Orijinalini görmek için tıklayınız : SEFERBERLİK İLAN ETMELİYİZ...
YiğidoGençlik 27.09.2009, 16:56 Sevgili Sivassporlular takımımız en son aldığı İbb mağlubiyeti ile çok tehlikeli bir viraja girmiştir.Şimdi takımı kim bu hale getirdi, kim gitti, kim geldi bunları bir tarafa bırakıp gerçek Sivassporlular olarak takımımıza Antalya maçında sahip çıkmalıyız.Bunun için tüm Sivasın seferber olması lazım çünkü bu maçı kaybedersek işler içinden çıkılmaz bir hal alabilir onun için bu maçta özellikle taraftarın stadı doldurarak çok büyük bir destek ve büyük bir atmosferle futbolcuları adeta itmesi lazım.Bunun için Sivasta yaşayan herkesi göreve davet ediyoruz.Lütfen bu hafta herkes herşeyden fedakarlık ederek stada gelip takımı 90 dk desteklesin.Takımında bu desteğe çok ihtiyacı var ve bizimde bu galibiyete mutlak ihtiyacımız var.Bu hafta herşey bir kenara herkesin Sivassporlu olduğunu düşünüp stada koşması en büyük temennimizdir.Sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz HAVASI SERT İNSANI MERT OLAN SİVASLILAR..
YİĞİDO GENÇLİK..
İnsan bu, su misali, kıvrım kıvrım akar ya:
Bir yanda akan benim, öbür yanda Sakarya.
Su iner yokuşlardan, hep basamak basamak;
Benimse alın yazım, yokuşlarda susamak.
Her şey akar, su, tarih, yıldız, insan ve fikir:
Oluklar çift, birinden nur akar, birinden kir.
Akışta demetlenmiş, büyük, küçük, kainat:
Şu çıkan buluta bak, bu inen suya inat!
Fakat Sakarya başka, yokuş mu çıkıyor ne?
Kurşundan bir yük binmiş, köpükten gövdesine:
Çatlıyor, yırtınıyor yokuşu sökmek için.
Hey Sakarya, kim demiş suya vurulmaz perçin?
Rabb'im isterse, sular büklüm büklüm burulur.
Sırtına Sakarya'nın, Türk tarihi vurulur.
Eyvah, eyvah, Sakarya'm, sana mı düştü bu yük?
Bu dâvâ hor, bu dâvâ öksüz, bu dâvâ büyük!..
Ne ağır imtihandır, başındaki Sakarya!
Binbir başlı kartalı nasıl taşır kanarya?
İnsandır sanıyordum mukaddes yüke hamal;
Hamallık ki, sonunda, ne rütbe var, ne de mal,
Yalnız acı bir lokma, zehirle pişmiş aştan:
Ve ayrılık, anneden, vatandan, arkadaştan!
Şimdi dövün Sakarya, dövünmek vakti bu ân;
Kehkeşanlara kaçmış eski güneşleri an!
Hani Yunus Emre ki, kıyında geziyordu?
Hani ardına çil çil kubbeler serpen ordu?
Nerede kardeşlerin, cömert Nil, yeşil Tuna?
Giden şanlı akıncı, ne gün döner yurduna?
Mermerlerin nabzında hâlâ çarpar mı tekbir?
Bulur mu deli rüzgâr o sedayı: Allah bir!
Bütün bunlar sendedir, bu girift bilmeceler;
Sakarya, kandillere katran döktü geceler.
Vicdan azabına eş kayna kayna Sakarya.
Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!
İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su:
Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek:
Siz, hayat süren leşler, sizi kim diriltecek?
Kafdağını assalar, belki çeker de bir kıl!
Bu ifritten sualin, kılını çekmez akıl!
Sakarya, saf çocuğu, mâsum Anadolu'nun,
Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun!
Sen ve ben, gözyaşıyle ıslanmış hamurdanız;
Rengimize baksınlar, kandan ve çamurdanız!
Akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader;
Aldırma, böyle gelmiş, bu dünya böyle gider!
Bana kefendir yatak, sana tabuttur havuz:
Sen kıvrıl, ben gideyim, Son Peygamber kılavuz!
Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya:
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!
NECİP FAZIL KISAKÜREK
evet özellikle bu hafta taraftar büyük destek olmalı
SempaticH 27.09.2009, 17:05 başka çaremiz kalmadı kimseye birşeyler demeden gidip takımımızı destekleyelim bari dedik dedik ama sonuçta takımımız gidecek onun için bu hafta takımımızı destekleyip 3 puanı alalım başlangıç olsun haydi yiğidolar gösterin kendinizi stadı dolduralım
insallah takimi yanliz birakmazlar, bizim takimin buna ihtiyaci var...
YiğidoGençlik 27.09.2009, 17:11 Haydi Sivaslılar Destek bugünlerde gerek..
sinan-58 27.09.2009, 17:14 bırak bekir abi bunlar anlamaz bunlar seyirci taraftar değil sadece iyi gün dostu maça gelirler çekirdek yer bülent istifa diye bağırmayı bilirler bu işin cefasını çekmezler sefasını sürerler ama biz bütün cefaları cekmeye razıyız yine orada olacağız hocamızı ve takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz 3-5 kişi olsak bile
yigido yakup 27.09.2009, 17:14 sivaslilar artik tiyatro seyretme degil dedikodu degil sivas icin ne yapariz seferberligi yapmali yönetimimizde bu macta bilet fiyatlari cok cüzi hatta komik rakamlara indirmeli bu sürrec icerisinde iyi bir organize ile bütün gencleri maca götürmek icin sivastaki liselere biletler bedava dagitilmali.
http://resimzade.com/Show.html?i=13434&token=111317 (http://resimzade.com/Show.html?i=13434&token=111317)
http://resimzade.com/Show.html?i=13435&token=105117 (http://resimzade.com/Show.html?i=13435&token=105117)
http://resimzade.com/Show.html?i=13436&token=93743 (http://resimzade.com/Show.html?i=13436&token=93743)
işte bursa maçında hiç susmayan yiğido gençlik tüm stadda böyle destek lazım
Arkadaşlar takımımıza sonuna kadar destek vermeliyiz.Nerden nerelere geldiğimizi unutmamalı iyi gün değil kötü gün dostu olduğumuzuda Türkiyedeki
değil dünyadaki akbabalara duyurmalıyız. Yönetiminde tesislerde bir kurban kesmesi inanç birliğinide güçlendirecektir. İNADINA SİVAS SPOR..............
stad da çekirdek yemeyi yasaklamak lazım stadlar da sigarayı yasakladılar asıl çekirdek yemeyi yasaklamak lazıım
Arkadaşlar yiğido geçliğe acizane iki slogan düşündüm, değerlendirmek yorumlamak onlara kaldı.
Sabır ver Allahım sabrım kalmadı
Sivasımı şahlanmış görmek isterim
Bülent hocaya tam destek zamanı
Dosta,düşmana karşı birlik zamanı heyyyy
Buda çekirdekçi taraftarımıza
ÇIt Çıt çekirdekçi
sesin yiğidoya gelmeli
Zaman destek zamanı
Sivasta yer gök inlemeli yorumlamak yiğido geçlikteki kardeşlerimize kalıyor, Saygılarımla. İNADINA SİVAS SPOR.....[/B][/B][/I][/I][/B]
NE BÜLENTLE NEDE YASİNLE BU İŞ GİTMEZ.RADİKAL ÇÖZÜM LAZIM.TAKIM BİZİM ELBET SONUNA KADAR DESTEK TAM DESTEK.YANLIZ ÇÖZÜM LAZIM BÜLENT EFENDİNİN İNADI İÇİN KİMSE KUSURA BAKMASIN TAKIMI DÜŞÜRMEYE HAKKI YOK.İNADINA SİVASSPOR ANCAK İNADINA BÜLENT DEGİL.
