Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Ürünleri
kadir0911 20.06.2009, 14:58 Merhaba Arkadaslar, Sivas'da yasayan arkadaslara sorum var.
Formalardan haric baska (orijinal) ürünlerde satiliyor mu?
Mesela Futbolcularin giyidigi antreman üyünler, cok begendim, sivas'a geldigimde almak isterim.
Umarim bana buraya fiyatlarla beraber yazabilirsiniz izin bütcemi ona göre ayarlayacam....
Saygilarla
sivassporun stadyumdaki mağazasında sivassporun kendi kullandığı birçok ürünü bulabilirsin ama şehrin bir çok yerinde göz göre göre kaçak ürünler satılıyo ve kimse bişe demiyor yazıktır kulubümüze katkımız olsun bu sene korsan satan mağzalar köşelik oldu bunu ben dile getirmek istedim ama malesef elimden bişe gelmedi.
stadyumun yanındaki mağazadaki ürünlerin hepsi orjinal...
kadir0911 20.06.2009, 16:01 stadyumun yanındaki mağazadaki ürünlerin hepsi orjinal...
o magzada formalardan haric neler satiliyor bilen varmi?
58_SEMİH_58 20.06.2009, 16:05 o magzada formalardan haric neler satiliyor bilen varmi?
Sivassporla ilgili aklınıza gelecek hertürlü eşya satılıyor ..
arkadaşlar bir orma 50 tl olurmu insaf
yener_sahin 20.06.2009, 16:13 yarın storenin içine gider ürünlerin fotoğraflarını çeker eklerim.ama çok fazla çeşit çok.dün bir aya kadar çok fazla ürün geleceğini söylediler.
Forma, t-shirt, kazak, esofman, saat vs... fiyatlari ne kadar??
kadir0911 20.06.2009, 16:18 yarın storenin içine gider ürünlerin fotoğraflarını çeker eklerim.ama çok fazla çeşit çok.dün bir aya kadar çok fazla ürün geleceğini söylediler.
Süper olur kardesim simdiden emegine saglik.
yigidoilyas 20.06.2009, 16:34 formaların fiyatı gercekten yüksek bize göre. fakat zengin cok onlariçin fiyatın bir önemi yok kayseride de bir cok sivas spor ürünü bula bilirsiniz. fakat orjinal degil galiba fiyatları normal. bizim dayılar istambul takımlarının degilde sivas spor forması alsın çocuklarına. :confused:
yigidoilyas 20.06.2009, 16:37 arkadaşlar kayseride yaşayanlar varsa facebooktan bize ulaşa bilirler. facede kulanıcı adımız. kayserili yigidolar. yazarsanız oradabuluşa biliriz. birde başka şehirde yaşayan arkadaşlar sizde gele bilirsiniz. grupta herşeye ihtiyac var. yardımcı ola bilecekler varsa bekliyoruz lütfen.
arkadaşlar bir orma 50 tl olurmu insaf
o formanın 50 tl olmasının nedeni ticaret değil sivassporumuza yardım,50 bile az...!!!
kadir0911 20.06.2009, 19:45 arkadaşlar bir orma 50 tl olurmu insaf
Avrupa'da bir forma fiyati 65 €
şarkışlalı_yigi 20.06.2009, 20:12 arkadaşlar ben son gençler maçına bursadan geldim ve storeleri gezdim yeminle ürünler gayet normal dışardan alacağınız herşeyden ucuz bi marka pantolona dünya para verenler sivas ürünlerini hayli hayli alır
mesela forma 50 tl tişörtler 20 tl penye türleri 10 tl eşofman altı 25 tl polarlae 40 tl anahtarlık bardak vesaire 5 tl herkes orjinal sivasspor ürünü kullansın günlük giymelerinde bile kendi ürünlerimizi kullanalım zaten herkes kırmızı beyaz olmuş sivasta çok hoşuma gitti bunda 3 yada4 sene önce böylemiydi
izmirligardaş58 20.06.2009, 20:48 arkadaşlar bir orma 50 tl olurmu insaf
evet kardeşim çok haklısın insaf 50 tlye orjinal forma olmaz emitasyonu bile 20 ye satılıo 80 falan olması lazım dimi sana azmı geldi çok mu fiyat sen ne iş yaparsın aldığın forma adidas lescon falan değil biliosun dimi 4-5 yıl solmaz bozulmaz çaput deil anlamıorum sizi ya herşey beleş olsun istiosunuz
aslanefe58 20.06.2009, 22:44 arkadaşlar benim 3 yaşında bi oğlum var. sivasspor kanıyla büyüsün inşallah...store'da çocuk ürünleri var mı? alıp giydirsem yiğidoyu....
