sinan-58
11.10.2009, 17:53
FATİH TERİM SONUNDA MİLLİ TAKIMI BIRAKACAĞI AÇIKLADI ŞİMDİ TAKIMIMIZIN BAŞINA KİM GELECEK
1)BÜLENT UYGUN
2)ERTUĞRUL SAĞLAM
3)GÜVENÇ KURTAR
4)YABANCI
1)BÜLENT UYGUN
2)ERTUĞRUL SAĞLAM
3)GÜVENÇ KURTAR
4)YABANCI
Orijinalini görmek için tıklayınız : MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ KİM OLMALI?? sinan-58 11.10.2009, 17:53 FATİH TERİM SONUNDA MİLLİ TAKIMI BIRAKACAĞI AÇIKLADI ŞİMDİ TAKIMIMIZIN BAŞINA KİM GELECEK 1)BÜLENT UYGUN 2)ERTUĞRUL SAĞLAM 3)GÜVENÇ KURTAR 4)YABANCI of'taki yiğido 11.10.2009, 17:55 Tabiki ERTUĞRUL SAĞLAM başka kalite varmı şu ligde.... Salim58 11.10.2009, 17:59 bildiğim kadarı ile federasyon yabancı hoca da ısrarlı bekleyip görelim sinan-58 11.10.2009, 18:01 bildiğim kadarı ile federasyon yabancı hoca da ısrarlı bekleyip görelim abi bülent hoca ertuğrul hoca gibi teknik direktörlemiz varken yabancı almak yanış olur Salim58 11.10.2009, 18:03 abi bülent hoca ertuğrul hoca gibi teknik direktörlemiz varken yabancı almak yanış olur bencede yanlış olur ama kararı federasyon verecek inşallah türk antrenör olur ama kim olur bursa bırakmaz belki ama bülent hoca uygun inşallah olur dedebali58 11.10.2009, 18:06 bülent uygun, ertuğrul sağlam yada şenol güneş 3 ü birlikte olursa daha iyi:) sevda58 11.10.2009, 18:07 Yabanci hoca'ya karsiyim.... Ertugrul hoca ne Bursaspor'u birakir, nede Bursa Ertugrul hocayi birakir... Bulent hoca neden olmasin?, bekleyip gorecegiz:rolleyes: 58_babacan_58 11.10.2009, 18:10 bence BÜLENT UYGUN VE YARDIMCISI HAKAN ŞÜKÜR OLMALI ÇOK İYİ ANLAŞIR İKİSİ BENCE sinan-58 11.10.2009, 18:11 ertuğrul hoca hem bursayı hem milli takımı çalıştırabilir mesela tanjeviç hem feneri hem milli takımı çalıştırıyor baskette ertuğrul hocanın bursadan ayrılmasına gerek yok sevda58 11.10.2009, 18:16 ertuğrul hoca hem bursayı hem milli takımı çalıştırabilir mesela tanjeviç hem feneri hem milli takımı çalıştırıyor baskette ertuğrul hocanın bursadan ayrılmasına gerek yok Abi bizde bu basin oldugu surece Ertugrul hocayi harcarlar, yipratirlar. Gelse iyi olur cunku adam gibi adam, ama kendine de yazik eder... Bulent hocanin ise kaybedecek birseyi yok diye dusunuyorum... bilmem dogrumu dusunuyorum:D yukarıyıldızlı 11.10.2009, 18:28 Ertuğrul hoca da bizim Bülent hoca da çabuk harcanır bence...bizim ülkenin öyle medya patronları var ki bu tür karakterli insanları çabuk harcatırlar o yüzden ben ikisinin de olmasını istemem şahsen ... gül5858 11.10.2009, 19:58 Bence 4 kişide değil. Bülent uygun hiç olamaz okadarda değil yani çok büyüttünüz siz bu hocayı GuVeN 11.10.2009, 20:01 Yabancı gelecekse Hiddink veya Lucescu,yerli geleceksede Ertuğrul Sağlam.. ready 11.10.2009, 20:10 neden türkiye de hep milli takımlarda türk antranörü çalışıyor başka ülkelerde çogunlukla yabancı teknik adamlar çalışıyor aşalım bazı düşünceleri oquzh4n58 11.10.2009, 20:30 Bülent uygun Derım Baska Bısey Demem Yanınada yardmcı Hakan Sukur Yakısır Ama Tff Yabancı hoca Getırcek Cok kalıteLı hoca Haber DogruySa Hiddink gelcek 58yigidoo 11.10.2009, 20:37 hoca fenerli veya 4 büyük dediklerinden olmasın da yeter bülent hoca devamlı feneri savundu sivasspor şampiyon olacak ken bile fenerin olmasını istiyorum dedi........... karahisarli 