yigido_mami_58 27.09.2009, 19:37 sivaslı olan sıvası gercekten seven insan sivassporuda yanlız bırakmaz ben illede sivas inadına bulet dıyenlerdenım ve azınlıkmıyım cogunlukmuyum bunu anlamak ıstıyorum
aslanefe58 27.09.2009, 20:08 bursa maçında bülentin tam arkasında bi yerdeydim. maç bitti bi kaç taraftar erseni protesto ediyordu ki ağzım açık kaldı. bülentiniz seyirciye dönüp elini sallayarak 'hadiii bakıyım laann hadi evinize...ne var yenildik...' diye bağıtıyordu. yüzündeki ifadeyi anlatamam bile. yok abicim ben enayi değilim. bu son gidişimdi ki çok zorda kalmadıkça üç yıldır maç kaçırmadım. kombineyse onu da aldım. bağırmaksa bağırdım. ancak böyle bi saygısızlık görmedim. bülent gitmedikçe yemin ediyorum şampiyonluğa oynasın bi daha maça gitmem. evde radyo başında kendi kendime bağırırım. bülente değil sivasıma....
57 Mehmet 27.09.2009, 20:14 bu elimizde olan kadroyu mecburen ligin ilk yarisina kadar idare etmemiz gerekiyor,yönetime, hocaya ve takima saygi duyup destek vermeliyiz ve sabir etmeliyiz,hele su zamanda bir hoca degisikligine hic gidilmemeli aksi taktirde yeni gelecek hoca bu oyunculara hic ayak uyduramaz,bu sezon basi yapilan transfer hatalarini ara transferlerinde tekrarlamayacaklarina inanmaliyiz.onlara sans verilmeli bu da bunca zamandir basarilara imza atmis kisilere cok görülmemelidir
hiç kimseye bişey demem burda tek laf diyecegimiz insan başkan bülent uygunu bu kadar şımartmamak gerekiyordu benim anlamadfıgım şimdi başkanla bülent arasında sadece teknik direktör başkanlık ilişkisi mi yoksa farklı bişeyler mi varda bu adam bu kadar artistlik yapıyor trübünlere dönüp laf atıyor 5 ytl lik seyirciler diyebiliyor
mucahitbaba58 27.09.2009, 21:21 EN BUYUK ASKIM SIVASSPOREN SEVDIGIM SVASSPOR
AMA NEYLEYIM FEVASIZMIS O YAR GULMEDIN YUZUME BU SENE BU SENE
YiĞiDo YiĞiDo 27.09.2009, 21:27 HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS
SİVAS AŞKINA HERKES AYAĞA
KIRMIZINA VE BEYAZINA KAN SİVASINA CAN KURBAN
İYİ GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE HER ZMANA SSLİYİZ
ANTALYAYI İNŞALLAH YENMELİYİZ
yigidocengiz 27.09.2009, 22:01 her mağlubiyetten sonra bülent gider diye bekledik,bi yere gittiği yok .bari takımımızı destekleyelimde adam gibi en azından taraftar için oynasınlar(tabi onurları varsa).yoksa bu şekilde bülenti gönderemeyeceklerini anlamaları lazım
Antalya maçında staddaki yerimizi alacağız,ters esen her rüzgarda devrilmez bu takım sonuna kadar destekçisiyiz.. Bütün Sivaslı hemşerilerimden ricam bu hafta takımı herzamanki gibi kucaklamalardır stadı doldurarak..
kanımaksa58 27.09.2009, 23:38 hiç kimseye bişey demem burda tek laf diyecegimiz insan başkan bülent uygunu bu kadar şımartmamak gerekiyordu benim anlamadfıgım şimdi başkanla bülent arasında sadece teknik direktör başkanlık ilişkisi mi yoksa farklı bişeyler mi varda bu adam bu kadar artistlik yapıyor trübünlere dönüp laf atıyor 5 ytl lik seyirciler diyebiliyor
İYİDE GARDAŞ ADAMA KÜFÜR EDİYORLAR NE DESİN YANLIŞ ANLAMA AMA SANA ETSELER SEN NE YAPARSIN SESİNİ ÇIKARMAZMISIN???
