Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbolun İçindeki Ergenekona Puan Kaybettik

yener_sahin
06.12.2009, 17:58
Futbolun İçindeki Ergenekona Puan Kaybettik

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın hatalı penaltı kararıyla puan kaybettiklerini belirterek, ''Dünkü penaltı kararıyla, futbolun içindeki Ergenekon'a puan kaybettik'' dedi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Sidal, Sivasspor maçının hakemi Cüneyt Çakır'ın, ön plana çıkarak maçın sonucuna tesir ettiğini iddia ederek, ''Statta ne kadar insan varsa herkes penaltı olmadığını gördü, bir tek FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır görmek istemedi. Çakır, vermiş olduğu penaltı kararıyla hem Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) hem de Merkez Hakem Kurulu'nu (MHK) rencide etmiştir'' diye konuştu.

Futbolda TFF ve MHK'nin dışında gelişen olaylar olduğunu iddia eden Mehmet Süha Sidal, şöyle devam etti:

''Dünkü penaltı kararıyla, futbolun içindeki var olan Ergenekon'a puan kaybettik. Maalesef bu TFF ve MHK dışında gelişen olaylardır. Herkes futbolun temizlenip ileri doğru gitmesine çalışırken, maalesef dışardan bazı kimseler, hem TFF hem de MHK'yi zedeleyici olayların gelişmesine sebebiyet vermektedir. İster istemez federasyonumuz bundan yara almaktadır.''

-''ÇAKIR PENALTIYI NASIL VERDİ, ARAŞTIRILSIN''-

Süha Sidal, Türk futbolunda bazı şeylerin iyice araştırılması ve gerçeklerin ortaya çıkarılması gerektiğini söyledi.

''Cüneyt Çakır bu penaltıyı nasıl verdi, araştırılsın'' diyen Sidal, ''Cüneyt Çakır, bir haftadır ne yapmıştır, incelensin. Sivasspor-Beşiktaş maçında da bir yardımcı hakem, 4 tane hatalı ofsayt bayrağı kaldırdı. Bu hakem kimdir, 4 tane niye hatalı ofsayt bayrağı kaldırdı, iyice araştırılsın'' şeklinde konuştu.

-''GEREKİRSE SAVCILAR DEVREYE GİRSİN''-

Mehmet Süha Sidal, Eskişehirspor maçının ardından, hakem hatalarından şikayet eden ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'nı bıraktığını açıklayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın çıkışının çok anlamlı olduğunu söyledi.

TFF ve MHK'nın bu işi çözmeye çalıştığını ifade eden Sidal, ''Sayın Aziz Yıldırım'ın da çıkışı çok anlamlıdır, ama şu da bir gerçektir; TFF ve MHK bu işi çözmeye çalışmaktadır, fakat maalesef TFF ve MHK dışındaki bazı kesimler Türk futbolunu kaosa sokmak için uğraş vermektedir. Bunların üstüne gidilsin, gerçekten bir şey çıkacaktır. Kimlerin kimlerle bağlantısı var, araştırılsın. Bu TFF'nin işi, gerekirse savcılar devreye girsin. Ne zaman bu oluşumlar ortadan kaldırılacak, işte o zaman Türk futbolu temizlenecektir ve bir yere gelecektir'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı (http://www.aa.com.tr/tr/futbolun-icindeki-ergenekona-puan-kaybettik-2.html)

yönetimimizi göreve çağırarak gerek sivassporumuza gerek yönetimimize yapılan bu çirkin yakıştırmalardan ötürü HUKUKİ yollara gidilmesini istiyoruz

kasımpaşa taraftarını maçtakı çirkefliklerinden dolayı,yönetimini ise bu tarz çamur at izi kalsın kampanyalarından ötürü kınıyoruz!!!!

Besyo_cu
06.12.2009, 18:03
Haddini bil Kasımpaşa...

Ne kadar çirkin ve talihsiz bir açıklama...

Biz Denizlide bariz hakemin gözü önünde gole giden topu eli ile çıkardı hiç birşey olmadı bişey demedik te bu ne şimdi ?

58_babacan_58
06.12.2009, 18:06
ARTIK HAKEMLER AVRUPADAN GELMELİ BENCE HİÇ DEĞİLSE HAKEMLERİMİZE BÖYLE YAKIŞTIRMADA BULUNMAZLAR VE TARAFSIZ BİR MAÇ YÖNETİLDİĞİ İÇİN BİZİMDE İÇİMİZ RAHAT OLUR AYRICA KINIYORUM KASIMPAŞAYI.....

