Orijinalini görmek için tıklayınız : 1967 ANKARA SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ YAKINDA ACILIYOR/// DUYRULUR!...
MAVİ_BERE 14.09.2005, 19:37 ANKARA 1967 SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ!!!!
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla sadece sivas'ta taraftarlar dernekği var.
Ankara'da dernek açmak istiyoruz,ve ANKARA 'da oturan BÜYÜK SİVASSPOR TARAFTARLARIN'dan desteklerini bekliyorum???
Bize bu konuda yardımcı olursanız seviniriz....
HakkıTİMUÇİN 14.09.2005, 19:39 hayırlı olsun gardas...
Hadi bakalım Ankaradaki sivaslılar...Arkadaşımıza destek verelim..Yiğidoların sesini Ankaradada duyuralım...
devrim_can_58 14.09.2005, 19:44 GARDAŞ GERÇEKTEN AÇILIRSA İYİ OLUR.İYİ ORGANİZE OLURSA TAKIR TAKIR İŞLERDE.. SÜPER BİŞE OLUR VALLA.DUYARLI OLALIM ANKARALI YİĞİDOLAR BEN SONUNA KADAR VARIM.
serhankaburcuk 14.09.2005, 19:57 Arkadaşlar hadi hayırlısı inşallah muaffak olursunuz...
GeCeVeMaVi58pRf 14.09.2005, 20:06 ANKARA 1967 SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ!!!!
Ankara'da dernek açmak istiyoruz,ve ANKARA 'da oturan BÜYÜK SİVASSPOR TARAFTARLARIN'dan desteklerini bekliyorum???
süper bir fikir bence ama dernek kurmak biraz maddıyat ve birazcıkta emek isteyen birşey aslında kuluple dırek ırtıbata gecılse çok güzel olur biz destekcınızız herzaman bunu sakın unutmayın ankaraya kucak dolusu sevgıler...
ANKARA 1967 SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ!!!!
Helal olsun inşallah iyi olur!
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.09.2005, 21:19 ANKARA 1967 SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ!!!!
DÜŞÜNCEN İÇİN TESEKKUR EDIYORUM YALNIZ SUNUDA SOYLEMEK ISTIYORUM..BU GÖNÜL İŞİ İNŞALLAH GERÇEKLEŞTİRİRSİNİZ
ankaradan herkese selamlar olur kardeşim güzel bi düşünce..
1967 dernek serkan20 14.09.2005, 22:05 gardaş inşallah kurarsınız
ben bandırmada çok uğraştım ama olmadı çok emke isteyen bir iş
Allah yardımcınız olsun
ankaralılıar buradan toplanalım yapalım bişeyler...sivasspor formamı giyip galatasaraylıların ortasında sivas diye bağırabilmek mükemmel bi duygu bide 78 de gol yemesek daha güzel olacaktı HErşey sivas için memleketinize duyarlı olun biraz istanbullular bizi utandırdı ama ankara allahın izniyle utandırmaz
devrim_can_58 14.09.2005, 22:15 ARKADAŞLAR NETTEKI ANKARALILAR YAZSIN BURAYA.KENDINI TANITSIN SEMTİ YAZSIN.BURDAN BİRAZ TOPLANSAK HERKES ÇEVRESİNDEKİ SİVASLARI TOPLASA YETER.
BEN YALÇIN- MAMAK
HAYIRLI UGURLU OLSUN... İNS MUVAFFAK OLURSUNUZ... MANEVİ DESTEKLERİMİZ SİZİNLE OLACAKTIR... AYRICA ELDEN NE GELEBİLİRSE...
BROTHERS58 15.09.2005, 14:00 BENCE ANKARA BU KONUDA BASARILI OLACAKTIR,HEM BİR ÜNİVERSİTE KENTİ OLARAK GENC NÜFUSTA BAYA VAR ANKARADA.DİLERİZ YAKINDA BİR DERNEGİMİZ DAHA OLUR SİVAS DISINDA.ALLAH KOLAYLIK VERSİN
ANGARALIYİĞİDOLARA!!!
BROTHERS58 15.09.2005, 14:01 BENCE ANKARA BU KONUDA BASARILI OLACAKTIR,HEM BİR ÜNİVERSİTE KENTİ OLARAK GENC NÜFUSTA BAYA VAR ANKARADA.DİLERİZ YAKINDA BİR DERNEGİMİZ DAHA OLUR SİVAS DISINDA.ALLAH KOLAYLIK VERSİN
ANGARALIYİĞİDOLARA ANTALYADAN SELAMLAR!!
