Orijinalini görmek için tıklayınız : SVSCELL
Bu konunun sadece yorum yapılıp silinen konulardan olmaması temmennisiyle başlıyorum.İlk önce Fenerbahçe daha sonra Galatasaray ve son olarakda Trabzonspor kendilerine ait GSM operatörü kurdular.Sivassporumuzun ne kadar büyüdüğünü geçen sezon gördük ve görmeye devam edeceğiz.Neden yetkililer hala bir GSM operatörü kurma çalışmasında bulunmuyorlar.Sivassporumuza çok katkı sağlayacak bir proje olur.Ve almayan Sivaslı kalmaz sanıyorum.Başta ben kendi adıma SÖZ VERİYORUM Sivassporumuza ait bir GSM operatörü çıkarsa hiç beklemeden alacağım.
Saygılarımla.
üçyıldız58 18.08.2009, 23:21 BENCEDE ÇOK ÇOK GÜZEL OLURR İYİ BİR KONUYAA TEMAS ETMİŞSİN KARDEŞŞ
58ÖREN58 18.08.2009, 23:40 GUZEL BI KONU ALISTE SİVASSPORUMUZA BUYUKBI GELIR SAGLARRRR
Biz daha lisanslı ürün sorununu çözememiş bir 'camia'yız. Maalesef yönetim, taraftar ve lisanslı ürün konusunda umursamaz bir tavır içerisinde. Yani gsm operatörü felan bizim için ancak bir hayaldir.
yener_sahin 18.08.2009, 23:47 çok fazla taklit ediyoruz.hiç farklı proje ile gelmiyoruz.bende bu şekilde düşünüyorum.Mms kampanyasından ne çıktı ki bundan iş çıksın.
efsane5858 18.08.2009, 23:50 iyi olur ama bence basmaklari birer birer cikmak daha iyi sonunda fiyaskoda olabilir.biz deplasmanda ozellik istanbulda kesin taraftarimiz olur derken fener macina 50 kisi geldi biraz zaman gerekir böyle seyler icin o yuzden bence simdilik zor
GurbetciYigidom 18.08.2009, 23:51 birakin böyle Seyleri Yahu Simdide sivas cellmi cikti Bizler ilk önce Takimimiza sahip cikalim Istanbulda Nekadar sivasli yasiyor herkes biliyor. Peki Fener macinda kactane Sivas taraftari vardi elle sayilacak kadar daha dogrusu Bos tribün Yazik cok yazik. Biz Yönetime nekadar takimimiza sahip ciktigimizi gösterirsek onlarda herseyi yapabilirler.Evde oyanadigimiz maclarda Tribünler artik yavas yavas dolmaya basliyo ama hic takima tazahurat yapilmiyor,takimi atesleme diye bisey yok, herkes oturmus cekirdek Citliyor.Ilk Önce biz Sahip cikalim Takimimiza yeter artik .Sonrada yönetime Teknik heyete laf atiyoruz Onlar görevlerini eksiksiz Yapiyor ,Böyle bir yönetim ve teknik heyeti birdaha hicbir zaman bulamayiz allah onlardan razi olsun. Kusurlu olan sadece Bizleriz. Taraftari olmayan Sampiyonluga oynayan Bir Takimimiz var.
efsane5858 18.08.2009, 23:53 çok fazla taklit ediyoruz.hiç farklı proje ile gelmiyoruz.bende bu şekilde düşünüyorum.Mms kampanyasından ne çıktı ki bundan iş çıksın.
aynen taklit hos degil trabzon macinda 58. dakika sovunuda ayni onlarin yaptigi gibi yaptik kopya ya balonlar felan biraz degisik seyler düsünelim bize özel olsun orjinal olsun
subasi29 18.08.2009, 23:54 dusunce guzel,ama is uygulamaya gececek olsa sorunlar baslar ekonomik destjek sart...ne kadar destegimiz olursa gelirimiz okadar cok olur her yatirimda sivasi larkalastirmak adina guzel adimlar atilir...
