Orijinalini görmek için tıklayınız : Sylla: Sivas'ı Bülent Uygun yıktı !!!
Sylla: Sivas'ı Bülent Uygun yıktı
Kırmızı-Beyazlı takımdan İstanbul BŞBye giden Sylla, eski hocasını Oturmuş başarıya alışkın bir ekibi dağıttı. Yerine daha iyilerini alamadı ve başarı imkansız hale geldi dedi.
Sivassporun geçtiğimiz sezon kazandığı başarıda pay sahibi olmalarına rağmen gönderilen futbolculardan biri olan Gineli Kanfory Sylla, eski takımının düştüğü durumu içi sızlayarak izlediğini söyledi. Halen İstanbul BŞBde futbol hayatını sürdüren Gineli ön libero, Sivassporun dibe vurmasının bir numaralı sorumlusu olarak eski hocası Bülent Uygunu gösterdi. Uygunun başarısızlığın nedenlerini sayarken Yabancı oyuncular Sivası beğenmiyor maddesini 1. sıraya koyduğunu hatırlatan Sylla, Biz beğeniyorduk ama Bülent Uygun geçen yaz yabancıları elden çıkarmak için çok uğraştı. Bu da oturmuş ve başarıya alışkın bir ekibin iskeletini bozdu ve dağılmasına neden oldu. Takımyıkılınca başarı da imkansız hale geldi dedi.
Yaptığı eleştiriler nedeniyle yanlış anlaşılmak istemediğini ifade eden Sylla, İstanbul BŞB.'de çok mutluyum. Taraftarımız olmadığı için kendimi maçlardan öncemental olarak ekstra hazırlamamgerekiyor. Bunun dışında her hangi bir sorumum yok diye konuştu.
Trabzonspor karşısında alınan 6-1lik yenilgiyi konsantrasyon eksikliğine bağlayan 29 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe karşısında ise iyi oynamalarına rağmen şansızlığa yenildiklerini söyledi. Fenerbahçe maçından önce Herve Tumla birlikte Sivastan takımarkadaşları olan Bilica ile hasret giderdiklerini ifade eden Gineli futbolcu, Şakalaşırken Bırak da Tum bir tane atsın dedim ama hemen ciddileşti. Zaten sahada da Tuma adım attırmadı diyerek sözlerini bitirdi.
Gazete Habertürk
Metal Gear 22.09.2009, 14:07 Sylla bu takımdan en son gideceklerdendi..Adam resmen jokerimizdi..Sağ bek,sol bek,stoper,libero farketmez,nereye koyarsan koy çok iyi top oynuyordu..Ama artık çok geç maalesef..:(
fatihtuztas 22.09.2009, 14:12 Sylla kısaca her şeyi özetlemiş.adam haklı tespitlerde bulunmuş nerde o eskiler ya balili,tum,sylla...
kiNgSiZe58 22.09.2009, 14:12 Sylla: Sivas'ı Bülent Uygun yıktı
Sylla, eski takımının düştüğü durumu içi sızlayarak izlediğini söyledi.
http://image.tumspor.com/photos/258008357.jpg
Kırmızı-Beyazlı takımdan İstanbul BŞB’ye giden Sylla, eski hocasını “Oturmuş başarıya alışkın bir ekibi dağıttı. Yerine daha iyilerini alamadı ve başarı imkansız hale geldi” dedi.
Sivasspor’un geçtiğimiz sezon kazandığı başarıda pay sahibi olmalarına rağmen gönderilen futbolculardan biri olan Gineli Kanfory Sylla, eski takımının düştüğü durumu içi sızlayarak izlediğini söyledi. Halen İstanbul BŞB’de futbol hayatını sürdüren Gineli ön libero, Sivasspor’un dibe vurmasının bir numaralı sorumlusu olarak eski hocası Bülent Uygun’u gösterdi. Uygun’un başarısızlığın nedenlerini sayarken “Yabancı oyuncular Sivas’ı beğenmiyor” maddesini 1. sıraya koyduğunu hatırlatan Sylla, “Biz beğeniyorduk ama Bülent Uygun geçen yaz yabancıları elden çıkarmak için çok uğraştı. Bu da oturmuş ve başarıya alışkın bir ekibin iskeletini bozdu ve dağılmasına neden oldu. Takımyıkılınca başarı da imkansız hale geldi” dedi.
Yaptığı eleştiriler nedeniyle yanlış anlaşılmak istemediğini ifade eden Sylla, “İstanbul BŞB.'de çok mutluyum. Taraftarımız olmadığı için kendimi maçlardan öncemental olarak ekstra hazırlamamgerekiyor. Bunun dışında her hangi bir sorumumyok” diye konuştu.
Trabzonspor karşısında alınan 6-1’lik yenilgiyi konsantrasyon eksikliğine bağlayan 29 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe karşısında ise iyi oynamalarına rağmen şansızlığa yenildiklerini söyledi. Fenerbahçe maçından önce Herve Tum’la birlikte Sivas’tan takımarkadaşları olan Bilica ile hasret giderdiklerini ifade eden Gineli futbolcu, “Şakalaşırken ‘Bırak da Tum bir tane atsın’ dedim ama hemen ciddileşti. Zaten sahada da Tum’a adım attırmadı” diyerek sözlerini bitirdi.
Gazete Habertürk
http://www.tumspor.com/haber/20090922/Sylla-Sivasi-Bulent-Uygun-yikti.php
Besyo_cu 22.09.2009, 14:14 Bunu görmemek ve anlamamak için kör olmak gerekiyordu. Sylla nın gönderilmesi hemde takımdan kovarcasına gönderilmesine çok üzüldüm. Nerde eksik varsa orda oynayan kemik gibi bir oyuncuydu. Abdurrahmanın yoklugunda şimdi sağ kanatta ne bindirmeler yapardı.
effenberg 22.09.2009, 14:28 Dogru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye bir söz vardir............
Sylla Sivassporun bugünkü durumunu özetlemis bazilarina duyulur........
yigidoilyas 22.09.2009, 14:37 GELEN GİDENİ ARATIR DİYE BOŞUNA SÖYLEMEMİŞ. SYLLA GERÇEKTEN GÜZEL KONUŞMU. FAKAT BİRDE BUNUN ARKA YÜZÜ VAR. GEÇEN SENELERDEN BU KADROYLA AVRUPA KUPALARINDA BAŞARILI OLAMAZ DİYEN TARAFTARIMIZ VARDI ŞİMDİK KİMSE BÜLENT HOCAYI SUÇLAMASIN BİRKERE. MEHMET YILDIZAHERKES ATIP TUTUYORDU ŞİMDİK NE OLDUDA DÖNEKLİK YAPMAYA BAŞLADIK. BÜLENT HOCA NE YAPTIYSA BU TAKIM İÇİN YAPTI FAKAT NE OLDUGUNDAN KİMSE BİRŞEY ANLAMADI. NE OLACAKSA 10. HAFTA DİYORUM :confused:
Uygun’un başarısızlığın nedenlerini sayarken “Yabancı oyuncular Sivas’ı beğenmiyor” maddesini 1. sıraya koyduğunu hatırlatan Sylla, “Biz beğeniyorduk ama Bülent Uygun geçen yaz yabancıları elden çıkarmak için çok uğraştı..."
Bu Bolum yeter:mad:
karahisarli 22.09.2009, 14:53 sylla efendi isdtedigi parayi alamayinca eski hocasinin arkasindan atiyor ibb verir size parayi sadece tum ve bilica ya üzülüyorum bilica gitmeseydi sene ye bedava gidecekti ama tum u göndermeselerdi iyiydi
gerçekler.... giden geri gelmiyor yazık oldu sivasa işşallah düzelir....
