Orijinalini görmek için tıklayınız : ISTE BILET FIYATLAR anderlecht fc
aykut-akay 18.07.2009, 00:43 http://www.rsca.be/photodbase/articles/CLdraw170709.jpg
Sporting Anderlecht will take on the Turkish Sivasspor in the third preliminary of the Champions League on Tuesday 28th July 2009. The prices for the match against the Turkish vice-champions have been announced and range from 6 to 30 Euros. RSCA’s season-ticket holders have the advantage of a priority period, which will run from Monday 20th July up to and including Friday 24th July 2009 (*). Free sales will start on Saturday 25th July.
Ticket offices will be open before the match against Genoa, but the ticketing request that the fans should pass by as soon as possible to prevent queues. During the priority period, only the season-ticket seat can be bought. For this, you have to present your season ticket(s).
Free sales will start on Saturday 25th July and will run up to and including Monday 27th July. During free sales, four tickets can be bought per identity card. Out of safety precautions, only persons whose names are present in our database will be able to buy tickets (i.e. persons who have already bought tickets in the past).
Ticket offices will be closed on the night of the match.
How to order tickets:
1. You can only buy tickets at the ticketing, paying in cash, by switch card or by RSCA Card
2. You can not order tickets through remittance
3. You can not order tickets through www.ticketingonline.be
Ordering by phone or e-mail is not possible.
(* ticketing will be closed on Tuesday 21st July 2009)
http://www.rsca.be/article.php?aid=24108&menu=1
http://www.rsca.be/photodbase/articles/ticketing-rsca-sivasspor.jpg
Metal Gear 18.07.2009, 00:52 6-30 Euro arasında değişiyormuş..Kombinesi olanlar 20-24 Temmuz arasında,diğerleri 25-27 Temmuz tarihleri arasında alabilecekler..Bir kimlik nosuyla 4 bilet alınabiliyormuş..Sadece, kulübün veritabanında yani daha önceden de bilet almış kiiler bilet alabileceklermiş..
EmeryKadikoy 18.07.2009, 00:57 baya iyi fiyatmış :)...........
aykut-akay 18.07.2009, 03:53 gidecek arkadaslarla bir kordine yapsak ????????????
tekdoktirin 18.07.2009, 03:56 TABİKİ İMKANI OLANLAR GİTSİN İYİ OLUR ARKADAŞLAR
belcikadan olan arkadaslar varsa yardimci olsun ltf ben paristen gelecegim
tekdoktirin 18.07.2009, 06:31 EV ALLAH ABİ HERKES SENNİN GİBİ SIVASLI OLSA AMA NERDE ÇOK ZAYIFIZ ÇOK YANİ MİLLİYETÇİ DEİLİZ ABİ BANA ÖYLE GELİYOR ,,,, ALP ERENLER
ademgoze 18.07.2009, 07:56 http://www.rsca.be/photodbase/articles/CLdraw170709.jpg
Sporting Anderlecht will take on the Turkish Sivasspor in the third preliminary of the Champions League on Tuesday 28th July 2009. The prices for the match against the Turkish vice-champions have been announced and range from 6 to 30 Euros. RSCA’s season-ticket holders have the advantage of a priority period, which will run from Monday 20th July up to and including Friday 24th July 2009 (*). Free sales will start on Saturday 25th July.
Ticket offices will be open before the match against Genoa, but the ticketing request that the fans should pass by as soon as possible to prevent queues. During the priority period, only the season-ticket seat can be bought. For this, you have to present your season ticket(s).
Free sales will start on Saturday 25th July and will run up to and including Monday 27th July. During free sales, four tickets can be bought per identity card. Out of safety precautions, only persons whose names are present in our database will be able to buy tickets (i.e. persons who have already bought tickets in the past).
Ticket offices will be closed on the night of the match.
How to order tickets:
1. You can only buy tickets at the ticketing, paying in cash, by switch card or by RSCA Card
2. You can not order tickets through remittance
3. You can not order tickets through www.ticketingonline.be
Ordering by phone or e-mail is not possible.
(* ticketing will be closed on Tuesday 21st July 2009)
http://www.rsca.be/photodbase/articles/ticketing-rsca-sivasspor.jpg
Spor Anderlecht, Türk Sivasspor almak için Şampiyonlar Ligi ve ön Salı 28 Temmuz 2009 üçüncü. Türk yardımcısı karşı maç için fiyatları şampiyonu ilan edilmiş ve 6 ila 30 Euro arasında değişir. Thecyberdemon's mevsim-bilet sahipleri) öncelik dönemi olan (* Pazartesi 20 Temmuz kadar ve Cuma 24 Temmuz 2009 de dahil olmak üzere sürecektir avantajı var. Ücretsiz satış Cumartesi 25 Temmuz tarihinde başlayacak.
