Orijinalini görmek için tıklayınız : TRABZON MAÇI HAKKINDA

emretan5858
29.04.2009, 03:01
Herkese Merhaba,

sivas dışında yaşıyorum. bugun trabzonlu bir arkadaşımla konuşurken bana sivastan nefret ettiğini söyledi. Buraya kadar gayet normal tuttuğu takım dolayısıla verdiği tepki ancak sebebini sorduğumda bana son sivasspor-ts maçında elinde biletleri olduğu halde içeri alınmayan trabzon taraftarı olduğunu ve bunların ayrıca tepki gösterdikleri için polisten dayak yediklerini kendi forumlarında bu olaylarla ilgili bir çok video nun olduğunu soyleyerek sivasspor u faşizanlıkla şuçladı ve bu yüzden sevmediğini söyledi

Kendisine gerekli cevabı verdim, işin özü burası değil,
ben bu maçta güvenlik nedeniyle stada kimlik kontroluyle giriş yapıldığını biliyorum.
ancak trabzon tarafına eğer bilette bir sorun yoksa (yani sahte değilse veya yırtık hasarlı) ve kişi bilete sahipse ayrıca kimliğide yanındaysa içeri alınmaması gibi bir olayın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Ancak trabzonlu arkadaşım ve onun gibi trabzonlu faşizan yaklaşımı sergileyen arkadaşları bu olayın boyle olduğunu iddaa ediyorlar.
Şimdi işin şu noktasınıda anlıyorum. Türkiye sınırları içinde her nekadar hukiki olmasada polise karşı herhangi bir tepkinizde ki bu kimlik sormada olabilir baska herturlu tepkide olabilir dayak yemeniz gayet normal tabiki bundan sivassporu ve taraftarını suçlayamazsınız. Ama bunuda trabzonun yıllardır anadolunun tek basarılı takımı olarak kendisini gormesini ve sivası çekememesine veriyorum. hatta trabzon su anda anladığım kadarıyla anadolu takımı değil sadece bir karadeniz takımıdır. Anartosis Famagustaya elenen bir takımdan da sivas için Şampiyonlar ligine gitse bişey yapamaz diye sözler duymak sadece onların önyargılı dar goruşlu at gozluklu olmasıyla izah edilebilir diye düşünüyorum.

Sonuç olarak gardaşlarım şunu merak ediyorum. Gerçekten trabzon tarafına elinde geçerli bileti olan stadyuma girişi yasaklanmış olmayan ve buna rağmen stadyuma alınmayan bir insan varmıdır?
Çünkü anladığım kadarıyla sivasspor klübü fazla bilet satmaklada suçlanıyor.(ki kaldıki bu zeki trabizon insanın aklına kendi içlerinde sivasa saymaktan baska bir akilli temel çıkıpta yonetimlerine sivasspor yonetimini fazla bilet basmaktan federasyona sikayet edelim demek gelmiyor.)

Özetin özeti boyle bişey oldumu duyumunuz gozleminiz varmı yoksa bu sadece trabzonluların uydurmasımıdır?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Saygıyla kalın..

Emre..

emretan5858
29.04.2009, 03:14
az once ligtv.com.tr de sans eseri gorduğum bir yorum buyrun

Ts-unami61
28.04.2009 - 22.53
ömrüm hayatım boyunca ilk defa böyle bişiye şahit oldum dostum neyden bahsediyorsun = ) sorun biletin fiyatı deil gişe sorumluların bile bile biletleri satıp sonrada stada alinmaması ! aynı şey burda olsaydı direk içeri alırlardı çünkü burası medeniyet görmüş bi şehir ! para için çabalayan deil ... polislerin bize küfürlü konuşmasına ne demeli istediqi gibi muamele edilmesi.. ama bunun trabzon versiyonuda olacak ! unutmayacağız....fotoğrafları videoları bile war..

Dark Force
29.04.2009, 04:06
Valla dayakmı yediler içerimi alınmadılar orasını bilemem...Trabzonda sahaya inip bizim futbolcuları tokatlayan trabzonlulara ne demeli...Onlar daha çooook birbirlerine hikaye masal anlatırlar böyle kendilerini avutuyorlar....

bjkli metin 21
29.04.2009, 06:36
çok hoş bişey değil tabi ki keşke olmasaydı tabi eğer doğruysa

bjkli metin 21
29.04.2009, 06:36
:confused:.................... ...........

bjkli metin 21
29.04.2009, 06:37
şampiyon...................... .............

