Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygundan Kendi Adima Özür Diliyorum.

yigido Atilla
01.09.2009, 03:51
Sivassporun Nicin bu Durumlara Neden geldigini Mecnun Otyakmaz Lig Tvde bir programda aciklamis malesef ben o Programi kacirdigim icin hataya Düstüm ve Bülent Uygunu en cok elestirenlerden biride ben oldum, malesef olaylar cok farkli gelismis.Programi izleyen arkadasim bana canli yayindaki röpartaji anlatti. Nicin iskeleti olusturan kadrodan futbolcularin gönderildigini kontrati biten bazi Futbolcular yeni kontar yapildiginda cok yüksek bonservis ücreti istemis oldugundan baskanimiz bu parayi ödeyemecegimizden dolayi gönderilmesine karar vermis. Futbolcu almak yerine satdimiza harcadik demis. sampiyonlar ligi ön eleme maclarini sivasta oynatmak ugruna paralari stadyuma yönlendirmis. Ben Bülent uygunun agzindan Bu konu hakkinda hic bir sey duymadim bende bilmeden Hocaya yüklendim kurulmus bir iskeleti nicin bozulur diye ama olaylar Baskandan kaynaklandigini arkadastan ögrendim .Bülent uygun kendi kariyerini Baskanina Gösterdigi saygi ve sevgiden dolayi dolayi hice sayip benim gibi bir cok taraftari da karsisina almasina anlam veremiyorum cok amatörce bir düsünce hic bir teknikdirektör yapmaz .. ben yine kendim adima Bülent Hocadan özür diliyorum.... Bundan sonra kentlenip bu zor durumdan sivassporumuzu Düzlüge cikarmak icin birlik zamani..

Canimgibi
01.09.2009, 04:19
Blica dan alinan parayla stadi yaptilar.. Ayni zamanda papaz herzaman pilav yemez diye bir söz var her alinan topcu is yapacak güzel oynayacak diye bir kaide yok Bülent hoca da aliriz oynatiriz diyip Fatih Terimlige soyunmaya calisti.. Kisacasi midyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu...

Shan58
01.09.2009, 04:38
kontrati biten bazi Futbolcular yeni kontar yapildiginda cok yüksek bonservis ücreti istemis oldugundan baskanimiz bu parayi ödeyemecegimizden dolayi gönderilmesine karar vermis. Futbolcu almak yerine satdimiza harcadik demis. sampiyonlar ligi ön eleme maclarini sivasta oynatmak ugruna paralari stadyuma yönlendirmis.

Kontratı biten oyuncunun bonservis bedeli olmaz.
Daha yüksek ne kadar isteyecek sanki FB, GS peşlerinde koşuyor.
Gittiği takımların hiç biride sivas'dan iyi değil ve daha fazla para verdiklerinide sanmıyorum.

Stada 2.5 milyon TL harcamışlar. Bilica'dan 5.5 milyon TL aldılar.
Artı yayın geliri ve ikincilik parası, stad ve reklam gelirleriyle birlikte 15 Milyon'a takın para aldılar.

Transfer edilen oyunculardanda 5 milyon'a yakın para alındıysa toplam 20 Milyon TL'ye yakın para geldi kulübe.

Yarısını futbolculara verseydi hiç bir futbolcu gitmezdi.
Ama Büyük ihtimalle Bülent Uygun satın ben hepsinin alternatifini bulurum dedi ama bu sefer tutmadı malesef.

Geçen sene'de aynısını yapmıştı. Mehmet Yıldızın alternatifini buldum diyip Mehmet Yıldızı zorla satmaya çalışarak takımdan soğutup motivasyonunu düşürmüştü ve Takımıda şampiyonluktan etmişti.

Kabahat'in yarısı yönetiminse yarısıda Bülent Uygunundur.

yener_sahin
01.09.2009, 04:40
Ödeyemdiğimiz ücretleri birini diyarbakarı,ikisini ibb,birini antalya,birini kocaeli mi ödemiş.Bu açıklama bana hiç mantıklı gelmedi.Bunlar bizden daha mı zengin klupler.

yigido Atilla
01.09.2009, 04:53
Ödeyemdiğimiz ücretleri birini diyarbakarı,ikisini ibb,birini antalya,birini kocaeli mi ödemiş.Bu açıklama bana hiç mantıklı gelmedi.Bunlar bizden daha mı zengin klupler.

