Orijinalini görmek için tıklayınız : tiyatro izleyicileri

turanozkanli
02.10.2005, 06:01
sevgili yiğidolar uzun uğraşlar her türlü engele ramen 1.süper lige çıkarak hak ettiğimiz yere geldik fakat benim buradaki üzüntüm hala stad' daki taraftarımızın amatör olması biz taraftar olarak hala profesyonel olamadık yazık dünkü maçta stadyumda bir gurup taraftar haricinde kimse doğru dürüst destek vermedi buna çok üzülüyorum bizim milletin ters yönlerinden biri sanırım tiyatroyu ve sinemayı maç gibi maçıda tiyatro izler gibi izliyoruz çok yazık çok

blueways
02.10.2005, 06:46
haklısın gardaşda birde bence beklenen kadar kimse gelmemmişdi artı bu nasıl organizasyon anlşamadım maraton D Kısmında kimse yoktu ve kale arkası seyircisi aldılar peki burda maratona 20 ytl veren seyirci biraz enayi mi olnuş oluyor yönetime bu arada duyurulur.

sinan-58
02.10.2005, 09:53
arkadaşlar her trubine bir davul konsa dovul çalınca seyirci bağırmak zorunda kalır

twity_58
02.10.2005, 10:51
arkadaslar SEYIRCI profılınden TARAFTAR profılıne gecmek tabıkı zorlayacaktır bızlerı daha sıvasımızın ılk senesı bız böyle devam edersek taraftarımız adını duyurur zamanla olması gerek kımseyı suclayamayız maclara sırf destek sırf sıvas la ılgılı bişey dıye gıden war yanı sıvassporlu oldugu için degil.. ama degısecegıne ve sivassporumuz taraftar kıtlesının kendınden söz ettırecegıne ınanıyorum..

bugrakova
02.10.2005, 11:30
arkadaşlar seyirci çok ama ben çılgınların orda olmak istedim ama maç bileti ora 20 ytl nasıl verelim kale arkasında izledim ama gönlüm çılgınların orda bağırmak istiyorum...

Tarkan ÇeLik
02.10.2005, 11:36
arkadaslar SEYIRCI profılınden TARAFTAR profılıne gecmek tabıkı zorlayacaktır bızlerı daha sıvasımızın ılk senesı bız böyle devam edersek taraftarımız adını duyurur zamanla olması gerek kımseyı suclayamayız maclara sırf destek sırf sıvas la ılgılı bişey dıye gıden war yanı sıvassporlu oldugu için degil.. ama degısecegıne ve sivassporumuz taraftar kıtlesının kendınden söz ettırecegıne ınanıyorum..

HELALLLLLLLL... YA BOŞVER SEN BUNLARI.. DERSİN YOKMU SENİN :D :D .. HADİ ANNECİM DERSLER VAR ...

MassimoMORATTi
02.10.2005, 15:44
öncelikLe şunu söylüyüm Dünkü Stadyumda Kimsenin bağırmaya niyeti yoktu cünkü kimse bilmiyordu bağırma nasıl olur nasıl tepki verilirlir nasıl baskı altına ALINIR sanırım yönetim Taraftar gruplarınıda istemiyor Cünkü Kendisine Karşı gelecek yeri geldiginde istifaya yada camiyada huzursuzluk yaratacağına inandığından BAZI derneklere taraftar grubu imajı vermeye çalışıyorlar... AMa şu unutulmamılıdır ki bir macı kazandıran 12 adamdır ve sivassın yaş ortalaması maclara gelen 45 50 gençleri cekmek ve onLara trübün kültürünü aşılamak Gerekir bunuda en iyi şekilde trbün grupları oluşturulmalıdır ama sanırım 1 grup var sivasta ona 20-30 kişi Nereye kadar bağıracaklar nereye kadar sesLEri Cıkacak :P Yönetim desteği olması lazım ATEŞLİ bir taraftar sahip olmak gerekiyorsa Ben Bursada öğrenciyim ve Bursa maclarında TEKSAS bir stadyuma hakim toplasan 2000 bulmaz ama Yönetim işi bilen bu adamlara sahip cıkıyor .... HErşey Sivas icin

