Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞL/Sivasspor - Anderlecht

Besyo_cu
31.07.2009, 13:41
http://i0907.hizliresim.com/2009/7/9/2405.png_http://footballmanager.neoseeker.com/w/i/footballmanager/b/b0/Anderlecht.png

İlk maç hiçte ummadıgımız bir skorla neticelendı. Yazacak ,yada söylenecek çok fazla birşey yok. Herşeye rağmen 4 Ağustos Salı günü 4 Eylül Stadyumundayız.

4 Ağustos Salı günü 21.00'da oynanacak maçın biletleri, Atütürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde satışa sunuldu. Gişede, kapalı A ve B tribünü biletleri 20, maraton tribünü biletleri 15, kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL'den satılıyor.

SİVASSPOR
Petkoviç
Abdurrahman
Yasin
Sedat
Hayrettin
Musa
İbrahim
Erman
Uğur
Kamanan
Ersen Martin
T.D: Bülent Uygun

ANDERLECHT
Proto
Deschacht
Juhasz
Wasilewski
Van Damme
Biglia
Polak
Suarez
Boussoufa
Chatelle
De Sutter
T.D: Ariel Jacobs

İki sezondur Süper Lig’de fırtınalar estiren Sivasspor, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında büyük şok yaşamıştı. Belçika’dan 5-0’lık ağır yenilgiyle dönen ve bütün eleştiri oklarını üstüne çeken Kırmızı-Beyazlılar, taraftarından bir anlamda özür dilemek için bugün 4 Eylül Stadı’na çıkacak. Turu mucizelere bırakan ve artık gözünü Avrupa Ligi’ne çeviren Sivasspor, bu akşam oynanacak zorlu mücadeleden zaferle ayrılıp, kendini affettirmek amacında.

Bülent Uygun inanıyor...
Avrupa’daki 6. sınavına çıkacak olan Sivasspor’da, teknik direktör Bülent Uygun rövanş maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. İlk karşılaşmayı talihsizlik olarak değerlendiren genç çalıştırıcı, “Sahamızda kazanıp, eski Sivasspor’u yeniden ortaya çıkartmak istiyoruz. Hiç bir takım, bir yenilgiyle yıkılmaz. Doğrusunu söylemek gerekirse, Şampiyonlar Ligi bundan sonra bizim için oldukça zor gözüküyor, ancak Avrupa Ligi öncesi bu maç önemli. Yarattığımız kötü imajı silmek istiyoruz” dedi.

existence
31.07.2009, 14:01
ben bu sefer kazanacağımızı tahmin ediyorum. en azından bir beraberlik bekliyorum. Sonuçta bizim takımımız sonuna kadardestekliyorum sivassporumuzu. İyi olacaktır inşallah.
Bu arada biletler ne zaman satışa çıkacak, ne kadar olacak hiçbir bilgi yok ya.

ZALIM_58
31.07.2009, 14:45
inşallah geçen maçtaki gibi bi futbol olmaz yenilsekte şerefimizle yenilelim

t.kilicer
31.07.2009, 14:49
o yenilgiden ders almışlardır bu maç berabere biter;););)

Salim58
31.07.2009, 15:00
sivastaki maçların havası bi başka oluyor bu maçı alırsak moral olarakta bayağı iyi olur ben kazanırız diye düşünüyorum en kötü ihtimal beraberlik

yorumyapıyombenya
31.07.2009, 15:44
Bülent hoca yine şovunu yapmazsa alırız bu maçı benim inancım var.

sabanoh
31.07.2009, 17:03
bu maçi yine anderlecht alir.
Bu bulent olduktan sonra takimin basinda gerçek bir basari elde edemeyiz.
Yahu gol makinesi kamanan, en çok kosan murat erdogan ve teknik agbetu oynatilmazmi yaw.
Defans oynarsan golu yersin ama topu öbür kalede tutarsan hem bizim kötü defans hemde bizim uykudan kalkmamis petkoviç rahatlar ve daha çok gol pozisyonuna girersin.
Her maç 2 forvet oynamalisin ne olursa olsun.
Onur kim yasin kim yahu bunlari neden oynatir analamiyorum.
Bulent istifa et hemen, git fenerin basina, biraz da onlari rezil et.
sivasspor hiç bir basari elde etmemistir, turk turkle oynadimmi ne basari olacak .Avrupada yabanci takimlari yendikten sonra basarili olursun.
I love you kamanan

