Orijinalini görmek için tıklayınız : İsmi Geçenler
sivasdergi 04.10.2009, 22:24 Bülent Hocanın istifasından sonra arkadaşlarıma kim gelebilir diye sordum.
Erdal Keser, Abdullah Avcı, Rıza Çalımbay, Ersun Yanal, Samet Aybaba, Ümit Özat, Mesut Bakkal gibi çok farklı isimler telaffuz ediliyor.
Acaba duyumu olanlar falan var mı ?
Sivaslı birisi mi gelecek.
Erdal Keser falan Milli Takımda görevli veya diğer hocalar kulüpleri bırakmazlar değil mi ? Bence boşta olan birisi gelebilir..
oquzh4n58 04.10.2009, 22:32 abdullah avcı ıbb den gelmez bır kere ersun hoca gelır bence
ersun yanal en buyuk ıhtımal görünüyor,aybabayı falan getirmesinler de
yusuf_07 04.10.2009, 22:36 bülent uygun kalsın bence.. yok illa gideceksede ersun yanal gelsin.
karakocyakup58 04.10.2009, 22:37 RAZA CALIMBAY, ERSUN YANAL ,ERDAL KESER BU ÜÇÜ ARASINDA SECİM YAPILMALI ZANNEDERSEM 3 DE BOS
Madem Bülent Uygun gitti artık alternatif bulmaktan başka çaremiz yok Rıza Çalımbay veya İsmail Kartal'ı düşünseler :confused:
ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..
mucahitbaba58 04.10.2009, 22:38 bence ismail kartal gelecek
yada ersun yanal
ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..
giden gitti artık yolumuza bakacaz başkanın bir bildiği vardır.
07reis58 04.10.2009, 22:41 ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..
adam istifa etmiş gidenın arkasından ağlanmaz elbette yerıne yenı isim arayacağız.. senın yaptığın yorum asıl çok saçma bıraz zaman geçsin dıyon o zamana kadar takımın başında sen mi duracan alla alla !!!
giden gitti artık yolumuza bakacaz başkanın bir bildiği vardır.
Hemşerim kusura bakma ama vefa kalmamışsa bile biraz saygı gösterin.. Bizde bu davranış varken başkanda fazla kalmaz gibime geliyor.. Tabi giden gider dimi yakında bu gidişle Sivas 2. lige giderse o zaman da giden gitmiştir yaşasın İstanbul takımları mı diyeceksiniz.. Hayretle izliyorum..
ofozturk 04.10.2009, 22:42 RAZA CALIMBAY, ERSUN YANAL ,ERDAL KESER BU ÜÇÜ ARASINDA SECİM YAPILMALI ZANNEDERSEM 3 DE BOS
yuh senin futbol takibine.
rıza hoca eskişehir in başında.
karahisarli 04.10.2009, 22:43 taraftar gruplari bir kereligine birlessin hocanin kapisina dayansin istifasini almasini istesin ne kaybederler
07reis58 04.10.2009, 22:44 Hemşerim kusura bakma ama vefa kalmamışsa bile biraz saygı gösterin.. Bizde bu davranış varken başkanda fazla kalmaz gibime geliyor.. Tabi giden gider dimi yakında bu gidişle Sivas 2. lige giderse o zaman da giden gitmiştir yaşasın İstanbul takımları mı diyeceksiniz.. Hayretle izliyorum..
hemşerim oturup ağlayalımmı ??? vefayla ne alakalı.. sizleri anlamak gerçekden çok güç... tamam bızde üzüldük ve bundan sonra olacaklara şüpheyle bakıoruzz...
patriot5878 04.10.2009, 22:45 hoca kendi isteği ile ayrılıyor ..kısacası yönetım zaten bu istifayı kabul ederken hocanın kararlılığı karşısında yapcağı bırşey kalmadı..zaten büyük bir üzüntüyle kabulletti yönetim..hocam hakkını helal et...senı seviyoruz..sivas halkı senı herzamna buyuk bir mutllulukla hatırlayacak...bu şehre yaptığın hizmetlerden doalyı sana mınnetttarız..güle güle yiğido..
adam istifa etmiş gidenın arkasından ağlanmaz elbette yerıne yenı isim arayacağız.. senın yaptığın yorum asıl çok saçma bıraz zaman geçsin dıyon o zamana kadar takımın başında sen mi duracan alla alla !!!
Yönetimde sayfayı açmaş 07reis58 kimi istiyor acaba diye mi bekliyor sanıyorsun :) Bırakın onu yapan yapıyor zaten.. Bizler taraftar olarak bize sayısız sevinç yaşatan bir teknik adamın gidişine üzülelim.. Taraftar olarak Sivas için ne yapabiliriz diye onu tartışalım.. Siz isim önerince o mu gelecek sanıyorsunuz :) Bende Messiyi Sivassporda görmek istiyorum.. Duy beni yönetim :)) Çok komik ya..
