Orijinalini görmek için tıklayınız : Rakibimiz Denizlispor'dan transfer atağı

ahmetbaba
16.12.2009, 18:40
arkadaşlar denizlispor yönetimi transfere 4 milyon euro ayırdığını,devre arasında batuhan karadeniz,yusuf şimşek,ceyhun eriş,semavi, bebbe, gibi oyuncuları takıma katmayı düşünüyor.

ŞANLI SİVASSPOR
16.12.2009, 18:50
biz hala uyuyoruz demiyicem illaki iyi transferler yapacağımızı biliyorum muhsin hocadan bomba transferler bekliyıorum denizlide bu oyunculardan hiçbirini alamz

abdullah58
16.12.2009, 18:54
arkadaşlar denizlispor yönetimi transfere 4 milyon euro ayırdığını,devre arasında batuhan karadeniz,yusuf şimşek,ceyhun eriş,semavi, bebbe, gibi oyuncuları takıma katmayı düşünüyor.

Biz degil 4 milyon
2 milyon verip adam gibi adam alsaydik
2008-2009- yilinin sampiyonu biz olurduk
kimi aldik 300 bin euro ya kamanani
bedevayada murat erdogani
tabiki sampiyonluk gider

06esra58
16.12.2009, 19:00
Ya iyi olacaksa alaım transferi yapalım bence ama iyi olmazsa boşuna yapmış oluruz :confused:

ahmetbaba
16.12.2009, 21:15
bu arada manisaspor'da holoskoyla ilgileniyor.

subasi29
16.12.2009, 21:17
Biz Kimlerle ilgileniyoruz? Simdiden Ortalarda Birtakim Haberler Var...Dogrumu Bilemiyorum

ŞANLI SİVASSPOR
16.12.2009, 21:19
SİVASSPORUMDA HERAN EMRE GÜNGÖRE İMZA ATTIRABİLİRMİŞ BİRDE İKİ TANE İYİ ORTA SAHA OYUNCUSU ALALIM BİDE FORVETE GÜÇLÜ VE HIZLI Bİ OYUNCU VE BİRDE 2 TANE DEFANS BİRİ YABANCI OLMAK ÜZERE VE MUTLAKA KALECİ ONDAN SONRA GÖRÜN SİZ SİVASSPORU

stain
16.12.2009, 21:20
denizliyle görülecek hesabımız var...

hakem bizi katletti ve belki de bugünkü durumumuzun bir nedeni de o oldu, denizlideki maçta resmen iki puanımızı ve çok kritik bir galibiyetimizi çaldı. belki de deplasmanda alacağımız bir galibiyetle şimdi çok farklı yerlerde olacaktık... neyse bunun hesabını sivastaki maçta sormak futbolcularımızın işi...

Melisa
16.12.2009, 21:20
Biz takımımıza güveniyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzz.....Yani ben öyle düşünüyorumm...Bizi kimse ilgilendirmezz...Kendimize bakalım:confused:

58delikanli58
16.12.2009, 21:33
biz transfer yapacaksayiz az ama sabit transfer yapalim.
siz ne alirdiniz : pazardan 3 kg kötü elma 1 ytl icin yada 1kg ama sahane elma.
ben sahaneyi alirdim ,demek istedigim pazara gidip alisverisyapin degil:D
transferdede böyle davranmamiz lagzim : az ama kaliteli;)

effenberg
17.12.2009, 12:44
Denizlispor yönetimi bu konuda iyice deneyim sahibi oldu son bir kac sezondur devamli kil payi kurtariyorlar ama bu sezon sanirsam isleri cok zor olacak kimleri alirlarsa alsinlar.

Shan58
17.12.2009, 13:13
Düşücek ilk Takımlar Ankraspor ve Diyarbakırspor.
Diyarbakır her ne kadar iyi oynasada maddi sorunlar ve kulüp içinde gerginlik nedeniyle ilerede havlu atma ihtimali yüksek.
üçüncü takım konusunda bişey söylemek zor ama Sivas'ın düşme potasında olacağını sanmıyorum.
ikinci yarı iyi transferlerle üst sıralara bile tırmanabiliriz.

Ankaragücü, Kasımpaşa, Denizli'de düşmeye aday 3 takımlar arasında.

altuntas58
17.12.2009, 13:22
Denizlispor yönetimi zengin bunu bütcelerine yansıtırsa bayağı iyi futbolcu alacaklarını sanıyorum

Salim58
17.12.2009, 13:26
ne kadar ayırırsa ayırsınlar kimleri alırlarsa alsınlar bulundukları yerden kurtulmaları mümkün değil.;)

çekirge bi sıçrar iki sıçrar üçüncüye dahada çıçrayamaz bu üçüncü.:)

yorgun(58)
17.12.2009, 14:23
denizlinin işi zor bence düşer diger takım hakkında ise fıkrım yok ama bizim toparlanmamız çıkışımızı devam ettir memiz lazım yoksa en buyuk aday biziz

stain
18.12.2009, 15:19
Düşücek ilk Takımlar Ankraspor ve Diyarbakırspor.
Diyarbakır her ne kadar iyi oynasada maddi sorunlar ve kulüp içinde gerginlik nedeniyle ilerede havlu atma ihtimali yüksek.
üçüncü takım konusunda bişey söylemek zor ama Sivas'ın düşme potasında olacağını sanmıyorum.
ikinci yarı iyi transferlerle üst sıralara bile tırmanabiliriz.