abircan
31.07.2009, 17:14
tabiki kazanacağız, çünkü kazanmak için oynayacağız bu defa,

subasi29
31.07.2009, 18:03
Yahu gol makinesi kamanan, en çok kosan murat erdogan ve teknik agbetu oynatilmazmi yaw.
Defans oynarsan golu yersin ama topu öbür kalede tutarsan hem bizim kötü defans hemde bizim uykudan kalkmamis petkoviç rahatlar ve daha çok gol pozisyonuna girersin.
sivasspor hiç bir basari elde etmemistir, turk turkle oynadimmi ne basari olacak .Avrupada yabanci takimlari yendikten sonra basarili olursun.
I love you kamanan

ama hocamiz istifa etmesin,yalniz bir konu acilmisti yaptigimiz transferler iki uc futbolcu disinda fosn cikmadi diye;busene hepsi fos cikti

Metal Gear
31.07.2009, 18:17
Türkiye'de Şampiyonlar Ligi maçı izleyecek 3.şehiriz.
Ben maça gitmem diyenler varsa,bu maçta stad boş kalacaksa küme düşelim daha iyi..

buraks58
31.07.2009, 19:42
arkadaşlar takımımıza destek zamanı.kötü bir dönemden geçiyoruz ama inşallah en kısa zamanda bu durumu atlatıcaz.
arkadaşlarımla maçın biletini bugün aldık.iyi dönemlerde herkes destek verir önemli olan zor anlarda takımımızın yanında olmak.hocamız bazı şeyleri yanlış yapmış olabilir ama unutulmasınki bu takımın buralara gelmesindeki en büyük paylardan birine sahip.

davulcu
01.08.2009, 10:51
defansımız çok kötü ayrıca oyun kurmakta zorlanıyoruz

BOUN
01.08.2009, 11:43
Sevgili Yiğidolar, bu takım, bu kulüp, bu hoca ve bu başkan bizim! Lütfen her platformda sahip çıkıp destek olalım. Salı günü akşam 4 Eylül stadı kıpkırmızı formalarla, bayraklarla ve büyük bir coşkuyla inlesin, çağlasın! Bu güzelliğin coşkunun gelin ortağı olun! Bakın biz sahip çıkmazsak kimse bu kulübe sahip çıkmaz.

Avrupa'da ilk defa çıktığımız bu zorlu yolda koca Türkiye'nin yüzde 90'ı bize destek vermedi, çoğunluk bizim rezil olmamızı istedi. Maçtan sonra 5iva55por diye bizle dalga geçenler bizim bu ülkenin takımı olduğumuzu, Türk takımı olduğumuzu düşünmediler, çünkü onlar için sadece taptıkları, yalakası oldukları büyültülmüşler var! Gelin hep birlikte bu oyunu bozalım, bizden nefret edenlere cevabı başkanımıza, hocamıza ve futbolcularımıza sahip çıkarak gösterelim. Unutmayın bu başkanla bu hocayla bu istikrarla Türkiye'de üç büyültülmüş dışında zirveye oynayabilecek ve şampiyon olabilecek tek takım Sivasspor'dur! Bu kadar iddialıyım, bu kadar takımımıza, başkanımıza ve hocamıza güveniyorum!