Kesinlikle cok cok haklısın çok söyledik yapmayın diye ama yok simdi hoca kaldırıp vefasızlıktan dem vursa-ki kırgınlığının olduğu kesin-haklı. Çok söyledik daha iyisi gelmez bu takıma diye ama dönülmez yola girmiş belli ki burda yönetimin en azından doğru hamleyle doğru hocayı seçmesi veya bir şekilde kararından döndürmesi gerekir..Çok yazık oldu gerçekten
sandalli 04.10.2009, 22:47 Bülent Uygun´un kalmasi icin israr edilmeli bence. Kalmak istemezse Ersun Yanal ismi üzerinde durulmali. Insaallah Sivasspor icin hayirlisi olur.
07reis58 04.10.2009, 22:49 Yönetimde sayfayı açmaş 07reis58 kimi istiyor acaba diye mi bekliyor sanıyorsun :) Bırakın onu yapan yapıyor zaten.. Bizler taraftar olarak bize sayısız sevinç yaşatan bir teknik adamın gidişine üzülelim.. Taraftar olarak Sivas için ne yapabiliriz diye onu tartışalım.. Siz isim önerince o mu gelecek sanıyorsunuz :) Bende Messiyi Sivassporda görmek istiyorum.. Duy beni yönetim :)) Çok komik ya..
biz üzülmüyoruz mu dedık!!!!!??? ama elden gelen birşey yok adam kendı isteği ile ayrıldı
karakocyakup58 04.10.2009, 22:49 ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..
kardeşim giden gitmiştir gittigi gün bitmişti biz gideni degil giden bizi kaybetmiştir
şimdi bülen hocayı düşünecek halde degiliz tabi adam sırtnı saglama dayadı da istifa etti merak etmeyin ankara gücüyle anlaşmışş adam bile benim de tüm sivaslınında yerine gelecek hocayı araştırmaktan baska çare yokk yok yok FUTBOLDA DUYGUSALLIGA YER YOKK
biz üzülmüyoruz mu dedık!!!!!??? ama elden gelen birşey yok adam kendı isteği ile ayrıldı
Hemşerim ya sen hiç olayları takip edemedin.. Ya da sana farklı şekilde geldi.. Bülent hoca Sivastan üç beş tane kendini bilmez yüzünden ayrıldı..
karakocyakup58 04.10.2009, 22:53 yuh senin futbol takibine.
rıza hoca eskişehir in başında.
BOSTAAA KALACAKLARDA VARRRRR İYİ TAKİP ETT BU HAFTA HARİÇ KİMSE BÜLENT HOCANIN İSTİFA ETMESİNİ VEYA EDECEGİNİ KİMSE BİLMİYORDU
kiNgSiZe58 04.10.2009, 22:56 Bülent Uygun Gitti...! Artik Kina yakin
aykut-akay 04.10.2009, 23:00 Rıza Çalımbay, Ersun Yanal,Ümit Özat
07reis58 04.10.2009, 23:00 Hemşerim ya sen hiç olayları takip edemedin.. Ya da sana farklı şekilde geldi.. Bülent hoca Sivastan üç beş tane kendini bilmez yüzünden ayrıldı..
3-5 dengesiz yüzünden o kdar SİVAS lı bırakacağını sanmıorum olayları senden daha iyi takipettiğim kesin adam kafaya koymuş gitmeyii taaaki 2 hafta önceden bunuda bil!!!!! haa bize yaşattıklarını da unutacak kadar nankör değiliz buda ayrı bir not
kardeşim giden gitmiştir gittigi gün bitmişti biz gideni degil giden bizi kaybetmiştir
şimdi bülen hocayı düşünecek halde degiliz tabi adam sırtnı saglama dayadı da istifa etti merak etmeyin ankara gücüyle anlaşmışş adam bile benim de tüm sivaslınında yerine gelecek hocayı araştırmaktan baska çare yokk yok yok FUTBOLDA DUYGUSALLIGA YER YOKK
Bizim Sivas neden hep kaybediyor biliyormusun hemşerim.. Dedikodu.. Kayseri bizim ilçemizdi geldiği yere bak.. Ekonomik yönden kaybettik.. Siyasi yönden kaybettik.. Son yıllarda Sivas makuh talihini futbolla yeniyor diye sevinmeye başlamışken onu da kaybettik.. Hep dedikodu.. yok şu fotbolcuyu menerji olmadığı için satmış yok şöyle böyle.. şimdide Ankaragücü ile anlaşmış.. Belgen var mı yok.. Nerden duydun.. öyle söylüyorlar.. Peki Ankaragücü şuanda Hikmet Karamanla çalışıyor adamlar bugün GS dağıttı.. Bülent Hoca nasıl orayla anlaşmış.. Bazıları Trabzon spor diyor Trabzon taraftarı sizce Bülent hocayı kabullenir mi.. Biraz mantıklı olan şeylere inanın arkadaşlar.. Her söylenen dedikoduya kulak asmayın.. Çünkü kaybeden siz olursunuz.. Bugün Sivassporun kaybettiği gibi..
sivasdergi 04.10.2009, 23:01 Hagi ismi de dolaşmaya başladı forumda. Galiba Fenerbahçe'nin ikinci takımı olmadığımızı da göstermek isteyecek yönetim bence.
noname87 04.10.2009, 23:09 Hagi ismi de dolaşmaya başladı forumda. Galiba Fenerbahçe'nin ikinci takımı olmadığımızı da göstermek isteyecek yönetim bence.
