GokhanTurna
02.08.2009, 22:27
Süper Lig takımlarının aralarındaki yaptıkları maçların sonuçlarını ve maçlarla ilgili yorumları bu başlık altında toplayalım.
Orijinalini görmek için tıklayınız : Rakiplerimiz ve Maçları 2009-2010 GokhanTurna 02.08.2009, 22:27 Süper Lig takımlarının aralarındaki yaptıkları maçların sonuçlarını ve maçlarla ilgili yorumları bu başlık altında toplayalım. GokhanTurna 02.08.2009, 22:28 Bugün Süper Kupa maçı oynanıyor. Şuan İkinci yarı oynanıyor ve maçta sıfır eşitlik var. GuVeN 02.08.2009, 22:29 gökhan sitemızde cok buyuk bı eksıklıktı bu.. dusundugun ıcın tesekkur ederım kardesım. ellerıne saglık.. subasi29 02.08.2009, 22:51 http://img188.imageshack.us/img188/2559/7arcaq480y6casgfmpacai5.jpg (http://img188.imageshack.us/i/7arcaq480y6casgfmpacai5.jpg/)http://img34.imageshack.us/img34/4396/kthcavuk2ftcaqaix33camz.jpg (http://img34.imageshack.us/i/kthcavuk2ftcaqaix33camz.jpg/) GokhanTurna 02.08.2009, 23:54 Süper kupayı Fenerbahçe Alex'in attıgı 2 golle 2-0 kazandı. Maç izleyenler görmüşlerdir ki iki takımda şampiyonluk için hayli güçlü. Gsninde güçlü bi kadrosunu oldugunu biliyoruz. Ts ve Bursada üst sıraları zorlucaklar bizle birlikte diye düşünüyorum kiNgSiZe58 02.08.2009, 23:57 Güiza yavas yavas ise yaramaya basliyor gibi :) GokhanTurna 03.08.2009, 00:03 Güiza yavas yavas ise yaramaya basliyor gibi :) Valla Guizayı falan bilmemde takım olarak Sivasımız dışında hepsi iyi ve hepsi kaliteli transferler yaptı biz daha bekliyoz transfer:confused: subasi29 03.08.2009, 00:14 busene allah yardimcimiz ola, takimlar gercekten bomba gibi yigido_mami_58 03.08.2009, 00:36 benım sivastan pek bı beklentım yok bu sezon insallah yanılan ben olurum özsivasli1903 03.08.2009, 01:33 arkadaslar sivasspor ne yapip edim bi ortasaha bir forvet ve birde defans almali biz herve tum ve baliliyi niye sattik hala anlamiyom hadi bilica sartlar geregi gitti ama bu iki oyuncu bosuna verildi... Salim58 03.08.2009, 08:04 iki takımıda nekadar sevmesemde düzgün transferlerle bayağı güçlenmişler her iki takımda güzel futbol oynuyor eğer bizde düzelmessek işimiz zor kızılova 03.08.2009, 09:26 sivassporu Tv yorumcuları ilk 6 içerisinde gösterdiklerine göre bizim bilmediğimiz bir şeyler var. inşallah sivasspor Sivas daki Anderlecht maçında gerçek gücünü gösterip beraberlik yada galibiyet alıp yiğidosunu sürdürür. Diğer Türk takımlarınıda kendini hatırlatmış olur. sivasspora başarılar dilerim. Metal Gear 03.08.2009, 11:55 Dünki maçta iki takım da hazır değillerdi..Baroni ve Santos öyle ahım şahım bir transfer değil bence.Bilica onalrdan çok daha kaliteli ve işe yarar bir transfer. Bu sene Geseden korkuyorum.Transferleri müthiş. pover58 03.08.2009, 12:33 balili neysede tum ve diallo neden satıldı anlamak çok zor.bu yıl fb İŞİ SIKI TUTUYOR gs da güçlü takım bjk şampiyonlukta pek şansı yok gibi görüyorum sivas 4. filan bitirirse ligi, ben ilk 5 demiştim bu 4. veya 5. oluruz diye umuyorum. atababa111 03.08.2009, 12:35 Bizler ne zorlu günler ne yorucu dönemleri atlattıkta buralara geldik arkadaşlar. Bu takıma 2-3 maç avans verebiliriz diye düşünüyorum.