Lütfen anlayın bu işler inançla olur, azimle olur! Biz ikinci ligde iken ''Sivas'a Chelsea'yi getireceğim.'' diyen vizyonu geniş, hedefi büyük başkan bizim başkan değil miydi? ''Anadolu'dan bir takım şampiyon olacak ve bu takımın adı Sivasspor olacak.'' diyen Bülent Hocamız değil miydi? Bize büyük hedefler koyan ve istikrarla azimle bu hedefleri gerçekleştirmek için çalışan insanlar lazım. İşte Mecnun Odyakmaz ve Bülent Uygun'un sahip olduğu üstün özellik buradadır. Antep'in, Bursa'nın, Kayseri'nin, Denizli'nin başkanları, hocaları neden bu iddiaları dile getirmiyorlar, neden benzeri hedef koyamıyorlar? Çapsızların, gayesizlerin yapacağı işler değil bunlar, bu adamlar etliye sütlüye dokunmazlar, kimse de bunlarla uğraşmaz. Ama biz farklıyız, biz meydan okuyoruz, bunun bilincinde olun, biz birilerinin huzurunu kaçırdık, onlara meydan okuduk, şimdi de bizim aldığımız bir mağlubiyetle nasıl sevindiler, havalara uçtular, hep birlikte gördük işte! İlk defa üç İstanbullu'nun dışında bir takımın Avrupa seferi bu kadar çok konuşuldu, çünkü sevenimiz sevmeyenimiz herkes için büyük beklenti oluşturduk, büyük hedefler koyduk, büyük adımlar attık. Lütfen farkında olalım bu durumun!..

Mecnun Odyakmaz'a ve Bülent Uygun'a sonuna kadar destek olup, sahip çıkalım, inanıyorum ki sabırla, gayretle, azimle, büyük hedeflerle ve kazandığımız tecrübelerle Sivassporumuz önümüzdeki beş yıl içerisinde Sivas'a bir kaç kupa ve şampiyonluk getirecektir. 20 yıldan fazla süredir Manchester'ın başında bulunan Alex Ferguson'un ilk kupasını tam 4 yıl sonra kazanabildiğini unutmayın! Bazı şeyleri zamana bırakalım. Bu başkan ve bu hocayla Sivassporumuzun en az 7-8 yıl daha çalışması gerektiğini, ancak bu şekilde Sivassporumuzun şampiyonluklar elde edebileceğini iddia ediyorum. Görünen köy kılavuz istemiyor nitekim!...

furkancfc
01.08.2009, 12:36
Bence maç 5-0 alıp uzatmaya götüreceğiz inancım çok buna...

KIZILCAN
01.08.2009, 13:30
Şampiyonlar Ligine boynu bükük veda etmemek için,mazimizde bir galibiyet olması ve maddi kazanç elde etmek açısından yenmemiz şart ama bu maçı kazanmamız deveye hendek atlatmaktan daha zor.

SaToo
01.08.2009, 21:52
Başarılar dilerim YİGİDOLAR....

TS58
01.08.2009, 22:13
BÜLENT UYGUN'un SİVASSPOR'a faydası çok olmuştur.Fakat; hiçbir başarısı olmamıştır.Büyük maçların hepsini kaybetmiş,TRABZONSPOR'a horozlanmıştır.

5-0 hiç yakışmamıştır.

SİVASSPOR 6-5 YENMELİDİR.

GuVeN
02.08.2009, 00:23
BÜLENT UYGUN'un SİVASSPOR'a faydası çok olmuştur.Fakat; hiçbir başarısı olmamıştır.Büyük maçların hepsini kaybetmiş,TRABZONSPOR'a horozlanmıştır.

5-0 hiç yakışmamıştır.

SİVASSPOR 6-5 YENMELİDİR.

üzülürmüsünüz bilmem ama inşallah bu mactada horozlanacagız trabzonspora!!

yusuf_yusuf
02.08.2009, 01:16
biz bu maçı alırız 6-0 bakında gorunh

ihsan5858
02.08.2009, 12:50
Sizce maçin kaç kaç olur skoru yazalim !!!:)

GuVeN
02.08.2009, 18:46
arkadaslar elenmıs olabılırız rovansda umudumuz yok gıbı bısey ama bız ınadına o stadı dolduramazsak yuzumuze tukurseler yerıdır.. burda kızdık gurledık yagdık tamam ama ustumuze gorev dustugundede o stadı bos bırakmak bızlere yakısmaz..