11.10.2009, 20:43 bülent uygun baskasi degil ..... mysuskunx 11.10.2009, 23:40 ligimizi iyi tanıyan hoca olmalı yabancı hoca olursa en az bir yılımız hocanın var olan oyuncualrı analiz etmesi ile geçer, yerli olursada güvenç kurtar eya bülent hoca olmalı diyorum ama o koltuk makam, tek başınayönetilmiyorr arkadaşlar, yanii bu hocalarda gelse gizliden görünmezden birileri yine onları kumanda edecekdir. H_Turan 11.10.2009, 23:49 Lucesku gelsin Yabancı ama türkiyeyi tanıyor badger5858 11.10.2009, 23:49 Artık milli takım için macera arama lüksümüz kalmadı. Bu takımı ayağa kaldırabilecek kariyeri ve sistemi tartışılamayacak bir hocaya ihtiyacımız var. Bülent hoca ve Ertuğrul hoca şuan için milli takımı kladırabilecek kapasite ve deneyime sahip değiller. Çok sağlam bir yabancıya ihtiyacımız var.. Nacizane önerilerim ise: 1.Hiddink (Tam bir turnuva canavarı ) 2.Lucescu 3.Scolari 4.Spaletti vexol58 11.10.2009, 23:58 abi bülent hoca ertuğrul hoca gibi teknik direktörlemiz varken yabancı almak yanış olur Gardaş haklısında Fatih Terimden sonra yerli hocayla risk almak istemeyebilirler.benim tahminim yabancı td..umarım kaliteli ve karıyeri belli olan biri olur:confused: KAOS 12.10.2009, 00:05 Bild den size haber.. Alman Bild gazetesi, Bayern Münih takımının eski teknik direkterü Ottmar Hitzfeld'e Türk Milli takımımının başına geçmesi için teklif yapıldığını bildirdi. Bild, Türk Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı'nın geçtiğimiz yılın Aralık ayı sonunda Hitzfeld'le İsviçre'de bir araya geldiğini açıkladı. Hitzfeld, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, ''Altı hafta önce bir görüşmemiz oldu. O zaman, yeni yılın ilk başında gelecek hakkındaki kararlarımı vereceğimi söyledim'' dedi. Bir çok ülkenin Hitzfeld'i milli takımı teknik direktörü yapmak istediği bildirilen haberde, özellikle Katar'ın da ünlü hocayı ikna etmek için çaba gösterdiği ifade edildi. Yigidolugardas 12.10.2009, 00:30 Arkadaşlar ne Sağlam ne Uygun bunlar çoooooooooooook genç.Bizim Medya Kertenkelenin yumurtayı yuttuğu gibi yutarlar.Fatih gibi Medyayı susturan biri gelmesi gerekir. eyuphulagu 12.10.2009, 00:33 Eğer yabancı hoca da federasyon karar kılarsa büyük ihtimalle şu anda Rusya'yı çalıştıran Guus Hidink ile anlaşacaklarmış...Şu anda internette bir çok sitede Hidink'in Türkiye ile anlaştığı dedikoduları dilden dile dolaşıyor...Ben olsam yabancı hoca yerine şu anda İstanbul B.B. yi çalıştıran Abdullah AVCI 'yı milli takımın başına getirirdim...Federasyon yabancı hoca riskine niye giriyor anlamış değilim..Çünkü daha önce milli takımı çalıştıran yabancı hcaların hiçbiri başarılı olamadı;bu ısrar niye!Bütün başarıların altında hep Türk hocaların imzası yok mu... KAOS 12.10.2009, 00:33 Arkadaşlar ne Sağlam ne Uygun bunlar çoooooooooooook genç.Bizim Medya Kertenkelenin yumurtayı yuttuğu gibi yutarlar.Fatih gibi Medyayı susturan biri gelmesi gerekir. Medyayı susturmak iyi bir şey mi? Fatih Terim iyi bir antrenör mü? İyi ise neden gidiyor? Değil ise neden Fatih Terim gibi biri gelmeli? metin 07 12.10.2009, 09:12 Ertuğrul SAĞLAM... Ha federasyon derseki illa "yabancı olacak" o zaman Hidink... Salim58 12.10.2009, 09:33 federasyon Lucescu da