Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun yoksa yeni bir ilke mi imza atacak?

KIZILCAN
19.09.2009, 22:03
Geçtiğimiz sezon şampiyonluk iddialarını son haftalara kadar taşıyıp tüm dikkatleri üzerine çeken Sivasspor'da Bülent Uygun şampiyonluğu kıl payı kaçıran bu takımı ligin dibine sürükleyerek yeni bir rekora mı imza atacak ne dersiniz? Zaten böyle giderse bu rekoru Uygun'a kırdırmazlar gibime geliyor.Geçen sezonun ikincisi,bu sezonun sondan ikincisi.İlk beş haftayı anladık,olur dedik ama aradan 6 hafta geçmiş,lig yavaş yavaş şekillenmeye başlamış.Artık bu takım düşe kalka puan almaya çalışarak ligde düşmemeye oynayacak.Ve Bülent Uygun da bu takımda kalırsa eğer aynı takımda art arda liderliği ve sonunculuğu görmüş teknik adam olarak tarihe geçecek.

asim88
19.09.2009, 22:50
arkadaşlar olaya sadece bülent uygun yönünden bakmayalım..tek taraf yüzünden değil takımın bu hali..bunda yönetimindende payı var,uygununda,taraftarında..am a kötü gidişattaki en büyük pay yönetimindir..son iki sezonda elde ettiğimiz başarıda en büyük pay uygunundur.. bu başarıdan gelen para diğer anadolu kulüplerinin elde ettiği paralarla kıyaslanamaz bile...diğer kulüplere göre kasamıza giren paranın fazla olmasına rağmen yaptığımız transfer harcamalarına bi bakın derim..gerçekten komik bir rakam..amatör kümedeki takımlar bile transfer için daha çok para ayırıyor..
transfer sezonunda uygunun azından çıkan isimleri hatırlayın,kaçını alabildik..
ve sonuçta bu..

yorgun(58)
19.09.2009, 22:57
bulent bırak git olmuyo seninle evet yine rekora gidiyosun ama enalta yasin ve ersen ısrarın senide bitirdi ve bitmek bilmeyen boş sözlerin artık istemiyoruz senide o duruşunuda ne duruşsa yeter artık yönetimde görsün takımın halini pes

karahisarli
19.09.2009, 23:03
basarisizlik uygun un degil tüm camianindir burdan cikmakta tüm camianin sorunudur defans gol yiyor golcüler atamiyor getirdiginiz oyunculari tanimiyormusunuz insan o kadarmi kendine güvenir yasin herzamanki yasin fb de iken de ayniydi eger iyi olsaydi fener verirmiydi yasi genc yasinin gelmesini hic istemedim borca girin kredi cekin ama adam gibi futbolcu getirin bildigim kadariyla futbolcular gevser basarilardan sonra ama bizde yönetim gevsiyor yeter defansi silin alt yapidan getirin birsyler yapin düsünmeyi birakin faaliyet istiyoruz bizi baskalarina alay konusu etmeyin

Ahwettt
19.09.2009, 23:19
Takımın bu hale gelmesinde en büyük etken BÜlent UYGUN'dur.Geçen yıl bu takımı çalıştıran bu hoca değilmiydi. transferleri yapanda bu hoca olduğuna göre tek suçlusuda bu hocadır.12 tane transferden hangisi elle tutulur transeferdir.Birde boş obş konuşmları hem hakem camiasının hem futbol camiasının antipasını kazandırdır.Fnerbahçede alacak futbolcu kalmadımıydıda giti yasini aldı Türki,yede futbolcu kalmadımıydı da giti Eersan mARİNİ aldı.

ShabbatShalom
19.09.2009, 23:34
bu zamana kadar Bülent uygun şöyle Bülent uygun böyle dedim artık yeter bu saatten sonra bülent uygunun sivasspor umrunda değil kazanacağını kazandı kullandı Sivasspor u aldı cebine parayı artık takım ı ezseler yenseler umrunda mı adamın.para bol artık ne yaparsa yapsın diyor attı bi köşeye...transfer yapsana tuttun bank asya 1. lig değil 2. liginde oynayamaz adamları doldurdun toplama kampına çevirdin para yokmuş nasıl yok o cebindekiler ne senin sosyeteleştin bülent bey para babası çıkar paranı al yasininide erseninide kadirinide alinide velinide senin olsun biz adam gibi adam canını verecek yürekli insan arıyoruz 2 günlük kullanıp sosyete ye karışan değil! artık ıyıma mecnun bey leylanı bulmaya az kaldı!

hunter
19.09.2009, 23:48
arkadaşlar bu tepkileri biz istediğimiz kadar gösterelim bizi hiç kimse kaale almadıktan sonra, taraftarın tepkisi biraz daha sert olmalıki ses verilsin yoksa gerisi boş

kadir0911
19.09.2009, 23:51
bu Sezonki ilklerimiz:
ilk defa trabzon'a evde yenildik
ilk defa trabzondan evde gol yedik
ilk defa diyarbakir'a yenildik
ilk defa bursaspor'a yenildik

Yildizelili58
19.09.2009, 23:52
BÜLENTI COK DESTEKLIYORDUM TAKI BU HAFTAYA KAADR
ADAM TAKIMI DÜZELTMEYE CALISMIYOR
ARKADASLAR IYI BAKIN DINLEYIN MACLARI BÜLENT MEDYA PESINDE BANA GÖRE

BÜLENT GITMELI

ertor58
19.09.2009, 23:55
istifa artık uygun mahvettin takımı şampiyonluğa oynayan takımı bozdun rezil ettin bizi ne diye gönderdiniz şehri seven takımı seven yabancıları hadi gönderdin yerine adam alamadın böyle beceriksizlik olurmu ya ben giden tüm oyuncularımızı geri istiyorum tum, diallo, kanfory, balili, blica, demekki geçen sene bizi şampiyonluğa oynatan bu oyuncularmış sen bunları gönder yerine adam alama ondan sonra ligden düş yazık çok yazık. artık sende gitsen iyi olur be bülent uygun.

karahisarli
20.09.2009, 00:32
basarisizlik uygun un degil tüm camianindir burdan cikmakta tüm camianin sorunudur defans gol yiyor golcüler atamiyor getirdiginiz oyunculari tanimiyormusunuz insan o kadarmi kendine güvenir yasin herzamanki yasin fb de iken de ayniydi eger iyi olsaydi fener verirmiydi yasi genc yasinin gelmesini hic istemedim borca girin kredi cekin ama adam gibi futbolcu getirin bildigim kadariyla futbolcular gevser basarilardan sonra ama bizde yönetim gevsiyor yeter defansi silin alt yapidan getirin birsyler yapin düsünmeyi birakin faaliyet istiyoruz bizi baskalarina alay konusu etmeyin

efendigardaş
20.09.2009, 00:53
MAÇI TRT,DEN SEYRETTİM OKADAR GOL POZİSYONU KAÇIRILIRMI HUCUMDAYKEN DEFANSTA ÖYLE HATALAR YAPILIYORKİ İNANILMAZ BİZ BU ŞEKİLDE OYNAMAYA DEVAM EDER DEFANSTA ÖNLEM ALINMASSA BİZ DAHA ÇOK MAÇ KAYBEDERİZ.:mad:HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN SELAMLAR.