yigidocengiz 18.08.2009, 23:54 yapmayın arkadaşlar biz o kadar da büyümedik.büyük takımın büyük taraftarı olur.daha SİVASta bile SİVAS fb ve gs nin ardından üçüncü olmuşsa burda bizim takımımızın büyüklüğünden falan bahsetmek sadece bir ütopya olur.kusura bakmayın gerçekler acıdır.bende en az sizin kadar SİVASLIYIM ama bunlar beni çok üzüyo.bizim bu konulara gelmemiz için köprünün altından daha çok sular geçmesi gerekiyo.büyüklüğü bırakalım arkadaşlar bence bu sene bu takımı ligde nasıl tutarız ona bakalım...
Yönetim ve taraftarı sevmek ayrıdır, hatalarını görmezlikten gelmek ayrıdır. El hak biz de çok seviyoruz başkanımızı; ama maalesef taraftar ve lisaslı ürün konusunda umursamaz bi tavrı var. Gurbetteki Sivassporlu olarak kaliteli ve çoğu yerde buluncak ürünler istiyorum. Ama yok!
Mecnun başkan toplasa türbin liderlerini taraftar tek ses olsa; maddi olarak az da olsa finanse etse maçtan önce türbin şov yapılsa olmaz mı? bunların hepsi para. Kulüp için çok para değil ama birey için çok para. Evet bizim taraftarımız yok seyircimiz var ancak onlar da zamanla taraftar olacaktır. Bu bir kültür işi; türbin kültürü yerleşecektir inşallah Sivas'a. ama bunun için yönetim ön ayak olmalıdır. Ben ilk kez trabzon maçında pankart gördüm ya. 5 senede 1 kez. ne acı!
enesarslan 18.08.2009, 23:58 arkadaşlar hatırlatırım sivasspor un kredi kartı çıkmıştı geçen senelerde ve ne kadar kullanıcısı olduğu ortada. kesinlikle svscell filan çıkarsa rağbet çok az olur. keşke rağbet fazla olsa da çıksa ama elden ne gelir... :D
arkadaşlar hatırlatırım sivasspor un kredi kartı çıkmıştı geçen senelerde ve ne kadar kullanıcısı olduğu ortada. kesinlikle svscell filan çıkarsa rağbet çok az olur. keşke rağbet fazla olsa da çıksa ama elden ne gelir... :D
Aynen katılıyorum; kaç kişi de bu karttan var. Yada kaç kişi kredi kartı kullanıyor?
joe cole 19.08.2009, 00:34 aslında ıyı bır fıkır ama yururluge gırer mı bılmıyorum
abdurrahman 19.08.2009, 00:39 bence güzel bir fikir ama başarı sağlanmaz... bizim insanımız sivasa laf söyletmez ama sivas içinde hiçbir şey yapmaz.sen şimdi svscell diyosun güzel, destek verende çok olur ama kimse bu işin içine girmez.. KARDEŞ BİZİM SİVASLILARDA TUTUCULUK YOK, TUTUCULUK... ben şahsen muzaffer olacağını düşünmüyorum. bizim insanımız FISSSS
Divriği58- 19.08.2009, 01:00 Sİvassporon lisanslı ürünü var mı ? var Fenerbahçede olduğu gibi anlaşmalı oldugu Finansbankdan Sivasspor kredi kartı var mı? o da var Yardım kampanyası için sms kampanyası varmı ? ee o da var peki bütün bu yönetim çabalarına cevap verip takımını destekleyen taraftar var mı ? o işte yok bütün sorun da burda
Biz daha lisanslı ürün sorununu çözememiş bir 'camia'yız. Maalesef yönetim, taraftar ve lisanslı ürün konusunda umursamaz bir tavır içerisinde. Yani gsm operatörü felan bizim için ancak bir hayaldir.