ısrarlı gibi gözüküyor bakalım olacakmı olursa iyi olur yerli antrenörleri bizim medya çabuk harcar harcıyorda zaten SenSetik 12.10.2009, 09:48 kesinlikle Lucescu olmalı...Tabi getirebilirlerse... Sivas Meydan 12.10.2009, 10:10 Yabancı olursa Hıddınk gelsin Avrupa'daki Türk oyuncularından haberi olur hiç yoktan Terim gibi torpil geçmez kimseye Semih 12.10.2009, 11:14 Bana göre BÜLENT UYGUN, eminim milli Takimimizda daha başarali olur.;) pover58 12.10.2009, 11:49 bence yabancı hocada karar verirler.en uyguın aday uygun olurdu ancak bulent uygun son zaman başarısız oldugu için federasyon onu kesinlikle düşünmemiştir bile. YiĞiDo YiĞiDo 12.10.2009, 13:26 bence ertuğrul sağlam bülenbt uygun ve güvenç kurtar olmamalı bencede yabancı gelsin cünkü hiç iyi türk antrenör yok SenSetik 12.10.2009, 13:35 Bülent milli takımın başına geçsin, en fazla 4 maç sonra kapı dışarı edilir...aklı varsa kendi istemez zaten... salihak 12.10.2009, 13:39 kesin yabancı getirirler favoridfe lucescu Dağcı 12.10.2009, 13:49 Benim tahminim; Şenol Güneş olabilir. . . ready 12.10.2009, 18:14 ya ertugrul saglam ya da işini bilen saglam bir yabancı teknik direktör gelsin YAsemiiin 12.10.2009, 18:44 Türk olsun çamurdan olsun, bize yeter :D winner58 12.10.2009, 18:52 ne hayel alemindesiniz ya bu yazdığınız hocalardan hiçbiri olamaz daha onların çok fırın ekmek yemesi lazım Kederli Yiğido 12.10.2009, 19:04 Ertuğrul hocanın takımını bırakmayacağını düşünüyorum. Hedefleri büyük. O hedeflerinden dolayı geçtiğimiz yıl Hollanda'nın hatırı sayılır bir takımının teklifini prensipleri gereği reddetmişti. Basında filan bu teklif yer almadı hiç. Canlı şahidiyim. Şenol hoca ihtimalini ise çok fazla görmüyorum. Federasyon ile bir mahkemesi devam ediyor diye hatırlıyorum. Bu durumda her iki taraf içinde olumlu yaklaşmazlar diye düşünüyorum. Lucescu bahsi geçen adaylardan en önde olanı. Bugün basında çıkan haberlere göre kendisi de gelmek istiyor. Büyük bir ihtimalle o olur. Bülent hocanın bu kategoriye giremeyeceğini düşünüyorum. Ben olsam milli takımı gözüm kapalı ona emanet ederim. Milli takım teknik direktörü motivasyon konusunda üst seviyede olmalı. Milli manevi değerlere sahip birisi olmalı. Tabiki iyi bir taktisyen olmalı. Bence bunların hepsi Bülent Uygun'da var. ready 12.10.2009, 19:42 Miili takım artık birilerinin kazanç kapısı üç büyük diye tabir edilen takımların oyuncagı olmamalıdır formayı kim hak ediyorsa ona verilmeli navruz58 13.10.2009, 08:08 adam gibi adam bülent uygun tam benim gibi milyetci ercan_dpinar 13.10.2009, 09:29 fatih terimden sonra milli takımı çalıştıracak yerli bir hoca bulunmuyor bence kariyerli bir yabancı hoca olabilir kocakss58 13.10.2009, 10:54 bülent uygunun milli takımı çalıştıracak kapasitesi yoktur.kesinlikle onu getirmezler,bir hata yapıp onu getirirlerse,en fazla 4-5 maç sonra kapının önüne koyarlar.güvenç kurtar da yapamaz... KAOS 13.10.2009, 11:33 Fatih Terimden inciler: "İstifa ettim mi ki! 