Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu'damı Hakemlik!!!
hoLiGan Enes 16.09.2009, 22:56 El varmı yokmu!!!!
Bal gibi el var
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=61257
Tff'ye E-Mail atalım ben attım belki bi yararı olur
tff@tff.org
SivasSpor:7 Sarı kart---1 Kırmızı Kart
Denizli :0 Sarı ---- 0 Kırmızı
07reis58 16.09.2009, 23:01 trabzon bölgesi hakem neden atandıki bu maça
ShabbatShalom 16.09.2009, 23:05 sonuç değişmeyecek ne kadar e-mail atsakta hakemin puanından gider hızlı geçtiği için hakemde görmemiş
hoLiGan Enes 16.09.2009, 23:07 sonuç değişmeyecek ne kadar e-mail atsakta hakemin puanından gider hızlı geçtiği için hakemde görmemiş
4 tane hakem var hiç birimi görmüyor....
hakemin sovunulacak hiçbir yanı yok....
insaf diyorum gözüne dizine dursun diyorum ne diyimki yedği boğazına yapışsın
yener_sahin 16.09.2009, 23:11 hakem görmemeiş falan filan atacaksın arkadaş.bencil olmayıp atacaksın.erman olacak futbolcuyu ne hayallerle transfer ettik bu güne kadar takıma ne verdi.yazıklar olsun aldığı para.yazıklar olsun beni tv karşısında kahretti.hiç mi bir faydan olmaz birader haa hiç mi.hakem vermediyse a ta cak sın bu kadar basit.
eyuphulagu 16.09.2009, 23:15 Ben olsam bu arkadaşın hakemlik hayatını bitirirdim..Bir hakem bir maçı ancak bu kadar katledebilir...Verdiği kartların hepsini tartışırım;vermediklerini de...Adam maçın önüne geçti...Denizli 10 kişi kalacak ve yenik duruma düşecekken sivassporu 10 kişi bıraktı...Sivaslı oyuncuların her hareketine faul çaldı;her pozisyona sarı kartını çıkardı...Sivasspora 7 sarı,1 kırmızı kart verdi;rakibe yanlış görmediysem hiç bir kartını çıkarmadı;onları yaptıkları faullerde sürekli uyardı;bizim en basit fcaullerimize bile sarı kart çıkardı...Denizli maçta 11 kişi değil adeta 12 kişi ile oynadı...Maçın sonlarında rakip oyuncunun Kaleci Akın'a yaptığı harekete faul bile çalmadı...Bu hakeme nasıl süper ligde maç yönettiriyorlar anlamış değilim...
SenSetik 16.09.2009, 23:21 hadi penaltı ve kırmızı kartı görmedin...Kadir'e ikinci ssarıyı nasıl gösterdin vicdansız...Allah senin belanı versin çünkü art niyetliydin !!!
Hakem Allah senin bin belanı versin bu mübarek günde inşaallah dualarımız kabul olur yattığın yerde rahat uyuma emi. Maçı sonuna kadar izledim 4-5'lik maçtı. Sivas en azından geçen senenin performansına yaklaşmış gibi duruyor. Ama o ş....z hakem kesinlikle art niyetle çıkmış maça. Ona ettiğimiz küfürlerin haddi hesabı yok. Denizliye bir tane bile kart göstermedi göz göre göre penaltımızı yedi. Pozisyon da kabak gibi gözünün önünde oldu.
Tekrar diyorum Allah senin belanı versin hakem ş.....zi
izmiriyigidosu 16.09.2009, 23:23 valla artık ben bu hakemleri anlayamıyorum her pozisyonumuza sarı kart gösteriyorlar manisa maçında 5 bu denizli maçında 6 futbolcumuz sarı 1 futbolcumuz kırmızı kart gördü ve denizlili oyuncu ceza sahasından topu resman elle çıkardı peanaltıyı vermedi nedir buya hep birilik olup sivassporuımuzu düşürmeyemi çalışıyolar anlayamadım bence bu hakemlere soruşturulma açılması lazım yeter bune ya adam kalmıcak yakında oynucak
GurbetciYigidom 16.09.2009, 23:25 ya trabzon bölgesi hakeminden ne bekliyodunuz.bütün kart haklarini bizim lehimize kullandi.verilmeyen penalti.özdene verilmeyen kirmizi kart,üstüne kadiri oyundan atma ancak bu kadar olur.Anlamadigim bu kadar kalitesiz hakemi nasil olurda Süperlig macina verirler.benim görüsüm bu hakemin Bank asyada mac yönetecek kapasitesi bile yok.Yaziklar olsun allah belani versin galiba gecen seneki kuyruk acisi hala gecmemis bide ben vuruyum dedi.insaalah kazandigi parayi tadiyla yiyemez.
