Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökçek : 'Güçleri yetiyorsa düşürsünler'
ShabbatShalom 08.09.2009, 14:07 http://1.bp.blogspot.com/_ECGTSxw5C2I/SRb17Pc02OI/AAAAAAAAAnw/0ikZaFKc5qI/s320/rs810056.jpg
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek, Futbol Federasyonu'nu topa tuttu ve son dönemde yaşanan olayların arkasında Ankaragücü'nün başarısına karşı oluşan korkunun yattığını ifade ederek, "Ankaragücü 4 büyükler gibi olmayacak. 5-10 sene sonra Türkiye'nin en büyüğü olacak. Son olayların arkasında da bunun korkusu var" diye konuştu.
"AHMET BU İŞİ TÜRKİYEDE EN İYİ YAPACAK 8-10 KİŞİDEN BİRİ"
Melih Gökçek katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda Ahmet Gökçek ile ilgili olarak ise, "Ahmet, spor akademisi mezunu . Bu işin profesyoneli. Türkiye'de bu işi yapabilecek en iyi 8-10 kişiden birisi. Ankaraspor'da fahri olarak çalıştı. Sigortası bile yoktu. Anonim şirket olduğu için oraya başkan olmasını istemedim" dedi.
1994 yılında belediye başkanı olduğu dönemden itibaren Ankaragücü başkanı olmak istediğini ifade eden Gökçek, bu olmayınca Gençlerbirliği'ne de destek olmak istediğini hiçbiri olmayınca Ankaraspor'u amatör kümeden Süper Lig'e çıkardıklarını söyledi. Gökçek, bu isteğinin ardından her zaman Ankara'dan bir takımın şampiyon olmasını istemesinin bulunduğunu söyledi.
"İSTANBUL MEDYASI BİZİM ÜSTÜMÜZE GELDİĞİ KADAR BAŞKALARININ ÜZERİNE GİTMEDİ"
Gökçek, İstanbul medyasını ise "Bizim üzerimize geldiklerinin 10'da 1'i kadar İstabul Büyükşehir Belediyespor'un üzerine gitmediler" sözleriyle eleştirdi.
Gökçek, Ankaraspor'un başarılı olamamasını en büyük sebebinin seyirci bulamamasından kaynaklandığını söyledi. Gökçek, şampiyonluk için seyirci baskısının şart olduğunu belirterek, "Ankara'da taraftarların yüzde 90'ı Ankaragücü, yüzde 7'si Ankaraspor, yüzde 3'ü ise Gençlerbirliği taraftarı. Ankaraspor'un Gençlerbirliği'nden daha çok taraftarı var. Ama ikisini toplasan Ankaragücü'nün 10'da 1'i etmiyor. Ankaragücü, her zaman dolu tribüne oynar. Ankaragücü ilk 4'e oynasa sttata yer bulamazsınız. Şampiyonluğa oynasa full çeker" dedi.
"GENÇLERBİRLİĞİ HACETTEPE İLİŞKİSİNE BAKIN"
Melih Gökçek diyecek ki Ankarasporlu futbolculara, 'Gidip Ankaragücü'ne yatın." Sonra o futbolcu başka kulübe gittiğinde bunu anlatmaz mı? Gençlerbirliği-Hacettepe ilişkisine bakın. Turgay Kalemci, G.Birliği yöneticisiydi. İki kulüp aynı yerde yatıp kalkıyor. Sen Federasyon olarak neden müdahale etmedin. Kayserispor ile Kayseri Erciyes aynı ligdeydi. Şaibe o zaman yok muydu? Bir gecede adı değişti. Federasyon'un kılı kıpırdamadı.Tarihi bir çağrı yapıyorum; Sayın Federasyon Başkanı Mahmut Özgener Altay'ın başkanıydı ifedesini kullandı.
"ALTAY ŞAMPİYON OLURSA ÖZGENER ŞAİBE ALTINDA KALMAZ MI"
Şimdi Altay şampiyonluk mücadelesi veriyor. Şampiyon olursa, Özgener şaibe altında kalmaz mı? Levent Kızıl, Bursaspor başkanıydı. Şimde Federasyon yönetim kurulunda. Bursaspor da iyi gidiyor. Sayın Kızıl istifa mı etmeli? Ufuk Özerten, Gençlerbirliğili. Geçen sezon son anda averajla ligde. Şimdi şaibe mi var demeliyiz? Bu söylediklerim ne kadar saçmaysa, bize yapılan da o kadar saçmadır dedi.
"BU YAPILANLAR BİR REZALET BİR KAPAZELİK"
Hukuk Kurulu arkadaşlarımızın ifadesine başvurdu. Sorulara bakın: Melih Gökçek'in Ankara'da bir televizyon kanalı var mı? Sanane kardeşim. Ne alakası var. Devam etmişler: Erman Toroğlu hakkında yayın yapılmış. Yapılmış da ne olmuş. Federasyonu ne ilgilendirir. Yönetime giren müteahhit arkadaşa "Belediye ile iş yapıyor musunuz" diye sormuşlar. O da "3 yıldır yapmıyorum ama ne alakası var demiş. Hukuk Kurulu'nun uğraştıklarına bakın. Nihat Özdemir Fenerbahçe 2.Başkanı. Ankara'nın Metrosunu yapıyor. Şimdi ben Fenerbahçe ile maç mı bağlıyorum? Beşiktaş ile Gaziantep başkanları ortak ticaret yapıyor. Şaibe var diyebilir miyiz? Sırf Melih Gökçek olduğu için tüm bunları bir yana koy, Ankara ile uğraş. FIFA iki ayrı şirketin bir kişide olmasına karşı çıkıyor. Uluslar arası Spor Mahkemesi'nin (CAS) bu konuda aldığı kararlar var olduğunu belirtti.
"ÜÇ GÜNDE ARABA BİLE ZOR SATARSIN"
Federasyonun aldığı kararın hiç bir mantığı yok... Ankaragücü, karar alsa 3 günde nasıl yeni kongre yapar.. En az 21 gün lazım... Ankaraspor'u satmak istesen nasıl 3 günde satacaksın? Alacak olan nasıl alır ? 3 günde araba bile zor satarsın. Böyle bir mantık olamaz, O zaman daha önce Altay kulübü başkanlığı yapan Mahmut Özgener de istifa etsin Bize yaptıkları mantığın aynısıdır bu davranış dedi.
"ANKARASPOR ZARARA UGRATILIYOR DAVA AÇSA YÜZDE YÜZ KAZANIR"
Federasyon, son karar verilen yerin tahkim kurulu olduğunu söylüyor. Tamam kulüpler için böyle olabilir ama Ankaraspor bir şirkettir. Bu şirketin hissedarı zarara uğradığını iddia ederek mahkemeye davayı açar ve yüzde 100 kazanır ve hakkı neyse (100-150 milyon TL vb.) federasyondan çatır çatır alır.
"FEDERASYONDAN BİRİLERİ BAZI GAZETECİLERE YAZI YAZDIRIYOR"
Ankaraspor'da hissesi bulunan hiçbir yönetici Ankaragücü'nde görev yapmıyor.Bu olayların arkasında Ankara düşmanlığı yatıyor, Medya da bunu tetikliyor. Federasyonun içinden birileri bişeyler çeviriyor. Federasyondan birilerinin bazı gazetecileri yazılar yazdırdığını biliyorum. Bunu da isimlerini vererek Mahmut Özgener'e ilettim. Ankaragücü de Ankaraspor da bu durumlardan ötürü FIFA'ya gidecektir dedi.
"FEDERASYONUN GÜCÜ YETİYORSA 2 TAKIMIDA KÜME DÜŞÜRSÜN"
Bu kararı açıklayan Federasyon yönetim kurulunun böyle bir karar almaya hakkı yok. Bu kararı ancak disiplin kurulu ve tahkim kurulu alabilir. Ankaragücü'nün müthiş bir taraftarı var. Geçen sezon alınan puanın yarısını onlar almıştır. Ben onlara başarı yaşatmak istiyorum:" dedi.