Keske Baskanin LIG tv de yaptigi canli Röpartaji bende izlemis olsaydim . Malesef izleyemedim.Ben Bu oyunculari bülent uygunun istemedigi icin gönderdigini düsünmüstüm. Ama durumlar baskaymis Bu oyuncular cok yüksek Bonservis ücreti istedigi icin ve bu parayi Yönetim bu Futbolculara vermek istememis.Ben Bu konu hakkinda yanlis düsündügümden dolayi hocadan özür dilemek istedim.

kocakss58
01.09.2009, 06:48
tumla anlaşmamız gereği ikinci senemizde ödeme yaptığımız rakamın 2 katı ödeme yapılacaktı başarılı olunursa.bilicanın sözleşmesi 1 yıllıktı.o bir şekilde gs,bşk veya fb ye gidecekti.onunla sezon içinde konuşup bir yıllık sözleşme imzalattık.yine istediği takıma gidecekti.fakat kulube para kazandırıp öyle gidecekti.balili ise onbir de oynamıyordu.yeni evlenmişti.güzel balayı yapmak ve antalyaspora gitmek istiyordu.bizde okey verdik.başkan buna benzer konuşmalar yaptı ben dinlemiştim.

yigido_mami_58
01.09.2009, 08:10
pek mantıklı gelmedı baskana guvenım sonsuz ama bu acıklama bence olayları baska yone cekmeye yönelik gıden oyunculardan öyle yüksek para isteyecek bir tane oyuncu vardı oda bilica oda zaten gıttı dıgerlerı için osekıl düşünmüyorum

karakocyakup58
01.09.2009, 08:17
internette röpörtaajını araştırıyorumm belki vidyosunu veya konuşmasını yazan birileri olmuştur

giants
01.09.2009, 08:37
Keske Baskanin LIG tv de yaptigi canli Röpartaji bende izlemis olsaydim . Malesef izleyemedim.Ben Bu oyunculari bülent uygunun istemedigi icin gönderdigini düsünmüstüm. Ama durumlar baskaymis Bu oyuncular cok yüksek Bonservis ücreti istedigi icin ve bu parayi Yönetim bu Futbolculara vermek istememis.Ben Bu konu hakkinda yanlis düsündügümden dolayi hocadan özür dilemek istedim.

Giden oyuncularimiz bizim kulübümüzün sözlesmeli futbolculari idi. Bunlari bir baska kulüpdenmi aliyoruzda bonsevis ödeyelim? tum ve silla 2 yil ayrica bilicanin bile opsiyonu vardi..... Baliliyide isin icine katip Bu arkadaslarin Satisindan bonservis bedeli alan Bizim ve Kulübümüz ve yönetimimizdir.Kanal 58 de Basin sözcüsü Sayin Ünsal yaptigi aciklamada stada bir bucuk milyon harcadik diye aciklama yapildi hatta bu paranin bir milyonu federasyondan geldigini söyledi....Besyüz binlira icinmi bu takim dagitilmis. hic inandirici gelmiyor..........

Diger naklen yayin,sezon,reklam,idda,toto, Loto,vs sans oyunlari, gelirlerin o tarihde kulübe ulasmadigini varsayalim. Diyelimki öyledir bilicadan gelen para fazlasi ile yetip kasa bile yaparken neden tum ve silla ve balili neden gönderildi o zamam....

ozzy58
01.09.2009, 08:43
Blica dan alinan parayla stadi yaptilar.. Ayni zamanda papaz herzaman pilav yemez diye bir söz var her alinan topcu is yapacak güzel oynayacak diye bir kaide yok Bülent hoca da aliriz oynatiriz diyip Fatih Terimlige soyunmaya calisti.. Kisacasi midyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu...

arkadaşım diyorsunki blicadan alınan parayla stat yapıldı geçen sezon ligi ikinci bitirmişiz havuzdan dünyanın parasını almışız...türkiye kupasında yarı finale çıkmışız dünyanın parasını almışız...forma reklamlarından dünyanın parasını almışız.stattaki reklamlardan dünyanın parasını almışız...yayıncı kuruluştan dünyanın parasını almışız... nerede bu kadar gelir ?