58_babacan_58 22.09.2009, 15:18 YAZIK BİZE YA 2 SENEDE NERELERE GELDİK ŞİMDİ %100 DÜŞÜŞE GEÇTİK YAKIŞMIYOR BİZE TOPARLAN ARTIK YİĞİDOM.
sivastatlıbelam 22.09.2009, 16:27 sylla ne desen haklısın.senin bu tespitini biz taaa hazırlık maçlarından sonra yapmıştık.
takımın kimyasını da fiziğini de biyolajik yapısınıda bozan isim bay kapriz banker bülent olmuştur.
zannettiki keramet bende .ben sahaya topal adamı soksam yine onu yıldız yaparım sandı.
ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncü sıçrayış ...............
sylla, tum, balili....
sizi özlüyoruz...
yabancıların sivası çok sevdiklerini biliyoruz...
aksini iddia edenlerin yalan söylediklerini de biliyoruz....
içimiz yanıyor....
zorla gönderildiğinizi biliyoruz....
DOST ACI SÖYLER HAZIR TAKIMI BOZDILAR ROTASYON DERKEN FACİA OLDU..
sivastatlıbelam 22.09.2009, 16:45 tek çare takımda kan değişikliği yapmak.
yani takım kötü bir yola girdi.bu krizden ancak büyük bir şokla çıkar takım.
yani:
1)teknik direktör değişikliği oplabilir
2)oyuncular baştan sona rotasyon edilir iyiler mücadeleciler kalır,kötüler yedeğe çekilir.yedekler 11 de çıkar sahaya.
3)oyun sistemi değiştirilir.benim önerim.
kanatlarda bindirme ve ilerde 3 iyi forvet ve 5 li defans.
bizi ancak bu uçuk fikirler kurtarır.
bir daha da yabancılar sivası beğenmiyor yalanını duymayalım...
adamların istemeye istemeye gittiklerini ve sivası çok sevdiklerini biliyrouz ve zaten kendi ağızlarından da duyuyoruz....
Turan 59 22.09.2009, 17:30 Bülent UYGUN antrenörse;bende bu futbolun profesörüyüm.Sen çok yaşa ***SİVASSPSOR***
kanımaksa58 22.09.2009, 17:46 ben inanıyorum bunca laf söyleyenlerin hepsinin yüzünükarartacak bülent hoca
yener_sahin 22.09.2009, 18:03 Bülent UYGUN antrenörse;bende bu futbolun profesörüyüm.Sen çok yaşa ***SİVASSPSOR***
yok daha neler :D geçen sene imparatordu ne oldu.
bu sylla neden haftaya konuşmadı da erken konuşmadı da bu hafta ibb maçı öncesi konuştu?
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ varsın küme düşelim
sylla sadece Sivassporumuzun değil Türkiyenin en iyi yabancı futbolcularından birisi
seni çok arıyoruz Sylla,sezon sonunda tekrar dönmeni bekliyoruz
Turan 59 22.09.2009, 18:27 Yener ŞAHİN,tekrar söylüyorum Bülent UYGUN antrenörse ben de futbolun prof'yum.Hiç bir antrenör lig de ikinci olmuş bir takımı dağıtmaz.Anladın mı değerli kardeşim.Bırakın şu Bülent UYGUN ayaklarını.
bu sylla neden haftaya konuşmadı da erken konuşmadı da bu hafta ibb maçı öncesi konuştu?
Çünki Muhabir IBB maçı öncesi kendisine mikrofon uzatmış oda konuşmuş.
Muhabir niye IBB maçı öncesi mikrofon uzatmış ? daha ilgi çekici olur gazete için iyi haber olur diye.
Sonuçta gazeteci ney iyi haber olacaksa onun peşinde koşması gayet normal.
Bazı insanlar herşeyde kötü niyet aramaya o kadar alışmışki doğru düzgün işini yapan insanlara bile laf atar hale gelmişler.
Bu kadar aşırı şüphe ve başka insanları suçlayıcı ifadeler bence anormal ve gereksiz.
Hem kötümü olmuş işte bizde öğrendik bu futbolcuların şehri beğenmediği için değil zorla kovuldukları için gittiğini.
İkide bir şehri beğenmiyor masalını okuyanlar belki yeni bir hikaye uydururlar.
Turan 59 22.09.2009, 18:28 Ben bunu Sivas'ta 2 ay önce antremanda kendisine bizzat söyledim.Anladın mı değerli kardeşim.
Yener ŞAHİN,tekrar söylüyorum Bülent UYGUN antrenörse ben de futbolun prof'yum.Hiç bir antrenör lig de ikinci olmuş bir takımı dağıtmaz.Anladın mı değerli kardeşim.Bırakın şu Bülent UYGUN ayaklarını.
Yener Şahin kardeşimiz destek vermenin yanlışta olsa, hatada olsa körü körüne savunmak olduğunu sanan birisi.
Eğer Sivasspor'un tüm taraftarları onun gibi her yapılan yanlışı kabul etse ve sesini çıkarmayıp körü körüne destek verse yanlış yapanlar yaptıkları yanlışın farkına varamaz ve böyle başarısız sonuçlarda kaçınılmaz olur.
İyi taarfar herşeye evet diyen, her yapılana alkış tutan değil
Doğrulara alkış tutup destek veren yanlışlarada karşı olandır.
sandal5877 22.09.2009, 18:46 Yener Şahin kardeşimiz destek vermenin yanlışta olsa, hatada olsa körü körüne savunmak olduğunu sanan birisi.
Eğer Sivasspor'un tüm taraftarları onun gibi her yapılan yanlışı kabul etse ve sesini çıkarmayıp körü körüne destek verse yanlış yapanlar yaptıkları yanlışın farkına varamaz ve böyle başarısız sonuçlarda kaçınılmaz olur.
kimse yapılan yanlişi kabul etmiyor ama kimseninde bazıları gibi 1 ayda ipini çekmiyor daha olmuş 6 hafta adama söylenmeyen söz kalmadı giden yıllardan bahsedilmiyor yarın bu takım yine başarılı olacaktır herkez ettigi ile kalacaktır.
yazık bunlarda insan ...
bu haber ne kadar doğru bana pek inandırıcı gelmiyor tabiki oturmuş kadromuz bozuldu sıkıntısını çekiyoruz uyum süreci moralsizlik derken ama bir gün bu takımda oturacak geçen seneki kadrodan daha geniş bir kadroya sahip oldugumuzu dusunuyorum fenada oyuncularımız yok aslında başarı yakınlarda biyerde biraz sabır ve tahammul gerekiyor ciddi savunma sorunlarını halledıp takımı oturtunca yine eski günlere döneceğiz takım baki giden gelenler he zaman olacaktır bu takım bizim kızalım eleştirelim ama sahip çıkalım hakaret etmeyelim...
SiVaSSpOrLu 58 22.09.2009, 19:08 ah sylla ah keske gelsen of of
kimse yapılan yanlişi kabul etmiyor ama kimseninde bazıları gibi 1 ayda ipini çekmiyor daha olmuş 6 hafta adama söylenmeyen söz kalmadı giden yıllardan bahsedilmiyor yarın bu takım yine başarılı olacaktır herkez ettigi ile kalacaktır.
yazık bunlarda insan ...
Bülent Uygun istifa diyenlere bizde katılmıyoruz.
Zaten istifa etsede kimi getireceksin. üstelik kadroyu değiştirme şansıda yok.
Gelecek kişide aynı kadroyla devam etmek zorunda.
Ancak yönetim'in ve Teknik heyetinde taraftara bi açıklama yapması neyi ne için yaptığını izah etmesi lazım.
Her hafta bu hafta daha iy olacağız çıkışa geçeceğiz iyi oyanayacağız diye insanlarla alay eder gibi açıklamalar yapmasınlar.
Yasin'le Hayretinle, Ersenle çıkışa geçilemeyeceğini ve maç kazanılamayacağını şu forumda bile görmeyen yokken onlar bizi kandırmaya çalışıyorlar.
Destek tabiki veririz ama taraftar umutsuz ve gidişattan hiçte memnun değil.