'Güven tazelemek’ için istifa sinyali veren, ancak Özgener’in ‘kabul’ hamlesiyle şaşkına dönen Fatih Terim, “İstifa ettim mi ki? Ben sadece ‘Bursa’daki maç, veda maçımız olur’ dedim” diyerek dert yandı. GAZETER HABERTÜRK ÖZEL HABER / ERHAN TELLİ Fatih Terim’in, görevi bırakacağı şeklindeki açıklamasının altından ‘güven oyu’ arayışının yattığı, bu hamleyi herkes gibi ‘istifa’ olarak algılayan Federasyon Başkanı Mahmut Özgener’in “kabul ediyoruz” tavrının da tecrübeli hocayı şaşkına uğrattığı ortaya çıktı. HABERTÜRK, ikilinin arasını açan bu sürpriz gelişmelerin izini sürdü: KÜFÜRLER BUNALTTI, GÜVEN OYU ARADI Federasyonun tamdesteği altında Belçika sınavına çıkan Terim, tribünden gelen küfürler ve istifa protestoları sonrası yıprandığını hissetti. “Yapılanlar beni acıttı” diyen Terim, “Ermenistan veda maçım” sözleriyle ayrılık sinyali verdi. Bu durum ‘istifa’ şeklinde yorumlanırken, Özgener, yorulan Terim’in destek arayışı için bu hamleyi yaptığını algılayamadı. TV’DEN ÖĞRENİNCE KIZDI, İPLERİ KOPARDI “Sakın konuşma” telkinine rağmen bu gelişmeyi TV’den öğrenen Özgener büyük bir kırgınlık yaşadı. Başkan, resmi siteden Terim’e teşekkür ederek ‘dolaylı istifayı’ kabul etti. Terimise resmen daha istifasını bile vermeden başkanın bu şekilde tavır alması karşısında şoka uğradı. İBRAHİM YAZICI’YA İÇİNİ DÖKTÜ Tecrübeli teknik adam, dünkü idmanı izleyen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’yla dertleşti. Terim, “Ben istifa ettimmi ki? Sadece ‘Bursa’dakimaç, vedamaçımız olur’ dedim. 2 gün önce ‘2012’ye kadar beraberiz’ demiyorlarmıydı? Maçtan sonra onları aramadığımiçin darılmışlar. Telefonumu kapattım, eşimle bile konuşmadım” diyerek kızgınlığını dile getirdi. BU FİLMİ DAHA ÖNCE GÖRMÜŞTÜK Fatih Terim, 2004’te G.Saray’ın başındayken de benzer bir hamle yapmış, o zaman da güven oyu almak isterken, dönemin başkanı Özhan Canaydın tarafından gönderilmişti. Tecrübeli hoca, veda maçı sonrası “Hocamızın arkasındayız dedinizmi, arkasında durursunuz” sözleriyle tepkisini dile getirmişti. EURO 2008'DEN SONRA DA GİDİYORDU (A) Milli Takım’ın 2008 Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği başarının ardından da istifa edeceğini belirten Terim, “Ben bu kadar yapabildim. Büyük ihtimalle Avrupa’ya döneceğim” demişti. Daha sonra dönemin başkanı rahmetli Hasan Doğan uzun süren görüşmelerin ardından kendisini ikna etmişti Kaynak: HT spor Del Piero 13.10.2009, 11:51 Bild den size haber.. Alman Bild gazetesi, Bayern Münih takımının eski teknik direkterü Ottmar Hitzfeld'e Türk Milli takımımının başına geçmesi için teklif yapıldığını bildirdi. Bild, Türk Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı'nın geçtiğimiz yılın Aralık ayı sonunda Hitzfeld'le İsviçre'de bir araya geldiğini açıkladı. Hitzfeld, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, ''Altı hafta önce bir görüşmemiz oldu. O zaman, yeni yılın ilk başında gelecek hakkındaki kararlarımı vereceğimi söyledim'' dedi. Bir çok ülkenin Hitzfeld'i milli takımı teknik direktörü yapmak istediği bildirilen haberde, özellikle Katar'ın da ünlü hocayı ikna etmek için çaba gösterdiği ifade edildi. inşallah doğru haberdir.... **************** ahmet koç 13.10.2009, 12:25 adı üstünde milli takım yabancı hocanın ne işi var takımın başına mili duguları ön planda hırslı kendine güveni olan genç hocalara yer verilmesi gerek bunlardan biride tabiki bülent hoca sivasda başarılı olan bir hoca amilli kadrosu ile daha başarılı olur fatih