Ankaragücü, Kasımpaşa, Denizli'de düşmeye aday 3 takımlar arasında.

Diyarbakırspor’un Ekvadorlu kalecisi Rorys Aragon Espinoza, ülkesinden dönmeyeceğini açıkladı.

Diyarbakırspor'un Ekvadorlu kalecisi Rorys Aragon Espinoza, ülkesinden dönmeyeceğini açıkladı.

Noel tatili için Ekvador'a giden 27 yaşındaki başarılı file bekçisi, kırmızı-yeşilli kulüpten kendisini unutmasını isteyerek, bir daha Diyarbakırspor forması giymeyeceğini bildirdi. Futbol dışı olaylar yüzünden kenti terk ettiğini kaydeden Espinoza, daha fazla açıklama yapmak istemediğini dile getirdi.

diyarın maddi sorunları devam ederse ve yukarıda olduğu gibi topçuları kaçmaya başlarsa ve biz de düzelirsek düşmeyebiliriz...

denizlinin işi çok çok zor...

skep06
18.12.2009, 15:37
Diğer takımların değil bizim ne yaptığımız önemli biz galip gelemedikten sonra diğerleri yenilmiş neye yarar.Başkana ve hocaya güveniyorum.Yapılacak yeni transferler ve Mehmet Yıldızın takıma katılmasıyla ikinci yarı gaza basar yolumuzu alırız.Sonra burada ne denizliyi ne diyarı ne manisayı konuşuruz.

bonuce123
30.12.2009, 20:59
Vay Be Denızlıspor Kume Takımı Transfere 4 M Ayırsın Biz 100 Bin Dolar Icın Adam Almayalım Nasıl iştir Bu Yaw

atrium58
30.12.2009, 21:11
3-5 demeyip birazcık paraya kıymazsak işimiz başka takımların bizden daha kötü olmasını beklemeye kalır..

Kibrisli
30.12.2009, 21:55
SİVASSPORUMDA HERAN EMRE GÜNGÖRE İMZA ATTIRABİLİRMİŞ BİRDE İKİ TANE İYİ ORTA SAHA OYUNCUSU ALALIM BİDE FORVETE GÜÇLÜ VE HIZLI Bİ OYUNCU VE BİRDE 2 TANE DEFANS BİRİ YABANCI OLMAK ÜZERE VE MUTLAKA KALECİ ONDAN SONRA GÖRÜN SİZ SİVASSPORU

Çok haklısın gardaş:D işte o zaman birşeyler değişebilir Sivassporda...

babapiton
30.12.2009, 22:09
yusufu alamazlar alacakları bir bebbe,ceyhun ve semavinin bizimde bizle geçiyor ama sanmıyom alsınlar yusufu alamadıktan sonra...

yigidoss
30.12.2009, 22:50
4 milyon euroya o saydığın dört futbolcudan ancak biri alınır. Hem de Denizlisporda öyle bir başkan olduğu sürece değil bu futbolcular Messi ile Cristiano ronaldo gelse kurtaramaz o takımı

bassguitar
04.01.2010, 23:09
denizlisporun isi cok zor.ligin ilk 3 haftasında 2 galibiyet alamazlarsa kesin duserler

oquzh4n58
05.01.2010, 00:32
yusuf sımsek gelmez saten gercı yas gıtms ama

karen
05.01.2010, 00:38

denizlilispora bu saatten sonra messi,inyesta ronaldinyo,ronaldoda gelse düsmekten kurtaramaz,alacagi oyuncularda o kadarahim sahim oyuncular deyil zaten hicbirisi benim hosuma gitmiyo,insallah bizim sivasspor,biran önce su düsme potasindan kurtulurda,seneyede gene kafaya oynariz,saygilar,almanya karen.

YİGİDOKENTLİ
05.01.2010, 07:07
DENİZLİSPORUN YERİNDE OLSAM GELECEK SENENİN HESAPLARİNİ YAPARİM HERSENE ZOR KURTARİLİYORLARDİ BU SENE İŞLERİ BİTTİ

levent87
05.01.2010, 07:19
Biz'de Baros Ve Alex'le İlgileniyormuşuz:D Denizli Bu 5 Futbolcuyu Hayatta Alamaz