Takım kötü, kadro kötü gidişat kötü insanlara boş umutlar verip kimsey kandırmasınlar çıkıp dürüstçe açıklama yapsınlar.
sonuçta söylediklerini kimse inanmıyor çünki gerçekler ortada.
yigidomurat 22.09.2009, 19:28 İNŞALLAH şu bülent denen kişinin gittiği günü hep birlikte görürüz,tabi SİVASı batırmadan
yigidomurat 22.09.2009, 19:33 birde bu slyayı karısını dövdüğü için gönderdik demediler mi çıldırıyorum bunların yalanaları meydana çıktıkça ya
mucahitbaba58 22.09.2009, 19:34 EH TABIKI TEKNIK DIREKTOR BUNU HERKES BILIYOR
SIMDI SPEKLASYOK YARATMAYA GEREK YOK SYLA HEMEN KONUSMA ORDAN
ADAM SIZI BU HALE GETIRDI VE SIZIN GIBI NICELERINI GETIRECEK AKILDA
mucahitbaba58 22.09.2009, 19:39 YAAA BIDE ISTIFA ETSIN DIYENLER YOKMU ALLAHIM KAFAYI YIECEM KIM GELIR YAA SENIN TAKIMININ BASINA KIM
BANA VERSILER GELMEM
ELINDEKI ADAMI NIYE GONDERME AMACINDASIN BILMEM KI
KENDI BUTCENE BAKMADAN SEN BI TS BILE DEGILSIN BU GERCEKTIR BIZ SIRADAN BIR TAKIMIZ "HEMEN ALALIM HADI "ALALIM KIMI ALACKSAK
ONCE NE OLDUGUMUZU BILELIM AKLINIZI BASINIZA ALIN ISTIFA LAFINI UNUTUN BU KOYUN YA GUDULECEK YA GUDULECEK
KENDIMIZI NIMET YERINE KOYMAYALIM
bykara5835 22.09.2009, 19:44 sylla bile fark etti yönetim anlamadı daha
haritaci79 22.09.2009, 21:27 Arkadaşlar bir sitede köşe yazarının sivasspor için yazmış olduğu sözleri aynen aktarıyorum;
hangi takım veya kulüp olursa olsun başarı ve başarısızlığı taraftarı ile paylaşmalı, herseferinde bu gaibiyetin mimarı benim, mağluiyetin mimarı benim gibi sözlerden uzak durmalıdır. Galibiyet veya mağlubiyetin mimarlığını savunmaktansa gerek galip gelirken oynanan oyun gerekse mağlup olunduğunda oynanan oyun Teknik adamca sorgulanmalıdır.
Gerçek başarı lig şampiyonluğu, Türkiye kupası şampiyonluğu veya Avrupa kupalarındaki başarılar olduğu Teknik adamlarca unutulmamalıdır. Bunun dışında eften püften kazanılmış 3-5 tane galibiyeti taraftara gerçek başarı gibi lanse ettirmek ise o tarftarı (çok özür dileyerek) aptal yerine koymaktan başka bişey değildir.
Geçtğimiz sezonun flaş takımı Sivaspor ligi 2.si bitirmiş, takımın tüm yöneticileri ile beraber takımın Teknik Direktörü sayın Bülent Uygun'da bu ikinciliği taratara adeta şampiyon olmuş gibi göstermeye bir başka deyişle kabul ettirmeye çalışmıştır. Aslında işin gerçeği, buradaki lig ikinciliğinin başarı olarak göstermek değil, kaybedilmiş şampiyonluğu ört bas etmekti.
Peki sezon başlarken her lafa bir kılıf bulmakta çaba gösteren gerek yönetim ve gerek se teknik yönetim futbolcu alımında neden bu çabayı göstermemiştir. Gönderilen futbolcuların yerine neden saçma sapan transferler yapılmış iş oldu bittiye getirilmiştir. Aslında bu çok irdelenmesi gereken bir konudur. Aslında bu sivasspor'un hesaplarının incelenmesine kadar gitmesi gereken bir süreçtir. Nereye gitti bu kadar para??? diye sorulması gereken sorulardır. Ancak bu soruları ne taraftar gurupları sorabilir, nede sivaslı iş adamları. Sorulacak sorunun cevabı Takımın başkanı ve takımın teknik adamı tarafından her gün cevaplanıyor ya; '' Unutmayın ki bu takımı 6 yıldır başarıdan başarıya ben koşturdum'' diye....
Peki başarı diye son 5 yıla baktığımızda; 2.ligden süper lige yükselmiş bir Sivasspordan başka ne gördük. Haa evet, İntertoto, UEFA kupası, Şampiyonlar ligine hep katılmıştır ama, hep hüsran olmuştur. takımın tarihine bir kara leke gibi tarihi mağlubiyetler alınmıştır. Eğer başarı buysa ''Sivasspor En Başarılı Takım'' diyebiliriz.
Peki bu takımı Blent Uygun'mu bu hale getirdi?Evet diye düşnüyorsanız, inanın ynlış cevap...
Bu takımı taraftar bu hale getirdi, - 25 derecede 15 bin taraftar bu maça geliyorsa bu başarı Sivasspor'un taraftarınındır. Ama görülen o ki, bu başarıdan (!) taraftara pay çıkaran yok.
Malesef ülkemizde taraftar yine takımda hep en son sırada gelir. Hiç bir yönetici veya teknik adamın bir takıma maddi olarak bir şey verdiği daha tarihte görülmemiş olup, o takımın herdaim bekçileri olan gerçek taraftarlar ise bazen çoluk çocuğunun nafakasını bile maça gitmek için harcamaktadırlar.
Ülkemizde son yıllarda takımları gerçek başarıya taşımış teknik adamların kıymeti bilinmediği bir gerçektir. Bunun bir örneği de takımlarda süregelen nöbetçi teknik adamlık görevleridir. Yine ülkemizde bir takım başarının kıyından dönmüş ise o takım seneye revize edilmiş, revize edilen futbolcuların yerine deyim yerindeyse saçma sapan futbolcular alınmıştır.Bunun en güzel örneği malesef sivasspor'dur. Başarı yakalayamamış hatta başarıyı kaçırmış olan sivasspor, takımı adeta revize ederek bir sonraki sezon asansör takım hüviyetinde olacağını göstermiştir. Ancak ne hikmetse teknik direktörler allınan yeni oyuncuların kalitesini bildikleri halde sırf taraftara şirin gözükmek için o futbolcuyu şişirir de şişirirler.
Biz soruyoruz; Peki bu etik midir? Peki bunun adı takımı kandırmak değilmidir?
Takımlarda başarı diğer takımlarla ağız dalaşı olmamalıdır.Bu ağız dalaşı ve şovmenlik sadece Magazin dünyasında iş yapacağını sayın Fatih Terim hocamın ve onu örnek alan Bülent Uygun hocamın bilmesini isterdim.
bir kısım insan tarafından söylenen artık gerceklik payı ne kadardır bilemeyiz takımdan giden futbolcular bülent uygun onların menegerlik haklarını alamadıgı için takımdan afaroz edilmişlerdir diye bir dedikodu var ne kadar dogru ne kadar yalan
yigidomurat 22.09.2009, 21:53 bir kısım insan tarafından söylenen artık gerceklik payı ne kadardır bilemeyiz takımdan giden futbolcular bülent uygun onların menegerlik haklarını alamadıgı için takımdan afaroz edilmişlerdir diye bir dedikodu var ne kadar dogru ne kadar yalan
kardeşim ateş olmayan yerden duman çıkmaz,emin ol doğrudur.
haritaci79 22.09.2009, 21:58 Yazık ya şu takımı şuralara getir, sonrada kadroyu dağıt.Ya işmi bu?
selam arkadaşlar sylla doğru söylemiş hatta diğer takım taraftarlarıda aynı fikirdeler. sat okadar futbolcuyu sonra sonuncu ol al sana takım 2 sezondur 6-7 milyon $ aldılar üstüne yattılar paraları paylaştılar şimdide yan gelip yatarlar...yatsınlar çok yatarlar.
efendigardaş 22.09.2009, 22:42 SYLLA SÖYLEDİKLERİNDE HAKLI KİMSENİN ANLAMADIĞI BÜLENT HOCA BEN NE YAPARSAM TUTAR , TUTARSADA KRAL OLURUM SİVASI ŞAMPİYON YAPARIM AVRUPAYA KAPAĞI ATARIM DİYE DÜŞÜNDÜ BELKİDE AMA MAYA TUTMADI YAPILACAK BİR ŞEY YOK SİVASSPORU YİNE LAYIK OLDUĞU YERE BÜLENT HOCA GETİRECEKTİR....>:rolleyes:
yener_sahin 22.09.2009, 23:04 Yener Şahin kardeşimiz destek vermenin yanlışta olsa, hatada olsa körü körüne savunmak olduğunu sanan birisi.