efsane5858 16.09.2009, 23:29 hakem uzerinden bile trabzona salliyosunuz ya helal olsun.hakeme gelince hakem cok kotuydu kotu yonetti maci ama su bir gercekki sivasspor hakemdende kotuydu defansi orta sahasi ve hatta forveti bile olmayan takimi yenemiyosan sahanin en kotusu bizdik
Metal Gear 16.09.2009, 23:31 Hamsi;
Sen hamsisin ,sazan değil..Aslını unutma..:)
hakem uzerinden bile trabzona salliyosunuz ya helal olsun.hakeme gelince hakem cok kotuydu kotu yonetti maci ama su bir gercekki sivasspor hakemdende kotuydu defansi orta sahasi ve hatta forveti bile olmayan takimi yenemiyosan sahanin en kotusu bizdik
Kesinlikle hakem adam gibi yönetse maç 4-5'likti. Maçı izledinmi sen
eyuphulagu 16.09.2009, 23:39 hakem uzerinden bile trabzona salliyosunuz ya helal olsun.hakeme gelince hakem cok kotuydu kotu yonetti maci ama su bir gercekki sivasspor hakemdende kotuydu defansi orta sahasi ve hatta forveti bile olmayan takimi yenemiyosan sahanin en kotusu bizdik
Senin gerçek Sivaslı ve Sivassporlo olduğuna hiç inanmıyorum bu bir;2. olarak sen bu maçı lig tv den kesinlikle izlememişsin sadece sallıyorsun..3.olarak sivasspor bu maçta net 7-8 tane gol pozisyonuna girdi ama biraz şanssızlıktan biraz da aşırı hırstan atamadı..Rakibin maç boyunca 3-4 tane pozisyonu var bu pozisyonlarda tam net de değil...4. OLARAK sana tavsiyem çok gereksiz konuşuyorsun ve takımın düzelmesini istemediğin yorumlarından belli..Sivasspor rakiplerini değil senin gibilere de oynayacağı futboll gerekli dersi verecektir...
SenSetik 16.09.2009, 23:40 Senin gerçek Sivaslı ve Sivassporlo olduğuna hiç inanmıyorum bu bir;2. olarak sen bu maçı lig tv den kesinlikle izlememişsin sadece sallıyorsun..3.olarak sivasspor bu maçta net 7-8 tane gol pozisyonuna girdi ama biraz şanssızlıktan biraz da aşırı hırstan atamadı..Rakibin maç boyunca 3-4 tane pozisyonu var bu pozisyonlarda tam net de değil...4. OLARAK sana tavsiyem çok gereksiz konuşuyorsun ve takımın düzelmesini istemediğin yorumlarından belli..Sivasspor rakiplerini değil senin gibilere de oynayacağı futboll gerekli dersi verecektir...
benimde burnuma balık kokusu geliyor ama bakalım :mad:
Metal Gear 16.09.2009, 23:41 hakem uzerinden bile trabzona salliyosunuz ya helal olsun.hakeme gelince hakem cok kotuydu kotu yonetti maci ama su bir gercekki sivasspor hakemdende kotuydu defansi orta sahasi ve hatta forveti bile olmayan takimi yenemiyosan sahanin en kotusu bizdik
Kime sallayacağız?
