Orijinalini görmek için tıklayınız : Aradaki Milyon Farkı bulun..
yeniceri_can 29.07.2009, 22:30 http://resimzade.com/Show.html?i=11010&token=6620
http://img12.imageshack.us/img12/5884/yasincakmak160609ic1213.th.jpg
http://resimzade.com/Show.html?i=11011&token=8318
http://img12.imageshack.us/img12/6440/bilica1.th.jpg
ben yorum yapamıyorum .sizlerin yorumlarına bırakıyorum.
merkez_emre 29.07.2009, 22:46 koskocaman bı fark var ama sayın yonentımız en az 20 30 mılyon euro kazandı gecn sene ama 2 3 mılyon euro ıcın takımın en saglam adamını satar fb yi gecen sene batıran 2 kısıden 1 sını getırırsen olacagı bu
geçen sene bizim takım dahamı pahalıydı.bilicayı sattın tamam peki yasini niye aldık diallo 5 tane yasin ederdi ya halen anlamadım. ya tum neden satıldı tamam onuda sattıkda yerine aldıgımız adamlarda hiç bişey yok ki fark olsa nolur olmasa ne olur.
MOS-BY-58 29.07.2009, 23:14 http://img12.imageshack.us/img12/5884/yasincakmak160609ic1213.th.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/6440/bilica1.th.jpg
ben yorum yapamıyorum .sizlerin yorumlarına bırakıyorum.
ben bir tanesini söyleyeyim: biri futbolcu!
subasi29 29.07.2009, 23:58 eskisi gercekten guluyordu yenisi sinsice guluyor
yigido Atilla 30.07.2009, 00:14 sahada yüregiyle oynayan kazaniyor, Galatasaryi, fenerbahceyi trabzonsporu yendigimizde kimse milyon farkindan bahsetmemisti simdi 5 yedigimiz icin birden bire milyon farki cikti ???? ,GS yi Fb yi yenen bir takim Bu Anderlecht i yenemese bile 5 tane yemezdi Nokta.... demekki bu milyon farki fazla bir sey ifade etmiyor, Fenerbahcede, Galatasarayda Bu Anderlechten her bakimdan cok cok kaliteli takim. Biz bu iki takimida yenebiliyorsak Anderlechten 5 yemeyecegiz yenilebilirizama böyle degil 90 dakika boyunca iki pas yapamadik mac sonlarina dogru rakip geriye yaslanmasa korner atmadan maci bitirecektik.. Ersen martin nicin cikarildi ileride tek top tutup dagitan tek adamdi o ciktiktan sonra ortasahadan ileriye top cikaramadik, bu muydu daha kaliteli takim kurdum diye övünmeler,Hoca ne kadar kendinden gecmiski mac esnasinda bile ibrahimle memebba ilkilisinin yerleri degistirmek 2 golden sonra aklina geliyor
Söyle bir konu acilabilirdi sampiyonlarligi öneleme turu macinda Sivasspor Antörensizmi ciktik ???
58gürünlü35 30.07.2009, 00:15 Biri İnsan Biri oDuN ! ... :S
Sivasspor bu oyuncuyu satmakla çok yanlış yaptı eee şimdi satdıda ne oldu sivasmı karlı cıktı antiFB,mi karlı çıktı iki takımda karlı çıkmadı nedenmi en azından Sivasspor,da forma şansı buluyordu ve çokta iyi oynuyordu ve önünde Champions League gibi zor bir etap var böyle bir zamanda elindek oyuncuları satıyorsan kendni savunma hakın olmaz sadece suçu kendinde bulursun şimdi Bilica antiFB,de oynayacakmı tabikide hayır o kadar oyuncu varken Bilica nasıl oynayacak bu bizans takımına ve takımlarına anadoluda giden oyuncuların bir çoğu forma şansı bile bulamadan başka takıma kiralanıyor ne diyelim artık olan oldu umarım lig açılana kadar oyuncular birbirine ısınırda ligde sorun çekilmez başarılar SİVASSPOR....
