Orijinalini görmek için tıklayınız : Eyvah!.. Gönüllerin şampiyonu mu olacağız?

SivasSpor.Com
12.05.2009, 10:23
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Geçen sezon uzun süre şampiyonluk kovalayan ve sonunda bunu kaybeden Sivasspor için ”Gönüllerin şampiyonu” yakışırması yapılmıştı. Bu yakıştırmaya nedense Sivasspor’un içerisinden bile sevinenler oldu.
Halbuki,ne resmiyette böyle bir şampiyonluk var, ne de geriye dönüp bakarsanız böyle bir şey görürsünüz! Olsa olsa bu bir ”Züğürt tesellisidir”. Geçen sezonu sorsanız ”Galatasaray şampiyon oldu” cevabını alırsınız. Ligi 2. bitireni böye sölyeyip yazmazlar,kaldıki ”Gönüllerin şampiyonluğu” saçmalığını yazıp söylesinler.
Bakıyorumda bu sezon içinde aynı şeyler söylenmeye başladı. İstemiyoruz kardeşim biz ”gönüllerin şampiyonluğu” masalını!
İnanın artık bu kelimeden nefret etmeye başladım. Ligi 8. veya 10. bitirelim ama ”Gönüllerin Şampiyonu” olmayalım!” Mecbur kalmasam bu uydurmanın adını bile yazmayacağım ama olmuyor işte.

LİG HENÜZ BİTMEDİ
Elbette Sivasspor kendi sahasındaki bu yenilgisiyle çok büyük bir şansını kaybetti. Ama henüz lig bitmedi. Bu ligde dürüst maç oynandığı zaman kimin ne yapacağı belli olmuyor.Bu hafta Beşiktaş’ın Ankaragücü’ne yenilmeyeceğini kim garanti edebilir? Onun için önce biz kendi maçlarımıza bakmalıyız ve Hacettepe’yi yenmeliyiz. Önemli olan yapılan hatalardan ders çıkarmaktır. Şimdi Büyükşehir maçına yanmanın zamanı değil.Sivasspor bir an önce ayağa kalkıp kendine gelmeli.

BELEDİYE DÜŞSÜN!
Bunu Sivasspor’u yendikleri için söylemiyorum. Taa başından bu yana Ankaraspor, İstanbul Belediye gibi takımların Türk futboluna hiç bir şey veremeyeceğini bildiğim için süper ligde olmamaları gerektiğini düşünüyorum.
Allah’dan revamı, müthiş taraftarı olan Ankaragücü veya Eskişehir küme düşecek, 50-60 kişiye maç oynayan İstanbul Büyükşehir süper ligde mücadele edecek.

masteraydin
12.05.2009, 10:36
GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLMAK İSTEMİYORUZ .LİĞ ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ.

Salim58
12.05.2009, 10:44
gönüllerin şampiyonusunuz diyen sözde anadolu takımlarını gördük
biz şampiyonluk istiyoruz sonuna kadarda varız

atabey07
12.05.2009, 11:07
bizi ancak böyle kandırırlar bülent bey severdim sayardım ama bizi bu hallere kendisi getirdi ama bizi de yine o rezil etti. ya sen teknik adam mısın yoksa şovmen misin. hergün bir kanalda veya bir yerde seminerdesin bir dur bakalım şampıyon ol ondan sonra ne yapacaksan yap....şimdi ayağına gelen şansı tep ondan sonra tepelen dur bakalım

merkez_emre
12.05.2009, 22:20
cok guzel bır konuya degınmıs abdullah abı gercekden bulent hoca olası sampıyon olmadıgımızda yıne dusebılır ortaya gonullerın sampıyonu olduk yıne dıye...

dedıgı gıbı tarıh gonullerdekını degıl gercek sıralamadıkılerı yazıyor...

yusuf_yusuf
12.05.2009, 23:52
allahın izni ile şampiyon olacağızzzzzzzzzzzzzzzz

altuntas58
12.05.2009, 23:59
Henüz her şey bitmiş değil gün doğmadan neler doğar

bgürsoy
13.05.2009, 00:04
bu tür yazılar canımı sıkıyor.. ne oluyor yha daha 3 hafta var.. kendi kendimizi uçuruma sürükler durumdayız.... beyler hala biz şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz..3 hafta sonra istediğinizi konuşabilirsiniz...şimdi şampiyonluktan başka bir düşünceyi en azından bu sitede duymak istemiyorum... yiğidolar kendimize gelelim.. biz ŞAMPİYON OLACAĞIZ....!!!!

sivasfutbol
13.05.2009, 00:43
ne gönüllerin şampiyonu ya bu gidişle seneye kümede kalma mücadelesi vermezsek iyi ha şuda var batan gemiyi de ilk önce fareler terk eder???

Dark Force
13.05.2009, 00:51
İnşallah ist.belediye küme düşer bende çok istiyorum düşmesini....

sivassporummm58
13.05.2009, 01:02
Haftaya yener yine lider oluruz ve bu tüm yazılanların da ne kadar boş olduğunu görürüz.Bir haftada neler değişiyor bu ülkede.İnşallah sene sonunda şampiyonuz...

tekdoktirin
13.05.2009, 01:12
BİZ BU FITBOLLA ŞAMPIYON OLMAMIZ MUCİZE BİRDE SİTRESMİŞ FELAN YA ALLAH AŞKINA NEDİRYANİ SANMASSIN Kİ BİZİM TOPCULAR DÜNYANIN DÜZENİNİ DEİŞTİRİYORLAR İŞTESİZE SİTRES ŞİMDİ KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR YAZIK SIVAS TARAFTARINA

58ÖREN58
13.05.2009, 01:49
SİVASSPORUM ZATEN 5 SENEDIR SUPER LIGDE GONULLERIN SAMPIYONU İNŞALLAH BUSENEDE TURKSEL LIGI ŞAMPIYONU GONULLERIN ŞAMPIYONU OLMAKTA BI AYRICALIKTIR SİZ BİR OLUN BİRLİK OLUN İRİ OLUN İRİ OLUNKİ CIKAN ENGELLERİ BİR BİR AŞALIM İRİ OLUNKİ BAŞARIYA KOŞALIM İRİ OLUNKİ ŞAMPİYONLUGU KUCAKLAYALIM VEEE İRİ OLUNKİ ATAMIN CUMHURİYETİN TEMELLERİNİ ATTIGI SİVASIMIN TÜRK FUTBOLUNA ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRALIM YİGİDOLARIM ŞAMPIYON SİVASSPORRRRRRRRRRR

konartr58
13.05.2009, 02:31
gönüllerin şampiyonu horoz şekeri yalatılmaya benziyor.sivasla alay etmenin başka bir adıdır.
böyle bir anlamsız sıfat yerine fair play ödülünü almak daha iyiyidir.
ama buradan söylüyorum.sivaslının ahı kimseyi iflah etmez.bu noktaya düşmemizde birden bire alabora edilmemizde kimin katkısı varsa Allah ondan dünyada iken gözümüz göre çıkartacaktır.

ready
13.05.2009, 09:04
ist belediye gibi takımlar türk futboluna bir katkısı yok

giants
13.05.2009, 09:09
GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLMAK İSTEMİYORUZ .LİĞ ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ.

escem26
13.05.2009, 09:16
Bülent Uygun çok korkuyor şampiyon olmaktan...