Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbulda tanışma toplantısı!!!
:!: istanbulda yaşayıp sitemizin üyesi olan arkadaşlarla ve abilerimizle tanışma toplantısı düzenlenecektir,yer ve zaman bi kaç gün içinde açıklanacaktır,gelecek üyelerimizin isimlerini yazması rica olunur,ona göre hazırlık yapılacaktır...hepinizin ilgisini bekliyoruz... :!:
invisible 06.02.2005, 23:17 ben gelirim..
BENDE GELİRİM HEMDE SEVE SEVE..
hadi beyler gelecek olanlar söylesin sadece iki kisimi var koskoca istanbulda...de hade..
mericcas 07.02.2005, 12:27 abcde bu toplantıda kutlamalara dair planlarda yapın lütfen ve burada bunları duyurun
abcde bu toplantıda kutlamalara dair planlarda yapın lütfen ve burada bunları duyurun
olacak abi olacak reisimin bugün nöbeti varmýþ organizeyi yapcaz daha sonra...
türkçerap_yakup 07.02.2005, 13:12 ya abi ben 18 yaşını geçiim bi ehliyet aliim bi de araba ozaman gelirim..!!
avrupa yakasından gelecek kimse varmı?
avrupadan gelmek biraz zor, biz burada dernek kurduk ilk adimi attik.
sivaslilar artik el ele
her sey sivaslilar icin
Ne mutlu sivasliyim diyene
Fikret
arkadaşlar avrupası asyası yok gelebilen gelecek zaten,yer belirtilecek,biraz bekleyin lütfen :!:
ORGANİZE EDİLECEK OLAN BU TOPLANTIYA
SEVE SEVE KATILMAYA HAZIRIM.
ARKADAŞLARLA TANIŞIP; KAYNAŞMAK,
FİKİR TEATİSİNDE (ALIŞVERİŞİNDE) BULUNMAK
BANA MEMNUNİYET VERECEKTİR.
ÜZERİME DÜŞEN NE İSE İMKANLARIM ÖLÇÜSÜNDE
HAZIR OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM.
SİVAS'IMIZA VE SİVASSPOR'UMUZA EMEĞİ GEÇEN HERKES
CAN KARDEŞİMİZDİR.
SELAMLAR...
ORGANİZE EDİLECEK OLAN BU TOPLANTIYA
SEVE SEVE KATILMAYA HAZIRIM.
ARKADAŞLARLA TANIŞIP; KAYNAŞMAK,
FİKİR TEATİSİNDE (ALIŞVERİŞİNDE) BULUNMAK
BANA MEMNUNİYET VERECEKTİR. ÜZERİME DÜŞEN NE İSE İMKANLARIM ÖLÇÜSÜNDE HAZIR OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM.
SİVAS'IMIZA VE SİVASSPOR'UMUZA EMEĞİ GEÇEN HERKES
CAN KARDEŞİMİZDİR.
SELAMLAR...
abicim sen gerçekten bizim için büyük bi şanssın;senin armızda olman yapacağın en büyük yardım olacaktır bize,her zaman başımızın üstünde yerin var sönmez abi... :!: tabiki seninde katılımınla tanışma toplantımız dahada renkli geçecektir,gelmeyecek olanlar gerçekten çok şey kaçırır...
Holigan_58GENCLIK 07.02.2005, 19:09 biz 58 GENCLIK grubu olarak sivassporlu arkadaslarimiz ve abilerimizle tanisma toplantisina katilmaktan onur duyariz. 58GENCLIK grubunun kurucu üyeleri olarak 5 kisi gelmeye haziriz...
VATAN 58, MEKAN 34
biz 58 GENCLIK grubu olarak sivassporlu arkadaslarimiz ve abilerimizle tanisma toplantisina katilmaktan onur duyariz. 58GENCLIK grubunun kurucu üyeleri olarak 5 kisi gelmeye haziriz...
VATAN 58, MEKAN 34
bekliyoruz gardaşım inşallah herkesle tanışma imkanımız olacak,burdaki sivassporlu arkadaşlarımız için çok faydalı olacak...