Bilet ofisleri cenova karşı maç öncesi, ama bilet istek, fanlar hemen Kuyrukları önlemek mümkün geçmek gerektiğini açık olacaktır. Öncelik dönemde, sadece mevsim-bilet koltuk satın alınabilir. Bunun için, bu sezon bilet (ler sunmak zorunda).
Ücretsiz satış Cumartesi 25 Temmuz ve başlayacak kadar devam edecek ve 27 Temmuz Pazartesi dahil. Ücretsiz satış sırasında dört bilet kimlik başına satın alınabilir. Out güvenlik tedbirleri, sadece kişi Adları Veritabanımızda zaten geçmişte bilet almış) (yani kişilik bilet satın almak mümkün olacaktır mevcuttur.
Bilet Ofisleri maçın gecesi kapalı olacak.
Nasıl bilet için:
1. Sadece 'da bilet satın alabilecekleri bir bilet, nakit geçiş kartı veya thecyberdemon Kartı ile ödeme
2. Size havale yoluyla bilet sırası değil
3. Sen www.ticketingonline.be üzerinden bilet sırası değil
Telefon veya e mümkün değildir-posta ile sipariş.
(* Bilet Salı 21 Temmuz 2009 tarihinde) kapalı olacak
gidecek arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler
kangalli58yasin 18.07.2009, 14:23 bende gitmeyi düsünüyom - bari türkiyeye gidemedim o zaman burda maca gideyim ! ben almanyadan köln yakinindan gelecegim- zaten bisey degil 200 km sadece 2 saatlik yol iste -
LÜTFEN imkani olan bütün Sivasli Gurbetciler gelsin !!
Biletleri simdi nerden alabilecegiz ?! mac öncesi nerden ?! tam anlamadim simdiye dek
birde bunlarin tribün numaralari stadin neresi oluyor onuda bilmiyom - bizim maraton gibi bir tribünde oturmak isterim !
avrupada yıgıdoları bu maca beklıyoruz haydı yıgıdolarrr
aykut-akay 18.07.2009, 14:43 BENDE KÖLN YAKINLARINDA KALIYORUM BENDE GITMEK ISTIYORUM BILETLERE BAKALIM AYARLAYALIM
navruz58 18.07.2009, 16:03 ben hamburg da kaliyorum bende gitcem allahin isinle insallah biletleri nasil alacas gardaslar bir yardim etseni iyi olur
tuffi5819 18.07.2009, 16:25 SELAMUN ALEYKUM BIZ BELCIKADAN HAZIR BIR TAYFAYIZ 20kisiyiz ama biletleri kimden alacagiz onu bilmiyoruz cvp istiyoruzzz
lutfen cevap yazin yoksa kafayi yiyoruz
tuffi5819 18.07.2009, 16:37 ARKADASLAR BIZ BELCIKADANIZ YARDIMCI OLUN BILETLERI KIM ALACAK KIM DAGITACAK BURDAN ALAMAYIZ COK ZOR BILETLER TURKIYEYE BASKANA YOLLUYOLAR BASKANDA AVRUPADA KI DERNEKLERE DAGITIYOR VE BIZLERDE ONDAN ALIYORUZ KARDESLERIM YARDIM EDIN BELCIKADAKI TURKLER SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ BILET ALMAK ISTEYEN SIVASLI VAR AMA BASKA TURK INSANLARIDA ISTIYOR LTFN YARDIM EDIN GURBETCILER BILET BEKLIYOR BELCIKADAN GELIYORUZZZZZZZZZZZ
BELCIKA GENCSIVASSPORLULAR
tuffi5819 18.07.2009, 16:48 TAMAM ARKADASLAR BILETLERI BULDUM SAYILIR KENDIM SIPARIS EDECEM
BURDA BI PASPORTA '4bilet veriyolar ama daha baslamadigi icin henuz pek bisey yazmiyor deplasman takimina ama ben haledecem gelecek arkadaslar ltfn buraya yazsin yada forum acin ben forum acmayi bilmiyom biletleri haledecem ben aricam anderlecht klubunu ama suan bsy yok deplasman takimi icin satis basladigi zaman ayarlancak ama GELECEK ARKADASLAR LTFN YA BURAYA ISMIZINIZI YAZIN YADA FORUM ACIN TSK EDERIM
DaRiCi58 18.07.2009, 17:07 usta mac gününde biletler kalirmi acaba?? yani okadar dolduracagimizi sanmam cogu izinde olacak hem. Rahat bulurmuyuz???
