Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Gol Yedik Çoook!
SivasSpor.Com 21.08.2009, 18:15 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg
Geçtiğimiz sezon 34 lig maçında 28 gol yiyen Sivasspor, aynı sayıda golü, bu sezon şu ana kadar yaptığı 10 maçta yedi.
Sivasspor bu sezon şu ana kadar sergilediği performansla son iki sezondaki başarılı günlerini aratıyor.
Geçen sezon 34 lig maçında kalesinde 28 gol gören Yiğidolar, bu dönem şu ana dek yaptığı 10 maçta 28 gol yedi.
Fabio Bilica, Herve Tum, Pini Balili, Mamadou Diallo ve Kanfory Sylla gibi önemli oyuncularını satan Sivasspor, transferlerle eski oyuncularının yerini doldurmaya çalışsa da hazırlık maçlarında, ligde, ve Avrupa kupalarında arzuladığı sonuçları elde edemedi.
Geçen sezonlarda ligin en iyi hücum ve savunma yapan takımlarından biri olan Sivasspor, bu sezon ise şu ana dek yaptığı maçlarda hem ofansif anlamda, hem de defansif anlamda başarısız bir performans sergiledi.
Bu sezon beşi resmi olmak üzere 10 maç yapan Sivasspor bunlardan sadece ikisini kazandı ve yedisini kaybetti.
Kırmızı-beyazlı ekip, bu maçlarda rakip filelere dokuz gol atarken, kalesinde tam 28 gol gördü.
Sivasspor geçen sezon ligde yaptığı 34 maçta kalesinde 28 gol görüp, rakip filelere 54 gol atmıştı. Yiğidolar, önceki sezon ise ligde yaptığı 34 maçta rakip filelere 57 gol atıp, kalesinde 29 gole engel olamamıştı.
Kırmızı-beyazlı ekip bu sezon oynadığı beş resmi maçta tek galibiyetini, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında 5-0 yenildiği Anderlecht'i rövanşta 3-1 yenerek elde etti.
Ligin ilk haftasında sahasında Trabzonspor'a 2-1, ikinci haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen Sivasspor, son olarak UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Shakhtar Donetsk'e evinde 3-0 kaybetti. Bu ağır yenilgilerin ardından Sivasspor taraftarları takımda toparlanma ve eski güzel günlere dönüş bekliyor.
GokhanTurna 21.08.2009, 18:19 Bu sene bu defansla ligin en çok gol yiyen takımlarından biri olacağız malesef. 1 aydır bu hafta transfer yapılcak deniyor nedense hiç bi hafta transferler bitmedi.
Az düzelme olursa orta sıralarda kapatabiliriz ligi. Bu seneden ümidim yok malesef. Halbuki başarılı kadroya 3 4 takviye yapılsaydı daha yi olmazmıydı be hocam nerden çıktı bu revizyon zor toparlanır bu takım
58g0kberk58 21.08.2009, 18:23 abi kalecilerde tamam bazi pozisyonlarda hata yapiyorlar ama defans uyum saglayamadi murat-sedat oynasa daha iyi olur SIMDILIK ama defans sart birde sol bek Hayrettin vasati asamiyor acil onlem alinmali
bonuce123 21.08.2009, 18:28 Ne Defansı Kardesım Kaleciyi Görmüyormusunz Sankı Bilerek İyor Petkovic Gitsin Yav
Bu defans olduğu sürece yeriz.Defansın göbeğinde sıkıntı yaşıyoruz.Yan toplarda Sedat etkisiz kalıyor,yine Sedat gereksiz hareketlerle top kayıplarına sebep oluyor.Bunlar yetmemiş gibi gol yollarında da etkisiziz.Önlem alınmadığı takdirde sıkıntılı bi sezon malesefki bizi bekliyor..