İlaveten takıma gerçekten kaliteli orta saha ve defans oyuncusu alınmalı yoksa işimiz bursa ve trabzonla boğuşmaktan başka birşeye dönüşmez.Forvet için ise takviye yapılmasa da olur Mehmet ve Kamanan güçlü orta saha olduktan sonra iş yaparlar. GokhanTurna 05.08.2009, 15:38 İstanbul B.Ş.B. - Beşiktaş: İlk maçlarda 3 büyüklere ters gelen bi takım İstanbul Bld. Beşiktaş oturmuş bi takım iyi futbol oynuyor ama İstanbulun kadroda güçlü beraberlik bekliyorum. Gaziantepspor - Galatasaray: Gaziantep sevmediğimiz bi takım ama yenilgiden dolayı olmadığını herkes biliyor. Bu maçı Gs alır diye düşünüyorum ama Tabata ve Beto formda olurda Gsnin işi zor. Bursaspor - Kasımpaşa: Anadoluda bizle birlikte başarılı olmasını istediğim tek takım Bursasspor. Bu maçı rahat alacaktır. Manisaspor - Eskişehirspor: Manisa alır diye düşünüyorum yeni takım olması sizi yanıltmasın çok formdalar. Denizlispor - Fenerbahçe: Fener rahat alır diye düşünüyorum. Ama İnşallah bi puan kaybı yaşarlar:) GokhanTurna 06.08.2009, 17:38 Rüştü açılışın maçında yok yarın 3 maç ceza aldı. Salim58 07.08.2009, 07:40 Rüştü açılışın maçında yok yarın 3 maç ceza aldı. güzel olmuş hakeme küfredersen sonucuna katlanacaksın tabi Metal Gear 08.08.2009, 00:00 Beşiktaş berabere kaldı..Sylla güzel bir gol aissiti yaptı.Ah Sylla ah! GokhanTurna 08.08.2009, 00:32 çok iyi bjk puan kayıbı yaparak başladı:) subasi29 08.08.2009, 00:41 belediye maci haketti ama sanssizlik yanlarindaydi gecen sne caldilar cirptilar sampiyon oldular busene ne yapacaklar bakalim sarhoslar GuVeN 08.08.2009, 00:44 İstanbul B.Ş.B. - Beşiktaş: İlk maçlarda 3 büyüklere ters gelen bi takım İstanbul Bld. Beşiktaş oturmuş bi takım iyi futbol oynuyor ama İstanbulun kadroda güçlü beraberlik bekliyorum. Gaziantepspor - Galatasaray: Gaziantep sevmediğimiz bi takım ama yenilgiden dolayı olmadığını herkes biliyor. Bu maçı Gs alır diye düşünüyorum ama Tabata ve Beto formda olurda Gsnin işi zor. Bursaspor - Kasımpaşa: Anadoluda bizle birlikte başarılı olmasını istediğim tek takım Bursasspor. Bu maçı rahat alacaktır. Manisaspor - Eskişehirspor: Manisa alır diye düşünüyorum yeni takım olması sizi yanıltmasın çok formdalar. Denizlispor - Fenerbahçe: Fener rahat alır diye düşünüyorum. Ama İnşallah bi puan kaybı yaşarlar:) gökhan sana bı iddaa programı yapalım..bay tahmını ızlıyomus gıbı oldum yazını okurken hocamm:D GokhanTurna 08.08.2009, 00:48 gökhan sana bı iddaa programı yapalım..bay tahmını ızlıyomus gıbı oldum yazını okurken hocamm:D ilk maç tutmuş daha abi diğerleride beklediğim gibi bitcek diye düşünüyorum :D Metal Gear 08.08.2009, 00:48 gökhan sana bı iddaa programı yapalım..bay tahmını ızlıyomus gıbı oldum yazını okurken hocamm:D Askerden geldim,kız arkadaşımı yemeğe götüreceğim ama param yok.bana banko 4 maç söyler misiniz?:D:D Ölüyorum bu iddia programalrına:D:D GuVeN 08.08.2009, 00:51 Askerden