ready
29.04.2009, 08:13
Sivasa gelen deplesman ekipleri yaşıyor artık sivasa deplesman cenneti oldu trabzonlısporluların yaptıgı hareketlerinin birini biz yapsaydık Artık Allah verdiyse polis abilerimiz üstümüzde denerdi:D:D:D

ilker_8787
29.04.2009, 14:19
Salak adamlar yaa.
Buradan tüm trabzon kolbastılara selam olsun :D

Salim58
29.04.2009, 14:31
bence girmediği iyi olmuş girenleri gördük rezil oldular bütün koltukları kırdılarrezil oldular girse golbastı nasıl enazından onu öğrenirdi neyse girenlerden öğrensin artık yalan söylüyor öğrenemediya gol bastıyı

muhsin koçak
29.04.2009, 14:31
Trabzonlulara ayrılan yer tamamen dolmuşken dışarda kalan yüzlerce Trabzonspor taraftarıda neyin nesi oluyor? Anlatabildim mi dostlar?

LosTie58
29.04.2009, 14:35
Yahu yeter artık şunlarla ilgili başlık açıp durmayın onlar bizim muhatabımız değil artık,utanmadan Sivas tarafından bilet alıyorlar kendilerine ne kadar yer ayrıldığını bile bile bilmem kaç kişi geliyorlar ondan sonrada bizi içeri almadılar diye zırlıyorlar,ne alakası varsa polislerle aralarında yaşanan olaylarıda Sivasspor ve Sivas halkına mal etmeye çalışıyorlar,olay şudur o yedikleri 3 golü ve ezildikleri maçı ömürleri boyunca içlerinden çıkaramazlar ezikler yaa :mad:

SenSetik
29.04.2009, 14:45
Maça giden trabzonlu bir arkadaşın kendi azğından bir itiraf: Maça bilet bulamayanlarla birlikte turnikelerden 2'şer kişi geçtiğimiz için daha sonra gelen ve bileti olanlar giremedi.Bizim yüzümüzden dışarıda kaldılar ve joplandılar.

al o arkadaşına en güzel cevabı ver.anlamıyorsa yapacak bişey yok.trabzonlu nasıl olsa diyip geçeceksin...

aytugar
29.04.2009, 15:03
bunun birde trabzon tarafı var o zaman aynı muameleri görürseniz trabzonu şuçlamayın karsılıklı bunlar kısasa kısas ancak unutmayın birgün ıstanbul takımları size aynısı yaparsa o zaman görüssünüz anodolunun anadoludan başka dostu olmaz saygılarımla

Salim58
29.04.2009, 15:10
bunun birde trabzon tarafı var o zaman aynı muameleri görürseniz trabzonu şuçlamayın karsılıklı bunlar kısasa kısas ancak unutmayın birgün ıstanbul takımları size aynısı yaparsa o zaman görüssünüz anodolunun anadoludan başka dostu olmaz saygılarımla

nasıl dost olduğunuzu gördük sen hala göremiyorsan ben ne diyeyim bizim bizden başka dostumuz yok

LosTie58
29.04.2009, 15:42

Hadi git işine :mad:

YARALI_AŞIK
29.04.2009, 15:50
TRABZON VE TARAFTARI HAKKINDA KONUŞMAYIN KONULAR AÇMAYIN. ŞUNLARA PRİM VERMEYİN YA. MİLYONLARCA İNSAN SİTEMİZE BAKIYOR VE SİZİN YÜZÜNÜZDEN HEP TRABZON HABERLERİ GÖRÜYOR. BU SAATTEN SONRA LİGDE TRABZON DİYE BİR TAKIM KALMADI. ŞİMDİ HEDEFİMİZ BEŞİKTAŞIN ÖNÜNDE OLMAK VE PUAN FARKINI AÇMAK.

AYRICA TRABZON TRİBÜNÜ FULL DOLUYDU. NO PROBLEM. TARTIŞMAYALIM ARTIK.
ŞAMPİYON SİVASSPOR.

