Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Bayrakları ile Stada....

Kibrisli
20.04.2009, 21:33
Yiğidolar biliyorsunuz ki bu hafta Ulusal Egemenlik Haftası ve Perşembe günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... Yani Egemenliğimizin Sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış yıldönümü, 7 sene KKTC'de yaşayan birisi olarak Egemenliğin ne olduğunu orada çok iyi anlayan birisi olarak tüm yiğidoları maça Türk Bayrakları ile gelmeye davet ediyorum.... Tribünleri Kırmızıya boyayalım...

YARALI_AŞIK
20.04.2009, 21:45
ANLAŞILMIŞTIR. HATIRLATTIĞIN İÇİN SAĞOL.

Countach
20.04.2009, 22:25
herkes sivasspor formalı olmalı çakma giyimeyelim arkadaslar artık takıma destek zamanı

GuVeN
20.04.2009, 22:39
Yiğidolar biliyorsunuz ki bu hafta Ulusal Egemenlik Haftası ve Perşembe günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... Yani Egemenliğimizin Sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış yıldönümü, 7 sene KKTC'de yaşayan birisi olarak Egemenliğin ne olduğunu orada çok iyi anlayan birisi olarak tüm yiğidoları maça Türk Bayrakları ile gelmeye davet ediyorum.... Tribünleri Kırmızıya boyayalım...

++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++

candayanmaz58
20.04.2009, 22:54
bizler sivasspor formalarıyla elimizde bayrağımızla geleceğiz herkes kırmızı beyaz ne bulursa alsın yada giysin ki tribünlere renk gelsin

Kibrisli
20.04.2009, 23:05
Arkadaşlar olay sadece Kırmızı Beyaz formada bitmiyor... Bayram kutlamak... Hani girmek istemiyorum bu konulara sivaslilar.net'te yeterince tartışıyoruz zaten de:) diğer şehirlerdeki imajımıza karşı Sivas Cumhuriyet'in kurulduğu şehirdir demek için Türk Bayrakları ile gidelim...
Bülent Hoca'ya da ilettirdim bu fikrimi bilmem ne yaparlar ama Stada bir Atatürk Portresi ile Türk Bayrağı asılmasını ve seyirciye de bir miktar Türk Bayrağı dağıtılmasını söylettim... Ne olur sonucu bilmem ya da yetiştirebilirler mi??? Ama geçen yıl yapıldığı gibi bir organizasyon Fenerbahçe Cumhuriyeti diyenlere ve onların maçında tüm ülke bizi izlerken bütün Türkiye'ye çok güzel bir mesaj olur diye düşünüyorum...
Haa tabii forma mevzuu ap ayrı, takımların renklerini bilmeyen birisi ev sahibi takımın renklerini tribüne bakıp kırmızı beyaz değilde kahverengi siyah sanabilir:)

Kibrisli
21.04.2009, 11:38
Ee arkadaşlar... Evinde Türk Bayrağı olanlar gidecek mi Bayraklarıyla maça....

ERMAN
21.04.2009, 11:42
forma olmasa bıle en azından atkı ıle gelınınlmeli

izmirliyigido
21.04.2009, 12:07
Bence çok güzel bir hatırlatma olmuş. Tıpkı geçen sene ki, Vestel Manisa maçında olduğu gibi tüm tribünleri ay-yıldızlı şanlı bayrağımızla gösterelim tüm Türkiye'ye. Haykıralım, biz Cumhuriyetin çocuklarıyız diye.

AYK

tykinik58
21.04.2009, 12:19
Tribünleri kırmızı beyaz şanlı Türk Bayrağımız ve Sivassspor bayraklarıyla atkılarıyla süsleyip "Yer Kırmızı Gök Beyaz En Büyük SİVAS, Şampiyon SİVAS" yazdıracağız tüm basına, tüm medyaya. Haydi Yiğidolar'ım Türk Bayrakları, Sivasspor Bayrak ve atkılarıyla stada buyrun şenliğe şölene buyrun, bu akşam 4 Eylül Stadını Cehennem yerine çevirelim. Türkiye bir kez daha görsün "SİVASSPOR"u Yiğido'yu...

SavLo
07.05.2009, 22:11
bencede kırmızı beyaz türk bayrakları olmalı