Orijinalini görmek için tıklayınız : Ölmüş Fener`i dirilttiniz
SivasSpor.Com 22.04.2009, 12:08 http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Dün beni en çok üzen olay Sivasspor’un kupadan elenmesinden ziyade, bu Fenerbahçe’yi yenememek oldu.
Bu nasıl bir futbol..
Bu nasıl bir motive!..
Sivasspor sanki sezon öncesi oynanan ”4 Eylül Cumhuriyet Kupası” maçına çıkmış gibiydi. Oysa böyle bir Fenerbahçe’yi bir daha zor bulurduk. Lig maçındaki Sivasspor nerede, dünkü Sivasspor neredeydi.
Aragones’in Sivas’tan korktuğu çok belliydi. Defansı ve orta alanı kalabalık tutan Fenerbahçe sadece Güiza’yı ileride bırakıp gol aradı.
Buna karşılık Sivasspor sağdan soldan şuursuz ataklar geliştirdi ama özellikle forvet hattında bulunan Mehmet, Kamanan ve daha sonrada Herve Tum ile Balili çok etkisiz kaldı. Hemen hemen bütün topları ezdiler.
Maçın 47. dakikasında önce Sezer’in sonrada Kamanan’ın şutunun Fener direğinde patlaması tam bir şanssızlıktı.
Tıpkı geçen haftaki Konya maçındoa olduğu gibi bu maçtada şans Sivas’ın yanında değildi. Bir yerde Sivasspor’a direkler geçit vermedi.
Maçın 75. dakikasına kadar etkili atakları olan Sivasspor bu dakikadan sonra oyunu tamamen bıraktı ve rakibi tehlikeli olmaya başladı.
Sanki ”Biz kupayı değil ligi istiyoruz” der gibiydiler. Oysa kupada finale kalmanın şampiyonluğa ne zararı olacaktı ki?
Kaleci Petkoviç gününde olmasaydı maçı kaybedebilirdikte. Petkoviç, karşı karşıya üç pozisyonda başarılıydı.
Neyse artık yapacak bir şey yok.
Dilerim, bu isteksiz ve kötü futbolu Trabzonspor maçında sergilemezler. Sivasspor kötü oynama kontejanını dün akşam kullandı. Bu saatten sonra bir daha böyle oynama hakkı yok.
sivas fener maçlarında nedense artık şansımız tutmuyor yoksa başka bişeylermi var anlamış degiliz
FB bu sene perişan oldun LİDER SİVASSPOR her maçta yenildi.
Besyo_cu 22.04.2009, 12:53 FB bu sene perişan oldun LİDER SİVASSPOR her maçta yenildi.
Ligin ilk yarısındaki maçta 2 -1 kim yendi ?. Ben dün maçta idim dünki maçta yenildiğimizi de hatırlamıyorum yoksa ben başka maçtamıydım. Bu kadarda art niyetli eleştiri yapma.
Bu feneri biz değil tüm büyük takımlar yenemedi Gs yi içerde yendi dışarda berabere kaldı , Bjk ya yenilmedi. Ts ye yine öyle. İşin özeti fener büyük maçlarda artı motive oluyor.
edremitliyiğido 22.04.2009, 13:38 yazık ya böyle feneri 40 yılda BULURUZ herkese gücümüz yetiyoda fenere gelince hemde bu kadar eksik fenere neden gücümüz yetmiyo DÜŞÜNDÜRÜCÜ artık aklıma herşey geliyo söylentileri de herkes biliyo sayın bülent uygun kendine zeminmi hazırlıyo ............BİLEEMEMMMMM inanın insan soğuyo dün 100 kişi bereber tv den izledik maçı ortak kanı şu YAZIKLAR OLSUN
MERİTHAN58 22.04.2009, 14:08 buraya gelip Sivasspor hakknında yorum yazarken herkes dikkatli olsun. sanırım diğer 2 büyük takımın taraftarlarının zoruna gitti feneri eleyemememiz. bizim için 3 büyük denilen takımların hepsi aynı. düşmanımızdır
düşündürücü olan ne sezer'in tum'un sllya'nın şutlarını Bülent hoca veya başkanımız mı çıkardı. topun direklere çarpmasını onlar mı sağladı.
insanlara leke atmak kolay ama gerçek Sivasspor taraftarı bu takıma her zaman sahip çıkar 3 büyük dönmeleri değil. 3 büyük dönmeleri hemen olayın altında bişey arar.