SiVaS oLeY 08.09.2009, 14:16 cok dogru laflar etmiş ama ankaragücü asla büyük olamaz aam diger sözleri dogru
58ÖREN58 08.09.2009, 14:54 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:mad::mad: :mad::mad:
kocakss58 08.09.2009, 15:00 ankaragücü taraftarı hakikaten çok büyük.bizim maçlarımızda bize destek verdiler.üç yıldır ankarada oynan tüm maçlara gittim.bize daima destek olan taraftarlardan bir tanesi de ankaragücü taraftarıdır.inşaallah onlarda 100.yıllarında iddaalı bir durumda olurlar...
Divriği58- 08.09.2009, 15:07 Melih Gökçek ......... Yaptığı her işte şaibe var
cok dogru laflar etmiş ama ankaragücü asla büyük olamaz aam diger sözleri dogru
Sen istediğin kadar büyük olarak görme.Ama ben onları her zaman üç büyütülmüşlerin yanında büyük olarak göreceğim.Çünkü bu büyüklüklerini bizlere her defasında gösterdiler.Çoğumuzun da böyle düşündüğüne eminim.Helal olsun onlara.Sivassporumdan sonra başarılı olmasını istediğim tek takım.Klubün bu yeni oluşumu inşallah ilerde bu takımı şampiyon çıkartır.100. yıllarına layık bir sezon geçirmeleri temmennilerinde bulunuyorum...
ercan_dpinar 08.09.2009, 15:57 tam anladan yorum yapmak istemiyorum ama böyle devam ettiği sürece iddalar bitmez
yigidolar06 08.09.2009, 17:01 Melih Gökçeğe sormak lazım 1989 yılında keçiörengüçü sivasla şampiyonluk yarışında nasıl keçiöreni şampiyon yaptığını bir anlatsında ondan sonra konuşsun biz sivaslılar unutmadık unutmuyacağız
GurbetciYigidom 08.09.2009, 17:15 Ankaragücü cok büyük bir Takim ama Melih gökceki ben o külübe yakistiramiyorum.
revenge58 08.09.2009, 18:10 melih gökçek de bilmediğimiz adam olsa eyvallah diyecez.dünyanın neresinde belediyeler vatandaşların verdiği vergilerle takım kuruyorlar? tabii ki türkiye de ...ne ankaraspor nede büyükşehir belediye taraftarı ne de büyük bir geliri,olmamasına rağmen yıllardır bu ligdeler ve sivasspordan daha fazla transfere para ayırıyorlar.nerden geliyor bu değirmenin suyu diye kimse de sormaya cesaret edemiyor
efsane5858 08.09.2009, 18:15 melih gökcek gibi insanlari türk futbolundan uzak tutmamiz gerekir halkin parasiyla takim kurmus bide kalkip posta koyuyor terbiyesiz adam
effenberg 08.09.2009, 18:42 melih gökcek gibi insanlari türk futbolundan uzak tutmamiz gerekir halkin parasiyla takim kurmus bide kalkip posta koyuyor terbiyesiz adam
Gökcek efendi Ankaraspora harcadigi paralari Ankara icin harcamis olsaydigi kim bilir Ankara nasil bir Baskent Sehiri olurdu.
kangal06 08.09.2009, 18:45 sus lagaluga yapma yine ne çirkeflik yapıyo bu ya:D
57 Mehmet 08.09.2009, 18:52 adami sevmesemde bazi konularda hak veriyorum hacetepe genclerbirligi davasinda ve erciyesspor kayseri davalarindaki gibi.istanbul takimlari istermi hic ankaragücü gibi büyük külübün basina parali bir baskan gecmesini,nasil sivasimizi 3 sezon zirvede oynamasini cekemediler simdide ankaragücünden korkmaya baslamislar bile
bi yanım ankaragücü basarılı olsun dıye dusunsede,diğer yanım melıh gokcek gıbı bı sahtekarın(en yumusak boyle hıtap edebılıyorum) yetımlerının hakkını yada karaparalarını kullanarak türk futbolunu kırletmesıne asla razı gelmıyor.federasyon bu ıse acıl olarak elını atıp bu cakala gereklı yaptırımı uygulaması lazım.yazık oluyor ankaragücüne..
Ankaragücü bu sebepten dolayı ligden düşürülürse Ankarada hayat durur. Federasyonun gücü yetmez ankaragücünü ligden düşürmeye.Ankarasporu ne yaparsa yapsınlar.
ankaragücü de büyük takım taraftarıda büyük her zaman bizlerle samimi ve içten olmuşlardır 100. yıllarında sonsuz yürekten başarı diliyorum melih gökcek e bazı konularda katılıyorum bu oluşumdan rahatsız(istanbul takımları ve trabzon) olanlar var bu ülkede tirlyonlar bunların elinde dönüyor bizim gibi az sivrildinmi hemen çamura yatıyorlar kim ister elindeki pastanın büyümesine hani diyorlar ya anadolu bütünleşmesi diye hikaye o bütünleşse bütünleşse orta anadolu bütünleşmesi olur onuda zorlamak lazım bu yüzden SONUNA KADAR SİVAS VE ORTA ANADOLU
ilteriş58 08.09.2009, 22:47 gökçek sonunda futbolada bulaştı bu alanda da bütün terbiyesizlikleri başarıyla sergileyeceğinden eminim
sivaslihakan 08.09.2009, 23:06 neden adama hakaret ediyorsunuz ne terbiyesizligini gördünüz
ilteriş58 08.09.2009, 23:18 sayacaklarım forumun konusu dışında olur ama en basitinden tek bir örnek vereceğim. youtube a gecenlerde düşen bi vidyosu var telefon dinlemesi hilmi güler (enerji bakanı) ile konuşuyor onu izlersen orda görebilirsin terbiyesizliğini...
ilyas özer 08.09.2009, 23:20 melih gokcek hakkinda birsey bilip bilmeden yorum yapiyorsunuz.adam o kadar kotu olsa sahtekar olsa 3 donem belediye baskanligina secilirmiydi.ankara adami o kadarmi salak.demekki adamin iyligini ve hizmetini goruyorlar.futbol konusuna gelince birakinda ankaradan buyuk bi takim ciksin.hepmi istanbul takimlari parayi kazanacak.hepmi onlar sampiyon olacak.istanbul takimlarinin yoneticileri cokmu durust?ben sivasspordan sonra ankaragucunun basarili ve buyuk kulup olmasini cok istiyorum.
melih gokcek hakkinda birsey bilip bilmeden yorum yapiyorsunuz.adam o kadar kotu olsa sahtekar olsa 3 donem belediye baskanligina secilirmiydi.ankara adami o kadarmi salak.demekki adamin iyligini ve hizmetini goruyorlar.futbol konusuna gelince birakinda ankaradan buyuk bi takim ciksin.hepmi istanbul takimlari parayi kazanacak.hepmi onlar sampiyon olacak.istanbul takimlarinin yoneticileri cokmu durust?ben sivasspordan sonra ankaragucunun basarili ve buyuk kulup olmasini cok istiyorum.
Senden iyi biliyorum.Görünürde ballandıra ballandıra yapılan birkaç hizmet gerisi kadrolaşma,adam kayırmaca,insanlara 5 verip insandan 10 alma.3 dönemdir başkan olma nedeni başbakandan dolayı,adamakıllı rakibi olmadığından dolayı.1 tane Mansur başkan aday çıktı,ilk seçimde çok yaklaştı bi dahakine geçer merak etme.
ilyas özer 09.09.2009, 00:15 Senden iyi biliyorum.Görünürde ballandıra ballandıra yapılan birkaç hizmet gerisi kadrolaşma,adam kayırmaca,insanlara 5 verip insandan 10 alma.3 dönemdir başkan olma nedeni başbakandan dolayı,adamakıllı rakibi olmadığından dolayı.1 tane Mansur başkan aday çıktı,ilk seçimde çok yaklaştı bi dahakine geçer merak etme.
o zaman desene melih gokcek kadar adamakilli kimse yokk ankarada....
