Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğido Gençlik ( Sivas - Antalya Maçına )
GLoBe-Y-Gençlik 29.09.2009, 09:49 Şimdi Bir Söz , Bir Laf, Bir Sevda, Bir Aşk Memleketımızın Takımı Sivasspor 67 Yılından İtibaren Bu Başardı Başaramadı Neyse Diyelim. Bizim İçin Farketmiyor.
Bu Sene Kötü Bir Başlangıç Yaptık. Devam da Ediyoruz Ededebılırız. Ama Ne Olacağımız Hiç Belli Değil.Ama Takımın Taraftarı Olarak Seyirci Olarak Değil (Destek )Olmamız Gereken Görevimizdir.
ŞİMDİ DESTEK ZAMANIDIR. LAF DA DEĞİL İCRAAT ZAMANIDIR.
HER NE DURUMDA OLURSA OLSUN .
SİVASSPOR İÇİN SİVAS İÇİN MEMLEKETİMİZ İÇİN..
Yiğido Gençlik - Antalyaspor Maçına Doğru :
04/10/2009 Toplanıyoruz..
Maça 4 Saat Kala Heykeldeyiz...
bortecine 29.09.2009, 09:51 Herkez gidici Sivasspor kalıcı. Takım 2 lige düşse başka takımmı tutacaz. Haydi destek zamanı yiğidolar.
her zaman her şartta desteğe devam derim ben
BeYLeRBeYi58 29.09.2009, 10:58 arkadaşlar yiğido gençlik olarak sizlerde diğer gruplarla 67 ve merkez tayfa ile birleşmeyi neden düşünmüyorsunuz.
kendiniz yazmışsınız hep destek tam destek diye icraat gerek bence
tribünde birleşin tek ses çıksın alem taraftar görsün gerçekten bizinm çok iyi taraftarımız var ama tribünde dağnık duruyor herkes birbirinin sesini bastırmaya çalışıyor hal böle olunca rakip taraftarın sesi baskın çıkıyor buda bize yakışmıyor benceee....
kocakss58 29.09.2009, 11:09 sivaslı doğduk,sivaslı öleceğiz,memleket sevdalı,sivas aşığıyız biz.amatörde olsan,hiç fark etmez.biz sivassporluyuz...
sinan-58 29.09.2009, 13:48 saat 11 de heykeldeyiz her zamankinden daha sağlam olmalıyız hep destek tam destek
saat 11 de heykeldeyiz her zamankinden daha sağlam olmalıyız hep destek tam destek
haydin göreyim sizleri 90 dakika destek
Örükcülü 29.09.2009, 14:34 Bakın İzmir'den İzmirli Yiğidolar grubu, Antalya'dan Antalyalı Yiğidolar grubu maça geliyorlar. İnşallah başka yerlerdende gelen olur. Orada bir gövde gösterisi olur. Eee, taraftar daha ne yapsın?
Haydi Başkentli Yiğidolar, haydi İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği ses verin.
sinan-58 29.09.2009, 16:05 haydin göreyim sizleri 90 dakika destek
abi bizim desteğimiz 90dk değil ömür boyu durmak yok desteğe devam ölene kadar
kiNgSiZe58 29.09.2009, 16:11 gelmeye calisicam TAM DESTEKKKKK
furkancfc 29.09.2009, 16:18 Bu maçta daha sağlam olmalıyız herkesi kale arkası gar a bekliyoruz.. Yıkacaz inş stadı yıkacaz.. Yaşam Biter Destek Asla !
oquzh4n58 29.09.2009, 16:55 ısanlah ordayımm gorusuz arkdaslşar
sivas_sevdamiz 29.09.2009, 17:15 arkadaşlar yiğido gençlik olarak sizlerde diğer gruplarla 67 ve merkez tayfa ile birleşmeyi neden düşünmüyorsunuz.
