Orijinalini görmek için tıklayınız : Sylla İBBye İmzayı Attı
GokhanTurna 02.07.2009, 19:30 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_uh_Sy1.jpg
İBB, Sivassporlu Kanfory Sylla ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Sivasspor'a Erman'ı veren lacivert-turunculular, bu oyuncunun bonservisi karşılığında, Herve Tum'un ardından Sylla'yı da kadrosuna kattı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Gine Milli Takımı'nın formasını da giyen Sylla ile 2 yıllığına anlaştıklarını belirterek, ''Erman'ın bonservisine karşılık Sivasspor'dan, Tum'un ardından Sylla'yı da aldık. Ülkesinin milli takımında oynayan önemli bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik'' dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un dün anlaştığı N'Sumbu ve Sylla'nın, bu akşam takımın Kartepe'deki kampına katılacakları bildirildi.
LigTv
GokhanTurna 02.07.2009, 19:31 İbbde kesinlikle başarılı olacaktır
KaLeLi5861 02.07.2009, 19:55 İnşallah yeni Takımında Mutlu Olur...Sivasspor lular hiçbir zaman seni unutmayacağız Kanfory {Cafu} Je ne jamais oublier;)
Gittigine Gore, Kontejan Acildi, Moreno Transferi Olabilir Artik ?
mertcan69358 02.07.2009, 20:10 her iki külüp içinde hayırlı olsun emeğine ayağına sağlık bize versiğin emekler için
mertcan69358 02.07.2009, 20:11 syllanın yerine morenno gelmeyecekmiydi defans oyuncusu geliyormuş
ora_lee_chicano 02.07.2009, 20:33 Gittigine Gore, Kontejan Acildi, Moreno Transferi Olabilir Artik ?
Herhalde olmiyacak . . . :mad:
Cünkü Hollanda'dan Mbemba'yi almisiz ya. . .
Ama bakalim . . . Insaallah Dayro Moreno'yu transfer edebiliriz.
Turan 59 02.07.2009, 20:44 Temennim senin ve Tum'un boşluğunu aramayızEmeğiniz için teşekkürler.
mertcan69358 02.07.2009, 20:47 bence hatalı transfer tum ve sylla çok inatcı ve hırslıydı
ora_lee_chicano 02.07.2009, 20:54 bence hatalı transfer tum ve sylla çok inatcı ve hırslıydı
Sylla kalabilirdi . . . ama bence Hocamiz dogru isi yapti - Tum'u gönderdi.
Sorry ama Tum bazi maclarda hep uyuyordu ya . . Cok yavas hareket ediyor. (BENCE)
Sylla ön ve arkada iyidi .. Cok gzl ataklar yapiyordu! ..
Ama neyse .. hocamiz bilir naptini! ;)
sivaslimete 02.07.2009, 21:22 Herhalde olmiyacak . . . :mad:
Cünkü Hollanda'dan Mbemba'yi almisiz ya. . .
Ama bakalim . . . Insaallah Dayro Moreno'yu transfer edebiliriz.
Kardesim kaynak neresi bizde bakalim merak ettimde.
Ben Morenonun gelecegine inaniyorum ya.Gelirse cok faydali olacak bundan eminim.
ora_lee_chicano 02.07.2009, 21:42 Kardesim kaynak neresi bizde bakalim merak ettimde.
Ben Morenonun gelecegine inaniyorum ya.Gelirse cok faydali olacak bundan eminim.
Kaynak | www.sivasspor.com |
Burada böyle yaziyorlar .. tam dogrumu, onu bilemiyoruz ... :)
Duyduguma göre Dayro Moreno askiya alindi .. :rolleyes:
Insaallah öyle degildir ...
eyuphulagu 02.07.2009, 21:45 Kaynak:1-Ligtv.com.tr 2-Ajanspor.com 3-Hürriyetspor.com....Silla takım için formasını ıslatan bir takım oyuncusuydu;belki yıldız değildi ama kapasitesi oranınsa sivasspora çok faydalı olmuştur..Geçen yıl bilhassa son maçlarda hem ön libero hem de Abdurrahman'ın yerine sağbek de oynadı.Çok da başarılı olmıştur..En beğenmediğim özelliği ise zaman zaman gördüğü gereksiz sarı ve kırmızı kartlarla takımımızı yanlız bırakmasıydı..Taraftarın sevdiğ sempatik bir oyuncuydu..Konfory Silla'ya yeni takımında başarılar diliyorum...
sivastatlıbelam 02.07.2009, 22:04 kanfory tribünlere oynamayı seven gol atılınca olağanüstü sevinen nazarımda biraz şımarık arkadaşımızdı .
ben onda diğer futbolcularımızdaki o olgunluğu,o ağırlığı göremedim belkide gittiği iyi oldu.
ama tum iyi şut çekiyordu kamanan ın yanına iyi şut çeken bir oyuncu daha alınmalı.
ya da mehmet yıldız şut çekmeyim öğrenmeli artık.
ora_lee_chicano 02.07.2009, 22:11 kanfory tribünlere oynamayı seven gol atılınca olağanüstü sevinen nazarımda biraz şımarık arkadaşımızdı .
ben onda diğer futbolcularımızdaki o olgunluğu,o ağırlığı göremedim belkide gittiği iyi oldu.
ama tum iyi şut çekiyordu kamanan ın yanına iyi şut çeken bir oyuncu daha alınmalı.
ya da mehmet yıldız şut çekmeyim öğrenmeli artık.
