Orijinalini görmek için tıklayınız : SivasLıLar Gelmesin
YigidoFrkn 16.05.2009, 22:22 SivassporLu TarafTarLarımı Gerek Sivastaki gerek anKaradaki ws o arKdasLarım keske sivasa gelmese...
Ankaragücü - Beşiktaş
macında Ankara gucunu DestekLesek iyi ve sevincLi haberLerse gelsek...
ins ßunu Yapan gRupLar yada kisiLer oLucakdır Yigido ßunu Yapar
Her Zaman HeR yeRDe en Buyuk Sivas
inşallah dedıgın gıbı olur hemserım.besıktaslılar her macımızda bıze kufretmek ıcın gelıyolar.. bız onlar gıbı sevıyesız olmayalım tabıkı ama hem bızım ıcın hem ankaragucu ıcın gıdıp ankaralı kardeslerımıze destek olmamız muhtesem olurdu..
onlar nasıl her zaman bızım yanımızdaysa bızlerde bu zor gunlerınde desteklerımızı esırgememelıyız dıye dusunuyorum..
07reis58 16.05.2009, 22:26 ankaragücü taraftarı ligde kalmak için zaten formunda olurlar..bizimkilerdende giden olur mutlaka...3 puanı inş ev sahibi alır :)
İlginç bir öneri getirmişsin. Bende bişey merak ediyorum. Bizim Sivas taraftarının kimyası mı bozuldu acaba. Hacettepe karşısında 2-0 skoru yakalıyoruz rakip takıma küfür ediliyor. Rakibimiz penaltı kazanıyor Bjk ile uğraşıyoruz. Bizim taraftarımız kendi takımımızı desteklemeyi öğrenecek mi acaba merak ediyorum. Desteklemeyeceklerse de en azından herkesin antipatisini kazanacak hareketler yapmasak. Son haftalarda bizde olmayan bir küfürlü tezahürat özelliği başladı taraftarımızda. Şampiyonluğa aday olmanın bu yoldan geçtiğini hiç sanmıyorum.
YigidoFrkn 16.05.2009, 22:28 İlginç bir öneri getirmişsin. Bende bişey merak ediyorum. Bizim Sivas taraftarının kimyası mı bozuldu acaba. Hacettepe karşısında 2-0 skoru yakalıyoruz rakip takıma küfür ediliyor. Rakibimiz penaltı kazanıyor Bjk ile uğraşıyoruz. Bizim taraftarımız kendi takımımızı desteklemeyi öğrenecek mi acaba merak ediyorum. Desteklemeyeceklerse de en azından herkesin antipatisini kazanacak hareketler yapmasak. Son haftalarda bizde olmayan bir küfürlü tezahürat özelliği başladı taraftarımızda. Şampiyonluğa aday olmanın bu yoldan geçtiğini hiç sanmıyorum.
aMa once hacettepe boLumundeki 3 ßuyuk SevenLer kFrLeri BasLattı yoksa kimse kimseye kFr etmezdiki :)
YigidoFrkn 16.05.2009, 22:29 ankaragücü taraftarı ligde kalmak için zaten formunda olurlar..bizimkilerdende giden olur mutlaka...3 puanı inş ev sahibi alır :)
ins.. aLırız Ve Sampiyon ßiz oLucas icimde oLe his war :)
07reis58 16.05.2009, 22:31 İlginç bir öneri getirmişsin. Bende bişey merak ediyorum. Bizim Sivas taraftarının kimyası mı bozuldu acaba. Hacettepe karşısında 2-0 skoru yakalıyoruz rakip takıma küfür ediliyor. Rakibimiz penaltı kazanıyor Bjk ile uğraşıyoruz. Bizim taraftarımız kendi takımımızı desteklemeyi öğrenecek mi acaba merak ediyorum. Desteklemeyeceklerse de en azından herkesin antipatisini kazanacak hareketler yapmasak. Son haftalarda bizde olmayan bir küfürlü tezahürat özelliği başladı taraftarımızda. Şampiyonluğa aday olmanın bu yoldan geçtiğini hiç sanmıyorum.
gardaş adamlar son dkklarda zorlarına gitti ve i....sivas olamassın şampıon dedıler...bizimkılerde otomatıkmen hacettepe kümeye vb...
YİGİDO YUZ ALTINDA KALMIYACAZ HERHALDE...
karahisarli 16.05.2009, 22:32 ankaragücü bizi her zaman destekledi helal olsun keske ankaradaki yigidolar sivas adina ankaragücü bjk macina gidip ankaragücünü desteklese borcumuzu ödemis oluruz
YigidoFrkn 16.05.2009, 22:33 gardaş adamlar son dkklarda zorlarına gitti ve i....sivas olamassın şampıon dedıler...bizimkılerde otomatıkmen hacettepe kümeye vb...
YİGİDO YUZ ALTINDA KALMIYACAZ HERHALDE...
hakLı vaLLa adamLarda suc ama kimse durduk yere kimseyi kotuLemez dimi ...