geldim,kız arkadaşımı yemeğe götüreceğim ama param yok.bana banko 4 maç söyler misiniz?:D:D Ölüyorum bu iddia programalrına:D:D ahahahhahahahahahhahahaha..süp er:D:D gökhan kulak ver ınsanlar senden tüyolar beklıyo.. efsane5858 08.08.2009, 00:51 istanbul belediyenin herzaman 8tasa yaptigi artik geleneksel hale geldi hic sasirmadim GokhanTurna 08.08.2009, 01:01 ahahahhahahahahahhahahaha..süp er:D:D gökhan kulak ver ınsanlar senden tüyolar beklıyo.. abi orda yazanları oynayın bi manisa maçı yanıltabilir oda beraberlik olur en fazla es es'in alcağını düşünmüyorum:D bizim maça gelince ya biz ya da beraberlik diyorum ama içimden beraberlik geçiyor. Ama inşallah yeneriz yemişim iddayı:D GokhanTurna 08.08.2009, 01:21 Şu maçlarıda yorumlayalım ayrımcılıklık olmasın:) Antalyapsor A.Ş. - Ankaraspor A.Ş.: Direk baktığımda beraberlik olsalığı en yüksek maç gibi geliyor bana. Diyarbakırspor -Ankaragücü: İki sorunlu takımın mücadelesi iki takımdada sıkıntılar var ama Diyarbakır bu duruma alıştı Ankaragücünde ise yeni başladı sıkıntılar kavgalar. Ziya Doğan farkıyla Diyar bu maçı alır diye düşünüyorum Gençlerbirliği - Kayserispor: Geçen yıldan kalma bi rövanş yani hesaplaşma maçı. Kayseri son maçta Gençlere 4 atmış ve az kalsın küme düşmesine neden oluyordu. Gençler galibiyete yakın kayseri yeni ve defansif bi takım olduğu için beraberlik olasılığıda yüksek başladığı gibi 0-0 da bitebilir. GuVeN 08.08.2009, 01:32 Şu maçlarıda yorumlayalım ayrımcılıklık olmasın:) Antalyapsor A.Ş. - Ankaraspor A.Ş.: Direk baktığımda beraberlik olsalığı en yüksek maç gibi geliyor bana. Diyarbakırspor -Ankaragücü: İki sorunlu takımın mücadelesi iki takımdada sıkıntılar var ama Diyarbakır bu duruma alıştı Ankaragücünde ise yeni başladı sıkıntılar kavgalar. Ziya Doğan farkıyla Diyar bu maçı alır diye düşünüyorum Gençlerbirliği - Kayserispor: Geçen yıldan kalma bi rövanş yani hesaplaşma maçı. Kayseri son maçta Gençlere 4 atmış ve az kalsın küme düşmesine neden oluyordu. Gençler galibiyete yakın kayseri yeni ve defansif bi takım olduğu için beraberlik olasılığıda yüksek başladığı gibi 0-0 da bitebilir. gökhan bıde hepsı tutuyomus. herkes sac bas yolmasın sonra nasıl dınlemedık dıye:D GokhanTurna 08.08.2009, 01:35 gökhan bıde hepsı tutuyomus. herkes sac bas yolmasın sonra nasıl dınlemedık dıye:D öncelikle ben yollarım iddaa bayi yok bizim buralarda diye oynayamadım zaten:) Metal Gear 08.08.2009, 01:35 Beşiktaş Yıldıray'ı mı almış ne? GokhanTurna 08.08.2009, 01:39 Beşiktaş Yıldıray'ı mı almış ne? Çoğu yerde geçiyor taraftar yorumlarında özellikle menejeri sölemiş diyolar. Musatafa Denizli de bugün maçtan sonra yaptığı açıklamda Türk pasaportlu oyuncu alabiliriz dedi Türk pasaportlu tek 10 numara Yıldıray Baştürk. Hürriyetin son dakika haberi Yıldıray Beşiktaşda diyor:) http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12237454.asp?gid=229 GuVeN 08.08.2009, 01:57 Çoğu yerde geçiyor taraftar yorumlarında özellikle menejeri sölemiş diyolar. Musatafa Denizli