YARALI_AŞIK
29.04.2009, 15:52

SİZİN SİTENİZ YOK MU OLUM HEP BURDASINIZ.
BURAYA GİR GİR DUR.
SANA 3-0 DERLER OLUR BİTER.

davulcu
29.04.2009, 16:23
lazların kuyruk acıları var:D:D:Dkolbastı golbastı:D

emretan5858
29.04.2009, 19:03
msj atan arkadaşlara teşekkürler

ready
29.04.2009, 20:15
3 tane yediniz daha halen burada vıdı vıdı edip duruyorsunuz sivas adama golbastı yapar :D:D

Del Piero
29.04.2009, 20:47
Arkadaşım deplasmana geliyorsan eğer.. misafir takıma ayrılan bölümden değilde sivasspor taraftarına ayrılan böülümden bilet alıyorsan stadyuma giremezsin... bu kadar gerilimi yüksek bir maçta iki takım taraftarlarını yanyana düşünebiliyormusunuz neler olurdu.. Allah korusun başımıza 2. bir kayserispor faciası çıkabilirdi... onlarca insan trübünde ölebilirdi bir şekilde bence.. sivasspor yönetimi ve il güvenlik kurulu yerinde bir karar almıştır.. eğer bunlar yapılmamış olsaydı çok daha hazin bir son ile karşılaşırdık.. vee bunu kimseye açıklayamazdık neden olduğunu... olan yine sivasıma ve sivassporuma olurdu yine kaybolan yılları söylerdik.

merkez_emre
29.04.2009, 20:53
Herkese Merhaba,

sivas dışında yaşıyorum. bugun trabzonlu bir arkadaşımla konuşurken bana sivastan nefret ettiğini söyledi. Buraya kadar gayet normal tuttuğu takım dolayısıla verdiği tepki ancak sebebini sorduğumda bana son sivasspor-ts maçında elinde biletleri olduğu halde içeri alınmayan trabzon taraftarı olduğunu ve bunların ayrıca tepki gösterdikleri için polisten dayak yediklerini kendi forumlarında bu olaylarla ilgili bir çok video nun olduğunu soyleyerek sivasspor u faşizanlıkla şuçladı ve bu yüzden sevmediğini söyledi

Kendisine gerekli cevabı verdim, işin özü burası değil,
ben bu maçta güvenlik nedeniyle stada kimlik kontroluyle giriş yapıldığını biliyorum.
ancak trabzon tarafına eğer bilette bir sorun yoksa (yani sahte değilse veya yırtık hasarlı) ve kişi bilete sahipse ayrıca kimliğide yanındaysa içeri alınmaması gibi bir olayın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Ancak trabzonlu arkadaşım ve onun gibi trabzonlu faşizan yaklaşımı sergileyen arkadaşları bu olayın boyle olduğunu iddaa ediyorlar.
Şimdi işin şu noktasınıda anlıyorum. Türkiye sınırları içinde her nekadar hukiki olmasada polise karşı herhangi bir tepkinizde ki bu kimlik sormada olabilir baska herturlu tepkide olabilir dayak yemeniz gayet normal tabiki bundan sivassporu ve taraftarını suçlayamazsınız. Ama bunuda trabzonun yıllardır anadolunun tek basarılı takımı olarak kendisini gormesini ve sivası çekememesine veriyorum. hatta trabzon su anda anladığım kadarıyla anadolu takımı değil sadece bir karadeniz takımıdır. Anartosis Famagustaya elenen bir takımdan da sivas için Şampiyonlar ligine gitse bişey yapamaz diye sözler duymak sadece onların önyargılı dar goruşlu at gozluklu olmasıyla izah edilebilir diye düşünüyorum.

Sonuç olarak gardaşlarım şunu merak ediyorum. Gerçekten trabzon tarafına elinde geçerli bileti olan stadyuma girişi yasaklanmış olmayan ve buna rağmen stadyuma alınmayan bir insan varmıdır?
Çünkü anladığım kadarıyla sivasspor klübü fazla bilet satmaklada suçlanıyor.(ki kaldıki bu zeki trabizon insanın aklına kendi içlerinde sivasa saymaktan baska bir akilli temel çıkıpta yonetimlerine sivasspor yonetimini fazla bilet basmaktan federasyona sikayet edelim demek gelmiyor.)

Özetin özeti boyle bişey oldumu duyumunuz gozleminiz varmı yoksa bu sadece trabzonluların uydurmasımıdır?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Saygıyla kalın..

Emre..

,

ne alaka ya ne alaka kardesım hangı turkıye sehırınde bır deplasman takımı evsahıbı takım tarafından bılet alsın sonrada atkıyla formayla gırsın sonra da olay cıkmasın...hele kı bunlar gecen sene olaylı macda tum dunyanın konusdugu cok olaylı bır macda oynayan takımlar olsun..

bırakalım bu ıslerı bırakalım sen cık bıletsız maca gel sonra bıletsızlerı ıcerı al sonrada yer kalmasın dıe bıletlıler de ıcerı gıremesın dag basımı kardesım burası...

asıl sıvas tarafına bılet alanlar gırseydı ıkıncı kayserı olayı cıkardı bununda hesabını kımse veremezdı...