LosTie58 21.08.2009, 18:48 Bu defansla daha çok yeriz.Sol bekte Hayrettin yetersiz çalım üstüne çalım yedi dün.Ortada Yasin'in her hareketi hata.Biz Sedat'ın defansı toparlamasını beklerken o hiçbirşey yapmıyor.Bence Yasin,Murat,Sedat üçlüsünden hangi ikisi oynarsa oynasın olmaz.İyi bir stoper şart.
ilteriş58 21.08.2009, 18:50 yeni bi stoper transfer edilmezse ligin en cok gol yiyen takımı oluruz
LosTie58 21.08.2009, 18:50 Ne Defansı Kardesım Kaleciyi Görmüyormusunz Sankı Bilerek İyor Petkovic Gitsin Yav
Ne demek ne defansı.Sanki defansımız süper,koca bir maçta Petkoviç'e 2 top geliyor da golleri Petkoviç yiyor gibi konuşuyorsun.Petkoviç'in önündeki defans sağlam değilki.Hangi kaleci olursa olsun isterse en mükemmel kaleciyi getir bir maçta her topla karşı karşıya kalıyorsa gol yer.
Bu Takimin yapabilecegi bir sey yok tam anlamiyla takim bozuldu Disiplinden uzak kondisyon yok teknikden uzak yani sahada kimin ne yaptigi belli degil Takimin iskelet oyuncularindan kopmasi bu duruma getirdi ve bu sonuclarla nereye kadar gidecek anlamiyorum gelecekte Bankasya görünüyor acil olarak duruma dur demenin zamani geldi geciyor yönetimin Hocaya uyari vermesi gerekiyor Hoca gitsin demiyorum yanlis anlasilmasin bundan sonra bizi baska bir Hocada kurtaramaz Ligin basindayiz ancak Bülent Hocayla yola devam edilir bunun icin Baskana güvenimiz sonsuz ancak Bülent Hocanin takima neden kendini adapde edemedigini sormali sorunlarimi var sorun nerde arastirilmasi gerek Sayin Baskan bu sorunu cözersen is olur diye düsünüyorum
Savunmada Bilica ve Diallo en iyi iki futbolcusuydu.İkisinide gönderdiler akıl erdiremiorum.Tamam Bilica'nın gideceği belliydi fakat Diallo'yu neden gönderdiler anlamış değilim.Diyarbakırspor'da şu anda çok iyi 2 maç çıkardı.Hadi gönderdin yerine iyi bir stoper alfık mı peki hayır.Pieter M'Bemba'yı aldık ama daha genç tecrübesiz iyi bir stoper değil şu anda hem zaten oynatmıor Bülent hoca.Diallo'nun yerini ne Yasin ne de Pieter doldurabilir bana göre geri istiyoruz Mamadou Alimou DIALLO...
yigidocengiz 21.08.2009, 19:23 öyle olduk maalesef.menecer bülent efendinin üstün zekası sayesinde öyle bir defans ve ortahasaha bloğuna sahibizki başka bişeyde düşünülemezdi zaten.bakın bu maçtada yine ibrahimi çıkardı ve akabinde golü yedik,bu adam maçı okuyamıyo arkadaşlar,geçen sene ilk defa güzel bi kadroya sahip olduk,takım kendi kendine oynuyodu çünkü kaliteliydi,taktiksiz nesiz oynuyodu,ama dananın kuyruğu bu sene koptu işte.adro dağılınca bülentin kalitesi!!!de çıktı ortaya.hiç bişeye değil sadece bu adamı kovmaya ihtiyacımız var.defolsun ve meneceri olduğu topçularını alsın gitsin GO HOME BÜLENT
yigidocengiz 21.08.2009, 19:29 Ne demek ne defansı.Sanki defansımız süper,koca bir maçta Petkoviç'e 2 top geliyor da golleri Petkoviç yiyor gibi konuşuyorsun.Petkoviç'in önündeki defans sağlam değilki.Hangi kaleci olursa olsun isterse en mükemmel kaleciyi getir bir maçta her topla karşı karşıya kalıyorsa gol yer.