de bugün maçtan sonra yaptığı açıklamda Türk pasaportlu oyuncu alabiliriz dedi Türk pasaportlu tek 10 numara Yıldıray Baştürk. Hürriyetin son dakika haberi Yıldıray Beşiktaşda diyor:) http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12237454.asp?gid=229 bende istiyorum arkadaş şu son dk haberlerınden sivassporumuzla ılgılı..:) GokhanTurna 08.08.2009, 02:35 bende istiyorum arkadaş şu son dk haberlerınden sivassporumuzla ılgılı..:) Haftaya inşallah 3 son dakika transfer haberi alacağız:) hasretimsin_58 08.08.2009, 04:47 fb gs bjk bence aman vermicekler umarim sivas gucunu gosterir herseyin hayirlisi olur ilk 4 icinde oluruz umarim Metal Gear 09.08.2009, 19:44 Galata atmış Ardayla...:(........ GokhanTurna 09.08.2009, 19:47 Galata atmış Ardayla...:(........ farka giderler diye düşünüyorum antepe az bile Metal Gear 09.08.2009, 19:51 2 oldu ya....ufff...........Mustafa Sarp attı..Antep'e seviniyom da .. astaravisa 09.08.2009, 20:59 2-1 bitti ilk yarı. ikinci yarı başladı. GokhanTurna 09.08.2009, 21:35 3-2 Gs deplasmanda yendi Gaziantepi. GokhanTurna 09.08.2009, 21:51 İlk yarı sonuçları. Bursaspor 0 - 0 Kasımpaşa Gençlerbirliği 0 - 0 Kayserispor Manisaspor 0 - 0 Eskişehirspor 21.45de başladı bu maç ise dk 2 gol Guiza Denizlispor 0 - 1 Fenerbahçe subasi29 10.08.2009, 01:58 Uefa Avrupa Liginde Rakibimiz Ukraynanin Koklu Takimlarindan Shakhtar Donetsk Evinde Oynadigi Lig Macinda Metalurh Donetsk'i 4-1 Yendi Macin Golleri Vyacheslav Checher (1 - 0) 10' Aleksandr Gladky (2 - 0) 47' Aleksandr Gladky (3 - 0) 60' 72' (3 - 1)Sunny Kingsley Ekeh Oleksandr Kucher (4 - 1) subasi29 10.08.2009, 02:02 Denizlispor 0 - 2 Fenerbahçe,Bursaspor 2 - 1 Kasımpaşa ,Gençlerbirliği 0 - 0 Kayserispor ,Manisaspor 0 - 0 Eskişehirspor subasi29 10.08.2009, 02:04 Denizli'de 40 dakika rezalet Denizlispor-Fenerbahçe maçının oynandığı Denizli Atatürk Stadı'nda Turkcell Süper Lig'in adına hiç yakışmayacak görüntüler ortaya çıktı. Maçın 59. dakikasında stat çevresinde elektrikler kesilince stat da karanlığa gömüldü. Stat jenaratörü de devreye girmeyince mücadeleye ara verildi. Kesintinin tam sebebi de belli olmazken, şehir şebekesinde dalgalanma olduğu ve jenaratörün bu nedenle devreye girmediği açıklandı. 40 DAKİKA SONRA BAŞLADI! Kesinti tam 40 dakika sürdü !.. 40 dakikalık aranın ardından ışıkların yeniden yanmasıyla maç da yeniden başladı. subasi29 10.08.2009, 02:07 Bursaspor da 3 puan ile başladı Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Bursaspor, 1 yıl aradan sonra lige geri dönen Kasımpaşa karşısında 3 puana uzandı Erhan'dan yediği golle geriye düşen Timsah, yeni transfer Zapotocny ile beraberliği yakaladı, Sercan Yıldırım ise skoru belirledi: 2-1 subasi29 10.08.2009, 02:08 Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Eskişehirspor ile Manisaspor'u karşı karşıya getiren maçta gol sesi çıkmadı ve karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Ege ekibi lige 1 puanla 'merhaba' derken, Eskişehirspor deplasmandan istediği