Erdal keser de iyi tercih olur bence Türkiyeyi iyi tanıması Alman disiplinini bilmesi avantaj
badboysefaa 04.10.2009, 23:13 gidişine sevinmekle sevinmemek arasında kaldım ne yalan söyleyim...herseyde bir hayır vardır bakarsınız sivas yine eski günlerine döner eski günlere döndürecek bir hocaya ihtiyacımız var umarım yönetimimiz gelecek senelere yönelik bir hoca alır hayırlısı olsun
mucahitbaba58 04.10.2009, 23:20 arkadaslar bulent uyguna sonsuz tesekkurler ama en onemlisi nedir bilirmisiniz sivasin kendi ozelligi bence basarinin sirri orda gelen hayirli olsun bence hayirlisi olsun sivas kendi oz guvenini kaybetmedigi muddetce kaybetmez bizdeki tutum kimsede yok bakin diyer takimlara iki yenilgiye bile tahammul edemiyorlar ortalik karsiyor biz yine sabirli azimli hep basariyi dusunen insanlariz umudumuz kazanana kadar hic bitmiyor
konartr58 04.10.2009, 23:21 ümit özat gelecek.bakın görün.ümit türkiyede.şimdi de bir spor proğramında genel konularda konuşuyor
yarın belli olur.bu iş birden bire olmamıştır.hazırlanmıştır.yoks a uygun istifa etmezdi
yönetimde kabul etmezdi
sivasdergi 04.10.2009, 23:23 Erdal keser de iyi tercih olur bence Türkiyeyi iyi tanıması Alman disiplinini bilmesi avantaj
Sivaslı olması nedeniyle Erdal Keser ismini veriyor arkadaşlar daha çok galiba.
07reis58 04.10.2009, 23:26 yönetim işini bilir... !!!!!!!
emin kara 05.10.2009, 00:22 arkadaşlar bülent hoca şöyle diyordu ben başkanı önceden tanıyordum mert dürüstbiri ancak sivasa gittikyen sonra oradada nice mert dürüs sivaslıları tanıdım nerede bu mert insanlar sivaslı olarak mertligimize bu yakışmıyor hocaya vefa borcumuz var hocayla güzel günler yaşadık hoca hala şehirde böyle bir konu yerine hoca takımda kakması için hocayı nasıl nasıl ikna ede biliriz hocanın istifasını yönetim istese kabul etmez
Evet arkadaşlar ve bence de site yönetiminden bu konuyu kaldırmasını istiyorum...
Nasıl oluyorda hemen yeni hoca ismine bakbilyrz...
O zaman bizim diğer kuluplerden ne farkımız kalacak...
Biz eğer Sivaslıysak ve SivasSporu gerçekten seviyorsak önce hocamızı ikna etmeliyiz...
bassguitar 05.10.2009, 03:13 Ersun Yanal (Tam adı Kazım Ersun Yanal) (d. 17 Aralık 1961 Buca, İzmir) Türk teknik direktör.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. Burada teknik direktörler Mesut Bakkal ve Tevfik Lav ile arkadaşlığı başlamıştır.
Çalıştırdığı takımlardaki hücum futbolu anlayışı ile dikkat çeken Ersun Yanal Vestel Manisaspor'dan istifa ettikten sonra 2007-2008 yılının 10. haftasında Ziya Doğan'ın istifasından sonra Trabzonspor'un başına gelmiştir. Yanal Vestel Manisaspor'dan önce Sarayköyspor, Denizlispor, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Türk Milli Takımı'nı çalıştırdı. Gençlerbirliği ile UEFA Kupası'nda Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma'yı eledi. Çeyrek Final oynamayı başardı ve o sezon kupayı alan Valencia CF takımına elendi. Ligi 3. bitirmeyi başardı..... ben kendi fikrimce ersun yanalın sıvasspora gelmesı durumunda cok sey katacagına ınanıyorum...buyuk bı olasılık cunkı ersun hocanın gelme ıhtımalı..
bassguitar 05.10.2009, 03:18 ben kendi fikrimce ersun yanalın sıvasspora gelmesı durumunda cok sey katacagına ınanıyorum...buyuk bı olasılık cunkı ersun hocanın gelme ıhtımalı..