Yazdığımı okusan demiyeceğimi anlarsın.Gökçek'e kazandıran kendisi değil partisidir.Ama milletimiz bilinçsizce adaya değil partiye oy attığı için kendisi halen görevde.
SenSetik 09.09.2009, 01:25 melih gökcek gibi insanlari türk futbolundan uzak tutmamiz gerekir halkin parasiyla takim kurmus bide kalkip posta koyuyor terbiyesiz adam
Sana katılmıyorum...dün ben yaklaşık 1 saat bu açıklamaları yaptığı programı dinledim...olaya geniş bir çerçeveden bakmak lazım...yaklaşık 2000 amatör sporcuyu Ankara ve Türkiye'ye kazandıran, birçok yüzme havuzu, saha, stad, kapalı spor salonu ve tesisi halkın hizmetine sunan bir kişi; Ankara'dan bir şampiyon takım çıkartmak istiyorsa bu da diğerleri gibi hizmetin bir parçası sayılmalı...
Ne hikmetse bu ülkede sporu kalkındıran kim varsa zaten bu ülkede pirim yapmıyor...Nerde beceriksiz, düzenbaz, şikeci ve işi bilmeyen adam varsa baş tacı yapılıyor...
Melih Gökçek'in temsil ettiği siyasi platformu kesinlikle sevmeyen birisi olarak, spora siyasetin karıştırılmaması, her kim olursa olsun bu ülkeye sportif anlamda katkı yaptığı sürece destelenmesi gerektiğine inanıyorum...Bunca yıldır Ankara gibi bir başkentin şampiyon bir futbol takımı çıkartamamasının büyük bir ayıp olduğunu ve bu ayıbın Ankaragücü'nün şampiyonluğu ile noktalanabileceğini düşünüyorum...
Bizler Sivasspolular olarak, bu kavgayı siyasi rantın bir parçası olarak gören bazı bürokrat ve siyasetçilerin inadına desteklemek zorundayız...Tabi eğer gerçekten ANADOLU'NUN futbolda güçlü olmasını istiyorsak...
Bu arada şunuda belirteyim...Sivassporlu adabına uymayan küfür ve aşağılama içeren mesajlar silinmektedir...Bu uyarımda sonra aynı üslupla devam eden arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır !! Lütfen bu mübarek günlerde bize yakışan terbiye ile yorum yapalım !!
Sana katılmıyorum...dün ben yaklaşık 1 saat bu açıklamaları yaptığı programı dinledim...olaya geniş bir çerçeveden bakmak lazım...yaklaşık 2000 amatör sporcuyu Ankara ve Türkiye'ye kazandıran, birçok yüzme havuzu, saha, stad, kapalı spor salonu ve tesisi halkın hizmetine sunan bir kişi; Ankara'dan bir şampiyon takım çıkartmak istiyorsa bu da diğerleri gibi hizmetin bir parçası sayılmalı...
Ne hikmetse bu ülkede sporu kalkındıran kim varsa zaten bu ülkede pirim yapmıyor...Nerde beceriksiz, düzenbaz, şikeci ve işi bilmeyen adam varsa baş tacı yapılıyor...
Melih Gökçek'in temsil ettiği siyasi platformu kesinlikle sevmeyen birisi olarak, spora siyasetin karıştırılmaması, her kim olursa olsun bu ülkeye sportif anlamda katkı yaptığı sürece destelenmesi gerektiğine inanıyorum...Bunca yıldır Ankara gibi bir başkentin şampiyon bir futbol takımı çıkartamamasının büyük bir ayıp olduğunu ve bu ayıbın Ankaragücü'nün şampiyonluğu ile noktalanabileceğini düşünüyorum...
Bizler Sivasspolular olarak, bu kavgayı siyasi rantın bir parçası olarak gören bazı bürokrat ve siyasetçilerin inadına desteklemek zorundayız...Tabi eğer gerçekten ANADOLU'NUN futbolda güçlü olmasını istiyorsak...
Bu arada şunuda belirteyim...Sivassporlu adabına uymayan küfür ve aşağılama içeren mesajlar silinmektedir...Bu uyarımda sonra aynı üslupla devam eden arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır !! Lütfen bu mübarek günlerde bize yakışan terbiye ile yorum yapalım !!
Mesajımı silmekte son derece haklısın,küfretmemeliydim,foru mdaki arkadaşlardan özür dilerim.
SenSetik 09.09.2009, 02:12 Mesajımı silmekte son derece haklısın,küfretmemeliydim,foru mdaki arkadaşlardan özür dilerim.
Anlayışın ve bize yakışan tavrın için teşekkür ederim...
noname87 09.09.2009, 03:17 bu adamdan nefret ediyorum yaptıklarının hepsinde kendi çıkarı var
efsane5858 09.09.2009, 16:13 Sana katılmıyorum...dün ben yaklaşık 1 saat bu açıklamaları yaptığı programı dinledim...olaya geniş bir çerçeveden bakmak lazım...yaklaşık 2000 amatör sporcuyu Ankara ve Türkiye'ye kazandıran, birçok yüzme havuzu, saha, stad, kapalı spor salonu ve tesisi halkın hizmetine sunan bir kişi; Ankara'dan bir şampiyon takım çıkartmak istiyorsa bu da diğerleri gibi hizmetin bir parçası sayılmalı...
ankaraspor devlet destegiyle yapicaksa halkin parasiyla bu isleri yapicaksa orda dur derler adama bide devleti arkana alip konusmak daha kötüsü bence.taraftari olmayan belediye klüplerini gormek istemiyorum ben kendi adima cok cirkin bu ligde IBB ankaraspor eski adiyla ankara büyüksehir belediye takimi bunlari ben görmek istemiyorum.melih bey gitsin bir sehir takimini alsinda sampiyon yapsin belediye takimini yapmasi daha kolay nede olsa kaynak cok. vah benim zavalli vatandasim daha yolu olmayan mahalleler var bu memlekette iste bizim ülkemiz dunyanin neresinde bir belediye takimi var bi düsünün
Ankarada yaşayan biri olarak Sensetik hocama katılıyorum. Melih Gökçek'in spora yaptığı katkıyı birçok kişi yapmamıştır Türkiyede. Siyasi görüşüne katılmayabilirsiniz ama spora yaptığı hizmetler inkar edilemez. İnşallah başkentinden şampiyon çıkmayan ülke nitelemesini yıkar Ankaragücü.
Arkadaşın biri karşısına güçlü aday çıkmadı demiş. Sol partiler tek adayla girdi aday Murat Karayalçın. MHP Mansur Yavaş' la girdi. Daha kim çıksın karşısına. Deniz Baykalla Devlet Bahçeli kalıyor :)
yigidomurat 09.09.2009, 17:12 ankarada 1 yıl öğrencilik yaptım yanılmıyosam 2001 olacak evet krizin başladığı yıl.bu melih gökçekin parti yüzünden seçildiğini söyleyen arkadaşa biey söyleme ihtiyacı hissettim.o günlerde ülkeyi kim yönetiyodu anils...a partileri b partileri önemli değil ama bu iktidar partisi değil orası kesin.en son bir hafta önce gittim ankaraya,ve inanın bana ankarayı tanıyamadım sana şunuda söyleyim anils türkiye avrupa birliğine giremedi ama(İNŞALLAH hiç girmeyiz) ankara çoktaaaaan avrupa başkentlerinden biri haline geldi ve bu resmen gerçekleşti.yani artık ankara resmi olarak bir avrupa başkentidir.SANA SON BİR SÖZÜM OLACAK ANİLS BİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZI PARTİSİNE BAKARAK MI SEÇTİK???yazdıklarını biraz düşün istersen ve elinde kanıt olmadan kimsenin arkasından konuşma arkadaşım
balmandol 09.09.2009, 18:01 Şu yazıların çoğunda Melih Gökçek'e hakaret var..Adam spora yatırım yapmasa vay niye yapmıyon diyecekler..Osman Seçilmiş bey şimdi bize başkan oldu şampiyon yaptı emeğini,hakettiği değerini vermeyecekmiyiz..Belediye Başkanı şehrine ve şehir halkına hizmet eder..Gençlerine sahip çıkar onları spora yönlendirir..Şimdi Melih Gökçek ve Osman Seçilmiş'te öyle yaptı..EEEE NE DEMİŞLER MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR...FEDERASYON SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKMI..ANADOLU KULÜPLERİ BİRBİRLERİNE SAHİP ÇIKSIN..MELİH GÖKÇEK SENİ SEVİYORUZ..YOLA DEVAM...ÇEKEMEYENLER ZATEN ÇATLARLAR MERAK ETME :)
Turan 59 09.09.2009, 18:31 Belediyecilikte yaptığın gibi,her işi yüzüne gözüne bulaştırdın.Sayaç paraları nerede.Cevap ver.