her kaleci petkoviçin yediği golleri yemez arkadaşım,kendi azınla söylüyosun iki kere topla karşı karşıya kaldı onlarıda yedi diyosun.bilicanın önündenyken iyiydi,sedatta sırıtmıyodu onun yanında petkov efendiyede pek iş düşmüyodu,bizde onu iyi kaleci sanıyoduk.bak geçen sene yemediği kadar golü şu iki ayda yedi.hiç boşuna kendini yorma arkadaşım bu petkova reset atmak gerek,yada en iyisi göndereceksin hiç uğraşmayacaksın baba,ben bunu bilir bunu söylerim
Countach 21.08.2009, 19:32 hemserilerim hayırlı olsun faruk bayarla murat erdogan tsl bır takıma verılcek agbetu ıse dıyarbakıra gonderlcek yanı anlayacagınız bulo eskı sısteme gerı donuo fızıklıoyuncularla oynucak
LosTie58 21.08.2009, 20:08 her kaleci petkoviçin yediği golleri yemez arkadaşım,kendi azınla söylüyosun iki kere topla karşı karşıya kaldı onlarıda yedi diyosun.bilicanın önündenyken iyiydi,sedatta sırıtmıyodu onun yanında petkov efendiyede pek iş düşmüyodu,bizde onu iyi kaleci sanıyoduk.bak geçen sene yemediği kadar golü şu iki ayda yedi.hiç boşuna kendini yorma arkadaşım bu petkova reset atmak gerek,yada en iyisi göndereceksin hiç uğraşmayacaksın baba,ben bunu bilir bunu söylerim
Hayır ben 2 topla karşı karşıya kaldı demiyorum.Sanki 2 topla karşı karşıyaymış gibi konuşuyorsunuz diyorum.Yani Petkoviç 2 topla değil her topla karşı karşıya kalıyor.Ayrıca herhaldeki hatası olacak sen hata yapmayan kaleci gördün mü hiç.Bu Petkoviç zamanında golde attı kaleden kaleye ama gitti kornerden gol de yedi yani futbolun içinde neler neler oluyor sırf bu 2 zıt örnek bile açıklayabilir.Benim derdim defansı görmezden gelip faturayı kaleciye kesmeye çalışanlara sadece.
yasin2452 21.08.2009, 20:17 aslında kadro güçlü mahmatle sezer gelirse birde 2 tane stoper alınırsa bu sivas iş yapar ancak dediğim gibi 2 tane stoper lazım birde kaleci petkoviç gönderilsin
subasi29 21.08.2009, 20:50 3.ligde corluspor vardi onu bile solladik bugidısle sezon sonu yerımizı dusunemıyorum
karakocyakup58 21.08.2009, 20:52 HİÇ BİŞEY OLMAZ İSTERSE 100 TANE YESİN HERZAMAN İYİ OLACAK DİYE BİRŞEY YOK
karakocyakup58 21.08.2009, 21:11 3 TRAPZON 3 DE FENERBAHÇE TOPLAM 6 GOL NERDEN ÇIKTI 28 GOL KİM UYDURDU BU YALANI AVRUPA MAÇLARINI VE HAZIRLIK MAÇLARI SAYMAYINNN MALESEF GEÇEN SEZON NE AVRUPA MAÇI NEDE HAZIRLIK MAÇLARI VARDI DDORUDDÜZGÜN
AlBeyaz58 21.08.2009, 21:21 Aziz yildirim futboldan anlamaz fakat bozuk saat bile gunde iki kere dogruyu gosterir :))) aldi bilica yi verdi yasin cakmak i sivas coktu resmen
esentepeli58 21.08.2009, 21:29 hayretın musa da gitmeli zayıflar heycanlılar yetersız buyuk maçları kaldıracak kapasıte yok adamlarda bızı gol yedırıyor bırı mutlak golü kaçırıyor
57 Mehmet 21.08.2009, 21:39 bu is bu defansla olmayacak her mac aynisi hata yapmadan duramiyorlar,profesyonel bir futbolcu herzaman ayni hatalari yapmaz,ya kendilerine ceki düzen versinler yada bu diyardan gitsinler.eger yerlerinede futbolcu yok ise paf takimindaki futbolcularimiz bunlardan asagi oynayacagini sanmiyorum bari onlara sans verilsin en azindan formasinin hatirina sonuna kadar savasillar
kolukisa 21.08.2009, 21:50 bencede kaleci son zamanlarda cok hatalar yapiyor,acaba Sivasspordan kovularak ma gitmek istiyor,emegi cok gecti simdi hakkinida yemek gunah olur,bu duruma en kisa zamanda kaleci antronorunun el atmasi gerek,ayrica millimac nedeniyle verilecek arada oyunculari Sivasin yaylarinda kap yaptirarak biraz cigerlerini gelistirmelerini tafsiye ederim.