GuVeN
02.08.2009, 18:47
yıne yenılsek bıle umrumda degıl yeterkı onurlu mucadelecı bı oyun ızletsınler taraftarlarına..

adres58
02.08.2009, 19:08
Arkadaşlar yine güzel ve hoş temennilerde bulunmuşlarda heralde mazide kalan kadrolmuza göre sonuç bildirmişler. Çok güzel söylüyorsunuz keşke 6-0 7-0 alsakta ben utancımdan yerin dibine batsam. Adamların kadrosu 2 yıl önce oynanan Fenerbahçe-Anderlecht maçındaki kadrosun açok yakın. Yani anlayacağınız birbirini çok iyi tanıyan ve çok iyi kontraya çıkan bir takım bu... Defansda M'bomba ile mi karşılayacağız onları. Ersenlemi goller atacağız. Bırakın hayal görmeyi. Bizim bütçemizin 39,7 katı büyük olan vede hesaplarım doğruysa bizim oyuncularımızdan tam 11.82 üstün olan bir takıma karşımı biz turu geçeceğiz. Bizim yapacağımız tek şey Avrupa ligine kalabilecek (orada da para var ama ŞL kadar değil) iyi transferler yapmamız. Zaten gerektiği kadar rezil olduk Türkiyeye.

Eller şakır şakır futbol oynuyor, eller gollaer atıyor fark yapıyor. Bizim yediğimiz goller İstanbula köprü oldu. NE yapıp edip yönetimin bu işi halletmesi gerekiyor yoksa mazallah bizi çok kötü günler bekliyor arkadaşlar..

Allah yardımcımız olsun

sivaslim58
03.08.2009, 11:09
berabere kalma ihtimalimiz bile yok.ya siz futboldan anlamıyorsunuz.bu yorumumu lütfen silmeyin maçtan sonra kanuşalım.sivasspor bu futbol ve kadroyla en fazla küme düşmemeye oynar.lütfen gerçekci olalım.hazırlık maçları dahil yediğimiz gollerin haddi hesabı yok.inşallah yanılırımda sivas yüzümü kara çıkartır.ama çok çok yine farklı yenileceğimize eminim.

atababa111
03.08.2009, 12:29
Maçın Skorunun ne olacağı hiç umrumda değil.Sivassporumuzun nasıl bir düzende sahaya çıkıp ne yapacağı önemlidir.Bu sezon oynanan futboldan memnun kalmadık.Bu yüzden yenilgiden çok ruhunu takıma ve sahaya yansıtan cengaverler görmek isterim Trabzonspor maçı öncesi.

вαЯon™
03.08.2009, 12:54
arkadaşlar maç saati tam olarak kaç..??? 21:00 mi 21:45 mi... eğer 21:00 se düzeltin lütfen millet yanılmasın..

Del Piero
03.08.2009, 13:23
bu maçın skoru umrumda değil trabzonspor maçını alalım ve ligi trabzonun üstünde bitirelimde başka birşey istemiyorum :)

Besyo_cu
03.08.2009, 13:48
Yiğido 6. kez sahada
Sivasspor, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımı ile yarın yapacağı maçla Avrupa kupalarındaki 6. karşılaşmasına çıkacak. Avrupa kupalarında bugüne kadar 4'ü UEFA İntertoto Kupası'nda, 1'i ise Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda olmak üzere 5 maç yapan Sivasspor, Avrupa arenasındaki 6. sınavını yarın RSC Anderlecht'e karşı Sivas 4 Eylül Stadı'nda verecek.

Avrupa kupalarında yaptığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet elde eden Sivasspor, yarın RSC Anderlecht karşısında Avrupa arenasındaki 2. galibiyetine imza atmak için mücadele edecek.

-YİĞİDOLARIN TEK GALİBİYETİ OFK GRBALJ'A KARŞI-

Türkiye'yi geçen yıl UEFA İntertoto Kupası'nda temsil eden, bu yıl ise 3. ön eleme turundan katıldığı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Sivasspor, Avrupa kupalarındaki ilk ve tek galibiyetini geçen yıl UEFA İntertoto Kupası'nda Karadağ'ın OFK Grbalj takımına karşı 1-0'lık skorla elde etmişti.

UEFA İntertoto Kupası 2. turunda deplasmanda 2-2 berabere kaldığı OFK Grbalj'ı Sivas'ta 1-0 mağlup ederek tur atlayan kırmızı-beyazlı ekip, 3. turda Portekiz'in SC Braga takımına 2-0 ve 3-0'lık skorlarla yenilerek kupadan elenmişti.