Akartuna58 28.09.2009, 00:31 gecen sene her yorumum taraftara idi statta hep yigido gencligin sesi cikti maraton susuyordu hep diyordumki destekleyelim günü gelir pisman oluruz pisman olanlar simdi istifa diye bagriolar !!!!
helal yigido genclik
Çaykaralı 28.09.2009, 00:41 Beyler Allah Kolaylığınızı Versin..Takımın Toplanması Lazım.Kümeye gidiyorsunuz..Söliyim...Bülent 'De Mecnun'da kurtaramaz sizi...Klübün sahibi taraftar olmalıdır..Her zmn yanınızdayız İzlenimi vermeniz gerekir..Ne de olsa Anadolu Takımısınız...
tekdoktirin 28.09.2009, 00:53 YA BEYLER HEP BÖLE GİTMEZ AMA TOPCULARDA ARTIK BİRAZ GAYRET GÖSTERSİN. KREDİ BİTiYOR ALLAH ETMESİN YANİ KÜME.
stad da çekirdek yemeyi yasaklamak lazım stadlar da sigarayı yasakladılar asıl çekirdek yemeyi yasaklamak lazıım
aynen katılıyorum adam daha bilet kuyruğunda stada girmemiş bile elinde çekirdek çıtlatıyor içerisi malum destek ve tezahürat şart kuru kalabalıkla destek olunmaz biraz takımı coşturmak lazım
kocakss58 28.09.2009, 11:07 takımın taraftar desteğine ihtiyacı varda.taraftar tribüne çağırınca zahmet edipde gelmiyorlar beyfendiler....
adanadan 28.09.2009, 11:20 artık bişeyler yapmanın zamanı geldide geçiyor yazık sivas a sivasspor a tüm yiğidolara herkes dalga geçiyor kimsenin yüzüne bakamaz oldum ama yinede formamı hergün giyiyorum rahatlıkla günübirlik bir sevda değil ALLAH ' a çok şükür ölene kadar da son bulmaz sivasspor sevgimiz ama artık olsun bişeyler harekete geçmenin vakti geldi kahırdan ölecem yoksa dayanamıyorum ağlıyorum artık ama yinede olmuyor yemin ederim psikolojim bozuldu herkesle tartışır oldum ne yapacağımı bilemiyorum başkan bülent hoca uyumayın bişeyler yapın artık sizde ara transfer döneminde hesabını en ağır şekilde sorun ne gerekiyorsa tüm sivas halkıda üzerine düşeni yapmaya hazırız maddi manevi ama artık ağlamayalım yeter utanıyorum.
GAZİANTEPTEN 28.09.2009, 11:26 Herşey daha güzel olacak.
Takım geçen seneden daha iyi futbol oynuyor aslında
Bu takım bu sene oturur ve en kötü ilk onda sezonu tamamlar
Gelecek yıl bir orta saha ve liberoyla takviye sonrası eski günlerine döner.
YiğidoGençlik 28.09.2009, 14:45 Arkadaşlar bırakın bu hafta herşeyi bir kenara gelin stada destek olun bunun başka bir yolu yok takıma sırt çevirilerek hiç bir şey kazanılmaz aksine kaybedilir gerçek taraftarın görevi asıl bu günlerde başlıyor takımı tekrar havaya sokmak taraftarın işidir unutmayalım ki bir tane Sivasspor var..
!!!Hep DESTEK tam DESTEK!!!İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE
sivastatlıbelam 29.09.2009, 20:10 ya bizim taraftarı full sahadan çıkarıp fuul beşiktaş taraftarını alsan ve 90 dakika sivas lehine tezahürat yapsalar.
hakemi egale etseler biz yine de yenemeyiz.