kusura bakmayında bi yerde denge olacak. ben hala iddia ediyorum ve bu sözümüde söylemeye devam edeceğim bülent uygun bu kulüpte menajer olarak göreve başladığında menajerlik şirketi kurdu bu şirkete bağlı futbol oynayan bissürü oyuncu var kendi bünyesine şirketine alamadığı futbolcuları bu adam gönderiyor sivasspor üzerinden rant sağlıyor sivassporun tesislerinde dünya kadar hemşehrisi sakaryalı çalışan var mecnun başkanı öyle bir bağlamışki o benim manevi babam diyerek bülent uygun miladını doldurmuştur açın gözlerinizi artık...

shang
01.09.2009, 09:21
bzim takımın ahı gitmiş vahı kalmış dedim bazı maçlarda bizim taraftarında ahı gimiş vahı kalma ne hocaya ne camiaya güven sahip çıkma kalmış arkadaşlar kızalım bagıralım takım bızım hoca bizim ama bi kaç maçla takımı sivası satmayalım

Shan58
01.09.2009, 14:58
tumla anlaşmamız gereği ikinci senemizde ödeme yaptığımız rakamın 2 katı ödeme yapılacaktı başarılı olunursa.bilicanın sözleşmesi 1 yıllıktı.o bir şekilde gs,bşk veya fb ye gidecekti.onunla sezon içinde konuşup bir yıllık sözleşme imzalattık.yine istediği takıma gidecekti.fakat kulube para kazandırıp öyle gidecekti.balili ise onbir de oynamıyordu.yeni evlenmişti.güzel balayı yapmak ve antalyaspora gitmek istiyordu.bizde okey verdik.başkan buna benzer konuşmalar yaptı ben dinlemiştim.

Tum geçen sene takıma kaç galibiyet kazandırdı. bizi şampiyonlar ligine götürdü.
ikincilik parası kazandırdı. yayın geliri elde ettiler. takıma o kadar faydası dokunmuş, para kazandırmış bir oyuncu.
tum en fazla 200 Bin TL alıyordur. iki katı oluncada 400 bin olur.
Takıma o kadar emeği dokunmuş, para kazandırmış bi adamın hiçmi kredisi yok. 200 bin değil 500 bin bile haketti geçen sene yaptıklarıyla.
Kaldıki takımda kalsa ve anderleti elese, FB ve Trabzonla berabere kalsaydı, kazanacağı paralarla Tum'un 3 yıllık parasını bile öderdi.

Başkan kimi kandırıyorsun. Niye Abdullah Avcı'nın sizi avladığını ve Tum ve Sylla'yı almadan Erman'ı vermediğini söylemiyorsun.
Erman'a karşılık Tum'u sattığınızı ve takıma o kadar faydası dokunmuş, Sivas'ı şampiyonlar ligine götürmüş bir futbolcuya vefasızlık edip adamı kapı dışarı ettğinizi niye söylemiyorsunuz.
Alma Tum'un ahını çıkar şampiyonlar liginde. ne oldu aldığınız erman kılıçmı kurtardı sizi 3 yemekten 5 yemekten.

Baliliye bişey demiyorum zaten yedekti fazla şans bulamıyordu.

Dialloyu niye başka takıma veriyorlar. gerekçe nedir ?

Bülent Hoca, futbol dehanla, başarılı transferlerinle övünüyorsun.
madem bu işi çok iyi biliyorsun niye bilica'ya 3 yıllık sözleşme yaptırmıyorsun.
Bu adamın bu kadar iyi olduğunu göremedinmi. bu adamın para edeceğini ve bir yıllık sözleşmeyle burda durmayacağını niye akıl edemiyorsun ?

Niye olduğunu söylüyüm. Çünki Bilica'yı sen bulmadın yani bilica senin başarın değilde ondan. Bilica'yı Romanyada bulunan bir Türk teknik adam keşfedip sivasspor'a önerip, ısrarla aldırmış ama siz kıymetini bilemediğiniz için 3 yıl yerine bir yıllık sözleşme yapıp onuda kaçırdınız.

Kamanan'ıda bulan Balilidir. Kamananı keşfedip, Bülent Hoca'ya öneren ve israilde izlettiren Balilidir.
Yani Kamanan'da bülent Hoca'nın başarısı değil.

