Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPORUN BÜYÜKLÜĞÜ

babayavuz
12.08.2009, 15:13
Abdullah YİĞİT spor@hurdogan.com 2009-08-12

Trabzon'da bayram sürüyor (muş)!

Sadece bir maç kazanmanın bir şehri, bir futbol takımını bu kadar çok sevindirdiğini ilk defa görüyorum. Sivasspor'u yenmenin Trabzon'a bu kadar çok maddi ve manevi kazanç sağladığını bilseydim,geçen sezon Sivas'ın 3-0 yendiği maçıda kazanmasını isterdim!
Sivas-Trabzon maçının üzerinden neredeyse 4 gün geçti ve hala hem Trabzon'da, hem de Trabzon basınında zafer çığlıklarının susmadığını görüyorum. Oysa bu Trabzon geçmişte Liverpool'u yendi ama sevinci hiç bu kadar uzun sürmemişti!
Ne kadar büyük takımmışın be Sivasspor!.. Seni "es-kaza" yenen ve Türkiye'nin 4. büyüğü olarak bilinen bir takımı yenilginle bu kadar çok sevindiriyorsun!
Aslında Trabzon'u bu sevinci ni yılların birikiminin boşalması olarakta değerlendirmekte mümkün.
Sivaslı'lar bu maçla ilgili haberler okuduğunda sakın üzülmesin! Hatta gurur duymalılar. Dedimya,Trabzonspor Sivasspor'u nasıl bir takım olarak görüyorki kazanmanın sevinci 4 gün gece sürüyor.
Önceki gün okuduğum bir haber beni dahada mutlu etti! haber şöyleydi; " Sivas galibiyetinden sonra Trabzon'da kombine satışları arttı!"
Helal be Sivasspor, sen nerelere gelmişinde bizim haberimiz yok!
•••••••••••
Sivas'ta son iki gündür konuşulan bir başka konuda İbrahim Şahin ve Kadir Bekmezci transferleri. Şu ana kadar konuştuğum hiç bir Sivaslı, Başkan Mecnun Otyakmaz dışında bu iki transfer için olumlu bir şey söylemedi.
Dün telefonla bu konuyu görüştüğüm başkan Otyakmaz, taraftarın isteğine göre transfer yapacak durumda olmadıkmlarının altını çizerek "Ben bu iki arkadaşın Sivasspor formasıyla başarılı olacaklarını düşünüyorum,bunu kısa sürede göreceğiz" dedi.
Kadir Bekmezci ve İbrahim Şahin,Sivasspor'da başarılı olur mu,olmaz mı,bunu zaman gösterecek ama bilinen bir gerçek var gerçekten çok şanslılar. Birincisi Sivasspor gibi bir takıma geldiler, ikincisi de geldikleri kulübün başkanının tam desteğini arkalarına aldılar.
Bundan sonrası İbrahim Şahin ve Kadir Bekmezciye kalıyor. Ya kendilerini gösterip,tereddüt duyanları mahcup ederler, ya da vasatı aşamayıp Başkanlarını mahcup!

babayavuz
12.08.2009, 15:15
değerli arkadaşlar yukarıda sayın abdullah yiğitin yazısını sizlerle paylaşıyorum umarım hoşunuza gider değerli yorumlarınızı beklerim

efsane5858
12.08.2009, 15:27
benim hosuma gitmedi hala trabzon muhabbetini yapiyoruz ya 3 gün sonra fenerle mac yapicaz fenerle ilgili bi konu acin hala niye trabzonla ilgili konu aciyoruz,birak nasil sevinirlerse sevinsinler

yigidocengiz
12.08.2009, 15:32
bu trabzonlu ********ler bülent hocaya dua etsinler,yoksa biz sahadaki o dar kadroya ramen onları şişkebap yapardık da nasip değilmiş diyelim,ama İNŞALLAH oradaki maç çok farklı olacak.

Ahwettt
12.08.2009, 15:39
Gerçekten yazı güzel zaten büyük takım olduğumuzu istmeslerde kabul ediyorlar. Ama yapılan transferler büyük takıma yakışır transferler değil sanki 1. liğden süper liğe yeni çıkmış bir takıma yapılan transferler gibi 12 tane futbolcu alınmış fakat bunlardan 2 tanesi hariç kadroya giren yok girenler de vasatı aşmıyorlar. o kadar transfer yapılacağına 4-5 tane transfer yapılsada geçen yılki kadro korunsa daha iyi olmazmıydı. Bu yapılan futbolcular berdavayamı geldi Sivasspora öreneğin 26 yaşındaki İbrahim ülüm alnıyor şimdide başka takımlara kiraya verilmeyi düşünüyor.

TS58
12.08.2009, 15:40
SİVASSPOR UEFA YOLUNDA büyük başarılar elde etmelidir.

efsane5858
12.08.2009, 15:41
ya cok gereksiz bi konu bu böyle konuyu acinca bizimkilerde ister istemez kötü konusuyor adamlarda gelip burda bize küfür ediyor acmayalim böyle konulari ben küfür yemek istemiyorum küfür yemek isteyen gitsin onlarin sitesine orda etsin

TS58
12.08.2009, 15:42
SİVASSPOR da kaleci PETKOVİÇ göz muayenesi olmalı.