çünkü böyle bir oyun anlayışı ve defans olmaz kardeşim.
ama ben ALLAH ın izniyle yine stadda olup destekleyeceğim.
fakat bir beraberlik belki alırız gibi geliyor bana.
bu defansla bu iş yürümez.
Murat ARICI 29.09.2009, 20:47 PAZAR GÜNÜ STADI FULL DOLDURUP 3 PUAN İÇİN TARAFTAR HERŞEYİ YAPMALI(FUTBOLUN İÇİNDE OLAN MEŞRU HERŞEYİ)
fatih fidan 29.09.2009, 20:56 tum sivasspor severlere selamlar
inşallah şu bir iki maca kalmaz yıne lıgın korkulu ruyası olacağız bız yiğido gençlik olarak ınanıyoruz bunlara sızde ınanın sevgı deger sivasspor severler bunun için yapmamız gereken tek şey antalya macında stadı doldurup tam desteği sağlamalıyız
yigidocengiz 29.09.2009, 22:23 ne seferberliği kardeşim herşey adamların istediği gibi gidiyo.geçen sene 20-25 milyon dlasr gibi bir gelir elde edildi ve aralarında cukkaladılar yani görünen o.yoksa böyle b..ktan bi kadroyla sezona başlanırmıydı(aslında kadro güzel,benim kastettiğim bülentin menecerliğini yaptığı oyuncular;hayri kazması,ersen,sedat,onur,musa, bunlarla 3. ligde bile tutunamazsınız).yani diyicem o ki herşey bunların istediği gibi gidiyor,takımı küme düşürüp sırra kadem basacaklar.İNŞALLAH ben yanılırım ama biliyosunuz komplo teorileri işler kötü gittiğinde hep kaynamaya başlar.
YiğidoGençlik 30.09.2009, 13:01 ne seferberliği kardeşim herşey adamların istediği gibi gidiyo.geçen sene 20-25 milyon dlasr gibi bir gelir elde edildi ve aralarında cukkaladılar yani görünen o.yoksa böyle b..ktan bi kadroyla sezona başlanırmıydı(aslında kadro güzel,benim kastettiğim bülentin menecerliğini yaptığı oyuncular;hayri kazması,ersen,sedat,onur,musa, bunlarla 3. ligde bile tutunamazsınız).yani diyicem o ki herşey bunların istediği gibi gidiyor,takımı küme düşürüp sırra kadem basacaklar.İNŞALLAH ben yanılırım ama biliyosunuz komplo teorileri işler kötü gittiğinde hep kaynamaya başlar.
o saydığın futbolcularla şampiyonluğa oynadık sen başka bir dünyada yaşıyorsun galiba...
furkancfc 01.10.2009, 09:07 Haydi SİVASLI Uyuma Şimdi Destek Zamanı 90 Dkk Gırtlağımız Patlayana Kadar Destek Verme Zamanı..
efendigardaş 02.10.2009, 22:17 ANTALYA MAÇI DÖNÜM NOKTASI LÜTFEN TAKIMI YANLIZ BIRAKMAYIN*** BU OLAY SADECE MAÇ OLARAK DÜŞÜNMEYİN SİVASIN YENİDEN DİRİLİŞİ VE MARKA ŞEHİR OLMA MÜCADELESİDİR HERKESİN ELİNDEN GELENİ YAPMASI LAZIM KİMSE KİMSEYE KÜSMESİN***:)
HAYDİ SİVAS ŞİMDİ AYAĞA KALKMA ZAMANI
izmirliyigido 28.03.2010, 07:39 Seferberlik, seferberlik demişsiniz de, takım o günkünden daha kötü duruma geldi. Sizlerde olmasanız stadda taraftar göremeyeceğiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz YİĞİDOGENÇLİK'liler...
AYK
O BiR SiVaS 28.03.2010, 12:43 HADİ SİVASIM BUGÜN ESKİYE DÖNÜŞ GÜNÜ EZMELİYİZ O ANTEPİ
|
|