Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle bir yenilgi beklemiyordum

mustafa5758
09.07.2009, 18:37
http://www.sporx.com/images/1/29/6809_B_bulentuygun028.jpg

"Böyle bir yenilgi beklemiyordum"
Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Hollanda 1'inci Lig takımlarından Heerenven'e 5-0 yenilen Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Böyle bir yenilgi beklemiyordum" dedi.

"OYUNCULARIM İSTEKSİZDİ"

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında temsil edeceklerini hatırlatan Bülent Uygun, hazırlık dönemi olması nedeniyle futbolcularının sahada isteksiz bir futbol ortaya koyduğunu anlatırken şöyle devam etti:

"Ama bu futbol, ne kendilerine ne de Sivasspor'a yakışmadı. Eksikliklerimizi en kısa zamanda tamamlayıp kadroyu şekillendireceğim. Çünkü önümüzde bizi bekleyen zorlu Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları var. Bir an önce kendimizi toparlamalıyız. Oynadığımız futbol, bize yakışmadı. 12 Temmuz'da Meksika'nın güçlü temsilcisi Chivas ile bir karşılaşmaya daha çıkacağız. Bu karşılaşmada Sivasspor gerçek kimliğini sahaya yansıtacak. Eksiklerimizi kısa zamanda tamamlayıp kendimize geleceğiz."

"OLAYDAN ÜZGÜNÜM"

Maçtan sonra yardımcı antrenör Murat Göksu'nun Trabzonspor taraftarı olduğu belirtilen bir kişiyle yaşadığı tatsızlık üzerinde konuşmak istemediğini belirten Bülent Uygun, sadece, "Olaya üzgünüm" demekle yetindi.

Kaynak : Sporx

serhatcan
09.07.2009, 18:45
http://www.sporx.com/images/1/29/6809_B_bulentuygun028.jpg

"Böyle bir yenilgi beklemiyordum"
Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Hollanda 1'inci Lig takımlarından Heerenven'e 5-0 yenilen Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Böyle bir yenilgi beklemiyordum" dedi.

"OYUNCULARIM İSTEKSİZDİ"

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında temsil edeceklerini hatırlatan Bülent Uygun, hazırlık dönemi olması nedeniyle futbolcularının sahada isteksiz bir futbol ortaya koyduğunu anlatırken şöyle devam etti:

"Ama bu futbol, ne kendilerine ne de Sivasspor'a yakışmadı. Eksikliklerimizi en kısa zamanda tamamlayıp kadroyu şekillendireceğim. Çünkü önümüzde bizi bekleyen zorlu Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları var. Bir an önce kendimizi toparlamalıyız. Oynadığımız futbol, bize yakışmadı. 12 Temmuz'da Meksika'nın güçlü temsilcisi Chivas ile bir karşılaşmaya daha çıkacağız. Bu karşılaşmada Sivasspor gerçek kimliğini sahaya yansıtacak. Eksiklerimizi kısa zamanda tamamlayıp kendimize geleceğiz."

"OLAYDAN ÜZGÜNÜM"

Maçtan sonra yardımcı antrenör Murat Göksu'nun Trabzonspor taraftarı olduğu belirtilen bir kişiyle yaşadığı tatsızlık üzerinde konuşmak istemediğini belirten Bülent Uygun, sadece, "Olaya üzgünüm" demekle yetindi.

Kaynak : Sporx

yaptığınız tranferlerle dahada büyük yenilgilere bence kendinizi hazırlayın. sen gerçekten sivassporu düşünsen borcu harcı olmayan bir kulüpten ligin en iyi defans oyuncusunu sudan ucuza satmazdın. dahada önemlisi şampiyonlar liginde oynamak için satmazdın. ama kafalarımız karışık.gerçekten sivassporumu düşünüyorsun diye taraftarlarında tereddütleri olmaya başladı.bilicayı 2.7 milyon avroya verdin . medem amacın sivassppora para kazandırmaksa. neden mehmet i 3.5 milyon avroya vermedin.serveti aldığınız zaman ne şampiyonmlar ligi amacı vardı ne ueefa kupası amacı vardı ne şampiyonluk amacı. ama yasin gibi bir adamı alıyorsun ve şampiyonlar liginde oynayacaksın. sen gerçekten bizimi yokda kendinimi kandırıyorsun. ortasaha diye bişey yok yapılan transferlere bak.hocaa aslında sen bile şoktasın gibi. halla şampiyonlar liginde oynama fırsatını yakaladığına sende inanmıyorsun.

