MAÇLARDAN ÖNCE ŞÖYLE MAÇTAYIZ BÖYLE
MAÇTAYIZ MAÇTA KİMSE YOK. YANİ BİZDENDE REKOR KIRANLAR VAR...

shopar58
24.09.2005, 15:58
En Kral, en DELİKANLI taraftar önce FENERBAHÇE, sonra SİWASSPOR taraftarıdır bjk istedii kadar baırsın :)))))))))))

bbptek58
24.09.2005, 16:11
maça çekirdek çitlemeye gelen taraftarla mı bu dedikleriniz olacak belki takımımızı onlardan daha çok sevebiliriz ama takıma onlar kadar destek veremediğimiz kesin

erhan5834
24.09.2005, 16:34

DÜNYACA ÜNLÜ SPOR KANALI EUROSPORT BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARIN REKOR KIRDIĞINI AÇIKLADI

Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport'un duyurduğu haberde 132 db sınırına çıktığı belirtilen Beşiktaş taraftarlarının 'Kartal Gol Gol Gol' tezahüratı kendi dalında yeni bir rekor kırdı. Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşmanın ikinci yarısının ortalarında takımına destek veren Beşiktaş tribünleri daha önce Liverpool - M. United karşılaşmasında kırıldığı açıklanan ve yüksekliği 130 desibele ulaşan ses rekorunu tarihe gömdü. Eurosport televizyonu Beşiktaş taraftarının kırdığı bu ses rekorunu normal bir ses ile ancak 140.000 kişi tarafından çıkartılabileceğini belirtti.

BEŞİKTAŞ KIRMIŞSA BİZ DE KIRARIZ SİVAS GÜMBÜR GÜMBÜR BEKLESİNLER SİVAS GELİYOR NİCE ROKORLARA SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN

Blackkite
24.09.2005, 17:19
En Kral, en DELİKANLI taraftar önce FENERBAHÇE, sonra SİWASSPOR taraftarıdır bjk istedii kadar baırsın :)))))))))))
bırak hocam !! yiğidi öldür ama hakkını ver !! takımını en iyi destekleyen taraftar kim ne derse desin beşiktaşta

5841
24.09.2005, 17:47
FENER- BJK- GS- BUNLAR BİTTİ GARDAŞLAR SİVASSPOR VARKEN BUNLAR NİYE.
BİZİM REKKORU KIMSE KIRAMAZ .DUNYANIN EN COK CEKIRDEK YİYEN TARAFTARI BİZDE.

ErdalGüler
24.09.2005, 17:55
FENER- BJK- GS- BUNLAR BİTTİ GARDAŞLAR SİVASSPOR VARKEN BUNLAR NİYE.
BİZİM REKKORU KIMSE KIRAMAZ .DUNYANIN EN COK CEKIRDEK YİYEN TARAFTARI BİZDE.

EVET AMA BUNUN SEBEBİ SİVASSPORUN ÖZELLİKLE İSTANBULDA YENİ OLMASI VE GELEN TARAFTARLARIN BİRÇOĞU ORTA YAŞLI KİŞİLER VE BUNDAN DOLAYI ÇEKİRDEKÇİ TAYFA OLUŞMUŞTUR. ANCAK BİR SÜRE SONRA BİRKAÇ MAÇLIK GELEN ÇEKİRDEKÇİLER MUHTEMELEN DEVAMLI GELMEYECEK VE GERÇEK TRİBÜN TARAFTARIMIZA KAVUŞACAĞIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE O ZAMAN REKORLAR KIRMAK HİÇDE ZOR OLMAYACAK İNŞALLAH

agca58
24.09.2005, 18:36
o stad sivasta olsun biz 200 desibel gücünde ses çıkarırız..ama bizim çekirdek çıtlatan ve suskun duran amacalarımız olursa biraz zor..zaten stadd kapalının sağındaki kale arkası seyircisine ben ve arkadaşlarım SUSKUNLAR 58 diyoruz...