balmandol 09.09.2009, 18:34 TOKUŞ'lu ...Siyasete bozmayın işi..Sayaç parası alacağınmı var adamdan..Sporu konuşuyoruz biz burda..
balmandol 09.09.2009, 18:34 En iyisi bu konuyu kapamak..Şimdi SOLCU...SAĞCI derdi başlayıp herkesi gerecek..Herkes kendi takımına baksın :D
Turan 59 09.09.2009, 18:35 Sen Melih GÖKÇEK'in avukatımısın.Böyle bir adama iltifatmı yazsaydım.İş kişinin aynasıdır.
ilteriş58 09.09.2009, 18:46 melih gökçek kalitesiz bi adam futbolada bulaşmasıyla keyfimizi kaçırdı. Allah ankaragücü taraftarına yardım etsin
Turan 59 09.09.2009, 18:59 İ.Melih GÖKÇEK,spor dan elini çek.Spor dostluk,kardeşliktir.Spor'u kötü emellerine alet etme.
Turan 59 09.09.2009, 19:00 İ.Melih GÖKÇEK sen önce Ankara halkına hesap ver.
subasi29 09.09.2009, 19:38 hayret yahu melih gokcegi nerden taniyorsunuzda acimasizca elestiri yapiyorsunuz hersey tv den izlediginiz gibimi saniyorsunuz?
üçyıldız58 09.09.2009, 22:10 melih gökçek türkiyenin yetişdirdiği ender siyasetcilerden biridir kendi partisinin milletvekillerinin yarısından fazlasının karşı çıktığı halde çoğu milletvekilinin inşallah kaybederde boyunun ölçüsünü alır dediği halde karşısında muhalefeti basını medyası olduğu halde ankarayı yıllardır yönetmek akıl zeka işi olsa gerek Demekki çalışıyor ankaralıda hakkını veriyor ankaraya sen layıksın diyor sahip çıkıyor tabi bazı kişilerde karşı çıkacak bu en doğal bir şey türkiyede
hiç kimse bu ülkede çalışanı iş yapanı sevmez sahtekar olsun rüşvetci olsun hırsız olsun önemli değildir dünya vede siyasi görüşüne uyuyorsa en iyi adam odur
beni melih gökçekin siyasi görüşü başarısı vede başarısızlığı ilgilendirmez beni ilgilendiren ankaradan bir şampiyon takım çıkarma isteği vede istanbul takımlarına karşı en gür sesiyle karşı durması her zaman ankaragücü ile bursasporun bende yeri ayrıdır
anadoludan bir şampiyon çıksın istanbul hegomanyası yıkılsın takım ister bursa ister ankaragücü ister eskişehir önemli değil o kulubün başkanı kimin olduğu hiç önemli değil
SenSetik 09.09.2009, 23:27 Ben tekrar önce şunu belirteyim...Siyasi çizgim tamamen Melih Bey'in dahil olduğu oluşumun dışındadır.Burada bu konulara girmek istemiyorum...Ama yazılanlar karşısında son bişey söylemek istiyorum...Ben Ankara Belediyesinin su sayçları konusundaki yaklaşımını falan bilmem...Ben olaya sportif açıdan bakarım ve değerlendirmemi yaparım...Lütfen burada Ankara'nın Belediyecilikle ilgili sorunlarını tartışmayalım...Bu amaca hizmet eden birçok web sitesi bulabilirsiniz...Burası yeri değil....
Şimdi soruyorum Ankara'da yaşıyan arkadaşlara...Sportif anlamda yaptığı tesisler, amatör spora katkıları vs...bunda önce herhangibir belediye başkanı tarafından yapıldımı? Daha önce spora bu kadar katkı sağlandımı? Banane sizin su sayaç parlarınızdan yahu !!!
Turan 59 09.09.2009, 23:44 Değerli yorumcu arkadaşlar İ.Melih GÖKÇEK'in Ankara Spor'a harcadığı paranın nereden geldiğini hiç düşündünüz mü ? İşte harcanan bu paralar halkın parası yani sayaç paraları.
tekdoktirin 10.09.2009, 01:58 ANKARA GÜCÜ TAMMAMDA EVALLAH AMA ŞU GÖKÇEKLERİ ANLAMIYORUM ADAMLAR MİLLETİN PARASIYLA SÜREKLİ TAKIM ALIYOR NEALE MELMEKET YE ALLAHAŞKINA YE NE GÜZEL MELMEKET DİMİ
noname87 10.09.2009, 02:59 Ankarada yaşayan biri olarak Sensetik hocama katılıyorum. Melih Gökçek'in spora yaptığı katkıyı birçok kişi yapmamıştır Türkiyede. Siyasi görüşüne katılmayabilirsiniz ama spora yaptığı hizmetler inkar edilemez. İnşallah başkentinden şampiyon çıkmayan ülke nitelemesini yıkar Ankaragücü.
Arkadaşın biri karşısına güçlü aday çıkmadı demiş. Sol partiler tek adayla girdi aday Murat Karayalçın. MHP Mansur Yavaş' la girdi. Daha kim çıksın karşısına. Deniz Baykalla Devlet Bahçeli kalıyor :)
2 tane halterci 1 tane güreşçidir verdiği katkı ise çok katkı sağlamış sanki kendi cebinden yapıyor katkıyı ankarasporun kime ne faydası var belediye takımlarından nefret ediyorum istanbul belediyespora aktarılan paralar şehrin altyapısına harcansaydı dün yaşanan olaylar bu kadar ağır olmayacaktı
SenSetik 10.09.2009, 04:10 2 tane halterci 1 tane güreşçidir verdiği katkı ise çok katkı sağlamış sanki kendi cebinden yapıyor katkıyı ankarasporun kime ne faydası var belediye takımlarından nefret ediyorum istanbul belediyespora aktarılan paralar şehrin altyapısına harcansaydı dün yaşanan olaylar bu kadar ağır olmayacaktı
İstanbul'da şimdiye kadar 1 metrekareye en fazla 60 kg yağmur düşmüş...
Dün ise metrekareye 205 kg...yani en ağır tahminlerin 3 katı demektir bu...
Bunu kimse tahmin edip buna göre bir alt yapı hazırlayamazdı...Zaten tvlerden dinlediğim kadarıyla bu tam 10 katı bir alt yapı harcaması gerektiriyormuş...
Ayrıca senin bakış açınla yaklaşırsak, her yıl ülkemiz genelinde futbola harcanan parayla ve seyircilerin bu alana aktardığı parayla birçok aç insan doyrulabilir, birçok fabrika yapılarak işsizlik sorunu çözülebilir, daha fazla okul veya hastane yapılabilir hocam...Bu değerlendirmeler bana komik geliyor doğrusu...
Murat ARICI 10.09.2009, 09:10 ben melih gökçeği seviyorum..TFF yi kınıyorum acemice bir karar veriliyor..
Ankara da yaşıyan biri olarak evet burdan bir şampiyon takım çıkacaksa bu en çok taraftarı olan Ankaragücüdür.Melih Gökçek ten zerre kadar hazetmem.Ama sezarın hakkı sezara.20 yıl dır o koltukta oturmayı başardı ve 15 yıldır arzu ettiği Ankaragücü sevdasını gerçekleştirdi.Adam azimli herkonuda :) Burda yaşanılan paradoks anadoludan bir takımın İstanbul hegamonyasına son vermesini arzu etmemiz ama diğer yandan Melih Gökçeğin bu işin başında olmasının rahatsızlık vermesi görünüyor..
