Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi Sivas, Dünya Yiğido Görsün.
GLoBe-Y-Gençlik 28.07.2009, 08:24 http://img254.yukle.tc/images/61856c6205b20f32dc661786322a85 2959cf.png
Haydi Sivas, Dünya Yiğido görsün
Sivasspor, bu akşam oynayacağı maçla ilk kez Avrupa arenasına çıkıyor. Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'un sakatlığına rağmen Türkiye Yiğido'dan avantajlı skor bekliyor
http://img254.yukle.tc/images/40544520090624023513211.jpg
Kırmızı beyazlı temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Belçika temsilcisi Anderlecht ile deplasmanda karşılaşacak. Güçlü rakibi karşısında rövanş için avantajlı bir skor elde etmeyi planlayan Yiğidolarda sakatlıkları bulunan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur, takımdaki yerlerini alamayacaklar.
Dün Belçika'ya giden Sivasspor kafilesinde teknik direktör Bülent Uygun'un eşi ve kızı ile başkan Mecnun Otyakmaz'ın oğlu ve kızı da yer aldı. Öte yandan Anderlecht'ten ayrılma hesapları yapan başarılı savunma oyuncusu Van Damme, Avrupa kupalarında oynama hakkını kaybetmemek için bugünkü karşılaşmada oynamak istemediğini açıkladı.
Hiçbir takımdan küçük değiliz
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Anderlecht'in dünyaca ünlü bir takım olduğunu belirtirken, bu durumun kendilerini korkutmadığını söyledi. Uygun, 'Onlar tur için ne kadar şanslı ise bizim de o kadar şansımız var. Sivasspor hiçbir takımdan küçük değildir. Hedefimiz Avrupa'da da sesimizi duyurmak' dedi. Başkan Mecnun Otyakmaz ise Anderlecht karşısında alacakları gollü beraberliğin kendileri için iyi bir sonuç olduğunu vurguladı.
Sivasspor'da Anderlecht karşısında Mehmet Yıldız ve Sezer Badur sakatlıkları nedeniyle oynamayacaklar. Gribal enfeksiyonu atlatan Ersen Martin ise Yiğidolar'ın bugün ileri uçta gol umudu olacak. Mehmet Yıldız'ın yokluğunda sahaya kaptan çıkacak Hayrettin Yerlikaya, "Tarihi bir maça çıkıyoruz" dedi. Öte yandan Anderlecht'in başarılı sol beki Van Damme, zorlu maç öncesi kazan kaldırdı. Takımdan ayrılmak isteyen Damme, Sivas'a karşı oynamayacağını açıkladı ve krize yol açtı.
İŞTE TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ
ANDERLECHT
Zitka, Juhasz, Deschacht, Wasilewski, Boussoufa, Polak, Biglia, Chatelle, Rubenilson, De Sutter, Suarez
SİVASSPOR
Petkoviç - Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin - Mbamba, Musa, Onur, İbrahim Erman - Ersen Martin
STAT: Brüksel Constant
HAKEM: Craig Thomson (İSK)
SAAT-TV YAYINI: 21:45 TRT-1
Haber kaynak sitesi : www.haber7.com
GLoBe-Y-Gençlik 28.07.2009, 08:25 Haydi sivas gururumuzsunuz....
özgühertaş 28.07.2009, 08:27 HAYDİ SİVASIM GÖSTERİN YİĞİDOLUĞU TÜM DÜNYA SİZDEN BAHSETSİN.
yiğidonun ayak sesleri avrupayı titretsin her şeyin bi ilki vardır buda bizim ilk avrupa maçı deplasman galibiyetimiz olsun
Harput0658 28.07.2009, 08:49 Bu gün rüyamda 3-0 Yeniyoduk :):) Son golü de Kamanan atıyodu. İnşallah avantajlı skorla döneriz. Beraberlik yada tek farklı malubiyetler de avantaj sayılır bence.
