Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizi gidi, sizi!..

SivasSpor.Com
13.05.2009, 09:51
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

”Sivasspor’un şampiyonluğunu istiyorum” diyerek karnından konuşanlar,şimdilerde Beşiktaş’ı şampiyon ettiler bile.
Oysa daha oynanmamış üç maç var. Bu üç maç içerisinde en zoruda Beşiktaş’ın maçları. Dolayısıyla daha henüz hiç bir şey belli değil. Fakat bizim usta ve işgüzar! yazarlar Beşiktaş’ı şampiyon, Sivasspor’u da 3. etmişler.
Dün bir spor gazetesinde görüşlerini belirten yazar ve eski Teknik direktörler,tüm gerçekleri bir kenara bırakarak böyle bir görüş bildirmişler.
Onlara sormak lazım!.. Acaba Beşiktaş’ın Ankaragücü’nün yeneceğini kim garanti edebilir? Aynı şekilde Trabzonspor’unda Bursaspor’u..
Ha şunu söyleyin, ”Sivasspor şampiyonluk yarışında ayağına gelen kısmeti tepip,çok büyük avantaj kaybetti”. Sivasspor asla umudunu kaybetmedi,kaybetmezde,yeterki bundan sonraki maçlarını kazansın.
Beşiktaş ve Trabzonspor’un alacağı bir beraberlik yeniden bütün hesapları alt üst eder.
Benim dikkatimi çeken bir başka konuda,Sivasspor’un üzerine biraz fazla gelinmesi. Mesela,maç sonrası İstanbul Büyükşehirli futbolcuyla itiş-kakış yaşayan Mehmet Yıldız’a hak etmediği, sözlerin söylenmesi ve yazılması.
Oysa hiç kimse ”Bu Mehmet çok efendi bir futbolcu,rakibi ona ne söylediki o bu kadar kızdı?” diye sormuyor. Mehmet, Büyükşehirli Marcin’in kendisine küfür ettiğini, ancak buna rağmen yaptığı hareketinde yanlış olduğunu söyledi. Daha ne yapsın? Kendi sahanda yeniliyorsun ve şampiyonluk yarışında büyük bir yara alıyorsun, sonra da rakip futbolcu seni tahrik ediyor,ee müsade edinde bu kadarcıkta olsun. Biraz utanmasalar ” Sivas 4 Eylül stadında büyük olaylar çıktı, Sivas’ın sahasını kapatın, ya da puanını silin diyecekler”
Geçen haftada yazdım, aslında Sivaslı’dan ve bazı samimi Sivaslı olmayanların dışında takımın şampiyonluğunu filan isteyen yok. Onlar mecburiyetten takımın başarısını ister gibi konuşuyordu, gerçek yüzleri şimdi ortaya çıktı.
Ben şuna inanıyorum. Her şeye rağmen Sivasspor bunlara fırsat vermeyecek ve zor olanı yapacaktır.

kempes
13.05.2009, 09:54
iyi noktalara temas etmişsiniz
içimizdeki beşiktaşlılara ne demeli
seyirci kalmayalım, taraftar olalım

Salim58
13.05.2009, 10:03
bjk yı ts yi öne çıkaran medya yalaka medya kim ne derse desin biz takımımızın yanındayız ve onlarla gurur duyuyoruz varmı itirazı olan biz buyuz

meteada
13.05.2009, 10:45
Yazar Abdullah Beye katılıyorum. Değerli arkadaşlar eğer memleketimizi seviyorsak, (ama canı gönülden) o zaman bırakalım artık büyük denen takımları. Biz şampiyon olduğumuzda maddi manevi ne kadar avantajli olacağimizi hiç düşündünüzmü. Sivasımızın bu bağlamda ne kadar gelişeceğini, iş imkanlarınında fazlalaşacağını dolayısıyla herkesin huzurlu bir o kadarda gururlu yaşayacağını. içimize sindirelim artık. çocuklarımıza Sivaslılık duygusu aşılıyalm.çocuklarmızın başka takım taraftarı olmalarından vazgeçirlim. gerekirse onları karşımıza alıp konuşalım. onları ikna edelim.top yekün bizler takımımıza ne zaman sahip çıkarsak. O zaman şampiyomluğumuzu kimse engelleyemez. saygılarımla...

basayev58
13.05.2009, 10:53
Medyanın ve bu görüşleri bildiren Sivasspor'u en iyi 3. gören ayaktakımı teknik direktörlerin gazı fazlaydı.Çoğu TS yada BJK eski oyuncusu zaten.O kadar birikmişti ki haset,Sivasspor hafiften tökezlesede bi döktürsek diye bekliyorlardı.Bizde onlara bu sevinci yaşattık.Ama son gülen iyi güler.

bgürsoy
13.05.2009, 10:58
ne kadar da güzel yazmışsınız hocam ellerinize sağlık,tebrik ederim...