drummer
02.10.2005, 17:24
gençlerin maçlara gelmesi lazım dah doğrusu gençleri taraftar yapmak lazım.
yaşlılar sadece izler,zaten bekleyemezsinizde onlardan bire şey.
bilet fiatları stadı doldurmadı,maratonun yarısı boştu neredeyse.
burası sivas ekonomik gücü ne ki adam kalkıp 20 ytl maç izlemeye versin.
bunların iyi düşünülmesi lazım.
çok iyi hesap yapılması lazım.

harun.urhan
02.10.2005, 17:35
arkadaşlar öncelikle bizim seyirci ne zaman taraftar olur biliyormusunuz?bizim sivassporun yeri 3.lig bak 2.lig degil neden biliyormusunuz maça gelen tiplere bi bakın genelde 40-50 yaş boş gezen altında dogan eski kasa veya ford eski kasa bunlar bagırmaz bunlar destek vermez bu adamların amacı sivas 2 -3 liğde takım oynacacak adam içeri güzel güzel rakısını sokacak muhabbetini edecek kafasına göre takımı asacak tutacak ---gelelim deplasmana arabaya 20 ytl gaz atacak pazar - of - erbaa - ordu - tokat - çorum - böyle yerlere hem karı düzeltmeye hem içmeye hem gezmeye gidecek maçtan haberi yok bunları çok yaşadık ÇOK YAŞADIK ARKADAŞLAR HATIRLAYIN 6-7 YIL ÖNCEYİ gene aynı tipler adamlar yerleri bile aynı bu adam sivasspora ne verir veremez çünkü kendilerine hayırları yok haaaaaaaa gelecegim nokta şu bu adamları pasifize etmek lazım harbiden takıma zarar veriyor size herkesin yaşadıgı olayı örnek veriyim 'gardaş oturun maçı göremiyok lan gedin başka yere bagırın a... koyum ' bunlarların sayısının stadda az olması için biz ve yönetim yeni nesil taraftarlara destek çıkalım '''''bizim aşkımız ne transere ''''''ne yönetime '''' bizim aşkımız bu renklere '''' benim gibi düşünenler ve yaşadıgımı yaşayanlar yazsın

sivaslihakan
02.10.2005, 18:17
harun kardesimizin söylediklerinin altina imzami atiyorum
baska söze gerek yok
öyleyse is yeni nesile düsüyor uyanin arkadaslar

1967_DERNEK_10UR
02.10.2005, 21:09
sevgili yiğidolar uzun uğraşlar her türlü engele ramen 1.süper lige çıkarak hak ettiğimiz yere geldik fakat benim buradaki üzüntüm hala stad' daki taraftarımızın amatör olması biz taraftar olarak hala profesyonel olamadık yazık dünkü maçta stadyumda bir gurup taraftar haricinde kimse doğru dürüst destek vermedi buna çok üzülüyorum bizim milletin ters yönlerinden biri sanırım tiyatroyu ve sinemayı maç gibi maçıda tiyatro izler gibi izliyoruz çok yazık çok
TURAN ABİYE KATILIYORUM ..STADYUMDA GÖRÜŞTÜK TURAN ABİYLE YAŞI İTİBARİYLE BİR ABİMİZ AMA HEYECENI BİR GENÇ TEN FARKSIZ...ABI SENİ TEBRİK EDERİM BU YAZINDAN DOLAYI..

