Orijinalini görmek için tıklayınız : Anderlecht-Sivasspor maçı için şok iddia!

mustafa_kavak58
24.11.2009, 14:45
Son günlerde futbol gündemi meşgul eden şike iddialarına bir yenisi daha eklendi. Fransa'nın en çok satan gazetelerinde L'equipe Gazetesi, Şampiyonlar Ligi 3. turundaki 5-0 Anderlecht üstünlüğüyle sona eren Anderlecht-Sivasspor maçının manüpile edilen maçlar arasında olduğunu yazdı.

Gazetenin haberinde, "Aşırı sağcı mafyaya yakınlığı ile tanınan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın şikeye karıştığı yönünde çok büyük şüphe bulunmakta. Anderlecht-Sivasspor ve Fenerbahçe-Honved maçları çok şüpheli" ifadesi kullanıldı ve Belçika takımı Anderlecht'in şikeye karışmadığı yazıldı.

Gazete, 200'e yakın maçın şikeli olduğu belirtilen soruşturmada, en çok şikeli maçın 29 karşılaşma ile Türkiye'de veya Türk takımları ile yapıldığını iddia etti ve Fenerbahçe'nin Macaristan'ın Honved takımı ile oynadığı Avrupa Kupası eleme maçının da incelemeye alındığını belirtti.

UGUR 58
24.11.2009, 15:13
Dengesiz adamlar .Baskanimizi sikeye karistiriyorlar. öyle birsey olsaydi onlar degil biz alirdik maci 5:0 vede ligde konumuz böyle olmazdi.

GokhanTurna
24.11.2009, 15:18
alakası bile yok bizim öle bi takımımız var ki önüne gelenden gol yiyor zaten. bütün maçlar mı şikeli bu sezon

H_Turan
24.11.2009, 15:28
http://fanatik.ekolay.net/Anderlecht-Sivasspor-maci-icin-sok-iddia_3_Detail_27_154154.htm

Bu fanatiğin sitesindeki yorumları okuyun çoğu kişi şike olduğuna inanıyor

ShabbatShalom
24.11.2009, 16:03
Maçta Bişey Yok Sadece Aradaki Farkın Fazla Olmasından Ötürü Araştırıyorlar ;)

Besyo_cu
24.11.2009, 18:05
Bu haber tamamen Sivasspor'u ve değerli başkanımız Mecnun Otyakmazı karalama maksadıyla çıkarılmış bir haberdir. Bizim şike ile bir işimiz olsaydı Sivasspor gecen sezon şampiyon olurdu. Kritik bjk macı önceci bu haberin cıkarılması zaten haberi yapanların niyetini belli ediyor. Bu haber için gerekli açıklamayı Yönetimimiz zaten yapacaktır diye düşünüyorum.

subasi29
24.11.2009, 18:21
bu gazetede ayni hurriyet gibi sallamaci....nede olsa fransiz...:D

oquzh4n58
24.11.2009, 18:46
:D:D 10 yemedımıze tessekkur edıyoruz bız adamlar sıke dıyor :D bız arkadslarla 11 kısı gelsek o zmn kı sıvası bızde yenerdık 5-0

Kibrisli
24.11.2009, 19:06
Birincisi kulüp açıklamasında, L`equipe haberinde Başkanın adı geçmiyor diyor... O haberi Türkçeye çevirenlerde var bir pislik... Haberin orjinalini internette aradım bulamadım Fransada yaşayan arkadaşlar baksın lütfen orjinaline...

Ancak işin şu boyutu var bende inanmıyor ve sanmıyorum ama soruşturma sonucunda haklı çıkarsa haber 3. lige kadar düşürürebilirler...

Metal Gear
24.11.2009, 19:20
Ben de bulamadım bu haberin aslını.Ama varsa bile bunlar sadece iddiadan ibaret.bekleyip görmek lazım.

sevda58
24.11.2009, 19:35
Bu onlara gore bir idaa, ama bana gore buyuk bir sacmalik!!! bir an once hangi takimlarin karistigi ciksin artik ortaya, herkes ortaya bir mac atiyor, sike falan filan var diyor, bu kulupleri olmusuz yinde etkiliyor..

H_Turan
24.11.2009, 20:29
Birincisi kulüp açıklamasında, L`equipe haberinde Başkanın adı geçmiyor diyor... O haberi Türkçeye çevirenlerde var bir pislik... Haberin orjinalini internette aradım bulamadım Fransada yaşayan arkadaşlar baksın lütfen orjinaline...

Ancak işin şu boyutu var bende inanmıyor ve sanmıyorum ama soruşturma sonucunda haklı çıkarsa haber 3. lige kadar düşürürebilirler...

Eğer Doğruysa 3.ligde ne Amatöre bile düşürürler birde avrupa olduya cezası daha ağır olur.

TS58
24.11.2009, 21:01
Hadi oradan , bunların hepsi yalan-dolan.

Besyo_cu
24.11.2009, 21:31
Bu haber Yönetim kurulumuzdan yapılan açıklama ile yalanlanmıştır. Yönetim kurulumuzun açıklamasını okumak için ; http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27827