yiğidomustafa
09.07.2009, 18:49
Ya Sivassporumuzun işi hiç belli olmuyo biri deseki SiVasspor 5-0 yenilecek sadece güleriMmm

muratugur58
09.07.2009, 19:00
kimsenin bülent uyguna laf söylemeye hakkı yok.takım şöyle böyle diyosunuz bursa ortalarda oynuyor adamlar on bin kombine satıyor.bundan utammamız lazımken birde takım ve antranör eleştiriyoruz.biz önce kendimizi eleştirelim ben bundan altı yedi sene önce üçüncü liglerde tarlarda bu takımı izliyordum .bu insanlar bize şampiyonlar ligi elemeleri oynatıyor.bunların hepsinden allah razı olsun .bagzı örümcek kafalılar bunrı göremez.....

FuRKyPaSa
09.07.2009, 19:09
bence yenilmemiz iyi oldu takımımız eksiklerini gördu ve onların ustunde yoğunlasacaktır

nejmi58
09.07.2009, 19:13
taraftarlik sadece iyi günde takimi desteklemekle olmuyor. asil isler iyi gitmedigi zaman destek vermek lazim. bu maglubiyeti bu kadar abartmaya gerek yok, henüz hazirlik dönemindeyiz, futbolcular tam kapasite oynamiyor.
ve sonuc olarak bu takimin bu kadar basarili olmasindaki en büyük etkenlerden birtanesi bülent uygun´dur. kimsenin ona bir laf söylemeye hakki yok diye düsünüyorum.
basaridaki etkenlerden birtanesi bülent uygun dedim, diger etkenler ise yönetim ve futbolcular.... yani kusura bakmayin taraftarin bence hicbir katkisi yokkkk, maalesef.....

özgühertaş
09.07.2009, 19:17
kimsenin bülent uyguna laf söylemeye hakkı yok.takım şöyle böyle diyosunuz bursa ortalarda oynuyor adamlar on bin kombine satıyor.bundan utammamız lazımken birde takım ve antranör eleştiriyoruz.biz önce kendimizi eleştirelim ben bundan altı yedi sene önce üçüncü liglerde tarlarda bu takımı izliyordum .bu insanlar bize şampiyonlar ligi elemeleri oynatıyor.bunların hepsinden allah razı olsun .bagzı örümcek kafalılar bunrı göremez.....

HELAL OLSUN ARKADAŞIM HEP DESTEK TAM DESTEK

superglam
09.07.2009, 19:17
Hocam macı tv de seyretmek için oturdum. Takımı gördüm 5 yeriz dedim.. Tabi normal bir herenven için söylemiştim.. Ama işin kötüsü karşı takımı gördüm bu takıma 5 atsak sevinmezdim de.. Anlayan anladı..

özgühertaş
09.07.2009, 19:18
taraftarlik sadece iyi günde takimi desteklemekle olmuyor. asil isler iyi gitmedigi zaman destek vermek lazim. bu maglubiyeti bu kadar abartmaya gerek yok, henüz hazirlik dönemindeyiz, futbolcular tam kapasite oynamiyor.
ve sonuc olarak bu takimin bu kadar basarili olmasindaki en büyük etkenlerden birtanesi bülent uygun´dur. kimsenin ona bir laf söylemeye hakki yok diye düsünüyorum.
basaridaki etkenlerden birtanesi bülent uygun dedim, diger etkenler ise yönetim ve futbolcular.... yani kusura bakmayin taraftarin bence hicbir katkisi yokkkk, maalesef.....

İŞTE BÖYLE OLUMLU YAZILAR YAZARAK TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HER BERABER OLMALIYIZ.

07reis58
09.07.2009, 19:23
tamam iyi günde kötü günde takımımıza sahip çıkmalıyız bunda hepfikiriz ama öneleme oynucak takımdaki iyi oyuncuları gönderıp yerıne alınan oyuncular yerıne mevcut kadroya takvıye yapsk daha ıyı olmazmıydı açıkcası ben bu futbolla elemelerden umutsuzum...