yener_sahin 20.06.2009, 23:42 arkadaşlar benim 3 yaşında bi oğlum var. sivasspor kanıyla büyüsün inşallah...store'da çocuk ürünleri var mı? alıp giydirsem yiğidoyu....
çok güzel eşofman takımları var ama biraz daha büyümesi gerekiyor.Daha ufak çocuklar için pek bir şey yok.Ama bir aya kadar bir çok çeşit geleceği söylenildi.
yener_sahin 20.06.2009, 23:45 Forma, t-shirt, kazak, esofman, saat vs... fiyatlari ne kadar??
Forma beden farketmeksizin 50 ytl
kazak yok
esofman takımı çocuklar için var 50 ytl,büyükler için altlı üstlü ayrı ayrı alıp takım yapabilirsiniz ikisini aldığını taktirde 50 ytl
saat yok
storede şu anda çok fazla çeşit yok zamanla olur inşallah.yeni tşörtler gelmiş ama benim hoşuma gitmedi.Ama gri kalp üzerinde SS amblemli tşörtler çok güzel ve 10 ytl.Bende kırmızısı da griside var.Üstelik bir iki üç tane daha alıp arkadaşlarıma hediye etmeyi düşünüyorum.ilk çıktığında 14 liraya almıştım ama indirmişler fiyatı ve 10 lira yapmışlar.
Metal Gear 20.06.2009, 23:46 arkadaşlar bir orma 50 tl olurmu insaf
Doğru olmaz.Ben de hep diyorum 50 liraya forma olmaz diye.Barcelona'nın forması bile 119 ytl bizimki en az 120 olmalı..:)
Avrupa'da bir forma fiyati 65 €
burası türkiye avrupada ki yaşam standartlarıyla burası bir degil sivas da bir formaya 50 ytl verecek kaç kişi var alabile alır maddi gücü yeterse
kadir0911 21.06.2009, 13:02 burası türkiye avrupada ki yaşam standartlarıyla burası bir degil sivas da bir formaya 50 ytl verecek kaç kişi var alabile alır maddi gücü yeterse
evet orda yasam standartlari farkli olabilir, daha fazla da para kazanabiliriz birsey demiyorum, ama giderlek (su, elektrik vs.) de avrupa standartlarina göre, yani cok yüksek.
Avrupa'da yasiyoruz diye hayatimiz gül gülistan degil bizde zor sartlar altinda yasiyoruz.
yener_sahin 21.06.2009, 13:28 Burdan kimse orjinal formaların fiyatına laf etmesin.Sizin takımınız süper ligde oynuyor.Kimsenin gırtlağına çöküpde forma alın demioruz.Alamayan gitsin tşört alsın,alamayan gitsin beresini atkısını alsın.Parası olan kişide her sene lisanslı ürününü alıp tribüne girsin.Amatörde oynayan takımların bile formaları bu fiyata.