kendiniz yazmışsınız hep destek tam destek diye icraat gerek bence
tribünde birleşin tek ses çıksın alem taraftar görsün gerçekten bizinm çok iyi taraftarımız var ama tribünde dağnık duruyor herkes birbirinin sesini bastırmaya çalışıyor hal böle olunca rakip taraftarın sesi baskın çıkıyor buda bize yakışmıyor benceee....
kardeşim çok haklısın gerçekten... şimdi birlik zamanı diyoruz ama gruplardan birleşme yönünde bir adım göremiyoruz. ama ne zaman bu konu açılsa "hiçbirşey bilmiyorsunuz" ya da "herşey dışarıdan görüldüğü gibi değil" gibi sözlerle konu kapatılmaya çalışılıyo... Biz grupların durumunu, aralarındaki ilişkileri vs. bilmeyen insanlarız... birleşmeye kim engel oluyo, kimler birleşmek istemiyo açıklayın bari...
sinan-58 29.09.2009, 17:41 kardeşim çok haklısın gerçekten... şimdi birlik zamanı diyoruz ama gruplardan birleşme yönünde bir adım göremiyoruz. ama ne zaman bu konu açılsa "hiçbirşey bilmiyorsunuz" ya da "herşey dışarıdan görüldüğü gibi değil" gibi sözlerle konu kapatılmaya çalışılıyo... Biz grupların durumunu, aralarındaki ilişkileri vs. bilmeyen insanlarız... birleşmeye kim engel oluyo, kimler birleşmek istemiyo açıklayın bari...
ya kardeşim hala anlamıyorsunuzki sivasta birleşmek imkansız denecek kadar zor ama yönetim isterse birleşme olur yönetimde istemiyor birleşince en küçük şeyden kavga çıkıyor geri ayrılık oluyor
58_babacan_58 29.09.2009, 17:45 HEP DESTEK TAM DESTEK HER ZAMAN VE HERYERDE !!!!
Kimi der moruz , kimi der topuz , biz SİVASLIYIZ alayınıza koruz
rEsuLAKPINAr 29.09.2009, 17:54 Bu Maçta HEp destek tam destek şimdi TAKıma SAhib çıkma Zamanı !!!
YiĞiDo YiĞiDo 29.09.2009, 18:07 daha 13 yasındayım büyüyünce yiğido gençlikdeyim
GLoBe-Y-Gençlik 29.09.2009, 19:25 Sivassporluyuz Biz.
Tek Takım Tek Aşk.
!!!Hep destek tam desteK!!! İnşallah orda olacağız
fatih fidan 29.09.2009, 20:58 tum sivasspor severlere selamlar
inşallah şu bir iki maca kalmaz yıne lıgın korkulu ruyası olacağız bız yiğido gençlik olarak ınanıyoruz bunlara sızde ınanın sevgı deger sivasspor severler bunun için yapmamız gereken tek şey antalya macında stadı doldurup tam desteği sağlamalıyız
hoLiGan Enes 29.09.2009, 21:31 Yine ordayız ....Hep destek Tam DESTEK
eyuphulagu 29.09.2009, 22:46 Arkadaş takımını sadece iyi günde değil,asıl kötü günde destekleyeceksin;yanında olacaksın..İyi günde zaten herkes takımın yanında önemli olan takım zorluk yaşarken,maç kazanamazken tam destek olmaktır...Pazar günü bütün taraftarları maça bekliyorum;çünkü ben orda olacağım...
GLoBe-Y-Gençlik 30.09.2009, 09:50 ulan SİVAS kaybettiği zamanda kendi kendinize hoplayıp,zıplıyosunuz takım umrunuzda değil burda gelmiş tantana yapıyosunuz.önce bi bülentin arkasından çekilin,bi gerçek SİVASLI olduğunuz anlaşılsın,ondan sonra destek isteyin hemşerilerinizden.kötü olan destek istemeniz değil,samimiyetsizliğiniz,bilm em anlatabildim mi???
Yas Mı Tutacaz Kardeşim Sen Kimsin Nesin Orda Çekirdekcilerdenmisin..Adamı Sinirlendiriyon..