talebe58
09.07.2009, 19:33
arkasaşlar boş verin onu bunu sivas ilerledimi geriledimi tabi ilarle seğilmi bu sivasın iyi işler yaptını gösterir taha iyi işler yaptını da göreceğiz yeterki ümidimizi ve desteğimizi çekmeyelim
satılan oyunculara gelinçe giden ditsin boş verin kaln lar yeter iş bir yürekten oynamakta hepsi bir olursa biz yine başarılı oluruz Allahın izniyle

talebe58
09.07.2009, 19:34
arkasaşlar boş verin onu bunu sivas ilerledimi geriledimi tabi ilarle seğilmi bu sivasın iyi işler yaptını gösterir taha iyi işler yaptını da göreceğiz yeterki ümidimizi ve desteğimizi çekmeyelim
satılan oyunculara gelinçe giden ditsin boş verin kaln lar yeter iş bir yürekten oynamakta hepsi bir olursa biz yine başarılı oluruz Allahın izniyle

teşekkürler ............................

mfegri
09.07.2009, 19:37
arkadaşlar olur bunlar lig arasında da gittik shaktar doneks i yendik uefayı alan takımı olur böyle şeyler yeterki önemli maçlarda olmasın bu maçlarda olsun ki eksiğimizi görelim

ferhat_58_oğuz
09.07.2009, 20:08
tabi iyi günde kötü günde yanında olacağız zaten kötüde bir şey yok altı üstü hazırlık maçı ama eğe bu takıma defans ve orta sahaya takviyeler yapılmazsa bırakın ligde iddayı ilk 10 bizim için iyi şans olur bakalım diğer maçlarda göreceğiz daha ilk maç bi tölarans olsun

selami99
09.07.2009, 20:35
bu bulent o kaleci antironorunu kovmali sivas hep kavga icinde biz sivaslilar olarak cok etkileniyoz sivasin formasini giyiyosan ve ekmegini yiyosan kavga etmiycen bu sakaryaliymis zaten ama sivasli kotu oluyo

yigidoilyas
09.07.2009, 21:03
Arkadaş ne demek taraftarlık iyi günde kötü günde olurmuş. biz herzaman sivas sporun yanın dayız kalıcı olan bizleriz. fakat 1 olur 2 olur lan adı sanı duyulmamış bir takımdan 5 yersen sen ön elemeyi geçmen mucizeden de öteye giderr. bunu birde benim gibi adam söylüyorsa ben şaşırmam. sivasın yüzde yüz yenilecegini bilsem idaa da yinede sivas spora basarım. okadar fanatigim. bulundugum memleketten sivasa gider maç izlemeye.

yigidoilyas
09.07.2009, 21:09
HİÇ KİMSE SAKIN KONUŞMASIN EKSİK OYUNCULAR VARDI DİYE. HERKES KENDİ OYUNNUNA BAKSIN ALDIGI PARANIN HAKINI VERSİN. KİMSEYİ KULUBEDE OTURSUN DİYE ALMADIK. BİRDE MEHMET YILDIZI BEYENMEYENLERE KAPAK OLSUN BU MAÇ ANLAYAN ANLADIII??? BÜLET HOCAM NE DEMEK İSTEKSİZLERDİ ADAMLAR CANLI YAYINDA VERİYOR MACI BİZ BEY EFENDİLERİN İSTEGİNİMİ BEKLEYECEGİZ CİDİ OLMAZLARSA ACIK KONUŞMAK LAZIM YALAMA EDERLER ADAMI.. BİR MAÇ DAHA BÖYLE EDERLERSE ÇOK ÇEKEMEYENİMİZ VAR ONLARI GÜLDÜRÜRSÜN. TARAFTARI DA KIZDIRIRSIN.:confused:

mfo
09.07.2009, 21:45
hepinize slm hocayı eleştiren arkadas bülent hoca kadar sıvası düşünse bu eleştiriyi yapmaz 5 sene önce sivas şampiyonluğu son maçta kaçıracak bu durumlara gelecek deselerdi inanmazdı hoca bi şey yapıyosa vardır bı bıldıgı gecen sene kım bılıyodu bılıcayı gelen oyuncuların hangisisni tam anlamıyla tanıyoruz ne bılıyosun onlaradan daha ıyı olmayacağını bülent hocaya laf yok unutmayın en buyuk şansımız hocamızdır.