5841
24.09.2005, 20:00
EVET AMA BUNUN SEBEBİ SİVASSPORUN ÖZELLİKLE İSTANBULDA YENİ OLMASI VE GELEN TARAFTARLARIN BİRÇOĞU ORTA YAŞLI KİŞİLER VE BUNDAN DOLAYI ÇEKİRDEKÇİ TAYFA OLUŞMUŞTUR. ANCAK BİR SÜRE SONRA BİRKAÇ MAÇLIK GELEN ÇEKİRDEKÇİLER MUHTEMELEN DEVAMLI GELMEYECEK VE GERÇEK TRİBÜN TARAFTARIMIZA KAVUŞACAĞIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE O ZAMAN REKORLAR KIRMAK HİÇDE ZOR OLMAYACAK İNŞALLAH
GUZEL DIYONDA 38 YIL BEKLEMIŞİZ BURALARA GELMEK İÇİN .KOLAY GELIN MEMİŞ, TARAFTAR OLARAK BİZ NE YAPTIK CEKIRDEK YEDIK .BURDA YAŞLI GENÇ FARKETMEZ TARAFTAR TARAFTARDIR BAGIRMIYOSA ALKIŞLASIN.GENÇLERI EN AZINDAN TEŞVIK EDEBILIRLER. İNŞALLAH BUNDAN SONRA DAHADA İYİ OLURUZ

GuNaY
24.09.2005, 22:07
şimdi sıra geldi bize... demekki isteyince oluyormuş... kendimize örnek alalım bjk taraftarını... :)

varos
24.09.2005, 22:09
bizde rekor kırdık beşiktaşlıları kırarak

DOSTUN DOSTUNDUR DÜŞMANIN DÜŞMANIM GECEKONDU

CrAzY_BoY_58
24.09.2005, 22:27
Taraftarın ogun o denli yuksek sesle takımını destekliyor olması aslında beşiktaşın bir önceki hafta Ç.Rize takımına ve aynı hafta içinde ise uefa kupası maçında Malmö ye yenilmesiydi.İlk yarıda fenerbahçeye karşı fazla etkili bi oyun sergileyemeyen beşiktaş, taraftalarınıda bi hayli sinirlendirdi tabi.ikinci yarıda ise beklenen gol gelmeyince ve bide fenerbahçenin golu gelince taraftar takımına bi nevi kızgınlığını gosterdi.bunu o seslerden anlamak hiç zor değildi.

drummer
24.09.2005, 22:53
taraftae kazanmak için her şeyi yapıyor.
ama oyuncularda hiç gayret yok.
rıza hocanın başını yiyecekler.

1967_DERNEK_10UR
24.09.2005, 23:10
TAMAM SİVASSPOR TARAFTARI STADYUMLARI DOLDURUYOR AMA!!!...ÇEKİRDEK ÇITLATMAKTAN BAŞKA BİR ŞEYE YARADIĞI YOK...O SPOR KANALI BİRDE SİVASSPOR MAÇLARINDA Kİ ÇEKİRDEK SESLERİNİ DİNLESE KAÇ BİN DESİBELLİK BİR SES ÇIKTIĞINA ŞAŞIRIR...BİZİM BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLMAMIZ İÇİN 40 FIRIN EKMEK YEMEMİZ LAZIM...:(

extrasivas
24.09.2005, 23:39
iste bize de boyle taraftar lazim ama malesef bizim taraftarlarimizin (bir kismi) maca gidip cekirdek yiyor yaa.. arkadasim maca gidiyosan bagiracaksin o futbolcunun buna ihtiyaci var LUTFEN! buna birazdaha ozen gosterelim ama suna inaniyorum 4 eylul bi acilsin... __(insallah)__

dj_sado_88
24.09.2005, 23:53
taraftar olmak bagırmakla degil insanlık la da gösterilir herkes rekordan bahsediyo adamların açtıgı pankartlardan kimsenin ya haberi yok yada görmemezlikten geliyolar