sonuçla döndü. MANİSASPOR: 0 - ESKİŞEHİRSPOR: 0 subasi29 10.08.2009, 02:10 Shakhtar Donetsk, Ukrayna Ligi'nde Metalurg Donetsk farklı yendi DONETSK - UEFA Avrupa Ligi play-off eşleşmesinde Sivasspor'un rakibi olan Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk, Ukrayna 1. Ligi'nde oynadığı maçta Metalurg Donetsk'i 4 - 1 mağlup etti. Sivaspor'dan bir teknik adamın da izlediği Donetsk'teki maçta Shakhtar Donetsk'in gollerini Chenher (kendi kalesine), Gladky (2) ve Kucher kaydetti. Rakip Metalurg Donetsk'in tek golü ise Ekeh'ten geldi. Bilindiği gibi daha önce 20 Ağustos'ta Donetsk'te oynanacağı açıklanan UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçının aynı tarihte Sivas'a alındığı, rövanş maçının ise 27 Ağustos yerine 25 Ağustos'ta Donetsk'te oynanacağı belirtilmişti. Besyo_cu 15.08.2009, 21:41 ts 1 - Diyarbakır 2 :) İyi oldu ts lilere hala bizi yendiklerı için rüyadalardı. Diyar'a kıraladıgımız Diallo süper oynadı. 2 golde payı büyüktü. sevda58 15.08.2009, 21:45 hattini degil, haddini bileceksin trabzonspor:D:D KIZILCAN 15.08.2009, 21:52 Sivas-trabzon maçı bittiğinde etrafımdaki trabzonlulara dönüp,boşuna sevinmeyin siz bu futbolla anca dördüncü olursunuz dedim.lig uzun bir maraton ama trabzon gene aynı gene aynı...Adam gibi oynasak biz de yenerdik ama durum ortada. yasin2452 15.08.2009, 22:05 başkanınız çıkıp konuşuyor şampiyonluğun en büyük adayıyız diye şimdi görüyoruzki şampiyonluğun en küçük adayısınız efsane5858 15.08.2009, 22:18 tipki gecen hafta bizim yenildigimiz gibi yenildi trabzon futbol iste bu gecen hafta cok kötüydük ama inaniyorumki yarin cok iyi olucaz ve iyi bi skorla ayrilicaz ayrica rakibimiz olan trabzona bi lafimda su bir macda iyi oynadin diye cok havalandin iste futbol budur gelirler havani alirlar.hadi selametle SenSetik 15.08.2009, 22:49 Diyarbakırspor'un eline, koluna, yüreğine sağlık...yapamadığımızı yaptılar...helal olsun sana Ziya Doğan...Helal olsun sana Diyarbakır :))))))))))) LosTie58 15.08.2009, 23:26 Şu Trabzon yenildi ya yüreğimin yağları eridi resmen.Daha beter olsunlar.Henüz bakmadım maça kesin rezillik çıkarmıştır bunlar maçtan sonra malum hazım sorunları var. Aşiyan 15.08.2009, 23:28 Trabzonsporun yenilmesine canı gönülden sevnmiş bulunmaktayım :D LosTie58 15.08.2009, 23:52 Trabzonsporun yenilmesine canı gönülden sevnmiş bulunmaktayım :D Aynen ya geçen hafta ki maçtan sonra sanırsın şampiyon olmuşlardı.Bütün taraftarları bu takımı yönetimi şampiyon yapmıştı aynı taraftar eminim maç sonu rezillik çıkarıp takımı yuhalamıştır,maçı izlemedim ama tahmin ediyorum.Bu ts taraftarı hep aynı hep aynı hiç değişmeyecekler :D Alma Sivas'ın ahını çıkar aheste aheste.. etzel1967 15.08.2009, 23:57 trabzonun yenilmesine çok sevindim...inşallah böyle devam ederler.... GokhanTurna 16.08.2009, 00:00 Tsnin yenilmesi normal bişi şampiyonluga oynucak halleri yok olmazda. Oynanan 3 maçıda tuturdum Ts ve Gs üst, Ankaragücü maçı berabere tuttu. Ankaraspor - Gençlerbirliği: İki takımı