2 tane halterci 1 tane güreşçidir verdiği katkı ise çok katkı sağlamış sanki kendi cebinden yapıyor katkıyı ankarasporun kime ne faydası var belediye takımlarından nefret ediyorum istanbul belediyespora aktarılan paralar şehrin altyapısına harcansaydı dün yaşanan olaylar bu kadar ağır olmayacaktı
Yapılan tesislerden bahsediyoruz. Dünki yağışa hangi altyapı engel olabilirdi mantıklı yazın biraz.
noname87 10.09.2009, 15:43 Yapılan tesislerden bahsediyoruz. Dünki yağışa hangi altyapı engel olabilirdi mantıklı yazın biraz.
İşine gelince Megakent işine gelince Megaköy bu adamların işleri belediyecilik futbol takımı değil 15 sene önce de aynı olaylar olmuş 15 senede hiç bir şey yapılmamış hayla neyi savunuyorsunuz
sivastatlıbelam 10.09.2009, 16:56 bu iki kulüp adam akıllı birleştirilmeli bu o kadar zor olmamalıydı.
o zaman iyi bir takım ortaya çıkardı ve anadoludan belki bir şampiyon da ortaya çıkardı.
hürriyet hanefi yoldaş neca ve bir oyuncu daha ankaragücüne geçti bakalım.
SenSetik 10.09.2009, 16:59 hürriyet hanefi yoldaş neca ve bir oyuncu daha ankaragücüne geçti bakalım.
sonuncusu Risp'ti sanırım.......
melih gökçek türkiyenin yetişdirdiği ender siyasetcilerden biridir kendi partisinin milletvekillerinin yarısından fazlasının karşı çıktığı halde çoğu milletvekilinin inşallah kaybederde boyunun ölçüsünü alır dediği halde karşısında muhalefeti basını medyası olduğu halde ankarayı yıllardır yönetmek akıl zeka işi olsa gerek Demekki çalışıyor ankaralıda hakkını veriyor ankaraya sen layıksın diyor sahip çıkıyor tabi bazı kişilerde karşı çıkacak bu en doğal bir şey türkiyede
hiç kimse bu ülkede çalışanı iş yapanı sevmez sahtekar olsun rüşvetci olsun hırsız olsun önemli değildir dünya vede siyasi görüşüne uyuyorsa en iyi adam odur
beni melih gökçekin siyasi görüşü başarısı vede başarısızlığı ilgilendirmez beni ilgilendiren ankaradan bir şampiyon takım çıkarma isteği vede istanbul takımlarına karşı en gür sesiyle karşı durması her zaman ankaragücü ile bursasporun bende yeri ayrıdır
anadoludan bir şampiyon çıksın istanbul hegomanyası yıkılsın takım ister bursa ister ankaragücü ister eskişehir önemli değil o kulubün başkanı kimin olduğu hiç önemli değil
Gökçek bağımsız aday olsun,görelim bakalım.Ayrıca çok garip düşüncelerin var,belli ki kimse senin hakkını yememiş.Akparti gökçeği değil de osmanı aday gösterseydi o başkan olurdu.Gökçekin ne yaptığı hep muammadır,dosyacı Kemal'in bile birkaç hususta ne duruma düşürdüğünü gördük.Ama Anadoludan artık Trabzon dışında bir şampiyon çıkması gerek,maalesef fırsatı kaçırmasak bizdik.
Evet,İ.Melih Gökçek'in spora yatırımları doğrudur,şu an Ulus'a bir tesis yaptırıyor,Ankara Arena isminde...Fakat bu paranın kaynağı önemli işte,nereden geliyor,nasıl geliyor?Herkes de biliyor.
ilteriş58 10.09.2009, 18:43 İstanbul'da şimdiye kadar 1 metrekareye en fazla 60 kg yağmur düşmüş...
Dün ise metrekareye 205 kg...yani en ağır tahminlerin 3 katı demektir bu...
Bunu kimse tahmin edip buna göre bir alt yapı hazırlayamazdı...Zaten tvlerden dinlediğim kadarıyla bu tam 10 katı bir alt yapı harcaması gerektiriyormuş...
hangi tvlerden dinledin kardeş?
SAMANYOLU KANAL7 ATV ÜLKETV gibi sahipleri ve hizmet ettikleri yerler belli olan tvlerden mi?
ilteriş58 10.09.2009, 18:45 Yapılan tesislerden bahsediyoruz. Dünki yağışa hangi altyapı engel olabilirdi mantıklı yazın biraz.
ne demek hangi altyapı engel olabilirdi? bu adamlar neden o koltukları işgal ediyorlar sele önlem alamayacaklarsa? yıllardır aynı şeyler aynı felaketler. açıklamaları ise "yapabileceğimiz bişey yoktu" "hiç bir altyapı dayanamazdı" falan filan hikayeler. sadece hadi ordan diyorum.
ilteriş58 10.09.2009, 18:48 hayret yahu melih gokcegi nerden taniyorsunuzda acimasizca elestiri yapiyorsunuz hersey tv den izlediginiz gibimi saniyorsunuz?
herşey tvden izlediğimiz gibi sansak melih gökçekle aynı yolun yolcusu olmamız gerekirdi çünkü onlardan başka tv kanalı kalmadı hepsini kendi saflarına katmayı başardılar. kimisini satın aldılar kimisini bi şekilde tehdit ettiler vs vs
Bu adamların işi belediyecilikmiş. Zamanında Osman Seçilmiş takıma sahip çıkmasaydı belki şu an Giresunsporla Ordusporla Sebatsporla maç yapıyor olacaktık.
ilteriş58 10.09.2009, 18:55 Bu adamların işi belediyecilikmiş. Zamanında Osman Seçilmiş takıma sahip çıkmasaydı belki şu an Giresunsporla Ordusporla Sebatsporla maç yapıyor olacaktık.
spora destek verirken aynı zamanda belediye işlerini yapamayacak kadar yeteneksiz adamların belediye başkanı seçilmeleri ayıp hemde koskoca büyükşehirlere
spora destek verirken aynı zamanda belediye işlerini yapamayacak kadar yeteneksiz adamların belediye başkanı seçilmeleri ayıp hemde koskoca büyükşehirlere
Sen ankarada mı yaşıyorsun ? Merak ettim
ilteriş58 10.09.2009, 19:02 Sen ankarada mı yaşıyorsun ? Merak ettim
hayır ankarada yaşamıyorum merakını giderebilirsin
hayır ankarada yaşamıyorum merakını giderebilirsin
Tamam sağol....................
ilteriş58 10.09.2009, 19:13 bilek burkmadan kırık kaldırım taşlarında yürümenin bile zor olduğu bir başkent. güzel türkiyem kimlere kalmışsın sen
tekdoktirin 12.09.2009, 01:27 ARKADAŞLAR BEN ANLAMIYORUM MELİK KİMİN PARASIYLA KONUŞUYOR YETİMİN DÜRÜST OLSUN TAKIM KURACANA FABRIKA KURSUN MİLLET, AC, AC ,,,,,,,,,
ErkANkaragücü 12.09.2009, 01:57 kiminiz siyasi görüşüyle zıt olduğu için kiminiz bizi sevdiği için gökçek hakkında yorumlar yapmış hepinizden allah razı olsun....