Bu gün rüyamda 3-0 Yeniyoduk :):) Son golü de Kamanan atıyodu. İnşallah avantajlı skorla döneriz. Beraberlik yada tek farklı malubiyetler de avantaj sayılır bence.
inşallah bu rüyan gerçekleşir hayırlısı
57 Mehmet 28.07.2009, 09:22 Bu gün rüyamda 3-0 Yeniyoduk :):) Son golü de Kamanan atıyodu. İnşallah avantajlı skorla döneriz. Beraberlik yada tek farklı malubiyetler de avantaj sayılır bence.
gercekten cok güzel bir rüya görmüssün ,INSALLAH gercek olur
58gürünlü35 28.07.2009, 10:36 Kamanan Dan cok sey bekliorum ben bugun ... Hadi hayırlısı ... Rabbim Bize Avrupada Hic birsey yapamaz diyenleri bugun Utandır...
buraks58 28.07.2009, 10:48 haber7 güzel bir kadro sürmüş sahaya.sağlam olmuş:) bir tek ben bu kadrodan mbemba yada yasinden birini tercih edip ön liberoda ibrahim onur tercihini seçebilir hocamız diye düşünüyorum ve kamanan da bu kadroya dahil olabilir.
Yüyüm tüsüm diken dike, bekliyorum:)
Yenilmemizi bekleyen o kadar kansız var ki.
Allah evvela hocamızı, futbolcu arkadaşlarımızı ve başkanımızı sonra da bzileri
utandırmasın.
İnanıyoruz.
Dualarımız Sivasspor'la.
Gerçi Yasin'den korkuyorum; ama hoca onu oynatırsa inşallah layıkıyla vazifesini yapar.
bu saatten sonra kimse sivasspor un yenilmesini istemez arkadaşlar o kadarda alıngan olmuyalım.konu sivasın konusu degil artık milli bir durum söz konusu.sivasın yenilmesini bekliyen varsa onun kanı bozuktur yada türk degildir.türkiyeme ve yigidoma başarılar dilerim dualarımız sizinle olacak yigidom,manen bizde orda olacagız.
MeRt5858show 28.07.2009, 12:26 BAYRAGIMIZDAN ALDIK RENKLERİMİZİ
KIRMIZINI BEYAZINI COK SEVİYORUZ
EVELALLAH HEPİMİZE YİĞİDO DERLER SİVAS ELLERİNDEN CIKTIK BİZ GELİYORUZ
BEKLE BELÇİKA SİVAS GELLİYO:D:D:D:D:D:D:D
a.yurdakul 28.07.2009, 12:55 http://img254.yukle.tc/images/61856c6205b20f32dc661786322a85 2959cf.png
Haydi Sivas, Dünya Yiğido görsün
Sivasspor, bu akşam oynayacağı maçla ilk kez Avrupa arenasına çıkıyor. Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'un sakatlığına rağmen Türkiye Yiğido'dan avantajlı skor bekliyor
http://img254.yukle.tc/images/40544520090624023513211.jpg
Kırmızı beyazlı temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Belçika temsilcisi Anderlecht ile deplasmanda karşılaşacak. Güçlü rakibi karşısında rövanş için avantajlı bir skor elde etmeyi planlayan Yiğidolarda sakatlıkları bulunan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur, takımdaki yerlerini alamayacaklar.
Dün Belçika'ya giden Sivasspor kafilesinde teknik direktör Bülent Uygun'un eşi ve kızı ile başkan Mecnun Otyakmaz'ın oğlu ve kızı da yer aldı. Öte yandan Anderlecht'ten ayrılma hesapları yapan başarılı savunma oyuncusu Van Damme, Avrupa kupalarında oynama hakkını kaybetmemek için bugünkü karşılaşmada oynamak istemediğini açıkladı.
Hiçbir takımdan küçük değiliz
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Anderlecht'in dünyaca ünlü bir takım olduğunu belirtirken, bu durumun kendilerini korkutmadığını söyledi. Uygun, 'Onlar tur için ne kadar şanslı ise bizim de o kadar şansımız var. Sivasspor hiçbir takımdan küçük değildir. Hedefimiz Avrupa'da da sesimizi duyurmak' dedi. Başkan Mecnun Otyakmaz ise Anderlecht karşısında alacakları gollü beraberliğin kendileri için iyi bir sonuç olduğunu vurguladı.
Sivasspor'da Anderlecht karşısında Mehmet Yıldız ve Sezer Badur sakatlıkları nedeniyle oynamayacaklar. Gribal enfeksiyonu atlatan Ersen Martin ise Yiğidolar'ın bugün ileri uçta gol umudu olacak. Mehmet Yıldız'ın yokluğunda sahaya kaptan çıkacak Hayrettin Yerlikaya, "Tarihi bir maça çıkıyoruz" dedi. Öte yandan Anderlecht'in başarılı sol beki Van Damme, zorlu maç öncesi kazan kaldırdı. Takımdan ayrılmak isteyen Damme, Sivas'a karşı oynamayacağını açıkladı ve krize yol açtı.