SaDeCe SiVaS
06.12.2009, 18:09
GEL şunlara bakın hemen iki galibiyet aldılar diye bitarafları kalktı ulan ........ler ergenekon sizsiniz ..... başbakanın takımısınız ama sunuda söylemeden geçemiyecek
SİVASSPOR ERGENEKONDAN BİLE DAHA GİZEMLİ VE DERİNDİR
kasımpaşa tarafatrınada burdan bir not:
.............................. ............

yeniceri_can
06.12.2009, 18:18
Recep Tayyip erdoğanın kime nasıl destek verdiğini bir semt takımına devlet bütçesiyle nasıl stad yaptırdığı da araştırılsın.bu stadın isiminin nasıl verildiği araştırılsın.

H_Turan
06.12.2009, 18:18
Eğer Dedikleri gibi ergenekon olsaydık o zaman Son sıralarda olmazdık.

yukarıyıldızlı
06.12.2009, 18:33
iki maç kazandılar diye adamın kestiği ahkama bak yaaa...

sevda58
06.12.2009, 18:48
Bu haberi bende oglen okumustum, ve gercekten cok sinirlendim,

adam bir, iki mac kazandilar ne kadar sacma bir aciklama yapmis, ne zannedeiyorlar ki bunlar kendini?

haaa ama dogru bunlar beyaz digerleri ak....

gercekten cok talihsiz bir aciklama yapmis....

KINIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMM

tanju_58
06.12.2009, 18:49
belki size alakasız gelicek ama ben böyle bi açıklama yapmalarını dünkü aziz yıldırımın açıklamalarından cesaret alarak yaptıklarına inanıyorum.aziz yıldırım bi hakemleri,mhkyı,federasyonu karalama kampanyası başlattı buna ilk katılan kasımpaşa oldu.devamıda gelecektir kesin.

herkes gerçekten inanarak hakemler taraf tutuyor diyebilirmi? taraf tutuyorlarsa hangi tarafı tutuyorlar? bakıldığında bütün takımların yöneticileri hakemlerden şikayetci.o zaman tüm hakemler Türkiyede olmayan takımların tarafını tutuyorlar.bütün takımların yöneticileri dikkatli olmak zorunda özellikle büyük takımların.

Kibrisli
06.12.2009, 18:57
Kasımpaşa 2 kez Başbakan torpili ile Süper lige çıkmıştır...

Herkese hatırlatırım... Geçmişteki Altay-Kasımpaşa Play off finali ve Geçen yılki Karşıyaka-Kasımpaşa finali...

4 sezon önceki durumu da hatırlatırım... Ahmet Çakar demiştiki bir programda...

Rize düşmeyecek yerine Antalya Düşecek Fenerbahçe Şampiyon olacak kimse İzmir takımı beklemesin Kasımpaşa Süper Lige çıkacak... Dediği herşey oldu... Sorduklarında nerden bildin "Kim Rize'li? Kim Antalyalı, Kim Kasımpaşalı? Kim Fenerbahçeli?" dedi...

Ben başka birşey demiyorum... Eğer Sivas Ergenekoncuysa siz de Tayyipçisiniz...

Bu kadar...

mucahitbaba58
06.12.2009, 19:19
tek kelimeyle hadi ordan ...
boyle yaparak sana bedavadan 3 puan verilmesinimi istiyon al alirsin

yeniceri_can
06.12.2009, 19:22

Herkese hatırlatırım... Geçmişteki Altay-Kasımpaşa Play off finali ve Geçen yılki Karşıyaka-Kasımpaşa finali...

Rize düşmeyecek yerine Antalya Düşecek Fenerbahçe Şampiyon olacak kimse İzmir takımı beklemesin Kasımpaşa Süper Lige çıkacak... Dediği herşey oldu... Sorduklarında nerden bildin "Kim Rize'li? Kim Antalyalı, Kim Kasımpaşalı? Kim Fenerbahçeli?" dedi...