aykut-akay 18.07.2009, 17:27 http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=537066#post53 7066
toprak_gürün 18.07.2009, 17:49 recep abi bi organizasyon yapsana bizi belçikaya götürsene
Aydogan58 19.07.2009, 08:19 ya belcikali arkadaslar iste size firsat,, gösterin yigidoglunuzuda su sahayi tasiralim,,tamdestek hepdestek,
bizlere aracilik yapinda....... bizde almanyadan,fransadan,hollandad an maca gelelim,,,
ya ne olacaki yani,, almanyada olsa ben böyle yapardim, sizlere akil vereyim:
1. isim,soyisim,
2. adress,tel nr.
3. bilet siparisini
ok,,
güvencesi olmuyan arkadaslarda, üstelik:
4. emailadress/email le anasma onaylama
5. tel. onaylama
mac günündede , biletleri teslim edersiniz , ücretini alirsini,, olur biter yani.
egerki belcikali arkadaslardan bir yürekli yigido cikarsa lütven, buraya bildirsin,,
anlasalim,, 2tane bilete ben aliyim,,
diyer arkadaslar gibi bende kölnden gelmeye raziyim...........
icabinda gurub olarakta birlesip gelebiliriz yani.
Aydogan58 19.07.2009, 08:22 ARKADASLAR BIZ BELCIKADANIZ YARDIMCI OLUN BILETLERI KIM ALACAK KIM DAGITACAK BURDAN ALAMAYIZ COK ZOR BILETLER TURKIYEYE BASKANA YOLLUYOLAR BASKANDA AVRUPADA KI DERNEKLERE DAGITIYOR VE BIZLERDE ONDAN ALIYORUZ KARDESLERIM YARDIM EDIN BELCIKADAKI TURKLER SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ BILET ALMAK ISTEYEN SIVASLI VAR AMA BASKA TURK INSANLARIDA ISTIYOR LTFN YARDIM EDIN GURBETCILER BILET BEKLIYOR BELCIKADAN GELIYORUZZZZZZZZZZZ
tuffi li arkadas nasil olurda belcikada kalip bilet alamasiniz ,anlamis degilim ???
oranin satis gisesine gidip, pasaportu koyorsun, 4 tane bilet alabiliyorsunuz.
internet sitesinde bilen adamlar tarif etmis nasil alindigini,,
Aydogan58 19.07.2009, 08:26 Avenue Theo Verbeecklaan 2
1070 Bruxelles-Brussel
Tel: 02 529 40 67
Fax: 02 521 15 59
E-mail: ticketing@rsca.be
Opening hours
Monday-Friday 09.00 - 17.30
Saturday 10.00 - 12.00
Ticketing Info
Buying tickets or a season ticket for the home matches of R.S.C. Anderlecht is only possible on presentation of an identity card (or a recto-verso copy).
Supporters who want to buy tickets for the away matches of R.S.C. Anderlecht have to turn to a supporters club who is registered with the Anderlecht Supporters Association.
Supporters of visiting teams have to apply to the secretary’s office of their club.
Ticketpreise Anderlecht - Sivasspor
Anderlecht hat nun die Ticketpreise für das Heimspiel in der dritten Vorrunde der CL gegen Sivasspor bekanntgegeben. Die Preise variieren von 6 bis 30 Euro und für Abonnierte folgt eine Vorrangszeit.
Die Vorrangszeit läuft von Montag, den 20. Juli bis Freitag, den 24. Juli (am Dienstag, den 21. Juli ist der Ticketdienst geschlossen). Der freie Verkauf beginnt am Samstag, den 25. Juli und läuft bis Montag, den 27. Juli. Es können maximal vier Tickets pro Personalausweis gekauft werden und auch nur von Personen, die sich bereits in der Datenbank befinden (aus Sicherheitsgründen.