karahisarli
09.07.2009, 22:15
mahalle takimina transfer olmadiniz beyler adam gibi oynayin sahada birtek uyumadiginiz kaldi yenilin ama mücadele ederek

selami99
09.07.2009, 22:20
kardes bulent uygunun katkisina lafimiz yok ama katkisi oldu diye hep kavlarin icindemi olmasi gerekiyo bu adamin yapisinda var bu benim sivasli kimligime zarar veriyo iki kisi kufur etti diye koskoca kaleci antironorunun yumruk yumruga kavgami etmesi gerekiyo boyle rezillikmi olur

selami99
09.07.2009, 22:21
nerde antirenor karakolda abi adam dovdude boylemi diycez

selami99
09.07.2009, 22:22
ayrica kendi sitelerinde sivaslilar hep boyle zaten isleri gucleri kavga etmek diyen lavuklarada duyurulur sivasspordaki sivasli olmayanlarin olaylaridir hic bir sivasli bu kadar dusuk olamaz

srkntrn
09.07.2009, 22:40
ben hala aanlamadim banko topcumuz bizi kac macta kurtaran thumu neden gonderdik adam cogu mactaa takimin en iyisiydi

galipgelen
10.07.2009, 01:13
1) Murat Erdoğan neden banko 11 de oynatılmıyor? Eğer orta sahada takımı yönetecek bir yeni transfer gelmeyecekse , bence oyun Murat'ın üzerine kurulmalı ,ona daha çok sorumluluk verilmeli ve motive edilmeli.
2) Takım farklı sistemleri oynayamıyor. İlerde Kamanan var, halen M. Yıldız varmış gibi oynuyoruz.
3) Kanatlar çalışmadı son maçta. Özellikle Abdurrahman'ın bulunduğu kanattaki problem giderilememiş. Ne ileri çıkıp extra birşey yapıyor, ne de asli defans görevini.İyi niyetine kuşku yok Abdurrahmanın ama Bülent Uygunun oraya bir çare bulması gerek.
4) Daha kombinemi almadım, yıldız transfer beklemiyorum.Sivasspor amatör ruhla ve fedakarca , ama profesyonelyonelce ve zeki bir oyunla, takım ruhu ve oyunuyla bugünlere geldi. Sanki son maçlarda bu ruh gitmiş. Hırsını fairplay çerçevesinde sahaya verenler, Murat Erdoğan, Hayrettin, Faruk ' u beğendim.
Titreyin ve kendiniz gibi oynayın. Ben de kombinemi alıp yense de yenilse de azimle,elinden geldiğince oynayan Sivassporumu seyredeyim.

subasi29
10.07.2009, 01:16
bizde beklemiyorduk hocam ama unutma sana guvenim sonsuz kendi adima yaziyorum..sen busenede bizi ucuracaksin

karahisarli
10.07.2009, 02:46
kardes bulent uygunun katkisina lafimiz yok ama katkisi oldu diye hep kavlarin icindemi olmasi gerekiyo bu adamin yapisinda var bu benim sivasli kimligime zarar veriyo iki kisi kufur etti diye koskoca kaleci antironorunun yumruk yumruga kavgami etmesi gerekiyo boyle rezillikmi olur

benimde sivasli kimligimi yüceltiyor bülen hoca ve ekibi helal olsun o adam hastanelik olmaliydi

selami99
10.07.2009, 02:55
hadi git isine dengesiz dengesiz yazipda adamin asabini bozma dagdami yasiyoruzki kavgayla yucelicez.biz sivasliyiz kendimi o geri zekalilarla bir tutmayalim.bu olayi o koca burunlular yapsaydi burda gulerdik ne geri zekali hocaymis diye

58ÖREN58
10.07.2009, 03:03
Arkadaş ne demek taraftarlık iyi günde kötü günde olurmuş. biz herzaman sivas sporun yanın dayız kalıcı olan bizleriz. fakat 1 olur 2 olur lan adı sanı duyulmamış bir takımdan 5 yersen sen ön elemeyi geçmen mucizeden de öteye giderr. bunu birde benim gibi adam söylüyorsa ben şaşırmam. sivasın yüzde yüz yenilecegini bilsem idaa da yinede sivas spora basarım. okadar fanatigim. bulundugum memleketten sivasa gider maç izlemeye.
ASLANIM SEN HEMEN SINIRLENMISSIN ALLAHBILIR SEN MACA FILAN GITSEN KESIN SAHAYA INERSIN SEN SAKIN MACA FILAN GITME BIRDE SEN BUTAKIMIN HANGI ULKENIN TAKIMI OLDUGUNU BILIYONMU HIC BAKTINMI TARIHINE BENCE BI BAK GOOGLE HERENVEN DIYE YAZ KARSINA CIKAR O TAKIMIN TARIHI KACTANE SAMPIYONLUGU VAR ONUDA SAY BENCE SONUCTA BI HAZIRLIK MACI BU YENSEN NOLUR YENILSEN NOLUR SABIR SABIR SABIR HEYCANNANMA

