Orijinalini görmek için tıklayınız : TAKIMINA SAHİP ÇIK DOSTUNU DÜŞMANINI TANI

yeniceri_can
08.05.2009, 19:11
Arkadaşlar hani her zaman deriz ya ''Anadolu kardeştir her zaman yada öyle düşünürüz ;diğer rakip taraftarların bizimle beraber bizim Şampiyon olmasını istiyor diye ama üzülerek söylüyorum maalesef açıkcası istenmiyoruz bir İstanbul takımı nasıl istemiyorsaki bizi Anadoluda istemiyor elbette genelleme yapmak yanlış.Bakın bir Eskişehir sporun Trabzonsporun yazdıklarına?Sizcede yenilir yutulur kelimeler değil Tıpkı nasilki Sivasspor gb mütavazi gb bir takım varsa bir o kadar mütavazi taraftarı var fakat kimseler bizim Şampiyon olmamızı hazımedemiyorlar nasıl desem belkide kıskanıyorlar yoksa neden kimseler eksi oy kullanıpta ''Sn Mecnun odyatmaz'ın Sn Başkanımızın formlarını silsinler.?Bunun kesinlikle hiç bir açıklaması olmaz olamaz Dostunu düşmanını tanı Sivas'lı Sivassporlu Takımına sahiplen..!!Bugün ;yarın;yarından sonra;her zaman;her yerde...!!!

TAKIMINA SAHİPLEN BAŞKA SİVASSPOR YOK..!!
UNUTMA SEN LİDER VE ŞAMPİYONSUN ...!!

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090508/sampiyon_olacagiz.html#yorumla roku

yeniceri_can
08.05.2009, 19:12
Her şey ortada açık ve net sessiz kalma..!!!!!!!

SavLo
08.05.2009, 19:14
herkez takımına sahip çıkmalı
.............................. .......

yeniceri_can
08.05.2009, 19:18
herkez takımına sahip çıkmalı
.............................. .......

Unutma sen Lider ve Şampiyonsun o zaman gereken cevapı ver çağdaş bir şekilde Başkanına dil uzatanlara Sivassporuna..?Tşk

Del Piero
08.05.2009, 19:19
tamam bizi sevende var sevmeyende... bizler takımıza sahip çıkalım.. ama bunu yaparken hakkımızı koruyaım.. derken trabzonspor gibi davranmayalım lütfen... bu ince çizgiye dikkat...

bgürsoy
08.05.2009, 19:26
heryerde olduğu gibi gaziantepte de çok net bir şekilde insanların iç yüzünü gördük.. bizi kimse hiç kimse istemiyor..bakmayın dostluklara kardeşliğe.sivas insanından başka dürüst ve mert insan görmedim... sivasımızın serserine bile kurban olsunlar..Takımımıza sahip çıkalmı desteği hiçbir zaman esirgemeyelim..

yeniceri_can
08.05.2009, 19:28
10-15 Sivasspor taraftarı var yada yokuz belki biraz daha fazla ''Eskişehir ve Trabzonsspor taraftarı iş birliği yapıp başta onlar eksi oy kullanıp formlarımız siliniyor açıkcası benim zoruma gidiyor 14.sıradaki küme düşme potasındaki ateş çemberindeki bir takımın gerek ise Trabzonsspor'un gelipte LİDERİN ŞAMPİYONUN Formlarını silsin eksi oyla eksi oy kullanıp benim zoruma gidiyor açıkcası maalesef kabullenemiyorum..Birlik olalım zaten burda biz bizeyiz sen o şu bu hep Sivaslıyız asıl önemli olanda dışarıya karşın güçlü birlik dayanışma tutuculuk örneği sergilemek değilmi.?Başka Sivasspor yok Emin olun sadece ve sadece Bursa spor ve Ankara gücü bizi destekliyor illaki diğer istisnalar elbette vardır fakat ağırlı bu iki takım bu formlarda açıkcası eziliyoruz insan üzülüyor SEVDASINA Dil uzatanlara gereken cvp ı sayımız az olması neticesinde verememesinden ..!!!Maalasef..!!

yeniceri_can
08.05.2009, 19:33
heryerde olduğu gibi gaziantepte de çok net bir şekilde insanların iç yüzünü gördük.. bizi kimse hiç kimse istemiyor..bakmayın dostluklara kardeşliğe.sivas insanından başka dürüst ve mert insan görmedim... sivasımızın serserine bile kurban olsunlar..Takımımıza sahip çıkalmı desteği hiçbir zaman esirgemeyelim..

