Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi biziz...

yener_sahin
30.05.2009, 21:52
Şampiyon olmuş kadar seviniyorum neden mi?Yıllar sonra bile şampiyonlar ligine giden anadolu takım taraftarı olduğum için.Sivassporumuzun bize yaşattığı bu mutluluk karşısında kelimeler kifayetsiz kalır.Ligi takib edenler bilir çok zorlu maçlar çıkardık.Ama bunu da konuşmanın sırasın değil.Kazandıklarımızla,kaybet tiklerimizle bir ligi bitirdik.

Burda başkanımıza sesleniyorum.Zat-i alileri ne zaman taraftar isteyecek ve bu konuda bir girişimde bulunacak.Her sabah merakla acaba bugün mü diyerek uyanıyorum.Bakalım devler liginde taraftarı yine istemeyecek ve nereye kadar gidecek.Bir ibb maçını taraftar çeviremezmiydi başkanım.Sizde çok iyi biliyorsunuz ki çevirirdi.Bu da artık konuşulacak konu değil...

Benim konuşmak istediğim şey ise dost düşman çatlasın.Takımlar bank asyaya çıkar düğün eder,takımlar süper lige çıkar düğün eder.Biz şampiyonlar ligine gidiyoruz düğün ediyoruz.

Bu kulvarda dostumuzda oldu düşmanımızda,ligin ikinci yarısında kayserisporla adana da oynadık.Satılık bir taraftar grubu bize olmadık küfürler etti.Sonuç hala bulundukları yerde unutulmaya mahkumlar.Onu geçtim konya mevlana hz diyarıdır dedik saygıda kusur etmedik olmadık küfürler yedik.Ne oldu alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Bank asyada başarılar size.Antalya sen burda bjk için oynadın,son dakikaya kadar canınla mücadele ettin,ne oldu son saniyelere kadar dua ettin düşmeyelim diye.Anadoludan ts ya siz?Siz de şampiyon oluyordunuz.Uefa da başarılar size de?

Demekki laf değil icraat lazım.Sivasspor taraftarıyız,belki öyle doğmadık?Belki babamız bizi sivassporlu büyütmedi ama babamızı da şaşırttık ona inat istanbula hayır dedik BEN SİVASSPORLUYUM dedik.Bundan sonra da böyle gelmiş böyle gidecektir.Her sivassporlunun evinde doğanın kulağına artık ezandan sonra sen SİVASSPORLUSUN denilecek.

Herkes haddini bilecek ona göre hareket edecek.Artık karşınızda anadolunun yeni efendi takımının taraftarı olacak.Eskiye mazi derler...Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi biziz...

velibircan
30.05.2009, 22:00
Demekki laf değil icraat lazım.Sivasspor taraftarıyız,belki öyle doğmadık?Belki babamız bizi sivassporlu büyütmedi ama babamızı da şaşırttık ona inat istanbula hayır dedik BEN SİVASSPORLUYUM dedik.Bundan sonra da böyle gelmiş böyle gidecektir.Her sivassporlunun evinde doğanın kulağına artık ezandan sonra sen SİVASSPORLUSUN denilecek

yigido_musta
30.05.2009, 22:19
yener kardesım aynen sana katılıorum o ibb macını taraftar olsaydı cevırırdı bunu herkez bılıor ama yonetımın neden hala taraftarına gercek taraftarına sahıp cıkmıor bunuda anlamıs degılım neyse ama baskanımıza bu yolda basarılar dılıorum inş. bunun farkına bu sezon daha cok varmıstır ve artık gercek taraftarına sahıp cıkacaktır ;) İNADINA SİVASSPOR ULAN

58gürünlü35
30.05.2009, 22:30
Sivaslıyım Gardaş Sonuna kadaR ! ... Gurur duyuyorumm !

abdullah58
30.05.2009, 22:37
bu sene sampiyon olmamizi ilahi kudret istemedi kardes
öyle olmasaydi 3 topumuz direkten dönermiydi
Aziz yildirim ne dedi besiktas sampiyon olur dedi niye diye sordular
adam cok sansli hocadir top onu istiyor dedi
alsana gs-bjk---ankaragücü-bjk-böyle sans golleri olmaz
bizde sanssiziz
al konya maci 2 topumuz direkten döndü
alsana i b b maci 3 topumuz direkten döndü
birazda sans olacak
ilahi kudret bizi istemedi vesselam

merkez_emre
30.05.2009, 22:40
bir gün bir gün bu takım gercek sahiplerinin sadece renklerı sevenlerın olacak...

etzel1967
30.05.2009, 22:47
SİVASLIYIM...SİVASSPORLUYUM... GURURLUYUM...ŞAMPİYON SİVASSPOR...TÜM KARAKTERSİZ VE ŞAHSİYETSİZ İSTANBUL YALAKASI TAKIMLARA İNAT...