hoca yerinde bir karar verdi gençlerin önünü açmış oldu effenberg 13.10.2009, 12:47 Bild den size haber.. Alman Bild gazetesi, Bayern Münih takımının eski teknik direkterü Ottmar Hitzfeld'e Türk Milli takımımının başına geçmesi için teklif yapıldığını bildirdi. Bild, Türk Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı'nın geçtiğimiz yılın Aralık ayı sonunda Hitzfeld'le İsviçre'de bir araya geldiğini açıkladı. Hitzfeld, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, ''Altı hafta önce bir görüşmemiz oldu. O zaman, yeni yılın ilk başında gelecek hakkındaki kararlarımı vereceğimi söyledim'' dedi. Bir çok ülkenin Hitzfeld'i milli takımı teknik direktörü yapmak istediği bildirilen haberde, özellikle Katar'ın da ünlü hocayı ikna etmek için çaba gösterdiği ifade edildi. Gercekten gelebilecek en harika bir hoca iste haydi TFF yönetimi....... Cünkü adam star denilebilecek Futbolculari idare etmeyi cok iyi biliyor. Siradan bir hoca veya ismi gecen yerli hocalar hic bir sey yapmazlar tek baslarina kalirlar. Madem yeni yapilanma diyoruz en iyi aday Hitzfed......... Murat ARICI 13.10.2009, 16:09 istifa yarım yamalak ortaya atılınca BÜLENT UYGUN GELİR DEMİŞTİM KENDİ KENDİME VE HALA BÜLENT HOCAYI GETİRİRLE DİYE DÜŞÜNÜYORUM sinan-58 13.10.2009, 19:59 bizim hocalarımız dediğinz yabancılardan daha kaliteli ama sahip çıkmamız lazım onlar yapabiliyorsa bizimkilerde yapabalir basın destek olsun yeterki eyuphulagu3131 13.10.2009, 23:54 Eğer yabancı hoca da federasyon karar kılarsa büyük ihtimalle şu anda Rusya'yı çalıştıran Guus Hidink ile anlaşacaklarmış...Şu anda internette bir çok sitede Hidink'in Türkiye ile anlaştığı dedikoduları dilden dile dolaşıyor...Ben olsam yabancı hoca yerine şu anda İstanbul B.B. yi çalıştıran Abdullah AVCI 'yı milli takımın başına getirirdim...Federasyon yabancı hoca riskine niye giriyor anlamış değilim..Çünkü daha önce milli takımı çalıştıran yabancı hcaların hiçbiri başarılı olamadı;bu ısrar niye!Bütün başarıların altında hep Türk hocaların imzası yok mu... Adaş Bende senin gibi Türk antrenörden yanayım.Ama bizimkilerin ne vizyonu ne de misyonu bu yükü kaldıramaz,gerçekçi olalım.Gördük Ersun Yanallı dönemi,yılana sarılır gibi Fatih terim'e sarılmıştık hatırlarsan.Hiddink zaten Türiye'ye gelmez bundan eminim.Çünkü adam Cehelsi bile reddetmişti. Sonuç olarak Ne Abdullah hoca ne diğerleri bu işi kıvıramaz.Bizim sorunumuz zaten antrenör soru değil kanımca.Ciddi bir yapılanma sorunumzu var.Bunu gidermemiz gerekir.Şayet bunu halledebilirsek takımın başına kim geçerse fark etmez(Hatta bu kıt futbol bilginle sen bile geçebilirsin:) Çorum /aAlacalı Öğretmen titizyiğido 14.10.2009, 00:12 rıdvan dilmen........................ ............ KAOS 14.10.2009, 00:16 rıdvan dilmen........................ ............ Bize yapılan hücumları izler ve yanındakilere habire "GOL OLUR" derdi...:D kadir0911 14.10.2009, 00:32 Bülent Uygun ve Hakan Sükür ikilisi Süper olur. Yabanci Hocalara Karsiyim cünkü Ligimizi tanimiyorlar, anca Fatih Terimdeki gibi Istanbul ve Lejyonerler Karmasi olur... GuVeN 14.10.2009, 00:45 gelen teknik adam umarım fatih terim gibi önyargılı ve ınatcı olmaz.. Besyo_cu 14.10.2009, 01:24 Milli takım geçmişimize bakarsanız büyük başarıları hep Türk hocalar ile yakaladıgımızı görürsünüz. Mustafa denizli ile ilk kez yanılmıyorsam Avrupa şampiyonasına katıldık , Şenol Güneş Dünya 3. yaptı ve Fatih terim Avrupa 3. yaptı. Yabancılara baktıgımızda bu durumu göremeyız. Ben milli takımın başında bir Türk hoca görmeyi isterim. GuVeN 14.10.2009, 03:52 türk olsun adam gibi adam olsun:)türk olmazsa lucescu olsun:) HOÇKDAHKBOÇ 15.10.2009, 20:02 ben bu eyup hulagu'yu tanıyorum ama nereden diye düşünüyordum ki mesajın sonundaki çorum-alacayı görünce hatırladım,bu arkadaş (iki tane olduğu için hanginizin orjinal hanginizin çakma olduğunu bilmiyorum) çorum alacada bir ilköğretim okulunun okul takımını çalıştırıyordu,her gittiği yerde de gençken amatör ligde futbol oynadığını söylüyordu.bende bir dönem alacada yaşadığım için biliyorum çok da meşhurdur kendisi,inanılmaz bir futbol bilgisi vardır.sözün özü bence milli takımın başına EYÜP HÜLAGÜ gelsin...o kabul etmezse diğer Türk teknik direktörler düşünülebilir.saygılar... 57 Mehmet 15.10.2009, 21:20 Tugay Kerimoglu,Hakan Sükür,Ridvan Dilmen ve Bülent Uygun bunlardan birisi iyi olur diye düsünüyorum efendigardaş 15.10.2009, 22:09 MİLLİ TAKIMA GELECEK HOCA PARA İÇİN DEĞİL GERÇEKTEN VATANINI SEVEN BAYRAĞINA AŞIK BİRİ OLMALI BENCE ÜNAL KARAMAN OLABİLİR ...***:confused: yigidomurat 15.10.2009, 23:46 fatih terim yüzünden milli takımı bırakmıştım,bülo dene herif gelirse hepten bırakırım.o antipatik, cümle kurma özürlü herif gelmesin de kim gelirse gelsin... Kederli Yiğido 15.10.2009, 23:53 Milli takım geçmişimize bakarsanız büyük başarıları hep Türk hocalar ile yakaladıgımızı görürsünüz. Mustafa denizli ile ilk kez yanılmıyorsam Avrupa şampiyonasına katıldık , Şenol Güneş Dünya 3. yaptı ve Fatih terim Avrupa 3. yaptı. Yabancılara baktıgımızda bu durumu göremeyız. Ben milli takımın başında bir Türk hoca görmeyi isterim. Piontek'in bu ülke futboluna yaptığı katkıları inkar edemeyiz. Bakın o zamanki yardımcılarına bugün neredeler. Adam futbolu öğretti resmen bizlere. yigido Atilla 15.10.2009, 23:53 fatih terimden sonra Türk hoca gelecegine inanmiyorum yabanci hoca kesin getirirler. Türkiyede Mill takimi kaldiracak türk hocamiz yok,Mustafa denizlinin kullanma tarihi gecti,senaol hoca o da olmaz baska kim var yok ??? arti deneme tahtasida degil,Milli takima yakisacak Profesyonel yabanci bir hoca bulacaklardir.. yigidomurat 15.10.2009, 23:56 bence hitsfelt olabilir,hiddin olabilir,hatta dick advocat bile olabilir.bi zahmet geçelim yok türk olmayınca olmaz ayaklarını,bakın ingiltereye hiç oynamadığı kadar güzel futbol oynuyo capelloyla.bence bu takımın başına kesinlikle ama esinlikle komplekssiz ve işinde kimsenin gözünün yaşına bakmayan,duygusallıktan uzak bir hoca getirilmeli.bu meziyetler sadece yabancı hocalarda var,bizim hocalarımız maalesef o konularda pekte kendilerini geliştirebilmiş değil...ama illede türk hoca olacaksa bu mutlaka ertuğrul hoca olmalı.MUSTAFA DENİZLİ DENİLEN HOCA BOZUNTUSUNDAN SAKIN BAHSETMEYİN,KENDİMİ TEKKEDEN AŞAĞI ATARIM HAAAA Kederli Yiğido 15.10.2009, 23:58 Muhsin hoca geçsin bizde yol yakınken kurtulalım :) yigido Atilla 16.10.2009, 00:09 Muhsin hoca geçsin bizde yol yakınken kurtulalım :) yapma be arkadasim birak artik hocamizin yakasini alan almis veren vermis bundan sonra biz taraftarlara yakisan hocamiza destek cikmak olur baska sivasspor da yok.... Köstek degil yeni hocamiza destek olalim onun basarisi sivassporun basarisi olacaktir... Kederli Yiğido 16.10.2009, 00:14 yapma be arkadasim birak artik hocamizin yakasini alan almis veren vermis bundan sonra biz taraftarlara yakisan hocamiza destek cikmak olur baska sivasspor da yok.... Köstek degil yeni hocamiza destek olalim onun basarisi sivassporun basarisi olacaktir... Yaptığım espiriydi takılmayın :) Ayrıca destek her zaman sahiplenmeyle olmaz. Eleştiri bile bir destek modelidir. Eğer hoca akıllı birisiyse kendisini onaylayanları değil de kendisine karşı çıkanların ne dediklerine kulak verir. Gelişimin tek yolu budur zaten. eyuphulagu3131 16.10.2009, 20:43 ben bu eyup hulagu'yu tanıyorum ama nereden diye düşünüyordum ki mesajın sonundaki çorum-alacayı görünce hatırladım,bu arkadaş (iki tane olduğu için hanginizin orjinal hanginizin çakma olduğunu bilmiyorum) çorum alacada bir ilköğretim okulunun okul takımını çalıştırıyordu,her gittiği yerde de gençken amatör ligde futbol oynadığını söylüyordu.bende bir dönem alacada yaşadığım için biliyorum çok da meşhurdur kendisi,inanılmaz bir futbol bilgisi vardır.sözün özü bence milli takımın başına EYÜP HÜLAGÜ gelsin...o kabul etmezse diğer Türk teknik direktörler düşünülebilir.saygılar... Selamlar Gardaş.Evet Çorum/Alacalıyım.Ama diğerini bilmiyorum.Dünya küçük tabi isim benzerliği olabiliyor.Geçmişte bazı çalışmalarımız oldu tabi futbolda,ama bu yıllar nceydi.Şimdi sadece yazarak Türk futboluna hizmet veryoruz:) Önerin için teşekkürler biiz şımartmışsın:) mİlli takımın başna geçmelidir diyerek. Benim nikimle yazan diğer arkadaş ise amlamsız bir gayret içinde bence.Saygılar....Çorum /Alacalı Öğretmen GuVeN 16.10.2009, 22:37 bence BÜLENT UYGUN VE YARDIMCISI HAKAN ŞÜKÜR OLMALI ÇOK İYİ ANLAŞIR İKİSİ BENCE hangi tecrübelerine dayanarak milli takımı onlara emanet ederlerki? bence bülent hoca akıllarının ucundan bıle gecmıyordur.. olurda ertugrul hoca mıllı takım ıcın bursayı bırakırsa bülente düşecek pay onun boslugunu doldurmak olur. o olmazsada hugo bross un kovulmasını beklıyodur,o da olmazsa ankaragücünü beklıyordur.. beklesın dursun yolu acık olsun.. ready 17.10.2009, 09:15 artık denizli terim gibi yozlaşmış teknik adamların ve bunun gibilerin artık yerlerini başka isimlere bırakma zamanı geldi de geçiyor 58delikanli58 17.10.2009, 12:03 tüm türkiyede milli takimi calistiracak bir adam yokmu???? :confused::confused::confused: :confused: HOÇKDAHKBOÇ 18.10.2009, 00:27 Selamlar Gardaş.Evet Çorum/Alacalıyım.Ama diğerini bilmiyorum.Dünya küçük tabi isim benzerliği olabiliyor.Geçmişte bazı çalışmalarımız oldu tabi futbolda,ama bu yıllar nceydi.Şimdi sadece yazarak Türk futboluna hizmet veryoruz:) Önerin için teşekkürler biiz şımartmışsın:) mİlli takımın başna geçmelidir diyerek. Benim nikimle yazan diğer arkadaş ise amlamsız bir gayret içinde bence.Saygılar....