İŞTE TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ
ANDERLECHT
Zitka, Juhasz, Deschacht, Wasilewski, Boussoufa, Polak, Biglia, Chatelle, Rubenilson, De Sutter, Suarez
SİVASSPOR
Petkoviç - Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin - Mbamba, Musa, Onur, İbrahim Erman - Ersen Martin
STAT: Brüksel Constant
HAKEM: Craig Thomson (İSK)
SAAT-TV YAYINI: 21:45 TRT-1
Haber kaynak sitesi : www.haber7.com
bu kadroları nerden aldınız.gerçekten bu kadroyla mı çıkacaz?
a.yurdakul 28.07.2009, 12:56 güvenilir kaynak mı yani.eğer kadro buysa durum sakat size söyleyim.11 kişinin çoğu defansif.???????????
buraks58 28.07.2009, 13:34 güvenilir kaynak mı yani.eğer kadro buysa durum sakat size söyleyim.11 kişinin çoğu defansif.???????????
kardeş her yerde bi kadro veriliyor.hatta çoğu gazete kadroda abdurrahmanın yerine uğuru gösteriyor.
sivastatlıbelam 28.07.2009, 13:48 PETKOVİÇ-ABDURRAHMAN-YASİN-SEDAT-HAYRETTİN.
ERMAN-MURAT ERDOĞAN-MUSA-İBRAAHİM DAĞAŞAN.
AGBETU
ERSEN MARTİN
BU DİZİLİŞ VE KADROYLA ÇIKACAK DİYE TAHMİN EDİYORUM.
KAMANAN ERSEN,ONUR MURAT,AGBETU İBRAHİM ÜLÜM DEĞİŞİKLİKLERİDE GELEBİLİR İLERLEYEN DAKİKALARDA.
kardeş yiğidolara trabzonspor olarak anderlet maçında başarılar
sivas fanatiği ts li
sivastatlıbelam 28.07.2009, 13:53 kardeş yiğidolara trabzonspor olarak anderlet maçında başarılar
sivas fanatiği ts li
KUTLARIM BU OLGUNLUĞU GÖSTEREN NADİR TRABZONLULARDANSINIZ.;)
FORZAANADOLUKARDEŞLİĞİ.:)
58xtanerx09 28.07.2009, 13:55 yensende yenilsende kalbim seninle siz Anadolunun Türkiyenin gururu SİVASSPORSUNUZ[/Allahım yar ve yardımcınız olsun.
Yüyüm tüsüm diken dike, bekliyorum:)
Yenilmemizi bekleyen o kadar kansız var ki.
Allah evvela hocamızı, futbolcu arkadaşlarımızı ve başkanımızı sonra da bzileri
utandırmasın.
İnanıyoruz.
Dualarımız Sivasspor'la.
merakla gözlerini çevirmiş bizim farklı mağlubiyetimizi görmek isteyenler var..
Allah utandırmasın.. Dualarımız Sivassporla
Kardeşimiz aytugar'a canı gönülden teşekkür ediyorum.. bizi birbirimize düşman etmeye çalışanları kınıyorum..
allah utandirmasin, en guzel sekilde temsil edip, donmenizi bekliyecegiz.
basayev58 28.07.2009, 14:06 Dünya Yiğido Görsün diyoruz ama ülkemizde Yiğido'yu gören var mı?
Bir Türk takımı Şampiyonlar Liginde ön eleme mücadelesine çıkacak ve medyadan ilgi sıfırında altında.Galatasaray'ın amatör takımlarla mücadelelerine sayfalarca yer ayıran gazeteler,dakikalarca program yapan Televizyon kanalları neredeler? Ben göremedim...
Bir kaç internet sitesinde haber yapılıyor.Yorumları okuyalım bi.Bu kadar mı çok battı bu takım birilerine.Bu kadar mı çekememezlik olur.Ligde madara ettiler bizi diyenler,"Aman bide Avrupa'da bi takım elerler falan,iyice kepaze oluruz" derdinde.Rum yatağında sirtaki yapıp yüzleri asılmadan elenen,Kıbrıs'ta kucakta kıvrım kıvrım kıvlılan,ince belli,ağzı salyalı bordo mavililer,Türk'üz demeyin.Türk'lüğünüz "Forza Anderlecht" kelimesinde kaybolmuştur.