YigidoFrkn 16.05.2009, 22:34 ankaragücü bizi her zaman destekledi helal olsun keske ankaradaki yigidolar sivas adina ankaragücü bjk macina gidip ankaragücünü desteklese borcumuzu ödemis oluruz
eed ankaragucu bizi ßu zamana kadar kotuLemedi kardes takımımız gbidir ßu yuzden ßizde onLarı desteklememiz Lazım !
merkez_emre 16.05.2009, 22:38 bırakdık işi gücü
SALDIR ANKARAGÜCÜ
sivaslimete 16.05.2009, 22:40 AnKaRaGÜCÜ tArAfTaRi 4 EYLÜLDE OYNAN MACDA BİZLE KİRMİZİ BEYAZ YAPMİSDİ ANKARADAKİ MACDA YENİLMELERİNE RAGMEN TAKİMİ TRİBÜNE CAGİRDİLAR BU SENE SAMPİYON ANADOLUDAN DİYE BAGİRDİLAR.BİZİM BU YAPTİKLARİNA KARSİLİK OLARAK ONLARA BU KÖTÜ GÜNLERİNDE DESTEK CİKMAMİZ LAZİM SİVASDAKİ ARKADASLAR KESKE GELMESE
BURAK_06 16.05.2009, 23:00 Tamam maçı kazandık mutluyum ama Sivas taraftarını tanıyamadım bende.
Nerden çıktı bu küfürler.O kadar aile gelmiş maça.
Yanımdaki ablalardan ben utandım.
(Sivastan gelen gruptan birkaç kişi küfür edenler) Hemde alakası Beşiktaşa.
Sen takımını desteklesene arkadaş.
ankaradaki Sivaslılar Ankaragücüne destek vereceklerdir
Ankaragücüne başarılar
yenin beşiktaşı biz tekrar lider olalım
burak_baykal 16.05.2009, 23:40 şimdi sırada ankaragücü takımını desteklemede inşallah yarın anakaragücü beşiktaşı yenerek hem liderlik hemde şampiyonluk bizim olacak
HACETTEPE seyircisi i..neleşti payını verdik. SİVAS Şampiyon değil de küme düşmeye oynayan takım gibiydi.
MEHMET YILDIZ-MURAT ERDOĞAN acil olarak düzelmeli.
SEDAT'ın kafa pası yamuk gitti.
Arkadaşlar merhaba..ben bir ANKARAGÜÇLÜ olarak SİVASSPORUN şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum inşallah yarın şu ezikleri yenerizde SİVASSPOR şampiyon olur... Ben bugün hacettepe maçında saatli trübünde Sivaslıların arasındaydım maratonda ,kapalıda baya bi sivaslı vardı ama doğrusu trübünlerinizi pek beğenmedim sanki şampiyonluğa oynayan bir takım değilde orta sıralarda ki hiç bir iddiası olmayan bir takımın taraftarıymış gibi zoraki bağırıyorlar herkes almış eline bir çekirdek pasa çekirdek çitliyo hele kapalının hiç sesi çıkmadı takımınızın kıymetini bilin adamlar şampiyonluğa oynuyor zamanla strese girdikleri anlar oluyor işte öyle zamanlarda siz devreye girerek müthiş destek vermeniz gerekir ki bu şampiyonlukta sizinde payınız olsun . Birde maç 2-1 oldu hacettepe trübünlerinden sivasa şampiyon olamazsın deniyor sen napıyorsun Ankaraya küfrediyorsun orada bağıranlar hacettepeli değil ki hepside beşiktaşlı hacettepe şimdiye kadar bütün maçlarını taş çatlasın 200-300 kişiye oynamış onlarda seyircidir taraftar değil Ankaralılar gerçek taraftarlar Sivası sever ve her maçlarında yenilse bile alkışlamıştır her neyse bazen isteyerek yada istemeyerek bazı yanlış durumlar oluyor tekrardan söylüyorum inşallah yarın biz maçı alırızda SİVASSPORUMUZ ŞAMPİYON OLUR .....( ha bu arada unutuyordum trübünde boynumdan bursankara atkımı hatıra olsun diye aldılar ama trübüncülükte atkılar karşılıklı değişilir onun için bana bir atkı borcunuz var :D :D ) şampiyon olmanız dileğiyle....kalın sağlıcakla....sevgiler ....saygılar......