öncelikle gökçeğin 15 senedir ankaragücünün peşinde olduğunu belirteyim alamamıştır elde edememiştir bi şekide sürekli kapıdan kovulmuştur...
tamda burda belkide toplumun her kademesinden insanın şikayetçi olduğu ankara büyükşehir belediyespor kuruldu amaç ankaragücü tribünlerini ankara halkını oraya yönlendirmekti ama ankaragücü tribünleri cidden çok büyük bi duruş sergileyerek gökçeğe karşı durdu.. bu da her zaman eksi bi değer kazandırdı iş adamları ankaragücünden uzaklaştı ankaragücüne yakın olanlar gökçek korkusundan yaklaşamadı bi nebze gökçek ankaragücünün kendisine gebe kalmasını istiyodu gökçek ve istediği sonunda oldu..
borç olmuş 30 trilyon bunuda bi kalemde halledebilecek tek adam var melih gökçek biz mecbur kaldık arkadaşlar gökçeğe yoksa kimse gökçeği sevdiğinden falan istemiyo ha hala benim gibi keşke küme düşsek amatör kümelerde olsak ama başımıza gökçek gelmese diyenlerde var ama eldden ne gelir hiç bişeyi yapamayız sadece ankaragücünün menfaatleri doğrultusunda olayları takip edebiliriz....
bişeye açıklık getirmek isterim kesinlikle ve kesinlikle belediyelerin profesyonel olarak yapılan spor kulüplerine para aktarması yasaktır ... ayrıca ankaraspor şirkettir belki belediyeden maddi desteği yoktur ama belediye ihalelerini alarak kendilerini idame ettirmektedirler örnek: otoparklar, harfiyat alanları , ve çöp dökülme yerleri buraların işletim hakları ankarasporda....
geçen sezon federasyon üstümüze gelirken her hafta hakem hatalarından dilimiz yanarken federasyona güzel bi yürüyüş yapmıştık pankartımızda FEDERASYON MİDENE OTURURUZ SİNDİREMEZSİN BİZİ yazıodu.. şimdi yine öyle diyoruz HAZMEDEMEZSİNİZ BİZİ..!!
melıh gokcege olan antıpatımız ankaragucune olan sevgımızden buyuk degıldır ankaraguclu kardesım..
Siyasiler spora destek olmali ama takim alacak kadar degil.Takim alana kadar istihdam yaratacak bi projeye harca o parayi.
muhsin koçak 12.09.2009, 09:14 Bu tür kepazeliklere alıştık artık nasıl olsa.Kayserispor Kayserispor değil,Erciyes Erciyes değil mesela.....
yigidogenc5820 12.09.2009, 11:27 tek dogru yol sivasspor bunların alayı ****
sivastatlıbelam 12.09.2009, 11:50 tamam da kardeşim niye bu birleşmeyi veya sporcu transferini lig başlamadan yapmadınız da şimdi karışıklık çıkıyor ligde.
oquzh4n58 12.09.2009, 13:20 :D eyw kardess forchı bılqılendırgıın ıccın tşk ler :D:D asqumm :D
neden adama hakaret ediyorsunuz ne terbiyesizligini gördünüz
Ne terbiyesini gördük ki?
Rezilliğini futbola da bulaştırdı.
Lafa bakar mısınız? Güçleri yetiyorsa................
Kardeşim senin bağlı olduğun ligin tepesinde ki yönetim, senle kişisel olarak neden uğraşsınlar.
Adamlar bir tespit yapmışlar, sen bir takımın başında oğlun başka takımın, bir sürü içli dışlı ilişkiler, birleşme lafları vs vs..
Ortada hukuk var, yasa var, kural var, mahkemeye gidersin alırsın cevabını.
Sokak ağız tam sana yakışıyor işte....
Burada bu adama bide destek olmuyorlar mı? Aklım almıyor...
oquzh4n58 12.09.2009, 13:48 :D:D ankaragucu ne yapsa basarı olamıyo olamazda :DD
ShabbatShalom 12.09.2009, 14:01 http://img.footballove.com/2009/08/2007_02_04_melih_gokcek_ahmet_ gokcek.jpg
PFDK ''yetkim yok'' dedi!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun, Ankaragücü ile birlikte, ancak tedbirli olarak kendilerine sevk ettiği Ankaraspor Kulübü ile ilgili yetkisizlik kararı aldı..
Kurul, bugün yaptığı toplantıda konuyu görüştü. Toplantıdan sonra yapılan açıklamada, şöyle denildi:
''Ankaraspor A.Ş. hakkında, TFF Statüsü'nün 18. ve 76. maddelerine ve Kulüp Tescil Talimatı'nın 17. maddesine aykırılığın, verilen süreye rağmen giderilmemesi nedeniyle talimatlara aykırılıktan dolayı verilen ''11 Eylül tarihinden itibaren müsabakalara iştirak ettirilmemeye yönelik tedbir kararının kaldırılmasına ilişkin talebin incelenmesi hususunda'', idari tedbirin yönetim kurulu tarafından alınmış bir karar olması ve yönetim kurulu kararlarına karşı itiraz merciinin, TFF Statüsü'nün 62. maddesi ve Tahkim Kurulu Talimatı'nın 2. maddesi uyarınca Tahkim Kurulu olması sebebiyle, kurulumuzun yetkisizliğine karar verilmiştir.''
TFF Yönetim Kurulu, Ankaragücü Kulübü'nün, 30 Ağustos'taki olağanüstü genel kurulunda alınan kararlar sonucu Ankaraspor ile arasında ortaya çıkan ilişkinin sportif rekabeti engelleyici nitelikte olduğu kararına vararak, iki kulübe ihtarname göndermiş ve genel kurulda ortaya çıkan ihlale neden olan kararların 3 gün içinde ortadan kaldırılmasını, Ankaraspor A.Ş. hisselerinin de sportif rekabeti engellemeyecek ve kamu vicdanını tatmin edecek şekilde üçüncü kişilere devredilmesini istemişti.
Yönetim kurulu, bunlar yapılmadığı takdirde söz konusu kulüplerin PFDK'ya sevk edileceğini ve adil oyun düzeninin sağlanabilmesi için Ankaraspor'un, tedbiren maçlara alınmayacağını bildirmişti.
Konu başlığı bir tarafa bırakarak;
İzninizle, daha önceden de kafamda oluşan ama dile getirme fırsatı bulamadığım, şu an bu konu ile ilgili yorumlarla bir kez daha ortaya çıkan bir duygumu sizinle paylaşmak istiyorum:
Bir kaç çürük elma bir tarafa bırakılırsa, konularla ile doğrudan ya da doğrudan olmayan ilişkili yorumlar yazan Yiğidoların bir çoğunun bakış açılarını, olayları değerlendirmelerindeki ince zekalarını, kendilerine cevap yazanları anlamaya çalışmalarında ki gayretlerini, fikirlerini klavyeye dökerken verdikleri emeklerini gördükçe kendileri ile aynı gurubun üyesi olmaktan her defasında daha fazla gurur duydum.
Gönlünüze, aklına sağlık....
oquzh4n58 12.09.2009, 14:13 ya bızene ankaraguucunden acmayı sunlarla ılgıılı konular bırader D:
ya bızene ankaraguucunden acmayı sunlarla ılgıılı konular bırader D:
Evet bencede yeter artık, bir başlık yeter, orada gelişmeler takip edilebilir.
Bu haber o başlık altına eklense iyi olurdu.
Hoş haber önemlide değil, disiplin kurulu bizim işimiz değil, tahkim kurlunun işi diyor.
ShabbatShalom 12.09.2009, 14:19 Bu haber o başlık altına eklense iyi olurdu.
Hoş haber önemlide değil, disiplin kurulu bizim işimiz değil, tahkim kurlunun işi diyor.
Süper ligin durumu bizi ilgilendirir ne olsa o kulvarda bizde varız
Metal Gear 12.09.2009, 14:22 Konu açmak çok mu zevkli yahu..?
Ben de deneyeyim..:rolleyes:
Süper ligin durumu bizi ilgilendirir ne olsa o kulvarda bizde varız
Dostum ben ilgilendirmez demedim, ilgilendirir ama bu başlık kalabalığına da neden olmamalı..
Bu konuda başlık var, altına trade et gitsin...
Emek vermişsin, okumuş, bulmuşsun,
tabi paylaş bizimle...
Yönetici elindeki sopayı kaldırdı ve gücünü bize bir kez daha hissettirdi...:D
Yalnız aradaki bir kaç mesaj anlamını yitirdi birden, bizim mesajlarda güme gidecek gibi...
ShabbatShalom 12.09.2009, 14:36 Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'in federasyona "İstifa etmem yeterli olacaksa edeyim" önerisi geri tepti.
