Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş Memuru;"İsmail ER"
iskin_58 21.04.2009, 10:20 Beşinci Şampiyon!
LİGİN sonunda kimin güleceğini bilmem tabii ki imkansız fakat Türkiye Futbol Federasyonu'nun mevcut yönetiminin, beşinci şampiyonu (Sivasspor) kendi dönemlerinde çıkartarak tarihe geçmek arzusunda olduklarını net biçimde görmekteyim.
Bu arzunun sebebini anlamak çok kolay. Sivasspor mutlu sona ulaşırsa, takımları haftalar önce lig yarışına havlu atan Fenerbahçe ve Galatasaray camiaları da mutsuz olmayacak ve böylece dengeler sağlanmış olacak! Dün akşamki karşılaşmanın devlet memuru hakeminin gösterdiği kırmızı kartı ve Beşiktaş aleyhindeki diğer olumsuz kararlarını görünce bu düşüncem maalesef daha da kuvvetlendi.
"Genç hakemleri destekleyin" diye konuşanlar sanırım dün Deniz Çoban'ı izlemiştir. Bence de her maçı takip edilmeli! Çünkü hep vukuatlı. Tecrübenin olmadığı yerde istikrar olmaz. Tuna Üzümcü, Bobo'ya öyle tekme attı ki, İnönü Stadı'nı dolduran 20 bin kişi "penaltı" diye ayağa kalkarken, Çoban işinin suyunu çıkartıp "devam" işareti verdi. Beşiktaş bu sezon şampiyonluğu kaçırırsa suçlular belli; Süper Lig'de beşinci şampiyon çıkarmaya çalışanlar.
İsmail ER
Hürriyet Gazetesi
Senin gibi beşiktaştan ve aydın doğandan maaş alanlar anadolunun başarısını istemez satılık kalem. sen git aydın doğanın gönlünü hoş tutta önüne biraz daha kemik atsın aç köpek.
Sen ve senin gibiler kapak olsun diye İNADINA ŞAMPİYON SİVASSPOR
SenSetik 21.04.2009, 10:34 Bu da Ali Erdoğan Abimizin fotomaç'ta bu gerizekalıya verdiği cevap.Buyrun okuyun
Adaletsizlik
Sivasspor'un şampiyonluğunu Futbol Federasyonu istiyormuş. Bunun nedeni ise bir ilke imza atmakmış.Yahu bu işe kargalar bile güler. Federasyon nasıl bir ilke imza atacak? İlke imza atacak olanlar Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktör Bülent Uygun ve futbolcular olacaktır. Ah İsmail Er... Ah!.. Vali Veysel Dalmaz'ın Sivas-Beşiktaş maçı öncesi spor yazarlarına verdiği yemekte otelden getirdiğin 58 numaralı Toraman'ın formasını verdiğin ve kısa yaptığın konuşmayı hatırla. Şimdi de kalkmışsın "Sivasspor'u şampiyon yapacaklar" diyorsun. Hatta şunu yazmanı beklerdim: "İbrahim Toraman Sivaslı. Topu iki kez kasıtlı olarak elle kesip, kırmızı kart gördü. Memleketinin şampiyon olmasını istiyor." Belki biraz inandırıcı olabilirdi. Yiğidolar ekmek yediği yere hiçbir zaman ihanet etmez. Toraman da yiğit biridir.
Toroğlu'na danış
Maçın hakemi Deniz Çoban, devlet memuru... Memurluk suç mu? O zaman sen kimin memurusun? Toraman'a kırmızı kart göstermemiş olsaydı, Çoban'ın lisansı elinden alınırdı. Hiç değilse hakem konusunda yazmadan önce yazarınız Erman Toroğlu'na fırsat buldukça danış. Şimdi adaletsizliğe gelelim... Sivasspor bugün Fenerbahçe ile kupa, cumartesi günü ise Trabzonspor ile kritik bir lig maçı oynayacak. Sivas, 8 günde 3 maç oynamış olacak. Bu nedenle Trabzon maçına yorgun çıkacak. Federasyonun Sivas ve Trabzon'u büyükten saymadığı belli. En azından Galatasaray-Ankara maçını cumartesi, Sivas-Trabzon maçını da pazar gününe alabilirdi. Böylece hem Sivas, hem de Beşiktaş pazar günü oynamış olur. Bunun örnekleri var. Federasyon yürekli ise bu maçı pazar gününe alır. Federasyon da 5. şampiyon takım istiyor ya... İşte adaletsizlik...
SenSetik 21.04.2009, 10:37 ier@hurriyet.com.tr
arkadaşlar ismail er denen spor yazarı müsfettesinin mail adersidir bu.lütfen seviyeli bir şekilde tepkinizi belli eden e-mail yollayalım.Sivasspor'u seven bir mail atsın!!
sivaslim58 21.04.2009, 10:41 büyük otelin önüne gelip feneri destekleyenler.çocuklarına fener forması giydirip otele gidenler.havaalanında feneri çiceklerle karşılayanlar.daha sonra stadta fener tarafına geçip sivasa küfür edenlere yazıyorum.hepinizi Allaha havale ediyorum.Allah bin türlü belanızı versin siz içinden size uygun olanı seçin alın.
