Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüya Takıma Mı Doğru ?
yerliturkuaz 23.06.2009, 22:39 Yaptığımız yeni transferler ile gücümüze güç kattık artık eskiye oranla hücumu daha çok düşünen ayağında daha çok top tutan seyirciye zevk veren bir takım haline geleceğimiz hocamız tarafından söyleniyor. Acaba bizim için rüya takımamı doğru ilerliyoruz. Yoksa sattığımız oyunculardan sonra rüya takım sona mı erdi?
Yada Sivas'ımız hiç rüya takım olamadı mı?
Metal Gear 23.06.2009, 22:45 Önce izleyip görmek lazım bence..
Çok iyi oyuncular önemli ama çok iyi oyucuların çok iyi uyumu da önemli!
subasi29 23.06.2009, 22:45 bence sıvasa yenı gelenler ruyadan cok gercek seylerı yasatacaktır
tanju_58 23.06.2009, 23:04 nekadar başkanımız taşları yerinden oynatmıycaz desede takımda bi revizyon olduğu kesin.takımda gençleştirilmeye gidildi bu iyi bişey ancak takımın başarısında payı olan futbolcuların gönderilmesi nekadar doğru onu zamanla görücez.tum ve syllanın ermana karşılık verilmesine şaşırdım.inşallah ona değecek futbolunu gösterir erman...
mehmetyildiz58 23.06.2009, 23:16 iskelet kadroyu bozmadan ve cok ciddi miktarlar harcanmadan mükemmel bir takım kuruldu..Namuochi,erman kılıç,agbetu,omotoyossi,kamana n,mehmet yıldız,musa aydın. şu hücum hattına bakın süper yaaa....sadece 1 yabancı defans yeterli olacaktır CL tecrübesi olan;)
titizyiğido 23.06.2009, 23:56 bülent hoca kurt gibi adam.........bilir işini...........
bucansanafeda 24.06.2009, 00:03 bir yabancı defans birde yabancı önlibero alsın (tecrübeli) sivas bu senede çok iyi oynar şu ABDLİ ONYEWUYU alsa keşke (stoper)
g-unıt058 24.06.2009, 00:23 transferler guzel fakat uyum cok onemlı onuda zaman gostercek
haddimizi bilerek kesemıze göre güzel transferler yapıyoruz,savunmayıda saglama alabılırsek bu senede varız zırve mucadelesınde..
tekdoktirin 24.06.2009, 02:00 İŞALLAH ÖYLE OLUR YANİ RÜYALARIN TAKIMI SIVASLILARA YAKIŞIR BENCE EVET ÖYLE GÖZÜKÜYOR,,, ANADOLU,,, ALP ERENLERİ,,,
tekdoktirin 25.06.2009, 22:35 BEN İNANIYORUM BÜLENT HOCA SIVAS SOPRU ÇOK YÜKSEKLERE TAŞIYACAK İŞALLAH BİR GÜN RÜYA TAKIM OLCAIZ AZKALDI AMA İŞADAMLARIBIRAZ GAYRET BENCE AMA NERDE
kaya0758 25.06.2009, 23:32 bir kere gelen adamlar uyum sağlayabilecekmi o önemli.erman sağlar.ve çok iyi oyuncu.sezer badurla dönüşümlü oynar sanırım.
otomoyossi de iyi bi oyuncuya benziyo ama balili kadar yararlı olurmu bilmiyoruz.balili türk statüsünde oynayacaktı gitmeseydi.
namochinin hakkında bişey bilmiyoruz göreceğiz.
agbetu da bence çok üst düzey değil ama genç gelişime açık biri gibi bakalım.
uğur yedek bekler
bence yenilerden ilk 11e otomoyossi ve erman kılıçtan başkası giremez. tabi namochiyi bilmiyoruz durumu ne.çok şişiriyolar.