Maçı izlemedin mi?
benimde burnuma balık kokusu geliyor ama bakalım :mad:
Balık kokusunu da geçtim hamsiyi pişir ye o kadar eminim yani :D
Yigido5458 16.09.2009, 23:43 hakem uzerinden bile trabzona salliyosunuz ya helal olsun.hakeme gelince hakem cok kotuydu kotu yonetti maci ama su bir gercekki sivasspor hakemdende kotuydu defansi orta sahasi ve hatta forveti bile olmayan takimi yenemiyosan sahanin en kotusu bizdik
arkadaş trabzonlu galiba helal olsun sana..
Yigido5458 16.09.2009, 23:45 hakem uzerinden bile trabzona salliyosunuz ya helal olsun.hakeme gelince hakem cok kotuydu kotu yonetti maci ama su bir gercekki sivasspor hakemdende kotuydu defansi orta sahasi ve hatta forveti bile olmayan takimi yenemiyosan sahanin en kotusu bizdik
nicki değiştir en iyisi sen esfane6161 yakışır sana..
Metal Gear 16.09.2009, 23:51 benimde burnuma balık kokusu geliyor ama bakalım :mad:
Gel de o meşhur tezahüratı yapma.."Burası leş gibi.."..:)
58_babacan_58 16.09.2009, 23:55 YAZIKLAR OLSUN YA SENİN GİBİ HAKEME 7 SARI 1 KIRMIZI 1 DE NET PENALTI AMA VERMEDİİİİ ***NE HAKEM
Besyo_cu 17.09.2009, 00:00 Bu hakemler bu sene çok üstümüze geliyor Fb macında ki ofsyttan gol. Diyarbakır macında Ersen'e atılan 2 tane üst üst kafa ve şimdi de bu maçta ki olaylar.
Federasyon illa bizde eylem yapıp siyah çelenk mi koyalım !
SenSetik 17.09.2009, 00:11 işte maç sonu hırsız yamağının açıklaması:
FAHRİ'DEN "PENALTI" İTİRAFI
Denizlispor - Sivasspor karşılaşmasının 46. dakikasında Cihan'ın kafa şutunda topu çizgiden çıkaran Denizlisporlu Fahri Tatan, pozisyonun penaltı olduğunu söyledi. Maçtan sonra bu konudaki soruları yanıtlayan Fahri, "Cihan kafayı vurduğunda kolum ile kafam birleşik pozisyondaydı. Refleks olarak topu elle çeldim" şeklinde konuştu.
Düsenin dostu olmaz, bizimde su kötü günümüzde sirtimiza cikmaya calisiyorlar. o halde öylesi pis hakemleride yenecegiz, o gücümüzde var biraz sabir diyorum ve birlik beraberlik.
işte maç sonu hırsız yamağının açıklaması:
Denizlispor - Sivasspor karşılaşmasının 46. dakikasında Cihan'ın kafa şutunda topu çizgiden çıkaran Denizlisporlu Fahri Tatan, pozisyonun penaltı olduğunu söyledi. Maçtan sonra bu konudaki soruları yanıtlayan Fahri, "Cihan kafayı vurduğunda kolum ile kafam birleşik pozisyondaydı. Refleks olarak topu elle çeldim" şeklinde konuştu.
suç sende değil Fahri, sen görevini yaptın, suç o pozisyonu görmeyen hamsi tipli ******** ve namussuz hakemde.
Mübarek günde kötü söz de söylemek istemiyorum ama anlayan anlıyordur ... Zaten genel anlamda da Sivas'a ve Sivaslıya karşı olunmasından dolayı pekte takmıyorum artık böyle şeyleri .. İnşallah kendi başımıza yeniden yükselmeyi başaracağız ve bunu birlik beraberlik çerçevesinde gerçekleştirebiliriz ancak.. Bizim eleştirirken anlatmak istediğimiz olayda buydu,istenilen oyun ve mücadele buydu nitekim rakibimizde alt sıraların ekibi o yüzden daha çok çalışıp,daha iyi mücadele ederek çıkışa geçmeliyiz ki bu 1 puan da belki önemli gibi gelmeyebilir ama futbolcular için büyük bir moral,bizler için de iyi bir göstergedir...Allah'ın izniyle Bursa karşısında alınacak bir galibiyet tekrar yükseliş dönemine girmemizi sağlayacaktır.. Başarılar Yiğidom !!