Çorum /Alacalı Öğretmen sizin namınızı çok duydum eyüp bey,sizin için herşeyi bilen adam,çok konuşan kişi gibi hoş olmayan şeyler de söylüyorlar ama ben inanmıyorum çünkü inanmak istemiyorum,sizin gibi bir futbol dehasına toz konduramıyorum belki de.sizi taklit eden arkadaşı da kınıyorum ama takmayın kafanıza,taklitler ancak gerçek olanı yüceltir.milli takım konusunda da söylediklerimi yabana atmayın,sizin fatih terimden neyiniz eksik,siz de çorum-alacanın imparatorusunuz.saygılar üstadım... eyuphulagu3131 19.10.2009, 23:06 sizin namınızı çok duydum eyüp bey,sizin için herşeyi bilen adam,çok konuşan kişi gibi hoş olmayan şeyler de söylüyorlar ama ben inanmıyorum çünkü inanmak istemiyorum,sizin gibi bir futbol dehasına toz konduramıyorum belki de.sizi taklit eden arkadaşı da kınıyorum ama takmayın kafanıza,taklitler ancak gerçek olanı yüceltir.milli takım konusunda da söylediklerimi yabana atmayın,sizin fatih terimden neyiniz eksik,siz de çorum-alacanın imparatorusunuz.saygılar üstadım... Eyvallah Gardaş,yine övgü dolu sözlerini gördüm,mahcup ve bahtiyar oldum.Tşekkürler.Ama beni asıl düşündüren Sivas'ımızın durumu..Gerçi lig 2.yarı başlar ama gidişat gerçekten çok kötü.İvedi önlemler almalı bence yönetim.Acil olarak bir B planı bulunmalı.Yoksa gerçekten kötü günle bizleri beklemekte.Saygılarımla Çorum/Alacalı Öğretmen HOÇKDAHKBOÇ 21.10.2009, 17:25 Eyvallah Gardaş,yine övgü dolu sözlerini gördüm,mahcup ve bahtiyar oldum.Tşekkürler.Ama beni asıl düşündüren Sivas'ımızın durumu..Gerçi lig 2.yarı başlar ama gidişat gerçekten çok kötü.İvedi önlemler almalı bence yönetim.Acil olarak bir B planı bulunmalı.Yoksa gerçekten kötü günle bizleri beklemekte.Saygılarımla Çorum/Alacalı Öğretmen Sivassporumuz inşallah ligi hakettiği yerde bitirecektir,siz rahat olun ve milli takıma yoğunlaşın eyüp bey,bütün takımları siz mi düşüneceksiniz.Sivassporumuzla ertuğrul bey,milli takımımızla da çorum-alacanın imparatoru eyüp hülagü yani siz başarılı olacaksınız,buna can-ı gönülden inanıyorum... Abdullah DuMaN 22.10.2009, 13:13 Ayrım yapılmaması için yabancı diyorum aturk_5834 22.10.2009, 21:18 YAA ARKADAŞ TAMAM İYİ GÜZEL ANKET YAPIYOSUNUZ AMA NE BİLEYİM YANİ BİRAZ DAHA ÜZERİNE ÇALIŞILMIŞ Bİ SONUÇ OLSA GÜZEL OLMAZ MI. YANİ BU ÜLKEDE 3 TANE Mİ TEKİK DİREKTÖR VAR. BUNLARDAN ERTUĞRUL SAĞLAM TAMAM İYİ BİR HOCA AMA ZATEN BİR TAKIMIN BAŞINDA HEM BEŞİKTAŞTA ÇOK YIPRATILDI BİDE MİLLİ TAKIMA GELİRSE BİRKAÇ YENİLGİ SONRASI GÖNDERİLİR KİMSE FATİH TERİM KADAR ONA TAHAMMÜL ETMEZ. GÜVENÇ KURTAR ELLE TUTULUR BİR BAŞARISI OLMAYAN SADECE 90 LI YILLARIN BAŞINDA KOCAELİSPORLA BİR ÇIKIŞ YAPMIŞ KLASİK TEKNİK ADAM. BÜLÜNT UYGUNA GELİNCE O DA HOCA ÜNVANINA SİVASSPORDA SAHİP OLMUŞ BAŞARILI ANCAK MİLLİ TAKIM KAPASİTESİNE SAHİP OLMAYAN BİRİSİ. BU BENİM GÖRÜŞÜM KİMSE KATILMAK ZORUNDA DEĞİL AMA EN AZINDAN MİLLİ TAKIMA EN BÜYÜK BAŞARIYI KAZANDIRAN ŞENOL GÜNEŞ İN DE BU ANKETTE İSMİNİ GÖRMEK İSTERDİM.. YİNEDE EMEĞİNİZDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM.. ready 23.10.2009, 08:56 Ayrım yapılmaması için yabancı diyorum milli takımın başına geçen hocalara bakın milli takımı dört takım üzerine koymuş yabancı gelirse hiç degilse formayı hak edene verir sırf dört büyüklerde oynuyor diye degil DeathRow 23.10.2009, 11:05 büLent hoca kaLdıramaz miLLi takımı bence yabancı geLmeLi Eyvaz94 23.02.2010, 14:33 Yabanci....................... ......... |