REKOR HİÇ BİŞEY YETERKİ İNSAN OLSUNLAR

dj_sado_88
25.09.2005, 00:08
BİZKİ ŞEHİT ANALARINA YILDIZLARI FEDA ETTİK BİZKİ ANALAR UGRUNA KÜFRE VEDA ETTİK ( UNUTMAYINKİ CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR ) insan olamayan beşiktaş taraftarına armagan olsun

sVs
25.09.2005, 00:13
zaten bağırmaktan ve güzel marşlardan hariç hiç bir şeyleri örnek gösterilemez

GuNaY
25.09.2005, 03:54
biz bu şekilde maçlarda vermiş oldukalrı destekleri örnek alalım gerisi hikaye... önemli olan farklı güzellikleri bir arada toplamaktır...

clubber_engin
25.09.2005, 13:25
siz anca küfürlerin arkasına sığınır ve bunlarla övünürsünüz sadece rakip takımın başkanlarına küfür etmekle ön taraftar olduğunuzu kanıtlamaya çalışırsınız sözüm beşiktaşlılara

clubber_engin feat. dj_sado_88

CENNET ANALARIN AYAĞI ALTINDADIR DUYURULUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!... .....

twity_58
25.09.2005, 15:07
EHEHEH WALLA INSALLAH BIZEDE NASIP OLUR DEDEMINDE DEDIGI GIBI CEKIRDEKCILERDEN SES CIKSA DAHA FARKLI OLUR.....

serhankaburcuk
26.09.2005, 14:07
Arkadaşlar isteyince herşey oluyor...Eğer bizim stadyumdaki çekirdek yiyen vatandaşlar takımı destekleseler bizde her hafta rekor kırarız...Beşiktaş taraftarını tebrik ediyoruz...

karakule58
26.09.2005, 14:17
Taraftarın ogun o denli yuksek sesle takımını destekliyor olması aslında beşiktaşın bir önceki hafta Ç.Rize takımına ve aynı hafta içinde ise uefa kupası maçında Malmö ye yenilmesiydi.İlk yarıda fenerbahçeye karşı fazla etkili bi oyun sergileyemeyen beşiktaş, taraftalarınıda bi hayli sinirlendirdi tabi.ikinci yarıda ise beklenen gol gelmeyince ve bide fenerbahçenin golu gelince taraftar takımına bi nevi kızgınlığını gosterdi.bunu o seslerden anlamak hiç zor değildi.
alakası yok arkadaşım bende eski bir beşiktaşlı olarak bjk taraftarı her zaman o stadı inletmiştir inşallah sivasımızda 4 eylül de oyle desteklenecek

karakule58
26.09.2005, 14:20
siz anca küfürlerin arkasına sığınır ve bunlarla övünürsünüz sadece rakip takımın başkanlarına küfür etmekle ön taraftar olduğunuzu kanıtlamaya çalışırsınız sözüm beşiktaşlılara

clubber_engin feat. dj_sado_88

CENNET ANALARIN AYAĞI ALTINDADIR DUYURULUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!... .....
arkadaşlar bu küfürler her stadda oluyor sadece bjk dedegil geçen seneyi hatırla kadıköyde rıza hocaya yazdıklaroı pankartları.....

Braveturk
26.09.2005, 14:52

Hahahaha İşte Buna gülerim siz bağırana değil bağırtana bakın o rekor fenerin... Bir takım taraftarını 132 db bağırtan ilk takım olarak :D

volcano58
26.09.2005, 15:43
İşte bu yüzden beşiktaş maçlarına gidiyorum inanılmaz bir tezahura var gerçekten muazzam bir destek veriyorlar takımlarına helal olsun beşiktaşlılara..........

serrkann58
26.09.2005, 15:55
ŞİMDİ SORUYORUM...
1. Bjk taraftarı öyle bagırırken rekoru nasıl tespit etmişler..?