Salim58
10.07.2009, 03:48
gerekli eksiklikler tamamlanır ve en kısa sürede toparlanırız inşallah

aslanefe58
10.07.2009, 04:50
bu sitede bazı arkadaşlar eleştiri ile kötü niyeti ayıramıyor. unutmayalım ki bülent uygunu edebiyle eleştirenlerde sivas için sivasspor için eleştiri yapıyorlar. hocanın başarısız olduğunu yönetimle birlikte takımı nereden nereye getirdiğini kimse inkar edemez. ancak unutulmamalı ki başarıların arkasına sığınırsak yerimizde sayarız hatta gerileriz. takıma acilen çok iyi bi stoper ve bi oyun kurucu gerekiyor. bunu zaten herkeste görüyor. bülent uygunu ve yönetimi eleştirenleri de dinlemek ve saygı göstemek lazım. bence bazı noktalarda maalesef çok haklı çıkacaklar gibi....

ceylanonur
10.07.2009, 08:52
Merhaba ben bir Beşiktaş lı olarak Sivasspor u çok seviyorum ama Bülent Uygun u son 3-4 aydır Sivasspor gibi bir takımı hak etmediğini düşünüyorum. Size bir sözünü hatırlatmak isterim: Ligde ve kupada oynanan 2 Fenerbahçe yenilgilerinden sonra konuyla alakası olmayan ve direk olarak diğer 2 büyük takımı hedef alan "ben 5 yerim 7 yerim 6 yemem" gibisinden bir cümle kullanmıştı. Bence Sivasspor Bülent Uygun ile yollarını bu sezon başı itibariyle ayırmalı, çünkü bir hazırlık maçında bile oynattığı oyun ile Türkiye Ligi 2. si bir takımın sıradan bir takımdan 5 yemesine gerçekten üzüldüm. Ama bir başka konu Bülent Uygun da sözünü tutmuş oldu... Sivasspor a başarılar...

GrP_GARDAŞLAR
10.07.2009, 09:06
yaptığınız tranferlerle dahada büyük yenilgilere bence kendinizi hazırlayın. sen gerçekten sivassporu düşünsen borcu harcı olmayan bir kulüpten ligin en iyi defans oyuncusunu sudan ucuza satmazdın. dahada önemlisi şampiyonlar liginde oynamak için satmazdın. ama kafalarımız karışık.gerçekten sivassporumu düşünüyorsun diye taraftarlarında tereddütleri olmaya başladı.bilicayı 2.7 milyon avroya verdin . medem amacın sivassppora para kazandırmaksa. neden mehmet i 3.5 milyon avroya vermedin.serveti aldığınız zaman ne şampiyonmlar ligi amacı vardı ne ueefa kupası amacı vardı ne şampiyonluk amacı. ama yasin gibi bir adamı alıyorsun ve şampiyonlar liginde oynayacaksın. sen gerçekten bizimi yokda kendinimi kandırıyorsun. ortasaha diye bişey yok yapılan transferlere bak.hocaa aslında sen bile şoktasın gibi. halla şampiyonlar liginde oynama fırsatını yakaladığına sende inanmıyorsun.

kardeş tam hislerimizi tercüme etmişsin helal sana

vahit5834
10.07.2009, 09:15

ZATEN TOPA AYIĞINI VURMAYANLAR ELEŞTİRİYOR HERKES SUÇU KENDİNDE ARASIN ARKADAŞLAR

PRoFeSSioNaL
10.07.2009, 09:48
Hocam Biran Önce eksikleri Görüp Telafi Etmenizi iStiyoruz.

BataNay
10.07.2009, 09:51
Hazırlık maçı adı üstünde 15-0 yenilsen ne yazar.amaç eksikliği,uyumu,yetenekleri görmek.çıkan sonuca görede şekillenmesidir takımın.eleştiri olacak yapacağızda ama bu maç eleştiri için bi kriter olmamalı diye düşünüyorum.bilica süper ligin en iyi futbolcusuydu..ben satılması taraftarı olmadım..satılsa bile bu fiyata asla!..topuz dahamı kaliteki !..kadroyu hiç mi hiç bozmadan orta sahaya ve forvete var olan futbolcularımızı yedek bırakacak 4 tane (2 orta saha,2 forvete) adam akıllı karakterli futbolcu alırdım ve öylecede yoluma devam ederdim....herkese sevgiler.