kral58
02.10.2005, 21:18
ewt davul lazım seyircinin bağırması için taraftarı ateşiliyo davull

turanozkanli
02.10.2005, 22:31
arkadaşlar öncelikle bizim seyirci ne zaman taraftar olur biliyormusunuz?bizim sivassporun yeri 3.lig bak 2.lig degil neden biliyormusunuz maça gelen tiplere bi bakın genelde 40-50 yaş boş gezen altında dogan eski kasa veya ford eski kasa bunlar bagırmaz bunlar destek vermez bu adamların amacı sivas 2 -3 liğde takım oynacacak adam içeri güzel güzel rakısını sokacak muhabbetini edecek kafasına göre takımı asacak tutacak ---gelelim deplasmana arabaya 20 ytl gaz atacak pazar - of - erbaa - ordu - tokat - çorum - böyle yerlere hem karı düzeltmeye hem içmeye hem gezmeye gidecek maçtan haberi yok bunları çok yaşadık ÇOK YAŞADIK ARKADAŞLAR HATIRLAYIN 6-7 YIL ÖNCEYİ gene aynı tipler adamlar yerleri bile aynı bu adam sivasspora ne verir veremez çünkü kendilerine hayırları yok haaaaaaaa gelecegim nokta şu bu adamları pasifize etmek lazım harbiden takıma zarar veriyor size herkesin yaşadıgı olayı örnek veriyim 'gardaş oturun maçı göremiyok lan gedin başka yere bagırın a... koyum ' bunlarların sayısının stadda az olması için biz ve yönetim yeni nesil taraftarlara destek çıkalım '''''bizim aşkımız ne transere ''''''ne yönetime '''' bizim aşkımız bu renklere '''' benim gibi düşünenler ve yaşadıgımı yaşayanlar yazsın
sevgili kardeşim ben 44 yaşındayım ve dünkü maçta gırtlağım patlarcasına tezahurat yaptım bağzı arkadaşlarım çok iyi bilirler senin yaşın kaç bilmiyorum ama biraz kırıcı yazmışsın belki dediğin insanlar belli bir kesimi kapsıyor ama unutmaki o yaş gurubundaki insanlar bu takıma en zor anlarında sahip çıktılar karşılıksız sevdiler yaşları gereği belki bunu yapamıyorlar ama sizlerin daha sağ duyulu yaklaşımı ile önümüzdeki günlerde taratar olmayı öğrenirler unutmaki bir gün sende o yaşlara geleceksin aradaki kuşak farkını daha iyi anlacaksın biraz daha hoş görülü ol saygılar sevgiler

turanozkanli
02.10.2005, 22:33
TURAN ABİYE KATILIYORUM ..STADYUMDA GÖRÜŞTÜK TURAN ABİYLE YAŞI İTİBARİYLE BİR ABİMİZ AMA HEYECENI BİR GENÇ TEN FARKSIZ...ABI SENİ TEBRİK EDERİM BU YAZINDAN DOLAYI..
çok teşekkür ederim sevgili kardeşim

drummer
02.10.2005, 23:37
tutan kardeşim takım 1. ligde kolay değil tabiki.
insanlar belkide hala bilincinde değil 1.lig takımının taraftarı olmasını.
zamanla oturup gelişecek.takımına her türlü desteği vereceksin vermessen geldiğin yere geri gidersin.
maçlarına gideceksin sahada coşturacaksın.
mutlaka bu bilinç gelişecek.henüz farkında değiller sanıyorum.

sVs
02.10.2005, 23:44
ayrıca şu noktaya değinecem beleşçilerinde ayağı bayağı kesilmiş hani eskiden dahamı çoktularmı ne

gercek58li
03.10.2005, 03:18
Ne yapacaksin bazisi var kiymetini bilmiyor,bazisi da istiyor bulamiyor.
Keske bende orda olabilsem ve bagirmaktan 3 gün konusamasam!
Insallah böyle gitmez ve seyirci profili degisir.Ilk önce stadi doldursunlar,birara bagirmaya da alisirlar...

drummer
03.10.2005, 03:35
stada gelen kitleyi gençleştirmek lazım.
gençler daha atak daha sevinçli,dah istekli bu işte.

kursad58
03.10.2005, 10:39
İSTANBUL TARAFTARINDAN ŞİKAYET EDİYORDUK ŞİMDİDE SİVAS'TAKİ TARAFTARINAMI GEÇTİK ZAMANLA HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAK İNŞALLAH

