Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş neyin diyetini ödüyor?

G Ü N E R
28.08.2009, 21:27
Beşiktaş Gaziantepspordan İsmail Köybaşı'nı 5,5 milyon euro ya aldıktan sonara bu seferde Tabata için tamı tamına 8 milyon euro ödedi... Beşiktaş taraftarının bile şaşırdığı bu transferler bana geçen sezon antep maçından önce forumumuzda dolaşan bi dedikoduyu hatırlattı...

Dedikodu!!! diyorduki Gaziantepspor Sivas maçını kazanırsa Gaziantepspor için güzel günler başlayacaktı hatta bedavaya oyuncu bile alacaktı. Lig başında Batuhan antep e kiralık gidip geri bile geldi...

Sonuçta Beşiktaş taraftarının da dediği gibi Beşiktaş şampiyonlar ligine katıldı paraları Gaziantep kazandı hemde 13.5 MİLYON EURO... Bu da benim aklıma şu soruyu getirdi :

BEŞİKTAŞ NEYİN DİYETİNİ ÖDÜYOR?

NETLOG
28.08.2009, 21:33
Beşiktaş Gaziantepspordan İsmail Köybaşı'nı 5,5 milyon euro ya aldıktan sonara bu seferde Tabata için tamı tamına 8 milyon euro ödedi... Beşiktaş taraftarının bile şaşırdığı bu transferler bana geçen sezon antep maçından önce forumumuzda dolaşan bi dedikoduyu hatırlattı...

Dedikodu!!! diyorduki Gaziantepspor Sivas maçını kazanırsa Gaziantepspor için güzel günler başlayacaktı hatta bedavaya oyuncu bile alacaktı. Sonuçta Batuhan antep e kiralık gidip geri bile geldi...

Sonuçta Beşiktaş taraftarının da dediği gibi Beşiktaş şampiyonlar ligine katıldı paraları Gaziantep 13.5 MİLYON EURO kazandı... Bu da benim aklıma şu soruyu getirdi :

BEŞİKTAŞ NEYİN DİYETİNİ ÖDÜYOR?
Çelişkili transferler yaşanıyo!!!!! böle paralar nasıl bi anda veriliyoo inanmak çok güç!!!!:S

MeD_Turc
28.08.2009, 21:38
avrupa kupalarinda turk takimlarini destekleyen biriyimdir lakin artik bizi kendilerinden tiksindirir hale getirdiler,iste trabzonsspor bizim ardimizdan teneke caldilar her turlu igrencligi her turlu hakareti yaptilar ne olduuuu allah belalarini verdi touluse gibi kiytirik bi takima elendi kuyruklarini altina aldi seslerini kestiler... ayni sekilde besiktas gecen sene bizim ardimizdan her turlu oyunu cevirdi her turlu tezgahi kurdular sampiyonlar ligine direk gittiler ve hatta dahada ileri giderek bizim sampiyonlar liginden elenmemize sevindiler bizim payimiza dusen parayida besiktas kazanacak diye gobek attilar ne oldu..... allah belalarini verdi ve cektikleri kuradan dunya devleri cikti ve ben diyorumki o guruptan bunlar puan bile alamayip sifir cekip kuyruklarini altina alip evlerine donecekler .... tabi bizler sivaslilar ve sivassporlular olarak kimsenin basarisizligina sevinip ulkemize ihanet etmedik ama bizi yapilanlari gorunce bilince kissadan hisseye diyor insan... ve biz bu hafta dirilisimizi gosterip diyerbekirle yukselisimizi aleme ibret gosterecez.....

yasin2452
28.08.2009, 21:39
beşiktaş zaten haketmediği bir şampiyonluk aldı bunda şüphe olmasın

Necmi58
28.08.2009, 22:08

Dedikodu!!! diyorduki Gaziantepspor Sivas maçını kazanırsa Gaziantepspor için güzel günler başlayacaktı hatta bedavaya oyuncu bile alacaktı. Lig başında Batuhan antep e kiralık gidip geri bile geldi...