2. Bjk taraftarının ögle bagırmasına etki eden şey neydi??

3. Bizde öyle bagırabilirmiyiz sanırım bizde çekirdek yerken çıkan sesten

kırarız rekoru dimi??

Bu bir çelişkimi bu üçünü istiyorum...

segopa_kajmer
26.09.2005, 20:27
besiktas kırar tabıkı türk takımı nasıl olsa onlar kırmayacakta yabancılardamı kıracak ama bır sey var denizli macındada bız rekor kıracagız tabiki orası ayrı bir sey

dj_sado_88
26.09.2005, 20:56
kadı köydeki yazılan pankart espirili bir dille yazılmış ama rıza hocaya karşı ayıp yapılan bi pankarttı ama beşiktaşlılar kadar ileri gidilmemiş ti alakası var arkadaşım burda en kutsal varlık annelerimize küfür ediliyo bunu normal buluyosanız ben sizin anlayız tarzınızı kısacası yadırgıyorum

dj_sado_88 feat. clubber_engin

DJMuRaT
26.09.2005, 21:19
Amaaaaaaaaaaan Bize ne ki????

karakule58
26.09.2005, 21:19
kadı köydeki yazılan pankart espirili bir dille yazılmış ama rıza hocaya karşı ayıp yapılan bi pankarttı ama beşiktaşlılar kadar ileri gidilmemiş ti alakası var arkadaşım burda en kutsal varlık annelerimize küfür ediliyo bunu normal buluyosanız ben sizin anlayız tarzınızı kısacası yadırgıyorum

dj_sado_88 feat. clubber_engin
alakası yok denen söz bjk taraftarının kızgınlıklarından bagırıyor dediğin lafıma arkadaşım tabiki bjk lilerin açtıgı pankart kabullenecek bişey degil 2 3 kendini bilmez taraftardır yaptıgı bir olaydır.bu arada ben eskiden bjk taşın bütün maçlarına giderdim şu an sivasında istanbuldaki maçlarına gidiyorum trabzon maçından sonra 4 gün konuşamadım....şu bir gerçekki bjk taraftarı her zaman buyuk bir kitledir umarım sivasımızıda ole destekleriz....

1967_DERNEK_MUSTAFA
26.09.2005, 21:37
ZOR DOSTUM ZOR!..BİZ ONLAR GİBİ OLMAMIZ İÇİN,KIRK FIRIN EKMEK YEMEMİZ LAZIM...

OLMAZ...........OLMAZ......... ....OLMAAAAAAAAAAAAZ!..

Kibrisli
26.09.2005, 21:42
Çekirdek Yiğicilerin çekirdeklerini çıtlattığı zaman çıkacak sesin 100 desibel olması lazım ki geri kalan tezahurat yapanlar tamamlasın 35 desibeli. Stadımız 150000 kişi de olsa böyle sinema izlemeye gelen seyirciler oldukça yapamayız.Hayal bunlar.

hemso58
27.09.2005, 10:11
BEŞİKTAŞ TARAFTARI AYNI SİVASSPOR TARAFTARI GİBİ TAKIMLARINA DESTEKLERİNİ 90 DAKİKA SÜRDÜRÜYORLAR.DERBİ MAÇTA YAPTIKLARI VEDE REKOR KIRMALARINI SAĞLAYAN TEZAHÜRATLARI GERÇEKTENDE BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARIN YAPTIĞI EN İYİ TEZAHÜRATLARDAN BİRİSİ...

Braveturk
27.09.2005, 19:04
arkadaşlar bu küfürler her stadda oluyor sadece bjk dedegil geçen seneyi hatırla kadıköyde rıza hocaya yazdıklaroı pankartları.....
Sence o yapılanla bu aynı kefeye koyalacak birşeymi. Küfür diyoruz biz ama sen anlamıyorsun sanırım.

sadece_sVs
27.09.2005, 20:00
Gerçekten beşiktaş taraftarın a helal olsun.. Takımlarını çok iyi destekliyolar..Adamlarda susma dye bişe yok olay bu.Alkışlanmayı hak ediyolar..Helal olsun..Ben tür.de öle muhteşem taraftar tanımıyorum..

ali agca
29.09.2005, 14:05

.............................