1)Beni tanıyormusun?
2)Şahsım adına konuşacak kadar tanımıyorsanız bu palavra lafları neden söylüyorsunuz?
İstersen karşıdaki kişiyi fazla tanımadan onun hakkında yorum yapma.Kör bir taraftar değilim,özellikle de cahil değilim.İşkembeden sallaması ne kadar kolay.Körü körüneymiş,siz burda sanalda bir şeyler yazmaya çalışırken biz tesislerde,deplasmanda takımın kaldığı otellerde hocayla konuşup sizin kral ilan ettiğiniz zamanlarda onu eleştiriyor yakasını bırakmıyorduk.
Mecnun başkan ben size destek vermiyorum neden istifa demiyorsunuz dediğinde bizler gereken cevabı burdan siteden bilmişlik taslayarak değil,bizzat onun yüzüne konuşuyorduk.İki günlük sivassporlular gelip birde yok körü körüneymiş,yok her yapılanı tastik ediyorlar demiyormu?insanın sinirleri tavan yapıyor.Ağzı olan konuşuyor,ağzı olan hoca ağzı olan yönetici?Burdan sallamak yerine biraz mesajlarımı oku istersen.Yönetime yazdığımız hocaya özellikle açtığım kilitlenen konuları oku.
yener_sahin 22.09.2009, 23:08 Yener ŞAHİN,tekrar söylüyorum Bülent UYGUN antrenörse ben de futbolun prof'yum.Hiç bir antrenör lig de ikinci olmuş bir takımı dağıtmaz.Anladın mı değerli kardeşim.Bırakın şu Bülent UYGUN ayaklarını.
Tutup yasin çakmapa çok iyi bir transfer yazanda sendin.Yasine çok iyi transfer diyen adama bülent hocaya laf atıyor.Yaw usta istersen daha fazla uzatmayalım.Sen karalamana devam et hiç umrumda değil.
ne gunlere kaldık takımın destekcılerı yalakalıkla ıtham edılıyo.. azcık huzur verın..
karahisarli 22.09.2009, 23:18 Yener ŞAHİN,tekrar söylüyorum Bülent UYGUN antrenörse ben de futbolun prof'yum.Hiç bir antrenör lig de ikinci olmuş bir takımı dağıtmaz.Anladın mı değerli kardeşim.Bırakın şu Bülent UYGUN ayaklarını.
pröfesörsen bir takim al sampiyon yap sam. ligi sampiyonu yap demek o kadar kolay bu milyon dolarlarin döndügü is ligin en iyisi bülent uygun bir kac hafta sonra takim galibiyet üstüne galibiyet alirsa yukarilara cikarsa o zaman ne cevap vereceksiniz bence simdiden hazirlayin
Güvenemiyorum ama umud ediyorumki sivasspor bu sezon ligde kalirda ve bülent´te takimin basinda olursa insallah seneye sivasi begenen futbolculari bulur düstümüz bu rezillikten kurtuluruz milletin agzina sakiz olduk yazik su halimize baska birsey demmeye gerek varmi hersey ortada.NE OLDUM DEGIL NE OLACAGIM DIYECEKSIN
Bu sezon hedefimiz Ligde kalma ve Fortis Turkiye Kupasi olmali.
En azindan Uefaya tekrar gidelim.
Arkadaşlar bir sitede köşe yazarının sivasspor için yazmış olduğu sözleri aynen aktarıyorum;
hangi takım veya kulüp olursa olsun başarı ve başarısızlığı taraftarı ile paylaşmalı, herseferinde bu gaibiyetin mimarı benim, mağluiyetin mimarı benim gibi sözlerden uzak durmalıdır. Galibiyet veya mağlubiyetin mimarlığını savunmaktansa gerek galip gelirken oynanan oyun gerekse mağlup olunduğunda oynanan oyun Teknik adamca sorgulanmalıdır.
Gerçek başarı lig şampiyonluğu, Türkiye kupası şampiyonluğu veya Avrupa kupalarındaki başarılar olduğu Teknik adamlarca unutulmamalıdır. Bunun dışında eften püften kazanılmış 3-5 tane galibiyeti taraftara gerçek başarı gibi lanse ettirmek ise o tarftarı (çok özür dileyerek) aptal yerine koymaktan başka bişey değildir.
Geçtğimiz sezonun flaş takımı Sivaspor ligi 2.si bitirmiş, takımın tüm yöneticileri ile beraber takımın Teknik Direktörü sayın Bülent Uygun'da bu ikinciliği taratara adeta şampiyon olmuş gibi göstermeye bir başka deyişle kabul ettirmeye çalışmıştır. Aslında işin gerçeği, buradaki lig ikinciliğinin başarı olarak göstermek değil, kaybedilmiş şampiyonluğu ört bas etmekti.
Peki sezon başlarken her lafa bir kılıf bulmakta çaba gösteren gerek yönetim ve gerek se teknik yönetim futbolcu alımında neden bu çabayı göstermemiştir. Gönderilen futbolcuların yerine neden saçma sapan transferler yapılmış iş oldu bittiye getirilmiştir. Aslında bu çok irdelenmesi gereken bir konudur. Aslında bu sivasspor'un hesaplarının incelenmesine kadar gitmesi gereken bir süreçtir. Nereye gitti bu kadar para??? diye sorulması gereken sorulardır. Ancak bu soruları ne taraftar gurupları sorabilir, nede sivaslı iş adamları. Sorulacak sorunun cevabı Takımın başkanı ve takımın teknik adamı tarafından her gün cevaplanıyor ya; '' Unutmayın ki bu takımı 6 yıldır başarıdan başarıya ben koşturdum'' diye....
Peki başarı diye son 5 yıla baktığımızda; 2.ligden süper lige yükselmiş bir Sivasspordan başka ne gördük. Haa evet, İntertoto, UEFA kupası, Şampiyonlar ligine hep katılmıştır ama, hep hüsran olmuştur. takımın tarihine bir kara leke gibi tarihi mağlubiyetler alınmıştır. Eğer başarı buysa ''Sivasspor En Başarılı Takım'' diyebiliriz.
Peki bu takımı Blent Uygun'mu bu hale getirdi?Evet diye düşnüyorsanız, inanın ynlış cevap...
Bu takımı taraftar bu hale getirdi, - 25 derecede 15 bin taraftar bu maça geliyorsa bu başarı Sivasspor'un taraftarınındır. Ama görülen o ki, bu başarıdan (!) taraftara pay çıkaran yok.
Malesef ülkemizde taraftar yine takımda hep en son sırada gelir. Hiç bir yönetici veya teknik adamın bir takıma maddi olarak bir şey verdiği daha tarihte görülmemiş olup, o takımın herdaim bekçileri olan gerçek taraftarlar ise bazen çoluk çocuğunun nafakasını bile maça gitmek için harcamaktadırlar.