Sonuçta Beşiktaş taraftarının da dediği gibi Beşiktaş şampiyonlar ligine katıldı paraları Gaziantep kazandı hemde 13.5 MİLYON EURO... Bu da benim aklıma şu soruyu getirdi :

BEŞİKTAŞ NEYİN DİYETİNİ ÖDÜYOr

Turan 59
28.08.2009, 22:13
Hiç bir şampiyonluk,Beşiktaş'ın şikeci bir takım olduğu gerçeğini değiştirmez.Sen çok yaşa sivasspor.

yigido_mami_58
28.08.2009, 22:38
arkadaslar neyin konusu bu eziktaş antebe ozaman para vermedi şimdi trasferle o parayı ödüyor eziktas ve köpegi antep bunlar zaten belli

ShabbatShalom
28.08.2009, 22:44
3 büyüklerin geçmiş sezondaki bütün şampiyonlukları teşvik pirimleri ve şikelerle oldu bu senelerde bunu bitti biliyorduk ama bjk bunu canlandırdı artık...bunun içinde teşvik pirimi var yıldırım demirören gaziantepede ağlarını örmüş anlaşılan

58ÖREN58
28.08.2009, 22:47
ANTEB BASKANINA GECEN SENEKI OLAN BORCUNU ODUYOR NEYI ODEYECEK SİVASSPOR MACINDAN DOLAYI KALAN BORCUNU

yiğido
28.08.2009, 23:40
bir önceki sene biz fener ve bjk aynı puanda bitirdik ama 4 cü olduk o son hafta averaj bizde idi ama rangi siyah beyaz olan 2 takımın manisa ve bjk maçının ilk 20 dk skorunu hatırlatmak isterim bjk 4- manisa 0 dı o yıl 90 dakka 1 gol bile atamayan adamlar son maçın ilk 20 dk sında 4 gol attılar daha ne denirki buna ama bu şikeler her zaman olacaktır. bizlerin bunların önüne geçmemizin tek yolu sahada maçı kazanmak biz anetpe ilk yarı 1-0 onde iken sahadaki ve kenardaki herkes şımarık tavırları umursamaz tavırları yüzünden kaybettik şike vardır bişe diyemem ama o şike oyununu bozamayan bozmayanda bir sivas vardı bunuda belirtmek isterim.

ACHILESS58
28.08.2009, 23:42
eyvallah kardes guzel takip etmissin...

07reis58
28.08.2009, 23:58
sadece temiz bir lig istiyoruzz....

PirO58
28.08.2009, 23:59
Besiktas'a, Fener'e, Galatasaray'a laflar atilacagina biraz Sivasspor'un kendisine baksak? Içerisinde Fenerbahçe lobisi, ardindan altin tepsi ile hediye edilen sampiyonluk... sIke yapmak bu mu? SIke yapildiysa Sivas yapmistir keza sampiyonlugu hediye eden Sivasspor, baskasi degil.

Besiktas Sivasspor'un Avrupa'ya gidememesinden dolayi zaten 6 milyon Euro kazandi + Sampiyonlar Ligi + Türkcell Süper Lig + Türkiye Kupasi derken 35 milyon Euro'yu geçti... bilmeden yazmayiniz.

Ayşegül
29.08.2009, 00:08
gaziantep işin ucunda para oldugu için oynadı Sivasspor neden ucunda şampiyonluk olan bi maçta onlar kadar hırslı oynamadı ona üzülüyorum... bizim takım son haftalar o kadar rahat oynamasaydı Beşiktaş istediği kadar para teklif etsin ne çıkardıki

sevda58
29.08.2009, 00:11
isteseydik sampiyon olurduk, ama olamadik, biz sivasspor gibi oynasaydik son haftalarda, bizi kimse durduramazdi, bjk'ye gelince, bunlar zaten onlarin burnundan birer birer gelecek... bu onlarin daha iyi gunleri..