Maç günü Antelilerle baş edemedik bize yazmadıkları kelimeler kalmadı emin olun bana adamlar neredeyse halay çekeceklerdi ve formlarımıza her defasında eksi oy atıp sildiler resmen ''ALAY'' Ettiler unutmayın siz LİDERSİNİZ ŞAMPİYONSUNUZ 15.16. Sıradaki Takım gelip bizle ''ALAY''edemez asla Çünkü yeteri kadar dışarda Gerek formlarımıza gerek ise Takımımıza maalesef üzgünüm sahiplenemiyoruz .Yeni bir takımız kabul ama 5 sene oldu bence artık yeni bir takım oluşumundan yavaş yavaş çıkıyoruz gerek takım gerek taraftarımız onun için LÜTFEN Formlarımıza sahiplenelim ..Unutmayaklımki bizim ''SİVASLILARIN SİVASSPORUN Dışarda bağını dayanışmasını ''TUTUCULUĞUNU''Takımına sevdasını ancak bu şekil gösterebilir ve ancak bu şekil izah edebilirz..!!!

BAŞKA SİVASSPOR YOK...!!!

bgürsoy
08.05.2009, 19:34
yeniceri-can onlara laf söylemek yetmiyor ki..anlamıyorlar ki laftan sözden..insan değiller ki kardeşim erkek değiller..3-0 yenildikten sonra bile sivasspora laf söyleyebilen insanların karakterinden şüphe ediyorum.. bunlar kaliteli insanlar değil...ne varsa bizim özümüzde var..sivasımız da var

ready
08.05.2009, 19:38
Sivasspora laf söyleyenlerin kuyruk acısı vardır eskişehirsporlu arkadaşlar dan ricam sivasspora laf atacaklarına gitsinler eslişehirsporun sivassporla oynadıgı zaman maça asılıyorlardı beşiktaşa nasıl yenildiklerinin hesabını rıza çalımbaya sorsunlar

yeniceri_can
08.05.2009, 19:42
yeniceri-can onlara laf söylemek yetmiyor ki..anlamıyorlar ki laftan sözden..insan değiller ki kardeşim erkek değiller..3-0 yenildikten sonra bile sivasspora laf söyleyebilen insanların karakterinden şüphe ediyorum.. bunlar kaliteli insanlar değil...ne varsa bizim özümüzde var..sivasımız da var

Arkadaşım birleşelim unutmamak gerekirki kendisini Trabzonspor ve Eskişehir taraftarı ''Ezici güç düşünüyor zihniyetleri bu hep maalesef bende yazmak istemem sizler gb ''SİVASSPORU AŞAĞILIYORLAR''Biz burda 10-12 Sivaslı baş edemiyoruz neredeyse hepsi olmasada Tüm formlarımıza eksi oy atıp siliyorlar ve her konumuzda bize ağır sözler kullanıyorlar gerçekten bu manzara karşısında çok üzülüyoruz onun için açtım böyle bir konu çünkü ''BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR''Eminimki sizlerde gelip BİRİCİK AŞKIMIZA SİVASSPORUMUZA Sahip çıkıp ALAY Ettirmeyeceğiz elbette eleştirecekler tıokı bizim diğer rakipleri eleştirdiğimiz gb fakat Trabzonspor ve Eskişehir taraftarı gerçekten amaçlarını aşıyorlar ''AŞAĞILIYICI SÖZLERE ''Varan kelimeler tüketiyorlar vede bende sizler gb çook üzülüyor ve yaralanıyorum onun için BİRLİK Olalım ÇAĞDAŞ Olarak gereken kişilere cevabımızı verelim..!!!