Bu kadar...

herkes bildiğini konuşuyor gerçeklere gelince kimse sesini çıkarmıyor.hocam yazdıklarına aynen katılıyorum

mucahitbaba58
06.12.2009, 19:23
kasimpasa iki mac kazandi diye kendini hemen bisey sandi aman haklri yendi aman onlara karsi planlar kuruldu sen kimsin yaw iki mac aldik diye atlar oldun her lafta

mucahitbaba58
06.12.2009, 19:25
ayrica ya bizim yoneticiler ayakta uyuyor yada diyer kluplerin yoneticileri cok akilli yapilan tapkiye bak be soylenen soze bak ergenekon o zaman senin kazandigin son iki macida arastirmak lazim sonucda basbakanin takimisin ne olur ne olmaz

gül5858
06.12.2009, 19:50

Bu kadar...
.............Bende size katılıyorum.............

kasko
06.12.2009, 20:14
bjk, gs veya fb ile yaptıkları maçta ergenekon yok bizim maçta ergenekon var öyle mi.Ulan biz ne kadar büyük müşüz böyle:)
Bu yöneticinin yaptığı açıklama onun türk futboluna ne kadar cahil kaldığını gösteriyor ve bir o kadar da gülünç bir açıklama...
Allah akıl fikir versin...

yorgun(58)
06.12.2009, 20:35
üç buyuk denilen takımlar puan kaybettigi zaman ilk hakeme saldırırlar bu turkiye gerçegi kasımpaşada havalara girdi haddinizi bilin adamolun maç boyunca küfür edip zaten nekadar aciz ve zavallı oldugunuzu kanıt ladınız

abircan
06.12.2009, 20:41
boşbakanın takımın hocasına bak, hemen onun bunun düdüğünü çalmaya başlamış geyik, sezonsonundan aşağısı kasımpaşa derler bizim orada hadi oradan boşbakan torpilli, antranman sahası iç ettikleri albayrakların stadında yaparlar, bu çalan hacı hoca tayfasının zekatıyla , müteahhit % 10 uyla bütçe yapılan hırsız takımın hocasıda konuşuyor ya artık yuh olsun bize

Turan 59
06.12.2009, 21:33
Herkes konuşsa da; siz konuşmayın.Düzenin takımı.

davulcu
06.12.2009, 21:34
nedense ankaragücü ile kasımpaşa arasındaki maçlar hep 2-2 lik sonuçlarla bitiyor önce bu araştırılsın

subasi29
06.12.2009, 22:05
Bize Yapilan Bu Cirkin Laf Saldirisinin Cevabi Agir Bir Bicimde Verilmelidir...Yilllardir Kime Neye Hizmet Verdigi Anlasilmayan Ligin Asansor Takimi Kasimpasa,Kendine Yakismayan Lakayit Aciklamalarin Kurbani Olmustur...Lige Yakismayan Tek Takimdir...Keza Turkcell Super Lig ismini Degistirsin Istanbul Super Lig Olarak....

merkez_emre
06.12.2009, 22:11
herseyden once kasımpasa bu lıge nasıl cıkıyor o arastırılsın...

GuVeN
06.12.2009, 22:16
herkez adaletten bahsetsin ama bu kasımpaşa bahsetmesin,hiç hazzetmiyorum bu maşa takımı..

TS58
06.12.2009, 22:18
Eğer sen kendine güvenmez-öz değerlerine sahip çıkmazsan başkaları senin değerlerine sahip çıkar.

ercan58.a
06.12.2009, 23:16
adamlar havaya girmişlerdi havalarını indirdik yorum yapmaları normal ama futbolda ve hakemlerde her zaman hatalar oldugunu bilmeleride gerekir,ona göre yorum yapılması gerekmezmi

ahmetbaba
07.12.2009, 00:09
ergenekon olsaydık şu anda ligde ilk 3 teydik.

tekdoktirin
07.12.2009, 00:54
ERGEN EKONUNUN DA FUTBOL FEDERESYONUN DA HEPSİ NİN .......

aslanefe58
07.12.2009, 02:00
bu sütten çıkmış AK kaşıklar bi ergenekon tutturdu gidiyolar. ulan memleketi ABD'ye sattınız vatandaşı acından öldürdünüz açıldınız saçıldınız hiç birine bişey diyen yok ne b.k olsa ergenekon lafı ağzınızda. bi hakeme penaltı verdirmediği kaldıydı ergenekonun sonunda onuda yapmış demek ki..yakında akşam kabız olmuşum ergenekon yüzünden sı.amadım derlerse şaşırmayacam artık valla..defolun gidin mazinizi haddinizi bilin!!! sivassporu bu çapulcu tayfasının diline düşürenler utansın ne diyim başka.....:mad::mad:

GuVeN
07.12.2009, 05:06
Haddini bil Kasımpaşa...

Ne kadar çirkin ve talihsiz bir açıklama...