Defans kaleciye güven vermiyorki kaleci ne yapsın. Her kaleci hatalı gol yer. Fenerden yediğimiz kornerden golde kaleci ön direkteki adama güvendiyse öndeki ıskaladıysa kaleci ne yapabilir.shaktar maçındaki gollerde kaleci ne yapabilir o pozisyonlarda
kolukisa 21.08.2009, 21:56 bencede kaleci son zamanlarda cok hatalar yapiyor,acaba Sivasspordan kovularak ma gitmek istiyor,emegi cok gecti simdi hakkinida yemek gunah olur,bu duruma en kisa zamanda kaleci calistircisi el atmasi gerek,ayrica milli mac nedeniyle verilecek arada oyunculari Sivasin yaylarinda kamp yaptirarak biraz cigerlerini gelistirmelerini tafsiye ederim.
fatihtuztas 21.08.2009, 22:23 ya şu defansta ne sorun var anlamadım gitti.hadi diyelim bilicanın gidişi.sanki iki sezon önce bilica mı vardı yine murat vardı.sedat sakattı karim saidi ile murat stoperdi.bence petkoviç yedeğe çekilmeli artık akının zamanı geldi.valla Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
maiuslee 21.08.2009, 22:45 sedat yasin hayrettin yolspor a yada demırspor a verılsın......bı tek orda oynar bu adamlar..özzelliklede sedat...verin amatöre bu 3 ünü pişsinler biraz..futbol ogrensınler sonra gelsınler...gerci geldılerinde futbolun çoook gerisinde kalmış olurlarda...şu an dada oyle değiller mi zaten..
Savunma hattı aynı kaldığı sürece daha da fazla gol yeriz... Göbekteki insan üstü yeteneğe sahip oyuncularımızla birlikte sol tarafta görev alan ve sahada savunması gereken yer hariç her yerde görebileceğiniz dünya çapında yeteneğe sahip olan oyuncumuzla bu iş zor ...Ayrıca Mbemba'nın yetişmesi için daha güzel ortam olamaz banko onu oynatsın göbekte en azından bir nebze olsun geliştirebilir kendini... Uzun lafın kısası savunma hattımız çökeli uzun zaman oldu ve ne yazık ki elimizde yeterli cephanemizde yok ...
olukmanlıhuseyi 22.08.2009, 12:02 Şimdi şampiyonlar liginde devam edecektik,belki milanla filan oynayacaktık vaybe hepsi hayel oldu,Sivassporun kasasıda,bizde gülecektik.
mete5858 22.08.2009, 12:17 benim önerim;
1-yasini oynatma hocam
2-bence forvete martinden başka birini koysun
3-kamanan müthiş :)
4-petkoviç gereksiz fauller yapıor
Geçen sezon 34 lig maçında kalesinde 28 gol gören Yiğidolar, bu dönem şu ana dek yaptığı 10 maçta 28 gol yedi.
İstikrarlı oynadı diyoruz sonuç ortada.toplanır Sivas spor bilmiyorum ama ben bir bayan taraftar olarak defansımızın yetersiz orta saha yetersiz sol kanat yetersiz savunma yetersiz.
Defansa bir oyuncu ve sol kanatta topu hızlı çıkaracak bir oyuncu olursa çok iyi olur.
ya bu defansla bu kaleyle çok yeriz yediğimiz gibi gol sıkıntısı çekiyoruz forvete takviye sart kesinlikle hemde bide tomas geldimi netbilgisi olan arkadaşlar warsa cvp bekliyorum
serdal58 22.08.2009, 13:42 böyle giderse dahada çok gol yeriz......