Bülent Hoca'nın ve Yönetimin keşfettiği futbolcular
İbrahim Ülüm.
Uğur Kavuk
Yasin Çakmak
Memba

Hepsinin başarısıda ortada. takıma yaptığı katkılar ve istikrarlarını görüyoruz.

yasin2452
01.09.2009, 15:07
Sivassporun Nicin bu Durumlara Neden geldigini Mecnun Otyakmaz Lig Tvde bir programda aciklamis malesef ben o Programi kacirdigim icin hataya Düstüm ve Bülent Uygunu en cok elestirenlerden biride ben oldum, malesef olaylar cok farkli gelismis.Programi izleyen arkadasim bana canli yayindaki röpartaji anlatti. Nicin iskeleti olusturan kadrodan futbolcularin gönderildigini kontrati biten bazi Futbolcular yeni kontar yapildiginda cok yüksek bonservis ücreti istemis oldugundan baskanimiz bu parayi ödeyemecegimizden dolayi gönderilmesine karar vermis. Futbolcu almak yerine satdimiza harcadik demis. sampiyonlar ligi ön eleme maclarini sivasta oynatmak ugruna paralari stadyuma yönlendirmis. Ben Bülent uygunun agzindan Bu konu hakkinda hic bir sey duymadim bende bilmeden Hocaya yüklendim kurulmus bir iskeleti nicin bozulur diye ama olaylar Baskandan kaynaklandigini arkadastan ögrendim .Bülent uygun kendi kariyerini Baskanina Gösterdigi saygi ve sevgiden dolayi dolayi hice sayip benim gibi bir cok taraftari da karsisina almasina anlam veremiyorum cok amatörce bir düsünce hic bir teknikdirektör yapmaz .. ben yine kendim adima Bülent Hocadan özür diliyorum.... Bundan sonra kentlenip bu zor durumdan sivassporumuzu Düzlüge cikarmak icin birlik zamani..

bu dedikleri başka bir programda dedikleriyle hiç uyuşmuyo show tv de maç öncesi programda ise başkan mecnun odyakmaz neden iskelet bozuldu diye bir soru yönetildi başkanımız ise balilinin yaşlandığını tum ve silla ya ise ermanı değiştirdiğini bülent uygunun ermanı çok istediğini söyledi bilica da sivassporun menfaatlerine göre satıldığını söyledi peki bu söylediklerimi doğru? yoksa lig tvdeki söylediklerimi?

Shan58
01.09.2009, 16:18
bu dedikleri başka bir programda dedikleriyle hiç uyuşmuyo show tv de maç öncesi programda ise başkan mecnun odyakmaz neden iskelet bozuldu diye bir soru yönetildi başkanımız ise balilinin yaşlandığını tum ve silla ya ise ermanı değiştirdiğini bülent uygunun ermanı çok istediğini söyledi bilica da sivassporun menfaatlerine göre satıldığını söyledi peki bu söylediklerimi doğru? yoksa lig tvdeki söylediklerimi?

Abdullah Avcı Tum'u almadan Ermanı vermemiş. Bülent Hoca'da ben alternatifini bulurum diye hava basarak Tum'un transferine izin verdi.
Tum'un alternatifi Ersan Martin'mi ?

Balica'yıda başkasının önerisiyle aldıkları için (Her ne kadar Bülent hoca sağda solda Bilica bizim başarımızdır diye hava atmaya çalışsada gerçek hiç öyle değil) kıymetini bilemeyip sadece bir yıllık sözleşme imzalattılar vede Bilica rahatça gidebildi.
eğer Bilica'yı bülent Uygun keşfetmiş olsa ve ne kadar iyi bir futbolcu olduğunun farkına varabilseydi 3 + 1 sözleşme imzalatır ve Bilica'yı ya takımda tutar yada 5 - 6 milyon € dan aşağı satmazdı.
Ama deneriz tutarsa sözleşme uzatırız diyerek acemice 1 yıllık sözleşme imzalattılar ama hesap tutmadı malesef.