Ülkemizde son yıllarda takımları gerçek başarıya taşımış teknik adamların kıymeti bilinmediği bir gerçektir. Bunun bir örneği de takımlarda süregelen nöbetçi teknik adamlık görevleridir. Yine ülkemizde bir takım başarının kıyından dönmüş ise o takım seneye revize edilmiş, revize edilen futbolcuların yerine deyim yerindeyse saçma sapan futbolcular alınmıştır.Bunun en güzel örneği malesef sivasspor'dur. Başarı yakalayamamış hatta başarıyı kaçırmış olan sivasspor, takımı adeta revize ederek bir sonraki sezon asansör takım hüviyetinde olacağını göstermiştir. Ancak ne hikmetse teknik direktörler allınan yeni oyuncuların kalitesini bildikleri halde sırf taraftara şirin gözükmek için o futbolcuyu şişirir de şişirirler.
Takımlarda başarı diğer takımlarla ağız dalaşı olmamalıdır.Bu ağız dalaşı ve şovmenlik sadece Magazin dünyasında iş yapacağını sayın Fatih Terim hocamın ve onu örnek alan Bülent Uygun hocamın bilmesini isterdim.
Genel durumumuzun objektif bir fotorafini cekmeye calismis.önemli birkac ayak eksik kalmis ..
1. Basaridan payini alamayan sadece taraftar degil.sahada terini akitan hic bir futbolcuda bu basariya ortak edilmemeistir.
2.Inanin bir yilin 25-30 tirilyon gelirini degil son 4 yilin 70 tirilyona yakin gelelirinide soruyoruz nasil kullanildi izah istiyoruz ama masal dinliyoruz...
3-Sivaslinin SivasSporunda neden Sivaslilar altyapida yer alamadigini soruyoruz.
4-Türkiyenin Önemli Süperlig takimlari Bizim genc takimimizdan Paf takimlarina oyuncu alirken biz neden degerlendiremiyoruz soruyoruz..
5-Türkiyede iki yil önce sampiyon olmus bir paf takimimiz vardi neden bu takimdan bir kac futbolcu kadroya alinmadi soruyoruz.
6- Bu yilki transfer politikalarindaki yanlisliklarini örtbas etmek icin kaliteli bir kadro kurduk masalinin uyutmadigini baska masallari olup olmadigini hep soruyoruz.
7. Taraftarini hice sayan yasadigi ekmek yedigi sehre saygisi olmayan sadirganlik yapan yada yaptiran onlara kafan tutan.... Basinda oldugu takima sorumluluk aldigi yere bu kadar sorumsuzluk yapilirmi soruyoruz.
bunlarin disinda daha yüzlerce sorulmasi gerekenleri soruyoruz ama bir laf vardir kapi duvar olup geri dönüyor . Beslemeler nara atiyor.....
57 Mehmet 22.09.2009, 23:40 Biz Insanogluyuz herkez hata yapar,nasil sen ben hata yapiyorsak Bülent hocada yapiyor,nasil seni yada beni hatalardan sonra elestiriliyorlar tabiki hocayida bizde elestirecegiz ama seviyeli bir sekilde hakaret etmeden yillarini futbolla geciren hocamizi futbolla ilgisi yokmus gibi düsünen taraftarlar cok ayip ediyorsunuz bunun farkindamisiniz,eger sizde okdar kabiliyet yetenek var ise burada elestiriler yazacaginiza gidin sayin baskanimiz Mecnun Otyakmaz beyin yanina sizi takimin basina getirsin bizi basaridan basariya tasiyin bizde sizi alkislayalim basimizin üstüne koyalim.tabikki burada isiniz cok kolay bir kac dügmeye bas adamin meslegile dalga gec istifasini iste, sanki sirada jose mourinholar var gus hiddinkler var alex fergusonlar var hepisi sirada bizi bekliyorlar.artik takimi hocayi destekleme zamani hocayla mac yenilince elestire bilmek icin sevinme zamani degil
Metal Gear 22.09.2009, 23:58 Açıkcası Bülent Uygun2un takımı tarafatrın önünden çekemsi,ikide bir taraftara laf sokması çok zoruma gidiyor..Ben bu takımın istisnasız her maçına gittimse,destekledimse,sesimi kısıp 3-5 gün rapor alıp evde yattımsa bu başarıda benim de payım var demektir..Hem de karşılıksız..Bülent Hocaaaa,bu takım bizim,hele hele bu sevda sadece ve sadece bizim..
yener_sahin 23.09.2009, 00:14 En kötü gün bugünse bugün de ''SİVASSPOR ULAAAAAAAAAAAAAAAAAN"
merkez_emre 23.09.2009, 00:19 Yener ŞAHİN,tekrar söylüyorum Bülent UYGUN antrenörse ben de futbolun prof'yum.Hiç bir antrenör lig de ikinci olmuş bir takımı dağıtmaz.Anladın mı değerli kardeşim.Bırakın şu Bülent UYGUN ayaklarını.
abicım 50 yasındasın saygım var..ama bu kadar agır elestırı olmaz..tmm takımı dagıtması cok buyuk hata ama ne demek bülent hoca antrenor degıl ? hangı akla mantıga sıgar bu kelıme ?
senınde futbol bılgını merak ettım acıklarsan sevınırım amca
merhaba çok ucuza kurulan bir takimi dagitmak kolay ama o takima giden oyunculari yeniden getirmek çok buyuk bir servet ister.
biz biricilik lig takimi degil 5.buyuk takim olmak uzereydik simdi 2.lige duscek bir takim olduk.YAZIK.
bu duruma bir dur diyen olsun lutfen.
DeathRow 23.09.2009, 00:57 benim anlamadıgım samp liginde aynı kadroyla gitsek yenilsek bülent hoca suclu
yeni oyuncular alıp yenilince bülent hoca suclu
adm ne yapsın o cokmu istiyor son sıralarda oLmayı elinden geleni yapıyor
destek olalım sivasımıza ve stadları dolduralım
bülent baba iyi teknik direktör
Giden oyuncularımızın Sivasspor hakkındaki düşünceleri şimdiki durumun izahıdır arkadaşlar....
Bülent beye eleştiremiyoruz ve susmak zorunda kalıyoruzz....
hacialicelik58 23.09.2009, 01:37 sylla sende futbolcu oldun bulent hocanin sayesende simdi atiyosun. kac defe oyuna sonradan girdinde oyun kaderini deyistirdin.evet tume yazik oldu kalmasi gereken tek futbolcuydu
1)
İstersen karşıdaki kişiyi fazla tanımadan onun hakkında yorum yapma.Kör bir taraftar değilim,özellikle de cahil değilim.İşkembeden sallaması ne kadar kolay.Körü körüneymiş,siz burda sanalda bir şeyler yazmaya çalışırken biz tesislerde,deplasmanda takımın kaldığı otellerde hocayla konuşup sizin kral ilan ettiğiniz zamanlarda onu eleştiriyor yakasını bırakmıyorduk.
u.
Biz hocayı iyi zamanındada eleştirdik, şampiyonluğa oynarkende Hoca çok konuşuyor gerekli gereksiz demeç verip takımın motivasyonunu bozuyor dedik.
Takım liderkende hoca'nın yanlış tavırlarının karşısında olduk.
Başarıyı sadece kendine mal etmesine, futbolcuların ve diğer insanların emeğine saygı duyamamasına hatta kendini büyük takımlara pazarlamaya çalışmasına karşı çıktık.
Hatta o zaman bile hoca'ya gözün başka yerdeyse bu takımı bir an önce bırak, burdaki insanları kullanarak prim yapmaya çalışma dedik.
Kendisine mesaj attık, burda tartıştık.
Biz bülent Uygun illada istifa etsin demiyoruz ama böyle vurdumduymaz şekilde devam edecek, bıkkın vaziyette bu işi yürütemeyecekse çıksın bi açıklama yapsın.
insanları oyalamasın, kandırmasın diyoruz.
eldeki kadro yetersiz olmasına rağmen her hafta bu hafta çıkışa geçeceğiz diyip taraftarı kandırmasın diyoruz.