Diagnosismurder
10.07.2009, 11:30
tamam sivasspor un eksik futbolcuları vardı ama oynayan oyuncularda amatör değilki 5 tane yemememiz lazımdı bnce bole futbol oynanırsa sivasın champıons ligi ön elemelerinde başarılı olacagına inanmıyorum karsımıza heereven den güclu takımlar cıkacak onlar karsısında ne yapacagız vallaha merak ediyorum:mad:

spidey58
10.07.2009, 11:57

Çok güzel söylemişsin hocam.Bence de şimdiden karalar bağlamaya gerek yok sonuçta bir hazırlık maçıydı sadece.

58_sivas_1987
10.07.2009, 12:10
bence takımımız çok kötü oynadı ama yaptıgımız transferler iyi bence bir orta saha bir defa defans oyuncusu alırsak saglam bu takım çok iyi futboıl oynar bence

58_sivas_1987
10.07.2009, 12:13
bazı arkadaşlar blica yok şu fiyata sattılarr felan diye yazmışlar tmm biraz ucuza verdik ama sonuçta blica 30 yaşında bir futbolcu bir senede oynasaydı bizde hiç para etmezdi bu konudada bülent uyguna laf atan arakadaşlar var blicayı romanya liginin sonuncu bitireen bir takımdan bulup getiren teknik direktöre teşekkür edeceginize adamı yerden yere vuruyorsunuz

mustafa_kavak58
10.07.2009, 12:48
bence defans cok hata yapiuyo bilica gitti hemen anlasildi yasin bilicanin yerini zannedersem dolduramaz keske defansa iyi bir transfer yapsaydik okadra forvet alacagmiza bilica simdi bu takimda olsaydi takim süper olacakti

gecen sene forvet de sikintimiz vardi defans süperdi orta saha normal di bu sene ise forvet iyi olacak gibi ama defans durumu kötü orta hic bior degisklik yapilmamis ayni gecen sezonki gibi iyi bir transfer yok orta sahaya

namouchi alcaklardi orta alana olmadi dayro moreno trabnsferi de gerceklesmedi cihan yilmazi aldilar karsiyaspordan sivasspora ne kadar faydali olur bilemiyorum.

1 tane orta saha oyuncusunlan görüsüyolarmis güney afrika milli takimda oynuyomus .

35izmir58
10.07.2009, 15:24
sayıa yıdolar sakın beş kol yedik dıye üzülmeyın hazırlık macları ölcü olmaz ama benı rahatsız eden oyuncuların isteksiz olmaları fakat normal düşünursen bu sıcakta takım yarırarıya yenı söz konusu anlaşmaları kardeşlik baglarını saglamak bunu saglarlarsa ümüyorum takım iyi olacak hazırlık macları ölçü olmaz rahat olun başarılar diler saygılar sunarım muharrem kaptan

selimdelen
10.07.2009, 19:01
trabzonlular ile anlasamıyormuyuz nedir sorun yoksa iptal edilen mactan sonra trabzonlularla aramız mı acıldı da kapanmıyor bulent uyguna surekli hakaret eden taraftarın trabzonlu oldugunu ok udum herhangi b ir sorun yok ligin ilk haftasında trabzonu rahat yener fener ile berabere kalırız sonrasına mevla kerim de sampıyonlar lıgı wayy wayy wayyy arsenal sivasspor mac yapsın abartılı bır yenılgı deılde 2,1 yenılsın elensın hele gruplara kalsın daha da bisi beklemek bile gerekmez ama kım bilir ben ilk eleme deılde ıkıncı elemede sivassporu canı gonulden desdekleyerek lakin icimdende mumkun deil demeden edemiyorum bulent uygunu cekemeyenler ortadan catlasın trabzonlularda akıllı olsunlar sahada yapsınlar ne yapıyorsa yapamıyorsa bısı susacak sınız arkadas susacaksınız yoksa susturulursunuz alkol almıs gelmıs agzına gelenı soyluyor kim olsa sinir harbi yasar kimse buyuk takımın buyuk adamıı ornek olmalı dıye susmalı demesın ınsanız sonucda duygu ve dusuncelerımız var bırısı yaptıgınız ısı ıkı kere elestırsın ki soverek bakın o zaman levye ıle adama dalıyormusunuz dalmıyormusunuz empaty beyler empaty helal olsun sivasspora samp şampiyonlar ligine katıldı helal olsun şampiyonluk adayı olarak rakiplerini korkutarak baslıcak lige helal o ls un hedefini bu sezon şampiyonluk diyebiliyor itirazı olanmı var çatır çatır çatlasın