BOUN
03.10.2005, 11:23
Lorant maçtan sonra yaptığı açıklamada ilk maç olmasına rağmen stadın boş kaldığını ve bunun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Geçen yıl hocamız olan İsmail Kartal ise kendisine bahsedilen ve övülen büyük Sivasspor taraftarını sadece Ali Sami Yen'deki İstanbul Büyükşehir Belediye-Sivasspor maçında gördüğünü ve bu maçtan başka ''büyük taraftar'' lakabını hakedebilecek bir kitleyi görmediğini geçen yıl söylediğinde tepki çekmişti. Anlaşılan o ki bizim taraftarın vurdum duymazlığı devam ettikçe Lorant'ta zamanla haklı olarak benzer açıklamalar yapmaya başlayacak. İnşallah yanılırım.

Ayrıca buradan Sivas'ta yaşayıp Sivassporlu olduğunu söyleyen ve maça gitmeyen ve stadı boş bırakan hemşerilerimi kınıyorum. Yeter artık biraz duyarlı olun!....

Bir lafımda sevgili yönetimimize. Bundan yaklaşık üç-dört hafta önce Basın sözcüsü Fikret Ünsal yerel bir televizyon kanalında derbi maçlarda kale arkası bilet fiyatlarının 30 YTL olacağını söylemiş. Ben de diyorum ki kale arkası 30 YTL, maraton ve kapalı da en az 40-50 YTL olsun, sizde stadda bir kaç yüz kişiden müteşekkil taraftarı görün!!!!!!! Kimse yanlış anlamasın ben de isterim ki yüksek fiyatlara rağmen stad tıklım tıklım dolsun ve takımımız iyi para kazansın. Ama yaşadığımız tecrübeler bize kazın ayağının hiçte öyle olmadığını gösterdi. Lütfen bu koşulları dikkate alalım. Bizim halkımız kimisi memur kimisi esnaf. Gelir düzeyleri belli. Kayseri'nin esnafı gibi de zengin değil ki yüksek fiyatları dayatasın.

studyonet
03.10.2005, 11:34
turan abi bukadar taraftarın üstüne gitme 1. ligde bukadar zamandan sonra düşünsene 8. hafta oldu kendi evimizde ilk maçımız , hala 2. ligde olduğunu sanan taraftar var insanlar inanamıyor bu başarıya yavaş yavaş alışacak ve öğrenecek seyirciler taraftar olmayı taraftar olmanın gücünü iyi bir tezahüratla kaybedilen maçın kazanlacağını takıma destek vermek bilet almakla bitmiyor biri davul dedi davul kocaman davullar koymaklazım stad'a bide zurnacı bulursak vururuz parayı :-))) abi görüşürüz kendine iyi bak Ejo.

engin78
03.10.2005, 13:12
herkese selamlar...
büyük sivassporun sivastaki büyük seyircileri...
denizli maçının özetini tv den izlerken gözlerime inanamadım..
tıklım tıklım tribünler,iğne atsan yere düşmez bir o kadar kişi dışarıda kalmış,
herkes alabildiğince bağırıyor,takımını destekliyor.

herkese teşekkürler.büyük sivas taraftarı...
istanbulda bu kadar zor şartlarda 20-30 bin kişiye oynandı herkes stad boş diye veryansın etti.ama unutmayın ki olimpiyat stadı :80 bin kişilik sivas stadı ise 10-15 bin kişilik.

ilginize sağlıcakla kalın

hemso58
03.10.2005, 14:52

AYRICA SUDA VAR TARAFTARIMIZIN YAS ORTALAMASI FAZLA YANI GENC BAGIRACAK KITLE AZ BOYLE OLUNCADA MACLARDA BELIRLI KISILERDEN SES CIKIYOR.BEN BIRAZDAHA SABRETMEMIZ GEREKTIGINI DUSUNUYORUM.BİR KAÇ SENE İÇERİSİNDE ISTENILEN TARAFTARA KAVUSURUZ...

