Orijinalini görmek için tıklayınız : İngilterede Maç Seyrediyorlar Sanki

Can Ustunel
25.05.2009, 10:45
Dünkü maçı tv den seyrettim şaştım kaldım tribün ağzına kadar dolu ama sahada futbolcuların sesi duyuluyor biran zannettimki Sivas maçı yerine İngiliz takımının macını seyrediyorum.Lafa geldiği zaman bizim taraftar çok destek veriyor Sivas baştan aşağı bayraklarla bezenmiş ama maça geldiğinde tık yok taraftarda arada bir Yuhhh diye bi ses geliyor gerisi boş hesapta şampiyonluğu kovalayan takım taraftarı oluyoruz değilmi hiçmi destek olunmaz bi takıma ne desem bilemiyorum bide maç Sivasta kendi mağbedimizde yani hadi ANKARA da olsa eyvallah diyeceğim çünkü Ankarada yaşayan 100 binden fazla Sivaslının ne kadar Sivaslı olduğunu geçen hafta gördük..Burdan Ankarada yaşayan ve bu siteye üye olan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum tribünleri boş bıraktıkları için tabiki Sivasta yaşayan ve maça gidipte sadece çekirdek yiyerek maçı seyreden taraftarada teşekkür ediyorum böyle destek oldukları için.Şimdi sıra İstanbulda bakın görün 1000 kişilik Sivas taraftarı Ali Sami Yeni nasıl doldurup takımı ateşleyecek.Mecnun Başkanın da dediği gibi en ateşli Sivas taraftarı İstanbuldakiler diye.Biz takımımızın büyüklüğüne inanıyoruz herne kadar İstanbulda yaşasakta.Tribünü boş bırakıp yada maça gitmezsen bu takım desteği kimden alıcak Sabahlara kadar gidip antreman seyretseniz ne geçicek takımın eline o desteği asıl gerektiğinde vermiyorsanız???????????

GençYiğido3558
25.05.2009, 10:56
çok haklsıın abi ama bunlar yavaş yavaş olacak şeyler
ancak su konuda haklısın şampiyonluga oynuyo bu takım:mad:

Eko58fb
25.05.2009, 11:32
kusura bakma ama bu konuda haksızsın 90 dakika durmadan hiç amaçsız bağırmaktan iyidir sessizlik adam hem para versin gelsin maça hemde ğırtlak patlatsın herkesten aynı bakış açısını bekleyemezsin İngiltere demişsin keşke orda oynan maçlardaki hem futbol hem atmosfer olsa daha ne istenirki demi gereksiz bir konu herkes aynı düşünseydi çok anlamsız olurdu dünya takma kafana....

masteraydin
25.05.2009, 11:41
eko 58 git kendi takımına fb yaz 58 sil daha iyi bir takım tutulur , sen fb tut sanane sivasınmdan.

yener_sahin
25.05.2009, 11:43
Dünkü maçı tv den seyrettim şaştım kaldım tribün ağzına kadar dolu ama sahada futbolcuların sesi duyuluyor biran zannettimki Sivas maçı yerine İngiliz takımının macını seyrediyorum.Lafa geldiği zaman bizim taraftar çok destek veriyor Sivas baştan aşağı bayraklarla bezenmiş ama maça geldiğinde tık yok taraftarda arada bir Yuhhh diye bi ses geliyor gerisi boş hesapta şampiyonluğu kovalayan takım taraftarı oluyoruz değilmi hiçmi destek olunmaz bi takıma ne desem bilemiyorum bide maç Sivasta kendi mağbedimizde yani hadi ANKARA da olsa eyvallah diyeceğim çünkü Ankarada yaşayan 100 binden fazla Sivaslının ne kadar Sivaslı olduğunu geçen hafta gördük..Burdan Ankarada yaşayan ve bu siteye üye olan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum tribünleri boş bıraktıkları için tabiki Sivasta yaşayan ve maça gidipte sadece çekirdek yiyerek maçı seyreden taraftarada teşekkür ediyorum böyle destek oldukları için.Şimdi sıra İstanbulda bakın görün 1000 kişilik Sivas taraftarı Ali Sami Yeni nasıl doldurup takımı ateşleyecek.Mecnun Başkanın da dediği gibi en ateşli Sivas taraftarı İstanbuldakiler diye.Biz takımımızın büyüklüğüne inanıyoruz herne kadar İstanbulda yaşasakta.Tribünü boş bırakıp yada maça gitmezsen bu takım desteği kimden alıcak Sabahlara kadar gidip antreman seyretseniz ne geçicek takımın eline o desteği asıl gerektiğinde vermiyorsanız???????????

usta sabaha kadar yazsan çizsen hiç bir şey değişmez.Bu sitemlerden bu forumda binlerce konu başlığı var.Ama yönetim istemeden olmaz bu iş.Taraftarda suç yok.Destek vermezsen adam neyşe tribün yapsın.