Oturup Maç İzleyenlerdenmisin Nesin Kardeşim.. Çekilelim Ha Sen İstedinya Çekilirim... Artık.. :) Güldürme Kardeşim ..
Desteği Veriyoruz Saten Destekliyen Gelir Destekler..
GLoBe-Y-Gençlik 30.09.2009, 09:53 Arkadaş takımını sadece iyi günde değil,asıl kötü günde destekleyeceksin;yanında olacaksın..İyi günde zaten herkes takımın yanında önemli olan takım zorluk yaşarken,maç kazanamazken tam destek olmaktır...Pazar günü bütün taraftarları maça bekliyorum;çünkü ben orda olacağım...
Gelin Takım Destek istiyor ........:)
YiğidoGençlik 30.09.2009, 13:04 Bu maç 90 dk tüm stad destek verelim diyecem ama bizden başka 90 dk bağıran yok umarım bu maçta herkes bize katılır..
YiğidoGençlik 30.09.2009, 13:17 ulan SİVAS kaybettiği zamanda kendi kendinize hoplayıp,zıplıyosunuz takım umrunuzda değil burda gelmiş tantana yapıyosunuz.önce bi bülentin arkasından çekilin,bi gerçek SİVASLI olduğunuz anlaşılsın,ondan sonra destek isteyin hemşerilerinizden.kötü olan destek istemeniz değil,samimiyetsizliğiniz,bilm em anlatabildim mi???
o ulan lafını sana yediririm terbiyeli ol takım yeniliyor diye karalar mı bağlayalım tabi hoplayıp zıplayıp destek vereceğiz bunu senin gibi örümcek kafalılar anlamaz ayrıca biz Sivassporun menfaatlaeri neyi gerektirirse o şekilde hareket ederiz şu an Bülent Uygunun devam etmesi Sivassporun menfaatinedir o gitse kim gelecek senin gibi boş boğazlar mı yönetecek takımı biz Sivassporunda başkanında teknik direktöründe her zaman yanındayız
sinan-58 30.09.2009, 15:44 ulan SİVAS kaybettiği zamanda kendi kendinize hoplayıp,zıplıyosunuz takım umrunuzda değil burda gelmiş tantana yapıyosunuz.önce bi bülentin arkasından çekilin,bi gerçek SİVASLI olduğunuz anlaşılsın,ondan sonra destek isteyin hemşerilerinizden.kötü olan destek istemeniz değil,samimiyetsizliğiniz,bilm em anlatabildim mi???
düzgün konuşmayı bil önce biz takımı umursamadığımız için harçlıklarımızdan kesip bilet alıyoruz imkanımız olunca deplasmana gidiyoruz onun için maçtan sonra herkes evine giderken biz takım otobüsüne gidiyoruz biz dönek değiliz birine destek verdiysek sonuna kadar devam ederiz siz geçen sene göklere çıkarıyordunuz bu sene döndünüz hemen biz sonuna kadar sivassporluyuz sonuna kadar hocamızın arkasındayız
mertcan69358 30.09.2009, 18:26 düzgün konuşmayı bil önce biz takımı umursamadığımız için harçlıklarımızdan kesip bilet alıyoruz imkanımız olunca deplasmana gidiyoruz onun için maçtan sonra herkes evine giderken biz takım otobüsüne gidiyoruz biz dönek değiliz birine destek verdiysek sonuna kadar devam ederiz siz geçen sene göklere çıkarıyordunuz bu sene döndünüz hemen biz sonuna kadar sivassporluyuz sonuna kadar hocamızın arkasındayız
helal bu terbiyesize iyi haddini bildirmişsin hopluyo zıplıyo dio insanlıktan nasibini almamış
furkancfc 01.10.2009, 09:16 yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı
ulan SİVAS kaybettiği zamanda kendi kendinize hoplayıp,zıplıyosunuz takım umrunuzda değil burda gelmiş tantana yapıyosunuz.önce bi bülentin arkasından çekilin,bi gerçek SİVASLI olduğunuz anlaşılsın,ondan sonra destek isteyin hemşerilerinizden.kötü olan destek istemeniz değil,samimiyetsizliğiniz,bilm em anlatabildim mi???