1967_DERNEK_10UR 15.09.2005, 14:28 ASLINDA BÜTÜN BÜYÜKŞEHİRLERE BİR DERNEK LAZIM..
serhankaburcuk 15.09.2005, 14:46 Arkadaşlar bu dernek işi gönül işidir....Ve bu Ankaradaki dernek işine giren kardeşlerimizi kutluyorum...
MAVİ_BERE 15.09.2005, 22:09 BU ŞEKİLDE OLMAZ ANKARA!...
2 tane ankaralı yazı yazdı geri kalan hep yazıların çogunlugu sivasspor derneğinden geldi.....(sivas daki 1967 dernek yönetiminden).....
Anladıgım kadarıyla herkes form da aslan kesiliyor..HERKES asıyor kesiyor ama İCRATE gelince yok kimse orta'da!NEDEN BU?
Arkadaşlar biz sivasspor a 1 günlük deil ölümlük seyirci arıyoruz(forum cocugu değil)
VARSA ÖLÜMÜNE SİVAS DİYEN ANKARA LI BUYRUN SİZE BİR SANS....
KAÇMAK YOK DÖNMEK YOK!!!ÖLÜMÜNE SİVAS DİYEREKTEN BAŞARACAGIMIZA İNANIYORUM BEN....
1967_CLUB_ÖZGÜR 15.09.2005, 22:13 hayırlısı gardas
devrim_can_58 15.09.2005, 22:55 evet sanalla kalmasın bu işler.nasıl buyuk takımların taraftarı varsa...bizde bi buyuğuz heryerde derneğimiz olmalı destek beklıyoruz gerçek destek.
devrim_can_58 16.09.2005, 20:03 hani arkadaşlar kımsede ses yok.biraz ciddiolalım.sadece ankarada değil.heryerde olsun istiyoruz.neden olmasın arkadaşlar!!!
Tarkan ÇeLik 16.09.2005, 21:27 ASLINDA BÜTÜN BÜYÜKŞEHİRLERE BİR DERNEK LAZIM..
BENİ BİLİYO NABİ ÇOK UĞRAŞTIM AMA YOK....KİMSE DESTEK VERMİYOR..OLSUN BEN 1967 GENÇ SİVASSPORLULARIN İZMİR TEMSİLCİSİ OLARAK O DERNEĞİ İNŞ. İZMİRDE AÇACAĞIM!!!
devrim_can_58 16.09.2005, 22:15 EVET DOSTUM İZMİR ANKARA İSTANBUL YANİ BURALARDA KESINLIKLE OLMASI LAZIM.OVUNUYORUZ BUYUĞÜZ DİYE AMA İCRAAT YOK YONETİCİLERDE BU DURUMA EL KOYMALI DESTEK VERMELİ BİRAZ.GONUL İSTERKI HER YERDE Bİ SİVASSPOR DERNEĞİ OLSUN
dernek olmasada temsilcilik olr boş durmayalaım...artık tüm türkiyenin gözü bizim üzerimizde
BEN ANKARADA OTURAN BİR SİVASLI OLARAK VARIM
arkadşlr sessiz kalmayalım ankaralılar sizde varsanız bu projede formu açan arkadaşın özeline mesaj yazın bu şekilde toplanrz
serhankaburcuk 20.09.2005, 16:24 adaşlar dikkat ettim herkes kendi şehrinde bir taraftar derneği kurma çabası içerisinde..Bu çalışmları yapan arkadaşları canı gönülden kutluyorum...Ama dikkat ettiğim bir husus var bu iş ile uğraşan her şehirde bir yada bir kaç kişi...Derneçilik bu şeklide olmaz arkadaşlar...Sivasın insanının biraz duyarsız oldugunu söyleyeyim ve İstanbulda kurulması için çaba harcanan derneği örnek vereyim...Koskoca İstanbulda Sivası ve Sivassporu seven insan sayısı bir elin parmakları sayısı kadar...İstanbulda yaklaşık 2 ay evvel bir dernek kurulma çalışması oldu ve hatta yer tutuldu herşey hazırdı ve bu iş ile uğraşan abilerimin isimlerini buraya yazıyorum;Bunlar ;Tevfik Çevik,Emin Çolak ve İsmail Hakkı Timuçin'dir..Bu abilerimiz uğraştılar ama gereken desteği göremediler...Bu abilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum..
serrkann58 20.09.2005, 16:25 HAYIRLI UGURLU OLSUN... İNS MUVAFFAK OLURSUNUZ... MANEVİ DESTEKLERİMİZ SİZİNLE OLACAKTIR... AYRICA ELDEN NE GELEBİLİRSE...