yener_sahin
30.05.2009, 22:47
Büyük başkan duy bu sesi.
Kulak ver bu ızdıraba...

abdurrahman
30.05.2009, 22:49
ibb maçı ve öncesi. hiç farketmez.sivas taraftarı maçı izlemeye geliyor destek vermeye değil. amigomuz yetersiz.neden başkası yok.neden tüm stadı ayağa kaldırıp tezahürat yaptıramıyor. 1 tane amigo ile olmaz. hem organize de yok taraftarımızda.neden hep aynı tezahüratları yapıyoruz.sivas sivas sivas oleyyy.bu ne ya.hep aynı şey.bence futbolcular taraftardan ümidini kessin. ya da taraftar destek olsun köstek değil...

yener_sahin
30.05.2009, 22:53
ibb maçı ve öncesi. hiç farketmez.sivas taraftarı maçı izlemeye geliyor destek vermeye değil. amigomuz yetersiz.neden başkası yok.neden tüm stadı ayağa kaldırıp tezahürat yaptıramıyor. 1 tane amigo ile olmaz. hem organize de yok taraftarımızda.neden hep aynı tezahüratları yapıyoruz.sivas sivas sivas oleyyy.bu ne ya.hep aynı şey.bence futbolcular taraftardan ümidini kessin. ya da taraftar destek olsun köstek değil...

Abdurrahman kardeşim aslında bu başlık taraftarı eleştirme değerlendirme başlığı değil.Ama hassasiyetini anlayarak bir kaç şey yazarak aklındaki soruları cevaplamak isterim.Sivas taraftarı yok seyircisi var.Amigomuz yok (seboyu kastediyorsan çocuklar bile kaale almıyor) Organize yoksa bunun suçu taraftarda değil,taraftara izin vermeyen yönetimimizdedir.Onlarında haklı geçerli sebepleri vardır.Ama artık ızdırap oldu.Sevdamızın biraz daha önünü açmalarını bekliyoruz,inanıyoruz inşallah başkan isterse bu takım bu noktalarda oluyorsa,taraftarı da şampiyon yapacaktır.

abdurrahman
30.05.2009, 23:02
bunu hem yönetime hem taraftarımıza yazıyorum.inşallah okuyorlardır. kardeşim hadi yönetim istemiyor.peki bu taraftar niye bağırmıyor.dışarda bizi birbirini tutmayan destek olmayan insanlar olarak biliyorlar ki öylede zaten ama taraftarımıza ne oluyor.bir gurubun dışında bağıran yok. futbolcu kardeşlerimiz hata yapsa hemen küfür yiyor.bu mudur taraftarlık daha çok destek vermemiz gerekirken

abdurrahman
30.05.2009, 23:11
inşallah yönetim okuyordur bunları ve bir çözüm düşünüyordur. şimdi yapmamız gereken fubolcu kardeşlerimi şampiyon olmuş gibi karşılamak ve alınlarından öpmek. onlar yaşattı bize bu sevinci. onlar sayesinde şehrimizin adı duyuldu. inşallah daha bilinçli taraftarımızla şampiyonlar liginde hep destek tam destek politikası uygularız.

HAYDİ YİĞİDOM AVRUPAYA

yener_sahin
30.05.2009, 23:11
bunu hem yönetime hem taraftarımıza yazıyorum.inşallah okuyorlardır. kardeşim hadi yönetim istemiyor.peki bu taraftar niye bağırmıyor.dışarda bizi birbirini tutmayan destek olmayan insanlar olarak biliyorlar ki öylede zaten ama taraftarımıza ne oluyor.bir gurubun dışında bağıran yok. futbolcu kardeşlerimiz hata yapsa hemen küfür yiyor.bu mudur taraftarlık daha çok destek vermemiz gerekirken

yönetim okusa da artık bir şey değişmiyor.Bu ve buna benzer bir çok başlık açıldı ama hiç bir şey değişmedi.Taraftar oluşumu olması için öncelikle sağlam bir taraftar grubu olmalı.O bağıran grubun sağlamlığıda tartışılır.Yaşlı insanları 90 dk bağırtamayız.Gençleri de tutmak için destek şart.Eğer bu destek yönetim tarafından sağlanırsa bu sene başında tarafdar hazır olur.Ama bu başlık ve bu yorumlarda diğerlerinden farklı olmaz arada kaynar silinir gider.

yusuf_yusuf
30.05.2009, 23:16
HAYDİ SİVAS AVRUPA ASKINA GEÇ SU ONELEME MAÇLARINIDA BIZLERI BIRER KEZ DAHA GURURLANDIR

yener_sahin
31.05.2009, 10:14
İnşallah Celtic gelirde orjinal polarlarından alırız :D