Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul kolay rakip değil

SivasSpor.Com
06.05.2009, 09:03
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Kaçan balık her zaman büyük oluyor!
Rahat kazanacağımız Gaziantep maçından bir puan dahi almış olsaydık şu anda o kadar rahat olacaktık ki, sormayın gitsin..
Ancak şunu da belirtmekte yarar var. Eğer Bülent hoca 1-1 olduktan sonra bu skoru korumaya çalışsaydı, o zamanda başta ben olmak üzere ”Ha yenilmişin, ha da berabere kalmışın, neden hücumdaki futbolcu sayısını çoğaltmadın?” diye sorardık. Keşke Bülent hoca Herve Tum’u oyundan almasaydı, bence yapılan tek yanlış buydu.
Gaziantep maçındaki 1 puanın önemi daha sonra oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçından sonra ortaya çıktı. Eğer bu maçta Fenerbahçe’nin kazanacağı bilinseydi,kesinlikle Sivasspor Gaziantep’e yenilmezdi,en kötü maç berabere biterdi. Bu da TFF’nin Sivasspor’a attığı en büyük kazıklardan biri oldu.
Artık bu maç geride kaldı. Şimdi daha önem taşıyan İstanbul Büyükşehir maçı var.
Kağıt üzerinde banko favori görülen Sivasspor’un işi sanıldığı kadar kolay olmayacak. Daha geçen hafta değişmez ”Futbol oynanmadan kazanılmaz” gerçeğini gördük.
Hacettepe-Galatasaray ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçları sanırım her şeyi anlatmaya yeter!
Onun için kim ne derse desin, Sivasspor en kritik maçlarından birisine çıkacak.Bu saaten sonra yaşanacak bir süprizin telafiside olmaz. Kafa olarak Sivasspor iki hafta önceki Trabzon maçına nasıl hazırlandıysa bu maçada öyle hazırlanmalı.
Ayrıca bir şeyinde altını çizmekte yarar var. Sivasspor’un rakibi İstanbul Büyükşehir kümede kalmak için neyi var, neyi yok ortaya koyacak. Bu da bizim için dezavantaj olabilir.
Aman dikkat!...

Salim58
06.05.2009, 09:08
geçmişi unutup geleceğe bakmak lazım geçmişten ders çıkarıp geleceğe hazırlanmak lazım ibb zor durumda ama napalım biz kimleri gömmedikki 4 eylüle sıra ibb de şansları yok bu duruma gelmeden düşünselerdi üç puan bizim bizim olacak

hanedan58
06.05.2009, 09:35
Sayın hocam fikirlerinize kesinlikle katılıyorum ama tum antep macında biraz durgun ve vasat bir oyun sergiledi bence bu degişilik hatalı degildi ama musa yerine sezeri dışarı alarak degişiklik yoluna gitse daha iyi olurdu belki ama kısmet böle imiş yapacak da birşey yok bu saatten sonra artık son 4 maça bakarak ve antep maçlarından ders alarak 4 de 4 yapmamız şart inşallah bunu başaracağız ve şampiyonluğumuzu son haftaya kalmadan ilan edecegz

58sadi58
06.05.2009, 09:54
İstambul kolay takım bence nede: çünkü sivasspor İstambuldan 10 yada 20kat dahaii ben ce yneriz

Sivas 34 58
06.05.2009, 12:02
Sanpıyon Sivas Spor Kımse Unutmasın Herkes Bunu Boyle Bılsın

Sivas 34 58
06.05.2009, 12:08
Bütün Sivaslıların Destek Verek Sıvası Tanıtmalıyız Buyuklerımız Elınden Tutsun Sivassın Sivasın Güzel Oldugunu Tum Dunya Görsun Sivaslı İs Adamlarına Seslenıyorum Klupu Satın Alsınlar Sivasın Sporun Basında Sivaslılar Dursun Aynen Lıverpool Yapancı Kısı Durmasın

HUMANİST
06.05.2009, 12:13
GÖNLÜMDEN GEÇEN SIRALAMA:) 1- TRABZONSPOR 2- SİVASSPOR 3BEŞİKTAŞ 4-BURSASPOR 5 FENERBAHÇE 6 GS :)) NE GÜZEL OLURDU BEA

Salim58
06.05.2009, 12:17
GÖNLÜMDEN GEÇEN SIRALAMA:) 1- TRABZONSPOR 2- SİVASSPOR 3BEŞİKTAŞ 4-BURSASPOR 5 FENERBAHÇE 6 GS :)) NE GÜZEL OLURDU BEA

iyi olurdu ama sizin taka battı artık

HUMANİST
06.05.2009, 12:19
GELECEK SENE 1 TS 2YİNE SİVAS3 BURSA 4KAYSERİ 5 BURSA 6 GAZİANTEP

HUMANİST
06.05.2009, 12:20
taka batmadı be niye batsın daha çok sular geçer köprünün altından sizin gs maçı çok zor bu hafta istanbula takılabilirsiniz antepe takılıcanızı biliyodum stresi kaldıramazsınız diyye tahmin ediyorum gerçi bizde kaldıramayız ya:)

Salim58
06.05.2009, 12:24
taka batmadı be niye batsın daha çok sular geçer köprünün altından sizin gs maçı çok zor bu hafta istanbula takılabilirsiniz antepe takılıcanızı biliyodum stresi kaldıramazsınız diyye tahmin ediyorum gerçi bizde kaldıramayız ya:)

sizin taka 4 eylülde su almaya başladı karadenizde battı
hayal kurman bile güzel kendini avutmuş olursun enazından