Bülent Hoca geçen seneki Bilica ve Kamanan transferlerine bakarak havaya girdi ama geçen seneki başarının %70'nin Bilica + Mehmet Yıldız + Tum olduğunu göremeyip hepsini satmaya çalıştı.
Başarının %70'i Mehmet + Tum + Bilica ve %20'side Murat Erdoğan + Sezer + Abdurahmandı ama bu sene bu oyuncuların hiçbiri olmayınca Bülent Hocanın gerçek başarısı %10 ortaya çıkmış oldu.
10 maçta sadece 1 galibiyet yani yukarıda oyuncular olmayınca başarıdaki %10'luk pay.

Takımın düzemesini bekleyenler bence fazla hayalpereset davranıyorlar.
Takım hem moral olarak hemde özgüven olarak çökmüş durumda ve toparlaması uzun zaman alacaktır.

enesarslan
01.09.2009, 16:23
bu gün bu durumlara düşmemizin nedenini sadece bir kişiye (hele de başkana) yıkmak çok saçma bence. ortada bir suç varsa bunda tafartarlar olarak bizim de biraz düşünmemiz gerekmez mi?...:confused::confused:

kangal06
01.09.2009, 16:23
bilica kazığı yemeseydin o zaman.. başkana güvenimiz elbette sonsuz nankörler edemeyiz ama bu eleştiriden sakınacağımız anlamına gelmez.. o parasını veremediği adamlar sanki merkez bankası na gitti belediye, diyarbakır antalyta bizden çok mu zengin?? yapma başkan bunlar bahane değil..

Shan58
01.09.2009, 16:30
bu gün bu durumlara düşmemizin nedenini sadece bir kişiye (hele de başkana) yıkmak çok saçma bence. ortada bir suç varsa bunda tafartarlar olarak bizim de biraz düşünmemiz gerekmez mi?...:confused::confused:

Taraftarın ne kabahati var kardeşim. sanki transferleri biz yapıp takımı bizmi oluşturuyoruz.
Adam alıp satarken bizemi soruyorlar. niye bu kadar kendinizi suçlayıp suçluluk duygusuna kapılıyorsunuz ?

Bülent Hoca geçen sene taraftar yüzündemi konuşup havaya girdi yoksa kendini ön plana çıkarmak, başarıları kendine mal etmek içinmi ?

Yapmayın kardeşim şu yaşanan olaylarda taraftarın ne suçu var.
Ersen martin gibi, Yasin çamka gibi, uğur kavuk gibi üçüncü sınıf oyuncular alınınca bile taraftar sesini çıkarmadı destek verdi.
Her istediklerini yaptılar kimse itiraz etmedi. ne yapacak transfer paspas olup başkanın, teknik heyetin ayklarının altınamı kapansın ?

hanedan58
01.09.2009, 16:39
Kontratı biten oyuncunun bonservis bedeli olmaz.
Daha yüksek ne kadar isteyecek sanki FB, GS peşlerinde koşuyor.
Gittiği takımların hiç biride sivas'dan iyi değil ve daha fazla para verdiklerinide sanmıyorum.

Stada 2.5 milyon TL harcamışlar. Bilica'dan 5.5 milyon TL aldılar.
Artı yayın geliri ve ikincilik parası, stad ve reklam gelirleriyle birlikte 15 Milyon'a takın para aldılar.

Transfer edilen oyunculardanda 5 milyon'a yakın para alındıysa toplam 20 Milyon TL'ye yakın para geldi kulübe.

Yarısını futbolculara verseydi hiç bir futbolcu gitmezdi.
Ama Büyük ihtimalle Bülent Uygun satın ben hepsinin alternatifini bulurum dedi ama bu sefer tutmadı malesef.

Geçen sene'de aynısını yapmıştı. Mehmet Yıldızın alternatifini buldum diyip Mehmet Yıldızı zorla satmaya çalışarak takımdan soğutup motivasyonunu düşürmüştü ve Takımıda şampiyonluktan etmişti.