bgürsoy
08.05.2009, 19:44
inşallah Sivas dışında Sivaslı insanlarımızın dayanışması-tutuculuğu Gantep'te gerçekleşecek..Sivas insanı gönül insanıdır,maddiyatı bir kenara bırakır etik değerlere önem verir..karaktersizlik,politika-siyaset gibi unsurlar sadece günümüzde gelişen şehirlerde bulunmaktadır..zaten başka türlü o hale gelemezler..

yeniceri_can
08.05.2009, 19:47
Haydi YİĞİDOOOOOOO..!Sende Takımına sahiplen gereken cevapı ver..!!Takımını Taraftarını ezdirme ..!!Unutmaki Sen LİDERSİN..!!Sen ŞAMPİYONSUN..!!

Sivasspora Sn.Başkanımıza Futbolcularımıza olumsuz yönde konuşan DİLLER Yansın...!!

yeniceri_can
08.05.2009, 19:58
Sizlerde gelin şu gereken SİVASSPOR Düşmanlarına gereken cevabı hep birlikten bir ağızdan verelim ''SİVASSPOR KÜMEYE''Varan aşalıyıcı sözler ya kesinlikle kabulelnilemez sende takımına sahiplen cvp ını ver......!!!!!

yeniceri_can
08.05.2009, 20:02
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090508/sampiyon_olacagiz.html#yorumla roku

Gereken cevabı verelim..!!Eğer takımını seviyorsan destekliyorsan takımına sahiplen Sivasspora dilllllllllll uzatanlara gereken cvp ı verelim unutmaki BAŞKA SİVASSPOR YOOOO..!!!

yeniceri_can
08.05.2009, 20:13
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090507/sivasspor_seriyi_surdurme_pesi nde.html#yorumlaroku

ÖRNEĞİN SADECE BU BİR ÖRNEK TRABZONSPOR TARAFTARININ DÜŞÜNCELERİNE BAKARMISINIZ LÜTFEN SESSİZ KALMAYINIZ..?

yeniceri_can
08.05.2009, 21:19
VE HER ZAMANKİ GİBİ SAHİPSİZİZ SİVASSPORA GEREK SİVASA ..!!!

Diyarbekir21:Biz geliyoruz Diyarbakır YİĞİTLERİ Sivaslı Yiğidolarmış peh:D:D:D
TRABZONLU6161:bu sivas sampiyon olursa bu ligin serefi haysiyeti kalmaz.bunlar gibi adileri gorulmemistir.bu ligin serefi icin sampiyon olmamalari lazim.ve en kisa zamanda ligden dusurulmeleri lazim

abdurrahmankalayci61:Sırbistan olsun,Ermeni Taşnakspor olsun yeterki Sivas şampiyon olmasın.

eS eS eS26:Bu başkanda boş bülentte boş basın yasağı gelmiş bir deliye söz geçiremiyor ne yasağı haydi es es sivasspor kümeyeeeeeeeee

PrinTeEsORfİN26:Taraftarı bile yok es es olacak sahaya giren taraftar sayısıda yarısından fazlası dışarda beklerlerdi en iyi adam yakmayı bilirlerPp:tezehurat bile bilmiyorlar formaları bile yok yiğidolarmış bunlarmı yiğido :D

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090507/sivasspor_seriyi_surdurme_pesi nde.html#yorumlaroku

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20090506/zirveye_yigido_damgasi.html#yo rumlaroku

Eskişehir olsun Trabzonspor olsun muazzam derecede takımına sahip çıkıyor o kadar yazmamıza rağmen bir SİVASLI Çıkıpta yazı yazma gereği duymamış BİZLER ASLA TUTUCU OLAMAYIZ Karadenizliler gb gerek Eskişehir gerek Diyarbakır Taraftarı gb konuşurlar tabi bendende bu kadar ..