hoLiGan Enes 17.09.2009, 02:59 işte maç sonu hırsız yamağının açıklaması:
adamın bi suçu yok hakeme gidipte penaltıyı ver elime deydi diyecek hali yok..ama delikanlılık yapmış açıklamış değdiğini...
yener_sahin 17.09.2009, 03:06 adamın bi suçu yok hakeme gidipte penaltıyı ver elime deydi diyecek hali yok..ama delikanlılık yapmış açıklamış değdiğini...
delikanlılık maçtan sonra söylemekle olmaz.Delikanlı olsaydı orda hakeme gider delikanlı gibi penaltı elimle çıkardım ver penaltıyı derdi.Bu korkaklık ve yüreksizliktir.Unutmayacaz bu maçı,siz hakem hatasından ne zaman puan kaybettiniz diye bu sezon soru soran olursa bu maçı unutmayın suratlarına çarpın...
gercek58li 17.09.2009, 03:17 Bunlarin tek düsünceleri Sivasspor`u altta birakmak, cünkü iki senedir baslarina bela oluyor ve buda islerine gelmiyor. Üclü BIZANS ittifaki gibi Istanbul egemenligini rahat sekilde yürütemeyecekler.
Merak etmesinler, tökezlesekte düsmeyecegiz Allah`in izniyle!
57 Mehmet 17.09.2009, 03:31 ya nasil oluyor bir hakem bir takima 6sari birde kirmizi kart veriyor karsidaki takim hic bir kart görmüyor yoksa denizlispordan hicmi bir futbolcui top oynamadi buna anlam veremiyorum.o yetmemis gibi penaltimizi vermemis o kartlari al ............tövbe tövbe adami bu mübarek günde kötü söz söyletmeyin ben böyle hakemin böyle fedrasyonun icine edeyim
kocakss58 17.09.2009, 06:30 satılmış,denizlisporlu hakemden ne beklenirki daha...
ercan_dpinar 17.09.2009, 09:14 arkadaşlar bunu hakemin bulunduğu yerden görmemesine imkan yok yazık oldu giden iki puana
bu hakemlerle bu lig yürümez ...........
oquzh4n58 17.09.2009, 10:17 hay bu haftada bbole gıttık arkdaslar ulan hakem
arkadaşm hakemler her maçda yapıyo bunlaarı fakat önemli olan o hakeme karşı galip gelmek oynayıp atarlarsa hakem yok bn kabul etmiom mu dedi walla saçmalamayın
yaramazlar 17.09.2009, 11:26 hakem ilk dakkadan beri mal gibiydi zaten...ne hakemliği biliyo nede futboolu...sen o pozisyonu hadi görmedin peki bize sürekli ofsait bayrağını kaldıran dalgavuk yardımcında mı görmedi...pes diyorum arkadaş...ama sen sivasa gelirsin hakem senin ben..........artık adalet istiyoruz...alçaklğa tahammülümüz yok.
hoLiGan Enes 17.09.2009, 16:31 her maçta hakemler böyle olursa işimiz yaş..
Turan 59 17.09.2009, 17:07 Bu hakem bildiğim kadarıyla Trabzon bölgesinden.2 puanımız yüzüne gözüne dursun.
Turan 59 17.09.2009, 17:10 Hakemin gözü görmüyor galiba.Gözüne gözlük .
Turan 59 17.09.2009, 17:11 Seni hakem yapanın ve oraya gönderenin.
alisinan aslan 17.09.2009, 18:12 sonuç değişmeyecek ne kadar e-mail atsakta hakemin puanından gider hızlı geçtiği için hakemde görmemiş
ya bırakbe kardeşim o sıtata ki bütün herkes el olduğunu gördü bir hakemlermi görmedi.kandırmayın kendinizi.tırabzon bölgesi hakemi olduğunu maçın başında duydum ve işimizin zor olduğunu söyledim.artniyetliydi hakem maçı bilmeyen birine 8 sarı 1 kırmızı desen her halde oda bunda kasıt arar.