Yasin'i görüncü tüylerim diken diken oluyor ya. Bu adam topçu filan olamaz. Bırakın futbolui pinpon oynaymaz bu adam. Bilica'nın sol ayak baş parmağının tırnağı olamaz bu yaz. Tamam Bilica gitti ama yeri asla Yasin'le dolmaz. Değil bir Yasin on tane yasin'i yan yana koy gene Bilica'nın yerini doldurmaz. YASİN GOOOOOOOOOOOOOO HOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EE
Sivasspor bu oyuncuyu satmakla çok yanlış yaptı eee şimdi satdıda ne oldu sivasmı karlı cıktı antiFB,mi karlı çıktı iki takımda karlı çıkmadı nedenmi en azından Sivasspor,da forma şansı buluyordu ve çokta iyi oynuyordu ve önünde Champions League gibi zor bir etap var böyle bir zamanda elindek oyuncuları satıyorsan kendni savunma hakın olmaz sadece suçu kendinde bulursun şimdi Bilica antiFB,de oynayacakmı tabikide hayır o kadar oyuncu varken Bilica nasıl oynayacak bu bizans takımına ve takımlarına anadoluda giden oyuncuların bir çoğu forma şansı bile bulamadan başka takıma kiralanıyor ne diyelim artık olan oldu umarım lig açılana kadar oyuncular birbirine ısınırda ligde sorun çekilmez başarılar SİVASSPOR....
iYİ DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL ORDULU KARDEŞ
abdullah58 30.07.2009, 01:35 adam murati bile kessti
diallo onun icin yollandida
demekki iyi adam
bülent hoca hata etmez
sen göreceksin bu yasinle
yakinda sedatta kafayi yer
ya sakatlanir-ya kirmizi görer
ofozturk 30.07.2009, 08:29 yahu giden gitmiş daha ne tantanasını yapıyorsunuz.
biraz sabredin sabır sabır sabır.
yasin bilica danda iyi olacak görün bakın. sabretmediğimiz sürece cocugu da küstüreceğiz. eleştri olur ama hakeret içeriklilerden sakının hemşolar.
tugrulist 30.07.2009, 08:32 herkes yasine yükleniyor,biri bana sedatın defansta ne yaptığını söylesin,golleri nasıl yediğimizi iyi izleyin,golerde petkoviçin, hayrettin ve sedatın hatası var,bi gol var üçüncü goldü sanırım sol kanatta kimse yok hayrettin nerede geziyo,sedat son golde başını eğmese top üstünden geçip gitmicek,bide kamanan önüne topu önüne indirse kaleciyle karşı karşıya kalıcak topa bi müdahale etti top bizim sahaya doğru yön değiştirdi,zincirin bir halkası çürükse hele bizdeki gibi bikaç halkasıysa o zaman bu sonuçlar doğar.
yigido_mami_58 30.07.2009, 08:44 hangı akla hizmet yasin alındı halen anlamadım tamam bılıcayı sattın yerıne git onun parasıyla saglam bı adam al yasin can arat feneri katletti şimdi sivasa komployamı geldi bu sene dua edelimde kendimizi ikinci lıgde bulmayalım çunku takımda 1 oyuncu sivasspor için oynamıyor tum bıle tam bı sıvaslı gıbı oynuyordu onu mum la ararız gıbıme geliyor
GrP_GARDAŞLAR 30.07.2009, 09:07 fark defansda beyler.defansın hepsi ve ön liberonunda kendine gelmesi lazım.sadece yasinle olsa kadro dışı kalır biter ama sadece o deil takım bi silkinip üzerindeki ölütoprağını atması lazım..
fenerli arkadaşlarım benimle kafa yapıyolar. aldık bilicayı ellerinden verdik yasini artık sivasın her maçı 5 lik diye artık gerisini siz düşünün:confused:
effenberg 04.08.2009, 15:16 aradaki fark biri hedefi olan takimlar da rahat oynayacak biri digeri siradan takimlar da oynayacak biri.
kacan balik büyük olur derler hesabi olacak bu sezon cok arayacagiz cesuryürek billica yi.
58ÖREN58 04.08.2009, 16:10 FARAK VAR ONUNLA ONUN ARASINDA BUYUKBI FARK VAR DAHA ONCE YAZDIK BILIKA KACPARAYA GITMELI DIYE BAZI ARKADASLAR (2) MILYON EURO YAZDILAR BEN ISE (8) MILYON EURO DAN ASAGI SATMAZLAR DIYE YAZMISTIM YORUMUMDA OYSAKI BILIKAYI 1500 MILYON EUROYA YANI BEDEVAYA VERDILER KAZMAMI KAZMA YASINI ALDILAR
sivastatlıbelam 04.08.2009, 16:34 çok açık BİLİCA: Zeki
yasin: ????? (5 harfli,yerli, a ile başlıyor l ile bitiyor)
bildiniz: aptal
|