58ÖREN58 26.06.2009, 00:55 SUANKI TIRANSFERLAR GUZEL YAS ORTALAMASIDA 30 LARDAN 24 DORTLERE DUSTU HERSEY SİVASIMIZA HAYIRLI OLSUN BIRDE GUZEL BIR GOLCU TAMAM HERSEY SUPERRRRRRRR
bir yabancı defans birde yabancı önlibero alsın (tecrübeli) sivas bu senede çok iyi oynar şu ABDLİ ONYEWUYU alsa keşke (stoper)
o artık bızım ıcın ımkansız baska kluplerde gırdı devreye fb dahıl,fb nın anlastıgınıda soyluyolar.
zaten adam ole oynuyokı fıyatı artıp duruyo malesef:D
tekdoktirin 01.07.2009, 11:17 BU GİDİŞLE ENKISA ZAMANDA BİR GÜN RÜYA TAKIM OLCAZ AZKALDI SIVASLILARI BİRLİK VE BEREBERLİE DAVET EDİYORUM İŞTE OZAMAN SIVAS RÜYA TAKIM YEDİ MİLYON UZ YA ELİNSAF ARTIK YETER BAŞKALARINA YAPTINIZ UŞAKLIKLAR ÖZÜNÜZE DÖNÜN,,, ALP, ERENLER,,, YİİDOLAR,,,
ferhat_58_oğuz 01.07.2009, 11:21 valla bende bu gün rüyamda yeni kadroyla gs ye karşı ligin ilk maçını oynadık ve 87 . dakikada 1 gol atıp bir sıfır yendik sg yi hayırlara yazar RABBİM inşallah
ferhat_58_oğuz 01.07.2009, 11:22 BU GİDİŞLE ENKISA ZAMANDA BİR GÜN RÜYA TAKIM OLCAZ AZKALDI SIVASLILARI BİRLİK VE BEREBERLİE DAVET EDİYORUM İŞTE OZAMAN SIVAS RÜYA TAKIM YEDİ MİLYON UZ YA ELİNSAF ARTIK YETER BAŞKALARINA YAPTINIZ UŞAKLIKLAR ÖZÜNÜZE DÖNÜN,,, ALP, ERENLER,,, YİİDOLAR,,,
aynen katılıyorum harfinden kelimesine kadar hepsinde haklısın
sivastatlıbelam 01.07.2009, 12:38 rüya takım olduk zaten herkes bize imrenerek bakıyor...
ama şu antepli bekir irtegün hakkaten ayıp etmiş anadoludan şampiyon çıkacağına inanmıyorum diyor...
bekir sana sadece gülüyorum fenere gittim diye şampiyon olacağını sanıyorsan avcunu yala zavallı...
burakplt 01.07.2009, 12:46 herkes tutturmuş savunma ve forvet söylesinler bu takımın orta sahası ne kadar iyi ibrahim var sezer de sakat gibi gözüküyor bu orta saha sadece iboya mı kalcak
burakplt 01.07.2009, 12:47 sivas orta sahasında çok iyi oyuncu olmadığı için herve tumu orta sahaya yakın oynatmadı mı? hani nerde orta sahası iyi takım
tekdoktirin 01.07.2009, 12:50 GARDAŞ TABİKİ SEZER DE İYİBİR ORTASAHA AMA UNUTMA İBO SIVASLI CANINI DİŞİNE TAKIYOR VE GÖRÜN MEZ KAHRAMAN ,, ALP ERENLER,,,
tekdoktirin 18.07.2009, 02:54 EVET RÜYA TAKIMA DORU HIZLA GİDİYORUZ VE AZKALDI OLCAIZ İŞALLAH
07reis58 18.07.2009, 03:06 rüya takım olmak için çok para lazım ne kadar iyi olursan ol para olmadan olmaz!!!
tekdoktirin 18.07.2009, 05:26 BİR GÜN O PARADA OLACAK ONADA AZKALDI DİYORUM ŞÜNKÜ BÜY YORUZ HIZLA O DA BİR GÜN GELECEK ALP ERENLER
|
|