Die Ticketpreise können Sie hier sich anschauen
RSC Anderlecht - Sivasspor (28/07/2009 20:45)
Vorrang für Abonnierte ab: 20-07-2009
Vorrang für Abonnierte bis: 24-07-2009
Freier Verkauf ab: 25-07-2009
Freier Verkauf bis: 27-07-2009
B1 - C1 - F1 - G1 - H1 30 EUR 22 EUR
D1 - E1 27 EUR 20 EUR
F3 - G3 - H3 24 EUR 18 EUR
B3 - C3 - E3 - I3 23 EUR 17 EUR
J1 - K1 - A2 - B2 - D2 - J3 - K3 - B4 - C4 - J4 - K4 21 EUR 15 EUR
A3 - D3 - L3 - L4 19 EUR 14 EUR
P2 - N2 - V2 - R4 - 04 - X4 12 EUR 10 EUR
-16 zitplaats/place assise 12 EUR 10 EUR
-16 staanplaats/place debout 8 EUR 6 EUR
PS: die 1. Kolonne ist für Nichtabonnierte, die 2.
für Abonnierte
buyur iste bak bu sayfadan alinti yaptim :
http://www.anderlecht-online.be/ticketing.php?lang=dui
Aydogan58 19.07.2009, 08:37 bende gitmeyi düsünüyom - bari türkiyeye gidemedim o zaman burda maca gideyim ! ben almanyadan köln yakinindan gelecegim- zaten bisey degil 200 km sadece 2 saatlik yol iste -
LÜTFEN imkani olan bütün Sivasli Gurbetciler gelsin !!
Biletleri simdi nerden alabilecegiz ?! mac öncesi nerden ?! tam anlamadim simdiye dek
birde bunlarin tribün numaralari stadin neresi oluyor onuda bilmiyom - bizim maraton gibi bir tribünde oturmak isterim !
http://www.anderlecht-online.be/plan4.html
DaRiCi58 19.07.2009, 13:43 ustalar mac gününede bilet satilirmi? kalirmi acaba ya??? mecburmuyuz önceden almamiz biletleri??
ihsan5858 19.07.2009, 14:40 asarilar sivasspor :) fiyatlar valla ii
SivasLady 23.07.2009, 09:56 Anderlechtin sitesinden bilgiler:
arkadaslar cumartesinden itibaren biletler alinabilir ve sadece kisi basi 4 tane veriyorlar
satislar sadece Cumartesi 25.07. - Pazartesi 27.07.2009 arasi
biletleri sadece giseden alabilirsiniz
önceden mail veya telefon ile reservasyon olmuyor
biletleri havale ilede alamiyorsunuz
www.ticketingonline.be sitesindende alinamiyor
bilet alacaklar icin hatirlatma yapayim dedim
unutmayin arkadaslar
baya iyi fiyatmış :)...........
gardaşş tek takım desteklemek lazım O da aslolan sivas tır
iyi güzel yeni yiğido olmuşsun da imzandaki FB burya ters olur
yiğidohalit58 23.07.2009, 11:08 arkadaşlar parası olan bu maça gitsin çünkü sivas sporumuz desteklenemeye değiyor çünkü sivasporu çok seviyoruz
Aydogan58 27.07.2009, 17:33 bu baca gitmek ,, paraynan olacak gibi degil, canim kardesim,,
geri zekali belcikalilar öyle yapiski,, bileti sadece brüsselden 1 giseden ala biliyorsun,, oda mac günü malisef satilmiyor,,,
yani anlayacagin,, maca gitmek isteyen yigidolar 2 sefer stada gitmesi gerekiyor,, 1inci bilet almaya,,,2inci macgünü,,,,
ve malisef,, hemserilerimizden ,icinde 1 kisi yoki, bizlere bilet ayarlaya bilsin,,
demeki bu belcikali sivaslilar sadece laf olsun torba dolsun diye konusup duruyorlarmis...........icleri nde 1 saglam adama raslamadim simdiye kadar bundan sonra zaten hic raslamam,, ,, ne mal olduklari beli oldu,,,,
SELAMUN ALEYKUM BIZ BELCIKADAN HAZIR BIR TAYFAYIZ 20kisiyiz ama biletleri kimden alacagiz onu bilmiyoruz cvp istiyoruzzz
lutfen cevap yazin yoksa kafayi yiyoruz
Dikkat BILET ICIN ACIKLAMA !! ! konusuna
tuffi5819 Nickli Üyeden Alıntı
biletler Biti Haberiniz OLsun herkez sattin aldiiii bitane bile yer yok
.............................. .............................. .........
kardesim sen is misin siparismi? diger tarafa bilet bitti yaziyorusun.... bu tarafa 20 kisiyiz yok belcikadayiz bilet nerden bulacagiz diyorsun.
aykut-akay 27.07.2009, 19:25 bende dolayli yoldan birini buldum ve iki tane aldirsim bügün saat 4 de
30 euro ben 3.ön eleme maçına bu kadar para vermem bilsiniz.hadi play-off maçları olsa belki.
|
|