Kimsenin SİVAS'lı olmasını beklemiyoruz.O ayrıcalık sahipleri üzerinde güzel duruyor zaten.Ama Türkiye'de Türklük 'te mi kalmadı?Bir Türk takımı ,hemde zor şartlarda bu noktalara gelmiş bir ANADOLU takımı Avrupa arenasına çıkıyor ve bu durum hasıraltı ediliyor.
Takımımızdan beklediğim şudur.Maç öncesi ve sonrasında bizi görmeyen medyaya görüntü verilmesin.Kimse kendi reklamını yapmasın.Biz Sivasspor'umuzu adi TV kanallarının ekranında,spor ahlakı olmayan,sporu futboldan,futbolu paradan ibaret gören her devrin kahpesi gazetelerin en arka sayfalarında görmesekte olur.
Ne Mutlu Türk'üm diyene ve TÜRK'lüklerinde zerre leke olmayan SİVAS'lılara...
Dünya Yiğido Görsün diyoruz ama ülkemizde Yiğido'yu gören var mı?
Bir Türk takımı Şampiyonlar Liginde ön eleme mücadelesine çıkacak ve medyadan ilgi sıfırında altında.Galatasaray'ın amatör takımlarla mücadelelerine sayfalarca yer ayıran gazeteler,dakikalarca program yapan Televizyon kanalları neredeler? Ben göremedim...
Bir kaç internet sitesinde haber yapılıyor.Yorumları okuyalım bi.Bu kadar mı çok battı bu takım birilerine.Bu kadar mı çekememezlik olur.Ligde madara ettiler bizi diyenler,"Aman bide Avrupa'da bi takım elerler falan,iyice kepaze oluruz" derdinde.Rum yatağında sirtaki yapıp yüzleri asılmadan elenen,Kıbrıs'ta kucakta kıvrım kıvrım kıvlılan,ince belli,ağzı salyalı bordo mavililer,Türk'üz demeyin.Türk'lüğünüz "Forza Anderlecht" kelimesinde kaybolmuştur.
Kimsenin SİVAS'lı olmasını beklemiyoruz.O ayrıcalık sahipleri üzerinde güzel duruyor zaten.Ama Türkiye'de Türklük 'te mi kalmadı?Bir Türk takımı ,hemde zor şartlarda bu noktalara gelmiş bir ANADOLU takımı Avrupa arenasına çıkıyor ve bu durum hasıraltı ediliyor.
Takımımızdan beklediğim şudur.Maç öncesi ve sonrasında bizi görmeyen medyaya görüntü verilmesin.Kimse kendi reklamını yapmasın.Biz Sivasspor'umuzu adi TV kanallarının ekranında,spor ahlakı olmayan,sporu futboldan,futbolu paradan ibaret gören her devrin kahpesi gazetelerin en arka sayfalarında görmesekte olur.
Ne Mutlu Türk'üm diyene ve TÜRK'lüklerinde zerre leke olmayan SİVAS'lılara...
cok guzel ozetlemisin....
insallah mac sonunda, onlarin yuzu kizarir utanirlar, yine diyorum ''turkun turkten baska dostu yok derler'' bu laf artik tarihte kaldi gibi, biz bize sahip cikalimda, bizi mansetlerde yazmislar yazmamislar onemlimi, ben sivas'imla sivassporumla gurur duyuyorum, bu bize yetmezmi??
winner58 28.07.2009, 14:28 sivasporum dünya görsün seni inşallah basarılı bir sonuç ile dönersiniz
şarkışla 58 28.07.2009, 14:30 Bugün bazı gazetelerde ilk 11 de YASİN i gördüm bence yanlış 11 şöyle olmalı PETKOVİÇ UĞUR SEDAT MBEMBA HAYRETTİN İBRAHİM MURATE MUSA ERMAN KAMANAN ERSEN
rizesporlular 28.07.2009, 15:07 haydi yiğido
rahmetli muhsin yazıcıoğlu için oyna...
furkancfc 31.07.2009, 12:40 valla deliktaşlı kardeşim ilk maç şampiyonlar liginde 5 yediniz allahtan gruplara kalmadınız yoksa delinmedik yeriniz kalmazdı..şampiyonlar ligi sizin neyinize...
Akıllı konuşlan sizi zaten 8 yerinizden deldiler yetmiyor galiba?
|
|