Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Tepe Takla

izmirliyigido
22.10.2009, 15:15
http://resimzade.com/Show.html?i=14508&token=128806

Geçen sene bu zamanlar sezonun 9. haftasında liderlik mücadelesi verip çok değil 1-2 hafta sonra liderliği alıp tam 21 hafta liderlikte kalan Sivasspor'umuz, bu sene aynı haftada adeta yokları oynuyor.

Taraftar mutsuz, taraftar umutsuz, yönetim sessiz, futbolcular çaresiz, teknik direktör ise yeni. Bırakın bu sene ilk 5'te yer almayı, taraftarlar şimdiden "inşallah düşmeyiz" dualarına başladı. Yukarıda ki tabloya baktığımızda ne kadar fark olduğunu görüyoruz.

Bunun telafisini ve çaresini de doğal olarak Muhsin Ertuğral'dan ve en başta da yönetimden bekliyoruz. Yiğido hiçbir zaman çaresiz değildir ama şu an itibariyle ümitsiziz. Bir an önce bir çıkış, bir yol bulunmasını bekliyoruz.

Bu da, psikolojik mentörlerle mi olur, psikologlarla mı olur, ağır antrenmanla mı olur, yoksa kulak çekmekle mi olur onu yönetim ve teknik kadro bulacak.

Biz başka takımların taraftarına benzemeyiz. Öyle antrenman basıp, futbolcu tartaklayıp, tesis basarak işimizi halletmeyiz. Acımızı içimize atar, yine de sonuna kadar takımımızı destekler, rakibi alkışlarız. Ama lütfen bize artık acı çektirmeyin. Sesimizi, üzüntümüzü duyun, bir an önce kendinize gelin.

Bu tüm futbolculara açık mektupdur.

İzmir'den sevgilerle.....

AYK

sevda58
22.10.2009, 15:22
BASKA SOZE GEREK VAR MI????...........

Salim58
22.10.2009, 15:32
vaybe tablolardaki farka bak insanın ah çekmesi yanlışmı ne günlere geldik inşallah bu sezon güzel bi yerde bitiririz de seneye bakarız inşallah aha yine hüzünlendim sağlık olsun her zaman sivassporluyum yinede

Örükcülü
22.10.2009, 16:51
Futbolcuların akıllları başlarına biran önce gelirde inşallah, bizi bu ızdıraptan kurtarırlar. Gaziantep maçı 2 açıdan önemli;

1.cisi geçen sene ki maçta bizi yaktıkları için,
2.cisi bu maçla beraber çıkışa geçmemiz gerekiyor.

Futbolcular her iki durumunda ciddiyetini anlarlar inşallah.

oquzh4n58
22.10.2009, 17:20
o gunlerı ozledık dahada o durumlara gelemeyız :S transfer bıle ypalımıyor 100 dolarlık oyuncu arıyor baskan sagolsn

kocakss58
22.10.2009, 17:20
nerden nereye,bizi bu durumlara düşüren bülent uygunu tebrik etmek lazım...

58_babacan_58
22.10.2009, 17:37
TABLO HER ŞEYİ ANLATIYOR YORUM YOK !!!!!!

ofgurleyuk78
22.10.2009, 19:08
Üzülmemek elde değil. Bizlerede yazık...

fatihtuztas
22.10.2009, 19:24
offffff offffffff offffffffffff bu günleri göreceğimi daha önce biri söylese idi güler geçerdim.takımımızın geldiği duruma bakın inşallah bir an önce seri galibiyetlere başlarız,geçen yılki takım olsa idi şimdi yine ilk üçe oynuyo olacaktık.gel de üzülme şimdi...:((((

subasi29
22.10.2009, 21:11
Koklu Bir Gecmisten Karanlik Bir Gelecege Gidiyoruz....

58delikanli58
22.10.2009, 22:51
benim yorumum tablodan belli oliyor...

KIZILCAN
22.10.2009, 23:13
Bu iş psikolojiyle düzelmez.Takım geçen seneki takımdan farklı.Eğer hiçbir futbolcu gitmeseydi o zaman psikolojik destek verilirdi.Ne oldu da siz bu hale geldiniz diye sorulurdu ama gelenlerin çoğu paçoz olunca günde 20 saat seans versen de kabiliyet olmadıktan sonra bir işe yaramaz.
Yukardaki tablo iyi şeyler göstermiyor.Geçen senenin son dördünde olan iki takım ligden düşmüş.Lig yavaş yavaş şekillenmeye başladı.Bu senenin son dört takımı da ligin sonuna kadar aşağıda debelenip duracak.İnşallah düşen takım biz olmayız.Zaten ligde kalırsak yöneticiler "bu seneyi saymıyoruz,seneye bambaşka Sivasspor izleyeceksiniz,eski günlerimize döneceğiz" şeklinde konuşma yapacaklar.Ki bu konuşmalar bu sene 2 haftada bir yönetici,teknik heyet yada futbolcular tarafından yapılıyor zaten.Her hafta bizim dönüm maçımız ama nedense dönemiyoruz bir türlü!

bekçi
22.10.2009, 23:20
arkadaşlar futboldan soğudum ya bu kaostan nasıl çıkacaz anlatın yaaaaaaaaaaaaaaaa vallahi çevrem dalga geçiyorlar. geçen gün ticari taksime spor yazarı bindi eldeki malzemeyi satarsan olacağı bo dedi. o spor yazarı da kim DERSİNİZ:BİLGİN GÖKBERK KANAL 24 DE kendini spor yazarı olarak tanıtan İSTANBULDAN MUSTAFA SEVGİLERLE

Yozgatli Nower
23.10.2009, 14:54
Haydi komşu devir toparlanma devri. Düşüş bitti, şimdi sıra yükselişte. Dualarımız sizinle Yiğidolar.

ofgurleyuk78
25.10.2009, 23:10
Neyse maçı aldık tabii maçla beraber nefeste aldık..

07reis58
26.10.2009, 00:03
devre arasında adam gibi transfer yapılmazsa biz çok çile çekeriz!!!

subasi29
26.10.2009, 00:13
Haydi komşu devir toparlanma devri. Düşüş bitti, şimdi sıra yükselişte. Dualarımız sizinle Yiğidolar.

Allah Razi Olsun Komsum Destekleriniz icin Sonsuz Tesekkurler....Sivas Hak Ettigi Yere Gelecek En Kisa Zamanda...

oquzh4n58
26.10.2009, 00:24
ılk macımızı aldık devamı gelır ınsallah