Biraz elinizi insafınıza koyun,burdan store açılsın diye yalvarıldı adeta.Onlarca başlık açıldı.Bizzat yönetimden kişiler açıklama yaptılar açılacak bekleyin diye.Eskiden ne bulabiliyordunuz,istasyondaki tek mağaza ve murat spor.Zaten muratspor kadar nefret ettiğim bir mağaza daha yok diyebilirim.Storemizin eksikleri çok,ama içinde sadece atkı dahi satılsa o mağaza benim.
Burdan yönetimdekilere sesleniyorum,lütfen storedeki kişiyi uyarın.Ben elime aldığımda ürünü hemen yanımda damlıyor ve ben yardımcı olayım diyor.Ben alacağım formayı onun seçmesini istemiyorum.Alacağım tşörtün bedenine kadar ben arayarak bulmak istiyorum.Ben bu takımı derinden seviyorum.Her ürünü hissederek alıyor ve giyiyorum.Çok soğuk bir kişi koymuşlar oraya.Bursastorede o kadar ilgili çalışan bay ve bayan elamanlar var ki,o kadar ilgi bile takımım olmadığı halde beni ürün almaya itiyor.
Ben sadece formayla yetinen birisi değilim.Elimden gelse bütün ürünleri almak istiyorum.İşime yarasın veya yaramasın almak istiyorum.Ama ordaki kişi benim storeden hemen uzaklaşmamı istiyor gibi.Dün girdim iki tane rozet iki tane tşört aldım.Bir tşört bedenime dahi uygun değildi ama hediye ederim diye aldım.Ben bu ürünün M bedenini ararken beyefendi siz dokunmayın ben yardımcı olayım ne demek?O mağaza senin değil,o mağaza benim takımımın mağazası.Tşörtü aldım bunu ayırın dedim diğer ürünlere bakıyordum,dükkana bay bayan ve çocuklardan 5 veya 6 kişi girdi.Çocuklar ürünlere saldırıyorlar.Annesi bak şapka aldın burda daha güzelleri var diyor.Ablalarımız eşlerine beden seçiyorlar.Ama bayan olmalarını avantajı veyahut bilemiyorum belki aile oldukları için kimse onlara şu ürüne dokunma ben yardımcı olayım demiyor.Onlar orda sadece iki forma aldılar ve çıktılar.Ben o 5 metrekarelik yeri gezerken her ürünü kafama kazıyorum.hangisini alacağıma karar veriyor ona göre para ayarlıyorum.
Ama sağolsun ordaki genç abimiz tam bir buzdolabı.Hiç yardımcı olmuyor bize sanki biz tezgahdaki ürünleri indirip almayıp gidecek kişi muamelesi görüyoruz.varsın çok çeşit olmasın ama bıraksınlar içime sinecek şekilde alayım bunu.Biz o mağazayı yıllarca bekledik,sanırım bunu da hakediyoruz.Fiyatları 100 milyon yapsınlar ben yine ürün alırım.Ama benim alacağım şeyi ordaki adam değil ben seçmek istiyorum.
Ayrıca yeni ürün getireceğini söyledi,ben bundan önceki abinin de aynısını söylediğini ama her ay geldiğimde hiç bir değişiklik olmadığını söyledim.O da bu konu ile bizzat kendisinin ilgilendiğini ifade etti biraz olsun inanmak istedim.
Eksikleri burdan konuşmalı ve isteklerimizi bildirmeliyiz.Ben sivasspor yapıştırmalarından (laptop arkasına,araba arkasına vs vs..),sivasspor bayraklarına,çorabından şortuna kadar her şeyi görmek istiyorum.Ben tutup sivasspor parfumü aldım.Tek bir sefer kullanmadım çünkü kıyamıyorum.İnternet sitesi açılmalı ve onlıne satış başlatılmalı,duyarlı bir satıcı konulmalı,ürün çeşidi artırılmalı,biz fenerium değiliz evet bütçemiz sınırlı ama bu konuda biraz daha duyarlı olmalı yönetimimiz.Çocuklar için eşofman takımı olduğu gibi büyükler için de olmalı,çocuklar için atkı polar forma yapılmalı.Ben storede olmadığı için yiğenlerime alamıyorum.Gidip korsan da almak istemiyorum.