Bu kadar zamanda yapılan transferler nereye yapıldı anlamak güç :S
Gol atamıyoruz, forvet yok, gol yiyoruz defans sıkıntılı, hatalı goller yiyoruz kalecilerimiz kendi halinde.
konartr58 22.08.2009, 14:36 sivassspor türk takımları içerisinde dört büyüklerden sonra ençok avrupa takımları ile oynamış beşici takımdır.bu önemli bir deneyimdir.ligde faydalarını görecektir.korkuya mahal yok.dört büyüklerde az gol yemediler.oyun ve takım önemli
sivasspor nerede kalmıştık deyip ligdeki mücadele gücünü gösterecektir.unutmayalım geçen sezon beşiktaş ilk devrede nerelerde idi.sonunda nerelerde oldu.
paniğe gerek yok.sivasspordaki oyuncular eski takımdan daha güçlü bir sivassporu gösterecek kapasitedeler
ilteriş58 22.08.2009, 22:44 inşallah dediğin gibi olur kardaş, panik yok ama eksiklerin kapatılması için ne bekleniyor anlayamıyoruz
oquzh4n58 23.08.2009, 00:01 BU KALECIYLE BU DEFANS LA DAAHA COK YERIZ COOK
oquzh4n58 23.08.2009, 00:02 ANLAMADIM ERSEN NICIN ALINDI NIYE FORVET OYUNCU YOK ADAMCA YA
petkoviç ii kalecimi kornerden gol yiyor daha oo nası kaleci hmn kaleci ve stoper gelsin ve bilica gibi bir defans tranfer edilsin yoksa daha çok yeniliriz
alperen2009 23.08.2009, 00:56 bence bulent hoca yasini ve hayrettini kayiriyor biz disardan goruyoruz hata yaptigiklarini hoca sahada gorup mudahale etmiyorsan bu sonuclar kacinilmaz olur beyler hata yapani oyundan almak ona en buyuk iyiliktir,ama bulent hoca son shaktar macinda aklim almadi neden israr etti yasini ve hayrettini oyunda tuttu anlamadim siz anladinizmi peki
ZAFER_YILDIZ 23.08.2009, 01:20 bence bulent hoca yasini ve hayrettini kayiriyor biz disardan goruyoruz hata yaptigiklarini hoca sahada gorup mudahale etmiyorsan bu sonuclar kacinilmaz olur beyler hata yapani oyundan almak ona en buyuk iyiliktir,ama bulent hoca son shaktar macinda aklim almadi neden israr etti yasini ve hayrettini oyunda tuttu anlamadim siz anladinizmi peki
HAKLISIN KARDES BENCEDE KAYIRIYOR YOKSA ISRARLA OYUNDA TUTMAZDI
ONLARI BIR AN ONCE KIRALIK VERMEK LAZIM 3 LIG TAKIMLARINA
58ÖREN58 23.08.2009, 02:05 budefanstan bı cacık olmaz bı bılıca yok dıye defansımız ıcler acısı
sivastatlıbelam 23.08.2009, 17:18 1 kaleci 2 stoper ve 1 de hızlı mücadeleci forvet lazım .
bu gidiş gidiş değil arkadaşlar.yönetim bocalıyor.saldım çayıra mantığı bürümüş hepsini.
vahapkeskek 25.08.2009, 16:49 Çok gol yedik ama çok az gol attık. Bunun terse çevrilmesi lazım
serhatcan 25.08.2009, 17:01 oyunculara kabahat bulanlara şaşıyorum hala. yav kardeşim sende oynayan oyuncular kimki sen onlardan başarı bekliyorsun. yasin,ersen,uğur v.s v.s sen bunları transfer yapmışsın yok defansmış,yok şu futbolcuymuş yok bu futbolcuymuş bırakın kardeşim. takım bukadar işte başarı beklemek hayal olur. benim üzüldüğüm bülent uygunun teknikdirektörlüğü karizmasının çizildiğinin yanında menejer lik karizmasıda çizildi bence.her demecinde sakatlardan falan bahsediliyor. görende derki mehmetle ,sezerle feneri,trabzonu,anderlech i shkar donesi tyenerdik.ee madem 2 futbolcu sivassporu kurtaracak neden en ön planda teknikdirektör ben bunu anlamıyorum. sivasspor denince mehmet ve sezer denmeli ohalde.sakatlıklar sakatlıklar. sanki ilk 11 de oynayan 6 futbolcu sakatmış gibi gene bajanelere sığınılıyor.
çok gol yemek mesele deilde çok boş gol yedik imkansız goller yedik halı sahada yenilmeyecek amatör goller yedik yoksa yemek mesele deil
vahapkeskek 25.08.2009, 17:05 bahanesi bol..............Sonuç lazım sonuçlar kötü. İyi olacak iyi
|