Orijinalini görmek için tıklayınız : Maç Girişlerine Dikkat

SivasSpor.Com
24.04.2009, 14:47
http://www.sivasspor.com/images/stories/myildiz.jpg

Sivasspor yönetimi Süper Lig'in zirvesini ve şampiyon olacak takımı büyük ölçüde belirleyecek olan Trabzonspor maçı öncesi işini bir hayli sıkı tutuyor.

Yönetim geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe maçında yaşanan stadyum girişlerindeki sıkıntıyı bu hafta yaşamamak için kapıları saatler öncesinden açtıracak.

Yönetim Trabzonspor maçı öncesi stadyum kapılarını saat 12 itibariyle açtırarak taraftar girişine izin verecek. Maçtan 4 saat önce kapıları açılacak olan 4 Eylül stadyumu, maçtan 15 dakika önce ise kapanacak.

GEÇ KALMAYIN!....

Daha önceki maçlarda maç başlasa dahi içeriye girme imkanı sağlanan taraftarlara Trabzonspor maçı öncesi bu kolaylık sağlanmayacak. Yönetim özellikle sahte biletin önüne geçmek için böyle bir karar alırken, taraftarlara maçtan 15 dakika önceye kadar stadyumdaki yerinizi alın uyarısınında bulundu. Son 15 dakikada ise stadyum kapılarının kapatılarak taraftar girişine izin verilmeyeceği öğrenildi.

Mustafa Yıldız
Sivas

sedat yildiz
24.04.2009, 15:06
sayin yigido taraftar kitlesi silerin sukunetle bumaci izleyin

GLoBe-Y-Gençlik
24.04.2009, 15:06
mustafa abımızı dun gordum bılet gısesınde doğru solemıs gec kalmayın

sivasli215
24.04.2009, 20:08
sivasımızın belkide kendi sahasında kendi taraftarından en fazla desteği beklediği maç bu maç!!!
lütfen sivastaki yiğidolar,takımımızı gerçek taraftar gibi destekleyin bu maçta!
oturup tiyatro seyreder gibi maç seyredilmez
en azından 1 maçlığına kırın şu inadınızı...

Yiğiter
24.04.2009, 20:24
Ne demek 15 dakika kalası almayacağız..
Stada giremezsem giyerim bir turuncu atlarım ha..:D

yigidolar06
24.04.2009, 21:44
Ne demek 15 dakika kalası almayacağız..
Stada giremezsem giyerim bir turuncu atlarım ha..:Dsende erken den gitbe kardeşim stada

Kasim58
24.04.2009, 22:18
Sivastaki arkadaslar en azindan bu maclik cekirdek yemekten vazgecin lütfen su hamsiler herseferinde bir bahane buluyor buseferki bahaneleride taraftari cok bagirdi,desteklerini hic eksik etmedi olsun.