Sivasspor, bu yıl ise Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Belçika'nın RSC Anderlecht takımına 5-0 mağlup olarak tur şansını zora sokmuştu.
Kırmızı-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında yaptığı 5 maçta rakip filelere 3 gol atıp, kalesinde ise 12 gol gördü.

kevioğlu
03.08.2009, 14:36
Yensende yenilsende seninleyiz. SİVAS SPOR
Sizlere güveniyoruz yiğidolarım

kevioğlu
03.08.2009, 14:53
Dünya AVŞARLARIDA SivasSporu destekliyor...
sevgilerimle

sivastatlıbelam
03.08.2009, 15:41
arkadaşlar bu maçı almak zorundayız.
1 sivasımızın kötü gidişine bir dur demeliyiz.
2 bize dil uzatan başta trabzon teknik direktörü ve tüm trabzon tarfatarına bir kapak çıkarmalıyız.
3 ülke puanını düşürmemeliyiz sonra bizans takımlarının alay konusu oluruz.

ben bu maçı alacağımızı ümit ediyorum.:rolleyes:

kalbim 6-0 diyor amma:)

aklım 2-1 diyor.:mad:

57 Mehmet
03.08.2009, 16:04
arkadaşlar bu maçı almak zorundayız.
1 sivasımızın kötü gidişine bir dur demeliyiz.
2 bize dil uzatan başta trabzon teknik direktörü ve tüm trabzon tarfatarına bir kapak çıkarmalıyız.
3 ülke puanını düşürmemeliyiz sonra bizans takımlarının alay konusu oluruz.

ben bu maçı alacağımızı ümit ediyorum.:rolleyes:

kalbim 6-0 diyor amma:)

aklım 2-1 diyor.:mad:

sana katiliyorum benimde gönlümden gecen 5 yada 6-0,futbolcular,kendilerine inansin adam gibi sahaya ciksin biz bu maci farkli kazaniriz,böyle ilk macta yüksek kaybeden ve 2.macta skoru kendi lehine ceviren bir cok takim gördüm.neden sivassporda da görmeyelim.ama dedim ya hersey inanc ve mücadeleye bagli.zaten kaybedecek birsey yok anderlecht takimimi buraya turu atlamis halde geliyorlar ama macin ilk yarisinda 3 gol bula bilirsek ozaman onlar soka girecekler.aynen milli takimimiz karsisinda kendini turu atlamis sanan cek cumhuriyeti gibi son 15dk da 3 gol atdik adamlar 2. golden sonra soka girmislerdi,turu atlayamazsak bile ölümüne mücadele etsinler kendilerini af etdirsinler.taraftarimiz sahada bos yer birakmasin futbolcularimizi full desteklesinler.en hayirlisi neyse artik o olsun

sivastatlıbelam
03.08.2009, 16:09
sana katiliyorum benimde gönlümden gecen 5 yada 6-0,futbolcular,kendilerine inansin adam gibi sahaya ciksin biz bu maci farkli kazaniriz,böyle ilk macta yüksek kaybeden ve 2.macta skoru kendi lehine ceviren bir cok takim gördüm.neden sivassporda da görmeyelim.ama dedim ya hersey inanc ve mücadeleye bagli.zaten kaybedecek birsey yok anderlecht takimimi buraya turu atlamis halde geliyorlar ama macin ilk yarisinda 3 gol bula bilirsek ozaman onlar soka girecekler.aynen milli takimimiz karsisinda kendini turu atlamis sanan cek cumhuriyeti gibi son 15dk da 3 gol atdik adamlar 2. golden sonra soka girmislerdi,turu atlayamazsak bile ölümüne mücadele etsinler kendilerini af etdirsinler.taraftarimiz sahada bos yer birakmasin futbolcularimizi full desteklesinler.en hayirlisi neyse artik o olsun

inşallah ilk yarı 3 golü bulursak ama gol yememek şartıyla.

ikinci yarı bülent hoca bir aragaz çeker bir de ayar çeker bu maçı da alırız.