Yasin çakmaklarla, Hayrettinle, Ersen martinle eski günlere dönülemeyeceğini herkes biliyorken hala eski günlere döneceğiz diye insanları kandırmaya çalışmasına karşıyız biz.
Biz başarılı olsun demiyoruz.
Dürüst davransın, açıksözlü olsun, bu takımı destekleyenleri biraz ciddiye alsın diyoruz.
ama siz herseferinde bunu başarıyla karşılaştırıp insanları eleştiriyorsunuz takıma destek vermiyor diye.
Tamam başarılı oldu elbette saygımız var, minnettarız ama verdiği başarı kadarda sivasspor'a zararda verdi.
Biz verdiği zararları konu bile yapmıyoruz.
Gazetelerdeki, İnternet sitelerindeki Sivasspor haberlerinin altında bir tane olumlu yorum yoksa bunun sebebide Bülent Uygundur.
Sivasspor taraftarı harcinde Sivasspor'u seven, destek veren kalmamışsa, insanlar Sivaspor'dan nefret eder hale gelmiş başarısızlığa seviniyorsa bunun sorumlusuda Bülent Uygundur.
Verdiği kadarda Sivaspor'dan almıştır ama biz aldıklarını konu yapmıyoruz ona rağmen kendisine geçmişteki başarılı için teşekkür ediyoruz.
Buda Sivas taraftarının, hocasına yöneticisine ne kadar sahip çıktığının göstergesidir.
Ama aynı şekilde sivasspor hoca'sı yöneticiside bu taraftara sahip çıksın bi açıklama yapsın.
Neyi niçin yaptıklarını açıklasınlarki tarftarda onların sahip çıktığını destek olduğunu bilsin.
Geçmiş'in arkasına saklanıp kimseyi avutmasınlar. geçmişte onca başarı vardıda ne oldu.
Bugün sivasspor gazetelerde bir satır bile haber olmuyor, TV'lerde bir dakikalık haber geçmiyorsa geçmişteki başarının bugüne faydası olmamış demektir.
bassguitar 23.09.2009, 02:59 Tsk ler SYLLA..bu dogruları herkes biliyor.Bilica haric balili.tum.sylla.diallo.hicbir i gitmek istememesine ragmen bulent tarafından gonderildi...
bulent hocayi elestirmek tabiki hakkimiz.onun isi basarili olmak.basarısızsa demekki isini iyi yapmıyor demektir.bulent hoca evet sivasspora buyuk seyler katlı.birde obur yuzu var;ya sivasspor bulent hocaya ne kattı!!!unutulmus bir bulent uygun sivassporun sayesınde yeniden sesi cıktı..ve isini yapıyorsa emın olunki karsılıgını alıyordur!!!
ilerisi icin umutlu olmak isteyenlerdenim.ama bu kadroyla cok zor.ayrıca alınan kotu sonuclarla psıkolojık olarakta takım daha kotuye gidiyor..
bulent hocaya vefalıyız evet ama bu takımı 2 ci ligden getiren Mohammet ali ye de..takım durdugu anda harekete geciren yaslı kurt TUM ada..defansı duvara ceviren BİLİCA yada DİALLO yada..herseyini sivasspora veren BALİLİ yede.joker,miz SYLLA yada.vefali olmak gerekmezmi!!!!herkes biliyorki hic biri gitmeyi haketmedi.bizim derdimiz;hakliya hakkini vermek!!bizler yigidoyuz!! yigidin hakki YİGİİDOYA.....
Arkadaşlar bir sitede köşe yazarının sivasspor için yazmış olduğu sözleri aynen aktarıyorum;
yazıyı kim yazmışsa tebrik ederim....
müthiş tespitler...
yazının bu kısmı müthiş...
Metal Gear 23.09.2009, 12:12 sylla sende futbolcu oldun bulent hocanin sayesende simdi atiyosun. kac defe oyuna sonradan girdinde oyun kaderini deyistirdin.evet tume yazik oldu kalmasi gereken tek futbolcuydu
Bu lafını ciddi mi söylüyorsun?
Sylla gibi oyuncumuz var mı?
Ya da şimdiye kadar hiç oldu mu?
İstediğin mevkiye koy,istedğin görevi ver.Tam bir görev adamı..
Arkadaşlar yinede karamsar olmayalım inşallah bu takım geçen sezon gibi bizlerin yüzünü güldürecektir lütfen biraz sabırlı olalım.teşekürler
yorgun(58) 23.09.2009, 13:14 Genel durumumuzun objektif bir fotorafini cekmeye calismis.önemli birkac ayak eksik kalmis ..
1. Basaridan payini alamayan sadece taraftar degil.sahada terini akitan hic bir futbolcuda bu basariya ortak edilmemeistir.
2.Inanin bir yilin 25-30 tirilyon gelirini degil son 4 yilin 70 tirilyona yakin gelelirinide soruyoruz nasil kullanildi izah istiyoruz ama masal dinliyoruz...
3-Sivaslinin SivasSporunda neden Sivaslilar altyapida yer alamadigini soruyoruz.
4-Türkiyenin Önemli Süperlig takimlari Bizim genc takimimizdan Paf takimlarina oyuncu alirken biz neden degerlendiremiyoruz soruyoruz..
5-Türkiyede iki yil önce sampiyon olmus bir paf takimimiz vardi neden bu takimdan bir kac futbolcu kadroya alinmadi soruyoruz.
6- Bu yilki transfer politikalarindaki yanlisliklarini örtbas etmek icin kaliteli bir kadro kurduk masalinin uyutmadigini baska masallari olup olmadigini hep soruyoruz.
7. Taraftarini hice sayan yasadigi ekmek yedigi sehre saygisi olmayan sadirganlik yapan yada yaptiran onlara kafan tutan.... Basinda oldugu takima sorumluluk aldigi yere bu kadar sorumsuzluk yapilirmi soruyoruz.
bunlarin disinda daha yüzlerce sorulmasi gerekenleri soruyoruz ama bir laf vardir kapi duvar olup geri dönüyor . Beslemeler nara atiyor.....
aynen katılıyorum sana kardeş ve çok net anlatmışlar sivas sporu ve birkaç duyum da ben aldım nekadar dogru emin degilim ama yönetim ve teknik heyet biraz daha oyalıyacaklar sonra hepsi de istifa bukadar para sadece stadı ısıtmalı yapmaya harcanmadıya yiyenler yedi buyuk ihtimal
yigido_mami_58 23.09.2009, 13:21 AHBE SYLLA BIZIM ELIMIZDE OLSA GIDERMIYDINIZ DAGITIRMIYDIK SIZI AMA MALESEF BIZ TARAFTARDAN SADECE MACA GEL TEZAURAT YAP CEKIRDEK YE DENMIS GIBI SESSIZ KALMAK ZORUNDA KALIYORUZ ŞİMDİ ROMADAN TOTTİ GITSIN DE O KULUBUN HALINI GORUN ADAMLAR TEHDIT EDIYOR YAKARIZ DIYE BIZ SADECE İZLİYORUZ İZLEMEK ZORUNDA KALIYORUZ İZLEMESEK NE SEN NEDE TUM İSTABULDA OLURMUYDUNUZ AMA NEYSE İNSALLAH ORDA DEGERINIZ BILINIR NE BIZ NEDE BULENT HOCA BILEMEDIK
gecen sezonlarda sivasspor kulubü olarak başarı vardı ya başarısızlıklar nolucak onların hesabını sorulmayacakmı birilerinin dedigi gibi ben yaptım oldu yönetimdeki ve teknik kadrodaki insanlar tabiri caizse ali kıran başkesen gibiler takımda bazı olumsuzluklar olacak sen halen bütün sorumluluk benim diyeceksin ve sonra bu başarısızlıkları önlemek için kılın kıpırdamayacak taraftara laf atacaksın başka yerelere saldıracaksınsivasspor kulübü sahipsiz olmamalı lanet olsun bu takımı bu hale getiren ve sahip çıkmayan sivaslıyım diye geçinen insanlara
sivas_sevdamiz 23.09.2009, 13:53 Sylla söylenecek herşeyi çok güzel söylemiş zaten...