TOMMYSABAKI 05.10.2009, 03:49 KESINLIKLE GELMELI. ERSUN YANAL GELMELI BIRAZ ZAMAN TANIMALI ORTAMA HERYSEYE ALISSIN SEN O ZAMAN GOR SIVASSPORU
hasretimsin_58 05.10.2009, 04:10 gercekten sivasspor adina iyi olur sivassporun neler yaptigini herkes gordu ersun hocaylada daha cok seyler yapariz umarim gelir sivassporun basina
hayirlisi diyorum saygilar
bassguitar 05.10.2009, 04:17 ersun yanal ve muhsın ertugral ısımlerı yogunluk kazanıyor..
Diğer seçeneklere baktığımızda Ersun Yanal banada en mantıklısı gibi geliyor..
bülent uygun kalsın bence.. yok illa gideceksede ersun yanal gelsin.
Yusuf kardeşim sana katılıyorum.Bülent Uygun gitmeyi kafasına koymuşsa oturup ağlayacak değiliz.ErSUN hoca en uygun seçenek bencede..
konartr58 05.10.2009, 10:16 ensun Yanal deneyimli birisi.azimlide.trabzonda taraftar baskısı yüzünden bıraktı.aslında iyi bir hoca idi.Sivas ta o baskı olmaz.Rahat eder.Sivas'ın imkanları ve başarıları onun burada daha başarılı olmasını sağlar.
ama bana göre hoca planları içerisinde ümit özat ında olduğunu unutmayalım
kocakss58 05.10.2009, 10:18 ersun yanalı getiremezler.çok fazla ücret alıyor.kulubün bütçesini aşar.yeni hocalardan gelir bence...
sinangumus 05.10.2009, 10:21 Güvenç Kurtar olabilir diyorum
alemdargokhan 05.10.2009, 10:24 ya komik olmayın Allah aşkına, ersun hoca sivas'a gelir mi???
hanedan58 05.10.2009, 10:33 Allahını seven söylesin şu hocaların içinde bülent uygundan daha kalitelisi hangisi ya yapmayın bunu diplerden hoca almakta neyin nesi ersun yanal kim sahtekarın satıçınındik alası iyi ve ya kötü bi takımımız ve taraftarımız var onuda ersun yanala mı emanet edeceğiz hocanın transfer ettiği oyuncuların menejerlerinden dahi komisyon aldığı söyleniyor yapmayı bunu takımımıza yazık etmeyin umarım yönetim taraftara kulak verir eğer takıma bülent ten daha kaliteli bir hoca getirmeslerse hakkım haram olsun kendi payıma
hanedan58 05.10.2009, 10:36 Yokmu bu takımın avrupada izlediği bir hoca haftalardır istifa sözkonusu idi hiçmi plan yapılmadı gelecege yönelik bu takıma yerli hocalar sivası düşürür bu biline ben mutlak yabancı hoca alınması taraftarıyım
alaybeyi 05.10.2009, 10:41 İsmail Kartal ( Arap İsmail ) bence Sivasspor için en hayırlı olanıdır.
atrium58 05.10.2009, 10:42 Ersun yenalın ofansif futbol anlayışı sivasspora uymayacağı için geleceğini tahmin etmiyorum. İsmail Kartal bu hafta maça gelmiş benim tahminim yabancı bir hoca ve yardımcı pozisyonunda da ismail Kartalın olma ihtimali yüksek nede olsa vefa duygusu yüksek bir yönetim anlayışımız var. Bence Ankarasporun hocasıyla anlaşılmalı..
58ÖREN58 05.10.2009, 10:44 DAHA YUZDE YUZ KESINLESMIS BIRSEY YOK
İsmail kartal daha mantıklı geliyor
karakocyakup58 05.10.2009, 11:13 Bizim Sivas neden hep kaybediyor biliyormusun hemşerim.. Dedikodu.. Kayseri bizim ilçemizdi geldiği yere bak.. Ekonomik yönden kaybettik.. Siyasi yönden kaybettik.. Son yıllarda Sivas makuh talihini futbolla yeniyor diye sevinmeye başlamışken onu da kaybettik.. Hep dedikodu.. yok şu fotbolcuyu menerji olmadığı için satmış yok şöyle böyle.. şimdide Ankaragücü ile anlaşmış.. Belgen var mı yok.. Nerden duydun.. öyle söylüyorlar.. Peki Ankaragücü şuanda Hikmet Karamanla çalışıyor adamlar bugün GS dağıttı.. Bülent Hoca nasıl orayla anlaşmış.. Bazıları Trabzon spor diyor Trabzon taraftarı sizce Bülent hocayı kabullenir mi.. Biraz mantıklı olan şeylere inanın arkadaşlar.. Her söylenen dedikoduya kulak asmayın.. Çünkü kaybeden siz olursunuz.. Bugün Sivassporun kaybettiği gibi..