Sivassporu bu şekilde itham etmek Sivalıyıda itham etmektir. futbolcularımız yönetimimiz buraya gelip şaibe arayanlardan inanın daha şereflidir.
yusuf_07 22.04.2009, 14:46 bu ne ya millet düşmenlıktan bahsediyor?? yeşil sahalar savaş alanı değil arkadaşlar kendinize gelin. bülent uyguna laf atanların sivassporlu olmadığı gayet açık. zorlarına gitmiş anlaşılan fb nin finale çıkması. sivasspor ankarasporuda yenemiyor ligde acaba oda aykut kocamanın fenerbahçeli oluşundanmı???? Beyler uyanın biraz yahu bülent uygun bu takımı küme düşmemeye oynarken alıp şampiyonluğa oynatmaya başladı.
yazık ya böyle feneri 40 yılda BULURUZ herkese gücümüz yetiyoda fenere gelince hemde bu kadar eksik fenere neden gücümüz yetmiyo DÜŞÜNDÜRÜCÜ artık aklıma herşey geliyo söylentileri de herkes biliyo sayın bülent uygun kendine zeminmi hazırlıyo ............BİLEEMEMMMMM inanın insan soğuyo dün 100 kişi bereber tv den izledik maçı ortak kanı şu YAZIKLAR OLSUN
cok soguduysanız arkadasım sempatı duydugunuz bır ıstanbul takımı varsa onu tutabılırsınız,derdınız tasanızda kalmaz.zaman cıgırtkanlık zmaanı degıl,takıma destek zamanı,kupanın ıcıne tukureyım,onumuzde koca bı sampıyonluk var..
hersey sampıyonluk ıcın..
allahım yardım etsın su trabzonu yenelım ınsallah..
fatihtuztas 22.04.2009, 14:56 dün gayet iyi futbol oynadık tek eksiğimiz goldü.
Mursallı yiğido 22.04.2009, 15:05 Mecnun başkan doğru söylüyor aslında.Baksanıza direkler bile bize düşman.
Yasemin1907 22.04.2009, 15:56 ben bile bir Fenerbahceli olarak
sivastan en az bir gol bekliyordum
muco5806 22.04.2009, 16:53 A dan Z ye kelimesi kelimesine haklısın abi helal olsun...
58_babacan_58 22.04.2009, 17:14 ADAMLARLA TEK KALE MAÇ YAPTIK DAHA NE OLSUN TEK GOL ATMA SIKINTIMIZ VARDI.BİRDE YAN HAKEM 15 KERE OFSAYT BAYRAĞI KALDIRIRSA OLACAĞI O.
winner58 22.04.2009, 17:18 sadece sunu diyim sivasspor sahada yoktu idman maçına çıkmış gibi idiler ne baskı ne pres vardı kimsede bişey demesin eğer sivas istese idi o maçı alırdı
bhdr5858 22.04.2009, 18:01 trabzon maçı için oynadılar heralde yoksa sivas nası böle berbat bi takımı yenemez
GençYiğido3558 22.04.2009, 18:13 yazık ya böyle feneri 40 yılda BULURUZ herkese gücümüz yetiyoda fenere gelince hemde bu kadar eksik fenere neden gücümüz yetmiyo DÜŞÜNDÜRÜCÜ artık aklıma herşey geliyo söylentileri de herkes biliyo sayın bülent uygun kendine zeminmi hazırlıyo ............BİLEEMEMMMMM inanın insan soğuyo dün 100 kişi bereber tv den izledik maçı ortak kanı şu YAZIKLAR OLSUN
kardeş sen git edremitspor unu tut
senin Yiğidolar arasında işin yok !
Sivaslı isen ki pek benzemiyosun bi sivas lı gibi davran,
madem Bülent hoca kendine zemin hazırlıyo düşüncesindesin o yüzden mi ilk macta 2-1 yendi ?
o Yüzdenmi takımı 14 haftadır lider ?:mad::mad::mad::mad::mad::mad ::mad::mad::mad::confused::con fused::confused:
superglam 22.04.2009, 19:24 Bence FB tam kadro çıksa yenerdik.. Güzel oynadık.. Çok asılıp kart görmek işimize gelmezdi şakatlık olmasınıda istemiyoruz.. Bence kupa çok önemli değil, önemli olan şampiyon olmak gerisi teferruat... Şampiyon SİVASSPOROR...
Bence forvette Kamanan ve Balili oynamalı.. mehmet çok formsuz ve arkadaslarına gereksız bagırarak strese sokuyor.. her pozısyon da ofsayta düşüyor.. her topu kendine istiyor..mehmet' in acilen dinlendirilmesi gerekir..
|