TSYD Kupa finalinde izlemiştim Ankaraspor gördüğüm kadarıyla Gençlerbirliğinden üstün futbol oynuyor. Ankara alır diyorum. Eskişehirspor - Bursaspor: Tam bi beraberlik maçı ama Bursa galibiyeti süpriz olmaz. Tahmini skor 2-2 Fenerbahçe - Sivasspor: Eksiklerle çıktığımız 2. lig maçı ümidim yok iddaa oynuyanlar için üst Kasımpaşa - Büyükşehir Bld: Seyircisiz maç cezası var gerçi bu takımların fazla seyircisi zaten yok:D İstanbul alır Kayserispor - Gaziantepspor: Beraberlik %80 diyorum:) Beşiktaş - Antalyaspor: Beşiktaş rahat alır GokhanTurna 16.08.2009, 00:09 Galatasaray evinde Denizliyi 4-1 mağlup etti lige iyi başladılar. İnşallah bizim takımında geri dönüşü uzun sürmez joe cole 16.08.2009, 00:50 HADDİNİZİ BİLECEKSINIZ LAZANYALAR:D sinan-58 16.08.2009, 01:29 trabzon yenildi çok güzel oldu zaten iyi bir takım değiller bizim kötü zamanımıza denk geldi bülent hocam diallo m bemba ve yasinden iyi değilmi sence subasi29 16.08.2009, 02:50 denizlisporada deginmeden duramayacagim;yahu bune ciddiyetsizlik samiyende aciz bir futbolla one geciyorsun,ardindan amator takim gibi gelene gec diyorsun,yillardir bu ligde dusmeye oynadin busenede favori sensin, Örükcülü 16.08.2009, 07:25 Ha bu lazlar Sivasspor'umuzu yendikleri zaman 4 gün, 4 gece kutlamışlardı. Havaya girmişlerdi. Şimdi havaları alındı ya, bu mağlubiyetle 7 gün, 7 gece yas tutarlar. Hatta yönetimi istifaya çağırıp, hocayı gönderip, Umut Bulut'u da kulüpten kovarlar. Büyük kulüpler ya !. Muhahha ha haa !... Salim58 16.08.2009, 08:06 ts ye zorlu oldu biz yensekte yenilsekte hiç önemli değil artık emre41 16.08.2009, 08:49 Lazlar maçtan sonra sırf üstünde Umut Bulut forması var diye kendi taraftarını dövdüler. Adamlar tam bir cinnet geçirmiş deli halindeler. Maça gelince Dİyarbakırı tebrik ederi. Kadrolarında top oynamayı bilen 3 tane topçuları olmasına rağmen mücaedele nasıl yapılır onun dersini verdiler. Diallo, Bülent hocaya; 'Yasin'in benden ne fazlası var?' der gibi oynadı. Helal olsun. Ligin ikinci yarısında lazları kendi sahalarında yenmek zorundayız. Ki eger adam gibi oynarsak fark dahi atarız. emre41 16.08.2009, 08:59 Şu Trabzon yenildi ya yüreğimin yağları eridi resmen.Daha beter olsunlar.Henüz bakmadım maça kesin rezillik çıkarmıştır bunlar maçtan sonra malum hazım sorunları var. Maçtan sonra sırf Umut Bulut forması var diye kendi taraftarını dövdüler. Cinnet geçirip durmadan küfrederek sağa solu kırmaya çalışan bir taraftarı almaya çalışan emniyet güçlerine arkadaşlarını vermemek için direnen lazlara arbede çıkardı. 91. dakikada yenik duruma düşünce 'Mehmet Fatih' diye tempo tuttular. Lazların dünyasının manzara-i umumiyesi. Ne diyelim geçmiş olsun. Kaldı 3 hafta. Sonra Hugo gider, biri gelir o da gider vb:))))) nuri_58 16.08.2009, 14:35 diyarbakırsporda iyi başladı lige zorlu bi rakibimiz.bu sezon en iyi takımlar 1.fb 2. bjk 3.gs 4. diyarbakır 5.Sivassporumuz gibi görünüyor ama şampiyon olabılırız futbolcular sağlam kadromuz iyi ama bir düzenımız yok oyuncular birbirine alışamadı bir kac hafta sonra bellı olur zirve yarışındakiler... LosTie58 16.08.2009, 14:58 Maçtan sonra sırf Umut Bulut forması var diye kendi taraftarını dövdüler. Cinnet geçirip durmadan küfrederek sağa solu kırmaya çalışan bir taraftarı almaya çalışan emniyet güçlerine arkadaşlarını vermemek için direnen lazlara arbede çıkardı. 