kardeşm dedi koduu degil al sana belgeee
http://www.klasspor.com/tr/haber/10164-Ankaragucunde_Bulent_Uygun_ope rasyonu.html
ercan_dpinar 05.10.2009, 11:18 adam kendini fatih terim sanmaya başlamıştı hareketleri bile değişti gitmesi doğrumu yanlışmı zaman gösterecek
bence cevat güler'in gelmesi en mantıklısı;)
kardeşm dedi koduu degil al sana belgeee
http://www.klasspor.com/tr/haber/10164-Ankaragucunde_Bulent_Uygun_ope rasyonu.html
Bu dandik sitemi belge şimdi...kusura bakma ama siteler bugüne kadar neler yazdı çizdi...Hepsine inanacak olrsak işimiz yaş...Bunu bize en iyi zaman gösterecek bence tek belge zaman
risale69 05.10.2009, 11:38 rıza çalımbay eskişehirde başarılı,sezonun ortasında takımı bırakıp gelmez.samet aybaba olmamalı.en iyisi abdullah avcı ama o da gelmez.ersun yanal alternatifler içerisinde en iyisi.büyük takımlarda yönetim baskısı sonucu başarılı olamadı ama sivas ta çok başarılı olacağına inanıyorum.
kaya0758 05.10.2009, 12:23 b.uygun kalsın ikna edilsin yapılsın bişey.ama illakide gidecekse ersun yenal gelmeli.
kerem_inci 05.10.2009, 12:42 ersun yanal hoca gelebilir die düşünüyorum yabancı bi hocada olabilir
Duyumlarım ve bazı haber kaynaklarına göre yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral
agcali hala duygusal tavırlardasın.
takım kişilere nağlı olamaz. o yüzden hakkımızı helal ettik ve şimdi bir hoca ihtiyacı var, ona bakıyoruz. konusuyoruz. yapılması gereken de budur.
fatihtuztas 05.10.2009, 12:50 bi kere abdullah avcı,rıza çalımbay gelmez.onlar boş değil.samet aybaba yı da hiç getirmesinler.bence erdal keser ya da ersun yanal gelir.büyük bir ihtimalle ersun hoca olur.ama keşke hiç yiğit asker bırakmasaydı bizi.onu hiçbir zaman unutmayacağız.biz onu çok ama çok seviyoruz.
SenSetik 05.10.2009, 12:54 Duyumlarım ve bazı haber kaynaklarına göre yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral
bu adamla ilgili bir haber buldum internetten...aşağıda haber...bence süper bir tercih olur..afrika futbolunu iyi tanıdığı içinde oradan prim yapacak kaliteli futbolcularda getirebilir.
Güney Afrika Ligi'nin önde gelen takımlarından Kaizer Chiefs, bu sezon şampiyonluk yarışından kopmanın faturasını Türk antrenör Muhsin Ertuğral'a kesti. Kulüpten yapılan açıklamada, 'hayal kırıklığı' yaşatan sezon nedeniyle teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın görevine son verildiği ifade edildi. Kaizer Chiefs, Güney Afrika Premier Ligi'nde sezonun tamamlanmasına bir maç kala lider SuperSport United'ın 7 puan gerisinde 47 puanla 3. sırada bulunuyor. Kaizer Chiefs takımında ikinci kez görev alan 50 yaşındaki çalıştırıcı, ilk döneminde takımına 2001 yılında Afrika Kupa Galipleri Kupası'nı kazandırmış ve Güney Afrika ekibine bu başarıyı yaşatan ilk teknik adam olarak tarihe geçmişti.
winner58 05.10.2009, 12:54 ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..
NE DİYON YANİ YASMI TUTALIM ALLAH ALLAH ..
winner58 05.10.2009, 12:56 BENDE İLK ADAY İSMAİL KARTAL OLMALI SONRAKİ ADAY ERSUN YANAL HEYTTTTT TUTMAYIN BİZİ GELİYORUZ YİNE GÜMBÜR GÜMBÜRRRR
ben orjinal bi sivaslıyım bülent uygunun başarısını takdir ediyorum fakat böyle zor günde bırakıp gidiyosa benden vefa maneviyat beklenmesin kendi adıma bülent uygun gitmiş takımda hoca yok napmalı ikna etmek için peşinden 1 2 ay koşup hocasız iicemi bi sarpa saralım bence çok mantıklı konu
Besyo_cu 05.10.2009, 12:59 Ne İsmail Kartal'ı ya şaka mı bu. Sivasspor Süper Lige çıktıgında bu takım düşer diye korkup bırakmadımı ?
Sivasspordan sonra Evliya Çelebi misali gezmedik kulup bırakmadı. Bank Asyada nerdeyse çalıştırmadık takım bırakmadı ama Sivasspordan başka hiç bir başarısı yok. Süper ligde takım çalıştırmadı. Ne işi var Sivasspor'da.
SenSetik 05.10.2009, 13:01 Ne İsmail Kartal'ı ya şaka mı bu. Sivasspor Süper Lige çıktıgında bu takım düşer diye korkup bırakmadımı ?