MAVİ_BERE 04.10.2005, 23:06 1967 ANKARA SİVASSPOR TARAFTARLAR DENEĞİ YAKINDA HİZMETE ACILACAKTIR!
DUYRULUR.....
ADRES:AHMET SEFİK KOLAYLI CADDESİ NO BELLİ DEİL AMA 3 TANE BÜYÜK BİR DÜKKAN BOŞ ONLARDAN BİRİ OLACAK İŞALLAH.........ETLİK/ANKARA
BU DERNEK İŞİNE GÖNÜL VERMİŞ ANKARALI YİĞİDOLAR VARSA BANA ULAŞSIN...
TEL: 0(543) 296 46 98......
LEVENT
1967_DERNEK_10UR 05.10.2005, 00:31 LEVENT GARDAŞ SİVAS DIŞINDA YAPILACAK EN HAYIRLI İŞİ İMZA ATIYORSUNUZ..ALLAH UTANDIRMASIN..
1967_Dernek_Murat 05.10.2005, 01:55 GARDAŞ BU DUYARLI DAVRANISINIZDAN INAN COK GURUR DUYDUK SIZE DERNEKTEDI CALISMALARINIZDA BASARILAR DILER ILGIVE ALAKANIZA COK TESEKKUR EDERIZ
1967SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGI GÖREVLISI.MURAT
1967_DERNEK_MUSTAFA 05.10.2005, 02:00 1967 ANKARA SİVASSPOR TARAFTARLAR DENEĞİ YAKINDA HİZMETE ACILACAKTIR!
DUYRULUR.....
ADRES:AHMET SEFİK KOLAYLI CADDESİ NO BELLİ DEİL AMA 3 TANE BÜYÜK BİR DÜKKAN BOŞ ONLARDAN BİRİ OLACAK İŞALLAH.........ETLİK/ANKARA
LEVENT
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ GENEL MUHASİBİ..
gercek58li 05.10.2005, 02:19 Genelde büyük sehirlerde cok iyi olur böyle calismalar.
Ankara ninda Istanbul kadar takimi var Süperligde. Sivasspor orada oynadigi zaman,en azindan seyirci organizesi yönünde faydali olur.
Basarilar diliyorum,insallah yaparsiniz...
levent hayırlı olsun... çalışmalarında başarılar dilerim... inş bu sekilde ankaradaki taraftarları bir araya toplayabilirsiniz...
İŞALLAH BAŞARIRSINIZ.
ŞİMDİDEN BU GAYRETLERİNİZİ KUTLARIM.
ALLAH YARDIRCINIZ OLSUN.
BÖYLE KALICI BİR HİZMETE ÖNCÜ OLMAK NE GÜZEL BİR DUYGU.
SAĞOLUN,VAROLUN.
EMEĞİNİZE SAĞLIK.
LEVENT GARDAŞ HAYIRLI OLSUN BAŞKENTİMİZDE SİVAS ADINA YAPACAGINIZ HAYIRLI İŞ İÇİN SİZE BAŞARILAR DİLERİM.
Levent gardaş, öncelikle bu çalışmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Allah utandırmasın.
Ankara'da bu derneğimizin iyi işlere imza atacağını biliyoruz...
serrkann58 05.10.2005, 09:07 hayırlı olsun... çalışmalarında başarılar dilerim... inş bu sekilde ankaradaki taraftarları bir araya toplayabilirsiniz...
hep destek tam destek
gençler maçına yetişmez ama dernek işi olursa sadece mamaktan diğer ankaradakı maçta bi organizasyonla o stadı dolduracağımıza soz veriyorum.
1967_CLUB_ÖZGÜR 15.10.2005, 00:10 1967 ANKARA SİVASSPOR TARAFTARLAR DENEĞİ YAKINDA HİZMETE ACILACAKTIR!
DUYRULUR.....
LEVENT
|