Eko58fb
25.05.2009, 11:47
eko 58 git kendi takımına fb yaz 58 sil daha iyi bir takım tutulur , sen fb tut sanane sivasınmdan.

bu seni ilgilendirmez kimse kimsenin yorumuna yada düşüncesine ambargo koyamaz...ayrıca ben her maça gidiyorum sen belki onu bile yapmıyorsundur.ben 2 senedir Sivastayım daha önce Kocaelideydim ilk tuttuğum takım Fenerbahçedir ama bu Sivassporu tutamayacağım anlamına gelmez...evde iki takımında forması var.siz istediğiniz kadar yorum yapabilirsiniz..

07reis58
25.05.2009, 12:22
kusura bakma ama bu konuda haksızsın 90 dakika durmadan hiç amaçsız bağırmaktan iyidir sessizlik adam hem para versin gelsin maça hemde ğırtlak patlatsın herkesten aynı bakış açısını bekleyemezsin İngiltere demişsin keşke orda oynan maçlardaki hem futbol hem atmosfer olsa daha ne istenirki demi gereksiz bir konu herkes aynı düşünseydi çok anlamsız olurdu dünya takma kafana....

senin gibiler yüzünden taraftarlarımız işte bu kadar konusuluyor....sen fb yı tut öbürü gs ondan sonra sivas ımız şampıon olsun de vay anasını işe bak be....

BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ TEK SEVDA SİVAS

mahser
25.05.2009, 12:38
EKO 58FB SENIN GIBILERIN YÜZÜNDEN SES CIKMIYOR SDATTAN SENNIN GIBILERINI STADA ALMAK BILE SUÇ SEN VE SENIN GIBILER EVINDE IZLESIN GELMESELERDE OLUR SEN GIT ELINDE PURONLA ŞUKRÜ SARACOGLU STADINDA FENERİ İZLE BIRDE GELMİŞSİN BU STEYE ÜYE OLMUŞSUN YAZIK BE ÇOK YAZIK TEK SEVDA SIVAS SPOR BU BÖYLE BILINE MAHHHHŞŞŞŞŞEEEEERRRRRRR

Siiivasliii
25.05.2009, 12:40

Kusura bakma ama besiktas taraftari 90 dkk bagiriyor hic susmuyor adamlar Helal olsun Valla !!! Girtlaklari falanda patlamadi !
Herkes maca girtlagimiz patlamasin diye giderse isimiz zor maçlari sadece seyrediriz o zmn taraftar destegi falan olmaz!!
Ve bence Sivasspor taraftari eskisinden daha iyi bu hafta sonu bi sampiyon olalim Allah'in izniyle o zaman taraftar dahada cok cildirir O zaman herkes gerçek taraftari görür Insaallah

mahser
25.05.2009, 12:49
SANADA YAZIKLAR OLSUN MASTER AYDIN FENER SIVASA GELDIGINDE MISAFIR TAKIM TIRÜBÜNÜNÜ KIMLERIN DOLDURDUGU BELLI OLUYOR BU SEZON ANLASILDIKI NE ANADOLU TAKIMLARI NEDE ISTANBUL TAKIMLARI HICBIRINDEN DOST OLUNMUYORMUŞ BIZE BIZDEN BASKA DOST YOKMUŞ HATTA BIZIM İÇİMİZDE BAZI BİZDEN BİLDİKLERİMİZ BİLE DOST DEGİLMİŞ GIDIN SAHIPLERINIZIN BAYRAKLARINI SALLAYIN FORMALARINI GIYIN BILINKI SATILIK DEGILDIR BU SEVDA SATILMIŞLARLA İŞİ OLMAZ BU SEVDA MAHHHHHHHHHHHHHHŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞEE EEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR

ready
25.05.2009, 18:59
stada bile fener formasıyla gelen sonrada sivassporluyum diyen insanları kınıyorum sivassporlu olmak her babayigidin harcı degildir

muratkaya58
26.05.2009, 08:47
Ya hayret bi olay tv den izlemiş kardeşimiz bagarmıyorlardı diyor oturup yazmak kolay gelip sende katılsaydın evde elinde bira ile cips mac izlemek guzel demi ?

muratkaya58
26.05.2009, 08:50
senin gibiler yüzünden taraftarlarımız işte bu kadar konusuluyor....sen fb yı tut öbürü gs ondan sonra sivas ımız şampıon olsun de vay anasını işe bak be....

BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ TEK SEVDA SİVAS

yaf biraz akıllıca yorum yapın o fb li digeri gs li diye mi şampiyon olamadı bu takım ?

yerliturkuaz
26.05.2009, 22:22
Bu hafta sonu oynanacak maçta takımımıza teşekkür etme vakti geldi takımımızı bir an olsun susmdan destekleyerek onların yalnız olmadıklarını tekrar göstrebiliriz.

İstanbul'daki yiğidolar görev başına takımımızın son maçında belkide şampiyon olarak staddan ayrılmak adına görev başına...

ERMAN
26.05.2009, 22:28
yaw taraftarlık trubunde bos bos sarkılar solemek alakasız bagırmakmı. ben hep rakıp takım yanınada seyrederım macı bos bos tezaratlar takımı falan ateslemez ıy bır koro olur. trabzon fb gs beskıtas hepsnını ızledım .sivas taraftarı gerektıgınde devreye gıdıroyr ancak herkeste su var sivaslı futbolcular basıkya gelemıyor. istanbul macındada bagırmadı taraftr dersenız yazıklar olsun derım. 2 0 bıle coskulu bagırdı ancak degısen bısye olmadı. ayrıca 3 1 ıken takımı gerı cekmek ne demek bızım avaraja ıhtıyacımız var. ole degılmı az bıseye sampıyonluk dusunulumş olsa 3 1 den sonra avaraj yapılır takımk atak oynatılır. oyleki mac 4 1 veya 5 1 bıtse denızlı beraberlıgınde gs galıbıyetımızde sampyon olurduk.

ERMAN
26.05.2009, 22:29
birde sundan vazgecın 5 sene once neydık 10 sene once neydık vs vs. 30 yıl sonradamı aynı seyı dıyecez 30 yıl once neydık. o gecmıste kaldı. artık en fazla gecen sezon ıle kıyaslayabılırz basarımızı 10 yıl onceyle degıl.

a.yurdakul
26.05.2009, 23:08
sivas taraftarından hiçbir cacık olmaz.açık ve net.boşuna şampiyonluk hayali kurmayalım....

Can Ustunel
27.05.2009, 18:51
Ya hayret bi olay tv den izlemiş kardeşimiz bagarmıyorlardı diyor oturup yazmak kolay gelip sende katılsaydın evde elinde bira ile cips mac izlemek guzel demi ?

Kardeşim ben alkol kullanmam cipside sevmem ayrıcada İstanbuldayım senin gibi Sivasta yaşamıyorum ki her maça gideyim yada senin verdiğin ve uyguladıgın örnek gibi bira cips tv karşısında pinekliyim neyse bir gün alkole başlarsam dediğini bi kereye mahsus denerim belki öyle güzel gider maç seyretmek....
Birde bir arkadaş yönetim destek verirse taraftar her maçta şov yapar yazmıştı yönetimden istediğiniz nedir???İsteklerinizi bana ister burdan ister kişisel mailime yazın ben en tepedeki adama yani Başkana konuyu açarım..cevabınıda tekrar burdan veririm yada isteyenle birebir konuşurum ama isteklerinizi yazmanız lazımki elim boş gitmiyim yanına...

Del Piero
27.05.2009, 19:00
birde sundan vazgecın 5 sene once neydık 10 sene once neydık vs vs. 30 yıl sonradamı aynı seyı dıyecez 30 yıl once neydık. o gecmıste kaldı. artık en fazla gecen sezon ıle kıyaslayabılırz basarımızı 10 yıl onceyle degıl.

doğru diyorsun kardeşim... ieriye bakmak lazım... seneye bundan daha iyisini istemek arzulamak lazım.. bunun için çabalamak lazım..

kangal06
27.05.2009, 19:06
ingiliz takımlarının maçını izlerken bile atmosfer seyir zevkimi artırıyo insanın izleyesi geliyor, aynı nba-beko basketbol ligi... bu noktaya zamanla geleceğimizi düşünüyorum bir anda şampiyon takım taraftarına dönüşmek kolay değilmiş demek ki.. ben ankara da hacettepe maçında gırtlak patlattım ama biz bağırırken yandakilerin oturması da koymadı değil bu hep oluyor bursada da böyleydi.. taraftarı ateşleyecek kişiler, zorlayacak kişiler organizasyonlar yapmalıyız ki gelen adam bağırsın, oturmasın.. ben insanları bu konuda çok da suçlayamıyorum taraftar bilincini bu şekilde oturtmak, belli bir noktaya gelinceye kadar insanları zorlamak lazım