Sivasspordan sonra Evliya Çelebi misali gezmedik kulup bırakmadı. Bank Asyada nerdeyse çalıştırmadık takım bırakmadı ama Sivasspordan başka hiç bir başarısı yok. Süper ligde takım çalıştırmadı. Ne işi var Sivasspor'da.
kesinlikle aynı fikirdeyim...Takım kendi çalışsın daha iyi...Süperlige çıktığında takımı kimse zorla almadı elinden...Kendisi gitti...Başarılı olacağını kesinlikle düşünmüyorum...
akşam star tvde açıkladılar, sanırım ersun yanal gelecek...
ama şundan eminim adaletli davranırsa takım şahlanacak.
bir tahminde bulunayım;ersen,yasin bundan sonra takıma giremeyecekler...
şu isimlere bakarmısın hepsi senede 5 kulup değiştirme kapasitesine sahip olan hocalar abdullah avcı hariç çok ararızzzzzz....
effenberg 05.10.2009, 13:31 Bülent Hocanın istifasından sonra arkadaşlarıma kim gelebilir diye sordum.
Erdal Keser, Abdullah Avcı, Rıza Çalımbay, Ersun Yanal, Samet Aybaba, Ümit Özat, Mesut Bakkal gibi çok farklı isimler telaffuz ediliyor.
Acaba duyumu olanlar falan var mı ?
Sivaslı birisi mi gelecek.
Erdal Keser falan Milli Takımda görevli veya diğer hocalar kulüpleri bırakmazlar değil mi ? Bence boşta olan birisi gelebilir..
Riza Calimbay gelmez cünkü suan Eskisehirsporu calistiriyor ve basarili ve iyi bir kodro kurdu.
Abdullah Avci icin de gecerli ayni seyler.
Samet Aybaba yanilmiyorsam yurt disina gitti..
Umit Özat ve Erdal keser cok deneyimli degiler Süper lig icin zaten iyi yerde degiliz.
Ersun yanal gelmesini siterim ama ekonimik olarak acaba bize uyarmi tabiki yönetimin konusmasi gereken bir isim.
Mesut Bakkal Manissspor da degilmii???
http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id= 136267
Yeni teknik direktör Muhsin Ertuğral 2009-10-05
Sivasspor'da boşalan teknik direktör koltuğuna Muhsin Ertuğral'ın getirileceği tahmin ediliyor.
15 Ekim, 1959 İstanbu'da doğan, teknik direktör ve eski futbolcu Muhsin Ertuğral Almanca, Türkçe ve İngilizce konuşabilmektedir.
Ertuğral uzun yıllardır Afrika'da teknik direktörlük görevini yerine getirmiş, Kaizer Chiefs ve Ajax Cape Town adlı Güney Afrikalı takımlarını çalıştırmıştır. Kaizer Chiefs'e Afrika kupa galipleri kupasını kazandırmıştır.
Bir zamanlar Trabzonspor'da Yılmaz Vural'ın yanında teknik direktör yardımcılığı da yapmıştır.
SuSeHRi_58_ 05.10.2009, 13:34 selam bence Güvenç kurtar gelsin E:yanal da olur..
kanımaksa58 05.10.2009, 13:38 bülent hocayla devam etsek daha iyi ama dönüş yoksa ersun yanal gelecek tabi bakin görün
levent87 05.10.2009, 14:18 buradaki en iyi alternatif ersun yanaldır abdullah avcı i.b.b'yi bırakmaz rıza çalımbay'da eskişehirspordan ayrılmaz ümit özat köln'de alt yapı çalıştırıyor galiba
badger5858 05.10.2009, 14:25 ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..
sen bizim yerimize de yas tutmaya devam et...
esas önemli olan 34. hafta sonunda yas tutmamak...
şu an büyük bir enkaz var zaten elimizde... bir an önce yeni hoca belirlenmeli ve 2 haftalık milli maç arasında en azından adamın takımı tanıması ve oyun sistemini belirleyebilmesi için bu fırsat kaçırılmamalı..
badger5858 05.10.2009, 14:33 hoca konusunda ise şu an tanınmamış veya yılmaz vural, erdoğan arıca, güvenç kurtar, samet aybaba vb. isimlerden uzak durulmalı...
ersun yanal veya mesut bakkal fena olmaz bence ama yine de son alternatif olarak düşünülmeliller...
BeYLeRBeYi58 05.10.2009, 14:33 adam istifa etmiş gidenın arkasından ağlanmaz elbette yerıne yenı isim arayacağız.. senın yaptığın yorum asıl çok saçma bıraz zaman geçsin dıyon o zamana kadar takımın başında sen mi duracan alla alla !!!
Bu vefakar SİVASA bu yakışır tek kalemde unutuldu adam yenisini tartışıyorlar.bülent gitmemeliydi taraftar sahip çıkmalıydı yönetim olmaz deyip masaya yumruk koymalıydı sizler hayatınızda hepmi doğru kararlar veriyorsunuz verin milyar dolarları adam topçu alsın oynatsın görün ozaman eleştirmek kolay olan destek olmaktır zor olan sizler çok vefalısınız gözlerim yaşardı yorumlarınızdan...
burakplt 05.10.2009, 14:53 istiyorlarsa bi de roberto carlosa tekif yapsınlar yani
ersun yanal sivasa ne yüzle gelecek zamanında sivasspora yanlış yaptı kim neden telefuz ediyor bu adamı.ersun yanal gelmesinde kim gelirse gelsin.bence başkan hazırlamıştır gelecek olan adamı.bu ersun degildir.muhsin ertugral daha mümkün görünüyor.