Ahmet Gökçek'in federasyona "İstifa etmem yeterli olacaksa edeyim" önerisi getirdiği ancak hukuk kurulunun "Aykırılık seninle birlikte seçilen 15 yönetici de istifa ederse ortadan kalkar" görüşüyle bu talebi geri çevirdiği ortaya çıktı. Melih Gökçek ise konuyla ilgili olarak "Burada bir şaibe yok. Şaibeyi bu işin içerisine sokan kişi, federasyon başkanının bizzat kendisidir. Mahmut Özgener derhal istifa etmelidir" dedi.
AYDIN ELİ BOŞ DÖNDÜ
Kayseri maçı iptal edilen Ankaraspor için dün Aziz Yıldırım'ın aracı olduğu toplantıda federasyonla masaya oturan Cemal Aydın, bir sonuç elde edemedi.
Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Ankaraspor için düğmeye bastı. Ankaragücü ile Ankaraspor'un aynı ligde mücadele etmesini talimatlara aykırı bulan TFF Hukuk Kurulu, verdiği 3 günlük süre içinde gerekli değişikliklerin yapılmaması üzerine cuma günü kulübü PFDK'ya sevk etti. Ankaragücü'nden gerekli istifaların olmaması veya
Ankaraspor'un 3. şahıslara devredilmemesi durumunda, Ankaraspor ligden ihraç edilecek. Hukuk kurulunun cuma sabahı gerçekleştirdiği sevk, Başkent'te hareketli saatler yaşanmasına neden oldu. Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın, beraberinde 2 yönetici ile birlikte apar topar İstanbul'a gitti. Soluğu federasyonun İstinye'deki merkezinde alan Aydın, burada federasyon başkanı Mahmut Özgener, Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım ve federasyonun hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Yunus Egemenoğlu ile bir araya geldi.
'YETKİ KURULLARDA'
Toplantıda ilk olarak federasyonun aldığı kararın yanlışlığına inandığını bir kez daha vurgulayarak kararın iptal edilmesini isteyen Cemal Aydın, bu konuda bir sonuç elde edemeyince, "En azından Ankaraspor'un satışı için verdiğiniz süreyi uzatın" dedi.
Özgener ise zaman uzatımı konusunda da yönetim kurulu olarak bir şey yapamayacaklarını, artık topun yetkili kurullarda olduğunu ifade etti. Bu arada Ankaraspor,maçlarına konulan tedbir kararına yönelik itirazını Tahkim'e değil de PFDK'ya yaptığı için dün PFDK'dan "Bizim yetkimizde değil" cevabını aldı.
TAHKİM BOZABİLİR
PFDK'nın ret kararı sonrası Tahkim Kurulu'na başvuran Ankaraspor'un talebi üzerine, kurul cumartesi günü olağanüstü toplanacak. Tahkim'in PFDK 2 kulübün birleşmesi yönündeki kararını verene dek Ankaraspor'un karşılaşmalarını oynamasında bir sakınca görmemesi ve tedbir kararını bozması halinde, Kayserispor-Ankaraspor maçının pazar ya da pazartesi oynanması bekleniyor. Tahkim Kurulu'nda, tedbir kararını doğru bulmayan üyelerin olduğu öğrenildi.
FIFA YOLU KAPALI
İstinye'deki kriz toplantısının gündem maddelerinden bir diğeri ise federasyonun Cemal Aydın'a 2 emsal kararı göstererek talimatlar gereği konunun FIFA'ya taşınamayacağı yönünde yaptığı uyarıydı. Yetkililer, daha önce teknik direktör Samet Aybaba'nın Ç.Rize ile yaşadığı problemde ve Nusaybin Demirspor'un da TFF'nin aldığı karara itiraz etme amacıyla CAS'a yaptıkları başvuruların reddedildiğini belirtti.
oquzh4n58 12.09.2009, 14:41 Yönetici elindeki sopayı kaldırdı ve gücünü bize bir kez daha hissettirdi...:D
Yalnız aradaki bir kaç mesaj anlamını yitirdi birden, bizim mesajlarda güme gidecek gibi...
gıtmez gıtmez sen dert eyleme brader D::D
MELİH GÖKÇEK FENERBAHÇELİDİR, FENERBAHÇEYE BAŞKAN OLMAK İSTEDİĞİNİ DEFALARCA SÖYLEMİŞTİR, OLAMAYINCA ANKARASPOR'A ANKARA'LILARIN PARASIYLA DESTEK OLMUŞTUR.
ANKARA'NIN EN BÜYÜK SORUNU METRO'DUR. ERYAMAN METROSU BİTMEMİŞTİR,
CEBİNDEN YARDIM YAPSIN TAMAM, AMA BİZ ANKARA'DA YAŞAYANLARIN ÖNCE METROSUNU HİZMETE AÇSIN,
Ne terbiyesini gördük ki?
Rezilliğini futbola da bulaştırdı.
Lafa bakar mısınız? Güçleri yetiyorsa................
Kardeşim senin bağlı olduğun ligin tepesinde ki yönetim, senle kişisel olarak neden uğraşsınlar.
Adamlar bir tespit yapmışlar, sen bir takımın başında oğlun başka takımın, bir sürü içli dışlı ilişkiler, birleşme lafları vs vs..
Ortada hukuk var, yasa var, kural var, mahkemeye gidersin alırsın cevabını.
Sokak ağız tam sana yakışıyor işte....
Burada bu adama bide destek olmuyorlar mı? Aklım almıyor...
Haklısın kardeşim,sonuna kadar.İşte bu zihniyet gerekiyor.
Yigido5458 12.09.2009, 19:56 resim komdi ya:D:D ahmet gökçek'te paso sırıtıyo
subasi29 12.09.2009, 19:56 herşey tvden izlediğimiz gibi sansak melih gökçekle aynı yolun yolcusu olmamız gerekirdi çünkü onlardan başka tv kanalı kalmadı hepsini kendi saflarına katmayı başardılar. kimisini satın aldılar kimisini bi şekilde tehdit ettiler vs vs
Siz Tvden Izliyorsunuz! oyuzden icini disini bilimiyorsunuz,bir insnai tanimak icin acyigi kannalrda yapilan yayinlar yetmez, icine islemis guzelligi gormek icin sizinde gonul gozunuzun acik olmasi lazim..ankaraya girince pislik kokusu 2 km oteden geliyordu.ankara adam oldu baskent oldugunu hatirladi
effenberg 15.09.2009, 18:56 Ankaraspor ligden düşürüldü
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 15.09.2009 tarih ve 15 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar şöyle:
1- ANKARASPOR A.Ş.’nin, aynı ligde mücadele ettiği MKE ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübü ile arasındaki ilişkinin, sportif rekabeti engelleyici, müsabakaların ve ligin dürüstlüğünü, kamuoyunun ligin dürüstlüğüne ilişkin algısını zedeleyecek nitelikte olması nedeniyle, TFF Statüsü’nün 18. ve 76. Maddeleri ile Kulüp Tescil Talimatı’nın 17. Maddesine aykırılıktan dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle FDT’nin 45/1. Maddesi uyarınca konuyla ilgili uluslararası kural ve kabullerde belirlenmiş olan ölçütler de dikkate alınarak takdiren BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLMESİNE,
2- ANKARASPOR A.Ş. başkanı RUHİ KURNAZ’ın, başkanı olduğu ANKARASPOR A.Ş.’nin aynı ligde mücadele ettiği MKE ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübü ile arasındaki sportif rekabeti engelleyici ilişki ve TFF Statüsü’nün 18. ve 76. Maddeleri ile Kulüp Tescil Talimatı’nın 17. Maddesine aykırı eylemlerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle FDT’nin 45/1. Maddesi uyarınca takdiren 6 AY HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