Umarım yönetim bu konuda hassasiyetimize kulak verir ve bazı şeylerin daha güzel olmasını sağlar.
münihliyigido58 21.06.2009, 13:35 internet üzeri satis gercekten gözden gecirilmeli. böyle bir uygulamanin sivasspora fayda saylagabilecegi gücü varsa, kesinlikle detaylari arastirilmali.
yener_sahin 21.06.2009, 13:37 Ben bizzat bülent hocaya söyledim bunu.Hocam bırak interneti yönetim bir tır alsın her maça gitsin eğer o tır içindeki ürünler tükenmezse ben hiç bir şey bilmiyorum.Ama bizim bütçemiz sınırlı fenerium değiliz ki yapalım dedi başından savdu.Belki store gelirlerine çerez gözüyle bakıyorlar.
Del Piero 21.06.2009, 13:39 Bence Sivasspor bu sene Orejinal Sivasspor kışlık ve mevsimlik mont getirmeli... nede olsa soğıuk bir iklimde yaşıyoruz...
Del Piero 21.06.2009, 13:40 internet üzeri satis gercekten gözden gecirilmeli. böyle bir uygulamanin sivasspora fayda saylagabilecegi gücü varsa, kesinlikle detaylari arastirilmali.
yılalrdır herkez aynı şeyi söylüyor ama yönetim bir türlü icraata geçemedi :mad:
Harput0658 21.06.2009, 14:35 ben kışın bi battanye almıştım çok güzel kaliteli battanye Mink üretmiş (mink euro 2008 in resmi battanye üreticisiydi).
Geçen ay da tişört aldım Sivasta arkadaşım var alıp istanbula yolluyor. Kargo parası 4 TL battanyeyi 50 ye tişörtü 10TL ye aldım Tişörtteki SS kadife baskı kolunda da 3yıldız var çok güzel.
Harput0658 21.06.2009, 14:41 kotam dolmuş fotoğraflarını ekleyemedim. :(
Arkadaşlar 10 TL veripte korsancıları zengin etmeyin paranız yoksa kulubumuzden 1 atkı alalım onla gidelim maçlara ben maçlarada bakıyorum arkasında 58 yazan abuk subuk formalarları görünce canım sıkılıyo bunu söylüyorum sanmayın ben zenginim şuan bir işim yok ama genede kulubume yardım olsun peşindeyim.
Metal Gear 21.06.2009, 16:23 Şmyle veledlere uygun bir şey olsa da alsak!
emreakbulut58 21.06.2009, 19:19 arkadaşlar sivasspor forması istanbul un neresinde satılıyor orjinal
yarın storenin içine gider ürünlerin fotoğraflarını çeker eklerim.ama çok fazla çeşit çok.dün bir aya kadar çok fazla ürün geleceğini söylediler.
gardaş resimler ne oldu ekleyecekmisin siteye.....
Harput0658 22.06.2009, 23:29 ben kışın bi battanye almıştım çok güzel kaliteli battanye Mink üretmiş (mink euro 2008 in resmi battanye üreticisiydi).
Geçen ay da tişört aldım Sivasta arkadaşım var alıp istanbula yolluyor. Kargo parası 4 TL battanyeyi 50 ye tişörtü 10TL ye aldım Tişörtteki SS kadife baskı kolunda da 3yıldız var çok güzel.
Dün kotam dolduğu için ekleyememiştim şimdi ekliyorum :)
Battanye Mink marka Bileşim %85 Acrylic %15 Polyester dir. Aynı battanye BJK,FB GS de 100TL dir.