TOPLANTI TARİHİ:20 ŞUBAT PAZAR
SAAT:14_30
YER:yenigün mah.8.sok no.29 parseller/BAĞCILAR
:!: DETAYLI AÇIKLAMA YAPILACAKTIR...
türkçerap_yakup 07.02.2005, 22:40 yapmaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaa............. .....bağcılar mı?????ya benim dersane var yaaaa.............offffffff... babam dersaneyi asmama izin verse..gelirim...biliorum bağcıları...ama yenigün mahallesini ilkkez duydum....neyse inşallah gelebilirim...
ya abi ben 18 yaşını geçiim bi ehliyet aliim bi de araba ozaman gelirim..!!
yahup kardeşim senide bekliyoruz lütfen iştirak et,gerçekten bol eğlenceli ve samimi olcak,bu arada bak sönmez abide gelecek..
ARKADAŞLAR GELECEKLER LÜTFEN GELECEM DİYE YAZSIN :!: ONA GÖRE HAZIRLIK YAPACAZ :!: LÜTFEN GELECEM DİYİP GELMEMEZLİK ETMEYİN :!:
evet gelecemde...şu resmi değiştir yaw :)
dragon_58 08.02.2005, 08:10 evet gelecemde...şu resmi değiştir yaw :)
+1967
şu resim e bak yaw..alafranga filan..
yapmaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaa............. .....bağcılar mı?????ya benim dersane var yaaaa.............offffffff... babam dersaneyi asmama izin verse..gelirim...biliorum bağcıları...ama yenigün mahallesini ilkkez duydum....neyse inşallah gelebilirim...
burdan gelip gelmeyecegini yaz geliyosan eger sivastan kalkip bende gelecem :lol:
Adem58.. 08.02.2005, 19:49 çok değerli gardaşlarım sivasımıza ve sivassporumuza gönül veren Yiğitler. tanışmak,kaynaşmak vede fikirlerimizi paylaşmak amacı ile düzenleyeceğimiz bu toplantımıza katılmanızı önemle rica eder gelmenizi çok isteriz.toplantı yerimizi ayarlamış bulunmaktayız. toplantı adresimizi alt tarafta bulabilirsiniz.toplantıyı ferhat gardaşımla organize ettik sizlerler bizim misafir,imizsiniz bu toplantıya katılalım lütfen Toplantı Adresimiz:yenigün mah. 8.sok no:29 kat.2 D:4 PARSELLER/ BAĞCILAR/İST irtibat telefonlarımız:0212 4345229 0535 5575690 not:akşamları saat 8.de evde oluyorum diger numara evindir. arkadaşlar bagcılara taksimden gelenler incirli köprüsünden bağcılar arabasına binebilirler. eminönünden ve aksaraydan gelenler 92 c bağcılar çiflik arabasına binebilirler.karşıdan gelenler topkapıda inip dolmuş veya otobüse binebilirler.avcılardan,zetinb urnundan ve diğer yerlerden gelecekler incirli köprüsünden binecekler. Açık adres olarak:BAĞCILAR / PARSELLERDE iniyoruz Yıldız Tepe Camiinin tam karşısında 8. sokak tabelası vardır sokak içerisi 50 mt. mesafe Tarih:20-02-2005 Saat:14:30,da
sayın adminim lütfen aynı olan iki topiciği birleştir..bu topiciki tane...
Kaptan-58 09.02.2005, 13:17 ARKADAŞIMINDA BELİTTİĞİ GİBİ BİZ "58 GENÇLİK" OLARAK GELMEYE HAZIRIZ.....
VATAN 58 MEKAN 34
58 GENÇLİK
ARKADAŞIMINDA BELİTTİĞİ GİBİ BİZ "58 GENÇLİK" OLARAK GELMEYE HAZIRIZ.....
VATAN 58 MEKAN 34
58 GENÇLİK
abi tamam da kaç kişisiniz sana zahmet onuda bi yaz,yanılmıyosam 5 kişi falan mı demiştin?
|