ALLAH takımımızın yar ve yardımcısı olsun.

alben
03.08.2009, 16:29
BU SEFER YENELİM ARTIK ŞEREFİMİZ İÇİN YANİ.. BULENT HOCA YAP BİŞEYLER ALIN ŞU MAÇI .. BU SEFER İLK ONBİR BOLE OLMALI .. AKIN,APO,SEDAT,MURAT,HAYRİ,İBO ,MURAT,MUSA,AGBETU,KAMANAN, ERSEN ..BOLE ÇIKARSAK BARİ GAOL ATARIZ YALAN MI

TRAPER
03.08.2009, 18:19
5-0 ragmen ben tur atlayacagımıza ınanıyorum ve basaracagızzz

sevda58
03.08.2009, 18:32
sezer badur ve mehmet yildiz'siz biraz zor, insallah aliriz bu maci, skor fazla onemli degil, yeterki adam gibi oynayip maci alalim..

Besyo_cu
04.08.2009, 01:05
Az önce Anderlecht li 2 futbolcu ile İstasyon caddesinde konuştum :) Şehrimizi çok begendıklerini insanlarımızn çok sıcak oldugunu yarın ki maçta da iyi olanın kazanmasını istediklerini söylediler ve Dünyanın hiç bir yerinde böyle rahat gezemediklerini bu anlamda da Sivasa hayran kaldıklarnı söylediler...

İşte Sivas bu...

Yigido5458
04.08.2009, 01:10
Az önce Anderlecht li 2 futbolcu ile İstasyon caddesinde konuştum :) Şehrimizi çok begendıklerini insanlarımızn çok sıcak oldugunu yarın ki maçta da iyi olanın kazanmasını istediklerini söylediler ve Dünyanın hiç bir yerinde böyle rahat gezemediklerini bu anlamda da Sivasa hayran kaldıklarnı söylediler...

İşte Sivas bu...

Bi kıyak yapın fazla asılmayın maça deyiverseydin keşke:D:D

cabuker
04.08.2009, 11:10
VALLA arkadaşlar işin açığı turdan çok fazla ümidim yok bazen kalbim ağır basıp bu maçı 6 0 alacaz diyor da beynim inanmıyor :) inşallah kalbimin dediği olur.

ama her ne sonuç olursa olsun taraftarın takımın yanında olması ona destek vermesi gerekir.
Tabelaya göre taraftarlık olmaz.

Metal Gear
04.08.2009, 11:20

İşte Sivas bu...

Bize babamızın hayırna Yiğido demiyorlar Osman Hocam.:)

Metal Gear
04.08.2009, 11:21
Tur tabi ki imkansıza yakın ama bu maçı mutlaka yenmeliyiz.Trabzon maçı öncesi bu galibiyet şart!

Besyo_cu
04.08.2009, 12:19
Yürekli olun

Sivasspor'un 5-0 yenildiği Anderlecht karşısında tur atlaması mucizelere bağlı. Mucize olur mu? Hiç sanmıyorum. Sivasspor, bugün en azından prestij için yüreğini ortaya koymak zorunda. Çünkü alınacak bir galibiyet en azından lig öncesi moral olur. Kırmızı-beyazlı takımda iskeletin değişmesi takım ruhunu da götürmüş. Eskiden Sivas maçlarında herkes keyif alırdı. Ama yeni takımın bugüne dek kuvvetli rakiplerle oynadığı maçlar gösteriyor ki Sivas'ta eksiklikler var. Orta alana ve forvete takviye gerek. Aksi takdirde Avrupa Ligi'nde de işi zor.

Fırsat verilmemeli!
Sivasspor'da orta alanda pres yapan futbolcu yok. Takımı organize edecek İbrahim Dağaşan da yalnız kalınca, rakip orta alan üstünlüğünü eline alıp, rahat oynuyor. Ersen ve Kamanan rakip defansı rahatsız edecek hücum presi yapamadıkları gibi, topun orada kalmasını da sağlayamıyor. Bu nedenle Mehmet iyileşene dek fazla hasar vermemek gerek. Lig de bu hafta başlıyor. İlk 2 maç zor. Hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe güçlendi. Lige de hüsranla başlanırsa takım ile taraftarın arası iyice açılabilir. Bugün için mucize ama iyi oynamaya engel değil. Yeter ki yürekli olunsun. İki yıl üst üste gösterilen başarılar bir kalemde silinmesin. "Biz söylemiştik. Sivas'tan bir şey olmaz" demek için bekleyenlere fırsat verilmemeli.
Ali Erdoğan