Lan çekirdekçi gelip oturup maç izliyon sonra bülent istifa diye bağırıyon sen kimsinlan ? 10 15 milyon verdiniz diye bütün takım sizin mi oluyor sen istedin diye Bülen Hocaya destek vermeyelimmi ? la bırakın bu işleri gelin takımınız için Sivasspor sevgisi için 90 dkk hiç durmandan desteğinizi verin sonra gelip burdan atın tutun
Sivasspor aşkına herkes stada
yigidogenc5820 01.10.2009, 16:52 sivaslı yigidolar hep beraber gösterelim gücümüzü antalyasporu yenerek sesimiz kesilene kadar bagıralım
kiNgSiZe58 01.10.2009, 17:55 bütün yigidolar oraya !....................
Yiğido gençlik her zaman Sivasspor'un yanında yer almıştır bunu bütün maçlarda gördük ve ekrandanda izledik...
Bazı sözde taraftarlar yorumlar yapıyorda neye dayanarak anlamakta güçlük çekiyorum.
Bu insanlar ne Sivas'lı nede Sivasspor'lu oldukları konusunda kuşkuluyuz...
''Bülent beyin arkasından çekilin ne demek bu kolaymıymış...
'Gelinde gücünüz yetiyorsa bu taraftarın birlik beraberliğini bozun bizler Svasspor'a sevdalıyız....
Bayrağımızdan aldığı kırmızısına beyazına biz taraftarlar sevdalıyız....
GLoBe-Y-Gençlik 02.10.2009, 07:05 Yiğido gençlik her zaman Sivasspor'un yanında yer almıştır bunu bütün maçlarda gördük ve ekrandanda izledik...
Bazı sözde taraftarlar yorumlar yapıyorda neye dayanarak anlamakta güçlük çekiyorum.
Bu insanlar ne Sivas'lı nede Sivasspor'lu oldukları konusunda kuşkuluyuz...
''Bülent beyin arkasından çekilin ne demek bu kolaymıymış...
'Gelinde gücünüz yetiyorsa bu taraftarın birlik beraberliğini bozun bizler Svasspor'a sevdalıyız....
Bayrağımızdan aldığı kırmızısına beyazına biz taraftarlar sevdalıyız....
Teşekkür Ediyoruz.. Abla Allah Razı Olsun..
o gün o saatte ordayız inşallah
emrekocturk58 02.10.2009, 07:22 inaşallah heykeldeyizz ..............
BeYLeRBeYi58 02.10.2009, 08:55 ya kardeşim hala anlamıyorsunuzki sivasta birleşmek imkansız denecek kadar zor ama yönetim isterse birleşme olur yönetimde istemiyor birleşince en küçük şeyden kavga çıkıyor geri ayrılık oluyor
allah aşkına birleşmenin imkanı yok bunlar birleşmez dediğimiz insanların hepsi türk ve aynı toprağın çocukları ve aynı havayı soluyor varmı böle bişey utanmalıyız o halde bu durumdan yazıklar olsunki bize bu şehrin insanı olarak bir değiliz gerçekten dediğiniz gibi birleşmezlerse onların ki senpatizanlık başka bişey değil taraftar baş koyduğu davada omuz omuza olur karşı karşıya değil değil...karşı takımların taraftar getirmesine gerek yok bizimkiler birbirini susturuyor zaten bizler deplasmanlarda görüyoruz öyle taraftarlar varki adamlar aşmışlar abiiii
Sivasta olsaydım kesinlikle katılırdım.
Bundan 2 sezon önceki Galatasaray maçındaki, geçen sezon ki Trabzon maçındaki gibi bir hava olsa Sivasta: Tüm caddelerde kırmızı beyaz bayraklar, herkeste kırmızı beyaz formalar, her arabada kırmızı beyaz bayraklar..
Sivasspora bugünlerde destek vermeyeceksek ne zaman vereceğiz, bunu merak ediyorum.