3- MKE ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübü hakkında; aynı ligde mücadele ettiği ANKARASPOR A.Ş. ile arasındaki ilişkinin sportif rekabeti engelleyici ve TFF Statüsü’nün 18. ve 76. Maddeleri ile Kulüp Tescil Talimatı’nın 17. Maddesine aykırı olmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle sevk yapılmış ise de; aynı ligde yer alan iki kulüp arasındaki ilişkinin sportif rekabeti engelleyici nitelikte olduğu durumlarda, ulusal kurallar ile uluslararası kural ve kabuller uyarınca bir kulübün bir alt lige düşürülmüş olması, norm ile amaçlanan sonuçların meydana gelmesi açısından yeterli bulunduğundan, konuyla ilgili uluslararası kural ve kabullerde belirlenmiş olan ölçütler dikkate alınarak takdiren ANKARASPOR A.Ş.’nin bir alt lige düşürülmesi yönünde karar verildiğinden, anılan kulüp hakkında CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
4- MKE ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübü başkanı AHMET GÖKÇEK’in başkanı olduğu MKE ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübü’nün aynı ligde mücadele ettiği ANKARASPOR A.Ş. ile arasındaki sportif rekabeti engelleyici ilişki ve TFF Statüsü’nün 18. ve 76. Maddeleri ile Kulüp Tescil Talimatı’nın 17. Maddesine aykırı eylemlerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle FDT’nin 45/1. Maddesi uyarınca takdiren 6 AY HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
5- MKE ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri NURİ ELİBOL, TEKİN İPEK, FARUK KALYONCU, HÜSEYİN ARSLAN, NADİR KOÇ, MUSTAFA AKAN, NECDET KUZU, MEHMET NÜKTE, YAVUZ BULUT, AVNİ KAVLAK, AYHAN ATALAY, EKREM SARISU, LEVENT ÇAMUR, HÜSEYİN KOCABIYIK ve MEHMET ERCAN’ın yöneticisi oldukları MKE ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübü’nün aynı ligde mücadele ettiği ANKARASPOR A.Ş. ile arasındaki sportif rekabeti engelleyici ilişki ve TFF Statüsü’nün 18. ve 76. Maddeleri ile Kulüp Tescil Talimatı’nın 17. Maddesine aykırı eylemlerinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle FDT’nin 45/1. Maddesi uyarınca takdiren 3 AY HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmalarına,
6- BOLUSPOR Kulübü idarecisi HÜSEYİN KAYALIOĞLU’nun, 08.09.2009 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. – BOLUSPOR A2 Ligi futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
7- BURSASPOR Kulübü sporcusu İLHAN DEPE’nin, 08.09.2009 tarihinde oynanan BURSASPOR – KARTALSPOR A2 Ligi futbol müsabakasında, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
8- KARTALSPOR Kulübü teknik sorumlusu NECMİ REİS’in, 08.09.2009 tarihinde oynanan BURSASPOR – KARTALSPOR A2 Ligi futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,
9- DİYARBAKIRSPOR Kulübünün, 01.09.2009 tarihinde oynanan DİYARBAKIRSPOR – GAZİANTEPSPOR A2 Ligi futbol müsabakasında, müsabakanın oynanacağı sahada güvenlik önlemlerinin sağlanamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
10- DİYARBAKIRSPOR Kulübü idarecisi AYTEKİN YILDIRIM’ın, 09.09.2009 tarihinde oynanan GAZİANTEP B.Ş. BLD. SPOR – DİYARBAKIRSPOR A2 Ligi futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ve 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
11- ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. sporcusu HAKAN TÜRÜT’ün, 09.09.2009 tarihinde oynanan KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.A2 Ligi futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
Karar verilmiştir.
Gereken yapilmistir.:D
Ankaraspor'a üzülmemek mümkün değil..
Siyasetle olan çekişmenin sonucunda Ankaraspor hak etmediği bir polemiğin içinde ligden düşürülüyor..
Çok karışık ve rezalet diyorum ve ayrıca bu durumdan dolayı sorumluları kınıyorum..
ShabbatShalom 15.09.2009, 19:49 Güçleri yetmiş demekki nasılda diordu güçleriyeterse diye :D:D
Siyasetin sporda olmaması gerekliliği bir kez daha ortaya çıkmıştır.
Çok mu güzel oldu bu durum, söyler misiniz?
İtiraz hakkı var ama geçmiş olsun...........
yigidolar06 16.09.2009, 03:48 hayret yahu melih gokcegi nerden taniyorsunuzda acimasizca elestiri yapiyorsunuz hersey tv den izlediginiz gibimi saniyorsunuz?Yıl 1989 sivassporun şampiyon olmasını engelledi
metin 07 16.09.2009, 04:17 Düşürülsün arkadaş taraftarları yok bişeyleri yok ...
Güçleri yetmiş demekki nasılda diordu güçleriyeterse diye :D:D
Gökçeği o kadar hafife alma dostum.ankarasporun düşürülmesi istediği bir şey ise bu işten yine o karlı çıktı demektir :) adam hin oğlu hin.ama ankaraspordan 3-4 oyuncu alırsak bizde karlı oluruz :D
kesin bi bildiği vardığ gökçeğin yoksa takımı bu noktalara getirmezdi
bakın görün neler olacak kurt hoca diyoruzya buda kurt başkan bence
ayhan saltan 16.09.2009, 10:22 melih gökcek haklı federasyon ******** bizim bu halimizin başındada federasyon var şampiyonlar ligine giden takımı desteklemedi bu ulusoydanda ********
hamido42 16.09.2009, 11:43 Nasıl bi destek ten bahsediyosun ? Bu çok belli olurdu ...
ankaragücü ankaraspordan gelen futbolcularla üst seviyelere çıkacaktır
oquzh4n58 16.09.2009, 13:41 bız ne buyukLer gorduk gul gul oldukkk sımdı de ankarasporA guluyom Tff kafa tutarsannn ooo :D bu gısıdle saten ankaragucude duscek
oquzh4n58 16.09.2009, 13:44 EEE MELIH GOKCEK NE KRALSIN NE PASASIN NIYE BUYUK LOKMA YIYON ?
Divriği58- 16.09.2009, 15:23 nefret ediyorum şu çamurdan ..... İyi oldu düştüyü 3 trilyonla hangi oyuncuları aldın bu 3 trilyonu nerden buldun GÖTçek cevap ver Halkın vergisiyle kafana göre takım kuramassın Ankaragücünü karıştırmak için Cemal Aydın istifa diyen bağırsınlar diye kimlere para verdin...
sivastatlıbelam 16.09.2009, 15:34 federasyon doğru olanı yaptı..benim federasyona güvenim sonsuz inşallah bu güvenimiz boşa çıkmaz.
ankaraspor fıfaya başvurmuş ama oradan da bir sonuç alamyacağı yazıyor heryerde.yani bu konuda federasyon haklı demek oluyor bu.
şimdi o zaman 3 puan cepte ankaraspor maçında hükmen malup oldukları için.
melih gökçegi ne kadar da sevmesekde Her kulubün başına böyle insanlar görmek dilegiyle
melih gökçegi ne kadar da sevmesekde Her kulubün başına böyle insanlar görmek dilegiyle
Latife ettiğini düşünüyorum, :)
Ligden takımını düşüren, teknik direktörünü ortada bırakan, ortalıkta boş boş esip gürleyen,
Elinde takım varken başka takıma el atan, orada numaralar çeviren, çoluk çocuk Ankara'nın her bir yerine bulaşan bir adamdan mı bahsediyoruz.
Bu arada bu oğlunun ne iş yaptığını ve nasıl yaptığını sen araştır..
yigidozan 16.09.2009, 17:46 valla iyi oldu düşürüldüğü. gökçek kendince para aklayacak yer bulmuştu ama yedirmezler.
nefret ediyorum şu çamurdan ..... İyi oldu düştüyü 3 trilyonla hangi oyuncuları aldın bu 3 trilyonu nerden buldun GÖTçek cevap ver Halkın vergisiyle kafana göre takım kuramassın Ankaragücünü karıştırmak için Cemal Aydın istifa diyen bağırsınlar diye kimlere para verdin...
burası siyaset konuşulacak yer değil tamam mı sewmiyosan sewme kimse tnnlamaz bile seni yazacaksan bu konuları git siyaset sitelerine yaz
|
|