Kabahat'in yarısı yönetiminse yarısıda Bülent Uygunundur.

iyi diyorsunda arkadaşım müneccim gibi herşeyi bilir ağzıyla konuşuyorsun tamam transfer hataları yapılmış olabilir ama bu alınan oyuncular da 1 numara oynasalardı hocayı kim takdir etmezdi agbetu örneğine bi bakın kötü bir oyuncumu alınmadan önce tüm taraftar alınsın demedimi embayı hepimiz aman aman mutlak alaım demedikmi ermanı yine öyle diyoruz ki şimdi neden sattı m.erdoğanı nebiliyoruz belki asilik etti takımda husursuzluk çıkardı fazla para istedi beni neden oynatmıyorusun gibi seslenişte bulundu yani demekistediğim iyi kötü hiçfarketmez biz takımımızı ve bizi bu kadar çabuk bir zamanda bu dereceye çıkaran bu hocayı 3 maçla silip atamayız bunu yapanlarda gercek sivas taraftarı degil sadece galibiyet taraftarlarıdır

hanedan58
01.09.2009, 16:48
arkadaşlar bakıyorum da tüm taraftarlar ateş püskürüyor tamam bir yerde haklısınız ama böyle hocayı takımı kötülüyerek nereye varaçağız söylermisiniz tramsfer dönemide bitmiş bi şekilde onları havaya sokup bi şekilde bu yıl çıkabildiğimiz kadar bulunduğumuz noktadan yukarı çıkacağız ama biz ne yapıyoruz sivas bu yıl düşer takım çöktü hoca istifa etsin hemde bunu tüm türkiyenin izlediği bir maçta yapıyoruz kusura kimse bakmasın ama ben bunu yapan kim olursa olsun kınıyorum ha takımı begenmiyorsan hocayı başarısısz buluyorsan gider alkışlaığın 3 3 3 diye bağırdığın DİYARBAKIRSPORLU olursun

KAOS
01.09.2009, 16:56
arkadaşlar bakıyorum da tüm taraftarlar ateş püskürüyor tamam bir yerde haklısınız ama böyle hocayı takımı kötülüyerek nereye varaçağız söylermisiniz tramsfer dönemide bitmiş bi şekilde onları havaya sokup bi şekilde bu yıl çıkabildiğimiz kadar bulunduğumuz noktadan yukarı çıkacağız ama biz ne yapıyoruz sivas bu yıl düşer takım çöktü hoca istifa etsin hemde bunu tüm türkiyenin izlediği bir maçta yapıyoruz kusura kimse bakmasın ama ben bunu yapan kim olursa olsun kınıyorum ha takımı begenmiyorsan hocayı başarısısz buluyorsan gider alkışlaığın 3 3 3 diye bağırdığın DİYARBAKIRSPORLU olursun

Arkadaşım ateş püskürmemizin nedeni açıklamaların tutarsız ve saçma olması, olanları gözardı ettirmek için her bir kanalda başka şeyler söylüyorlar.
Dün akşam trt3 canlı bağlandı Bülent Bey, dedi ki:
Tum'u gençleştirmek için verdiklerini, diğer topçular ise kendisinin gönderdiğini, kadro çatısını kurarken yabancı trasnferlerin olamadığını, sakatlıkların (iki gün önce satmaya çalıştığı Mehmed'i kasdediyor) planlarını bozduğunu açıkladı. Ve ben takımı bu haliyle bile ilk beşe sokacağım o zaman da gerekeni konuşacağım dedi
Aslında önce sene sonunda bırakacağım dedim ama soru tekrarlanınca bakıcaz diye yuvarladı.

yigido Atilla
01.09.2009, 17:50
Arkadaşım ateş püskürmemizin nedeni açıklamaların tutarsız ve saçma olması, olanları gözardı ettirmek için her bir kanalda başka şeyler söylüyorlar.
Dün akşam trt3 canlı bağlandı Bülent Bey, dedi ki:
Tum'u gençleştirmek için verdiklerini, diğer topçular ise kendisinin gönderdiğini, kadro çatısını kurarken yabancı trasnferlerin olamadığını, sakatlıkların (iki gün önce satmaya çalıştığı Mehmed'i kasdediyor) planlarını bozduğunu açıkladı. Ve ben takımı bu haliyle bile ilk beşe sokacağım o zaman da gerekeni konuşacağım dedi
Aslında önce sene sonunda bırakacağım dedim ama soru tekrarlanınca bakıcaz diye yuvarladı.

Kardes Ben Ne Lig tv deki Mecnun Baskanin Röpartajini , Ne de TR 3 deki senin izledigin programi izlemedim !!!!!!!. Demmekki ben burda Hocadan bosuna özür dilemisim.!!!!

subasi29
01.09.2009, 18:34
ozur dilese kabahat dilemese kabahat ne yapacak adam ?