Metal Gear 05.10.2009, 16:03 Şu an gelebilecek en iyisi Ersun Yanal'dır.Mesut Bakkal da fena değil.onun dışında Türk yok.
effenberg 05.10.2009, 16:11 Gelecek hoca yabanci olursa sayet kesin kes Süper Ligi ve Türkiye yi tanimasi sart yoksa taniyanan kadar is is den gecer......
Onun icin simdilik yabanci hoca O kadar iyi olmaz bence.......
Yerli Hocalar dan en mantiklisi E.Yanal ama O da kabul edermi sayet ederse ne kadar ister ücret hepsi tam bir soru???
TOMMYSABAKI 05.10.2009, 16:21 Arkadaslar Bulent Hocanin gidisi ve istifa etmesi bir kere yanlis. Takimi yari yolda birakip gidebiliyorsa demek ki bu adam zaten sivassporu silmis kafasindan'da yureginden'de.
Afrikadaki teknik direktor bize hic uymaz daha'da kotu duruma duseriz. Su an hem bos'da olan hem'de Sivasspora en faydali, basarilar getirebilecek, akilli transferler edebilecek bir tek isim ERSUN YANAL hocamizdir. Ersun Yanal bu isi bilimsel olarak yapiyor yani hem kendi tecrubesi hemde bilime dayali. Boyle biri Sivassporu yuceltir.
hanedan58 05.10.2009, 16:29 ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..
valla sonuna kadar haklısın kardeş şimdi 5 dakika önce konuştum ben bülent hoca ile ağladı ya kime güven miş hoca yazık bize
cılgınsivas58 05.10.2009, 16:33 arkadaşlar rıza çalımbay gelmez eşkisehiri birakıp abdullah avcıda gelmez gelirse ersun yanal muhsin eğturyal diye adamın ismi geçiyo doğrumu
benim duyduğum samet aybaba geliyor ancak hiç te güven vermiyor o isim bana.
bülent uygun ile de kayseri ile anlaşmış diye bir haber duydum ancak işin aslı nedir bilmiyorum statta iki kişi konuşurken kulan misafiri oldum da :)
aerdogan 05.10.2009, 17:14 bence gelcekse ümit özat gelsinnn
oquzh4n58 05.10.2009, 17:34 gıttın be guzel hocaammm yapmıcaktın kotu oldu kodun tek bızı
babapiton 05.10.2009, 17:36 ersun yanal veya ankaraspor'un hocası gelecek
YiĞiDo YiĞiDo 05.10.2009, 18:07 insallah rıdvan veya ersun yanal gelir abdullah avcıda gelebilir
_DeReBeYi_ 05.10.2009, 18:20 ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..
Zaman Bekleme Zamani Deil Biran Once Gelsin De takimi Toparlasin Takima Isisinsin Sen Sivaslilari Tanimamissin Biz Gidenin Arkasindan Hic Kosmadik Kosmayiz da Giden Agam Gelen Pasam
gürçayırlı 05.10.2009, 18:39 ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..
oturup aglayalımmı yani tamam iyi insan fakat gitti yerinede ligde bizi bu durumlardan kurtaracak bir hoca lazım hemde çok acilen farkında degilsin belki ama 9 .haftaya giriyoz ve son sıralardayız.
kiNgSiZe58 05.10.2009, 18:47 adam gibi TÜRK ligini bilen biri lazim. Afrikadan gelenle felan olmaz bu isler..!
Bestepeli-58 05.10.2009, 19:02 arsen venger bile gelse bu takım düşer bu yıl olmasada seneye o ruh geri gelmez kendinizi kandırmayın bülent uyguna küfredenler şimdi kına yakın
sivastatlıbelam 05.10.2009, 19:06 sivasa bu saatten sonra sürpriz isimler gelir.yani artık ne çıkarsa bahtımıza.
inşallah bu yıl ligde kalalım yeter.
58_babacan_58 05.10.2009, 19:12 RIZA ÇALIMBAY ESKİŞEHİRSPORU BIRAKIPTA GELMEZ ADAM ŞUANDA TAKIMININ BAŞINDA AMA ERSUN HOCA OLABİLİR !!!
sinan-58 05.10.2009, 19:32 bülent uygunu kaybettik esat hocayı kaybetmiyelim teknik direktörümüz esat hoca olsun
a.yurdakul 05.10.2009, 19:39 bence en mantıklısı samet aybaba...
a.yurdakul 05.10.2009, 19:40 ama mümkünse bülent uygun geri dönsün....