Biz Denizlide bariz hakemin gözü önünde gole giden topu eli ile çıkardı hiç birşey olmadı bişey demedik te bu ne şimdi ?

zihniyetleri,geçmişleri belli olan ve her zaman çıkarlarına iş yapılanlar,ters verılen en ufak kararda ölümüne çirkinleşip, haykırabılırler. senelerce süper lıge cıkarılanlar kalkmış adaletten bahsedıyorlar,utanmadan hedef gosterıyorlar..
çok gülüyorum bu insanlara.. inşallah bunlar tekrar düşerler hakettiklere yerlere..süper lige hiç yakışmıyorlar.. İzmirlilerin ahları var bunların cok cekmesı lazım aslında..

emrekocturk58
07.12.2009, 07:42
böyle bi ********lik olamaz...hukuki işlemlerin başlatılması gerekir....********in biri bizimle böyle konusama<

emrekocturk58
07.12.2009, 07:44
herseyden once kasımpasa bu lıge nasıl cıkıyor o arastırılsın...

bencede bu ****eelerin nasıl çıktığı arastırılsınn,

KÜMENİN ABONESİ kasımpaşa İBNEESİ

kiNgSiZe58
07.12.2009, 09:34
basimiza gral gesildiler trbzn ve fbyi yendiler diye. Aldik havalarini, kapakkk olsun!

cabuker
07.12.2009, 11:54
zorunuuza gittiyse 5 tutun ulan adam mı oldunuz lan ergenekon sa ergenekon gidin başınızı enreye vuruyorsanız vurun isterseniz mahallelinize vurun anca gidersiniz ağzımdan çıkanları burada yazamıyorum aancak kulaklarınız!!! çınlamıştır herhalde. siz önce kendinize bakın bu lige kimin desteğiyle çıktıjnız hakkınız ollmayan bir ligde yeralıp ta bize haktan hukuktan bahsetmeyin buraya geldiğinizde de size bir kapa daha yapıp gönderecez inşallah seneye bankj asya da da tutunamayyıp inebildiğiniz kadar dibe inersiniz umarım ki

cabuker
07.12.2009, 11:57
yok mu bizim yöneticilerden biri şu adamlara hadlerini bildirecek yaw? uyuyormusunuz? adamlar sivas a etmedikleri hakareti bırakmıyorlar biz dostluktan kardeşlikten bahsediyoruz. verin şu edepsizlerin ağzının payını

burakkova
07.12.2009, 12:07
eğer hakemler üzerinde bu kadar etkimiz varsa helal olsun bize.. :D

H_Turan
07.12.2009, 12:15
Sivasspor yönetiminden açıklama bekliyorum

ready
07.12.2009, 12:54
cüneyt çakır verdigi kararlarla her iki takımıda memnun edemedi pozisyonlarda her iki tarafın haklılık payları var

Salim58
07.12.2009, 13:00
onların zorundan kümeye gitme gözüktü bizide götürmeye çalışıyorlar.
altımızda çukuru boylayacaklar az kaldı ya sabır..

mustafatas58
07.12.2009, 13:28
KASIMPAŞA GÖTÜBOKLU DAHA İKİ GÜNLÜK BEBELER ÇIKMIŞ AÇIKLAMA YAPIYORLAR.LAN SİZ SİVASA GELECEKSİNİZ NEDE OLSA O ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ YİGİDO SİZE BU AÇIKLAMALIRI YAPTIRIR MI SANIYORSUNUZ.GELİNDE GÖRÜN BAKALIM.SANKİ LİDERSİNİZDE PUAN KAYBETTİNİZ LİDERLİKTEN OLDUNUZ.ÖNCE BR SIRILAMAYA BAKIN İKİ HAFTA SONRA SİVASIN ALTINDA KALACAKSINIZ BAKALIM O ZAMAN NE OLACAK.HAYIRLISIYLA SU İKİNCİ YARI BİR BAŞLASINDA ....

mustafatas58
07.12.2009, 13:31
Recep Tayyip erdoğanın kime nasıl destek verdiğini bir semt takımına devlet bütçesiyle nasıl stad yaptırdığı da araştırılsın.bu stadın isiminin nasıl verildiği araştırılsın.

KARDEŞ HİÇ ONLARI AÇIKLARLARMI RECEP TAYYİP HALA BİZE BİR STAD YAPACAK.SECİMLERDE SONUCU GÖÜNCE ASKIYA ALDI BUNUN BAŞKA AÇIKLAMISI YOK.

effenberg
07.12.2009, 14:26
Kasimpasaspor hakin da zaten gerekenler yazilmis nasil ciktiklari kimler tarafindan destek gördükleri.

Ha birde bir Savci bir arastirma yapsa Stad nasil yapildi diye hic fena olmaz.

Yeni modda oldu kendilerinden olmayan herkes Ergenekon:D:D