BOUN
29.09.2005, 14:36
Yıllardır İstanbul'da Beşiktaş'a taraftarlık yaptım. Bazı eski fenerli vaya galatasaraylı arkadaşlar çekemeselerde hakkaten takımını destekleme konusunda Beşiktaş taraftarı bir başkadır. Artık Avrupa maçları hariç Beşiktaşlı değilim ama 'yiğidi öldür hakkını yeme' benim prensibimdir. Bu yüzden büyük taraftara büyük demekte hiç bir sakınca görmüyorum.

Artık fanatik bir Sivassporlu olarak bizim taraftarımızıda daha büyük rekorlarla görmek en büyük dileğim.

Ayrıca dün ki maçta Beşiktaş taraftarı kadar olamasalarda fener taraftarı da takımlarına iyi destek verdiler. Kendilerini kutluyorum. İnşallah bizimde Sivasspor taraftarı olarak ilk hedefimiz önce feneri yakalamak sonra da Beşiktaş taraftarının da rekorunu kırarak adımızı, namımızı bütün dünyaya duyurmak olsun.

Bu arada biz rekorlarımızı sadece desibel şiddetinde değilde her alanda sağlamalıyız. Mesela stadda duyurulan bir günde ne kadar taraftar o maça gelmişse tamamına forma giydirilerek; tamamen kırmızı-beyaz renklerden oluşan bir tribün oluşturulabilir. Bu çok zor bir şey değil. Zaten bir kısım insanlar maça formalarla geliyor. Olmayanlarada gerekirse ucuz formalar satılarak veya hediye edilerek basitte olsa bir rekor kırılmış olur ve aynı zamanda iyi bir şov yapılmış olur.

Belki bu önerim basit gibi gelebilir ama şu an aklıma bu fikir geldi. Daha değişik fikirleri olanlar yazıp herkesle paylaşırsa sevinirim.

disikartaL_mrv
29.09.2005, 14:52
Yıllardır İstanbul'da Beşiktaş'a taraftarlık yaptım. Bazı eski fenerli vaya galatasaraylı arkadaşlar çekemeselerde hakkaten takımını destekleme konusunda Beşiktaş taraftarı bir başkadır. Artık Avrupa maçları hariç Beşiktaşlı değilim ama 'yiğidi öldür hakkını yeme' benim prensibimdir. Bu yüzden büyük taraftara büyük demekte hiç bir sakınca görmüyorum.

Artık fanatik bir Sivassporlu olarak bizim taraftarımızıda daha büyük rekorlarla görmek en büyük dileğim.

Ayrıca dün ki maçta Beşiktaş taraftarı kadar olamasalarda fener taraftarı da takımlarına iyi destek verdiler. Kendilerini kutluyorum. İnşallah bizimde Sivasspor taraftarı olarak ilk hedefimiz önce feneri yakalamak sonra da Beşiktaş taraftarının da rekorunu kırarak adımızı, namımızı bütün dünyaya duyurmak olsun.

Bu arada biz rekorlarımızı sadece desibel şiddetinde değilde her alanda sağlamalıyız. Mesela stadda duyurulan bir günde ne kadar taraftar o maça gelmişse tamamına forma giydirilerek; tamamen kırmızı-beyaz renklerden oluşan bir tribün oluşturulabilir. Bu çok zor bir şey değil. Zaten bir kısım insanlar maça formalarla geliyor. Olmayanlarada gerekirse ucuz formalar satılarak veya hediye edilerek basitte olsa bir rekor kırılmış olur ve aynı zamanda iyi bir şov yapılmış olur.

Belki bu önerim basit gibi gelebilir ama şu an aklıma bu fikir geldi. Daha değişik fikirleri olanlar yazıp herkesle paylaşırsa sevinirim.