SenSetik 21.04.2009, 10:43 Çok küçük bütçelerle, hayal edeilemeyecek başarılara ulaşmış bir takımın taraftarı olarak yazınızı okuduğumda hayretler içinde kaldım.Nasıl olurda anadolunun bağrından çıkmış bir takımın başarıları bu kadar basitçe ve ukelaca görmezden gelinir.
Senelerdir, göz göre göre yapılan eyyamlar ve hatalarla kaç tane şampiyonluklar alındı bu ülkede.Olmayan şampiyonluklar onaylandı beşiktaş adınada bu sayede ikinci yıldızı taktı formasına.Şimdi utanmadan ve arlanmadan Milyonlarca dolar bütçesi olan bu takımı birde olmayan penaltılar ve şike kokan şaibeli hakemlerle maç almaya teşvik eden bütün yazarları sizin nedinizde KINIYORUM!!
buda benim attığım mail arkadaşlar.isteyen bu mailin aynısını kopyalayıp yollayabilir. lütfen bu konuda duyarlı davranalım ve takımımızın sahipsiz olmadığını gösterelim.
selam yiğidolar güzel yazmışsınız tebrikler. aydın doğan ın maaşlı elemanları bunlar.inadına şampiyon sivasspor..
bukadarınada pes doğrusu gerçek bir sivaslı fenerin yanında olmaz bence çok çirkin sivassporun sivasa gönül vermiş taraftarlara ihtiyacı var bence aramıza ajanmı sürüyorlar kimliklerine baksan kesin sivaslı değillerdir
SenSetik 21.04.2009, 11:14 bukadarınada pes doğrusu gerçek bir sivaslı fenerin yanında olmaz bence çok çirkin sivassporun sivasa gönül vermiş taraftarlara ihtiyacı var bence aramıza ajanmı sürüyorlar kimliklerine baksan kesin sivaslı değillerdir
bu konuyla ne alakası var yazdığınızın anlayamadım :)
hepsi sivaslı merak etme keske sıvaslı olmasalar ama sivaslılar
Efsane YENİÇERİ 21.04.2009, 11:26 trıbunlere oynama ısmaıl er tarafsız bı sekılde takımın hakkında yorum yap gulunc duruma dusuosun:D
Beşiktaş memuru değil beşiktaş yalakası. hazmedemiyor tabi takımının geride olmasını.
Kuş kadar aklıyla, federasyona baskı yapıp hakemleri etki altında bırakmaya çalışıyor.
üç beş gazete daha fazla sattırmak, bi kaç okyucu daha kazanmak için iftira atmayı bile göze alacak kadar insanlıktan nasibini alamamış bu şahsiyete en iyi cevabı sahada vermemiz gerekir.
Amacı yaptığı yalakalıklarla gazetediki yerini sağlamlaştırmak ve üç beş kuruş daha fazla avanta almaktır. bu uğurda herkese iftira atabilecek kadar insanlığını kaybetmiş bu şahsiyete inşallah atacağımız goller ve güzel futbolumuzla en iyi cevabı vereceğiz.
kendisi hasetinden bir yerlerine kına yakar artık.
Kibrisli 21.04.2009, 11:42 Beşinci Şampiyon!
LİGİN sonunda kimin güleceğini bilmem tabii ki imkansız fakat Türkiye Futbol Federasyonu'nun mevcut yönetiminin, beşinci şampiyonu (Sivasspor) kendi dönemlerinde çıkartarak tarihe geçmek arzusunda olduklarını net biçimde görmekteyim.
Bu arzunun sebebini anlamak çok kolay. Sivasspor mutlu sona ulaşırsa, takımları haftalar önce lig yarışına havlu atan Fenerbahçe ve Galatasaray camiaları da mutsuz olmayacak ve böylece dengeler sağlanmış olacak! Dün akşamki karşılaşmanın devlet memuru hakeminin gösterdiği kırmızı kartı ve Beşiktaş aleyhindeki diğer olumsuz kararlarını görünce bu düşüncem maalesef daha da kuvvetlendi.
"Genç hakemleri destekleyin" diye konuşanlar sanırım dün Deniz Çoban'ı izlemiştir. Bence de her maçı takip edilmeli! Çünkü hep vukuatlı. Tecrübenin olmadığı yerde istikrar olmaz. Tuna Üzümcü, Bobo'ya öyle tekme attı ki, İnönü Stadı'nı dolduran 20 bin kişi "penaltı" diye ayağa kalkarken, Çoban işinin suyunu çıkartıp "devam" işareti verdi. Beşiktaş bu sezon şampiyonluğu kaçırırsa suçlular belli; Süper Lig'de beşinci şampiyon çıkarmaya çalışanlar.
İsmail ER
Hürriyet Gazetesi
Senin gibi beşiktaştan ve aydın doğandan maaş alanlar anadolunun başarısını istemez satılık kalem. sen git aydın doğanın gönlünü hoş tutta önüne biraz daha kemik atsın aç köpek.