BİZE HER YER61!
13.05.2009, 10:59
az önce fotomaç yazmış bülent uygun %51 denizli demiş %49 ise ts ss un demiş bence bu saatten sonra imkansız teknik adamınız bile inanmıyorki halk nasıl inansın

bgürsoy
13.05.2009, 11:06
biraz gerçekçi olmak lazım değil mi? o halde teknik adamımız yerden göğe kadar haklı..biz hayalperest değiliz ki hala şampiyonuz diyebilelim..3 maç 270 dakika sonra şampiyon olma ihtimalimiz var bunu da sayın Uygun kendi gibi uygun bir dille açıklamış... fazla konuşmaya gerek yok..

sevda58
13.05.2009, 11:09
Abdullah YİĞİT,
herzaman bizim icin guzel seyler yaziyor, en onemliside bana gore gercekleri yaziyor, benim icin 1ci ve tek yazar odur. Digerlerini siz biliyorsunuz zaten hakkimizda neler attip tuttuklarini

davulcu
13.05.2009, 11:36
teşekkürler abdullah yiğit........

Velican
13.05.2009, 11:59
Besiktasin maçlari zor diye birsey yok, G.saray bile Hacettepe'den yenildi, Sivasspor istanbul b. yeniliyor, kolay maç yoktur, topunu duzgun oynayan kazanir.
Sivasspor aklini basina alirsa son 3 maçi alir, yoksa bu kafayla zor..

atababa111
13.05.2009, 12:37
Sivaslı pes etmez,Sivaslı ümitsiz olmaz,Sivaslı Yılmaz,Sivaslı inatçıdır,Sivaslı azimlidir.SİVASLI ŞANLI ŞEREFLİ BİR MİLLETDİR.

atababa111
13.05.2009, 12:46
[QUOTE=meteada;517831]Yazar Abdullah Beye katılıyorum. Değerli arkadaşlar eğer memleketimizi seviyorsak, (ama canı gönülden) o zaman bırakalım artık büyük denen takımları. Biz şampiyon olduğumuzda maddi manevi ne kadar avantajli olacağimizi hiç düşündünüzmü. Sivasımızın bu bağlamda ne kadar gelişeceğini, iş imkanlarınında fazlalaşacağını dolayısıyla herkesin huzurlu bir o kadarda gururlu yaşayacağını. içimize sindirelim artık. çocuklarımıza Sivaslılık duygusu aşılıyalm.çocuklarmızın başka takım taraftarı olmalarından vazgeçirlim. gerekirse onları karşımıza alıp konuşalım. onları ikna edelim.top yekün bizler takımımıza ne zaman sahip çıkarsak. O zaman şampiyomluğumuzu kimse engelleyemez. saygılarımla...[/QUOT

Çok teşekkür ederim.çok önemli bir konuya değinmişsiniz.Mesela Benim yeni bir oğlum oldu.2 aylık henüz.ve onun sivassporlu olması için elimden geleni yapacağım.sivasstore dan tulum sipariş ettim.Eğer ben bunu yapmazsam 3 büyüklerden birine gönlünü kaptırabilir.İstanbulda yaşadığın an kendini 3 büyük takımdan birini tutma zorunluluğu hissettiriyorlar insana.yada oğlum Trabzonsporlu olabilir.çünkü dayıları Trabzonsporlu.bizler duyarsız kalırsak çocukta öyle yetişir.

Saygılarımla.

sandal5877
13.05.2009, 12:56
teşekkürler cok güzel bir yazı olmuş..ibb maçı sonrası feryat figan eden hiç kimse yok bu sıra bu sitede .....
aklımızı başımıza toplayıp sonuna kadar destekleyelim sivasımızı sonuç her ne olursa olsun.

merkez_emre
13.05.2009, 22:52
sıvası cogu hoca 3. gostermıs ama sene sonunda kım ne durumda gorucez Allahın ıznıyle...

buraya yazıyorum ınanıyorum guvenıyorum sonuna kadar...

erol_58
13.05.2009, 23:07
hocaların çoğu sivası 3.cü göstermiş aralarında biri var 4.cü göstermiş oda sadi tekelioğlu seni kim adam yerine koymuşta yorum istemiş senden.sizin inadınıza şampiyon olacağız.

Metal Gear
13.05.2009, 23:10
Onların kinlerini kusmak için fırsat bekliyorlarmış..İyi fırsat olmuş!