erhan5834
03.10.2005, 15:08
arkadaşlar her trubine bir davul konsa dovul çalınca seyirci bağırmak zorunda kalır
GARDAŞ TRİBÜNDE 6 ADET DAVUL VAR AMA BİZİM MİSAFİR SEYİRCİLERİMİZ ÇEKİRDEK YEMEKTEN ZAMAN BULUP LÜTFEDİP BAĞIRMIYOLAR BİDE BİİZİM BAĞIRMAMIZA TEPKİ GÖSTERİYOLAR OOO NERDE HERKEZ YEDİĞİ ÇEKİRDEĞİN YARISI KADAR BAĞIRSA STAT İNLER :)

turanozkanli
03.10.2005, 15:10
turan abi bukadar taraftarın üstüne gitme 1. ligde bukadar zamandan sonra düşünsene 8. hafta oldu kendi evimizde ilk maçımız , hala 2. ligde olduğunu sanan taraftar var insanlar inanamıyor bu başarıya yavaş yavaş alışacak ve öğrenecek seyirciler taraftar olmayı taraftar olmanın gücünü iyi bir tezahüratla kaybedilen maçın kazanlacağını takıma destek vermek bilet almakla bitmiyor biri davul dedi davul kocaman davullar koymaklazım stad'a bide zurnacı bulursak vururuz parayı :-))) abi görüşürüz kendine iyi bak Ejo.
sevgili eco bir takım 12.ci gücü ile başarıdan başarıya koşar bakın fenerbahçe maçlarına geriye düştüğü anlarda bile o müthiş taraftarın boğucu ve ezici baskısı ile maçı nasılda lehine çeviriyor benim isteğimde bu fb taraftarının içerisinde 40 lı 50 li insanlar yokmu sanırsınız bu insanlar taraftar olmanın bilincine varmış inşallah zamanla bizdede böyle olacak ama unutmayın stadyumun içerisine bir yığın davul koymakla değil benim amigo sebo yeterli değil çocuk elinden geleni yapıyor ama bu kadar bence 67 liler derneğinin buna bir çözüm bulması gerekir sevgili başkan yalçın kardeşim ve tiribün lideri serhan kardeşim buna bir çözüm bulurlarsa sevinirim saygılar

CÜSSKB-Aynur
03.10.2005, 15:17
Tribündeki sessizliğin sebebi taraftarlar arasındaki irtibatsızlık olduğunu, tek amigoyla bu işin çözülemeyeceğini gördüm.
Maraton tribünündeki davullu grup gibi grupların her tribüne yerleştirilmesi ve birbirleriyle koordineli hareket etmesi sağlanmalı.
Stadyumda herhangi bir tezahürat birliği göremedim, Tribündeki Tiyatro izleyen taraftarı tezahürata yönlendirmek için, Yönetimin veya Taraftar Derneklerinin bu konuya el atması gerektiğini düşünüyorum.
Kuru kalabalığın Rakip üzerinde baskı yaratacağına inanmıyorum.
Halen 12. adam olamadık.

erhan5834
03.10.2005, 15:30
Tribündeki sessizliğin sebebi taraftarlar arasındaki irtibatsızlık olduğunu, tek amigoyla bu işin çözülemeyeceğini gördüm.
Maraton tribünündeki davullu grup gibi grupların her tribüne yerleştirilmesi ve birbirleriyle koordineli hareket etmesi sağlanmalı.
Stadyumda herhangi bir tezahürat birliği göremedim, Tribündeki Tiyatro izleyen taraftarı tezahürata yönlendirmek için, Yönetimin veya Taraftar Derneklerinin bu konuya el atması gerektiğini düşünüyorum.
Halen 12. adam olamadık.
DÜŞÜNCENİZ GÜZEL AMA TEK AMİGO DİNLENSE SÖYLEDİKLERİ YAPILSA BÖYLE OLMAZ AYRICA HER TRİBÜNE DAVULLU GRUP KONURSA İŞTE OZAMAN HER TARAF BAŞKA TELDEN ÇALAR ÖNEMLİ OLAN DAVULLU GURUBA AYAK UYDURULMASI BİZ BUNU BAŞARAMIYORUZKİ SİZİN DEDİĞİNİZİ BAŞARALIM...