Kamanan'in yaninaRazak Otomoyossi belki olabilirmi . . ?!
Gördüm, baktim - cok güzel calimlar atabiliyor bu adam! ;)
Begendim ben bunu! ;)
sivastatlıbelam 02.07.2009, 22:14 Kamanan'in yaninaRazak Otomoyossi belki olabilirmi . . ?!
Gördüm, baktim - cok güzel calimlar atabiliyor bu adam! ;)
Begendim ben bunu! ;)
valla gardaş 4 hazırlık maçı futbolcuların sezon içindeki kaderini belirleyecek.
bülent hoca tüm oyunculara şans verip deneyecektirartık agbetu-kamanan-omotoyossi üçlü sü mü olur?
ya da omotoyossi-kamanan mı olur bilemem.
MeRt5858show 02.07.2009, 22:22 sylla anca basıyodu hozlı hızlı gidiyodu biseyde olmuyodu iyi oldu yallah
DOGU_BEY 02.07.2009, 22:27 takımda revizyon şarttı sylla orta sahda iyi basan bir adamdı şimdi onu yerine aynı özelliklerde bir oyuncu lazım sylanın gidişiyle yabancı kontenjanı açılıyor moreno artık gelebilir ve bence gelse müthiş olur kaç sezondur söylediğimiz sivasspordaki 10 numara eksikliğini bu adam doldurur.
çoğu arkadaşımız morenoyu forvet diye biliyor oysa moreno forvet arkasında(aynı alex gibi) oynayan ve hücümu yönlendiren bir oyuncu kolombiya21 yaş milli takımda oynadığı pozisyon da bu...umarım gelir...
ora_lee_chicano 02.07.2009, 22:28 valla gardaş 4 hazırlık maçı futbolcuların sezon içindeki kaderini belirleyecek.
bülent hoca tüm oyunculara şans verip deneyecektirartık agbetu-kamanan-omotoyossi üçlü sü mü olur?
ya da omotoyossi-kamanan mı olur bilemem.
evet, dogru .. neyse bakalim :) insallah güzel bi kadro olur ..
ben bu siteye baktim | http://transfermarkt.de/de/verein/2381/sivasspor/uebersicht/startseite.html | , 39 OYUNCUMUZ VAR! :confused: bakalim öbür oyuncularnan neolacak .. Baska takimlara kiralik mi verecegiz ... :confused:
Metal Gear 02.07.2009, 23:18 Sylla'nın gerçekten çok emeği geçti.Yüreğinde ne varsa hepsini sahaay koyan topçularımızdandı.yeni takımı hayırlı olsun!
emegine saglık sylla formasınıda daha yeni almıştım neyse saglık olsun:)
58_SEMİH_58 02.07.2009, 23:44 Tumve Sylla transferi bir yana İ.B.B Taner Güleri ve Can Arat gibi oyuncuları kadrosuna kattı ..
İnşallah seneye Lige renk verirler....
yigidomurat 03.07.2009, 00:06 İNŞALLAH şu morenoyu yada onun ayarında yada daha iyi bi ortasaha oyuncusu alırlarda ilk defa da olsa şu 10 numara sorununu çözeriz.bu embembayla musa aydınlarla şampiyonlar liginde bişey yapmak şöyle dursun şampiyonlar ligine kalamayız bile.bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun,verdiği emekler için teşekkür ederiz ... Kaliteli bir stoper alınırsa Diallo'yu da göndersek iyi olur aslında ... Gerçi hala takımda olup olmadığını veya geleceğinin ne durumda olduğunu bilmiyorum ...
subasi29 03.07.2009, 01:30 sylla gitigine gore morenoyu alin sevgili yonetim gidipte hollandanin bilmem neresinden virt zirt bir adami getirip bizi zivanadan cikartmayin kazi ver tavuk al bune yahu bu nebicim transfer politikasi
58ÖREN58 03.07.2009, 03:16 SYLLA YA SİVASSPORUMUZA VERMIS OLDUGU HIZMETTEN DOLAYI TESEKKURLER GITTIGI TAKIMDA INSALLAH BASARILI OLUR
|