58ÖREN58
04.09.2009, 23:18
GIDEN GIDER KALAN SAHALAR SİVASSPORUNDUR GIDEN OYUNCULAR BIRAZDA SIMARMISTI ZATENNNNN

alperen058
06.09.2009, 14:16
Herkes kendi öz eleştirisini yapsın taraftar, büyük maçlar hariç hangisinde stadı tam olarak doldurduk desin, zenginlerimiz kaç kere ellerini ceplerine attıklarına baksın, yönetim kendi katkısını hesap etsin td. futbolcu vs. vs. uzar gider kimse tek taraflı düşünmesin ve bundan sonra yapılacakları konuşsun..

sivastatlıbelam
06.09.2009, 14:48
ya sivassporun nasıl parası olmaz.tum,bilica diallo para istiyorsa verilir.

o adamlar bizi bu noktalara getirdi.dünyanın hiç bir yerinde futbolcu beleşe oynamaz.20-25 milyon euro net karı olan bir klüp nasıl olurda futbolcusunun zam talebi yüzünden satar.

bunu adı ancak aldatmacılıktır.

anils
06.09.2009, 15:08
Kontratı biten oyunculardan aranacak tek oyuncu Tum'du bence.Balili iyice formdan düştü zaten bir türlü ilk 11 e giremedi.Sylla da iyi bir yedekti aranabilir.Bilica derseniz,onu diğer oyuncularla bir tutamazsınız,teklifi Fenerbahçe yaptı.Bülent Hoca'nın hatası hazırlık maçlarını kuvvetli takımlarla yapmasıydı.Takım adeta yenilmeye alıştı.Yeni bir takımın birbirini öğrenmesi için daha zayıf takımlarla maç yapılabilirdi.Yeni transferler de iyi(Yasin bile)
kendini kanıtlamış oyuncular.İbrahim Dağaşan'ı bursa dayken hatırlayın,şimdi ne halde.Ben bu iki üç hafta da çok bir şey beklemiyorum ama göreceksiniz
Sivasımız düzlüğe çıkacak.Başkanımız adam gibi adam,hocamız yokluklar içinde 2 senedir bize inanılmaz heyecanlar yaşattı,1. lige yükselttiği gibi.Zaman destek zamanı,zaman VEFA zamanı.Acımasız olmayın.Eğer başarısızlık devam ederse,zaten yapılacak şeyi Başkanımız yapar.Mağlubiyetin acısıyla infaz yapmaya devam edersek trabzonluların durumuna düşeriz,aptal taraftarlarının baskısından senelerdir sürünüyorlar...

orci62
06.09.2009, 23:18
bedavadan konuşma ne biliyonda konuşuyon insanları karalamak o kadar kolaymı hiçmi ahde vefanız yok sivassporun yaptığı başarıyı hayal bile edemeyen onca kulüp var biraz seviyeli olup iyi gündede kötü gündede takımınızı destekleyin lütfen

yigidomurat
06.09.2009, 23:54
acitasyon yapmış kardeşim bırakın bu işleri ya,öyle kendini de suçlama büloya haksızlık etmişin falan.herşeyleri yalan bu adamların hangi sözüne inanacaksınki.tum gibi bi adam iki senedir kafaya oynayan bi takımdan her sene kümeye oynayan bi takıma gidecek öylemi??? ha kaldıki o statıda gençlik ve spor müdürlüğü yaptırdı yani başkanın söylediği külliyyen yalan.veya yalan demeyelimde(biraz daha yumuşatalım) yanlış:D anlatabildim mi?ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaş onur gibi bi kazmadan yasin gibi,sedat gibi kazmalardan futbolcu yapma konusunda ısrarcı olursan ben bunda art niyet ararım arkadaş.bu futbolcuların hiçbiriside şu an süperligde oynayacak kalitede değiller,bakasyada bile oynayamazlar keza hayro da öyle.öyle kendisini feda etrtiği falan yok arkadaşım sen rahat ol.o adamın uzmanlık alanı yeni stratejiler geliştirmek türbülent!!!:D gibi,nerde ucuz süperligde oynayamayacak ama kandırabileceğim(şifreli yazıyorum anlayın) bi topcu parçası varsa onu bulayım falan filan işte daha ne diyim anlayan anladı