İnanın yazınızı çok dikkatli okudum...Sanırım istemedende olsa yaşanmış durumlar var...Beşiktaş taraftarı gerçekten takımını desteklerken kendinden geçer.Bunu bu sezon daha iyi gözlemleyebiliyorum ( kapalı üstte olduğum için) İnsanlar bazı besteleri söylerken diğer elleride kalbinin üstünde...Bunu gören çoğunluk kendini ağlamamak için zor tutar...Bu rekoru inşallah pazar günü Rıza Hocamız için kırıcaz...Bu lafı kimse ukalalık olarak algılamasın ama biz bunların hepsini rekor kıralım die yapmıyoruz...Gönül verme meselesi belkide...

sinan-58
29.09.2005, 15:53

boun sana katılmıyorum dunyanın en iyi taraftarı yığidolar ardındaN sarı kanaryalar

Blackkite
29.09.2005, 18:18

Bence fikrine basit diyerek mütevazılık yapmışsın! Gerçekten de çok orijinal bir fikir ! Bence düşünülebilir.
Beşiktaş taraftarını da tekrar kutluyorum !! Herkes şunu kabul etmeli ! En iyi akustik Beşiktaş İnönü Stadı'nda !!

dj_sado_88
29.09.2005, 21:12
kim takar öle taraftarı (yıllarca kendine eziyet etmiş sin be arkadaş )

GeCeVeMaVi58pRf
29.09.2005, 23:19
sadece tebrik ediyorum bencede tü,rkiyenin en iyi taraftarı beşiktasın taraftarı ...

yusuf_07
07.10.2005, 05:47
Ogün bende kapalı üst göbekteydim.O anı sizlere anlatamam kapalı alttaki insanların çoğu elini kalbine koymuş öyle bağrıyordu...

O gece anlatılmaz YAŞANIR...
ANELKANIN GOLÜNDEN SONRA KAÇ DB YE ÇIKTINIZ.TABİ SİZİ UMUTLANDIRIP AĞLATMADAN İNÖNÜDEN GİTMEK OLMAZDI TUNCAYIN GOLÜNDEN SONRA NE DÜŞÜNDÜNÜZ AĞLAMA SESLERİ 350 DB YE FALAN ÇIKMIŞTI HERALDE.

skywriter
07.10.2005, 05:50
ANELKANIN GOLÜNDEN SONRA KAÇ DB YE ÇIKTINIZ.TABİ SİZİ UMUTLANDIRIP AĞLATMADAN İNÖNÜDEN GİTMEK OLMAZDI TUNCAYIN GOLÜNDEN SONRA NE DÜŞÜNDÜNÜZ AĞLAMA SESLERİ 350 DB YE FALAN ÇIKMIŞTI HERALDE.
Sevgili arkadasim, oncelikle Fenerbahce'yi mi yoksa Sivasspor'u mu destekleyecegine karar ver, sonra yazi yaz. Kimin neyin taraftari oldugunu bilelim.

1967_DERNEK_10UR
07.10.2005, 09:33
ŞU FENERİ SAVUNMAYI BIRAK ARTIK...

serhankaburcuk
07.10.2005, 23:42
Bu topiği okurken bir gerçeğin halen içimizde yaşadığına kanaat getirdim...Halen içimizdeki bazı arkadaşlar diğer takımlara olan sempatilerini atamamışlar...Buna örnek yusuf07 nickli arkadaş...Arkadaşlar artık 2. takımları bırakalım ve Sivassporlu olalım...

HERZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSPOR...

ErdalGüler
08.10.2005, 08:45
Bu topiği okurken bir gerçeğin halen içimizde yaşadığına kanaat getirdim...Halen içimizdeki bazı arkadaşlar diğer takımlara olan sempatilerini atamamışlar...Buna örnek yusuf07 nickli arkadaş...Arkadaşlar artık 2. takımları bırakalım ve Sivassporlu olalım...