Tişörtü normal günde giyip dolaşın çok orjinal bişe her hafta giyiyorum :)
slasher//z 22.06.2009, 23:49 arkadaşlar bir orma 50 tl olurmu insaf
gorebılecegın en uygun forma fıyaı 50 l walla
astaravisa 23.06.2009, 12:56 arkadaşlar bir forma 50 tl olurmu insaf
forma fiyatı çok değil aslında uygun bile denebilir.
formaların fiyatı gercekten yüksek bize göre. fakat zengin cok onlariçin fiyatın bir önemi yok kayseride de bir cok sivas spor ürünü bula bilirsiniz. fakat orjinal degil galiba fiyatları normal. bizim dayılar istanbul takımlarının degilde sivas spor forması alsın çocuklarına. :confused:
koyu yazılan yerde hak veriyorum size.
internet üzeri satis gercekten gözden gecirilmeli. böyle bir uygulamanin sivasspora fayda saylagabilecegi gücü varsa, kesinlikle detaylari arastirilmali.
örnekleri var çokca. Bizimde bir an önce bu uygulamaya geçmemiz gerek.
Dünyanın her yanında gelecek siparişler ile müthiş bir gelir kapısı açılmış olur kulübe.
yapılan transferlerin parasını forma satışlarından çıkarırız rahatça.
İşte örnekleri bizimde acilen hayata geçirmemiz gerek.
http://www.gsstore.org/
http://www.hepsiburada.com/besiktas/default.aspx
http://www.trabzonspor.com.tr/index.asp
http://www.fenerium.com.tr/Anasayfa.aspx
yener_sahin 23.06.2009, 13:44 yasal yükümlülüğü olup olmadığını araştırmadım.yoksa çokdan ben bile net üzerinden satışı başlatacaktım.bir forma 50 lira 5 lira gittigidiyor komisyonu ile 55 eder.alıcı kargoyu öder.site açılana kadar bile bu şekilde satış yapılabilir.
kadir0911 23.06.2009, 23:50 Harput Kardesim emegine Saglik.
Ama o gösterdigin resimdeki ürünlerden aramiyorum, yazdigim gibi orijinal (Adidas) ürünler ariyorum.
Burda bir kac örnek:
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_258797_hayrettinsivas_423.j pg
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/5/18_255158_19FAN9ANT.jpg
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/5/18_255336_Untitled-2.jpg
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/5/18_255328_20FAN4ANTERNAMN.jpg
Not:
Adidas T-shörtlü resimlerde görmmüstüm ama bulamadim, buna benzer ürünler ariyorum ben.
arkadaşlar sivasspor forması istanbul un neresinde satılıyor orjinal
Bende mayisda istanbula gittim, pek cok adidas dukkanlarinda gormek mumkun, ben taksimdeki adidas dukkanindan aldim..
Sanirim Cogu Adidas Dukkanlarinda Satiliyor..
58_sivas_1987 24.06.2009, 01:13 adidas magazalarında satılıyor arkadaşlar
kadir0911 25.06.2009, 19:45 http://www.sporx.com/images/1/29/4017_9094_B_Logo001.jpg
Bu Tip Lisansli ürünler ariyorum... store'De varmi bunlardan?
subasi29 28.06.2009, 19:47 keske internet adreside olsa bie
sivaslimete 28.06.2009, 20:22 Ya birisi Store deki ürünlerin fotorafini cekip göndersin persembeye kadar bekleyemiyorum.
GurbetciYigidom 12.07.2009, 22:35 arkadaslar ben yurtdisinda kaliyorum ve Sivassporumuzu yürekten destekliyor ve takip ediyorum. birazda katkida blunmak istiyorum ama malasef herzamanda sivasa gidemiyorum eger online satislar yapilirsa enazindan bizimde sivassporumuza destek olma sansi olur ve her izine gidene bana bir sivasspor formasi getirsene demeyiz.Ürünleimizi istedigimiz gibi alir ve sivasimizada katkida bulunmus oluruz
saygilarla
Harput0658 12.07.2009, 22:51 http://www.sporx.com/images/1/29/4017_9094_B_Logo001.jpg
Bu Tip Lisansli ürünler ariyorum... store'De varmi bunlardan?
