GokhanTurna
16.07.2009, 16:09
http://www.medyaspor.com/Files/Images/20090622_sampiyonlar_ligi_kura _1.JPG
Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu kuraları yarın İsviçre'de çekilecek.
Nyon kentindeki kura çekiminde, Türk takımlarından Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi 3. eleme turundaki, Fenerbahçe ile 2. eleme turunu geçmesi halinde Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundaki rakipleri belli olacak.
Kura çekimi Şampiyonlar Ligi için TSİ 13.00'te, UEFA Avrupa Ligi için de TSİ 14.30'da başlayacak.
Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçları 28-29 Temmuz, rövanşları 4-5 Ağustos tarihlerinde, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçları 30 Temmuz, rövanşları ise 6 Ağustos'ta yapılacak.
Metal Gear
16.07.2009, 16:13
Steau Bükreş sanki..:)....................
ora_lee_chicano
16.07.2009, 16:34
... kolay diye bi takim yok...
her takim iyidir!! ..
hayirlisi.. insallah tur'u geceriz :rolleyes:
sefa1453
16.07.2009, 16:38
inşallah anderlect gelirrrrr.................
DEĞERLİ YİĞİDO KARDEŞLERİM VE BU TAKIMA GÖNÜL VERENLER
STADIMIZI İSTİYORUZ DİYE BİR KAMPANYA BAŞLATALIM MAÇLARA ELİMİZDE " SÖZVERİLEN STADIMIZI İSTİYORUZ PANKARTLARI İLE GELELİM" BU İŞ BEKLEMEYLE OLMAZZZZZ
bu arada en babayiğidi gelsin ki boyunun ölçüsünü alalım
rakiplerin hepsi güçlü bizim takımda bu yuıl daha iyi,adamgibi oynarsak tur bizimdir yok olimpiyakos maçı gibi oynarsak (kamanan çıkmadan iyiydik) degil tur fark yeriz bunuda nistemeyiz.kapasitemiz var türk transferlerimiz çok iyi ersen olsun erman olsun ugur olsun çok faydalı olacaklar.agbetu ve menbaba için aynı şeyleri söylemek isterdim ancak onlar şu haliyle takıma getirisi olmaz gibi gözüküyor.
07reis58
16.07.2009, 17:36
hangi takımın defans hattı daha bozuksa o gelsin rakib takımı zaten çözemıyoruz ...
ahmet ata
16.07.2009, 17:41
inşallah hayırlısı hangi takımsa o gelsin
Allah mahcup etmesin. Sivas yenilsin diye bekleyen çok namussuz var. Allah boynumuzu bükmesin. Haydi hayırlısı....
Hayırlısı olur inşallah ... Bu turu kesinlikle geçmemiz gerekiyor ... Başarılar Yiğidolar ...
takım hakkında hayırlısı olsun .ınsallah kım gelırse gelsın ustesınden gelebılırız. benım gonlum anderlechtı cekıyo. ama hayırlısı olsun artık.allah yardımcımız olsun..
MeRt5858show
16.07.2009, 22:24
sivassporumuz için en iyisi kimse o cıksın anderlecht gönlümden geciyo onuda söyliyim:D:D:D
subasi29
16.07.2009, 22:46
simdiden hayirli olsun,gecen gun ruyamda gordum benfica cikmisti ;d uyandim kendi kendime oglum ne ayak benfica yokki dedim :D insallah belcika temsilcisi cikar
namouchi
16.07.2009, 23:18
aha buaraya yazıyorum yarın saat 13.de çekilecek kuaralarda rakibimiz CELTİC olacak.içime doğdu.benim içime doğdun mu doğru çıkar.
SİVASSPOR-CELTİC
GokhanTurna
17.07.2009, 12:41
Hadi bakalım yunan veya belçika gelsin
hangi kanal gösteriyo kura cekilisini