biz nereye gidiyok gardaş ne olacak halimiz bülent hoca artık bişeyler yapsa iyi olur önümüzde kırıtik maçlar var bu hafta bursa macı zor maç bişeyler yapmalıyız
HaRaMi85 17.09.2009, 19:59 merhaba arkadaşalr ben yeni geldim fakat malumunuzdur ki tff ye e-mail atsakta bizi umursamazlar biliyorusunuz hayırlı akşamlar yiğido kardeşlerim
hoLiGan Enes 18.09.2009, 22:10 bence işe yaraya bilir çünkü yönetimimizde tepkili
Champion58 19.09.2009, 00:14 Laa öyle bir korkuttuki Sivas geçen sene :D bu sene ellerinden geleni yapmaya çalışıyoo. Denizli maçından sonra güvenim yerine geldi. biz aldık maçı ama hakem ugraştı. BEN ŞİMDİ DİYORUMKİ SÜPER LİGE VE MEDYAYA ( ÜZGÜNÜM KABUS GERİ DÖNDÜ :D :D
yigido Atilla 19.09.2009, 00:49 UEFA kupalarinda kale arkasinda gördügümüz hakemlere ne kadar ihtiyac oldugu acikca ortaya cikti !!!! insallah seneye bu uygulamayi lig maclarinada yaparlar. hakem hakkinda söylenecek bir kelime bulamiyorum, taraftardanmi korktu yoksa aklinda cinliklermi vardi.Yaziklar olsun senin gibi Emek hirsizina...
yigidomurat 19.09.2009, 03:17 bu adi ********i dayaktan komalık etmek lazım,yaşadığı şehri bilen varsa banada haber versin
oquzh4n58 19.09.2009, 09:49 bolelerını asmak lazım demı arkdaslar?
SempaticH 19.09.2009, 11:06 naparsanız yapın itiraz edin hakemi asın değişmez siz sonuca bakın asıl mesele bu hakem hata yaptı veya vermedi veya görmedi bunu bile fırsat bilip sevinenlere ne diyeceğiz ne kadarda düşmanımız varmış be biz şampiyon olsaydık heralde bizi hiçmi hiç sevmezlerdi bizim bizden başka dostumuz yok onun için hep beraber birbirimize destek olmalıyız sivasımız için ne gerekiyorsa yapmalıyız anlaşılan küme düşsek davul zurna ortalara düşecekler fırsat vermeyelim
Hakem yapmış olduğu sözde görmediği penaltıyı herkez duydu ve gördü.
Peki ben soruyorum? bu kasti verilmeyen penaltımızı hakemler kurulu duymadımı ve neden susuyor..
Bu gibi maç yöneten hakemler ceza almıyormu bu ne kadar entirika anlamak zor...
oquzh4n58 19.09.2009, 12:48 hakemLer de Dusman Sanırım Bıze Herkes Dusman mıs be abıı Sıvassporu Cekemeyn BuLent Hocayı CekeemenLer ıste Bulent tabı konusur 2 senedır şampıyonluga oynatıyor Bu hakem Macı ızleyınce ne dusuncek merak edıyorum
Bizim başarılarımız gelsin hiçbirisi bole davranamıyacak ALLAHIN izniyle.
hakem hakem hakem milletin başka işi kalmadı başarıslıkların ve takım ve ve teknik kadro becerisliklerin yanlış transfer nedenini nerdeyse hakeme baglayacaklar becerisliginizi hakeme baglamak yerine bir dönün biz nerde hata yaptık diye düşünmeniz lazım bülent hoca sen zamanında saçma beyanatlar vermeseydin 5 yeriz altı yemeyiz gibi kendi işinden başka işlerle ugraşmasaydın sen fikret bey bulanık suda balık aramasaydın sen mecnun başkan bizi şampiyon yapmak istemiyorlar sonra kalkacaksın sorunun nedenlerini kendi içinde aramak yerine nedenleri başka yerlerde arayacaksın sivassın ve sivassporun bi parca sempatisi kalmıştı diger şehirlerde artık Allah aşkına bırakın bu saçma sapan beyanat vermeyi herkes kendi işine baksın
|