91. dakikada yenik duruma düşünce 'Mehmet Fatih' diye tempo tuttular. Lazların dünyasının manzara-i umumiyesi. Ne diyelim geçmiş olsun. Kaldı 3 hafta. Sonra Hugo gider, biri gelir o da gider vb:))))) Bu rezillikten daha azını yapsalardı şaşırırdım aslında ama üzerinde Umut yazılı formalıları dövmeleri işte bu ilk olsa gerek spor rezillik tarihinde :D sivastatlıbelam 16.08.2009, 15:48 trabzon -diyarbekir maçı dakika 90+ 1 tezemete kendisi getirdi topu egemenin büyük hatası ceza sahası çiizgisinin sol tarafından tezemeta hızla içeri giriyor sylva ile karşı karşıya şutunu çekiyor ve top ağlarda ve top trabzonspor ağlarında. avni akerde tribünler buz kesti bir anda. ve ben önce rabbime şükrettim sonrada odada çiftetelli oynadım tekbaşıma... alırsan sivasın ahını çıkar aheste aheste. nasılmış evinde maç kaybetmek... arkadaşlar güdük ölmüştür pardon arkadaşlar trabzon bitmişti artık ligde vuran vurana trabzona bundan sonra. LosTie58 20.08.2009, 22:02 Trabzon naptı öyle ya birde bizim Avrupa maceramıza laf atıyorlardı biz en azından Anderlecht'i 3-1 yenmiştik sahamızda ya bunlar n'aptı.Ee Allah'ın sopası yok işte. joe cole 21.08.2009, 01:23 ıcım yagları erıdı vala bu lazanyalara koydularya rahatladım valla efsane5858 21.08.2009, 01:38 Trabzon naptı öyle ya birde bizim Avrupa maceramıza laf atıyorlardı biz en azından Anderlecht'i 3-1 yenmiştik sahamızda ya bunlar n'aptı.Ee Allah'ın sopası yok işte. suraya bak biz düsmüsüz derdimize siz hala trabzona salliyorsunuz özellikle lostie sen kardesim birak artik su trabzonu nerde bi trabzon haberi var sen hemen ordasin trabzon haberi olmasada biyerlerden bisey bulup olayi yine trabzona getiriyosun.yasin kac merak ediyorum LosTie58 25.08.2009, 00:28 suraya bak biz düsmüsüz derdimize siz hala trabzona salliyorsunuz özellikle lostie sen kardesim birak artik su trabzonu nerde bi trabzon haberi var sen hemen ordasin trabzon haberi olmasada biyerlerden bisey bulup olayi yine trabzona getiriyosun.yasin kac merak ediyorum Yaşımın nesini merak ediyorsun yazıyor zaten.Ayrıca sana mı sorucam hangi konu hakkında yorum yapacağımı. Bu arada bu yıl Fenerbahçe ve Galatasaray gerçekten iyi kadro kurmuşlar ve emin adımlarla ilerliyorlar sanırım geçen yılki hataya düşmek istemiyorlar.Akşam Fb maçında olay çıkarmış Diyarbakırspor taraftarı hem de çok fena,umarım geldikleri lige geri dönerler bu taraftarın bu ligde yeri yok. subasi29 25.08.2009, 02:09 bizden baska herkesin sistemi oturmus kendimize gelmenin vakti geciyor yiğidokazım58 07.10.2010, 21:06 Bursaspor'da Volkan Şen kadro dışı. yiğidokazım58 18.10.2010, 20:48 Fenerbahçe:3-1:Konyaspor İlk yarının sonları. |