Sivasa, Sivaslılara yepyeni bir hava, heyecan katan, diğer illerde Sivas ile ilgili konuşulan tek konu Sivasspor.
Yenilse de yense de, ligden de düşecek de olsa artık tek heyecanım SİVASSPOR...
fatihtuztas 02.10.2009, 10:32 herzaman takımımızın yanında olmalıyız.
ademyavuz 02.10.2009, 12:05 simdi takimimizin eskisinden cok destege ihtiyaci var.lutfen destegi birakmayalim!
mertcan69358 02.10.2009, 21:37 haydi arkadaşlar pazar günü onlara sivasspor takımının büyük taraftarını gösterelim bizöle beşiktaş gibii ii gün taraftarı deiliz ve bunu pazar günü onlara göstereleim
helal olsun size, saha dediğin pankart olmazsa çöl toprağa benzer.
efendigardaş 02.10.2009, 21:57 TAKIMI YANLIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BİZDE İSTANBULDAN ANTEP MAÇINA GELECEĞİZ ...*** EY RUH GERİ DÖN...***;)
pazar günü bizde oradayız İzmir grubu olarak allahın izniyle. stada dogru buyuk kalabalıklar olusturabılırız umarım pazar günü..
SİVAS'lı SİVASSPOR'un büyüklüğünü geçtiğimiz yıllarda anladı ,şu anda onu yeniden ve bileğinin gücüyle alacaktır.Bu daha güzel olacaktır.
Bu sene,
LİG TV YOK
HAKEMLER yok,
Medya yok,
AMA YIKILMAZ BİLEK SİVAS'LILAR VAR.
SİVAS şehri artık bir özlem olmuştur.Bak eskişehir hala dimdik ayakta ve her zamanki gibi KAFA TUTUYOR. Neden; öz benliği var da ondan.
GLoBe-Y-Gençlik 03.10.2009, 08:50 Kaldı 1 GüN Kaldı Kaldı Sevdamızın Renklerıne ::!
furkancfc 03.10.2009, 09:44 Bizler Bülent Uygun'un Askerleriyiz Tezkere İstemeyiz ! Maçta YİĞİDOGENÇLİK olarak bu pankartı asacaz inş
sinan-58 03.10.2009, 10:26 yarın sivassporlu olan herkesi kale arkası gara bekliyoruz
altuntas58 03.10.2009, 10:29 Bizler Bülent Uygun'un Askerleriyiz Tezkere İstemeyiz ! Maçta YİĞİDOGENÇLİK olarak bu pankartı asacaz inş
Helal olsun size koçlarım yiğido gencliktende bu beklenir
http://cdn-img1.imagechef.com/w/091003/7e521f9f1b70db34.gif
YiğidoGençlik 03.10.2009, 11:31 stada giderken sokakları yakacağız herkes gel,rken bozukluklarını getirsin meşale alacağız YAKIN ULANnn..YIKIN ULAN..:D:D
Yiğidogençliği tebrik ediyorum takımı hiç yanlız bırakmıyorlar (:
altuntas58 03.10.2009, 11:51 Haydi yiğidolar 4 eylülü mahşer yerine cevirelim
http://cdn-img1.imagechef.com/w/091003/c270937ceaeb5861.gif
GLoBe-Y-Gençlik 03.10.2009, 17:03 Haydi yiğidolar 4 eylülü mahşer yerine cevirelim
http://cdn-img1.imagechef.com/w/091003/c270937ceaeb5861.gif
Abicim Teşekkür Ediyoruz.............
oquzh4n58 03.10.2009, 19:53 gelırım ısanlah bır sorun olmassaaa
karakochakan 03.10.2009, 19:55 kerkes nederse desin ne soylerse soylesin sivasspor herzaman ve heryerde şampıyon dur bunu kimse unut masın
yukarıyıldızlı 03.10.2009, 22:05 hadi be yiğidolar bu maç bizim yani taraftarında dönüm maçı olsun yanlız bırakmayalım takımımızı sivasımızı
|