yigidocengiz
29.08.2009, 00:16
acaba diyorum bu maçın böyle biteceği bellimiydi arkadaşlar ne dersiniz...yani başkanlar yine bi fırıldak çevirmişmidir tabat muhabbeti falan???

sevda58
29.08.2009, 00:18
acaba diyorum bu maçın böyle biteceği bellimiydi arkadaşlar ne dersiniz...yani başkanlar yine bi fırıldak çevirmişmidir tabat muhabbeti falan???

soz konusu siyah ve beyaz renk'se, hersey beklenir:D:D

efsane5858
29.08.2009, 00:19
ya arkadaslar diyelimki besiktas sike verdi ve antep hirsli oynadi.oeki kardesim bizim futbolcular niye saha uyudu istedikleri kadar pirim alsinlar bizi ne ilgilendirir biz cikip 1-0 da önde oldugumuz maci

efsane5858
29.08.2009, 00:20
kötü oyunla kaybettik bu kadar

efsane5858
29.08.2009, 00:21
benim futbolcum cikicak oynuycak, tesvik pirimi aldilar diye kaybetmemiz garantimi oluyo yani

ilteriş58
29.08.2009, 00:26
sivasspor oynamadı ve kaybetti iyi oyun oynasak teşvik primi falan hikaye olurdu

etzel1967
29.08.2009, 01:36
hiç bir şey bjk nin şikeciliğini değiştiremez...bursasporu nasıl düşürdükleri herkesin malumu...

tekdoktirin
29.08.2009, 03:28
GARDAŞ DİYET FELAN BİZ SIVAS SPOR LUYUZ B J FALAN ÖNEMİYOK ONLAR BURCUVA ÇOCU BİZ ANADOLU ÇOCU FARK BU GEREK YOK BU TUR POLİMİKLERE

subasi29
29.08.2009, 06:27
haram lokma girtlak tikar bunlar baslangic birde evrimlesmemis tarafi var canli yayinda bir mukozanin nasil bir evrim gecirecegine sahit olacaksiniz starda iyi izleyin :D bit ile japonun ayrilis noktasi

kayayatakci
29.08.2009, 10:29
besiktas kallesligin bedelini ödüyor.gecen sene elimizden alinan sampiyolugun bedeli.her taraftan sivassporumuzun yolunu kestiler son maclarda bir düsünün neden antep sivasa karsi vahsice saldirdi ölümüne oynadilar besiktasa yararlanmak icin .mustafa denizli ve federesyon baskani ikiside izmirli ve arkadaslar .olanlar yigidoma oldu bizim elimizden sampiyonlugu aldilar simdi onlarin beldelini ödüyor insallah ligden düserler.tüm yigidolara selam

merokartal
29.08.2009, 10:39
beyler bu forumu gezdim ve beşiktaşlı olarak üzüldüm yazdığınız yazılara ve size ağır bir cevap vercam:siz neyin şikesinden bahsediyosun bana geçen seneden yaptığımıaz şike yada kazandığımız haksız bir maçı söleyin şampiyon olamadınız diyemi bunlar daha sittin sene şampiyon olmaaz sivas sanmıyorum başka bir anadolu takımın olcağını ama olursada tebrik ederiz ama siz olamadınız diye bjkye ağır şekilde itamlar var bende size söyle diyorum ey sivaslılar önce aynaya bakın ondan sonra başka takımları eleştirin önce kendi takımınıza bakın böyle giderse küme düşme ihtimaliniz bile var önce kendi takımınızı düzeltinde sonra bjkye laf atın kendinizi bjkylede karşılaştırmayın ve kendinize gelin

Abdullah DuMaN
29.08.2009, 10:45
beşiktaş taraftarıda bayağı tepkiliymiş klübe bana öyle geliyorki şampiyonlar liginde bizden aldıkları paraları veriyorlar antepe