Bazı arkadaşların da dediği gibi Taksimdeki Adidas mağazasında Orjinal Sivasspor forması varmış ama tişört varmı bilmiyorum.
aslında sırf forma satıslarıyla kalmamalı antreman da gıyılen tısortler de gayet hos,ben gecen yıl takımın polar gıbı bı sweet tişörtünü almak ıcın cok nıyetlenmısdım ama malesef satılmadıgını ogrendım. bu konuda cıdden cok kötü durumdayız. herseyden once buyuk sehırlere taraftar magzalarımızın acılması kesınlıkle sart..
o olmasa bıle kulup ınternet uzerınden satısını yapabılır.. bunun ıcın calısmalar yapmaları ıcın, kulube faks cekersek sureklı belkı degerlendırmeye alırlar. bu boyle olmaz taraftarın cogunda mılattan oncenın kırmızı beyaz pazar malı gıbı formaları var.
beyler pazartesi günü sivasa geçeceğim stad şehir dısında kalıyor dediler.Merkeze yakın bi yerde forma alabileceğim bir yer var mı ?
carizma0658 18.07.2009, 12:59 YA ARTIK SİVAS Bİ MARKA VE BÜYÜK ŞEHİRLERDEDE MAZASI OLMASI GEREK BİZ NE YAPALIM SİVASAMI GELELIM ÜRÜN ALMAK İÇİN ANKARADA MAGAZA İSTIYORUZ
carizma0658 18.07.2009, 13:01 ŞAKA BİYANA SİVAS GERÇEKTEN ÖNEMLİ BIR KULÜP VE HER GECEN GÜN TARAFTARI ARTIYOR VE SİVAS DIŞINDA NEREDEYSE HERYERDE SİVASLI VAR TARAFTAR VAR EZ AZINDAN ANKARA İST İZMİR ANTALYA BURALARDA Bİ MAGAZA AÇMAK GEREK AZDA GELİR SÖZ KONUSU
GurbetciYigidom 25.07.2009, 19:18 arkadaslar dört büyükleri gecelim bakin Bursaspor bile online satislar yapiyor
Herkes bizim elde ettigimiz basarilara cok imreniyor,ama gelgörki bizim Organizasyon yönünden ayni basariyi gösteremedigimiz apacik ortada.
Alin size Bursaspor
http://www.bursastore.com/
kadir0911 03.08.2009, 18:40 Orijinal Antreman Ürünleri isteyenlere DİKKAT:
Adidas Murat Sporda Adidasdan Sivasspor Eşortman Takımı var ben bugün aldım....
GÜMÜŞKARTAL 03.08.2009, 20:21 ARKADAŞLAR, BEN DÜN ANTALYADA Bİ NEON REKLAMCININ VİTRİNİNDE SİVASSPORUN IŞIKLI NEON LOGOSUNU GÖRDÜM VE SİVASSPORLU OLARAK GURURLLANDIM. HARİKA BİR PANO OLMUŞ BEN Bİ TANE ALIP DAYIMIN İŞ YERİNE ASACAĞIM. ALIP İŞ YERİNİZE YADA EVİNİZE ASABİLİRSİNİZ. SİVASSPORUN LOGOSUNU YAPAN BU FİRMAYADA TEŞEKKÜR ETMİŞ OLURUZ. FİRMANIN TABELASINDA www.ekcen.com.tr YAZIYORDU. BEN BAKTIM SİTELERİNDEDE VAR RESMİ. AMA AKŞAM HARİKA GÖRÜNÜYORDU. NEYSE YARIN AKŞAM İNŞ 6 ATARIZ ANDERLECHT E. TABİİİ YEMEDEN :). BYEEEEE
|