Sarderus
04.08.2009, 12:36
Bu maçta Sivasspor kazanmak için oynayacak ama Anderlecht bu maçı 1-0 alacak.

effenberg
04.08.2009, 15:23
Yürekli olun

Fırsat verilmemeli!
Sivasspor'da orta alanda pres yapan futbolcu yok. Takımı organize edecek İbrahim Dağaşan da yalnız kalınca, rakip orta alan üstünlüğünü eline alıp, rahat oynuyor. Ersen ve Kamanan rakip defansı rahatsız edecek hücum presi yapamadıkları gibi, topun orada kalmasını da sağlayamıyor. Bu nedenle Mehmet iyileşene dek fazla hasar vermemek gerek. Lig de bu hafta başlıyor. İlk 2 maç zor. Hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe güçlendi. Lige de hüsranla başlanırsa takım ile taraftarın arası iyice açılabilir. Bugün için mucize ama iyi oynamaya engel değil. Yeter ki yürekli olunsun. İki yıl üst üste gösterilen başarılar bir kalemde silinmesin. "Biz söylemiştik. Sivas'tan bir şey olmaz" demek için bekleyenlere fırsat verilmemeli.
Ali Erdoğan
Cok güzel ve gercekleri yazmis Sayin Ali Erdogan.
Yazilacak baska bir sey yok sanirsam benim acimdan.

subasi29
04.08.2009, 16:07
bir yanda bruksel :D bir yanda istasyon caddesi hayran kalmislar he valla bravo

selimdelen
04.08.2009, 16:22
ARKADASLAR canı gonulden destekledigim sivasi bu sezon hic ama hic umutlu gormuyor goremiyorum onur cihan ersen malesef sivasspor icin cok yanlıs bir trasfer olarak gozume batıyor neden cl yakısıcak bir transfer yapılmadı kimler para vermekten aciz neden ses getiricek heyecan verecek bir adam alalım mutlak demiyor da bonservisi elinde olan futbolcuların pesinde kosuyor civelli moreno davidas naumanhi omoyotossi neden alınamadi transfer politikasını duzgun yurutemeyen sivasımızı begend iremeyen okul sorunu var diye futbolcuyu getiremeyen diger takımı ile sorunlarını cozemeyen bir trasfer politika olmaz olsun ben bundan onceki basarının sivassporlu futbolcuların birbiri ile olan mutlak uyumuna baglıyor cok co k yetenekli oyuncuların olmamasına karsın yurekten oynamaları ve takım olarak birbiri ile cok pozitif anlasmalarına baglıyorum trektor kimin oynucagını tayın eder is oynayanlardadır begenmedıgımız balılımı belkı pek fazla oyuna gırmıyor oynamıyordu ama onun oldugu yerde takım arkadasları bence ona cok guvenıyor ondan bazı zamanlarda buyuk beklentıler ıcıne gırebılıyordu yedek bıle olsa bır koz olarak beklıyordu herve tum ne kada r yavas olsada akıl dolu pasları ve yuksek top hakımıyetı yuzunden cok degerlı bır cok gol bulabılıyor bılıcayı anlatmaya gerek yok sıvasımı zın bır m yıldızı bır de bılıca sı vardı kalecımız petkovic takım guzel olursa guzel oluyor savasan ısıran bır takım gordukce kalesınde daha guvenlı durup daha tehlıkelı pozısyonları celebılıyor ve dıkkat edın anderlanc karsısında sureklı bagırmasına alısık oldugumz petkovic macın basından ıtıbaren hıc bır heyecan yasamamıs golden sonrada agzını bıcak acmamıstır nıtekım sadece petkovic deıl hepsı aynı sekılde ıdı son sozum takım olarak oynayıp mucadele eden bır takım gormek ıstıyoruz ondan sonrakı kazanırız kaybederız onemlı deıl taraftar olarak her zaman yanındayız tarafındayız