Sen ve senin gibiler kapak olsun diye İNADINA ŞAMPİYON SİVASSPOR
Gardaş bu adam terbiyesiz teki... Göz var nizam var BOBO'nun ayaklarına felç giriyor sanki... Penaltıymış... Hadi ordan...
Ama aynı Doğan Medyasında Sivas'ı destekleyen çok yazar var... Fanatik'in Sivas sayfasında 3 tane köşe yazarı var habire Sivas'a destek veriyor, GS ve FB yazarlarıda aynı şekilde:) Ne alakası var nerden maaş aldığının annamadım ama diğerleri başka birisinden maaş alıyor heralde:)
MERİTHAN58 21.04.2009, 11:42 sormak lazım bu yazar müsvettesine Aydın doğan zam yaptımı acaba maaşına.
çok iyi iftira atmış ileride daha büyük görevlerede gelir bu.
seneye iftiracı vatan gazetesinin genel yayın yönetmeni olur bu şereften yoksun mahluk.
SenSetik 21.04.2009, 11:44 tepki mailleri atalım lütfen. işte bu küçük insanın maili:
ier@hurriyet.com.tr
aşağıdada benim mailim buyrun:
Çok küçük bütçelerle, hayal edeilemeyecek başarılara ulaşmış bir takımın taraftarı olarak yazınızı okuduğumda hayretler içinde kaldım.Nasıl olurda anadolunun bağrından çıkmış bir takımın başarıları bu kadar basitçe ve ukelaca görmezden gelinir.
Senelerdir, göz göre göre yapılan eyyamlar ve hatalarla kaç tane şampiyonluklar alındı bu ülkede.Olmayan şampiyonluklar onaylandı beşiktaş adınada bu sayede ikinci yıldızı taktı formasına.Şimdi utanmadan ve arlanmadan Milyonlarca dolar bütçesi olan bu takımı birde olmayan penaltılar ve şike kokan şaibeli hakemlerle maç almaya teşvik eden bütün yazarları sizin nedinizde KINIYORUM!!
haydi Sivası sevenler. durmayın mail atın.
hanedan58 21.04.2009, 12:00 Sayın demeye dilim varmıyor ama ebebimden dolayı sayın ismail er biz sivaslılar olarak yazmış olduğunuz köşe yazısından dolayı sizin adınıza utanç duyuyoruz nasıl olurda bir gazete yazarı akla mantığa dayalı olmayan elinde hiçbir belge veya delil olmadan hem bir klüp ve taraftarını suçlayıcı hem federasyonu zan altında bırakıcı açıklamalar yaparsınız. Bu yaptığınız tüm futbol sevenlere büyük bir saygısızlıktır Bu tür bir açıklama ancak spora yeni gönül vermiş bu işleri bilmeyen genc delikanlılar tarafından maksat bende bu işlerin içindeyim görüntüsü vermek amaçlı yazılmış söylemlerdir. Sizi esefle kınıyor SİVASSPOR un sahipsiz olmadığını hatırlatmak istiyorum........
yusuf_07 21.04.2009, 12:04 hani bir atasözü vardı her sezon kullanıyorum muhakkak bildinizmi :) hatırlamayanlar vardır.. İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR..
hanedan58 21.04.2009, 12:05 Arkadaşlar ben üzerime düşen görevi yaptım ve isoya cevabını verdim onun seviyesine inmeden onu utandıracak şekilde ona olan tepkimizi gösterelim
ier@hurriyet.com.tr
bu adrese sivasın sahipsiz olmadığını yazalım
basayev58 21.04.2009, 12:44 Adam Futbol üzerine yazıyor ama futbolu takip etmediği ortada,takip ettiği telk takım BJK.Çünkü adam eğer futbol gündemini takip etse,aynı hakemin Ankaraspor maçında bizim başımızı yaktığını,o sebepten Bülent Uygun'un ceza aldığını bilir,böylece Sivasspor'un şampiyon yapılma komplosunu Deniz Çoban' a bağlamazdı.O sebepten bu admaları okumak,mail atmak,ciddiye almak onlara haketmedikleri değeri vermek anlamına gelir.Boş tenekeden çıkan ses misali...cümle kurmayı bile köşe yazarı memleketimde :)
MERİTHAN58 21.04.2009, 13:00 Adam Futbol üzerine yazıyor ama futbolu takip etmediği ortada,takip ettiği telk takım BJK.Çünkü adam eğer futbol gündemini takip etse,aynı hakemin Ankaraspor maçında bizim başımızı yaktığını,o sebepten Bülent Uygun'un ceza aldığını bilir,böylece Sivasspor'un şampiyon yapılma komplosunu Deniz Çoban' a bağlamazdı.O sebepten bu admaları okumak,mail atmak,ciddiye almak onlara haketmedikleri değeri vermek anlamına gelir.Boş tenekeden çıkan ses misali...cümle kurmayı bile köşe yazarı memleketimde :)
kardeş bunlara dokunmayan yılan bin yıl yaşasın. eğer kendilerine dokunursa ses çıkarıyorlar. bizim feryadımı o zaman kimse duymamıştı
|