Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA : Sürpriz Takım SİVASSPOR, Yılın Futb BİLİCA

Harput0658
11.06.2009, 11:52
UEFA Resmi internet sitesinde Sivassporu Türkiye'de Sürpriz Takım olarak Göstermiş ve Yılın Futbolcusunu da BİLİCA olarak göstermiş.

http://www.uefa.com/footballeurope/news/kind=2/newsid=837018.html

Surprise package: SivassporDespite a modest squad and a limited budget, Sivasspor improved on their fourth-placed finish from last season, with charismatic coach Bülent Uygun delighting in upsetting the big clubs. Top of the table for 17 rounds, defeats against Gaziantepspor and İstanbul BB – and perhaps Uygun's inexperience – cost them the title, but a first tilt at the UEFA Champions League represents a massive consolation prize.

Çevirmeye çalıştım :)
Süpriz Paketi: Sivasspor
Sivasspor, mütevazi kadrosuna ve düşük bütçesine rağmen Karizmatik Hocaları Bülent Uygun ile, geçen seneki başarılarını geliştirmiş ve Büyük kulüpleri devirirken Zevk vermişlerdir. 17 hafta ligin zirvesinde kalıp Gaziantepspor ve İstanbul BB yenilgilerinden sonra liderliği kaybetmişlerdir - ve belki de bu Bülent Uygunun Tecrübesizliğindendir - şampiyonluk büyük kazanç sğlayacaktı , ama Şampiyonlar Ligine kalmaları da onlar için bir teselli ikramiyesi oldu.

Player of the Year: Fábio Bilica (Sivasspor)
A solid defender, the Brazilian is a firm favourite at Sivasspor following his first season at the club. Brilliant at tackling and intercepting, he was an ever-present for the Anatolian side in the league and the 30-year-old takes great credit for his team conceding just 28 goals – a total second only to that of goal-shy Kayserispor.

Yılın Futbolcusu : Fabio Bilica
Brezilyalı sağlam Defans, ilk yılının ardından Sivassporun Değişilmez oynuncusuydu. Harika top kapıyor ve Durduruyor, O Anadolu temsilcisi için büyük bir armağandı ve 30 yaşında büyük bir saygınlık kazandı. Onun takımı sadece 28 gol yedi, bu ligin en az gol yiyeni Kayserispordan sadece 2 fazla.

Bilicanın Yerini zor dolduracağız.

sivaslı yıldız
11.06.2009, 12:04
Aldığımız başarılar daha çok şaşırtacak onları inşallah..

Yalnız''..charismatic coach Bülent Uygun..'' kısmı tam olarak yazdığın gibi mi çevriliyo acaba?.. Zira o zaman Josep Guardiola' yı tanımlayacak kelime bulamıyorum da ben..:)

Harput0658
11.06.2009, 12:09

Yalnız''..charismatic coach Bülent Uygun..'' kısmı tam olarak yazdığın gibi mi çevriliyo acaba?.. Zira o zaman Josep Guardiola' yı tanımlayacak kelime bulamıyorum da ben..:)

Valla charismatic in sözlük karşılığı Karizmatik, Büyüleyici :)
Nesi var Bülent Uygunun Guardiola dan ne eksiği var :)

merkez_emre
11.06.2009, 12:10
bılıcayı ucuza satanlar okur ınsallah

ekremcekırdek
11.06.2009, 12:25
Geçen sene bu başarıyı elde ettiğimizde herkes şansa bu başarı seneye kümeye oynarlar diolardı. Daha bu başarıın devamı gelecek ve bekliyoruzda...

MMK
11.06.2009, 12:38
Sivaslının ve Türk insanının özelliğidir bu:Yabancı hayranlığı.Bülent UYGUN'un eleştirilmesi gereken tek tarafı gereksiz konuşmaları ve din,inanç motifini hiç uygun düşmediği halde sporda kullanmasıdır.Yoksa deneyiminin az olmasına rağmen bu sezon da görülebileceği gibi Rijkaart,Denizli ve Daum'la yarışarak Gerçek bilgisini ve ne kadar hırslı olduğunu yine tüm dünyaya gösterecektir.

Harput0658
11.06.2009, 12:44
Sivaslının ve Türk insanının özelliğidir bu:Yabancı hayranlığı.Bülent UYGUN'un eleştirilmesi gereken tek tarafı gereksiz konuşmaları ve din,inanç motifini hiç uygun düşmediği halde sporda kullanmasıdır.Yoksa deneyiminin az olmasına rağmen bu sezon da görülebileceği gibi Rijkaart,Denizli ve Daum'la yarışarak Gerçek bilgisini ve ne kadar hırslı olduğunu yine tüm dünyaya gösterecektir.

Çok haklısın Dini ve Siyaseti Spora katmamalıdır. Sivasspor Tüm inançları ve Siyasi düşünceyi kucaklamalı Tümsivaslıları bir arada toplamalıdır.

Del Piero
11.06.2009, 13:07

Bülent Hocamız Guardiola'dan çok daha zeki karizmatik ve yakışıklıdır ;)

Harput0658
11.06.2009, 15:10
Bakalım Şampiyonlar liginde de süpriz yapabilecek miyiz. İnşallah guruplara kalırız ve gruplardan da çıkarız.

sivaslı yıldız
11.06.2009, 17:19
Bülent Hocamız Guardiola'dan çok daha zeki karizmatik ve yakışıklıdır ;)

Bırakında buna biz karar verelim beyler..:)

Metal Gear
11.06.2009, 17:30
Bırakında buna biz karar verelim beyler..:)

http://www.mtguzellik.com/images/news/guardiola.jpg

http://www.demokratgazetesi.com/images_up/128652676449760694770be4252779 50.jpg

Yıldız ne yaptın sen aradaki farkı biz dahi analrız bayan oolmaya ne hacet?
Karizmatik Bülent..:)

talha58
13.06.2009, 17:36
Doğru bir yapılanma ile önümüzdeki 10 yılda çok daha sağlam bir kulüp olacağız inşallah.

nuri_58
13.06.2009, 17:55
yılın takımı Sivasspor tabiki yılın futbolcusuda Bilica ama Sivassporlu Bilica degil maalesef gitmesi kötü oldu bence...