ZALIM_58
04.08.2009, 16:23
I love you kamanan

SEN NE DİYOSUN YA BÜLENT UYGUN SİVAS I BİR MAÇLA REZİLMİ ETTİ HANGİ TEKNİK TREKTÖR DAHA 4. SENESİNDE TAKIMINI KAFAYA OYNATTI HANGİ TEKRİK ADAM ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYONLAR LİGİNE GÖTÜREBİLDİ SÖYLERMİSİN BİR MAÇLA ADAM ASILACAKSA YE YÜZÜNDE TEKNİK ADAM VE FUTBOLCU KALMAZ İLK ÖNCE SEN BEN TERAFTAR OLARAK SİLKİNİP KENDİMİZE GELMEMİZ LAZIM SEN TAKIMA YETERİNCE DESTEK VERİYOMUSUN KOMBİNEN VARMI HER MAÇA GİDİYOMUSUN SESİN KISILANA KADAR BAGIRIYOMUSUN YANİ DESTEGİNİ VERİYOSUN HER ALANDA ?????????

selimdelen
04.08.2009, 16:34
anderlenct karsısından bızım mutlak futbol ziyafeti cekmemiz ve 2- 0 3 -1 gibi bızlerı menmun edıcek galıbıyetı beklıyoruz artı bulent hocamıza medyada fazla sivasspor hakkında abartılı acıklamalar yapmamasını ve antipati toplamamasını rica ediyorum gerci haddime deil ama bu benım sahsi dusuncem sadece gecen sozonun sonundan su zamana kadar bir cok yanlıs demec vermiş ve bu demecler yuzunden hem kendisi hemde sivasspora oldukca antipati kazandırmıstır ve hak etmedıgı elestirilere maruz kaldıgınıda biliyoruz ama yerın mevkiinin ve temsilciliğin gerekleri olsaki her soylenene kulak asmamak lazım bu zamana kadar yapılan basarıları kimse inkar edemez medyadaki sivasspora olan sevgi nezih bir anadolu takımının buyuk basarılarıdır bundan ılerisi icin bır kez smp n olmak bile yeterli degildir ki bu sezon umarım son yapılacak trasferlerden sonra bomba gibi bir baslangıc yaparız

ahmetbaba
04.08.2009, 17:02
arkadaşlar maçın hakemi dünyaca ünlü ispanyol hakem 'Mejuto Gonzalez'

Nannis Kaydanos
04.08.2009, 17:05
ispanyollar çok ırkçı oluyorlar inşallah bu maçta ırkçılıklarını göstermezler

Metal Gear
04.08.2009, 17:06
rezil olmak ap ayrı bişi ...

Seni avatarımla destekliyorum..:)

Nannis Kaydanos
04.08.2009, 17:09
1.Hakem
Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (ESP) (İspanya)
Yan Hakemler
Jesus Calvo Guadamuro (ESP) ( İspanya ) Juan Carlos Yuste Jimenez (ESP) ( İspanya )
4. Hakem
Bernardino Gonzalez Vazquez (ESP) (İspanya)
UEFA Delegesi
Nebojša Ivkovic (SRB)
UEFA 1. Gözlemci
Wilfried Heitmann (GER) (Almanya)

yigidolar06
04.08.2009, 17:19
ünlü hakemlerde 4 eylül stadına gelirmiş demekki artık kimler gelecek siz düşünün

Salim58
04.08.2009, 17:22
ünlü hakemlerde 4 eylüle geliyormuş vay be güzel bi maç yönetir inşallah

Daimon
04.08.2009, 19:38
Bülent Uyguna ve Sivasspora bu akşamki maçında sonsuz başarılar..

GuVeN
04.08.2009, 20:04
haydi yiğidolar gösterin sahada daha ölmedıgımızı..

damir kaan
04.08.2009, 20:21
11'miz

* 35 Akın Vardar
* 4 Sedat Bayrak
* 5 Murat Sözgelmez
* 7 Aydın Musa
* 11 Erman Kılıç
* 14 Kamanan
* 18 Cihan Yılmaz
* 28 Ersen Martin
* 58 Hayrettin Yerlikaya
* 67 Uğur Kavuk
* 77 Onur Tuncer

efsane5858
04.08.2009, 20:28
valla ben tur pesinde degilim sadece su anderlecht i yensinler baska bisey istemiyorum