yigido Atilla
07.09.2009, 00:51
acitasyon yapmış kardeşim bırakın bu işleri ya,öyle kendini de suçlama büloya haksızlık etmişin falan.herşeyleri yalan bu adamların hangi sözüne inanacaksınki.tum gibi bi adam iki senedir kafaya oynayan bi takımdan her sene kümeye oynayan bi takıma gidecek öylemi??? ha kaldıki o statıda gençlik ve spor müdürlüğü yaptırdı yani başkanın söylediği külliyyen yalan.veya yalan demeyelimde(biraz daha yumuşatalım) yanlış:D anlatabildim mi?ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaş onur gibi bi kazmadan yasin gibi,sedat gibi kazmalardan futbolcu yapma konusunda ısrarcı olursan ben bunda art niyet ararım arkadaş.bu futbolcuların hiçbiriside şu an süperligde oynayacak kalitede değiller,bakasyada bile oynayamazlar keza hayro da öyle.öyle kendisini feda etrtiği falan yok arkadaşım sen rahat ol.o adamın uzmanlık alanı yeni stratejiler geliştirmek türbülent!!!:D gibi,nerde ucuz süperligde oynayamayacak ama kandırabileceğim(şifreli yazıyorum anlayın) bi topcu parçası varsa onu bulayım falan filan işte daha ne diyim anlayan anladı

O gün lig tvde baskanin canli yayindaki Röpartajini Dinlemedim!!! sen dinledinmi ????? :confused::confused:;)

Arkadasim Konuyu iyi oku sonra yorumunu yap!!!! bu sitede bülen hocayi en cok elestirenlerden biride benim, bana Arkadas O günkü canli yayinda konusmayi anlatti bende o konusmaya dayanarak böyle bir konu actim, Baskan o giden Futbolcular cok yüksek meblag istediklerinden dolayi gönderdim demis !!!! Bu takimin Patronu mecnun Otyakmaz olduguna göre olay bitti. Bülent Hoca bu takimin ücretli bir iscisidir Dogrumu bu konuda anlastikmi. Antröner istedigi kadar kendini yirtsada son söz tabiki Baskanin cünkü parayi o veriyor bülent uygun degil, Söyle diyebilirdi ben bu sartlarda calisamam baskanim der sapkasini alip ceker giderdi ama yapmadi cünkü kendine cokk cokk güveniyor bu güvede ne kadar hakli bekleyip görecegiz !!!!!... haa Bülent hocaya gelince bu gönderilen futbolcular icin özür diledim Bu demek degilki ben bülent hocanin her yaptigi yanlisi alkislayacak kadar aptal biride degilim, Futbol hakkinda yeterli bilgi ve birikimede sahibim. Akilli bir hoca olmus olsa idi Baskani Bu kararindan cevirmeli idi kendi kariyeri söz konusu bunu düsünecek kadar malesef profesyonel biri degilmis. Profesyonel futbolda ahbap cavus iliskeleri ile yürümez,Merdivenleri tek tek tirmanip ta zirveye yaklasmisken birden kendini paldir küldür asagida bulmasi süpriz degil daha Bülent hocanin ögrenecegi coooookk coook sey var.

effenberg
14.09.2009, 15:15
Öncelikle Sivasspor ve Bülent hoca daki düsüsün sebebi bence gelen veya giden oynucular degil tabiki biraz da olsa olur ama böyle dibe vurus olmaz.

Asil sebep Bülent Hoca iki sezondur Sivasspor üzerinden prim yaparak kendisini Fenerbahce ye pazarlamakti ama olmadi ne TD olarak nede Teknik Menejer(Aykut Kocamanin yeri).
Madem Bunlar olamdi artik Bülent Hoca tekrar iki eli ile isine sarilmali eski günlerdeki oldugu gibi yoksa hem Onun sonu hemde bizim sonumuz vahim olur.

winner58
14.09.2009, 15:48

bu yazıyı kim yazmışsa tamamen yalakalık için ve tüm sivasvede sivassporluları kandırmak avutmak için yazılmış bir makaledir neyin ne olduğunu herkes biliyor şimdi bülent efendinin bir an önce bu takımdan defolup gitmesidir