burakbaba9 17.05.2009, 02:34 Arkadaşlar merhaba..ben bir ANKARAGÜÇLÜ olarak SİVASSPORUN şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum inşallah yarın şu ezikleri yenerizde SİVASSPOR şampiyon olur... Ben bugün hacettepe maçında saatli trübünde Sivaslıların arasındaydım maratonda ,kapalıda baya bi sivaslı vardı ama doğrusu trübünlerinizi pek beğenmedim sanki şampiyonluğa oynayan bir takım değilde orta sıralarda ki hiç bir iddiası olmayan bir takımın taraftarıymış gibi zoraki bağırıyorlar herkes almış eline bir çekirdek pasa çekirdek çitliyo hele kapalının hiç sesi çıkmadı takımınızın kıymetini bilin adamlar şampiyonluğa oynuyor zamanla strese girdikleri anlar oluyor işte öyle zamanlarda siz devreye girerek müthiş destek vermeniz gerekir ki bu şampiyonlukta sizinde payınız olsun . Birde maç 2-1 oldu hacettepe trübünlerinden sivasa şampiyon olamazsın deniyor sen napıyorsun Ankaraya küfrediyorsun orada bağıranlar hacettepeli değil ki hepside beşiktaşlı hacettepe şimdiye kadar bütün maçlarını taş çatlasın 200-300 kişiye oynamış onlarda seyircidir taraftar değil Ankaralılar gerçek taraftarlar Sivası sever ve her maçlarında yenilse bile alkışlamıştır her neyse bazen isteyerek yada istemeyerek bazı yanlış durumlar oluyor tekrardan söylüyorum inşallah yarın biz maçı alırızda SİVASSPORUMUZ ŞAMPİYON OLUR .....( ha bu arada unutuyordum trübünde boynumdan bursankara atkımı hatıra olsun diye aldılar ama trübüncülükte atkılar karşılıklı değişilir onun için bana bir atkı borcunuz var :D :D ) şampiyon olmanız dileğiyle....kalın sağlıcakla....sevgiler ....saygılar......
:D Sivasspor daha Tsl ye tarihinde 4. senesini yaşadıgından alışık değiliz.Daha taraftarımız büyük takımları bırakıp Sivasspora yönelmeye basladılar yeniyiz öğrenicek çok şeyimiz var Hor görmemek gerek.:)
sivas taraftarı ankaragücünü desteklerse çok güzel ortam olur
başkentte sivassporu yalnız bırakmadık galibiyetle yolcu ettik bugünde ankaragücüne desteğimiz devam edecek aynı yerdeyiz aynı stattayız
YigidoFrkn 17.05.2009, 07:11 Hah ßak dusundugum oLdu Salim aßi size guvenioz ßjk yı ynin istnbuLdan Sen aLıp gelince kupayı Bak ona goRe
Hah ßak dusundugum oLdu Salim aßi size guvenioz ßjk yı ynin istnbuLdan Sen aLıp gelince kupayı Bak ona goRe
aynı tarifeyi bi uygulasak bak sen ozaman 8jk nasıl sivasın yolların davul sesleri dinliyor bi görsün
YigidoFrkn 17.05.2009, 07:52 :) aßi ßu macı ALmayı vaLLA cok istiorum :=)
:) aßi ßu macı ALmayı vaLLA cok istiorum :=)
bizlerde sizler gibi çok istiyoruz inşallah diyelim a gücü yenerse bir elmalı şeker borcun var unutma kardeş
YigidoFrkn 17.05.2009, 08:00 oda oLur $en istanbuLdan kupayı aL geL yeTeR ki :)))
blacksky 17.05.2009, 08:13 1- Bizim taraftarimizin kendine hayri yok.. a.gucu taraftari zaten bizden daha organizeler.
2- Zaten kume dusuyorlar, isterlerse puan almaya calismasinlar.
3- Lig sonuncusuna fark atip avaraj ustunlugunu garantilemeliydik.. h.tepe' yi zar zor yenerken.. a. gucunden medet ummamaliyiz.. a.gucu puan alsa bile bu halimizle son 2 haftada isimiz zor olacak.
YigidoFrkn 17.05.2009, 08:18 hakLısında gerek Sivassporumuz Gerek TaraFtaRLarımız eLinden geLeni Yapmıstır eger Sivasspor Sampiyon oLmak istemese ßuraya kadaR Gelmezdii zAten herkes elinden geLeni Yapmıstır bu mac icin Buna hic kusku yokkk
58_babacan_58 17.05.2009, 09:36 SALDIRRRRRRR ANKARA GÜCÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
YigidoFrkn 17.05.2009, 09:58 Sampiyon Sivasspor sivasspor Sampiyon
merkez_emre 17.05.2009, 21:00 2 1 yenıyor kımlastık mac ortada ama ankaragucu devre arasında denızlının ıstanbulun fılan onde oldugunu duyucak ona gore ne var ne yok ortaya koyacak su ankı durumda dusmus gorunuyorlar 2 haftaya gırılırken...
kısacası 2. yarı bjk sahasına yıkmaya calısıcaklar oyunu yanı ya ankara gucu beraberlık yada galıbıyet alıcak yada jımnastık takımı kontralardan goller bulacak...ıcımden gecen beraberlık ınsallah oyle olur...
bırakdık işi gücü
SALDIR ANKARAGÜCÜ
merkez_emre 17.05.2009, 21:54 kısacası 2. yarı bjk sahasına yıkmaya calısıcaklar oyunu yanı ya ankara gucu beraberlık yada galıbıyet alıcak yada jımnastık takımı kontralardan goller bulacak...ıcımden gecen beraberlık ınsallah oyle olur...
bırakdık işi gücü
SALDIR ANKARAGÜCÜ
ne yazıkkı dedıgım oldu gazıantep jımnastıgı sahasına kapattı ama jinastik kontra atakdan 3. golü buldu averaj da 2 farka cıktı...
neyse benım hala umudum var cogu kımse ınanmasada...
|