biz bu şehri bu takımı ne topçusu ne başkanaı ne de teknikdirektörü biz bu takımın renklerine aşıgız biz bu şehri takımı kale arkasından sevdik be abi
yiğidohalit58 23.09.2009, 14:06 doğru söylüyor ama yinede varımız yoğumuz bir siva ssporumuz ne olursa olsun
winner58 23.09.2009, 14:09 adam delikanlı gibi açıklamış zaten bunu balilide dedi başka söze gerek yok bülent efendi bu takımın basarısı benim sayemde oldu dedi oyuncuların katkısı olmadı dedi onun içinde takımı dağıttı ve yine basarı yapacağını sandı artis ama yemedi demekki giden topcular takımı basarıya götürmüş bülent efendi senin hiç bir katkın olmadı takıma
58eren58 23.09.2009, 15:00 doğru söylemiş.Ben inanıyorum takım düzelecek
Sylla, tum, diallo bu takımdan kesinlikle gitmemesi gereken isimlerdi. özelliklede sylla. adam geçen sezon bi kalede oynamadığı kalmıştı. ayrıca istemeyerek takımdan ayrıldı. sivası ve sivassporu çok seviyordu. böyle oyuncular çok zor bulunur. bizde bulmuştuk. ama çarşıdaki pirince giderken resmen evdeki bulgurdan olduk...
kaptann58 23.09.2009, 16:53 tum ve silla gibi adamlar artık çok zor gelir sivasa sillayı destekliyorum haklı büütn sorumlu hocadır
aynen katılıyorum sana kardeş ve çok net anlatmışlar sivas sporu ve birkaç duyum da ben aldım nekadar dogru emin degilim ama yönetim ve teknik heyet biraz daha oyalıyacaklar sonra hepsi de istifa bukadar para sadece stadı ısıtmalı yapmaya harcanmadıya yiyenler yedi buyuk ihtimal
bak bilader birilerinin birşeyler yediğini biliyorsan, gördüysen, veya elinde belge varsa konuş yoksa orta yere bok atarak milletin aklını bulandırma...
yani kısaca iftira atma...
bu takım kayyuma düştüğünde anahtar valiye teslim edildiğinde kimse yüzüne bakmazken mecnun bbaşkan geldi sahip çıktı ve bu takımı buralara getirdi...
mecnun başkanı ekranlar dışında görmedim, tanımıyorum, bilmiyorum ancak sezarın hakkı sezara...
terbiyesizlik yapmanın gereği yok...
biraz efendi olun...
kocakss58 23.09.2009, 17:25 sylla efendinin kazandırdıkları ve kaybettirdiklerini ayrı ayrı değerlendirirseniz.kazandırdığ ı birşeyin olmadığını rahatlıkla anlarız.ayrıca kimse bilip bilmeden başkalarına iftira atması,çamur atmak çok kolay ama o pisliği temizlemek o kadar basit deyil arkadaşlar...
Turan 59 23.09.2009, 18:04 Karahisarlı,siz benim ne demek istediğimi maalesef anlayamamış sınız ?
sivaslitaner58 23.09.2009, 18:32 katiliyorum sana sylla hepsi dogru
bak bilader birilerinin birşeyler yediğini biliyorsan, gördüysen, veya elinde belge varsa konuş yoksa orta yere bok atarak milletin aklını bulandırma...
yani kısaca iftira atma...
bu takım kayyuma düştüğünde anahtar valiye teslim edildiğinde kimse yüzüne bakmazken mecnun bbaşkan geldi sahip çıktı ve bu takımı buralara getirdi...
mecnun başkanı ekranlar dışında görmedim, tanımıyorum, bilmiyorum ancak sezarın hakkı sezara...
terbiyesizlik yapmanın gereği yok...
biraz efendi olun...
belki yalan belki iftira belkide dogru bu yazılanları yönetimden kimse görmüyormu bir babayigit de çıksın desinki bunların hepsi yalan iftira
subasi29 23.09.2009, 22:45 Slylla Kendi Dusuncesini Belirtmis Nekadar Dogru Nekadar Yanlis..Gercek o ki Bizler Elestiriken Bile Kalp Kirmakta Ustayiz Valla Bravo
sivastatlıbelam 23.09.2009, 23:01 sorun şurda bülent hoca tüm yabancıları niye elden çıkarmak istedi???
ikinci tespitimde şu ki:bülent hoca kerameti kendinde sandı,yani sahaya afedersiniz eşeği koysam ibrahimoviç olur diye düşündü.
ama şans bir yere kadar tutmadı bu kez.
hoca yılmadı döküntüleri ,kelepir fiyata toplamaya devam etti ya tutarsa dedi.
ama yine tutmadı.
yani kimse buna cesaret edemiyor ama kral çıplak,yani bu gidiş bizi daha ilk yarı bitmeden bank asyayı arantileyen ilk takım yapacak.
yigidomurat 23.09.2009, 23:04 hem bülentin istifa etmesini istiyorum hemde bu ibb maçını kazanmak istiyorum,ne yazacağımıda bilmiyorum.İNŞALLAH bu maçı kazanırız ve İNŞALLAH en kısa sürede bülo efendi gider
sorun şurda bülent hoca tüm yabancıları niye elden çıkarmak istedi???
ikinci tespitimde şu ki:bülent hoca kerameti kendinde sandı,yani sahaya afedersiniz eşeği koysam ibrahimoviç olur diye düşündü.
ama şans bir yere kadar tutmadı bu kez.
hoca yılmadı döküntüleri ,kelepir fiyata toplamaya devam etti ya tutarsa dedi.
ama yine tutmadı.
yani kimse buna cesaret edemiyor ama kral çıplak,yani bu gidiş bizi daha ilk yarı bitmeden bank asyayı arantileyen ilk takım yapacak.
Ne yani bülent uygun istifa etse düzelecekmi
sivastatlıbelam 23.09.2009, 23:20 Ne yani bülent uygun istifa etse düzelecekmi
tabi ki hayır ama en azından farklı oyuncular denenmeli.
bülent hoca menajer ve teknik direktör olduğu için oyuncu seçimlerinde takımı değil de kendi cebini düşündü bütün menajerler gibi.
o yüzden adam akıllı oyuncu alamadık.
alınanlar tutmadı.işimiz zor her şey ikinci yarı başında belli olur.
yiğido 07 24.09.2009, 07:50 Bülent UYGUN antrenörse;bende bu futbolun profesörüyüm.Sen çok yaşa ***SİVASSPSOR***
SAYIN PROFESÖR TURAN 59 DAHA ÖNCE BİR TAKIMDA OYNADINMI VEYA BİR TAKIM ÇALIŞTIRDINMI EMİNİM MAHALLE TAKIMINA BİLE ALMAMIŞLARDIR SENİ SEN ANCA BİLGİSAYAR OYUNLARINDA TAKIM ÇALIŞTIRMIŞSINDIR.ÇOK BİLİYORDUNDA NEDEN GİDİP KULUBE BAŞVURMADIN.BELKİ SENİN YÜKSEK BİLGİLERİNDEN YARARLANIRLAR.YOK AMA SEN SİVASSPORUDA BEĞENMEZSİN.SENİN YERİN MİLLİ TAKIM
merkez_emre 24.09.2009, 12:50 Karahisarlı,siz benim ne demek istediğimi maalesef anlayamamış sınız ?
bu kadar agır bır ithamın acıklaması olmaz amca hiç kusura bakma
babapiton 24.09.2009, 14:23 dogru söylüyo....................... ..
