Orijinalini görmek için tıklayınız : MEHMET YILDIZ'IN T.TELEKOM MAÇINDAKİ GÖRÜNTÜSÜ NASILDI?
Bence Mehmet Yıldız gereksiz bir futbolcudur.Mehmet yıldız çok iri olduğundan hep rakip futbolculara faul yapıyor.hemde hiç hızlı değil e hızlı olmıyıncada gol atamıyor.Bence Mehmet Yıldız'a boş yere transfer ücreti olarak 100 bin (YTL) vermişiz.
mericcas 01.02.2005, 09:31 Kerem telekom maçında mehmeti bende beğenmedim ama mehmet bir önceki Sivasspor macerasında ileride rakipleri başına toplayan yıkılmayan ve rakip savunmaya pres yapan özellikde bir futbolcuydu. onun vieriden başak bir diğer lakabı daha doğrusu yakıştırmasıda Pehlivandır. Üstün fiziği ve yıkılmak bilmez vücudu ile rakip savunmayı sırtında istediği yere sürükler ama dediğim gibi bu 1 sezon önceydi. Şimdisi için karar vermek 1 maçta acımasızlık olur 2 hafta sonra Mehmetle ilgili yorumlar daha sağlıklı olur kaanatindeyim
serhankaburcuk 01.02.2005, 09:45 Meriç adamı tribüne pehlivan diyemi çağıralım ne diyosun :lol: :lol: :lol:
Ama bence Mehmet kötüde oynasa faydalı bir futbolcu her takıma bir hamal lazım bizimkide Mehmet YILDIZ...(Yani hamal lafım ağır gibi olabilir,yani asker desek daha doğru olur)
türkçerap_yakup 01.02.2005, 09:57 bence mehmet gayet iiydi..ii olmasa telekomun en çok gol atan oyuncusu olmazdı...daha 1. haftadan eleştirmek yanlış...daha 16 maç var..mehmet bence wayne rooneye benzio..tip olarak benzio gerçekten..kalıp olarakta benzio...mehmet ilerleyen haftalarda çok daha ii olucak...
tabiki Mehmet Yıldız'ı daha ilk haftadan mükemmel performans bekleyemeyiz.bunun:takıma alışması var,futbolculara alışıp kaynaşması var,Telekom'un teknik direktörün taktik anlayışından bizim teknik direkdörün taktik anlayışına geçmesi vb...var.Ama hazırlık maçlarında bunlara alışması gerekmekteydi.Ama bu sezonki Sivasspor'la ilk resmi karşılaşması olduğu içinde anlayış göstermek gerekir.Ama 2-3 haftadada iyi futbol oynamassa 'Ben Demiştim' derim.
bence mehmet yıldız gereksizdi takıma..ama bir gerçek var mehmet yıldız yürekten ve içten oynuyor iyi niyetlli ama..teknik değil..hayırlısı bakalım inşallah iyi olur.
3yildizli 01.02.2005, 12:21 Mehmet Yıldız bence Sivasspor'da çok iş yapacak bir futbolcu. En başta yırtıcı özelliği ve güçlü fiziğiyle, rakip defansı yıpratıyor ve rakibi üzerine çekerek Mohamed Ali ve Gökhan'a (hatta göbekten hızla çıkacak Serkan'a) boş alan yaratacaktır. Gol atma özelliği de cabası. Telekomda oynadığı 12 maçta 7 gol de bunun göstergesi.
Birkaç hafta sabredin hatta bu haftaki Erciyes maçında görün nasıl gol atılır, nasıl boş alan yaratılır. Bence ÇOK İYİ bir transfer.
RüStü ElmaS 02.02.2005, 10:03 Mehmet Yildiz`in Sivasspora önümüzdeki dönemde cok faydali olacagina bende katiliyorum.
Genc yigidomuza biraz daha zaman taniyalim, önümüzdeki haftalarda kendini tam göstereceginin inancindayim.
Haydi Mehtet göster kendinini....
ForzaSivas 02.02.2005, 10:09 GOLLERE DEWAM ET BiZLERi MUTLU ET HELAL OLSUN SANA W1ERi MEHMET .................
HERYERDEYiZ.......YENiÇERiLER
mericcas 02.02.2005, 19:42 Veysel seni kolpacı diye çağırıyoruz onuda pehlivan diye çağısak nolur ki :lol: :lol: :lol: :lol:
serhankaburcuk 03.02.2005, 10:39 Veysel seni kolpacı diye çağırıyoruz onuda pehlivan diye çağısak nolur ki :lol: :lol: :lol: :lol:
ZuHahahahahaahahahahaha :lol: :lol: :lol:
3yildizli 06.02.2005, 19:06 Mehmet Yıldız bence Sivasspor'da çok iş yapacak bir futbolcu. En başta yırtıcı özelliği ve güçlü fiziğiyle, rakip defansı yıpratıyor ve rakibi üzerine çekerek Mohamed Ali ve Gökhan'a (hatta göbekten hızla çıkacak Serkan'a) boş alan yaratacaktır. Gol atma özelliği de cabası. Telekomda oynadığı 12 maçta 7 gol de bunun göstergesi.
Birkaç hafta sabredin hatta bu haftaki Erciyes maçında görün nasıl gol atılır, nasıl boş alan yaratılır. Bence ÇOK İYİ bir transfer.
Daha önceki yazımda söylemiştim. Bilmem Mehmet hakıında şüphesi olanlar halen aynı fikirdeler mi? Bence bu daha başlangıç. Adam hem golcü hemde gol attırıyor. Şimdilik Erciyes maçında 2 gol atarak golcülüğünü gösterirken haftalardır gol atmaktan yorulan Mohamed'i dinlendirdi.