Evet haklısın ama bu gerçekten bence bir anda olabilecek birşey değil. Zamanla olacak birşey. Herkes zamanla Sivasımızın kalitesini ve gücünü anlayıp özüne dönecektir bence...

MERİÇ
08.10.2005, 09:12
yakındır bizim rekor............MeRaK eTmEyİn

yusuf_07
08.10.2005, 10:26
Evet haklısın ama bu gerçekten bence bir anda olabilecek birşey değil. Zamanla olacak birşey. Herkes zamanla Sivasımızın kalitesini ve gücünü anlayıp özüne dönecektir bence...
YANİ.....ZAMANLA OLCAK ŞEYLER FB MAÇINDA GELİYORUM SİVASSPORU DESTEKLEMEYE.

x_burnley
08.10.2005, 11:42
VALLA BEN İNANMIYORUM ABİ BEŞİKTAŞ TARAFTARI BU KADAR BAĞIRAMAZ VE AYNI ZAMANDA BİZİM BU ŞEKİL OLMAMIZ İÇİN İSE ÇEKİRDEKÇİLER YOK ETMEMİZ GEREK TABİ BUDA ZOR BİR İHTİMAL AMA HER NE OLURSA OLSUN BENİM SİVASSPORUM BİR BAŞKA STADDA ÇOK BAĞIRANA 3 PUAN VERMİYORLAR UNUTMAYIN

serhankaburcuk
08.10.2005, 15:41
YANİ.....ZAMANLA OLCAK ŞEYLER FB MAÇINDA GELİYORUM SİVASSPORU DESTEKLEMEYE.

Senmi Sivassporu destekleyeceksin?...İlk önce sen avatarını değiştir...İlk önce içindeki diğer takımı atmaya çalış bir gönülde iki sevda olmaz...

yusuf_07
08.10.2005, 16:31
Sevgili arkadasim, oncelikle Fenerbahce'yi mi yoksa Sivasspor'u mu destekleyecegine karar ver, sonra yazi yaz. Kimin neyin taraftari oldugunu bilelim.
ABİ BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FENERBAHÇELİYİM.AMA SİVAS FB MAÇINDA SESİM KISILANA KADAR SİVASI DESTEKLİCEM.SİVAS LA FB KARŞI KARŞIYA GELDİĞİNDE HEP SİVASI DESTEKLERİM.

5841
08.10.2005, 18:04

imza -kaşe - möhur- nöterden tastık herhalde yeterlıdır

1967_Dernek_Ayhan
08.10.2005, 19:08
YENİ REKORLAR BİZİ BEKLİYO AMA ÖNCE ÇEKİRDEK CUMHURİYETİNİN YIKILMASI GEREKİYOR

1967 dernek serkan20
08.10.2005, 20:54
en baba taraftar bizim derneğin taraftarıdır.
onların bağırması değil 30db 100 db kadardır.

serhankaburcuk
09.10.2005, 23:12
ABİ BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FENERBAHÇELİYİM.AMA SİVAS FB MAÇINDA SESİM KISILANA KADAR SİVASI DESTEKLİCEM.SİVAS LA FB KARŞI KARŞIYA GELDİĞİNDE HEP SİVASI DESTEKLERİM.

Hiç zannetmiyorum....Sen rengini belli ettin...

1967_DERNEK_10UR
09.10.2005, 23:15
SAOL SERKANCIM BİZ ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR HERYERDEYİZ...

serhankaburcuk
09.10.2005, 23:17

Saol Serkanım teşekkür ederiz...Elimizden geldiği kadar takımımızı destekliyoruz..

dj_sado_88
13.10.2005, 19:30
HAYIRDIR BEYLER KONUYU TARTIŞMAYA DEYMEZ ŞUNU HERKES BİLİYO TEK BÜYÜK VAR ODA SİVAS SPOR

---CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR---STATLARDA KÜFRE SON---

asx
13.10.2005, 22:06
insallah bu rekoru sivasspor olarak kırcaz BİZ YAPANA KADAR EN İYİSİ UEFA SÜPER CUP