Murat ARICI 05.10.2009, 19:52 ÇARŞAMBAYA KADAR KİMİN GELECEĞİ BELLLİ OLUR AMA ERSUN YANAL KUVVETLİ İHTİMAL BENCE..
07reis58 05.10.2009, 20:13 Bu vefakar SİVASA bu yakışır tek kalemde unutuldu adam yenisini tartışıyorlar.bülent gitmemeliydi taraftar sahip çıkmalıydı yönetim olmaz deyip masaya yumruk koymalıydı sizler hayatınızda hepmi doğru kararlar veriyorsunuz verin milyar dolarları adam topçu alsın oynatsın görün ozaman eleştirmek kolay olan destek olmaktır zor olan sizler çok vefalısınız gözlerim yaşardı yorumlarınızdan...
adam herşeyi planlamış önceden ve kabul edıldı artık önümüze bakmalıyız futbolda duygusallığa yer yok!!!
sivaslı yıldız 05.10.2009, 21:27 ya yazık siz nasıl sivaslısınız.. siz nasıl vefalı anadolu insanısınız.. Bugün manevi bir cenaze günü gibi.. Bu takıma 7 yıl hizmet vermiş üç yıl bunca sevinci yaşatmış bir insan istifa ediyor siz daha haberi soğumadan yerine kim gelecek diye bahsediyorsunuz.. Ya ben Sivas insanını yanlış tanımışım ya da Sivas insanı değişmiş..Durun hele biraz zaman geçsin ondan sonra bol bol yeni isimler üzerinde tartışırsınız..
..:)
Giden gider, gittiği gün biter..;)
mehmeTayyib 05.10.2009, 22:04 ne farkeder hepsi birden gelsin! belki götürürler hep beraber intertotoya!
yigidocengiz 05.10.2009, 22:29 bence bu takımın başına mesut bakkal geçmeli,hem manisa yönetimiylede arası açık bildiğim kadarıyla ve dünde yaptığı basın açıklamasında her an manisasporu bırakabilirim dedi.bence bu açıklama dikkate alınmalı
eyuphulagu 06.10.2009, 00:08 Ne acı değil mi?Sivassporun hocalığı için adı geçen Ersun Hoca şu anda Fox tv. de yorum yapıyor ;yaptığı yorumlar sadece büyük takımların yorumları..Yarım saattir f.b. maçının yorumunu bitiremedi...Adam f.b. için adeta yanıp tutuşuyor;bazılarımız bu hocanın bizim takımın başına geçmesini istiyor...Daha bu hocanın Manisa'nın başındayken takımım ne hale düşürdüğünü kimse unutmadı...Zamanında M.Denizli'de Manisa'da yine başarılı olamamıştı...Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım bize doymamış,adeta saha kenarında heyecanlı,yerinde duramayan disiplinli hocalar lazım...Bir hocayı sadece ismi var diye takımın başına getirirsek hüsrana uğrarız...Bizim takımı şu anda hem motive edecek hem ateşleyecek,hem çağdaş futbol oynatacak,fazla da gereksiz yere konuşmayacak ,soğukkanlı, paniklemeyecek bir hoca gerekli...Yukarıda tarif ettiğim bu hoca tanınmayan bir hoca da olabilir...Unutmayalım ki Bülent Hoca kriz döneminde takımın başına geçtiğinde onu kimse antrenör olarak tanımıyordu....Futbol da isimler değil hocaların oynattıkları futbol sahaya ve skora damga vurar...Böyle bi hocayı tanıyorsanız lütfen ismini sitemizde yazın biz de yorumları ona göre yapalım...HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN...KİMSE SİVASSPORDAN BÜYÜK DEĞİLDİR...HERKES GEÇİCİ;SİVASSPOR ÖMÜR BOYU KALICIDIR...
tekdoktirin 06.10.2009, 00:13 ENİDALİ BENCE BU SAAT TEN SONRA ERDOGAN ARICA BU TAKIMI O TOPARLAR EMİNİM BOŞ TA GALİBA
eyuphulagu 06.10.2009, 00:17 ENİDALİ BENCE BU SAAT TEN SONRA ERDOGAN ARICA BU TAKIMI O TOPARLAR EMİNİM BOŞ TA GALİBA
Benim hatırladığım Erdoğan ARICA'nın düşürdüğü en az 4-5 tane takım var...Arkadaşım Erdoğan Hocayla akarabalığınız mı var yoksa?Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur doğarmış...
tekdoktirin 06.10.2009, 01:05 BAKKARDEŞ BEN ERDOGAN ARICAYI TANIMAM O FATSALI BEN SIVASLIYIM HEMİDE HAFIK PUSAT KÖYÜNDEN BUNU UNUTMA TAMAMMI YAZ ZATEN BÜLENT HOCAYI DA BU DÜŞÜNCELER BİTİRDİ SİZİN GİBİLER ARTIK DÜNYA ÇAPINDA BİR HOCA GETİRİR SİNİZ SANIRIM DORUMU
|