Helal olsun sana Mehemt...
mericcas 06.02.2005, 20:24 Erciyese iki taen yaptı. EEE bunun üzerine ne denir.
GOLLERE DEVAM
BİZLERİ MUTLU ET
HELAL OLSUN SANA
VİERİ MEHMET
VİERİ MEHMET
CAGLAYAN 06.02.2005, 20:29 Bence Mehmet Yıldız gereksiz bir futbolcudur.Mehmet yıldız çok iri olduğundan hep rakip futbolculara faul yapıyor.hemde hiç hızlı değil e hızlı olmıyıncada gol atamıyor.Bence Mehmet Yıldız'a boş yere transfer ücreti olarak 100 bin (YTL) vermişiz.
eeee kerem bey SIVASSPOR : ERCIYES KAYSERI SPOR macina yorumlariniz ne olacak sabirsizlikla bekliyorum :P
YORUMUMU PZARTESİ SAAT 15.30 DA YAZACAM
Mehmet Yıldız öyle 2 gol atmakla iyi futbolcu olacak değil.zaten karşı karşıya atmış golleri.karşı karşıya golleri bebekler bile atıyor Mehmet Yıldız Bu 5 haftada en az 1 asist ve 5 gol atmadanda fikrimi değiştirmem.Hemde şöyle uzaktan,frikikten,klas,zor pozisyonlarda gol atmadanda fikrimi değiştirmem.Mehmet Yıldız 30 tanede gol atsa yukarıdaki dediklerim olmadığı takdirde benim gözümde o gollerin bir değeri yoktur.yok öyle kaleciyle karşı karşıya basit golleri atıp''ben 2 tane gol attım''diye havaya girip milleti kandırmak yok öyle.
bakalım siz nediyeceksiniz
izmirliyigido 07.02.2005, 14:53 Ben şöyle söylemek istiyorum kimse alınmasın. Bir futbolcunun iyi olması jenerik olacak 1 veya birkaç gol atması değil, takıma puan kazandıracak goller atması. Bu gol ister karambolden olur, ister kafa ile olur, isterse karşı karşıya kaldığı pozisyonda olur. Önemli olan bu gollarle takıma puan kazandırmasıdır. Mehmet attığı goller nasıl atarsa atsın, Sivasspor'a hayat, Sivas'lı yada keyif vermiyor mu? O Yeter işte. Helal olsun sana Mehmet...
Kerem kardeşimde bana kızmasın. Biz jeneriklik gol istemiyoruz, puan aldıracak goller istiyoruz...
uzaktan güzel gollerde mi daha çok heyecanlanıp daha çok seviniyoruz yoksa bomboş kaleye veya karşı karşıya atıncamı daha çok sevinip heyecanlanıyoruz?Bakın karşı karşıya atılan goller futbolcunun kapasitesini ve iyi olduğunu göstermez.Uzaktan,frikikten vb...goller futbolcunun kapasitesini ve ne kadar iyi oynadığını gösterir.
Çünki:her futbolcu uzaktan,frikikten vb...goller atamaz ama karşı karşıya atılan golleri herkes atabilir.bir futbolcu uzaktan,frikikten vb...goller atınca hem futbolcunun kapasitesini hem ne kadar iyi oynadığını vede kalitesini yükseltir.
hala dediklerime karşımısınız?
AH KEREM KARDEŞİM,
YUKARIDAKİ SAYDIĞIN GOLCÜ ÖZELLİKLERİNDE
TAM BENİ TARİF ETMİŞSİN...
GENÇLİĞİMDE ÖYLE GOLLER ATARDIM Kİ:
KENDİ CEZA ALANIMIZDAN ATTIĞIM ŞUTLARIN %98,37'Sİ GOL İLE
SONUÇLANIRDI. GOLDEN SONRA DA TAKIM ARKADAŞLARIM
ÜZERİME ÇULLANIRLARDI.
Bİ KERESİNDE ARKADAŞLAR ÜZERİMDEN KALKTIKLARINDA
HER YANIM MORARMIŞTI. :cry:
(BAZEN DE HINZIR TOP GENDİ GALEMİZE GİRERDİ...!!!) :mrgreen:
LENKDEMÜRÜN MALI YUVARLAK DEĞUL MÜ NOOLUCAK!!! ::D ::D ::D
EVET ŞAKA BİR TARAFA MEHMET YILDIZ DAHA ÖNCEKİ
SEZONLARDA DA TAKIMIMIZ ADINA VERİMLİYDİ
ARTIK GOLLERİNE DE BAŞLADI, ZAMAN VERMEK LAZIM...
SELAMLAR...
türkçerap_yakup 07.02.2005, 20:04 ya kerem senin yaşın kaç !??çok merak ediom..benim 7 yaşındaki yeğenim bile senden daha zekice konuşuo...bak her futbolcunun tarzı vardır..zidane frikikcidir...nobre,ilhan,haka n şükür golcüdür..mehmet yıldız da golcüdür..anladınmı aslanım benim...senin dediğin gibi olsa hakan şükür bebek mi ozaman????tanju çolak bebekmi???saçmalıyosun sanki biraz....
bak kendi ağzınla söylüyosun.HAKAN ŞÜKÜR VB...golcüymüş.yani görevi ney?gol atmak.insan uzaktan gol attınmı o gol olmuyormu?ben mehmet'in kaliteleşmesi için bunları söylüyorum.karşı karşıya golleri herkes atar ''ama önemli olan burda futbolcunun gol atmasıdır.''diyenlerede katılıyorum.ben eleştirmiyorum kaliteleşmesini istiyorum.
|