aerdogan 27.09.2009, 13:03 cook ama cok ama cok dogruuuu sylla ve tum bu takıma lasımdı
yigidoss 27.09.2009, 13:39 Ortada bir gerçek var ki bu takımı bu seviyeye Büyük başkan ve "Sir" Bülent Uygun Efendi getirdi ve bizim hayal edemediklerimizi gerçekleştirdi. Ama yine ortada bir gerçek var ki kendi oluşturdukları şaheseri bir kalemde çöpe attılar yine aynı isimler. Ben hala Bülent Uygun bu takımı düzeltecek diyenlere anlam veremiyorum. Arkadaşlar bu takım Bankasya'ya düşünce Bülent Efendi takım da mı kalacak? Belki Mecnun başkan bile gidecek. Kim kalacak bu takımla beraber? Cevap belli "BİZ" yine ağlayıp yine güleceğiz takımla ama sevgili Bülent efendi olmayacak yanımızda. İyisi mi bırakın Bülent Efendi yüzünden birbirimizi kırmayalım (Ha maalesaf ben de daha önce çooook polemiğe girdim Bülent efendi fanatikleriyle belki kalp te kırdık ama neyse).
Hatırlar mısınız bilmem biz en başarılı dönemimizi Murat Özgül hocamızla yaşamıştık, ama geçti. En şaşaalı dönemimizi de Bülent Eendi döneminde yaşadık ama maalesef o da geçti. Evet bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi bu saatten sonra bu takımın başına hiç bir hoca geçmeye cesaret edemez (Belki bi Yılmaz Vural kaşarı geçerdi o da Paşa'ya gitti :) :) ) O zaman bu seneyi en iyi şekilde idame ettirip kendimizi en kötüsüne hazırlamamız şart doğruya doğru yanlışa yanlış diyerek. Anti-Bülent ve Bülent Fan diye ayrılmadan.
Unutmayalım hiç kimse ama hiç kimse Sivassporumuzdan önemli değil
svs ayhan 27.09.2009, 13:47 bülent uygun hayranlarına en güzel cevap ben zaten üzerinde sivasspor arması bulunan kulübeye acımasızca vuran kırıp döken bu adamdan çok soğudum takıma zarar veriyor bırakıp gittiği gün bir dilenciya sadaka vericem
hayran tiribünü 27.09.2009, 14:19 geçen yılki takımın nesi vardı 3-4 iyi transfer bu senede üst sıralara oynardık fakat bunu yapmadılar
aerdogan 27.09.2009, 14:39 kardeşim gecen senede 10 taneye yakın futbolcu gönderiyon ermanı aldılar bişey yok o adamda kadir kadar murat erdogan oynamıyormuydu faruk bayar neden gitti defansa adam arıyor dialloyu neden gönderdi
Efendim spor kanalında köşemde yazdığım bir paylaşımı sizinle paylaşacagım daha sezon başlamadan yazmıştım ne yazık'ki zaman beni haklı çıkardı..
SİVAS İYİ YOLDA DEĞİL...
Tüm dostlara merhaba;
Bu hafta yazımda ''Sivasspor'' gerçeğini mercek altına alacağım. Ne alıp veremediğin var bu Sivas'la diyenler olabilir. Sanırsam iki hafta evvel bir yazımda Sivas ve Bülent Hoca hakkında eleştiriler yapmıştım, yorum yapıldı ve hatta sivasspor resmi sitesinden okuyan bir iki dost beni bayagı telefonda üzdü.
Herkese saygı bizim genel ilkemiz ve bu ilkeden şaşmak yok! O yazımda takımın süratle dagıldığını, iyi oyuncuların verildiğini zaten sınırlı olan kapasite ile hedef tayin edilemiyecegini yazmıştım. Bugün zaman beni yanıltmadı ve hazırlık maçlarında dökülen Sivasspor karşımıza çıktı.
Takımın her yönü ile dibe vurduğu açık ve ortada ama sayın uyur gezer Bülent Hoca tedbir önlem alacagına hala hakem ve bir kısım kişi'ler ile uğraşmaktan geri kalmıyor. Tanıdığımız BÜLENT UYGUN beyefendiliği ne yazık ki geçen yıldan beri aranır oldu. İcraatlerin yerini bol laf salataları alır oldu hoca'nın agzından.resmi sitelerinde dahi,kınıyanların sayısı çok fazla bülent hoca'yı!..
Hedef avrupa ama Sivasspor bırakın Avrupa'yı böyle giderse ilk 6'ya dahi giremez gelecek yıl buna emin olun. Bir işe söz karışmışsa laflar havada uçusuyorsa vay haline o takımın.
Verilen isimler yükü çeken isimlerdi geçen yıl ve bu sene daha başarılı olmak adına kadro tutulmalı hatta bir iki ufak eklenti ile daha güçlenmeli idi.herkes bu yıl iddialı geliyor bunlar arasın'da sivasspor ne yapar bu meçhul ama yine aynı şeyi tekrarlıyorum geçen yıl tarihi fırsat kaçmıştır ve bundan sonrası'da zordur.
Uyan Sayın Bülent Hoca, takım iyi yolda değil ve her hattı ile dökülüyor, sezon başı muhabbetine gerek yok, balık baştan kokar bu böyle bilinsin.
Laf degil icraattir kişinin aynası derler ama o ayna iki sezondur Bülent Hoca'yı pek yansıtmıyor ne yazıkki.
Dilerim her alanı ile eksikler giderilir ve Sivasspor renk katmaya devam eder, ani açıp solan bir çiçek olmaz.
Ön eleme ANDERLECHT zor rakip, hatta çok güç ama inşalalh zor başarılır diliyelim!
Daha tenmuz ayı ve sezon başlamamıştı dostlar ''turkeyspor'' da yazmıştım..
Oktay Tunçbilek.
yigidoğukan 27.09.2009, 17:51 Sylla bu takımdan en son gideceklerdendi..Adam resmen jokerimizdi..Sağ bek,sol bek,stoper,libero farketmez,nereye koyarsan koy çok iyi top oynuyordu..Ama artık çok geç maalesef..:(
syllanın topu bizim sağ bekten alıp kale sahasına girmesini özledik
oquzh4n58 27.09.2009, 17:54 sag kanatta slly olsa onunde tum olsa ne goller atardık
yigidomustafa58 27.09.2009, 18:36 bülent hocamızı hatası yoktur diyemeyiz ancak inşallah ya takımı düzeltir ya da gereken şey yapılır...
İbrahimAyas01 27.09.2009, 18:55 7 hafta geçmiş 1 puan var.İlk yarı bu takımdan birşey beklemeyin arkadaşlar.
Sivasspor: Akın xx, Musa xx, Murat Sözgelmez xx, Sedat xx, Hayrettin x, İbrahim Dağaşan xx, Bruno Zita x (Dk. 67 Cihan x), Kadir xx (Dk. 54 Uğur x), Sezer x, Erman xx, İbrahim Şahin x (Dk. 79 Ersen x)
Bu kadro nerdeyse as kadro bir tek Mehmet Yıldız yok oda gelse pek birşeyin degişecegini sanmıyorum.
Devre arasında hoca ve başkan şapkasını önüne koyar ve şimdiden oyuncu aramaya başlar.Defansa iki tane saglam adam lazım oldugu kesin.Bir orta saha birde forvete ihtiyacı var bu takımın.
Yani
Balili,Tum,Sylla,Bilica ayarında adamlar.
Hayrettin, Kadir,Ersen martin bu futbolcuları kızaga çekmedigin sürece başarı gelmez
YAKTIN SİVASI BÜLENT KENDİ CEBİN İÇİN YABANCI KONTENJANINI AÇIP TAKIMA YENİ OYUNCU SATMAK İÇİN YAKTIN SİVASI.
DERHAL İSTİFA ET DERHAL İSTİFAAA!
|