Zaten o hayal bu hayal diyerek büyüyemiyoruz sorun da burdaaa
oguzhan_1616 19.08.2009, 12:39 Bu konunun sadece yorum yapılıp silinen konulardan olmaması temmennisiyle başlıyorum.İlk önce Fenerbahçe daha sonra Galatasaray ve son olarakda Trabzonspor kendilerine ait GSM operatörü kurdular.Sivassporumuzun ne kadar büyüdüğünü geçen sezon gördük ve görmeye devam edeceğiz.Neden yetkililer hala bir GSM operatörü kurma çalışmasında bulunmuyorlar.Sivassporumuza çok katkı sağlayacak bir proje olur.Ve almayan Sivaslı kalmaz sanıyorum.Başta ben kendi adıma SÖZ VERİYORUM Sivassporumuza ait bir GSM operatörü çıkarsa hiç beklemeden alacağım.
Saygılarımla.
Daha Shaktar Maçına 300 bİLet satılmış GSM 'e gERek yok bence hiçç.300 bilet komik yaa.:mad: Gsm gereksiz olur hemde
Fenercell,GSmobile başarısız oldu trabzoncell de muhtemelen başarısız olacak.Bu hatlar kullanıcıya hiçbir artı getirmediği gibi aksine külfet getirdi dolayısıyla beklenen rağbeti görmedi. Avea Fb,Gs çok pişmanlar zaten
yasin2452 19.08.2009, 14:07 olsa iyi olur ancak sivas buna tenezzül etmez
58_SEMİH_58 19.08.2009, 14:19 çok fazla taklit ediyoruz.hiç farklı proje ile gelmiyoruz.bende bu şekilde düşünüyorum.Mms kampanyasından ne çıktı ki bundan iş çıksın.
Çok dogru solüyorsun abi...........!
joe cole 19.08.2009, 16:59 bence olaya taklıt olarak bakmamak lazım sıvasspora gelır saglayabılecek bır proje olabılır cunku hemen hemen herkesın cep telefonu var gunumuzde ve cogu kısınde avea bu projede olursa avea ıle olacak hıc bır yuk olamayacak kullanıcıya ve sadece numarasını svscell e gecırecek bu proje hayata gecırılırse basarılı olur bence
Formasını ,atkısını pazardan lisanssız alan ,5 liradan bile 2 bilet almak yerine 1e2 yapan ,3-5 yenilgi aldı diye takımın şampiyonlar ligi maçına gelmekten aciz taraftarımız Sivasspor 'a özel bir Gsm operatörü kurulursa MUTLAKA İLGİ GÖSTERECEKTİR(!) :mad:
effenberg 19.08.2009, 18:05 Olaya taklit olarak degil de GSM operatörleri acaba Sivasspor ile isbirligi yaparlarlarmi???
Ilk önce bu konuyu arastirmk lazim........
babapiton 19.08.2009, 18:22 Bu projenin fazla maliyeti yoq sadece bir oparatör mesela avea ile anlaşacan ve üzerinde sivasspor amblemi olan hat bastıracan ve hatlar normal hatlardan 1tl yüksek fiyatı olacak ve birkaç özel kampanyayla taraftarları hat almaya cekicen ve 1 tl sivasspor'un kasasına gidecek bu kadar bunlar en fazla 1 trilyon tutar ve sonunda karlarla bu işi büyütürsün
taklit demeyın önce fb cıkardı bunu sonra gs sonra ts sivascell olsa ne olur.
efsane5858 19.08.2009, 18:28 ya ilgi olmaz beyler bosuna yazmayin ayrica bu isler ha denince olmuyor zaman lazim sabirli olun onlar yapti diye hemen bizdemi yapicaz durun bakalim trabzoncell tutucakmi bakalim
efsane5858 19.08.2009, 18:28 gorursunuz trabzoncell de digerleri gibi fiyasko olucak
kiNgSiZe58 19.08.2009, 21:50 çiksa ben kullanirim :)
|