kartalido
03.10.2005, 17:19

arkadaş çok ii analiz etmiş yürü be arkandayız bu tipler ayıtlansın agzını yerim canım yigidom

leventakbulak
03.10.2005, 17:29

kardeş harun aynen öyleydi bunları dilegetirmek lazım harun kardeşe katılıyorum

fatih_5834
03.10.2005, 17:35
cekırdekcı taraftar ıstemıyoruuuuuzzzz..

yusuf_07
03.10.2005, 18:30
BEN ANTALYADA OTURUYORUM.BURDA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ANTALYASPORU DESTEKLİYORUZ İNANIN BURDAKİ BİN KİŞİ ORDAKİ 10 BİN KİŞİDEN FAZLA SES ÇIKARIYO.ÇÜNKÜ BURDA BAĞIRAN BÜTÜN TARAFTARLAR BİR BÖLGEDE TOPLANIYO.ORDA BU YOK.BİRDE 1 2 TANE İYİ AMİGO LAZIM.TAKIMI ATEŞLİYCEK BURDA 50 60 YAŞINDA ADAMLAR BAĞIRIYO BUDA AMİGO SAYESİNDE OLUYO.

karakule58
03.10.2005, 18:32
arkadaşlar ne yaparsanız yapın bu taraftarı bagartamassınız bagaracak taraftar zaten maça gelirken nerde oturacagını bilir bu bütün takımlarda böyledir....ya aslında bence taraftarı bagırtmaktan çokk denizli maçındaki tribunlerin hali sivas ilk kez süper liğ maçına çıkıyor stadın açılış maçı ve geçen senenin kupası verilecek buna ragmen 12 bin kişilik stadda boşluklar var yazıklar olsun ya... bu lafım istanbuldaki taraftarlara kızanlara bagıranlara geçerli biz burda stada gitmek için neler çekiyoruz ... arkadaşlar şehrin göbegindeki maça gitmiyorlar umarım istdaki taraftarlara kızan arkadaşlar bundan sonra daha bişey söyleyemezler....

harun.urhan
04.10.2005, 11:20
Taraftarlar için neler söylemek istersiniz?
Sivasspor’a olan ilgi ve sevgilerini asla ihmal etmesinler. Dolu ve coşkulu tribünler, başarının en önemli etkenlerinden biridir.

yukardaki yazı dün istasyon cafede fanatik spor muhabirinin lorantla yaptıgı roportajdan alıntı

lorant da diyo ki :arkadaşlar tiyatro izler gibi maç izlemeyin

hemso58
04.10.2005, 11:28
Halen 12. adam olamadık.

FIKIR COK GUZEL.TEK BIR AMIGO YETERLI OLMAZ YONETIMIN BU ISE BIR CARE BULUP BENCE EN AZ 3 AMIGO DAHA BULUNMASI LAZIM VE KALE ARKALARINA DA ORALARI CANLANDIRACAK GRUPLAR TAKVIYTE EDILMELI...

1967_DERNEK_10UR
18.10.2005, 02:27
bizim taraftarın genetik yapısında var tiyatro izler gibi maç izlemek..artık süper ligdeyiz herşeyin bir bedeli var destek olmak zorundayız..

5841
18.10.2005, 05:55
bizim taraftarın genetik yapısında var tiyatro izler gibi maç izlemek..artık süper ligdeyiz herşeyin bir bedeli var destek olmak zorundayız..
BENCE OLAYIN FARKINDA DEYILIZ .ZAMANLA AŞACAGIZ TAKIMA SAHIP CIKMALIYIZ