yeniceri_can
08.05.2009, 21:21
SÖZÜN BİTTİĞİ YER YERR ONLARCA KİŞİ OKUDU FORMLARI 1 KİŞİDE YAZMAZI YAAA ADAMLAR SAKIZ ETTİ SİVASLILARI SİVASSPORU ŞİMDİDE DÜŞÜNÜYORUM GERÇEKTEN BİZDEN TARAFTAR MARAFTAR ASLA OLMAZ ASLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ONLAR GB OLMAMIZ İÇİN 100 FIRIN EKMEKTE YESEK OLAMAYIZ TAKIMIMIZA SAHİPLENEMEYİZ

ready
08.05.2009, 21:34
adamlar 3 tane yediler dötlerine baka baka gittiler gördüler golbastıyı kuyruk acıları var kuyruklarına bastıgımız için çegişeyip duruyor ezikler

yeniceri_can
08.05.2009, 21:40
adamlar 3 tane yediler dötlerine baka baka gittiler gördüler golbastıyı kuyruk acıları var kuyruklarına bastıgımız için çegişeyip duruyor ezikler

YİĞİDOYMUŞUZ YAAAAAAAAAAAAA Hani YİĞİDOYMUŞUZZZZZZZ Yaaaaaa o kadar yazdım anlattım adamlar formlarda bize bizlere ana avrat söğmedikleri kalıyor bir tane SİVASLI Üye olup 1 dakika sürmez ya yanlızca 1 dakika cevap vermezmi ya çoook zormu yaaaaaa nasıl içine sindirebiliyorlar ya 100 kişi okumuş adamlar bize söğmedikleri kalmış 3-5 tane GERÇEK SİVASLI çıkmış 100 lerce eskişehir trabzonlu diyarbakırlı ile baş etmeye çalışıyoruz biz TUTKUN DEĞİLİZ OLAMAYIZDA DİLİMDE TÜĞ BİTTİ YA DEDİM YA BU YAZILANLAR ZORUMA GİDİYOR GERÇEK SİVASLI OLANLAR GELİR İÇİ RAHATLASIN DİYE 2 KELİME YAZARDI DAHADA YAZMAYACAĞIM BENDE GİRMEYECEĞİM NE YAPARLARSA YAPSINLAR SİVASSPORLA ALAYMI EDİYORLAR SÖĞÜYORLARMI YETER ARTIIKKKKKK BU TAKIMA BURALARI BİLE ÇOOOOK GERÇEKTEN ÇOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKK OOFF

emremoni
08.05.2009, 21:52
Haklısın Can Evet Bende Üyeyim 3-5 Sivaslı Var.Es Es Trabzon Diyarbakır Tutkun Takımına. Biz de 3-5 kİŞİ vAR.bANK aSYA tARAFTARLARI bİLE fAZLA Arkadaslar Hepimiz Buraya Girip Takımımıza Sahip Cıkalım...100 Ler Kişi Üye Olup Sahip Cıkalım Ama hİÇ Takımıza Tutkun değiliz......

emremoni
08.05.2009, 21:56
es es 50-100 liraya son sırada olmasına rağmen stad fuul
bizde şamp oynuyoruz stat ne doluyor ne ses var .Ama İnş Belediye Maçı Full Olup Şampiyonluk Şarkılarını Söylemeye Başlarız

öğrtmn58
08.05.2009, 22:05
biz acitayson yapmadan bileğimizin hakkıyla yeniyoruz yıllardır süper ligteler tek başarıları yok trabzon hariç onuda ben hatırlamıyorum:)arkadaşlar ben açıkca sivas yokken beşiktaşlıydım ama sivas super ligte ve şampiyonluğa oynuyor ve hala biz kendimiz bazı sivaslılar fb gs bjk gol atınca seviniyor inanın ben samsunda okudum ve böyle birşey yaptığınızda adama gülerler tutucu olalım yazık günah bu fırsat kaçmaz onlar nasıl kümedeki takımlarını destekliyorsa bizde olalım şapka lisanslı ürünler alalım antep sitesine eleştiri yazdım yayınlamadılar şampiyon olduğumuzda herkes boyunun ölçüsünü alacak es-es ts ve antep unutmayacağız...

erol_58
08.05.2009, 22:21
sivasın sivastan başka dostu yok' gün birlik günüdür stadı doldurup takımımıza destek olalım yeter artık kalmış iki maç bu fırsatı kaçırmayalım.