kupecikli58
12.08.2009, 17:18
KADİR PEKMEZCİ için birşey söylemiyorum kapalı kutu ama İBRAHİM ŞAHİN gerçekten hırsı hızı ve oyuna katkısıyla begeniyordum devamlılıgı olursa gelecekte çok iyi bir ibo seyrederiz. bu oyunculara sahip çıkmalıyız çünkü İBO vede KADİR seyircisi az olan takımlarda rahat oynadılar pekala seyirciyle nasıl olurlar soru işareti o yüzden bizimde sahip çıkmamız lazım biz SİVASLILAR yıldız alalım diyiyor ama bütçe meselesi bütçe iyi olsa zaten başkan bizden önce o topcuyu getirir.biz ise yıldız almayacagız yıldız yapacagız bu mantelitede gitmezsek yakında korkulu rüya görürüz size şöyle bir örnek vereyim bursaspor,adana,vede istanbulspor.daha önce yıldız tabir edecegimiz topçuları getirdiler sonrası ne oldu mali kriz!sonraki senelerdede verecek para bulamadılar daha sonrada hiç para kalmadı vede KÖTÜ SON bank asyaya düştüler normal olarak bu yüzden bizim daha akıllı olmamız lazım yoksa biz para kazandık harçayalım dersek o zaman bizimde sonumuz diyerleri gibi olur biz ise kendi yagımızla kavrulacagız.bu demek degilki iyi topcular transfer etmeyecegiz yeri geldimi bizlerde iyi topcu getirecegiz ama şimdi zamanı ve sırası degil.artı AVRUPADA isim yapmak lazım yoksa avrupa sivası tanımaz türkiye liginde şampiyonda olsan avrupa tanımaz ama avrupada bir kaç iyi takımı devir o zaman neler oluyor bak o yüzden luceskunun takımını elemek zorundayız biz SİVASSPOR neyse hepiniz ALLAHA EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN BU ALEMDE KRAL SİVASSPOR

yasin2452
12.08.2009, 17:33
kadiri pek tanımıyorum ancak ibrahime gelişin o iyi bir oyuncu ancak ben ikisininde sivasta iyi işler yapacağını düşünüyorum bence çok büyük transferlere gerek yok adam gibi oynasınlar yeter sivasspor geçen sezonlarda büyük transferlerle üst sıraları zorlamadılar ben inanıyorumki bu sezonda mehmet ve sezerin gelmesiyle üst sıralarda olacağız diğer takımlara bakıyoruz çok iyi transferler yapmışlar ama bakalım nasıl bir performans gösterecekler yoruma gelince çok güzel bi yorum olmuş tamamen katılıyorum

karakocyakup58
12.08.2009, 17:51
evet aynen adamların gözünü ne kadar korkuttuysak korkunun sevince dünüşmesi denir buna

LosTie58
12.08.2009, 17:56
Güzel yazmış tebrikler ;)

giants
12.08.2009, 19:12
Sayin yigit din Bu yazisi da daha önceki yazdiklari gibi hosuma gitmedi özellikle trabzon meselesini öne cikararak asil meseleyi satir aralarinda kaybetmeye calismis. isin can alici tarafina yorum yapma geregi bile hissedmemis. iyiki yorum yapmissiniz Trabzon meselesine sayin yigit yoksa biz nasil farkina varacakdik bu durumun.))))

Sayin yigidin satir aralarina sakladigi haberi.

Dün telefonla bu konuyu görüştüğüm başkan Otyakmaz, taraftarın isteğine göre transfer yapacak durumda olmadıkmlarının altını çizerek "Ben bu iki arkadaşın Sivasspor formasıyla başarılı olacaklarını düşünüyorum,bunu kısa sürede göreceğiz" dedi.

Yazisinin bu kismi eger dogru ise baska transfer yok.yeni gelen iki arkadasin insafina kaldik bu arkadaslar boslugu doldururlarsa yasadik ..yoksa vayki vay halimize...

Murat ARICI
12.08.2009, 19:18
GÖRDÜKLERİ VE GÖRECEKLERİ TEK GALİBET BUYDU ONUNDA SEBEBİ BELLİ TARNSFERDE YAŞANAN ACEMİCE HATALAR..

SkorYazarı
13.08.2009, 03:21
Sivasspor büyük takım yenenler elbet sevinir.. :)
Antep bile geçen sene derbi primlerinin 2 katı prim vaad etmişti oyuncularına.

subasi29
13.08.2009, 03:34
Önceki gün okuduğum bir haber beni dahada mutlu etti! haber şöyleydi; " Sivas galibiyetinden sonra Trabzon'da kombine satışları arttı
her deplasman galibiyetinde kombineler artarsa siz cin'i gecersiniz nufus bakimindan olmadi tuttugunuz hamsilerede kombine verin :D

yener_sahin
13.08.2009, 10:39
Tıp ilerledi ama hala şu lazların 12 den sonra kafalarının çalışmamasına çare bulamadılar.

stutgart58
15.08.2009, 13:45
bu trabzonlu ********ler bülent hocaya dua etsinler,yoksa biz sahadaki o dar kadroya ramen onları şişkebap yapardık da nasip değilmiş diyelim,ama İNŞALLAH oradaki maç çok farklı olacak.

onları avni akerde bozguna ugratacaz..feleklerini şaşıracakar lazolar

58ÖREN58
31.08.2009, 22:47
LAZLAR SEVINDIDE NE OLDU SIMDI ONLAR BIZDENDE KOTU DURUMDALAR BETER OLSUNLAR LAZLARRRRR HAMSI KAFALILARRR

ilteriş58
01.09.2009, 01:05
sivasspor elbette BÜYÜK bir takım ve trabzon gibi küçük takımlar büyükleri yendiklerinde böyle sevinçleri uzun sürer ;)